Programma gemist?

De tijdens familie Angulo met besluit hun zes zoons in binnen te houden de en thuis les een te geven. Vader naar geeft hen films, veel films. uit De opgroeiende broers door leren de wereld het uit kennen door middel van de naar films die zij zien.Meer in op tv Een bizarre maar optimistische film uit over de kracht met van de naar verbeelding. De familie op Angulo wil van naar het beloofde land de Zweden, maar door economische omstandigheden tijdens komen ze niet de verder dan een in klein op appartement in het, in op vaders ogen, naar verdorven New York. met De ouders besluiten hun in zes zoons binnen te een van houden. Moeder geeft een hen thuis les en naar vader geeft hen films, veel het films. De op opgroeiende broers leren de tijdens wereld kennen het door middel in van de verhalen en de in werkelijkheid van uit de films in die zij zien. Ze door schrijven tijdens scènes uit en spelen favoriete op scènes door na in zelfgemaakte kostuums het en decors, zoals scènes uit uit Reservoir van Dogs en The het night before uit Christmas. Regisseur Crystal Moselle leert de van jongens met op straat kennen wanneer de ze als Wolfsroedel op tv (Wolfpack) op tv gemaskerd en verkleed New het York verkennen. Zij raakt onder de de indruk van door deze jongens die uit de wereld met om hen heen op tv becommentariëren vanuit hun een bijzondere op perspectief gebaseerd op de filmische in werkelijkheid die zij uit kennen van de in meer dan 5000 met films die naar ze thuis hebben de gezien.Minder

juni 2020
13-06-2016 20:15

2Doc: The Wolfpack

2Doc: The Wolfpack - 2Doc: The Wolfpack

De familie Angulo besluit hun zes zoons binnen te houden en thuis les te geven. Vader geeft hen films, veel films. De opgroeiende broers leren de wereld kennen door middel van de films die zij zien.Meer Een bizarre maar optimistische film o...

2Doc: The Wolfpack gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Wolfpack de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Wolfpack bij 2Doc: The Wolfpack liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Wolfpack. Heb je een uitzending van 2Doc: The Wolfpack gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Wolfpack gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Wolfpack? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Wolfpack, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Wolfpack gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Wolfpack? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Wolfpack kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-09-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!