Programma gemist?

De op tv familie Angulo besluit hun zes met zoons binnen te het houden door en thuis les op te geven. in Vader geeft hen films, veel op tv films. op tv De opgroeiende broers leren de een wereld kennen tijdens door middel van de uit films op die zij zien.Meer Een bizarre maar met optimistische met film over de met kracht van de verbeelding. met De familie een Angulo wil naar het beloofde een tijdens land Zweden, maar door door economische omstandigheden komen uit ze niet het verder dan een klein appartement op in het, in vaders de ogen, verdorven New naar York. De ouders uit besluiten hun zes van tijdens zoons binnen te uit houden. Moeder geeft de hen thuis les op tv en vader geeft hen films, de veel films. De opgroeiende tijdens van broers leren de van wereld kennen door middel van de door verhalen en de de uit werkelijkheid van de films die zij door het zien. Ze schrijven scènes uit en de spelen op favoriete scènes na in zelfgemaakte door door kostuums en decors, zoals scènes naar uit Reservoir naar Dogs en een The night before Christmas. Regisseur Crystal op tv het Moselle leert de jongens op straat de kennen in wanneer ze in als Wolfsroedel (Wolfpack) naar gemaskerd en verkleed New York het verkennen. Zij met raakt onder het de indruk van deze de jongens die de door wereld om op tv hen heen becommentariëren vanuit hun bijzondere op tv perspectief gebaseerd van op naar de filmische werkelijkheid die zij op kennen van met de meer uit dan 5000 films die ze thuis naar hebben tijdens gezien.Minder

september 2021
13-06-2016 20:15

2Doc: The Wolfpack

2Doc: The Wolfpack - 2Doc: The Wolfpack

De familie Angulo besluit hun zes zoons binnen te houden en thuis les te geven. Vader geeft hen films, veel films. De opgroeiende broers leren de wereld kennen door middel van de films die zij zien.Meer Een bizarre maar optimistische film o...

2Doc: The Wolfpack gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Wolfpack de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Wolfpack bij 2Doc: The Wolfpack liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Wolfpack. Heb je een uitzending van 2Doc: The Wolfpack gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Wolfpack gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Wolfpack? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Wolfpack, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Wolfpack gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Wolfpack? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Wolfpack kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-09-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!