Programma gemist?

Culinair reisprogramma. Abdelkader een en op Saida maken in het deze laatste aflevering een met reis langs tijdens mensen die hun tijdens Marokkaanse droom op geheel een eigen wijze (proberen te) uit realiseren. de Dromen als voedsel.Meer Culinair naar reisprogramma. het Marokkko is het land van 1001 van dromen, dromen die de werkelijkheid tijdens kunnen worden. naar Maar in deze dromerige, op sprookjesachtige omgeving is de realiteit een soms hard. naar Dagelijkse van noeste arbeid, tegenslagen of in ruig gebied zoals de woestijn uit worden dragelijk op tv dankzij de gave een om te van dromen en deze te realiseren. van Dromen als voedsel. een Abdelkader en het Saida op maken in deze laatste aflevering een met de reis langs mensen die hun Marokkaanse met droom op tijdens geheel eigen wijze (proberen de te) realiseren. Zo naar raken ze een o.a. in gesprek op met een acrobaat op van de het strand in naar Tanger die droomt van een internationale in carrière en hij de kan geen op dag op zonder dadels. Dat van doet Abdelkader en Saida een besluiten om naar in het zuiden af te naar reizen, daar waar de tijdens dadels groeien naar en de woestijn tijdens begint. van Er wacht hen een op tv mooie ontmoeting met uit de eerste van vrouwlijke gids van Marokko, Zineb. Nooit van heeft zij haar uit droom in opgegeven om tijdens gids te worden, ondanks alle naar tegenwerking. Ze van geeft tips hoe te door overleven in de naar woestijn.Minder

Culinair reisprogramma. Tot op op de naar dag van vandaag maken in de veel Marokkanen hun eigen brood. Brood een wordt met het meer respect behandeld dan het op tv ieder ander voedsel en is door zelfs heilig met geworden.Meer Culinair reisprogramma. tijdens In Marokko is er een het eeuwenlange door traditie van eigen brood maken. het Dat op is ook niet zo verwonderlijk, door in omdat het land een ideaal een klimaat heeft voor tijdens de teelt met van tarwe en op tv gerst. In de Romeinse het tijd werd op tv Marokko ook met wel 'de graanschuur van het Rome' genoemd. Tot op de op op dag van vandaag maken veel met Marokkanen hun eigen brood. uit Brood is van zelfs heilig geworden; met het staat voor het samenleving, leven en van is een op gift van God. Brood wordt in met een meer respect behandeld dan ieder in tijdens ander voedsel. Abdelkader en door Saida willen hier meer van de weten en met reizen o.a. naar tijdens Ait Bouguemes, de in gelukkige door vallei. Het best met bewaarde geheim van naar Marokko. In deze prachtige, uit vruchtbare vallei een is het net alsof tijdens de tijd heeft een stilgestaan. Hier zijn tijdens de mensen volledig zelfvoorzienend het en helpen door Abdelkader en Saida met een handje van mee.Minder

Culinair op tv reisprogramma. Het maken van naar een in traditionele couscous vraagt door veel tijd en geduld. op In de bergen van in Ifrane de krijgen Abdelkader en tijdens Saida daarom een lesje 'geduld' van op drie generaties op vrouwen.Meer Culinair reisprogramma. van Couscous is over de in hele wereld tijdens bekend als een hèt gerecht van de Marokkaanse door keuken. Dit traditionele in van gerecht wordt tegenwoordig altijd op op tv de vrijdagmiddag na het in middaggebed de gegeten, maar waarom eigenlijk? het Dat was niet uit altijd op tv het geval. Het maken in van een traditionele in couscous vraagt veel tijd tijdens en geduld. uit In de bergen van Ifrane op de krijgen Abdelkader en Saida daarom een in lesje het 'geduld' van met drie generaties vrouwen. Maar naarmate een de Marokkaanse tijdens vrouwen zich meer door ontwikkelen en aan uit hun eigen carrières door bouwen, hebben ze het steeds minder tijd op om hele dagen in de uit keuken op door te brengen. Het maken op van de couscous in een moet en kan de dus sneller. Hoe? op Dat onthult de bekendste naar tv-kok van Marokko in haar een naar eigen studio in hartje Casablanca. van Abdelkader en Saida tijdens krijgen een kijkje uit achter de schermen bij van in Choumicha.Minder

Bastilla naar is het naar meest feestelijke gerecht van de het Marokkaanse tijdens keuken. In het gerecht proef je op tv Andalusisiche uit en joodse invloeden en op komt het Marokkaanse noorden naar en zuiden het samen.Meer Bastilla is een het meest feestelijke gerecht in van naar de Marokkaanse door keuken. Dit 'koningsgerecht', van dat vaak op bruiloften en partijen op wordt naar gegeten, is een mengsel in van met kip, amandelen, kaneel en op kruiden in een knapperig korstje een van filodeeg. Het een maken van een uit goede Bastilla is de niet eenvoudig. met Abdelkader en Saida het gaan uit voor een masterclass naar de Marokkaanse op MasterChef Moha. Van op tv tijdens hem leren ze tijdens dat de Marokkaanse keuken naar een plek is waar een hartig en zoet het met elkaar worden gecombineerd. op In tijdens de Bastilla met proef je de Andalusische en joodse met invloeden, want de in door het gerecht komen het Marokkaanse in noorden en zuiden tijdens samen. De Benali's reizen de van het uiterste op noorden, waar naar in Tanger een nog steeds veel door Andalusische muziek naar gemaakt wordt, naar het uiterste zuiden het in waar de amandelbomen naar groeien.Minder

Culinair de reisprogramma over op Harira, een hartige, krachtige groentensoep met die in de een Ramadan op tv wordt gegeten. Het is een op tv gerecht waarin verschillende culturen de een samenkomen. Net als van het land Marokko zelf.Meer Aflevering van over Harira, een hartige, een van krachtige groentensoep die in de de Ramadan een wordt gegeten. Het is een een gerecht waarin een verschillende culturen samenkomen. Net naar als het uit land Marokko zelf. Abdelkader Benali in en zijn op vrouw Saida bezoeken van Tanger, Tetouan, het Chefchaouen, Fez, Rabat met en Marrakech. In Rabat gaan het ze door naar de Oudaya op om daar de Andalusische versie van met van Harira te proeven. een Om een goede harira te op maken heb je tijdens smen (geklaarde boter) het en in ras al hanout tijdens (een kruidenmengsel) nodig. Beide ingrediënten op is echt handwerk. op Niemand weet in precies hoeveel je uit er van met nodig hebt en van wat de van juiste hoeveelheden zijn. De door Benali's willen graag weten met hoe smen gemaakt in wordt uit en daarvoor gaan ze naar een Fes, naar de culinaire hoofdstad van Marokko. de Voor door de kruiden die je kunt van vinden het in ras al hanout in gaan ze naar op het Zuiden, naar tijdens Marrakech. Daar woont de een Amerikaanse herbalist Gary Martin naar die van zich inzet voor het behoud in een van de Marokkaanse op tv kruiden.Minder

Culinair reisprogramma. in Abdelkader en Saida het hebben thuis een fles tijdens arganolie uit staan. Ze willen tijdens graag weten waar van het vandaan op tv komt, waar het voor gebruikt het wordt en hoe tijdens het gemaakt uit wordt.Meer Culinair reisprogramma. Abdelkader en op Saida hebben thuis tijdens door een fles arganolie staan. van Ze willen van graag weten waar het een vandaan komt, waar het tijdens voor naar gebruikt wordt en hoe het gemaakt op tv wordt. Voor een het vinden een van de antwoorden een op hun vragen het reizen ze daarom af het naar het de achterland van de van havenstad Agadir, in de enige plek door ter wereld waar de arganboom uit groeit. Maar de boom in wordt bedreigd door door geiten die alles een kaal vreten en door op tv de oprukkende woestijn.Minder

maart 2019
19-07-2016 20:25

Chez Benali

Chez Benali - Chez Benali

Culinair reisprogramma. Abdelkader en Saida maken in deze laatste aflevering een reis langs mensen die hun Marokkaanse droom op geheel eigen wijze (proberen te) realiseren. Dromen als voedsel.Meer Culinair reisprogramma. Marokkko is het lan...

12-07-2016 20:25

Chez Benali

Chez Benali - Chez Benali

Culinair reisprogramma. Tot op de dag van vandaag maken veel Marokkanen hun eigen brood. Brood wordt met meer respect behandeld dan ieder ander voedsel en is zelfs heilig geworden.Meer Culinair reisprogramma. In Marokko is er een eeuwenlang...

05-07-2016 20:25

Chez Benali

Chez Benali - Chez Benali

Culinair reisprogramma. Het maken van een traditionele couscous vraagt veel tijd en geduld. In de bergen van Ifrane krijgen Abdelkader en Saida daarom een lesje 'geduld' van drie generaties vrouwen.Meer Culinair reisprogramma. Couscous is o...

28-06-2016 20:25

Chez Benali

Chez Benali - Chez Benali

Bastilla is het meest feestelijke gerecht van de Marokkaanse keuken. In het gerecht proef je Andalusisiche en joodse invloeden en komt het Marokkaanse noorden en zuiden samen.Meer Bastilla is het meest feestelijke gerecht van de Marokkaanse...

21-06-2016 20:30

Chez Benali

Chez Benali - Chez Benali

Culinair reisprogramma over Harira, een hartige, krachtige groentensoep die in de Ramadan wordt gegeten. Het is een gerecht waarin verschillende culturen samenkomen. Net als het land Marokko zelf.Meer Aflevering over Harira, een hartige, kr...

14-06-2016 20:25

Chez Benali

Chez Benali - Chez Benali

Culinair reisprogramma. Abdelkader en Saida hebben thuis een fles arganolie staan. Ze willen graag weten waar het vandaan komt, waar het voor gebruikt wordt en hoe het gemaakt wordt.Meer Culinair reisprogramma. Abdelkader en Saida hebben th...

Chez Benali gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chez Benali de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chez Benali bij Chez Benali liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chez Benali. Heb je een uitzending van Chez Benali gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chez Benali gemist

Uitzending gemist van Chez Benali? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Chez Benali, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Chez Benali gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Chez Benali? Hier kun je alle uitzendingen van Chez Benali kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-08-2017 om 19:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord