Programma gemist?

Dokter Michael tijdens Mosley op tv en hoogleraar Alice van Roberts onderzoeken of de hersenverbindingen van op mannen en vrouwen de werkelijk van elkaar in verschillen.Meer Dokter met Michael Mosley en op hoogleraar op Alice Roberts onderzoeken of de hersenverbindingen de van door mannen en vrouwen het werkelijk van elkaar op verschillen. Nieuw tijdens onderzoek voert aan dat de uit verbindingen op tv in de hersenen de van mannen en vrouwen verschillende patronen naar op tv hebben, patronen die mogelijk vormen tijdens van van typisch mannelijk en met typisch vrouwelijk gedrag kunnen verklaren. de Maar zijn deze van patronen in aangeboren, of worden ze gevormd naar door de wereld in om ons het heen? Met de hulp van naar een team in van menselijke 'laboratoriumratten' en een een door groep berberapen testen Michael van en de Alice wetenschappelijke ontdekkingen en kijken of op tv het de oude stereotypen wel kloppen. Ze uit vragen zich af door op tv of dit nieuwe wetenschappelijke op tv onderzoek gunstig is voor mannen het naar én vrouwen, of dat de naar seksen er nog verder met door uiteen worden op tv uit gedreven.Minder

mei 2021
14-06-2016 17:00

Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk?

Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? - Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk?

Dokter Michael Mosley en hoogleraar Alice Roberts onderzoeken of de hersenverbindingen van mannen en vrouwen werkelijk van elkaar verschillen.Meer Dokter Michael Mosley en hoogleraar Alice Roberts onderzoeken of de hersenverbindingen van ma...

Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? bij Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk?. Heb je een uitzending van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? gemist

Uitzending gemist van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk?, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk?? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-06-2016 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!