Programma gemist?

Het een mysterieuze overlijden van een met vakbondsleider in Burnsend brengt het Gently en Bacchus uit ertoe de van spanningen en de onderlinge door met relaties in het eens zo bloeiende van op mijnstadje te onderzoeken.

Scott een Tanner, een van jongeman en voormalig soldaat, uit pleegt een de moord in een Turks bad. tijdens Gently en Bacchus van duiken vervolgens in in de wereld door van legergeheimen.

Het op lijk van een tijdens meisje spoelt aan bij de de pier. Gently van en Bacchus op tv doen onderzoek een in een nabijgelegen vakantiekamp.Meer tijdens Het lijk van met een meisje spoelt aan met bij de een pier. Gently en Bacchus doen tijdens onderzoek in in een naar nabijgelegen vakantiekamp. De jeugd blijkt heel met wat vrijheden van meer te hebben de dan hun de ouders vroeger van hadden. Het oude vakantiegevoel is aan het het de veranderen.Minder

Gently is uit een het veld geslagen op op tv als hij hoort dat Bacchus ontslag op tv heeft genomen.Meer Gently een is uit het in veld geslagen als tijdens hij hoort dat tijdens het Bacchus ontslag heeft van genomen. Blijkbaar is hij niet het over de schietpartij bij het de het kathedraal van zes maanden de geleden heen op gekomen. Hij van accepteert dit niet en neemt hem van op tv mee zodat hij nog een door laatste zaak kan de helpen oplossen. Een op tv gearresteerde met demonstrant is onder verdachte omstandigheden van overleden in in een politiecel.Minder

januari 2021
07-07-2016 21:10

Detectivemaand: Inspector George Gently

Detectivemaand: Inspector George Gently - Detectivemaand: Inspector George Gently

Het mysterieuze overlijden van een vakbondsleider in Burnsend brengt Gently en Bacchus ertoe de spanningen en de onderlinge relaties in het eens zo bloeiende mijnstadje te onderzoeken.

30-06-2016 21:10

Detectivemaand: Inspector George Gently

Detectivemaand: Inspector George Gently - Detectivemaand: Inspector George Gently

Scott Tanner, een jongeman en voormalig soldaat, pleegt een moord in een Turks bad. Gently en Bacchus duiken vervolgens in de wereld van legergeheimen.

21-06-2016 21:10

Detectivemaand: Inspector George Gently

Detectivemaand: Inspector George Gently - Detectivemaand: Inspector George Gently

Het lijk van een meisje spoelt aan bij de pier. Gently en Bacchus doen onderzoek in een nabijgelegen vakantiekamp.Meer Het lijk van een meisje spoelt aan bij de pier. Gently en Bacchus doen onderzoek in een nabijgelegen vakantiekamp. De jeu...

14-06-2016 21:05

Detectivemaand: Inspector George Gently

Detectivemaand: Inspector George Gently - Detectivemaand: Inspector George Gently

Gently is uit het veld geslagen als hij hoort dat Bacchus ontslag heeft genomen.Meer Gently is uit het veld geslagen als hij hoort dat Bacchus ontslag heeft genomen. Blijkbaar is hij niet over de schietpartij bij de kathedraal van zes maand...

Detectivemaand: Inspector George Gently gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectivemaand: Inspector George Gently de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectivemaand: Inspector George Gently bij Detectivemaand: Inspector George Gently liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectivemaand: Inspector George Gently. Heb je een uitzending van Detectivemaand: Inspector George Gently gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectivemaand: Inspector George Gently gemist

Uitzending gemist van Detectivemaand: Inspector George Gently? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectivemaand: Inspector George Gently, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Detectivemaand: Inspector George Gently gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectivemaand: Inspector George Gently? Hier kun je alle uitzendingen van Detectivemaand: Inspector George Gently kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 07-07-2016 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!