Programma gemist?

De van passie voor in het spelletje is hun uit belangrijkste drijfveer. in Maar hoe gaan scheidsrechters in de het amateurvoetbal om een met gezag of gebrek uit aan gezag en naar wat de zegt dat over het onze samenleving?Meer De passie op voor het spelletje van is hun in belangrijkste drijfveer. Maar hoe gaan tijdens scheidsrechters in het het amateurvoetbal het om met gezag of gebrek met aan van gezag en wat uit zegt dat over onze tijdens samenleving? van Badr, David en Jan-Willem op staan ieder weekend op door het tijdens veld. Als scheidsrechter in het op amateurvoetbal. Ze uit houden van het naar spelletje. Dat is in hun belangrijkste drijfveer. Maar uit dat op tv wekelijkse moment heeft ze nog naar iets anders gegeven: het in tijdens besef dat respect een door waardevol, maar kwetsbaar goed is. uit Zeker in het het Nederland van nu. op het Waar eenieder vooral zijn het eigen belang het najaagt en ieder gezag verdacht uit is. tijdens Na bijna twintig seizoenen van dreigt de verlegen naar Jan-Willem steeds meer het plezier op in op het fluiten te verliezen. een Hij twijfelt uit of er voor scheidsrechters door zoals hij nog de wel op tv een plek op het voetbalveld uit is? De het jonge predikant David is op nog de niet zo lang tijdens scheidsrechter. In de gereformeerde kerk waar een hij preekt, het wordt zijn gezag in zonder voet op tv of stoot aangenomen. Alleen, het op tv op tv voetbalveld is natuurlijk geen kerk. met Voormalig marinier naar Badr leerde in in het leger de wat gezag inhoudt: discipline, zelfbeheersing en door respect. En de dat uit brengt hij als scheidsrechter graag van op voetballers over... maar naar door zitten de voetballers van de tegenwoordig wel te met wachten op zijn in goede voorbeeld?Minder

november 2019
14-06-2016 23:40

2Doc: De 13e man

2Doc: De 13e man - 2Doc: De 13e man

De passie voor het spelletje is hun belangrijkste drijfveer. Maar hoe gaan scheidsrechters in het amateurvoetbal om met gezag of gebrek aan gezag en wat zegt dat over onze samenleving?Meer De passie voor het spelletje is hun belangrijkste d...

2Doc: De 13e man gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De 13e man de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De 13e man bij 2Doc: De 13e man liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De 13e man. Heb je een uitzending van 2Doc: De 13e man gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De 13e man gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De 13e man? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: De 13e man, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: De 13e man gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: De 13e man? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De 13e man kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-06-2016 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!