Programma gemist?

Dokter op tv Michael Mosley en hoogleraar Alice met Roberts op tv onderzoeken of de naar hersenverbindingen van mannen en uit vrouwen werkelijk met van elkaar verschillen.Meer Dokter het Michael de Mosley en hoogleraar Alice van Roberts onderzoeken of de op tv hersenverbindingen in van mannen en vrouwen een werkelijk van op elkaar verschillen. Nieuw onderzoek voert aan door dat de verbindingen in in de op hersenen van van mannen en de vrouwen verschillende patronen hebben, met patronen die mogelijk vormen in van typisch mannelijk naar en typisch vrouwelijk gedrag uit kunnen verklaren. Maar op tv zijn deze patronen het aangeboren, of met worden ze gevormd tijdens door de wereld om op tv ons heen? Met op van de hulp van een team van de menselijke in 'laboratoriumratten' en een door groep berberapen testen Michael met en Alice wetenschappelijke ontdekkingen van en kijken in of de oude het stereotypen wel kloppen. Ze door op vragen zich af tijdens of dit nieuwe wetenschappelijke onderzoek tijdens gunstig is naar voor mannen én op tv vrouwen, of dat de in seksen er nog uit verder door door uiteen worden naar gedreven.Minder

mei 2020
14-06-2016 17:00

Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk?

Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? - Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk?

Dokter Michael Mosley en hoogleraar Alice Roberts onderzoeken of de hersenverbindingen van mannen en vrouwen werkelijk van elkaar verschillen.Meer Dokter Michael Mosley en hoogleraar Alice Roberts onderzoeken of de hersenverbindingen van ma...

Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? bij Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk?. Heb je een uitzending van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? gemist

Uitzending gemist van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk?, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk?? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-06-2016 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!