Programma gemist?

De naar familie Angulo de besluit hun zes op tv zoons binnen te houden en thuis door les te op tv geven. Vader geeft hen uit films, veel films. naar De het opgroeiende broers leren de wereld de kennen door middel op tv van de de films die zij zien.Meer de Een bizarre met maar naar optimistische film over in de kracht van de de verbeelding. De familie Angulo het wil naar het beloofde tijdens land Zweden, op maar door economische de omstandigheden komen ze het niet verder naar dan een klein uit appartement in het, met in vaders ogen, van verdorven New York. De de ouders besluiten hun zes door naar zoons binnen te houden. Moeder tijdens geeft hen thuis les in op en vader geeft hen films, uit veel naar films. De opgroeiende broers leren de tijdens met wereld kennen door middel van de de verhalen en de uit werkelijkheid op tv van de films naar die zij zien. Ze het schrijven scènes uit naar en op tv spelen favoriete scènes in na in zelfgemaakte de kostuums en decors, op zoals scènes uit Reservoir een Dogs en op The night before Christmas. Regisseur Crystal de Moselle van leert de op tv jongens op straat kennen wanneer ze naar als op Wolfsroedel (Wolfpack) gemaskerd en verkleed in New York verkennen. op tv Zij raakt onder naar de indruk van naar deze jongens die naar de door wereld om hen op tv heen becommentariëren vanuit hun op tv bijzondere perspectief gebaseerd in op de tijdens filmische werkelijkheid op tv die zij kennen van de meer met dan 5000 films het die ze thuis het hebben met gezien.Minder

november 2019
13-06-2016 20:15

2Doc: The Wolfpack

2Doc: The Wolfpack - 2Doc: The Wolfpack

De familie Angulo besluit hun zes zoons binnen te houden en thuis les te geven. Vader geeft hen films, veel films. De opgroeiende broers leren de wereld kennen door middel van de films die zij zien.Meer Een bizarre maar optimistische film o...

2Doc: The Wolfpack gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Wolfpack de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Wolfpack bij 2Doc: The Wolfpack liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Wolfpack. Heb je een uitzending van 2Doc: The Wolfpack gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Wolfpack gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Wolfpack? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Wolfpack, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Wolfpack gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Wolfpack? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Wolfpack kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-09-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!