Programma gemist?

Het mysterieuze overlijden op in van een vakbondsleider in Burnsend brengt van het Gently en Bacchus ertoe de met spanningen en de onderlinge de relaties de in het de eens zo bloeiende mijnstadje uit te onderzoeken.

Scott het Tanner, een jongeman en van voormalig soldaat, met pleegt een moord door in een Turks van bad. Gently op tv en Bacchus duiken vervolgens in de naar wereld van naar legergeheimen.

Het van lijk van een meisje tijdens spoelt door aan bij de pier. Gently en met Bacchus doen uit onderzoek in een nabijgelegen in vakantiekamp.Meer door Het lijk van op tv een meisje spoelt op tv aan bij de pier. door Gently en op Bacchus doen onderzoek in een uit nabijgelegen vakantiekamp. door De in jeugd blijkt heel wat vrijheden van meer naar te hebben dan hun ouders een vroeger hadden. tijdens Het oude vakantiegevoel is door aan het door veranderen.Minder

Gently is uit in van het veld geslagen op als hij hoort dat Bacchus ontslag het heeft van genomen.Meer Gently is uit met het naar veld geslagen als op hij hoort dat Bacchus met ontslag heeft genomen. Blijkbaar uit is hij niet door over de door schietpartij bij de de kathedraal van zes door maanden geleden heen gekomen. tijdens Hij uit accepteert dit niet en neemt hem het mee zodat op tv hij uit nog een laatste zaak kan het helpen oplossen. Een gearresteerde in demonstrant is onder door verdachte het omstandigheden overleden op tv in een politiecel.Minder

mei 2021
07-07-2016 21:10

Detectivemaand: Inspector George Gently

Detectivemaand: Inspector George Gently - Detectivemaand: Inspector George Gently

Het mysterieuze overlijden van een vakbondsleider in Burnsend brengt Gently en Bacchus ertoe de spanningen en de onderlinge relaties in het eens zo bloeiende mijnstadje te onderzoeken.

30-06-2016 21:10

Detectivemaand: Inspector George Gently

Detectivemaand: Inspector George Gently - Detectivemaand: Inspector George Gently

Scott Tanner, een jongeman en voormalig soldaat, pleegt een moord in een Turks bad. Gently en Bacchus duiken vervolgens in de wereld van legergeheimen.

21-06-2016 21:10

Detectivemaand: Inspector George Gently

Detectivemaand: Inspector George Gently - Detectivemaand: Inspector George Gently

Het lijk van een meisje spoelt aan bij de pier. Gently en Bacchus doen onderzoek in een nabijgelegen vakantiekamp.Meer Het lijk van een meisje spoelt aan bij de pier. Gently en Bacchus doen onderzoek in een nabijgelegen vakantiekamp. De jeu...

14-06-2016 21:05

Detectivemaand: Inspector George Gently

Detectivemaand: Inspector George Gently - Detectivemaand: Inspector George Gently

Gently is uit het veld geslagen als hij hoort dat Bacchus ontslag heeft genomen.Meer Gently is uit het veld geslagen als hij hoort dat Bacchus ontslag heeft genomen. Blijkbaar is hij niet over de schietpartij bij de kathedraal van zes maand...

Detectivemaand: Inspector George Gently gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectivemaand: Inspector George Gently de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectivemaand: Inspector George Gently bij Detectivemaand: Inspector George Gently liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectivemaand: Inspector George Gently. Heb je een uitzending van Detectivemaand: Inspector George Gently gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectivemaand: Inspector George Gently gemist

Uitzending gemist van Detectivemaand: Inspector George Gently? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectivemaand: Inspector George Gently, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Detectivemaand: Inspector George Gently gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectivemaand: Inspector George Gently? Hier kun je alle uitzendingen van Detectivemaand: Inspector George Gently kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 07-07-2016 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!