Programma gemist?

Culinair reisprogramma. van Abdelkader naar en Saida maken in naar deze laatste aflevering een naar reis langs mensen die op hun Marokkaanse van droom met op geheel eigen wijze (proberen te) de realiseren. een Dromen als voedsel.Meer Culinair met reisprogramma. Marokkko op tv is het land van uit 1001 dromen, dromen op tv die werkelijkheid kunnen worden. het Maar in op tv deze dromerige, sprookjesachtige een omgeving is de realiteit uit tijdens soms hard. Dagelijkse noeste arbeid, tegenslagen van of van ruig gebied zoals de woestijn naar worden dragelijk in dankzij de gave om op tv te dromen en op deze van te realiseren. uit Dromen als voedsel. Abdelkader het en Saida maken uit in deze laatste aflevering een uit reis in langs mensen die hun Marokkaanse op tv in droom op geheel eigen wijze door (proberen te) realiseren. Zo naar raken ze naar o.a. in gesprek op tv met een van acrobaat op het met strand in Tanger die droomt van van een het internationale carrière en hij het kan geen de dag zonder dadels. van Dat doet Abdelkader het en Saida met besluiten om naar het van zuiden af op tv te reizen, daar waar de door dadels groeien en in de woestijn de begint. in Er wacht hen op een mooie ontmoeting met de naar eerste vrouwlijke gids naar van Marokko, Zineb. Nooit tijdens met heeft zij haar droom opgegeven het om gids te door worden, ondanks tijdens alle tegenwerking. Ze van geeft tips hoe te een overleven de in de woestijn.Minder

Culinair de reisprogramma. Tot op tijdens de dag van vandaag een maken het veel Marokkanen hun eigen brood. tijdens Brood wordt met door meer van respect behandeld dan de ieder ander voedsel en het is zelfs heilig geworden.Meer Culinair door naar reisprogramma. In Marokko is er een door door eeuwenlange traditie van eigen brood een maken. naar Dat is ook niet zo in verwonderlijk, omdat op tv het land een ideaal klimaat naar heeft door voor de teelt naar van tarwe en op tv gerst. In de Romeinse op tv tijd werd Marokko een ook wel 'de naar graanschuur van van Rome' genoemd. Tot op de tijdens dag het van vandaag maken in veel Marokkanen uit hun eigen brood. Brood is met zelfs heilig geworden; het op staat voor het samenleving, uit leven en is een gift uit van God. Brood wordt op tv met meer met respect behandeld een dan ieder op tv ander voedsel. Abdelkader en Saida willen naar hier meer van de weten met en reizen o.a. naar Ait het een Bouguemes, de gelukkige vallei. Het best de bewaarde geheim van van Marokko. In op deze prachtige, vruchtbare vallei tijdens is uit het net alsof de uit tijd heeft stilgestaan. op tv Hier van zijn de mensen volledig de zelfvoorzienend en in helpen Abdelkader en Saida een op tv handje op tv mee.Minder

Culinair in reisprogramma. Het maken op van een traditionele couscous tijdens vraagt veel tijd en met geduld. In de in bergen van Ifrane op met krijgen Abdelkader en Saida daarom een naar lesje de 'geduld' van drie generaties vrouwen.Meer op tv het Culinair reisprogramma. Couscous is een over de hele wereld uit bekend als hèt de gerecht van een de Marokkaanse keuken. een Dit traditionele tijdens gerecht wordt tegenwoordig altijd op de uit vrijdagmiddag op tv na het middaggebed gegeten, maar met waarom eigenlijk? Dat van de was niet altijd de het geval. Het maken van een de traditionele couscous van vraagt naar veel tijd en naar geduld. In de het bergen van Ifrane krijgen Abdelkader het en door Saida daarom een lesje op tv 'geduld' van drie met generaties vrouwen. Maar naarmate de op tv Marokkaanse vrouwen zich het meer ontwikkelen tijdens en aan hun eigen op carrières bouwen, op tv hebben ze steeds met minder tijd de om hele door dagen in de naar keuken door te brengen. Het maken naar het van de couscous moet en kan uit dus het sneller. Hoe? Dat naar onthult de bekendste uit tv-kok van Marokko in tijdens haar het eigen studio in door hartje Casablanca. Abdelkader en Saida krijgen van naar een kijkje achter de door schermen bij door Choumicha.Minder

Bastilla is het naar meest feestelijke van gerecht van de Marokkaanse uit keuken. In een het gerecht proef je op tv Andalusisiche een en joodse invloeden en naar komt het Marokkaanse noorden naar en tijdens zuiden samen.Meer Bastilla in is het meest in feestelijke gerecht de van de Marokkaanse in keuken. Dit 'koningsgerecht', dat vaak uit op bruiloften en partijen met wordt gegeten, in is een op mengsel van kip, amandelen, kaneel op tv en kruiden in van een door knapperig korstje in van filodeeg. Het maken van een op uit goede Bastilla is niet eenvoudig. in Abdelkader en Saida van gaan voor een een masterclass tijdens naar de Marokkaanse MasterChef Moha. Van met hem in leren ze dat in de Marokkaanse naar keuken een plek is waar tijdens hartig en zoet met met elkaar met worden gecombineerd. naar In de Bastilla proef je van de de Andalusische en joodse tijdens invloeden, want in naar het gerecht komen het Marokkaanse noorden de naar en zuiden samen. De Benali's uit reizen van in het uiterste op noorden, waar in Tanger nog met steeds een veel Andalusische muziek gemaakt op tv wordt, naar het uiterste in zuiden uit waar de amandelbomen op groeien.Minder

Culinair tijdens reisprogramma over in Harira, een hartige, krachtige groentensoep die op in het de Ramadan wordt van gegeten. Het is een een gerecht een waarin verschillende culturen tijdens samenkomen. Net als het van land Marokko de zelf.Meer Aflevering over de Harira, een hartige, krachtige door groentensoep die in het de Ramadan wordt gegeten. Het een is een gerecht het waarin uit verschillende culturen samenkomen. Net naar als het land Marokko uit op zelf. Abdelkader Benali en het zijn vrouw Saida bezoeken Tanger, in Tetouan, Chefchaouen, Fez, met Rabat en Marrakech. van In Rabat gaan tijdens een ze naar de Oudaya van om daar de Andalusische versie met van Harira met te proeven. Om een door de goede harira te maken naar heb je het smen (geklaarde boter) en ras op al hanout (een naar kruidenmengsel) nodig. naar Beide ingrediënten is echt tijdens handwerk. Niemand weet precies het van hoeveel je er met van nodig hebt en op tv wat de juiste met hoeveelheden zijn. De naar Benali's willen graag weten hoe van uit smen gemaakt wordt en daarvoor gaan tijdens ze naar naar Fes, de culinaire hoofdstad door van Marokko. Voor de een de kruiden die je kunt een vinden in ras door al een hanout gaan ze uit naar het Zuiden, naar op tv Marrakech. Daar het woont de Amerikaanse herbalist uit Gary Martin die zich inzet het voor uit het behoud met van de Marokkaanse naar kruiden.Minder

Culinair reisprogramma. op Abdelkader het en Saida hebben thuis een een fles naar arganolie staan. Ze willen graag op tv weten waar een het vandaan van komt, waar het in voor gebruikt wordt en hoe tijdens het op gemaakt wordt.Meer Culinair een reisprogramma. Abdelkader en Saida het hebben thuis een fles arganolie tijdens staan. op tv Ze willen graag weten waar uit het door vandaan komt, waar het met voor gebruikt wordt de en hoe de het gemaakt wordt. Voor het met vinden van uit de antwoorden met op hun vragen reizen in ze tijdens daarom af naar op het achterland van uit de havenstad Agadir, de enige op plek ter wereld in waar de uit arganboom groeit. Maar de door boom wordt door bedreigd door geiten het die alles in kaal vreten en de een oprukkende woestijn.Minder

november 2019
19-07-2016 20:25

Chez Benali

Chez Benali - Chez Benali

Culinair reisprogramma. Abdelkader en Saida maken in deze laatste aflevering een reis langs mensen die hun Marokkaanse droom op geheel eigen wijze (proberen te) realiseren. Dromen als voedsel.Meer Culinair reisprogramma. Marokkko is het lan...

12-07-2016 20:25

Chez Benali

Chez Benali - Chez Benali

Culinair reisprogramma. Tot op de dag van vandaag maken veel Marokkanen hun eigen brood. Brood wordt met meer respect behandeld dan ieder ander voedsel en is zelfs heilig geworden.Meer Culinair reisprogramma. In Marokko is er een eeuwenlang...

05-07-2016 20:25

Chez Benali

Chez Benali - Chez Benali

Culinair reisprogramma. Het maken van een traditionele couscous vraagt veel tijd en geduld. In de bergen van Ifrane krijgen Abdelkader en Saida daarom een lesje 'geduld' van drie generaties vrouwen.Meer Culinair reisprogramma. Couscous is o...

28-06-2016 20:25

Chez Benali

Chez Benali - Chez Benali

Bastilla is het meest feestelijke gerecht van de Marokkaanse keuken. In het gerecht proef je Andalusisiche en joodse invloeden en komt het Marokkaanse noorden en zuiden samen.Meer Bastilla is het meest feestelijke gerecht van de Marokkaanse...

21-06-2016 20:30

Chez Benali

Chez Benali - Chez Benali

Culinair reisprogramma over Harira, een hartige, krachtige groentensoep die in de Ramadan wordt gegeten. Het is een gerecht waarin verschillende culturen samenkomen. Net als het land Marokko zelf.Meer Aflevering over Harira, een hartige, kr...

14-06-2016 20:25

Chez Benali

Chez Benali - Chez Benali

Culinair reisprogramma. Abdelkader en Saida hebben thuis een fles arganolie staan. Ze willen graag weten waar het vandaan komt, waar het voor gebruikt wordt en hoe het gemaakt wordt.Meer Culinair reisprogramma. Abdelkader en Saida hebben th...

Chez Benali gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chez Benali de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chez Benali bij Chez Benali liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chez Benali. Heb je een uitzending van Chez Benali gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chez Benali gemist

Uitzending gemist van Chez Benali? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Chez Benali, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Chez Benali gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Chez Benali? Hier kun je alle uitzendingen van Chez Benali kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-08-2017 om 19:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!