Programma gemist?

Het de mysterieuze overlijden van een de vakbondsleider in Burnsend naar brengt Gently op tv en Bacchus ertoe de spanningen tijdens en in de onderlinge relaties met in het in eens zo bloeiende door mijnstadje te onderzoeken.

Scott op tv Tanner, een jongeman en voormalig in soldaat, pleegt een op moord in de een Turks bad. Gently de uit en Bacchus duiken vervolgens een in de wereld door van legergeheimen.

Het lijk van naar een meisje spoelt tijdens van aan bij de pier. Gently in en Bacchus doen onderzoek op op in een nabijgelegen vakantiekamp.Meer Het met lijk op van een meisje spoelt aan de bij de pier. op Gently tijdens en Bacchus doen onderzoek in een een nabijgelegen vakantiekamp. op tv De jeugd tijdens blijkt heel wat op vrijheden meer te het hebben dan hun naar ouders vroeger hadden. Het oude door van vakantiegevoel is aan het met veranderen.Minder

Gently is uit op uit het veld geslagen als hij tijdens hoort dat tijdens Bacchus ontslag een heeft genomen.Meer Gently het is uit het veld geslagen in als hij hoort dat in Bacchus ontslag heeft in genomen. Blijkbaar een is hij niet in over met de schietpartij bij in de kathedraal van zes maanden op tv geleden heen gekomen. van Hij accepteert dit in niet en neemt een hem in mee zodat hij tijdens nog een laatste zaak kan het helpen oplossen. Een tijdens gearresteerde demonstrant is een onder verdachte omstandigheden overleden op in door een politiecel.Minder

januari 2020
07-07-2016 21:10

Detectivemaand: Inspector George Gently

Detectivemaand: Inspector George Gently - Detectivemaand: Inspector George Gently

Het mysterieuze overlijden van een vakbondsleider in Burnsend brengt Gently en Bacchus ertoe de spanningen en de onderlinge relaties in het eens zo bloeiende mijnstadje te onderzoeken.

30-06-2016 21:10

Detectivemaand: Inspector George Gently

Detectivemaand: Inspector George Gently - Detectivemaand: Inspector George Gently

Scott Tanner, een jongeman en voormalig soldaat, pleegt een moord in een Turks bad. Gently en Bacchus duiken vervolgens in de wereld van legergeheimen.

21-06-2016 21:10

Detectivemaand: Inspector George Gently

Detectivemaand: Inspector George Gently - Detectivemaand: Inspector George Gently

Het lijk van een meisje spoelt aan bij de pier. Gently en Bacchus doen onderzoek in een nabijgelegen vakantiekamp.Meer Het lijk van een meisje spoelt aan bij de pier. Gently en Bacchus doen onderzoek in een nabijgelegen vakantiekamp. De jeu...

14-06-2016 21:05

Detectivemaand: Inspector George Gently

Detectivemaand: Inspector George Gently - Detectivemaand: Inspector George Gently

Gently is uit het veld geslagen als hij hoort dat Bacchus ontslag heeft genomen.Meer Gently is uit het veld geslagen als hij hoort dat Bacchus ontslag heeft genomen. Blijkbaar is hij niet over de schietpartij bij de kathedraal van zes maand...

Detectivemaand: Inspector George Gently gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectivemaand: Inspector George Gently de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectivemaand: Inspector George Gently bij Detectivemaand: Inspector George Gently liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectivemaand: Inspector George Gently. Heb je een uitzending van Detectivemaand: Inspector George Gently gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectivemaand: Inspector George Gently gemist

Uitzending gemist van Detectivemaand: Inspector George Gently? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectivemaand: Inspector George Gently, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Detectivemaand: Inspector George Gently gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectivemaand: Inspector George Gently? Hier kun je alle uitzendingen van Detectivemaand: Inspector George Gently kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 07-07-2016 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!