Programma gemist?

De passie naar voor het de spelletje is hun met belangrijkste drijfveer. Maar op tv hoe gaan scheidsrechters in het van amateurvoetbal de om met gezag of gebrek naar op aan gezag en wat de zegt dat over onze naar samenleving?Meer De door passie voor het uit spelletje is hun belangrijkste uit drijfveer. Maar hoe een gaan scheidsrechters de in het amateurvoetbal om het met gezag op tv of gebrek op tv aan gezag en wat zegt dat tijdens over onze samenleving? tijdens Badr, tijdens David en Jan-Willem uit staan ieder weekend op het tijdens veld. in Als scheidsrechter in op tv het amateurvoetbal. Ze uit houden van het spelletje. tijdens Dat uit is hun belangrijkste drijfveer. Maar een dat van wekelijkse moment heeft de ze nog iets anders gegeven: het op het besef dat respect een waardevol, maar de kwetsbaar de goed is. Zeker in uit het de Nederland van nu. Waar eenieder vooral op zijn het eigen belang de najaagt en ieder gezag de verdacht is. Na bijna twintig op een seizoenen dreigt de verlegen Jan-Willem in steeds meer tijdens het plezier naar in het fluiten een te verliezen. Hij twijfelt of tijdens er voor scheidsrechters het zoals hij op tv nog wel een een plek op het het voetbalveld is? De uit jonge predikant David het is nog niet naar zo lang scheidsrechter. In de uit op tv gereformeerde kerk waar hij preekt, tijdens wordt zijn gezag naar zonder voet of stoot van aangenomen. Alleen, het tijdens van voetbalveld is natuurlijk een geen kerk. Voormalig uit marinier Badr leerde in het met leger wat van gezag inhoudt: discipline, de zelfbeheersing en een respect. En dat brengt hij als uit scheidsrechter graag de op uit voetballers over... maar zitten tijdens de voetballers van tegenwoordig wel in te wachten op door op tv zijn goede voorbeeld?Minder

juni 2020
14-06-2016 23:40

2Doc: De 13e man

2Doc: De 13e man - 2Doc: De 13e man

De passie voor het spelletje is hun belangrijkste drijfveer. Maar hoe gaan scheidsrechters in het amateurvoetbal om met gezag of gebrek aan gezag en wat zegt dat over onze samenleving?Meer De passie voor het spelletje is hun belangrijkste d...

2Doc: De 13e man gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De 13e man de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De 13e man bij 2Doc: De 13e man liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De 13e man. Heb je een uitzending van 2Doc: De 13e man gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De 13e man gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De 13e man? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: De 13e man, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: De 13e man gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: De 13e man? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De 13e man kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-06-2016 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!