Programma gemist?

De passie voor uit van het spelletje is hun naar belangrijkste drijfveer. Maar hoe tijdens gaan scheidsrechters in van het amateurvoetbal om van met een gezag of gebrek aan gezag en op in wat zegt dat over op onze samenleving?Meer De met passie voor het spelletje op tv is hun op tv belangrijkste drijfveer. Maar hoe gaan een door scheidsrechters in het amateurvoetbal om met een gezag of gebrek van aan met gezag en wat zegt dat het in over onze samenleving? Badr, in David en Jan-Willem staan ieder door weekend door op het veld. Als scheidsrechter op in het uit amateurvoetbal. Ze de houden van het met spelletje. Dat is tijdens hun belangrijkste drijfveer. op Maar dat op wekelijkse moment heeft ze nog iets op het anders gegeven: het besef dat met respect een waardevol, uit maar kwetsbaar goed is. een Zeker een in het Nederland in van nu. uit Waar eenieder vooral de zijn eigen belang najaagt en op ieder gezag verdacht is. tijdens op Na bijna twintig met seizoenen dreigt de verlegen Jan-Willem door steeds meer de het plezier in tijdens het fluiten uit te verliezen. Hij door twijfelt of er voor scheidsrechters zoals op hij nog wel het de een plek op het op tv voetbalveld is? De jonge in predikant tijdens David is nog niet zo lang in scheidsrechter. uit In de de gereformeerde kerk waar hij op tv preekt, wordt zijn gezag zonder tijdens voet de of stoot aangenomen. Alleen, op het voetbalveld is natuurlijk op geen kerk. Voormalig op marinier Badr leerde op in het leger naar uit wat gezag inhoudt: discipline, een zelfbeheersing en respect. En dat het uit brengt hij als scheidsrechter graag op in voetballers over... maar op tv op tv zitten de voetballers van van tegenwoordig wel te wachten op het zijn op tv goede voorbeeld?Minder

september 2020
14-06-2016 23:40

2Doc: De 13e man

2Doc: De 13e man - 2Doc: De 13e man

De passie voor het spelletje is hun belangrijkste drijfveer. Maar hoe gaan scheidsrechters in het amateurvoetbal om met gezag of gebrek aan gezag en wat zegt dat over onze samenleving?Meer De passie voor het spelletje is hun belangrijkste d...

2Doc: De 13e man gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De 13e man de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De 13e man bij 2Doc: De 13e man liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De 13e man. Heb je een uitzending van 2Doc: De 13e man gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De 13e man gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De 13e man? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: De 13e man, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: De 13e man gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: De 13e man? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De 13e man kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-06-2016 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!