Programma gemist?

Dokter op Michael Mosley en hoogleraar Alice de Roberts tijdens onderzoeken of de tijdens hersenverbindingen van door mannen en vrouwen werkelijk van elkaar de verschillen.Meer Dokter Michael van Mosley en hoogleraar met uit Alice Roberts onderzoeken of de hersenverbindingen op tv van de mannen en vrouwen werkelijk de van elkaar de verschillen. Nieuw onderzoek voert op tv aan dat de tijdens verbindingen op in de hersenen van mannen en met vrouwen verschillende in patronen hebben, patronen in die mogelijk vormen een van in typisch mannelijk en typisch in vrouwelijk gedrag kunnen op tv verklaren. Maar zijn deze het patronen met aangeboren, of worden ze naar gevormd door de wereld door om van ons heen? Met de naar hulp van een team van het menselijke met 'laboratoriumratten' en een groep het berberapen testen het Michael en met Alice wetenschappelijke ontdekkingen en kijken of de op tv de oude stereotypen wel in kloppen. Ze vragen zich met af of dit nieuwe de door wetenschappelijke onderzoek gunstig met is voor mannen én vrouwen, van of dat de tijdens seksen er een nog verder door uiteen worden met de gedreven.Minder

januari 2020
14-06-2016 17:00

Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk?

Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? - Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk?

Dokter Michael Mosley en hoogleraar Alice Roberts onderzoeken of de hersenverbindingen van mannen en vrouwen werkelijk van elkaar verschillen.Meer Dokter Michael Mosley en hoogleraar Alice Roberts onderzoeken of de hersenverbindingen van ma...

Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? bij Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk?. Heb je een uitzending van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? gemist

Uitzending gemist van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk?, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk?? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-06-2016 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!