Programma gemist?

Dokter naar Michael Mosley en het hoogleraar Alice Roberts onderzoeken op of de hersenverbindingen van tijdens mannen een en vrouwen in werkelijk van elkaar verschillen.Meer tijdens Dokter Michael Mosley en met hoogleraar Alice Roberts onderzoeken op of het de hersenverbindingen op van mannen en vrouwen werkelijk met van elkaar van verschillen. Nieuw onderzoek in voert aan dat tijdens de verbindingen in met de hersenen van mannen het en vrouwen op tv verschillende patronen een hebben, patronen die mogelijk vormen van de typisch mannelijk de en typisch uit vrouwelijk gedrag kunnen verklaren. Maar uit het zijn deze patronen aangeboren, of naar worden ze van gevormd door de wereld om naar ons het heen? Met de hulp van de een team door van menselijke 'laboratoriumratten' en de een groep de berberapen met testen Michael en het Alice wetenschappelijke ontdekkingen en kijken op of de de oude stereotypen wel door kloppen. Ze vragen de zich af of de dit nieuwe op wetenschappelijke onderzoek gunstig het is voor mannen van én vrouwen, of dat naar de seksen er nog verder het door door uiteen worden op tv gedreven.Minder

oktober 2021
14-06-2016 17:00

Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk?

Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? - Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk?

Dokter Michael Mosley en hoogleraar Alice Roberts onderzoeken of de hersenverbindingen van mannen en vrouwen werkelijk van elkaar verschillen.Meer Dokter Michael Mosley en hoogleraar Alice Roberts onderzoeken of de hersenverbindingen van ma...

Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? bij Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk?. Heb je een uitzending van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? gemist

Uitzending gemist van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk?, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk?? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-06-2016 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!