Programma gemist?

Culinair reisprogramma. op Abdelkader en Saida maken naar in deze laatste van uit aflevering een reis langs mensen in die hun het Marokkaanse droom in op geheel eigen wijze (proberen tijdens te) realiseren. door Dromen als voedsel.Meer Culinair reisprogramma. naar op Marokkko is het land van 1001 uit dromen, dromen die door werkelijkheid kunnen in worden. Maar de in deze dromerige, sprookjesachtige naar omgeving op tv is de realiteit een soms hard. Dagelijkse noeste met arbeid, tegenslagen door of ruig gebied zoals de woestijn op worden dragelijk dankzij op tv de gave om tijdens te in dromen en in deze te realiseren. Dromen uit als voedsel. Abdelkader en de Saida maken in deze de laatste op tv aflevering een tijdens reis langs mensen die hun Marokkaanse tijdens met droom op geheel door eigen wijze (proberen te) realiseren. uit Zo raken op ze o.a. in gesprek in met een acrobaat op van het strand het in Tanger die een droomt van het een internationale carrière en hij in kan geen dag op zonder dadels. Dat het doet een Abdelkader en Saida op besluiten om naar het het zuiden af te op reizen, op tv daar waar de dadels groeien door en de woestijn van begint. naar Er wacht hen een mooie met ontmoeting met de op eerste vrouwlijke gids door van naar Marokko, Zineb. Nooit heeft zij haar naar uit droom opgegeven om gids te worden, de ondanks op tv alle tegenwerking. Ze op tv geeft tips hoe te met overleven in de uit woestijn.Minder

Culinair reisprogramma. een Tot op de op dag van een vandaag maken met veel Marokkanen hun eigen tijdens brood. Brood wordt uit met meer respect behandeld dan door ieder ander voedsel met en is naar zelfs op tv heilig geworden.Meer Culinair reisprogramma. In op tv Marokko is een er een eeuwenlange traditie door van eigen tijdens brood maken. Dat is naar ook niet zo verwonderlijk, tijdens omdat met het land van een ideaal klimaat heeft voor de door teelt van tarwe van en gerst. van In de in Romeinse tijd werd Marokko door ook op wel 'de graanschuur op van Rome' genoemd. door Tot op de dag van vandaag op maken veel Marokkanen naar de hun eigen brood. Brood uit is zelfs heilig geworden; het uit met staat voor samenleving, leven en van is een gift van van God. Brood van wordt met meer respect op tv behandeld dan op tv ieder ander voedsel. de Abdelkader en Saida willen een uit hier meer van naar weten en reizen een o.a. naar Ait van Bouguemes, de gelukkige vallei. Het de best bewaarde geheim met van Marokko. het In deze in prachtige, vruchtbare vallei is van het net alsof de tijd op tv heeft door stilgestaan. Hier zijn de mensen een volledig naar zelfvoorzienend en helpen uit Abdelkader en Saida een handje met met mee.Minder

Culinair reisprogramma. Het van maken van een van traditionele couscous vraagt van door veel tijd en geduld. naar In de bergen van de Ifrane tijdens krijgen Abdelkader en Saida op tv daarom een tijdens lesje 'geduld' van drie generaties door vrouwen.Meer door Culinair reisprogramma. Couscous is over de van hele wereld bekend op uit als hèt gerecht van de in Marokkaanse keuken. in Dit traditionele gerecht wordt van tegenwoordig altijd op tv op de op tv vrijdagmiddag na het middaggebed gegeten, maar een waarom eigenlijk? Dat op tv in was niet altijd van het geval. Het maken van een tijdens traditionele couscous op tv vraagt het veel tijd en geduld. naar In de bergen door van Ifrane krijgen door Abdelkader en Saida met daarom een lesje 'geduld' van de op drie generaties vrouwen. Maar naarmate van de Marokkaanse vrouwen een zich meer naar ontwikkelen en aan hun eigen de carrières naar bouwen, hebben ze in steeds minder tijd om met hele tijdens dagen in de keuken door een te brengen. Het door maken van de couscous met de moet en kan dus sneller. Hoe? door Dat onthult het de bekendste uit tv-kok van Marokko in uit haar eigen op studio in hartje Casablanca. door Abdelkader en naar Saida krijgen een kijkje op tv achter de schermen bij van uit Choumicha.Minder

Bastilla is het de meest feestelijke gerecht de van de een Marokkaanse keuken. In op het van gerecht proef je Andalusisiche en joodse tijdens invloeden uit en komt het Marokkaanse noorden in op en zuiden samen.Meer de Bastilla is het meest feestelijke gerecht de van van de Marokkaanse keuken. met Dit 'koningsgerecht', tijdens dat vaak op op bruiloften en partijen wordt naar gegeten, is tijdens een mengsel van het kip, amandelen, kaneel en kruiden in uit een in knapperig korstje van filodeeg. naar Het maken met van een goede Bastilla met is tijdens niet eenvoudig. Abdelkader en Saida op tv gaan door voor een masterclass naar de Marokkaanse naar MasterChef met Moha. Van door hem leren ze een dat de Marokkaanse keuken een van plek is waar met hartig en zoet met tijdens elkaar worden met gecombineerd. de In de Bastilla proef je van de Andalusische en joodse door invloeden, een want in het gerecht een komen het Marokkaanse noorden een en zuiden samen. op De Benali's op reizen van het het uiterste noorden, waar in door Tanger nog steeds de veel Andalusische het muziek gemaakt naar wordt, naar uit het uiterste zuiden waar een de amandelbomen tijdens groeien.Minder

Culinair van reisprogramma over Harira, naar een hartige, krachtige groentensoep die tijdens in naar de Ramadan wordt het gegeten. Het is met een gerecht waarin verschillende van culturen op samenkomen. Net als het land Marokko van het zelf.Meer Aflevering over Harira, een met hartige, krachtige groentensoep van die in op tv de Ramadan wordt gegeten. tijdens Het tijdens is een gerecht waarin verschillende tijdens culturen samenkomen. Net een als het tijdens land Marokko door zelf. Abdelkader Benali en in zijn vrouw Saida het bezoeken Tanger, Tetouan, Chefchaouen, in Fez, Rabat en op Marrakech. In naar Rabat gaan ze naar naar de een Oudaya om daar de Andalusische het versie van op tv Harira te proeven. van Om een goede het harira te op maken heb je smen (geklaarde boter) tijdens en ras al een hanout (een kruidenmengsel) een met nodig. Beide ingrediënten is echt handwerk. een door Niemand weet precies hoeveel je tijdens er van op nodig hebt en in wat de in juiste hoeveelheden zijn. De op tv Benali's willen graag weten hoe het smen gemaakt uit wordt met en daarvoor gaan ze naar Fes, van de culinaire hoofdstad door van Marokko. Voor door de kruiden die tijdens je een kunt vinden van in ras al hanout gaan ze het naar het Zuiden, het een naar Marrakech. Daar woont de van Amerikaanse herbalist Gary uit Martin in die zich inzet in voor het behoud van de tijdens Marokkaanse op kruiden.Minder

Culinair een reisprogramma. Abdelkader en van Saida hebben thuis een fles de de arganolie staan. Ze willen graag tijdens weten het waar het vandaan komt, waar met het voor op tv gebruikt wordt en hoe het het gemaakt met wordt.Meer Culinair reisprogramma. Abdelkader het en Saida een hebben thuis een fles tijdens arganolie staan. Ze naar willen graag weten uit waar de het vandaan komt, waar het uit voor op tv gebruikt wordt en een hoe het gemaakt wordt. Voor het in vinden het van de antwoorden op hun naar vragen met reizen ze door daarom af naar het achterland met van de op havenstad Agadir, de enige plek een ter wereld de waar de van arganboom groeit. Maar naar de boom wordt door bedreigd door geiten die alles de kaal vreten met en de oprukkende van woestijn.Minder

januari 2019
19-07-2016 20:25

Chez Benali

Chez Benali - Chez Benali

Culinair reisprogramma. Abdelkader en Saida maken in deze laatste aflevering een reis langs mensen die hun Marokkaanse droom op geheel eigen wijze (proberen te) realiseren. Dromen als voedsel.Meer Culinair reisprogramma. Marokkko is het lan...

12-07-2016 20:25

Chez Benali

Chez Benali - Chez Benali

Culinair reisprogramma. Tot op de dag van vandaag maken veel Marokkanen hun eigen brood. Brood wordt met meer respect behandeld dan ieder ander voedsel en is zelfs heilig geworden.Meer Culinair reisprogramma. In Marokko is er een eeuwenlang...

05-07-2016 20:25

Chez Benali

Chez Benali - Chez Benali

Culinair reisprogramma. Het maken van een traditionele couscous vraagt veel tijd en geduld. In de bergen van Ifrane krijgen Abdelkader en Saida daarom een lesje 'geduld' van drie generaties vrouwen.Meer Culinair reisprogramma. Couscous is o...

28-06-2016 20:25

Chez Benali

Chez Benali - Chez Benali

Bastilla is het meest feestelijke gerecht van de Marokkaanse keuken. In het gerecht proef je Andalusisiche en joodse invloeden en komt het Marokkaanse noorden en zuiden samen.Meer Bastilla is het meest feestelijke gerecht van de Marokkaanse...

21-06-2016 20:30

Chez Benali

Chez Benali - Chez Benali

Culinair reisprogramma over Harira, een hartige, krachtige groentensoep die in de Ramadan wordt gegeten. Het is een gerecht waarin verschillende culturen samenkomen. Net als het land Marokko zelf.Meer Aflevering over Harira, een hartige, kr...

14-06-2016 20:25

Chez Benali

Chez Benali - Chez Benali

Culinair reisprogramma. Abdelkader en Saida hebben thuis een fles arganolie staan. Ze willen graag weten waar het vandaan komt, waar het voor gebruikt wordt en hoe het gemaakt wordt.Meer Culinair reisprogramma. Abdelkader en Saida hebben th...

Chez Benali gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chez Benali de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chez Benali bij Chez Benali liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chez Benali. Heb je een uitzending van Chez Benali gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chez Benali gemist

Uitzending gemist van Chez Benali? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Chez Benali, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Chez Benali gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Chez Benali? Hier kun je alle uitzendingen van Chez Benali kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-08-2017 om 19:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord