Programma gemist?

Dokter in Michael Mosley en naar hoogleraar Alice Roberts onderzoeken uit of tijdens de hersenverbindingen van mannen en in vrouwen werkelijk door van elkaar verschillen.Meer Dokter Michael de Mosley en met hoogleraar Alice Roberts onderzoeken uit door of de hersenverbindingen van mannen en op vrouwen werkelijk naar van in elkaar verschillen. Nieuw onderzoek in voert aan dat de verbindingen uit in een de hersenen van mannen en tijdens vrouwen verschillende met patronen hebben, patronen die naar mogelijk vormen het van typisch tijdens mannelijk en in typisch vrouwelijk gedrag op kunnen verklaren. Maar in zijn deze patronen aangeboren, op tv of worden ze in gevormd door de de wereld om ons tijdens heen? Met de hulp van op tv met een team van menselijke uit 'laboratoriumratten' en een groep berberapen uit met testen Michael en Alice van wetenschappelijke ontdekkingen de en kijken of de oude de stereotypen uit wel kloppen. Ze vragen door zich af of dit nieuwe tijdens wetenschappelijke met onderzoek gunstig is tijdens voor mannen én vrouwen, uit of dat de seksen op er nog verder naar de door uiteen worden tijdens gedreven.Minder

januari 2021
14-06-2016 17:00

Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk?

Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? - Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk?

Dokter Michael Mosley en hoogleraar Alice Roberts onderzoeken of de hersenverbindingen van mannen en vrouwen werkelijk van elkaar verschillen.Meer Dokter Michael Mosley en hoogleraar Alice Roberts onderzoeken of de hersenverbindingen van ma...

Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? bij Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk?. Heb je een uitzending van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? gemist

Uitzending gemist van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk?, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk?? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-06-2016 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!