Programma gemist?

De familie op tv Angulo besluit hun uit zes zoons op tv binnen te houden en het thuis in les te geven. uit Vader geeft hen films, veel films. een De opgroeiende de broers leren de wereld op tv kennen door middel het van de uit films die zij naar zien.Meer Een een bizarre maar optimistische film over in de op tv kracht van de verbeelding. door De familie Angulo een wil naar het een beloofde land Zweden, uit maar door economische omstandigheden een komen tijdens ze niet verder van dan een klein appartement in in het, in vaders het ogen, de verdorven New op tv York. De ouders besluiten uit hun zes zoons op tv binnen te houden. uit Moeder geeft uit hen thuis les en op vader geeft hen films, veel op films. De opgroeiende op met broers leren de wereld kennen een door in middel van de verhalen het en de werkelijkheid van de op op tv films die zij de zien. Ze schrijven scènes uit naar en spelen favoriete scènes door na in het zelfgemaakte kostuums en decors, op zoals scènes van uit naar Reservoir Dogs en The night before met de Christmas. Regisseur Crystal Moselle leert van de jongens op straat tijdens kennen in wanneer ze tijdens als Wolfsroedel (Wolfpack) het gemaskerd en verkleed New met York verkennen. uit Zij raakt onder de indruk de van deze jongens tijdens die de de wereld om tijdens hen heen becommentariëren vanuit hun op bijzondere in perspectief gebaseerd op van de filmische werkelijkheid die zij de kennen van de meer de door dan 5000 films die ze op thuis tijdens hebben gezien.Minder

januari 2021
13-06-2016 20:15

2Doc: The Wolfpack

2Doc: The Wolfpack - 2Doc: The Wolfpack

De familie Angulo besluit hun zes zoons binnen te houden en thuis les te geven. Vader geeft hen films, veel films. De opgroeiende broers leren de wereld kennen door middel van de films die zij zien.Meer Een bizarre maar optimistische film o...

2Doc: The Wolfpack gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Wolfpack de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Wolfpack bij 2Doc: The Wolfpack liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Wolfpack. Heb je een uitzending van 2Doc: The Wolfpack gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Wolfpack gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Wolfpack? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Wolfpack, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Wolfpack gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Wolfpack? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Wolfpack kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-09-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!