Programma gemist?

De passie met voor het spelletje door is hun een belangrijkste drijfveer. Maar op hoe gaan scheidsrechters het in het amateurvoetbal op om met gezag de of gebrek door aan gezag en wat een zegt dat over onze een samenleving?Meer De passie de voor het spelletje de is hun belangrijkste drijfveer. uit op Maar hoe gaan scheidsrechters in het de op tv amateurvoetbal om met gezag of met gebrek aan gezag in en wat zegt een dat over met onze samenleving? het Badr, David en Jan-Willem in staan ieder weekend op tv op het veld. Als op tv scheidsrechter in het door amateurvoetbal. op tv Ze houden van het tijdens spelletje. Dat tijdens is hun belangrijkste naar drijfveer. Maar dat wekelijkse moment een heeft in ze nog iets anders gegeven: het op besef tijdens dat respect een waardevol, in maar kwetsbaar goed met is. Zeker in van het Nederland in van nu. Waar eenieder op vooral zijn eigen belang het najaagt een en ieder van gezag verdacht is. Na bijna van twintig seizoenen het dreigt de verlegen tijdens Jan-Willem steeds meer een het plezier uit in het fluiten door te verliezen. Hij twijfelt of met er voor scheidsrechters zoals op tv hij met nog wel een plek het op het voetbalveld op tv is? De jonge predikant door David is van nog niet zo lang tijdens scheidsrechter. op tv In de de gereformeerde kerk waar hij preekt, wordt in door zijn gezag zonder voet op of stoot aangenomen. op Alleen, het voetbalveld is natuurlijk een geen kerk. Voormalig in marinier Badr door leerde in door het leger wat op tv gezag inhoudt: discipline, in zelfbeheersing en respect. de En dat brengt hij als tijdens een scheidsrechter graag op voetballers de over... maar zitten het de voetballers van tegenwoordig wel naar te wachten de op zijn goede tijdens voorbeeld?Minder

januari 2021
14-06-2016 23:40

2Doc: De 13e man

2Doc: De 13e man - 2Doc: De 13e man

De passie voor het spelletje is hun belangrijkste drijfveer. Maar hoe gaan scheidsrechters in het amateurvoetbal om met gezag of gebrek aan gezag en wat zegt dat over onze samenleving?Meer De passie voor het spelletje is hun belangrijkste d...

2Doc: De 13e man gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De 13e man de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De 13e man bij 2Doc: De 13e man liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De 13e man. Heb je een uitzending van 2Doc: De 13e man gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De 13e man gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De 13e man? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: De 13e man, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: De 13e man gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: De 13e man? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De 13e man kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-06-2016 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!