Programma gemist?

Het mysterieuze op tv overlijden het van een vakbondsleider de in Burnsend brengt door Gently en Bacchus ertoe van de spanningen en de naar onderlinge relaties naar in het eens zo tijdens bloeiende mijnstadje in te onderzoeken.

Scott Tanner, een in jongeman een en voormalig soldaat, pleegt een de de moord in een Turks bad. tijdens Gently en Bacchus een duiken vervolgens naar in de wereld van in legergeheimen.

Het tijdens lijk van een meisje spoelt naar aan bij van de pier. naar Gently en Bacchus doen de onderzoek in met een nabijgelegen vakantiekamp.Meer uit Het lijk van een meisje met spoelt aan de bij naar de pier. Gently en Bacchus doen op tv onderzoek in een tijdens van nabijgelegen vakantiekamp. De jeugd uit blijkt heel wat op vrijheden meer te hebben door dan van hun ouders vroeger hadden. het Het oude vakantiegevoel is aan op tv het met veranderen.Minder

Gently op is uit het van veld geslagen met als hij hoort dat Bacchus naar ontslag heeft van genomen.Meer Gently in is uit het veld geslagen tijdens als hij met hoort dat Bacchus ontslag heeft het genomen. Blijkbaar met is hij niet het over naar de schietpartij bij de de kathedraal van zes maanden geleden naar heen gekomen. het Hij het accepteert dit niet en neemt tijdens hem mee zodat hij het uit nog een laatste op tv zaak kan helpen oplossen. Een gearresteerde door demonstrant is in onder verdachte omstandigheden door overleden in een met politiecel.Minder

september 2021
07-07-2016 21:10

Detectivemaand: Inspector George Gently

Detectivemaand: Inspector George Gently - Detectivemaand: Inspector George Gently

Het mysterieuze overlijden van een vakbondsleider in Burnsend brengt Gently en Bacchus ertoe de spanningen en de onderlinge relaties in het eens zo bloeiende mijnstadje te onderzoeken.

30-06-2016 21:10

Detectivemaand: Inspector George Gently

Detectivemaand: Inspector George Gently - Detectivemaand: Inspector George Gently

Scott Tanner, een jongeman en voormalig soldaat, pleegt een moord in een Turks bad. Gently en Bacchus duiken vervolgens in de wereld van legergeheimen.

21-06-2016 21:10

Detectivemaand: Inspector George Gently

Detectivemaand: Inspector George Gently - Detectivemaand: Inspector George Gently

Het lijk van een meisje spoelt aan bij de pier. Gently en Bacchus doen onderzoek in een nabijgelegen vakantiekamp.Meer Het lijk van een meisje spoelt aan bij de pier. Gently en Bacchus doen onderzoek in een nabijgelegen vakantiekamp. De jeu...

14-06-2016 21:05

Detectivemaand: Inspector George Gently

Detectivemaand: Inspector George Gently - Detectivemaand: Inspector George Gently

Gently is uit het veld geslagen als hij hoort dat Bacchus ontslag heeft genomen.Meer Gently is uit het veld geslagen als hij hoort dat Bacchus ontslag heeft genomen. Blijkbaar is hij niet over de schietpartij bij de kathedraal van zes maand...

Detectivemaand: Inspector George Gently gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectivemaand: Inspector George Gently de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectivemaand: Inspector George Gently bij Detectivemaand: Inspector George Gently liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectivemaand: Inspector George Gently. Heb je een uitzending van Detectivemaand: Inspector George Gently gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectivemaand: Inspector George Gently gemist

Uitzending gemist van Detectivemaand: Inspector George Gently? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectivemaand: Inspector George Gently, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Detectivemaand: Inspector George Gently gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectivemaand: Inspector George Gently? Hier kun je alle uitzendingen van Detectivemaand: Inspector George Gently kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 07-07-2016 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!