Programma gemist?

Het mysterieuze de overlijden van een de vakbondsleider in Burnsend brengt een Gently op en Bacchus ertoe de het spanningen en de op onderlinge relaties tijdens in het eens het zo bloeiende het mijnstadje te onderzoeken.

Scott een Tanner, een door jongeman en voormalig soldaat, pleegt de een moord in tijdens een Turks in bad. Gently en in Bacchus duiken op vervolgens in de in wereld van legergeheimen.

Het het lijk van een op tv meisje spoelt op tv aan bij de pier. naar Gently en Bacchus doen op onderzoek in een een nabijgelegen vakantiekamp.Meer Het lijk op van een van meisje spoelt aan bij uit de pier. in Gently en naar Bacchus doen naar onderzoek in een in nabijgelegen vakantiekamp. De jeugd blijkt een heel op tv wat vrijheden meer te hebben een dan hun het ouders vroeger hadden. op tv Het oude vakantiegevoel door is aan het op tv veranderen.Minder

Gently is tijdens uit van het veld geslagen als hij uit hoort dat Bacchus van ontslag heeft de genomen.Meer Gently is uit het tijdens veld geslagen tijdens als hij hoort op tv dat Bacchus ontslag heeft tijdens tijdens genomen. Blijkbaar is hij in niet over van de schietpartij bij van de kathedraal van zes maanden het geleden tijdens heen gekomen. Hij accepteert op dit niet en in neemt hem mee zodat op tv hij nog een met laatste zaak het kan helpen oplossen. in Een gearresteerde demonstrant is de onder verdachte omstandigheden op tv overleden in een tijdens politiecel.Minder

oktober 2021
07-07-2016 21:10

Detectivemaand: Inspector George Gently

Detectivemaand: Inspector George Gently - Detectivemaand: Inspector George Gently

Het mysterieuze overlijden van een vakbondsleider in Burnsend brengt Gently en Bacchus ertoe de spanningen en de onderlinge relaties in het eens zo bloeiende mijnstadje te onderzoeken.

30-06-2016 21:10

Detectivemaand: Inspector George Gently

Detectivemaand: Inspector George Gently - Detectivemaand: Inspector George Gently

Scott Tanner, een jongeman en voormalig soldaat, pleegt een moord in een Turks bad. Gently en Bacchus duiken vervolgens in de wereld van legergeheimen.

21-06-2016 21:10

Detectivemaand: Inspector George Gently

Detectivemaand: Inspector George Gently - Detectivemaand: Inspector George Gently

Het lijk van een meisje spoelt aan bij de pier. Gently en Bacchus doen onderzoek in een nabijgelegen vakantiekamp.Meer Het lijk van een meisje spoelt aan bij de pier. Gently en Bacchus doen onderzoek in een nabijgelegen vakantiekamp. De jeu...

14-06-2016 21:05

Detectivemaand: Inspector George Gently

Detectivemaand: Inspector George Gently - Detectivemaand: Inspector George Gently

Gently is uit het veld geslagen als hij hoort dat Bacchus ontslag heeft genomen.Meer Gently is uit het veld geslagen als hij hoort dat Bacchus ontslag heeft genomen. Blijkbaar is hij niet over de schietpartij bij de kathedraal van zes maand...

Detectivemaand: Inspector George Gently gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectivemaand: Inspector George Gently de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectivemaand: Inspector George Gently bij Detectivemaand: Inspector George Gently liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectivemaand: Inspector George Gently. Heb je een uitzending van Detectivemaand: Inspector George Gently gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectivemaand: Inspector George Gently gemist

Uitzending gemist van Detectivemaand: Inspector George Gently? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectivemaand: Inspector George Gently, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Detectivemaand: Inspector George Gently gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectivemaand: Inspector George Gently? Hier kun je alle uitzendingen van Detectivemaand: Inspector George Gently kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 07-07-2016 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!