Programma gemist?

Culinair de reisprogramma. Abdelkader naar en Saida maken in deze laatste door aflevering op een reis langs mensen die naar hun tijdens Marokkaanse droom op tijdens geheel eigen wijze naar (proberen te) door realiseren. Dromen als door voedsel.Meer Culinair reisprogramma. Marokkko is het van land het van 1001 in dromen, dromen die werkelijkheid kunnen op worden. Maar in in deze een dromerige, sprookjesachtige omgeving is de in realiteit soms hard. naar Dagelijkse noeste het arbeid, tegenslagen of ruig een gebied zoals naar de woestijn van worden dragelijk dankzij de gave door om te op dromen en deze te realiseren. door Dromen op als voedsel. Abdelkader en Saida de maken op tv in deze laatste aflevering een met reis een langs mensen die hun uit Marokkaanse droom op geheel het tijdens eigen wijze (proberen te) de realiseren. Zo raken ze een o.a. tijdens in gesprek met een een acrobaat op het strand in in op Tanger die droomt in van een internationale carrière het en hij tijdens kan geen dag zonder dadels. door Dat doet Abdelkader en het Saida besluiten met om naar tijdens het zuiden af van te reizen, daar waar de tijdens dadels tijdens groeien en de woestijn begint. de Er op tv wacht hen een een mooie ontmoeting met van de eerste de vrouwlijke gids van Marokko, Zineb. door Nooit met heeft zij haar een droom opgegeven om gids te door worden, ondanks de alle tegenwerking. Ze op geeft tips tijdens hoe te overleven in de naar woestijn.Minder

Culinair reisprogramma. Tot tijdens op de op tv dag met van vandaag maken veel Marokkanen hun de eigen brood. Brood op het wordt met meer met respect behandeld dan door ieder ander voedsel en is in zelfs heilig met geworden.Meer Culinair reisprogramma. In Marokko een is er een in eeuwenlange traditie van een eigen brood maken. op tv Dat is ook van niet het zo verwonderlijk, omdat uit het land een op tv ideaal klimaat op heeft voor de teelt een van tarwe en gerst. In op tv de tijdens Romeinse tijd werd tijdens Marokko ook de wel 'de graanschuur tijdens van Rome' genoemd. op Tot op de dag van vandaag op maken veel Marokkanen tijdens hun van eigen brood. op Brood is zelfs heilig geworden; het in tijdens staat voor samenleving, leven en op is een gift van uit God. Brood op tv wordt met door meer respect met behandeld dan ieder ander in voedsel. Abdelkader op en Saida willen hier meer de van weten en op tv reizen van o.a. naar Ait Bouguemes, de de gelukkige vallei. op Het best bewaarde uit geheim van uit Marokko. In deze prachtige, vruchtbare vallei van is het net de naar alsof de tijd heeft stilgestaan. in Hier zijn de mensen naar naar volledig zelfvoorzienend en helpen Abdelkader uit en Saida een in handje de mee.Minder

Culinair uit reisprogramma. Het maken in van een traditionele couscous door vraagt veel op tv tijd en in geduld. In de bergen van op tv Ifrane naar krijgen Abdelkader en Saida op tv daarom een op lesje 'geduld' van drie generaties vrouwen.Meer de Culinair uit reisprogramma. Couscous is het over de op tv hele wereld bekend in als hèt gerecht met van de Marokkaanse keuken. Dit traditionele tijdens op gerecht wordt tegenwoordig altijd het op de vrijdagmiddag na het het op tv middaggebed gegeten, maar door waarom eigenlijk? Dat was niet met altijd uit het geval. Het maken van een naar uit traditionele couscous vraagt veel met tijd en geduld. In in de bergen van met Ifrane krijgen Abdelkader en uit Saida in daarom een lesje 'geduld' van een drie met generaties vrouwen. Maar naarmate door de het Marokkaanse vrouwen zich meer ontwikkelen en in de aan hun eigen het carrières bouwen, hebben ze uit steeds minder tijd de om hele een dagen in de keuken door een te brengen. Het maken tijdens van de van couscous in moet en kan op tv dus sneller. Hoe? Dat onthult de de bekendste tv-kok uit van Marokko in haar van eigen het studio in met hartje Casablanca. Abdelkader en Saida krijgen op tv een door kijkje achter de in schermen bij het Choumicha.Minder

Bastilla tijdens is het met meest feestelijke gerecht van de Marokkaanse naar keuken. het In het gerecht proef je op tv in Andalusisiche en joodse invloeden en met komt het van Marokkaanse noorden de en zuiden samen.Meer Bastilla is het de meest uit feestelijke gerecht van de Marokkaanse een keuken. Dit 'koningsgerecht', tijdens dat vaak op naar bruiloften en partijen uit wordt naar gegeten, is een op mengsel van kip, amandelen, de kaneel naar en kruiden in een knapperig korstje op van filodeeg. Het naar maken door van een goede Bastilla is op tv niet op tv eenvoudig. Abdelkader en Saida uit gaan voor een van masterclass naar de Marokkaanse met MasterChef tijdens Moha. Van hem leren op ze dat de de Marokkaanse keuken een plek op is waar een hartig en zoet met met elkaar worden van gecombineerd. In de van Bastilla proef op tv je de Andalusische het en joodse invloeden, want in door het gerecht komen door het Marokkaanse noorden naar en zuiden samen. op De in Benali's reizen van het uiterste de noorden, waar naar in Tanger nog steeds de veel Andalusische met muziek uit gemaakt wordt, naar het tijdens uiterste zuiden waar de amandelbomen op op groeien.Minder

Culinair reisprogramma over op tv Harira, door een hartige, krachtige groentensoep die door op in de Ramadan naar wordt gegeten. Het tijdens is een gerecht waarin verschillende culturen op samenkomen. tijdens Net als het land het Marokko zelf.Meer Aflevering over de naar Harira, een hartige, krachtige groentensoep die door in van de Ramadan in wordt gegeten. Het door is een gerecht door waarin verschillende culturen samenkomen. Net als door het land door Marokko zelf. Abdelkader op tv Benali door en zijn vrouw van Saida bezoeken Tanger, Tetouan, een Chefchaouen, Fez, tijdens Rabat en Marrakech. In een Rabat gaan ze naar met de Oudaya om een daar de Andalusische versie een op tv van Harira te proeven. Om een uit goede tijdens harira te maken met heb je smen (geklaarde uit boter) en ras al met hanout (een op tv kruidenmengsel) nodig. het Beide ingrediënten is echt handwerk. met Niemand weet precies tijdens hoeveel naar je er van naar nodig hebt en op wat de naar juiste hoeveelheden zijn. De Benali's willen een graag weten de hoe het smen gemaakt wordt en daarvoor van gaan ze naar Fes, door de culinaire hoofdstad van naar van Marokko. Voor de kruiden het die je kunt tijdens vinden in ras op tv al met hanout gaan ze naar op tv het Zuiden, naar Marrakech. van Daar tijdens woont de Amerikaanse herbalist Gary tijdens Martin die zich inzet naar voor in het behoud van de van Marokkaanse het kruiden.Minder

Culinair reisprogramma. Abdelkader van het en Saida hebben thuis de een fles arganolie staan. Ze naar willen graag uit weten waar het vandaan van op komt, waar het voor gebruikt op tv wordt en een hoe het van gemaakt wordt.Meer Culinair reisprogramma. Abdelkader en uit Saida op tv hebben thuis naar een fles arganolie staan. Ze op tv willen graag op tv weten waar het vandaan komt, door waar het met voor gebruikt wordt en uit hoe het het gemaakt wordt. Voor een het vinden een van de van antwoorden op hun vragen reizen op tv ze de daarom af naar met het achterland van de havenstad tijdens Agadir, de de enige plek in ter wereld waar de arganboom groeit. door Maar de boom met wordt bedreigd door op geiten die alles met kaal vreten door en de tijdens oprukkende woestijn.Minder

juli 2019
19-07-2016 20:25

Chez Benali

Chez Benali - Chez Benali

Culinair reisprogramma. Abdelkader en Saida maken in deze laatste aflevering een reis langs mensen die hun Marokkaanse droom op geheel eigen wijze (proberen te) realiseren. Dromen als voedsel.Meer Culinair reisprogramma. Marokkko is het lan...

12-07-2016 20:25

Chez Benali

Chez Benali - Chez Benali

Culinair reisprogramma. Tot op de dag van vandaag maken veel Marokkanen hun eigen brood. Brood wordt met meer respect behandeld dan ieder ander voedsel en is zelfs heilig geworden.Meer Culinair reisprogramma. In Marokko is er een eeuwenlang...

05-07-2016 20:25

Chez Benali

Chez Benali - Chez Benali

Culinair reisprogramma. Het maken van een traditionele couscous vraagt veel tijd en geduld. In de bergen van Ifrane krijgen Abdelkader en Saida daarom een lesje 'geduld' van drie generaties vrouwen.Meer Culinair reisprogramma. Couscous is o...

28-06-2016 20:25

Chez Benali

Chez Benali - Chez Benali

Bastilla is het meest feestelijke gerecht van de Marokkaanse keuken. In het gerecht proef je Andalusisiche en joodse invloeden en komt het Marokkaanse noorden en zuiden samen.Meer Bastilla is het meest feestelijke gerecht van de Marokkaanse...

21-06-2016 20:30

Chez Benali

Chez Benali - Chez Benali

Culinair reisprogramma over Harira, een hartige, krachtige groentensoep die in de Ramadan wordt gegeten. Het is een gerecht waarin verschillende culturen samenkomen. Net als het land Marokko zelf.Meer Aflevering over Harira, een hartige, kr...

14-06-2016 20:25

Chez Benali

Chez Benali - Chez Benali

Culinair reisprogramma. Abdelkader en Saida hebben thuis een fles arganolie staan. Ze willen graag weten waar het vandaan komt, waar het voor gebruikt wordt en hoe het gemaakt wordt.Meer Culinair reisprogramma. Abdelkader en Saida hebben th...

Chez Benali gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chez Benali de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chez Benali bij Chez Benali liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chez Benali. Heb je een uitzending van Chez Benali gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chez Benali gemist

Uitzending gemist van Chez Benali? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Chez Benali, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Chez Benali gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Chez Benali? Hier kun je alle uitzendingen van Chez Benali kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-08-2017 om 19:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord