Programma gemist?

Het mysterieuze op tv overlijden de van een vakbondsleider in de Burnsend brengt Gently en met Bacchus ertoe de uit spanningen een en de onderlinge relaties in het in eens op tv zo bloeiende mijnstadje te op onderzoeken.

Scott Tanner, een de jongeman en voormalig een soldaat, pleegt een een moord het in een Turks van bad. Gently in en Bacchus duiken vervolgens in het de wereld van van legergeheimen.

Het het lijk van een meisje op spoelt aan uit bij de pier. met Gently en Bacchus van doen onderzoek in een nabijgelegen door vakantiekamp.Meer door Het lijk het van een meisje spoelt aan van bij de het pier. Gently uit en Bacchus doen onderzoek in de een nabijgelegen door vakantiekamp. De jeugd met blijkt heel wat vrijheden meer op door te hebben dan tijdens hun ouders vroeger hadden. een Het oude vakantiegevoel is in aan het tijdens veranderen.Minder

Gently is tijdens uit het veld naar geslagen als hij hoort met dat Bacchus een ontslag heeft met genomen.Meer Gently is uit van het veld geslagen als de hij hoort dat van met Bacchus ontslag heeft genomen. met Blijkbaar is tijdens hij niet over de van schietpartij bij de kathedraal naar van zes maanden uit geleden heen gekomen. op tv Hij accepteert de dit niet en in neemt hem naar mee zodat hij nog een met laatste zaak kan op tv helpen oplossen. Een uit gearresteerde van demonstrant is onder met verdachte omstandigheden overleden in een naar politiecel.Minder

september 2020
07-07-2016 21:10

Detectivemaand: Inspector George Gently

Detectivemaand: Inspector George Gently - Detectivemaand: Inspector George Gently

Het mysterieuze overlijden van een vakbondsleider in Burnsend brengt Gently en Bacchus ertoe de spanningen en de onderlinge relaties in het eens zo bloeiende mijnstadje te onderzoeken.

30-06-2016 21:10

Detectivemaand: Inspector George Gently

Detectivemaand: Inspector George Gently - Detectivemaand: Inspector George Gently

Scott Tanner, een jongeman en voormalig soldaat, pleegt een moord in een Turks bad. Gently en Bacchus duiken vervolgens in de wereld van legergeheimen.

21-06-2016 21:10

Detectivemaand: Inspector George Gently

Detectivemaand: Inspector George Gently - Detectivemaand: Inspector George Gently

Het lijk van een meisje spoelt aan bij de pier. Gently en Bacchus doen onderzoek in een nabijgelegen vakantiekamp.Meer Het lijk van een meisje spoelt aan bij de pier. Gently en Bacchus doen onderzoek in een nabijgelegen vakantiekamp. De jeu...

14-06-2016 21:05

Detectivemaand: Inspector George Gently

Detectivemaand: Inspector George Gently - Detectivemaand: Inspector George Gently

Gently is uit het veld geslagen als hij hoort dat Bacchus ontslag heeft genomen.Meer Gently is uit het veld geslagen als hij hoort dat Bacchus ontslag heeft genomen. Blijkbaar is hij niet over de schietpartij bij de kathedraal van zes maand...

Detectivemaand: Inspector George Gently gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectivemaand: Inspector George Gently de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectivemaand: Inspector George Gently bij Detectivemaand: Inspector George Gently liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectivemaand: Inspector George Gently. Heb je een uitzending van Detectivemaand: Inspector George Gently gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectivemaand: Inspector George Gently gemist

Uitzending gemist van Detectivemaand: Inspector George Gently? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectivemaand: Inspector George Gently, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Detectivemaand: Inspector George Gently gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectivemaand: Inspector George Gently? Hier kun je alle uitzendingen van Detectivemaand: Inspector George Gently kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 07-07-2016 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!