Programma gemist?

Dokter in Michael Mosley en met hoogleraar Alice tijdens Roberts onderzoeken of de hersenverbindingen van op tv mannen en een vrouwen werkelijk van uit elkaar verschillen.Meer Dokter Michael van de Mosley en hoogleraar Alice Roberts onderzoeken een met of de hersenverbindingen van mannen en door vrouwen op werkelijk van elkaar met verschillen. Nieuw in onderzoek voert aan dat een de verbindingen in de op hersenen op van mannen en op tv vrouwen verschillende patronen hebben, patronen die op tv mogelijk van vormen van typisch met mannelijk en uit typisch vrouwelijk gedrag kunnen verklaren. naar Maar de zijn deze patronen aangeboren, of van worden ze in gevormd door de wereld om op ons heen? Met naar de hulp door van een het team van menselijke op tv 'laboratoriumratten' en een groep berberapen de op testen Michael en met Alice wetenschappelijke ontdekkingen en kijken of een de oude stereotypen tijdens op tv wel kloppen. Ze met vragen zich af met of dit nieuwe wetenschappelijke de onderzoek gunstig is voor op mannen én vrouwen, in of dat de seksen naar het er nog verder door van uiteen worden tijdens gedreven.Minder

september 2020
14-06-2016 17:00

Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk?

Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? - Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk?

Dokter Michael Mosley en hoogleraar Alice Roberts onderzoeken of de hersenverbindingen van mannen en vrouwen werkelijk van elkaar verschillen.Meer Dokter Michael Mosley en hoogleraar Alice Roberts onderzoeken of de hersenverbindingen van ma...

Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? bij Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk?. Heb je een uitzending van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? gemist

Uitzending gemist van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk?, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk?? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Is je brein mannelijk of vrouwelijk? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-06-2016 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!