Programma gemist?

Het mysterieuze door overlijden van een tijdens vakbondsleider door in Burnsend brengt met Gently en Bacchus ertoe de spanningen uit tijdens en de onderlinge relaties uit in het eens zo uit bloeiende mijnstadje te met onderzoeken.

Scott uit Tanner, een de jongeman en voormalig soldaat, pleegt door een moord in op tv een Turks bad. Gently door en Bacchus duiken een naar vervolgens in de uit wereld van legergeheimen.

Het met lijk van een meisje op spoelt aan bij de met pier. op Gently en Bacchus doen door onderzoek in een nabijgelegen op tv vakantiekamp.Meer Het met lijk uit van een meisje spoelt naar aan bij in de pier. Gently en Bacchus doen op onderzoek in in een uit nabijgelegen vakantiekamp. De jeugd op blijkt heel van wat vrijheden meer te hebben dan tijdens hun met ouders vroeger hadden. Het het oude vakantiegevoel is aan tijdens het op veranderen.Minder

Gently naar is uit het veld geslagen tijdens als hij op tv hoort dat op Bacchus ontslag op tv heeft genomen.Meer Gently is uit door het veld geslagen een als met hij hoort dat Bacchus ontslag op tv heeft genomen. Blijkbaar is naar uit hij niet over de schietpartij bij in de een kathedraal van zes maanden geleden door heen in gekomen. Hij tijdens accepteert dit niet op en neemt hem mee zodat tijdens hij nog een in laatste zaak kan helpen uit oplossen. Een een gearresteerde de demonstrant is onder verdachte omstandigheden uit overleden in door een politiecel.Minder

november 2019
07-07-2016 21:10

Detectivemaand: Inspector George Gently

Detectivemaand: Inspector George Gently - Detectivemaand: Inspector George Gently

Het mysterieuze overlijden van een vakbondsleider in Burnsend brengt Gently en Bacchus ertoe de spanningen en de onderlinge relaties in het eens zo bloeiende mijnstadje te onderzoeken.

30-06-2016 21:10

Detectivemaand: Inspector George Gently

Detectivemaand: Inspector George Gently - Detectivemaand: Inspector George Gently

Scott Tanner, een jongeman en voormalig soldaat, pleegt een moord in een Turks bad. Gently en Bacchus duiken vervolgens in de wereld van legergeheimen.

21-06-2016 21:10

Detectivemaand: Inspector George Gently

Detectivemaand: Inspector George Gently - Detectivemaand: Inspector George Gently

Het lijk van een meisje spoelt aan bij de pier. Gently en Bacchus doen onderzoek in een nabijgelegen vakantiekamp.Meer Het lijk van een meisje spoelt aan bij de pier. Gently en Bacchus doen onderzoek in een nabijgelegen vakantiekamp. De jeu...

14-06-2016 21:05

Detectivemaand: Inspector George Gently

Detectivemaand: Inspector George Gently - Detectivemaand: Inspector George Gently

Gently is uit het veld geslagen als hij hoort dat Bacchus ontslag heeft genomen.Meer Gently is uit het veld geslagen als hij hoort dat Bacchus ontslag heeft genomen. Blijkbaar is hij niet over de schietpartij bij de kathedraal van zes maand...

Detectivemaand: Inspector George Gently gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectivemaand: Inspector George Gently de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectivemaand: Inspector George Gently bij Detectivemaand: Inspector George Gently liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectivemaand: Inspector George Gently. Heb je een uitzending van Detectivemaand: Inspector George Gently gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectivemaand: Inspector George Gently gemist

Uitzending gemist van Detectivemaand: Inspector George Gently? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectivemaand: Inspector George Gently, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Detectivemaand: Inspector George Gently gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectivemaand: Inspector George Gently? Hier kun je alle uitzendingen van Detectivemaand: Inspector George Gently kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 07-07-2016 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!