Programma gemist?

Het mysterieuze het overlijden van een vakbondsleider op in door Burnsend brengt Gently en met Bacchus uit ertoe de spanningen en door de onderlinge relaties in een het eens zo bloeiende van naar mijnstadje te onderzoeken.

Scott een Tanner, een jongeman en voormalig van soldaat, pleegt met een moord tijdens in een naar Turks bad. Gently en Bacchus duiken een vervolgens in van de naar wereld van legergeheimen.

Het lijk van op een meisje een spoelt aan bij in de pier. Gently op tv en naar Bacchus doen onderzoek in een nabijgelegen met vakantiekamp.Meer Het een lijk van een meisje met spoelt aan een bij de naar pier. Gently en op tv Bacchus doen onderzoek in de een het nabijgelegen vakantiekamp. De jeugd van blijkt heel wat vrijheden een meer te hebben dan op tv hun ouders vroeger door hadden. de Het oude vakantiegevoel is aan op tv het door veranderen.Minder

Gently is uit in het veld geslagen uit op als hij hoort door dat Bacchus ontslag heeft genomen.Meer Gently met is uit de het veld tijdens geslagen als hij in hoort dat Bacchus het ontslag heeft genomen. Blijkbaar uit is hij met niet over de schietpartij bij naar de kathedraal van van zes naar maanden geleden heen gekomen. op tv Hij op tv accepteert dit niet en op tv neemt hem mee zodat hij op tv nog naar een laatste zaak kan helpen de door oplossen. Een gearresteerde demonstrant is onder tijdens verdachte omstandigheden de overleden uit in een politiecel.Minder

mei 2020
07-07-2016 21:10

Detectivemaand: Inspector George Gently

Detectivemaand: Inspector George Gently - Detectivemaand: Inspector George Gently

Het mysterieuze overlijden van een vakbondsleider in Burnsend brengt Gently en Bacchus ertoe de spanningen en de onderlinge relaties in het eens zo bloeiende mijnstadje te onderzoeken.

30-06-2016 21:10

Detectivemaand: Inspector George Gently

Detectivemaand: Inspector George Gently - Detectivemaand: Inspector George Gently

Scott Tanner, een jongeman en voormalig soldaat, pleegt een moord in een Turks bad. Gently en Bacchus duiken vervolgens in de wereld van legergeheimen.

21-06-2016 21:10

Detectivemaand: Inspector George Gently

Detectivemaand: Inspector George Gently - Detectivemaand: Inspector George Gently

Het lijk van een meisje spoelt aan bij de pier. Gently en Bacchus doen onderzoek in een nabijgelegen vakantiekamp.Meer Het lijk van een meisje spoelt aan bij de pier. Gently en Bacchus doen onderzoek in een nabijgelegen vakantiekamp. De jeu...

14-06-2016 21:05

Detectivemaand: Inspector George Gently

Detectivemaand: Inspector George Gently - Detectivemaand: Inspector George Gently

Gently is uit het veld geslagen als hij hoort dat Bacchus ontslag heeft genomen.Meer Gently is uit het veld geslagen als hij hoort dat Bacchus ontslag heeft genomen. Blijkbaar is hij niet over de schietpartij bij de kathedraal van zes maand...

Detectivemaand: Inspector George Gently gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectivemaand: Inspector George Gently de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectivemaand: Inspector George Gently bij Detectivemaand: Inspector George Gently liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectivemaand: Inspector George Gently. Heb je een uitzending van Detectivemaand: Inspector George Gently gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectivemaand: Inspector George Gently gemist

Uitzending gemist van Detectivemaand: Inspector George Gently? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectivemaand: Inspector George Gently, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Detectivemaand: Inspector George Gently gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectivemaand: Inspector George Gently? Hier kun je alle uitzendingen van Detectivemaand: Inspector George Gently kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 07-07-2016 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!