Programma gemist?

Culinair door reisprogramma. Abdelkader en naar Saida maken in uit deze laatste het aflevering een reis met langs mensen die hun tijdens Marokkaanse droom op geheel eigen een wijze tijdens (proberen te) realiseren. uit Dromen als door voedsel.Meer Culinair reisprogramma. Marokkko op is het in land van 1001 het dromen, dromen die werkelijkheid kunnen de worden. Maar in van deze dromerige, een sprookjesachtige omgeving is de naar realiteit de soms hard. Dagelijkse noeste arbeid, tegenslagen van of naar ruig gebied van zoals de woestijn naar worden dragelijk dankzij de gave de om te dromen met en op tv deze te realiseren. Dromen als het voedsel. Abdelkader en uit Saida maken in uit deze tijdens laatste aflevering een reis door langs mensen die het hun Marokkaanse droom op geheel door op eigen wijze (proberen te) realiseren. Zo van door raken ze o.a. in gesprek met naar een acrobaat op met naar het strand in Tanger die met droomt van een internationale een carrière en naar hij kan geen dag op tv zonder naar dadels. Dat doet Abdelkader naar en naar Saida besluiten om naar op het zuiden af te door reizen, tijdens daar waar de dadels groeien en van de woestijn door begint. Er wacht op hen een mooie het ontmoeting met op de eerste vrouwlijke gids naar van Marokko, Zineb. Nooit een heeft zij haar op droom tijdens opgegeven om gids te worden, uit ondanks alle tegenwerking. tijdens Ze geeft tips het tijdens hoe te overleven in de door woestijn.Minder

Culinair met reisprogramma. Tot op op tv de dag van naar vandaag maken veel een Marokkanen hun eigen brood. Brood op tv wordt met meer door respect behandeld met dan ieder in ander voedsel de en is zelfs van heilig geworden.Meer Culinair reisprogramma. In het Marokko is er van een met eeuwenlange traditie van een eigen brood maken. Dat met is ook naar niet zo verwonderlijk, omdat het op tv land een in ideaal klimaat heeft voor uit de met teelt van tarwe in en gerst. In de op Romeinse tijd werd de Marokko ook wel 'de van graanschuur van Rome' genoemd. met Tot op de op tv dag van vandaag op tv op maken veel Marokkanen hun eigen brood. met Brood is naar zelfs heilig geworden; naar het staat voor de samenleving, leven door en is een gift de van God. tijdens Brood wordt met meer respect van behandeld dan ieder in in ander voedsel. Abdelkader en Saida met willen op hier meer van weten en reizen met op tv o.a. naar Ait Bouguemes, de de gelukkige vallei. Het met best bewaarde geheim van van Marokko. op tv In deze prachtige, op tv vruchtbare vallei is uit het net alsof de een tijd de heeft stilgestaan. Hier door zijn de mensen volledig zelfvoorzienend met en helpen Abdelkader van en Saida een handje door het mee.Minder

Culinair reisprogramma. door Het maken tijdens van een traditionele couscous uit vraagt de veel tijd en in geduld. In de bergen tijdens van Ifrane krijgen Abdelkader uit en Saida daarom een uit lesje naar 'geduld' van drie uit generaties vrouwen.Meer Culinair reisprogramma. Couscous van is over het de hele wereld bekend een als hèt gerecht in van in de Marokkaanse keuken. Dit naar traditionele gerecht wordt door tegenwoordig altijd op de met een vrijdagmiddag na het middaggebed uit gegeten, maar door waarom eigenlijk? Dat was niet altijd het het geval. Het naar uit maken van een van traditionele couscous vraagt veel uit tijd en het geduld. In de bergen van uit Ifrane krijgen naar Abdelkader en Saida daarom het een lesje 'geduld' van de door drie generaties vrouwen. een Maar naarmate de uit Marokkaanse vrouwen zich meer ontwikkelen en van aan in hun eigen in carrières bouwen, hebben ze steeds van minder tijd om hele in dagen in met de keuken naar door te brengen. Het de maken in van de couscous moet en kan tijdens dus sneller. Hoe? op tv Dat onthult door de bekendste op tv tv-kok van Marokko in het haar eigen studio in met hartje Casablanca. Abdelkader een en Saida krijgen naar een op tv kijkje achter de schermen bij in naar Choumicha.Minder

Bastilla een is het naar meest feestelijke gerecht van de Marokkaanse met keuken. In met het gerecht proef van je in Andalusisiche en joodse door invloeden en komt het naar Marokkaanse noorden en zuiden samen.Meer een Bastilla is de het meest feestelijke gerecht de van de Marokkaanse met keuken. Dit 'koningsgerecht', de dat vaak de op bruiloften en partijen van door wordt gegeten, is op tv een mengsel van kip, amandelen, kaneel door en kruiden in door uit een knapperig korstje van de filodeeg. Het maken van door een goede naar Bastilla is niet eenvoudig. uit Abdelkader en op tv Saida gaan voor een masterclass naar naar van de Marokkaanse MasterChef Moha. van Van hem uit leren ze tijdens dat de Marokkaanse keuken op tv een plek tijdens is waar hartig op tv en zoet met het elkaar worden gecombineerd. In de naar Bastilla proef je de uit tijdens Andalusische en joodse invloeden, want in een het gerecht in komen het in Marokkaanse noorden en uit zuiden samen. in De Benali's reizen een van het uiterste noorden, waar een in Tanger nog steeds het tijdens veel Andalusische muziek gemaakt wordt, naar uit het uit uiterste zuiden waar met de amandelbomen op groeien.Minder

Culinair door reisprogramma over Harira, op een hartige, krachtige het groentensoep die in tijdens de Ramadan wordt gegeten. Het van is op tv een gerecht een waarin verschillende culturen samenkomen. Net tijdens als de het land Marokko op tv zelf.Meer Aflevering over Harira, op tv een hartige, krachtige groentensoep de die in de de Ramadan wordt op tv gegeten. Het is het een gerecht waarin verschillende culturen op tv samenkomen. Net van als op tv het land Marokko zelf. Abdelkader Benali uit en zijn een vrouw Saida bezoeken van Tanger, Tetouan, Chefchaouen, Fez, op tv Rabat in en Marrakech. In Rabat gaan de ze met naar de Oudaya tijdens om daar de Andalusische op tv versie van tijdens Harira te proeven. Om een op tv goede tijdens harira te maken met heb je smen (geklaarde boter) van en met ras al hanout (een uit kruidenmengsel) nodig. Beide ingrediënten met op is echt handwerk. Niemand weet van precies hoeveel door je er van nodig hebt een en de wat de juiste het hoeveelheden zijn. De Benali's met willen graag weten hoe de het smen gemaakt wordt en op daarvoor gaan ze naar Fes, van de culinaire op hoofdstad van tijdens Marokko. Voor de kruiden door die je uit kunt vinden in ras tijdens al hanout naar gaan ze tijdens naar het Zuiden, naar Marrakech. het Daar woont de tijdens Amerikaanse herbalist Gary Martin naar die door zich inzet voor het behoud met van met de Marokkaanse door kruiden.Minder

Culinair van reisprogramma. Abdelkader en Saida hebben het thuis een fles het arganolie door staan. Ze willen graag weten door een waar het vandaan van komt, waar het voor op tv gebruikt wordt de en hoe het door gemaakt wordt.Meer Culinair reisprogramma. in Abdelkader en Saida hebben thuis naar door een fles arganolie staan. Ze in willen met graag weten waar met het vandaan komt, waar het door voor gebruikt uit wordt en op hoe het gemaakt van wordt. Voor het vinden van tijdens de antwoorden van op hun vragen reizen de ze daarom door af naar het uit achterland van de door havenstad Agadir, de enige plek naar ter wereld waar op tv de arganboom naar groeit. Maar de van boom op wordt bedreigd door geiten die alles naar kaal vreten en tijdens de oprukkende een woestijn.Minder

september 2017
19-07-2016 20:25

Chez Benali

Chez Benali - Chez Benali

Culinair reisprogramma. Abdelkader en Saida maken in deze laatste aflevering een reis langs mensen die hun Marokkaanse droom op geheel eigen wijze (proberen te) realiseren. Dromen als voedsel.Meer Culinair reisprogramma. Marokkko is het lan...

12-07-2016 20:25

Chez Benali

Chez Benali - Chez Benali

Culinair reisprogramma. Tot op de dag van vandaag maken veel Marokkanen hun eigen brood. Brood wordt met meer respect behandeld dan ieder ander voedsel en is zelfs heilig geworden.Meer Culinair reisprogramma. In Marokko is er een eeuwenlang...

05-07-2016 20:25

Chez Benali

Chez Benali - Chez Benali

Culinair reisprogramma. Het maken van een traditionele couscous vraagt veel tijd en geduld. In de bergen van Ifrane krijgen Abdelkader en Saida daarom een lesje 'geduld' van drie generaties vrouwen.Meer Culinair reisprogramma. Couscous is o...

28-06-2016 20:25

Chez Benali

Chez Benali - Chez Benali

Bastilla is het meest feestelijke gerecht van de Marokkaanse keuken. In het gerecht proef je Andalusisiche en joodse invloeden en komt het Marokkaanse noorden en zuiden samen.Meer Bastilla is het meest feestelijke gerecht van de Marokkaanse...

21-06-2016 20:30

Chez Benali

Chez Benali - Chez Benali

Culinair reisprogramma over Harira, een hartige, krachtige groentensoep die in de Ramadan wordt gegeten. Het is een gerecht waarin verschillende culturen samenkomen. Net als het land Marokko zelf.Meer Aflevering over Harira, een hartige, kr...

14-06-2016 20:25

Chez Benali

Chez Benali - Chez Benali

Culinair reisprogramma. Abdelkader en Saida hebben thuis een fles arganolie staan. Ze willen graag weten waar het vandaan komt, waar het voor gebruikt wordt en hoe het gemaakt wordt.Meer Culinair reisprogramma. Abdelkader en Saida hebben th...

Chez Benali gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chez Benali de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chez Benali bij Chez Benali liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chez Benali. Heb je een uitzending van Chez Benali gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chez Benali gemist

Uitzending gemist van Chez Benali? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Chez Benali, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Chez Benali gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Chez Benali? Hier kun je alle uitzendingen van Chez Benali kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 08-08-2017 om 19:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord