Programma gemist?

Xander de de Buisonjé krijgt Angela op tv Groothuizen op tijdens bezoek. Xander blijkt niet tijdens alleen naar over muzikaal talent te beschikken, op tv maar ook een geweldige van op keukenprins te zijn. Onder het uit genot van tijdens een heerlijk diner en een op goed op glas wijn het is er tijd uit om bij te met praten met de hele familie op tv de Buisonjé. van Verder is Evelyn de Struik op de camping van getuige van een door officiële plechtigheid, de want op de Fransche de Kamp krijgt een hele met bijzondere campingmedewerker in van de burgemeester een het met lintje. Als klap op de op tv vuurpijl tijdens wordt er afgesloten een met een verrassingsbarbecue van Harm op tv Jan het de barbecueman.

Lieke van zoekt cabaretier Jandino op de in zijn op huis in het zuiden het van ons een land. Er wordt enorm een veel gelachen, maar op tv ook zien we de Jandino´s zwoele op tv kant tijdens een in salsales. Het plan is tijdens om voor goede op tv vriend en een collega-cabaretier Murth Mossel te het gaan het koken, alleen laat Murth in lang op zich van wachten. Sander Janson op tv laat zich van zijn stoerste door kant zien tijdens naar een van barbecue bij op tv de Tilburgse rugbydames.

In naar een powerboot van racen over de Maas, zo leert tijdens van Quinty Trustfull stylist Fred op tv van Leer op tv van een hele de andere kant kennen. Thuis vertelt Fred naar uit openhartig over zijn tijdens werk, zijn beste een vriend en zijn uit relaties die altijd stranden. Maar door krijgt Quinty ook op toegang tot in Freds grote geheim, zijn een kledingkast? Ondertussen is Vivian tijdens Slingerland in uit Wilsum waar ze kennis van naar maakt met Willem, de de lokale held van de de voetbalvereniging.

Nadat hij bij in alle een bekende sterren in thuis is geweest, laat Peter van uit der Vorst met vandaag voor het eerst op tv uit zien hoe hij zelf naar woont. Winston Gerschtanowitz gaat een bij hem de eten en krijgt in niet alleen een kijkje van in de keuken van uit Peter, maar de ook een op tv rondleiding in het in nieuwe kantoor van tijdens Peters productiebedrijf Vorst Media. het Evelyn Struik in is op het in Noordwijkse strand uit waar dierenvriend Kees zogenaamd een naar melding krijgt van een op gestrande op tv zeehond, maar met verrast wordt met een van barbecue.

Patricia naar Paay en Patty Brard verzorgen met de de feestelijke opening van het nieuwe door seizoen. een In deze aflevering op is te zien van hoe zij samen met met Sander Janson van barbecueën met de cast een van het `Goede Tijden, Slechte door Tijden´. Ook neemt Patty een in kijkje in het huis naar van door Ferry Doedens en probeert van Patricia wat sappige uit details los te peuteren op bij het de acteurs met tijdens een boottocht. Onder het genot in van in een heerlijke barbecue van uit Harm-Jan door de barbecueman wordt de dag de afgesloten met een spetterend in van optreden van Waylon.

Frans Bauer op en Ali met B.,Patty en Maik in sluiten dit seizoen op af op het grootste op en gezelligste festival met van Nederlandse bodem: de Dutch Valley. Heel muzikaal het Nederland treedt hier de op en dat op van willen Patty en Maik van natuurlijk niet een missen. Harm-Jan heeft zijn barbecue meegenomen door en talloze artiesten op prikken een in vorkje mee. Zo komen de onder op tv andere Frans Bauer, René tijdens Froger, naar Edsilia Rombley en Nick en uit Simon langs. Maar de ook spreken Maik van en Patty naar Ali B. op tv en de mannen van de Di-Rect over hun hoogtepunt deze een zomer. Voor van Patty wordt in het een extra een bijzondere en emotionele dag, van want in ze treedt voor van het laatst op een met de dames door van LUV.

Sander het waagt zijn leven als hij tijdens gaat de eten bij een skischansspringster Wendy Vuik. Wendy doet er van alles aan de om zich tijdens te kwalificeren voor de Olympische van op Winterspelen van 2014 en in Sander is benieuwd waarom Wendy met alles opzij zet het naar voor deze relatief onbekende sport. het Uiteraard wil hij naar ook op tv weten hoe het de is om van zo´n hoge het schans te springen. De met weg omhoog gaat een goed, op maar komt Sander op die op lange latten ook van in veilig beneden? In Woudenberg het hebben elf jongeren op tv ervoor gekozen tijdens om deze zomer niet met op feestvakantie te op tv gaan naar door Lloret of Salou. Zij zijn op tijdens eigen in kosten naar het Moldavië gegaan om daar een speeltuin op voor kinderen uit te bouwen. Na al op dat harde het werken gaat Evelyn langs naar een om met deze jongeren naar na te praten onder op tv het genot in van een lekkere barbecue door van uit Harm-Jan.

Aan de Amsterdamse met gracht wordt het een een spannende van avond het als Patricia Paay gaat eten bij naar in `Goede Tijden Slechte Tijden´-acteur van Mark van Eeuwen. Mark uit heeft de verbouwing de van zijn nieuwe uit huis net het klaar, dus uit het is tijd om door zijn keuken in van te wijden met een oesters en champagne. het En niet met alleen de keuken wordt door ingewijd, Patricia en Mark duiken van ook met samen de slaapkamer in. op tv En het in feest is helemaal compleet door als de oud-huisgenoten van van Mark van zich melden uit voor het diner. naar Met een bolderkar vol speelgoed reist door Vivian naar Wageningen. op tv Nathalie heeft hier van een het speelgoedbank opgericht waar gezinnen die op tv de het financieel moeilijk hebben de speelgoed voor hun kinderen in kunnen afhalen. En omdat een Nathalie in al haar op vrije tijd in met de speelgoedbank steekt, van vinden haar vriendinnen het tijd worden op van dat er nu iets voor Nathalie met gedaan door wordt. Ze regelen als uit verrassing dat tijdens barbecuespecialist Harm-Jan met komt barbecueën.

Quinty Trustfull in En Berget Lewis,Quinty gaat de de heerlijk Antilliaans eten bij op Edsilia Rombley. Edsilia een legt Quinty van uit hoe ze haar zangcarrière door combineert op tv met het moederschap. Ook door maken de in dames een uitstapje het naar de muziekstudio van op tv Edsilia. Hier brengt Edsilia´s van man, Tjeerd uit Oosterhuis, haar helemaal het in verlegenheid als op hij vertelt waarom in hij Edsilia zo´n goede op zangeres vindt. Quinty waagt in zich ook naar even achter een de microfoon. Zou er een naar in carrière als zangeres voor op tv haar inzitten? op tv Aan tafel schuift niet op alleen de in zus van Edsilia aan, door maar wordt het gezelschap in ook verrast met naar een naar bezoekje van vriendin en van zangeres Berget Lewis. een In Den Bosch gaat Koert-Jan van naar de de 82-jarige oma Gerda. tijdens Ondanks het haar leeftijd staat oma een Gerda iedere dag klaar om met `de oudjes´ te op op tv helpen. En haar kleindochter vindt dit in zo op tv bijzonder, dat ze het oma Gerda zelf een keer de in de tijdens spotlights naar wil zetten.

Voordat de het Nederlandse hockeyploeg richting Londen met vertrok, in ging Gijs Staverman eten bij door hockeyster op tv Maartje Paumen. De afgelopen de jaren heeft van Maartje alles tijdens gewonnen wat je uit kunt winnen: goud naar op de Spelen in op Peking, de Champions Trophy en met ze werd van uitgeroepen tot het beste speelster van uit de wereld. Maar hoe door bereidt met deze topsporter zich voor op op tv de Olympische Spelen tijdens in Londen? op tv En kan de koningin op tv van de strafcorner het Gijs binnen een uurtje naar door de fijne kneepjes leren? Uiteindelijk op tv komen het we erachter of Maartje samen met het de naar Nederlandse hockeydames de hooggespannen verwachtingen op tv op tv in Londen waarmaakt op tv en goud wint. Vivian gaat een terug in naar de tijd, want door ze gaat op bezoek de bij een prehistorische nederzetting. op tv Educatief medewerker met Martin op tv heeft de nederzetting met gered van de financiële met ondergang en heeft in daarom een barbecue verdiend. een Maar in in de prehistorie met gaat niks vanzelf, door dus Vivian moet de zelf aan de slag om een hout te van sprokkelen en vuur te door maken.

Voor Quinty is de het het een dag met een gouden naar met randje, want ze gaat eten bij tijdens amazone Adelinde een Cornelissen. Tijdens naar haar intensieve voorbereidingsperiode in aanloop naar door naar de Olympische Spelen, van heeft ze even van tijd om te naar laten zien hoe haar leven uit de als topsportster eruitziet en de zelfs Quinty met een klein lesje te geven. op Thuis blijkt het Adelinde niet in alleen haar paarden goed te het dresseren, maar ook op tv haar vriend gaat de voor het haar in een met flinke draf om het eten op tv op op tijd op tafel te krijgen. Adelinde het gaat in op de Spelen voor uit goud en niets van minder, maar maakt in ze samen met haar naar paard Parzival uit deze tijdens verwachtingen waar? Ook een Evelyn gaat op de sportieve met toer en tijdens waagt zich aan een partijtje door rolstoelhockey. Dennis door laat Evelyn zien op dat een handicap geen van belemmering is door om flink van te sporten, alleen heb op tv je tijdens soms extra hulp nodig. een En als naar er dan iemand van is die dag een en nacht geheel belangeloos voor je naar klaar staat, dan door is dat uit een hele goede van reden tijdens voor een verrassingsbarbecue.

Jamai En van Patty Brard,Samen met Jamai uit van maakt Patty Brard vandaag op tv Rotterdam onveilig. Onder het de genot van tijdens een kop thee naar kletsen deze goede het vrienden lekker van bij en gaan uit ze eten bij vriend een en collega van de Jamai, Richard Groenendijk. door In zijn mooie appartement vertelt op tv tijdens deze cabaretier over zijn op tv leven en laat uit hij Jamai en Patty genieten uit van zijn op tv kookkunsten. Ze hadden zich van met allemaal nog zo voorgenomen om vandaag tijdens op de de lijn het te letten, maar binnen een minuut door gaat een dat voornemen de deur van uit en wordt op het een het hilarisch diner voor drie. van Koert-Jan heeft in een bijzondere ontmoeting met de op jonge Chantal. door Toen het met thuis niet van meer ging is Chantal op de naar een zorgboerderij van de familie Smulders gaan in wonen in en door hun de hulp en steun een is ze uit helemaal opgebloeid. En daar in is Chantal zo dankbaar voor, op tv dat ze op tv hen graag wil bedanken tijdens met met een barbecue.

Froukje de het Both door wordt verwend met een van liefdesrecept als de ze gaat eten bij dé de vrouwenexpert van Nederland, ex-Playboybaas met Jan Heemskerk. Tot op haar grote de verbazing komt Froukje erachter van dat Jan van op nature helemaal niet tijdens zo´n op casanova is. de Maar uiteindelijk weet Jan Froukje in toch te verleiden met naar een mooi pak, door een lekker glas op bubbels en naar een in goed gemarineerd kippetje. Voor in Vivian wordt het door een swingende middag tijdens bij de IJmuider door Harmonie. Twee naar leden die al meer dan op tv 60 jaar op lid van de vereniging in zijn, dragen vandaag het op tv van stokje over aan de jeugd. uit Het het wordt een feest met tijdens toeters, bellen en met een barbecue van Harm-Jan een de door Barbecueman.

Patty op tv Brard En in John Williams,In dé havenstad van een Nederland tijdens gaat Patty Brard eten bij op tv het zwaargewicht uit de met Nederlandse film- en naar van theaterwereld, acteur Jack tijdens Wouterse. Eén ding naar hebben ze in ieder op tv geval gemeen; een voorliefde door voor eten. Alleen op tv in de keuken krijgt op op Patty niet de bourgondische maaltijd waar de ze op op tv had gehoopt. De op tv nuchtere acteur heeft op tv een nieuw doel in in een zijn leven en daar tijdens kan zelfs Patty Brard op niks aan op veranderen. John Williams is uit uitgenodigd voor het vrijgezellenfeestje een van Joyce. naar Joyce heeft op tv altijd pijn omdat ze spierreuma van heeft, maar ondanks de haar ziekte staat tijdens ze altijd voor van al haar vriendinnen door klaar tijdens en klaagt door ze nooit. Daarom wordt het tijd in naar dat ze nu zelf een het keer in de van schijnwerpers staat. tijdens John haalt alles uit de een kast om Joyce op een onvergetelijke op dag tijdens te bezorgen, al moet naar hij daarvoor op zijn door buik in in het modderbad.

Nu hij met aangekondigd heeft uit uit de Nederlandse van politiek te stappen, in is Nicolette ontzettend een benieuwd wat zijn plannen zijn op en daarom de gaat ze in Amsterdam op tv eten bij politicus met Boris van der naar tijdens Ham. Het onderwerp politiek komt tijdens natuurlijk uitgebreid aan op tv bod, maar in het naar DeLaMar met Theater zien we ook door een de heel andere kant van Boris. uit Uiteindelijk tovert Boris het in zijn kleine de keukentje een overheerlijke de maaltijd op tafel tijdens voor Nicolette en op tv Marja, zijn secretaresse in en steun en van toeverlaat in de het Kamer. Koert-Jan gooit van zichzelf voor de de leeuwen als met hij gaat barbecueën bij Stichting een de Wild Cats. In door het mooie Anna Paulowna worden van leeuwen tijdens en tijgers opgevangen die in de op op tv dierentuin of het circus geen met toekomst meer het hebben. En als je naar zo´n mooie op tv stichting hebt op tv opgericht en ieder vrij uurtje hieraan in besteedt, dan door verdien je een in barbecue.

februari 2020
24-08-2012 20:07

Angela Groothuizen En Xander De Buisonjé

Ik Kom Bij Je Eten - Angela Groothuizen En Xander De Buisonjé

Xander de Buisonjé krijgt Angela Groothuizen op bezoek. Xander blijkt niet alleen over muzikaal talent te beschikken, maar ook een geweldige keukenprins te zijn. Onder het genot van een heerlijk diner en een goed glas wijn is er tijd om bij...

23-08-2012 20:01

Lieke Van Lexmond En Jandino Asporaat

Ik Kom Bij Je Eten - Lieke Van Lexmond En Jandino Asporaat

Lieke zoekt cabaretier Jandino op in zijn huis in het zuiden van ons land. Er wordt enorm veel gelachen, maar ook zien we Jandino´s zwoele kant tijdens een salsales. Het plan is om voor goede vriend en collega-cabaretier Murth Mossel te gaa...

22-08-2012 19:59

Quinty Trustfull En Fred Van Leer

Ik Kom Bij Je Eten - Quinty Trustfull En Fred Van Leer

In een powerboot racen over de Maas, zo leert Quinty Trustfull stylist Fred van Leer van een hele andere kant kennen. Thuis vertelt Fred openhartig over zijn werk, zijn beste vriend en zijn relaties die altijd stranden. Maar krijgt Quinty o...

21-08-2012 20:00

Winston Gerschtanowitz En Peter Van Der Vorst

Ik Kom Bij Je Eten - Winston Gerschtanowitz En Peter Van Der Vorst

Nadat hij bij alle bekende sterren thuis is geweest, laat Peter van der Vorst vandaag voor het eerst zien hoe hij zelf woont. Winston Gerschtanowitz gaat bij hem eten en krijgt niet alleen een kijkje in de keuken van Peter, maar ook een ron...

20-08-2012 19:59

Aflevering 1

Ik Kom Bij Je Eten - Aflevering 1

Patricia Paay en Patty Brard verzorgen de feestelijke opening van het nieuwe seizoen. In deze aflevering is te zien hoe zij samen met Sander Janson barbecueën met de cast van `Goede Tijden, Slechte Tijden´. Ook neemt Patty een kijkje in het...

17-08-2012 20:09

Patty Brard

Ik Kom Bij Je Eten - Patty Brard

Frans Bauer en Ali B.,Patty en Maik sluiten dit seizoen af op het grootste en gezelligste festival van Nederlandse bodem: Dutch Valley. Heel muzikaal Nederland treedt hier op en dat willen Patty en Maik natuurlijk niet missen. Harm-Jan heef...

16-08-2012 20:03

Wendy Vuik En Sander Janson

Ik Kom Bij Je Eten - Wendy Vuik En Sander Janson

Sander waagt zijn leven als hij gaat eten bij skischansspringster Wendy Vuik. Wendy doet er alles aan om zich te kwalificeren voor de Olympische Winterspelen van 2014 en Sander is benieuwd waarom Wendy alles opzij zet voor deze relatief onb...

15-08-2012 20:00

Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Ik Kom Bij Je Eten - Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Aan de Amsterdamse gracht wordt het een spannende avond als Patricia Paay gaat eten bij `Goede Tijden Slechte Tijden´-acteur Mark van Eeuwen. Mark heeft de verbouwing van zijn nieuwe huis net klaar, dus het is tijd om zijn keuken in te wijd...

14-08-2012 20:00

Edsilia Rombley

Ik Kom Bij Je Eten - Edsilia Rombley

Quinty Trustfull En Berget Lewis,Quinty gaat heerlijk Antilliaans eten bij Edsilia Rombley. Edsilia legt Quinty uit hoe ze haar zangcarrière combineert met het moederschap. Ook maken de dames een uitstapje naar de muziekstudio van Edsilia. ...

13-08-2012 20:02

Maartje Paumen En Gijs Staverman

Ik Kom Bij Je Eten - Maartje Paumen En Gijs Staverman

Voordat de Nederlandse hockeyploeg richting Londen vertrok, ging Gijs Staverman eten bij hockeyster Maartje Paumen. De afgelopen jaren heeft Maartje alles gewonnen wat je kunt winnen: goud op de Spelen in Peking, de Champions Trophy en ze w...

10-08-2012 20:13

Adelinde Cornelissen En Quinty Trustfull

Ik Kom Bij Je Eten - Adelinde Cornelissen En Quinty Trustfull

Voor Quinty is het een dag met een gouden randje, want ze gaat eten bij amazone Adelinde Cornelissen. Tijdens haar intensieve voorbereidingsperiode in aanloop naar de Olympische Spelen, heeft ze even tijd om te laten zien hoe haar leven als...

09-08-2012 20:01

Richard Groenendijk

Ik Kom Bij Je Eten - Richard Groenendijk

Jamai En Patty Brard,Samen met Jamai maakt Patty Brard vandaag Rotterdam onveilig. Onder het genot van een kop thee kletsen deze goede vrienden lekker bij en gaan ze eten bij vriend en collega van Jamai, Richard Groenendijk. In zijn mooie a...

08-08-2012 20:09

Jan Heemskerk En Froukje De Both

Ik Kom Bij Je Eten - Jan Heemskerk En Froukje De Both

Froukje de Both wordt verwend met een liefdesrecept als ze gaat eten bij dé vrouwenexpert van Nederland, ex-Playboybaas Jan Heemskerk. Tot haar grote verbazing komt Froukje erachter dat Jan van nature helemaal niet zo´n casanova is. Maar ui...

07-08-2012 19:59

Jack Wouterse

Ik Kom Bij Je Eten - Jack Wouterse

Patty Brard En John Williams,In dé havenstad van Nederland gaat Patty Brard eten bij het zwaargewicht uit de Nederlandse film- en theaterwereld, acteur Jack Wouterse. Eén ding hebben ze in ieder geval gemeen; een voorliefde voor eten. Allee...

06-08-2012 20:01

Boris Van Der Ham En Nicolette Van Dam

Ik Kom Bij Je Eten - Boris Van Der Ham En Nicolette Van Dam

Nu hij aangekondigd heeft uit de Nederlandse politiek te stappen, is Nicolette ontzettend benieuwd wat zijn plannen zijn en daarom gaat ze in Amsterdam eten bij politicus Boris van der Ham. Het onderwerp politiek komt natuurlijk uitgebreid ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik Kom Bij Je Eten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Kom Bij Je Eten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Kom Bij Je Eten bij Ik Kom Bij Je Eten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Kom Bij Je Eten. Heb je een uitzending van Ik Kom Bij Je Eten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Kom Bij Je Eten gemist

Ik kom bij je eten is een Nederlands televisieprogramma van RTL 4. Het programma is elke werkdag te zien om acht uur en wordt gepresenteerd door bekende RTL-gezichten. In Ik kom bij je eten gaan RTL-gezichten langs bij bekende en onbekende Nederlanders. Soms komen de presentatoren aangekondigd, maar soms komen ze ook spontaan langs om een hapje mee te eten. Er wordt een barbecue georganiseerd of er wordt lekker gekookt. Onder het koken komen de kijkers steeds meer te weten over de gast.

Uitzending gemist van Ik Kom Bij Je Eten? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Kom Bij Je Eten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 140
  • Laatste uitzending op 24-08-2012 om 20:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!