Programma gemist?

De op familie Angulo besluit het hun zes op tv zoons binnen te een houden en thuis tijdens les te geven. uit Vader geeft hen films, veel films. naar De opgroeiende met broers door leren de wereld kennen door een middel van door de films die zij op zien.Meer naar Een bizarre maar door optimistische film over de het kracht van de een verbeelding. De familie Angulo wil uit naar het tijdens beloofde land Zweden, door maar door op economische omstandigheden komen ze tijdens niet van verder dan een klein appartement in op op tv het, in vaders op ogen, verdorven New York. De naar ouders besluiten hun een zes zoons binnen tijdens te houden. Moeder geeft met hen thuis met les de en vader geeft hen films, op tv veel films. De in opgroeiende door broers leren de naar wereld kennen door middel tijdens van de verhalen en de de een werkelijkheid van de films die zij van een zien. Ze schrijven scènes uit en op tv spelen favoriete naar scènes naar na in zelfgemaakte kostuums en decors, in zoals scènes uit een Reservoir op tv Dogs en The van night before Christmas. Regisseur Crystal tijdens Moselle leert op de uit jongens op straat kennen wanneer naar ze als Wolfsroedel (Wolfpack) met gemaskerd tijdens en verkleed naar New York verkennen. een Zij raakt onder in de indruk van op tv deze jongens die door de wereld om hen heen van becommentariëren op vanuit hun bijzondere perspectief naar gebaseerd op op tv de filmische werkelijkheid door die zij kennen van de meer tijdens een dan 5000 films die door ze thuis hebben van gezien.Minder

september 2020
13-06-2016 20:15

2Doc: The Wolfpack

2Doc: The Wolfpack - 2Doc: The Wolfpack

De familie Angulo besluit hun zes zoons binnen te houden en thuis les te geven. Vader geeft hen films, veel films. De opgroeiende broers leren de wereld kennen door middel van de films die zij zien.Meer Een bizarre maar optimistische film o...

2Doc: The Wolfpack gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Wolfpack de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Wolfpack bij 2Doc: The Wolfpack liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Wolfpack. Heb je een uitzending van 2Doc: The Wolfpack gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Wolfpack gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Wolfpack? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Wolfpack, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Wolfpack gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Wolfpack? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Wolfpack kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-09-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!