Programma gemist?

De tijdens passie voor het door spelletje is hun door belangrijkste drijfveer. Maar hoe tijdens gaan scheidsrechters in met het amateurvoetbal om met tijdens gezag of gebrek op tv aan gezag uit en wat zegt dat door de over onze samenleving?Meer De met passie voor het spelletje is uit hun belangrijkste van drijfveer. Maar hoe op tv gaan een scheidsrechters in het amateurvoetbal om met met een gezag of gebrek van aan gezag en wat zegt het dat over in onze samenleving? door Badr, David en Jan-Willem staan op tv ieder naar weekend op het veld. Als het scheidsrechter in het door amateurvoetbal. uit Ze houden van het de spelletje. Dat is hun van belangrijkste drijfveer. Maar uit dat wekelijkse moment heeft op tv door ze nog iets anders gegeven: tijdens het besef het dat respect het een waardevol, maar in kwetsbaar goed is. Zeker in tijdens het Nederland van naar nu. Waar eenieder naar vooral zijn eigen belang van najaagt uit en ieder gezag verdacht is. met Na bijna op tv twintig seizoenen in dreigt de verlegen Jan-Willem uit steeds de meer het plezier in het fluiten een te verliezen. tijdens Hij twijfelt het of er voor op tv scheidsrechters zoals hij op tv nog wel een plek tijdens op het voetbalveld uit is? op tv De jonge predikant David is nog met niet naar zo lang scheidsrechter. met In de gereformeerde kerk naar waar in hij preekt, wordt een zijn gezag zonder voet in of stoot aangenomen. Alleen, op het voetbalveld is van natuurlijk geen uit kerk. Voormalig marinier Badr leerde tijdens in het van leger wat gezag inhoudt: een op discipline, zelfbeheersing en respect. En dat tijdens brengt hij als een tijdens scheidsrechter graag op voetballers over... tijdens maar door zitten de voetballers op tv van tegenwoordig wel te met wachten op het zijn goede voorbeeld?Minder

mei 2021
14-06-2016 23:40

2Doc: De 13e man

2Doc: De 13e man - 2Doc: De 13e man

De passie voor het spelletje is hun belangrijkste drijfveer. Maar hoe gaan scheidsrechters in het amateurvoetbal om met gezag of gebrek aan gezag en wat zegt dat over onze samenleving?Meer De passie voor het spelletje is hun belangrijkste d...

2Doc: De 13e man gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De 13e man de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De 13e man bij 2Doc: De 13e man liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De 13e man. Heb je een uitzending van 2Doc: De 13e man gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De 13e man gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De 13e man? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: De 13e man, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: De 13e man gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: De 13e man? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De 13e man kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-06-2016 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!