Programma gemist?

Culinair uit reisprogramma. Abdelkader en naar Saida maken in deze de laatste op aflevering een reis door langs mensen die op hun Marokkaanse droom van op geheel eigen uit wijze (proberen te) realiseren. door Dromen als voedsel.Meer Culinair in reisprogramma. Marokkko van is het tijdens land van 1001 dromen, dromen tijdens die werkelijkheid kunnen worden. in tijdens Maar in deze dromerige, sprookjesachtige het omgeving is de realiteit de soms hard. Dagelijkse een noeste arbeid, een tegenslagen of ruig gebied in zoals de het woestijn worden dragelijk dankzij door naar de gave om te dromen naar en van deze te realiseren. Dromen het als voedsel. Abdelkader en Saida uit maken uit in deze laatste aflevering een een reis uit langs mensen die hun Marokkaanse door droom het op geheel eigen wijze door (proberen te) realiseren. Zo op tv met raken ze o.a. in gesprek met uit een acrobaat op op tv het op tv strand in Tanger die het droomt door van een internationale carrière en hij met met kan geen dag zonder in dadels. Dat het doet Abdelkader en Saida uit besluiten om met naar het zuiden af te reizen, van daar waar de op dadels groeien en uit de woestijn van begint. Er wacht een hen uit een mooie ontmoeting met de eerste naar op tv vrouwlijke gids van Marokko, Zineb. Nooit het de heeft zij haar droom opgegeven tijdens om gids te worden, door ondanks het alle tegenwerking. Ze geeft op tips hoe te door overleven uit in de woestijn.Minder

Culinair reisprogramma. van Tot op de het dag van door vandaag maken veel Marokkanen een hun eigen met brood. Brood wordt met op meer respect behandeld naar dan ieder ander voedsel naar en uit is zelfs heilig geworden.Meer Culinair de met reisprogramma. In Marokko het is er een eeuwenlange traditie van door eigen brood op tv maken. Dat van is ook een niet zo verwonderlijk, omdat met het land een ideaal naar klimaat een heeft voor de teelt naar van tarwe en gerst. In naar de Romeinse tijdens tijd werd naar Marokko ook naar wel 'de graanschuur van Rome' het genoemd. Tot op naar de dag van tijdens vandaag maken veel de Marokkanen hun een eigen brood. Brood is zelfs door heilig geworden; met het staat voor de samenleving, leven en een is een gift het van uit God. Brood wordt met tijdens meer respect behandeld dan ieder in ander voedsel. Abdelkader naar en op tv Saida willen door hier meer van weten en reizen uit o.a. naar tijdens Ait Bouguemes, de de gelukkige vallei. Het best de bewaarde met geheim van Marokko. In deze een prachtige, vruchtbare van vallei is het de net alsof de in tijd heeft stilgestaan. Hier een zijn de door mensen volledig zelfvoorzienend en naar helpen Abdelkader en door Saida een van handje naar mee.Minder

Culinair op tv reisprogramma. Het in maken van een uit traditionele couscous vraagt veel tijd en uit geduld. In de met bergen het van Ifrane krijgen een Abdelkader en Saida daarom uit een lesje 'geduld' van in van drie generaties vrouwen.Meer Culinair reisprogramma. op tv Couscous op tv is over de een hele wereld bekend als hèt uit gerecht met van de Marokkaanse uit keuken. Dit traditionele gerecht wordt tegenwoordig in altijd naar op de vrijdagmiddag na het tijdens middaggebed gegeten, maar het een waarom eigenlijk? Dat was niet altijd een het geval. op Het op tv maken van een traditionele de couscous vraagt veel tijd tijdens en geduld. In de van een bergen van Ifrane krijgen Abdelkader en tijdens door Saida daarom een van lesje 'geduld' van drie generaties tijdens vrouwen. Maar naarmate de naar Marokkaanse vrouwen het zich uit meer ontwikkelen en met aan hun eigen carrières een bouwen, hebben ze op tv steeds minder tijd om uit hele dagen in de van keuken op door te brengen. Het door maken van de het couscous moet en kan door dus sneller. op tv Hoe? Dat in onthult de bekendste tv-kok door van Marokko in haar tijdens eigen studio in het hartje Casablanca. Abdelkader met en Saida op tv krijgen naar een kijkje achter de schermen bij tijdens een Choumicha.Minder

Bastilla door is het op tv meest feestelijke gerecht van de naar Marokkaanse keuken. in In het gerecht naar proef je Andalusisiche op en joodse invloeden en komt op het Marokkaanse noorden van en zuiden met samen.Meer Bastilla is met het meest feestelijke gerecht op van in de Marokkaanse tijdens keuken. Dit 'koningsgerecht', dat vaak uit op bruiloften en partijen een wordt door gegeten, is een mengsel op van kip, van amandelen, kaneel de en kruiden in een op knapperig korstje van tijdens filodeeg. Het in maken van een goede Bastilla is tijdens niet het eenvoudig. Abdelkader de en Saida gaan voor een masterclass de naar een de Marokkaanse MasterChef Moha. Van van een hem leren ze dat de op Marokkaanse keuken uit een plek naar is waar hartig en in zoet met elkaar naar worden gecombineerd. In de Bastilla naar proef je in de van Andalusische en joodse invloeden, een want in het gerecht komen op tv het door Marokkaanse noorden en het zuiden samen. tijdens De Benali's reizen van het tijdens uiterste noorden, waar in op tv Tanger nog de steeds veel Andalusische muziek een gemaakt wordt, naar uit het het uiterste zuiden waar de op amandelbomen door groeien.Minder

Culinair reisprogramma over door Harira, een hartige, van krachtige op groentensoep die in de de Ramadan wordt tijdens gegeten. Het is een van gerecht waarin verschillende door culturen samenkomen. Net naar als het land Marokko uit zelf.Meer Aflevering over van Harira, een hartige, op krachtige naar groentensoep die in in de Ramadan wordt op tv gegeten. Het is een gerecht van waarin verschillende van culturen de samenkomen. Net als het land Marokko een zelf. de Abdelkader Benali en met zijn vrouw Saida bezoeken een Tanger, Tetouan, tijdens Chefchaouen, Fez, Rabat en naar Marrakech. In Rabat gaan het ze naar de door het Oudaya om daar de met Andalusische versie van op Harira te proeven. van Om een goede uit harira te op tv maken heb je smen (geklaarde boter) naar en ras de al hanout (een het kruidenmengsel) naar nodig. Beide ingrediënten het is echt handwerk. Niemand weet uit precies hoeveel een je er van een nodig hebt en wat het de naar juiste hoeveelheden zijn. De op tv Benali's willen graag weten hoe op smen gemaakt wordt het met en daarvoor gaan ze tijdens naar Fes, een de culinaire hoofdstad van uit Marokko. Voor de kruiden die in je kunt de vinden in ras tijdens al een hanout gaan ze naar het Zuiden, uit van naar Marrakech. Daar door woont de Amerikaanse herbalist Gary het Martin die zich op tv inzet voor het op behoud met van de Marokkaanse uit kruiden.Minder

Culinair reisprogramma. Abdelkader van en Saida hebben uit thuis in een fles arganolie staan. Ze naar willen graag de weten waar door het vandaan komt, waar door het voor gebruikt wordt naar een en hoe het gemaakt wordt.Meer Culinair een reisprogramma. een Abdelkader en Saida hebben met thuis een tijdens fles arganolie staan. een Ze willen graag weten tijdens waar het vandaan komt, met op tv waar het voor gebruikt wordt en uit het hoe het gemaakt wordt. van Voor het vinden van de in antwoorden op tijdens hun vragen reizen naar ze daarom af naar de op tv het achterland van de het havenstad Agadir, de enige tijdens plek ter het wereld waar uit de arganboom groeit. Maar de de boom wordt van bedreigd door geiten het die alles kaal vreten en uit door de oprukkende woestijn.Minder

juni 2020
19-07-2016 20:25

Chez Benali

Chez Benali - Chez Benali

Culinair reisprogramma. Abdelkader en Saida maken in deze laatste aflevering een reis langs mensen die hun Marokkaanse droom op geheel eigen wijze (proberen te) realiseren. Dromen als voedsel.Meer Culinair reisprogramma. Marokkko is het lan...

12-07-2016 20:25

Chez Benali

Chez Benali - Chez Benali

Culinair reisprogramma. Tot op de dag van vandaag maken veel Marokkanen hun eigen brood. Brood wordt met meer respect behandeld dan ieder ander voedsel en is zelfs heilig geworden.Meer Culinair reisprogramma. In Marokko is er een eeuwenlang...

05-07-2016 20:25

Chez Benali

Chez Benali - Chez Benali

Culinair reisprogramma. Het maken van een traditionele couscous vraagt veel tijd en geduld. In de bergen van Ifrane krijgen Abdelkader en Saida daarom een lesje 'geduld' van drie generaties vrouwen.Meer Culinair reisprogramma. Couscous is o...

28-06-2016 20:25

Chez Benali

Chez Benali - Chez Benali

Bastilla is het meest feestelijke gerecht van de Marokkaanse keuken. In het gerecht proef je Andalusisiche en joodse invloeden en komt het Marokkaanse noorden en zuiden samen.Meer Bastilla is het meest feestelijke gerecht van de Marokkaanse...

21-06-2016 20:30

Chez Benali

Chez Benali - Chez Benali

Culinair reisprogramma over Harira, een hartige, krachtige groentensoep die in de Ramadan wordt gegeten. Het is een gerecht waarin verschillende culturen samenkomen. Net als het land Marokko zelf.Meer Aflevering over Harira, een hartige, kr...

14-06-2016 20:25

Chez Benali

Chez Benali - Chez Benali

Culinair reisprogramma. Abdelkader en Saida hebben thuis een fles arganolie staan. Ze willen graag weten waar het vandaan komt, waar het voor gebruikt wordt en hoe het gemaakt wordt.Meer Culinair reisprogramma. Abdelkader en Saida hebben th...

Chez Benali gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chez Benali de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chez Benali bij Chez Benali liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chez Benali. Heb je een uitzending van Chez Benali gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chez Benali gemist

Uitzending gemist van Chez Benali? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Chez Benali, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Chez Benali gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Chez Benali? Hier kun je alle uitzendingen van Chez Benali kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-08-2017 om 19:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!