Programma gemist?

Xander de Buisonjé door krijgt Angela een Groothuizen op bezoek. door Xander blijkt niet door alleen over het muzikaal talent van te beschikken, maar ook een geweldige tijdens keukenprins het te zijn. een Onder het genot van een op tv heerlijk diner en in een goed glas in wijn is er naar tijd om bij op te op tv praten met de op tv hele familie de Buisonjé. Verder is van Evelyn Struik op in de tijdens camping getuige op tv van een officiële plechtigheid, want op met de Fransche door Kamp krijgt een het hele bijzondere in campingmedewerker van de door burgemeester een lintje. Als klap door op naar de vuurpijl wordt naar er afgesloten met een verrassingsbarbecue van het van Harm Jan de op barbecueman.

Lieke met zoekt cabaretier Jandino op een in zijn huis in in het zuiden van naar een ons land. Er naar wordt enorm veel gelachen, maar het ook zien we de Jandino´s zwoele kant een tijdens op een salsales. Het plan in is om met voor goede vriend tijdens en collega-cabaretier Murth de Mossel te gaan koken, alleen met laat Murth lang op in zich naar wachten. Sander Janson op laat zich van van zijn stoerste kant zien met tijdens de een barbecue bij de Tilburgse het rugbydames.

In op een powerboot racen over op de Maas, zo leert een op Quinty Trustfull stylist de Fred van Leer van een hele op tv andere kant op tv kennen. Thuis vertelt Fred in openhartig over in zijn werk, zijn beste tijdens vriend en naar zijn relaties de die altijd stranden. naar Maar krijgt door Quinty ook toegang tot Freds met grote een geheim, zijn kledingkast? Ondertussen is Vivian door Slingerland naar in Wilsum waar ze kennis op tv maakt met op Willem, de met lokale held van de naar voetbalvereniging.

Nadat hij van bij alle bekende met sterren thuis is naar geweest, een laat Peter van der op tv Vorst vandaag een voor het eerst zien hoe een hij met zelf woont. Winston Gerschtanowitz gaat bij op hem eten de en krijgt niet alleen met een door kijkje in de een keuken van Peter, maar het ook een rondleiding in een het nieuwe uit kantoor van Peters productiebedrijf de Vorst Media. Evelyn een Struik is door op het Noordwijkse van strand waar het dierenvriend Kees zogenaamd tijdens een melding krijgt in van een gestrande van zeehond, maar van verrast wordt met een naar barbecue.

Patricia een Paay en Patty de Brard verzorgen de op tv feestelijke opening van het nieuwe door het seizoen. In deze aflevering uit is te zien hoe zij door van samen met Sander Janson barbecueën tijdens met het de cast van `Goede Tijden, door Slechte Tijden´. Ook tijdens neemt Patty een kijkje door de in het huis van in Ferry Doedens en een probeert Patricia op tv wat sappige details los te peuteren met bij de door acteurs tijdens een boottocht. van Onder het van genot van in een heerlijke barbecue op tv van Harm-Jan de barbecueman wordt op tv de de dag afgesloten met een spetterend in optreden van uit Waylon.

Frans Bauer en de Ali B.,Patty en met een Maik sluiten dit seizoen af op de het door grootste en gezelligste festival op van Nederlandse bodem: in Dutch Valley. van Heel muzikaal Nederland van treedt hier op en dat op willen Patty en naar in Maik natuurlijk niet missen. Harm-Jan het heeft van zijn barbecue meegenomen en de talloze artiesten prikken een vorkje op een mee. Zo komen onder andere met Frans Bauer, René het Froger, op Edsilia Rombley en Nick en een Simon tijdens langs. Maar ook spreken Maik in en Patty Ali een B. en de mannen naar van Di-Rect over tijdens hun hoogtepunt door deze zomer. de Voor Patty op tv wordt het een het extra bijzondere en het emotionele dag, want ze treedt voor het het laatst een op een met de dames van op LUV.

Sander het waagt zijn naar leven als hij gaat eten bij door skischansspringster Wendy tijdens Vuik. Wendy het doet er op alles aan om een zich te kwalificeren een voor de Olympische Winterspelen van 2014 naar en Sander met is op tv benieuwd waarom Wendy alles door opzij zet door voor deze relatief onbekende de sport. Uiteraard wil door hij ook weten hoe op het is op om van zo´n een hoge schans te springen. van De weg omhoog gaat uit goed, maar door komt naar Sander op die uit lange latten ook veilig op tv beneden? In Woudenberg hebben het elf jongeren ervoor naar gekozen het om deze zomer niet op feestvakantie het te gaan naar tijdens Lloret of Salou. het Zij zijn door op eigen kosten naar het het Moldavië gegaan om daar een speeltuin in voor tijdens kinderen te bouwen. Na al uit dat harde op tv werken gaat Evelyn langs tijdens om in met deze jongeren van na te op praten onder het genot van door een lekkere barbecue van naar het Harm-Jan.

Aan de Amsterdamse tijdens gracht wordt uit het een spannende van avond als naar Patricia Paay gaat eten in bij `Goede Tijden Slechte in naar Tijden´-acteur Mark van Eeuwen. het Mark heeft de verbouwing in van zijn een nieuwe huis net op tv klaar, dus het uit is tijd door om zijn keuken in de te wijden met een oesters en champagne. En het niet alleen de keuken op door wordt ingewijd, Patricia en Mark duiken met ook in samen de slaapkamer een in. En het op feest is helemaal compleet op als met de oud-huisgenoten van Mark zich een melden voor het naar diner. Met in een bolderkar vol speelgoed op reist Vivian naar door Wageningen. Nathalie heeft hier door een uit speelgoedbank opgericht waar gezinnen die de het financieel moeilijk van hebben speelgoed voor een hun kinderen kunnen in afhalen. En omdat naar Nathalie al een haar vrije tijd van in de speelgoedbank naar steekt, vinden op haar vriendinnen het tijd uit worden dat door er nu iets voor uit Nathalie gedaan met wordt. Ze regelen uit als verrassing het dat barbecuespecialist Harm-Jan met komt barbecueën.

Quinty met Trustfull En Berget Lewis,Quinty gaat met met heerlijk Antilliaans eten bij uit Edsilia Rombley. Edsilia legt Quinty uit een uit hoe ze haar zangcarrière combineert van met op tv het moederschap. Ook van maken de dames een door uitstapje met naar de muziekstudio van Edsilia. met Hier brengt Edsilia´s op man, met Tjeerd Oosterhuis, haar naar helemaal in verlegenheid als op hij vertelt waarom hij Edsilia een zo´n goede op zangeres naar vindt. Quinty waagt door zich ook even achter de microfoon. tijdens in Zou er een op carrière als zangeres voor haar inzitten? naar Aan tafel schuift op niet alleen tijdens de zus van met Edsilia aan, maar het wordt het door gezelschap ook verrast met een een bezoekje naar van vriendin en in zangeres Berget tijdens Lewis. In Den Bosch gaat door Koert-Jan naar de 82-jarige op tv op oma Gerda. Ondanks haar leeftijd staat in het oma Gerda iedere met dag klaar om `de de oudjes´ te helpen. van En haar kleindochter vindt in dit zo op bijzonder, dat de ze oma Gerda zelf een op tv keer in van de spotlights door wil zetten.

Voordat een de Nederlandse hockeyploeg richting op tv Londen met vertrok, ging Gijs Staverman eten bij uit hockeyster Maartje Paumen. met de De afgelopen jaren van heeft Maartje alles gewonnen wat je met kunt winnen: tijdens goud op een de Spelen in Peking, de van het Champions Trophy en ze uit werd uitgeroepen tot uit beste speelster van de in wereld. Maar in hoe bereidt deze de topsporter zich voor op van de Olympische door Spelen in naar Londen? En kan naar de koningin van de de strafcorner Gijs binnen tijdens een uurtje de fijne kneepjes uit tijdens leren? Uiteindelijk komen we in erachter of Maartje het samen met de Nederlandse hockeydames tijdens de hooggespannen naar verwachtingen in Londen door waarmaakt en goud naar wint. uit Vivian gaat terug in tijdens de tijd, want ze gaat naar op met bezoek bij een prehistorische nederzetting. naar Educatief medewerker een Martin heeft de met nederzetting door gered van de financiële ondergang en op op tv heeft daarom een barbecue verdiend. Maar een in het de prehistorie gaat niks tijdens vanzelf, dus Vivian van moet zelf aan de op tv in slag om hout te sprokkelen het en vuur te het maken.

Voor van Quinty is het een de dag met een tijdens gouden door randje, want ze gaat eten bij met door amazone Adelinde Cornelissen. in Tijdens haar intensieve voorbereidingsperiode naar in aanloop met naar de Olympische Spelen, heeft ze uit even tijd van om door te laten zien door hoe haar leven als tijdens topsportster eruitziet en een zelfs Quinty een klein het lesje te met geven. Thuis blijkt Adelinde van niet alleen haar uit paarden goed in te dresseren, maar op ook haar vriend gaat het voor haar in een op flinke uit draf om in het eten op tijd op tafel van te krijgen. door Adelinde gaat op op tv de Spelen voor van goud en niets uit minder, met maar maakt ze samen met haar op paard op Parzival deze verwachtingen waar? Ook uit Evelyn gaat op op de sportieve toer op en met waagt zich aan een op tv partijtje rolstoelhockey. Dennis door laat Evelyn zien dat met uit een handicap geen belemmering op tv is om flink door te sporten, alleen heb je door soms extra hulp naar op tv nodig. En als er dan het iemand is die het dag en nacht geheel in naar belangeloos voor je klaar staat, dan de tijdens is dat een hele goede reden op tv het voor een verrassingsbarbecue.

Jamai een En Patty van Brard,Samen met Jamai maakt Patty Brard een vandaag van Rotterdam onveilig. door Onder het genot van een een kop op tv thee kletsen deze goede vrienden lekker van bij en met gaan ze eten bij op vriend en collega het van Jamai, door Richard uit Groenendijk. In zijn mooie appartement naar vertelt deze cabaretier over een zijn leven en met laat hij Jamai uit en Patty op genieten op tv van zijn kookkunsten. Ze hadden met zich met allemaal nog zo voorgenomen om in vandaag in op de lijn in te letten, maar van binnen een minuut gaat dat voornemen in naar de deur uit en met wordt het een hilarisch diner door naar voor drie. Koert-Jan van heeft een bijzondere ontmoeting met de op tv jonge Chantal. op Toen het een thuis niet door meer ging is op Chantal op de zorgboerderij van van de familie Smulders gaan met wonen het en door uit hun hulp en in steun is ze helemaal de opgebloeid. En daar is Chantal uit zo de dankbaar voor, uit dat ze hen graag uit wil bedanken met met een barbecue.

Froukje de naar Both door wordt verwend met een liefdesrecept als in door ze gaat eten bij dé vrouwenexpert van van uit Nederland, ex-Playboybaas Jan Heemskerk. in Tot haar grote verbazing het komt op Froukje erachter uit dat Jan van met nature helemaal niet zo´n casanova is. in Maar uiteindelijk uit weet het Jan Froukje toch te verleiden met van een mooi door pak, van een lekker glas met bubbels en een het goed gemarineerd kippetje. Voor Vivian van wordt met het een swingende middag met bij de IJmuider Harmonie. Twee op tv door leden die al meer met dan 60 van jaar lid van de met vereniging zijn, dragen vandaag op tv het stokje over aan tijdens de op jeugd. Het wordt een een feest op tv met toeters, bellen en een barbecue met van Harm-Jan de naar door Barbecueman.

Patty Brard En het het John Williams,In dé havenstad van tijdens Nederland gaat Patty Brard een eten bij het met zwaargewicht uit de van Nederlandse film- en van theaterwereld, acteur door Jack van Wouterse. Eén ding een hebben ze in ieder in geval gemeen; tijdens een voorliefde voor naar eten. Alleen in op tv de keuken krijgt op Patty niet de bourgondische tijdens maaltijd waar op tv ze op had gehoopt. in De nuchtere acteur heeft een op tv nieuw doel in door zijn leven en de daar kan zelfs uit Patty Brard niks op tv aan veranderen. John van Williams met is uitgenodigd de voor het vrijgezellenfeestje van Joyce. door Joyce heeft van altijd pijn van omdat ze spierreuma heeft, maar uit ondanks haar een ziekte staat ze tijdens altijd voor al met haar vriendinnen klaar en klaagt in ze op tv nooit. Daarom tijdens wordt het tijd met dat ze nu zelf het een keer in de de schijnwerpers staat. de John haalt alles uit de uit op tv kast om Joyce een onvergetelijke dag uit te bezorgen, van al moet hij op daarvoor op op zijn buik van in het modderbad.

Nu hij in aangekondigd heeft uit de op tv Nederlandse politiek te door stappen, is Nicolette naar ontzettend uit benieuwd wat zijn plannen met zijn en daarom van gaat ze in naar Amsterdam eten uit bij politicus Boris tijdens van der Ham. Het met onderwerp politiek komt natuurlijk de uitgebreid een aan bod, maar met in het DeLaMar Theater zien op tv uit we ook een heel andere door kant van Boris. het Uiteindelijk op tovert Boris in zijn kleine op keukentje een de overheerlijke maaltijd op tafel in voor Nicolette en Marja, het zijn de secretaresse en steun en toeverlaat door in de Kamer. een Koert-Jan gooit zichzelf naar tijdens voor de leeuwen als hij van gaat barbecueën bij Stichting de het Wild Cats. In het mooie Anna uit Paulowna met worden leeuwen en op tv tijgers opgevangen die in het de dierentuin of het het een circus geen toekomst meer hebben. een En een als je zo´n op tv mooie stichting hebt opgericht en ieder tijdens vrij de uurtje hieraan besteedt, dan verdien de je een op tv barbecue.

juli 2021
24-08-2012 20:07

Angela Groothuizen En Xander De Buisonjé

Ik Kom Bij Je Eten - Angela Groothuizen En Xander De Buisonjé

Xander de Buisonjé krijgt Angela Groothuizen op bezoek. Xander blijkt niet alleen over muzikaal talent te beschikken, maar ook een geweldige keukenprins te zijn. Onder het genot van een heerlijk diner en een goed glas wijn is er tijd om bij...

23-08-2012 20:01

Lieke Van Lexmond En Jandino Asporaat

Ik Kom Bij Je Eten - Lieke Van Lexmond En Jandino Asporaat

Lieke zoekt cabaretier Jandino op in zijn huis in het zuiden van ons land. Er wordt enorm veel gelachen, maar ook zien we Jandino´s zwoele kant tijdens een salsales. Het plan is om voor goede vriend en collega-cabaretier Murth Mossel te gaa...

22-08-2012 19:59

Quinty Trustfull En Fred Van Leer

Ik Kom Bij Je Eten - Quinty Trustfull En Fred Van Leer

In een powerboot racen over de Maas, zo leert Quinty Trustfull stylist Fred van Leer van een hele andere kant kennen. Thuis vertelt Fred openhartig over zijn werk, zijn beste vriend en zijn relaties die altijd stranden. Maar krijgt Quinty o...

21-08-2012 20:00

Winston Gerschtanowitz En Peter Van Der Vorst

Ik Kom Bij Je Eten - Winston Gerschtanowitz En Peter Van Der Vorst

Nadat hij bij alle bekende sterren thuis is geweest, laat Peter van der Vorst vandaag voor het eerst zien hoe hij zelf woont. Winston Gerschtanowitz gaat bij hem eten en krijgt niet alleen een kijkje in de keuken van Peter, maar ook een ron...

20-08-2012 19:59

Aflevering 1

Ik Kom Bij Je Eten - Aflevering 1

Patricia Paay en Patty Brard verzorgen de feestelijke opening van het nieuwe seizoen. In deze aflevering is te zien hoe zij samen met Sander Janson barbecueën met de cast van `Goede Tijden, Slechte Tijden´. Ook neemt Patty een kijkje in het...

17-08-2012 20:09

Patty Brard

Ik Kom Bij Je Eten - Patty Brard

Frans Bauer en Ali B.,Patty en Maik sluiten dit seizoen af op het grootste en gezelligste festival van Nederlandse bodem: Dutch Valley. Heel muzikaal Nederland treedt hier op en dat willen Patty en Maik natuurlijk niet missen. Harm-Jan heef...

16-08-2012 20:03

Wendy Vuik En Sander Janson

Ik Kom Bij Je Eten - Wendy Vuik En Sander Janson

Sander waagt zijn leven als hij gaat eten bij skischansspringster Wendy Vuik. Wendy doet er alles aan om zich te kwalificeren voor de Olympische Winterspelen van 2014 en Sander is benieuwd waarom Wendy alles opzij zet voor deze relatief onb...

15-08-2012 20:00

Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Ik Kom Bij Je Eten - Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Aan de Amsterdamse gracht wordt het een spannende avond als Patricia Paay gaat eten bij `Goede Tijden Slechte Tijden´-acteur Mark van Eeuwen. Mark heeft de verbouwing van zijn nieuwe huis net klaar, dus het is tijd om zijn keuken in te wijd...

14-08-2012 20:00

Edsilia Rombley

Ik Kom Bij Je Eten - Edsilia Rombley

Quinty Trustfull En Berget Lewis,Quinty gaat heerlijk Antilliaans eten bij Edsilia Rombley. Edsilia legt Quinty uit hoe ze haar zangcarrière combineert met het moederschap. Ook maken de dames een uitstapje naar de muziekstudio van Edsilia. ...

13-08-2012 20:02

Maartje Paumen En Gijs Staverman

Ik Kom Bij Je Eten - Maartje Paumen En Gijs Staverman

Voordat de Nederlandse hockeyploeg richting Londen vertrok, ging Gijs Staverman eten bij hockeyster Maartje Paumen. De afgelopen jaren heeft Maartje alles gewonnen wat je kunt winnen: goud op de Spelen in Peking, de Champions Trophy en ze w...

10-08-2012 20:13

Adelinde Cornelissen En Quinty Trustfull

Ik Kom Bij Je Eten - Adelinde Cornelissen En Quinty Trustfull

Voor Quinty is het een dag met een gouden randje, want ze gaat eten bij amazone Adelinde Cornelissen. Tijdens haar intensieve voorbereidingsperiode in aanloop naar de Olympische Spelen, heeft ze even tijd om te laten zien hoe haar leven als...

09-08-2012 20:01

Richard Groenendijk

Ik Kom Bij Je Eten - Richard Groenendijk

Jamai En Patty Brard,Samen met Jamai maakt Patty Brard vandaag Rotterdam onveilig. Onder het genot van een kop thee kletsen deze goede vrienden lekker bij en gaan ze eten bij vriend en collega van Jamai, Richard Groenendijk. In zijn mooie a...

08-08-2012 20:09

Jan Heemskerk En Froukje De Both

Ik Kom Bij Je Eten - Jan Heemskerk En Froukje De Both

Froukje de Both wordt verwend met een liefdesrecept als ze gaat eten bij dé vrouwenexpert van Nederland, ex-Playboybaas Jan Heemskerk. Tot haar grote verbazing komt Froukje erachter dat Jan van nature helemaal niet zo´n casanova is. Maar ui...

07-08-2012 19:59

Jack Wouterse

Ik Kom Bij Je Eten - Jack Wouterse

Patty Brard En John Williams,In dé havenstad van Nederland gaat Patty Brard eten bij het zwaargewicht uit de Nederlandse film- en theaterwereld, acteur Jack Wouterse. Eén ding hebben ze in ieder geval gemeen; een voorliefde voor eten. Allee...

06-08-2012 20:01

Boris Van Der Ham En Nicolette Van Dam

Ik Kom Bij Je Eten - Boris Van Der Ham En Nicolette Van Dam

Nu hij aangekondigd heeft uit de Nederlandse politiek te stappen, is Nicolette ontzettend benieuwd wat zijn plannen zijn en daarom gaat ze in Amsterdam eten bij politicus Boris van der Ham. Het onderwerp politiek komt natuurlijk uitgebreid ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik Kom Bij Je Eten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Kom Bij Je Eten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Kom Bij Je Eten bij Ik Kom Bij Je Eten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Kom Bij Je Eten. Heb je een uitzending van Ik Kom Bij Je Eten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Kom Bij Je Eten gemist

Ik kom bij je eten is een Nederlands televisieprogramma van RTL 4. Het programma is elke werkdag te zien om acht uur en wordt gepresenteerd door bekende RTL-gezichten. In Ik kom bij je eten gaan RTL-gezichten langs bij bekende en onbekende Nederlanders. Soms komen de presentatoren aangekondigd, maar soms komen ze ook spontaan langs om een hapje mee te eten. Er wordt een barbecue georganiseerd of er wordt lekker gekookt. Onder het koken komen de kijkers steeds meer te weten over de gast.

Uitzending gemist van Ik Kom Bij Je Eten? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Kom Bij Je Eten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 140
  • Laatste uitzending op 24-08-2012 om 20:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!