Programma gemist?

De passie voor tijdens het spelletje een is met hun belangrijkste drijfveer. Maar hoe door gaan scheidsrechters een in het amateurvoetbal tijdens om met door gezag of gebrek aan gezag en tijdens wat zegt dat naar van over onze samenleving?Meer De passie de voor op tv het spelletje is hun naar belangrijkste drijfveer. Maar de hoe gaan de scheidsrechters in het amateurvoetbal om het met gezag een of gebrek aan in gezag en wat in zegt dat over onze de samenleving? Badr, David het en Jan-Willem staan ieder een weekend uit op het veld. op Als scheidsrechter in het het amateurvoetbal. Ze houden op van het spelletje. Dat van is tijdens hun belangrijkste drijfveer. naar Maar dat wekelijkse moment de heeft ze op tv nog iets uit anders gegeven: het besef dat respect in een uit waardevol, maar met kwetsbaar goed is. Zeker tijdens in het Nederland van de nu. Waar met eenieder vooral zijn in eigen belang najaagt op tv en ieder gezag van verdacht is. Na in bijna twintig seizoenen dreigt de het verlegen Jan-Willem in steeds in meer het plezier in het fluiten van te verliezen. een Hij twijfelt of er tijdens voor het scheidsrechters zoals hij naar nog wel een het plek op het voetbalveld naar is? het De jonge predikant David een is nog van niet zo lang scheidsrechter. In de de op tv gereformeerde kerk waar uit hij preekt, wordt zijn gezag een zonder voet naar of stoot aangenomen. Alleen, de het voetbalveld is op natuurlijk met geen kerk. Voormalig marinier het Badr leerde in het tijdens leger wat gezag door inhoudt: discipline, de zelfbeheersing en respect. En dat door brengt het hij als scheidsrechter graag op uit door voetballers over... maar op tv zitten de voetballers van het tegenwoordig wel tijdens te wachten op zijn goede met voorbeeld?Minder

oktober 2021
14-06-2016 23:40

2Doc: De 13e man

2Doc: De 13e man - 2Doc: De 13e man

De passie voor het spelletje is hun belangrijkste drijfveer. Maar hoe gaan scheidsrechters in het amateurvoetbal om met gezag of gebrek aan gezag en wat zegt dat over onze samenleving?Meer De passie voor het spelletje is hun belangrijkste d...

2Doc: De 13e man gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De 13e man de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De 13e man bij 2Doc: De 13e man liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De 13e man. Heb je een uitzending van 2Doc: De 13e man gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De 13e man gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De 13e man? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: De 13e man, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: De 13e man gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: De 13e man? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De 13e man kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-06-2016 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!