Programma gemist?

De de familie Angulo op besluit hun zes zoons binnen uit te houden uit en thuis les door te geven. op tv Vader geeft hen films, veel door films. De opgroeiende met broers leren de de wereld kennen door middel op van het de films die naar zij zien.Meer Een bizarre de maar optimistische film over door met de kracht van uit de verbeelding. De familie Angulo wil op tv op naar het beloofde land Zweden, op maar door op tv economische omstandigheden komen ze niet de verder dan een een door klein appartement in door het, in vaders ogen, in verdorven New York. op De ouders met besluiten hun zes zoons binnen te de houden. Moeder geeft met hen met thuis les en vader tijdens geeft hen films, tijdens veel films. De op tv opgroeiende met broers leren de op tv wereld kennen door middel van in de verhalen de en de werkelijkheid naar van de films tijdens die zij zien. het Ze schrijven scènes uit met en spelen favoriete tijdens scènes na naar in zelfgemaakte kostuums en het decors, in zoals scènes uit Reservoir in Dogs en The night before naar Christmas. op Regisseur Crystal Moselle leert tijdens de op tv jongens op straat kennen wanneer het ze als een Wolfsroedel (Wolfpack) gemaskerd en een verkleed New de York verkennen. Zij een raakt onder de indruk van door deze jongens naar die door de wereld om op tv hen heen becommentariëren uit vanuit hun bijzondere op perspectief gebaseerd op de van filmische werkelijkheid die zij kennen een van de uit meer dan 5000 tijdens films die door ze thuis hebben in gezien.Minder

mei 2021
13-06-2016 20:15

2Doc: The Wolfpack

2Doc: The Wolfpack - 2Doc: The Wolfpack

De familie Angulo besluit hun zes zoons binnen te houden en thuis les te geven. Vader geeft hen films, veel films. De opgroeiende broers leren de wereld kennen door middel van de films die zij zien.Meer Een bizarre maar optimistische film o...

2Doc: The Wolfpack gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Wolfpack de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Wolfpack bij 2Doc: The Wolfpack liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Wolfpack. Heb je een uitzending van 2Doc: The Wolfpack gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Wolfpack gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Wolfpack? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Wolfpack, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Wolfpack gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Wolfpack? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Wolfpack kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-09-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!