Programma gemist?

Xander de Buisonjé van in krijgt Angela Groothuizen op door bezoek. Xander een blijkt niet alleen de over muzikaal talent te beschikken, tijdens maar ook een geweldige op tv keukenprins te het zijn. Onder het op tv genot van een heerlijk op tijdens diner en een goed glas wijn op door is er tijd op tv om bij te praten met met de hele familie door de Buisonjé. Verder is een op tv Evelyn Struik op de camping getuige met van een officiële naar plechtigheid, want op uit de in Fransche Kamp krijgt met een hele bijzondere campingmedewerker door van de met burgemeester een lintje. van Als klap op de vuurpijl op wordt op tv er afgesloten met door een verrassingsbarbecue van Harm Jan op de uit barbecueman.

Lieke op tv zoekt cabaretier Jandino in op in zijn huis naar in het zuiden van in in ons land. Er wordt de enorm veel gelachen, maar de ook van zien we Jandino´s door zwoele kant tijdens een salsales. Het uit van plan is om voor met goede vriend een en collega-cabaretier Murth Mossel te een gaan koken, alleen laat in tijdens Murth lang op zich wachten. naar Sander Janson laat zich op tv van in zijn stoerste kant zien tijdens uit op een barbecue bij de Tilburgse in rugbydames.

In een powerboot door op racen over de in Maas, zo leert op Quinty Trustfull stylist in Fred van Leer van een hele naar andere kant van kennen. Thuis vertelt Fred de openhartig over zijn het werk, zijn beste het vriend met en zijn relaties naar die altijd stranden. met Maar krijgt van Quinty ook toegang tijdens tot Freds grote geheim, de zijn kledingkast? Ondertussen is in Vivian Slingerland in met Wilsum waar door ze kennis maakt met Willem, met de lokale op tv held van de op voetbalvereniging.

Nadat op tv hij bij met alle bekende sterren thuis is de geweest, laat Peter het van door der Vorst vandaag het voor het eerst zien hoe de hij zelf woont. een Winston Gerschtanowitz gaat bij met hem eten en van krijgt niet alleen een in een kijkje in de keuken van in Peter, tijdens maar ook een van rondleiding in het nieuwe op kantoor uit van Peters productiebedrijf Vorst van Media. Evelyn Struik het is op het Noordwijkse strand het waar dierenvriend Kees tijdens een zogenaamd een melding krijgt van een een gestrande zeehond, een maar uit verrast wordt met de een barbecue.

Patricia met Paay en Patty Brard verzorgen op tv de feestelijke op opening van het een nieuwe seizoen. de In deze de aflevering is te zien hoe het zij op samen met Sander Janson tijdens barbecueën met de tijdens cast van van `Goede Tijden, Slechte in Tijden´. Ook neemt Patty een het kijkje de in het huis van Ferry Doedens uit en probeert Patricia op tv wat sappige door details los te in peuteren bij de een acteurs tijdens de een boottocht. op Onder het genot van een met heerlijke barbecue van met Harm-Jan de barbecueman met wordt tijdens de dag afgesloten met een spetterend door de optreden van Waylon.

Frans tijdens Bauer en Ali B.,Patty het en Maik sluiten dit van tijdens seizoen af op het grootste in en gezelligste festival van door Nederlandse bodem: Dutch op Valley. Heel muzikaal naar Nederland op tv treedt hier op en met dat willen een Patty en door Maik natuurlijk niet tijdens missen. Harm-Jan heeft op tv zijn barbecue meegenomen en talloze artiesten op prikken een met vorkje door mee. Zo komen in onder andere Frans met Bauer, René Froger, Edsilia tijdens Rombley en Nick en op tv Simon op tv langs. Maar ook spreken Maik en in uit Patty Ali B. en met de mannen van Di-Rect op over hun hoogtepunt deze in zomer. Voor Patty een wordt het de een extra bijzondere de en emotionele dag, van want het ze treedt voor het laatst door op met de de dames van naar LUV.

Sander op tv waagt zijn leven de als hij gaat eten bij de skischansspringster Wendy Vuik. naar Wendy doet op tv er alles tijdens aan om zich op te kwalificeren voor de in Olympische Winterspelen door van 2014 en Sander is naar benieuwd waarom het Wendy alles op tv opzij zet voor deze in relatief onbekende sport. van Uiteraard wil hij ook met weten hoe een het is een om van zo´n op tv hoge schans te springen. door De door weg omhoog gaat goed, een maar komt in Sander op die door lange latten ook veilig beneden? het In Woudenberg door hebben elf jongeren ervoor op tv gekozen om deze zomer uit niet op feestvakantie met te gaan uit naar Lloret of van Salou. Zij zijn de op eigen kosten in naar op Moldavië gegaan om daar een een speeltuin voor de kinderen te bouwen. Na tijdens al dat harde werken naar gaat Evelyn langs de een om met deze jongeren op na te praten onder van het tijdens genot van een lekkere met barbecue van met Harm-Jan.

Aan uit de Amsterdamse op tv gracht wordt het een spannende uit avond als Patricia een Paay gaat eten bij het `Goede Tijden op Slechte Tijden´-acteur Mark door van Eeuwen. Mark heeft in de door verbouwing van zijn nieuwe huis op in net klaar, dus het een is tijd om zijn keuken op tv in te wijden het met met oesters en champagne. En niet in alleen het de keuken uit wordt ingewijd, Patricia en Mark duiken van ook samen naar de een slaapkamer in. En op het feest is helemaal compleet tijdens als de oud-huisgenoten van van Mark zich melden van uit voor het diner. Met een van bolderkar met vol speelgoed reist door Vivian naar Wageningen. Nathalie heeft op tv hier een speelgoedbank opgericht tijdens waar gezinnen door die op tv het financieel moeilijk hebben speelgoed voor in hun kinderen kunnen uit afhalen. En een omdat Nathalie al op tv haar vrije uit tijd in de tijdens speelgoedbank steekt, vinden haar met vriendinnen een het tijd worden dat er met nu iets uit voor Nathalie gedaan wordt. Ze door regelen als op verrassing dat naar barbecuespecialist Harm-Jan komt tijdens barbecueën.

Quinty Trustfull En op tv Berget Lewis,Quinty gaat van heerlijk Antilliaans eten op tv een bij Edsilia Rombley. Edsilia met legt Quinty tijdens uit hoe ze haar zangcarrière combineert tijdens met op tv het moederschap. Ook maken de het door dames een uitstapje naar de muziekstudio van van Edsilia. Hier naar in brengt Edsilia´s man, tijdens Tjeerd Oosterhuis, haar helemaal in van verlegenheid als hij door vertelt waarom hij op Edsilia zo´n goede zangeres op tv vindt. Quinty waagt een uit zich ook even achter de microfoon. in Zou er een op naar carrière als zangeres voor haar op inzitten? in Aan tafel schuift niet op tv alleen de zus van Edsilia een van aan, maar wordt het het gezelschap ook verrast met een de bezoekje van vriendin de en naar zangeres Berget Lewis. In het Den Bosch het gaat Koert-Jan naar uit de 82-jarige oma Gerda. Ondanks de haar leeftijd staat op tv oma Gerda iedere van dag in klaar om tijdens `de oudjes´ te helpen. En haar in kleindochter vindt op dit een zo bijzonder, dat ze oma Gerda van op zelf een keer in de spotlights naar wil door zetten.

Voordat uit de Nederlandse hockeyploeg richting Londen in vertrok, ging uit Gijs met Staverman eten bij hockeyster Maartje tijdens Paumen. De door afgelopen jaren heeft met Maartje alles gewonnen wat je met kunt in winnen: goud op door de Spelen in Peking, de door Champions Trophy en uit van ze werd uitgeroepen tot beste in speelster van de wereld. de tijdens Maar hoe bereidt deze op tv topsporter zich voor op op de Olympische Spelen in de de Londen? En kan de koningin van met de strafcorner Gijs tijdens tijdens binnen een uurtje de fijne kneepjes een leren? met Uiteindelijk komen we erachter of van Maartje op samen met de tijdens Nederlandse hockeydames de van hooggespannen verwachtingen in Londen in waarmaakt en goud wint. op door Vivian gaat terug in de de tijd, want ze gaat door op bezoek bij tijdens in een prehistorische nederzetting. Educatief in medewerker Martin heeft in de nederzetting het gered van de financiële naar ondergang en het heeft daarom een barbecue verdiend. op Maar uit in de prehistorie gaat niks vanzelf, op dus Vivian op moet zelf door aan de slag het om hout door te sprokkelen en vuur met te maken.

Voor Quinty de is het een dag door met een gouden tijdens randje, want een ze gaat op eten bij door amazone Adelinde Cornelissen. Tijdens in haar intensieve voorbereidingsperiode het in aanloop naar de het Olympische een Spelen, heeft ze even tijd met om de te laten zien hoe haar door leven op tv als topsportster eruitziet en zelfs de Quinty tijdens een klein lesje te geven. een Thuis blijkt Adelinde naar niet alleen haar een paarden goed te uit dresseren, een maar ook haar de vriend gaat voor haar in door een flinke een draf om het eten tijdens op tijd in op tafel te krijgen. naar Adelinde gaat op in de door Spelen voor goud en niets minder, het op tv maar maakt ze samen met door haar paard Parzival door deze verwachtingen waar? Ook het Evelyn gaat op met in de sportieve toer en waagt het zich aan in een partijtje door rolstoelhockey. Dennis laat op Evelyn zien dat een handicap geen op belemmering met is om flink van te sporten, het alleen heb je soms extra de hulp met nodig. En als er dan iemand het is die tijdens dag en naar nacht geheel het belangeloos voor je klaar staat, het dan is naar dat een hele goede tijdens reden voor een van verrassingsbarbecue.

Jamai En Patty op tv Brard,Samen door met Jamai maakt Patty met Brard op tv vandaag Rotterdam onveilig. op tv Onder het genot van een kop in tijdens thee kletsen deze tijdens goede vrienden lekker naar bij en gaan ze eten bij tijdens vriend en op tv collega van met Jamai, Richard Groenendijk. In van zijn mooie appartement tijdens vertelt deze cabaretier over op zijn leven tijdens en laat hij het Jamai en Patty genieten op tv van zijn kookkunsten. op Ze hadden zich naar allemaal door nog zo voorgenomen om vandaag met op de lijn naar te in letten, maar binnen een minuut tijdens gaat dat de voornemen de in deur uit en wordt het door een hilarisch op diner een voor drie. Koert-Jan heeft een bijzondere tijdens ontmoeting met de in jonge Chantal. Toen van de het thuis niet meer ging de is Chantal op in de zorgboerderij van de een familie Smulders gaan op tv wonen en door het hun hulp en een steun een is ze helemaal op opgebloeid. En daar met is Chantal zo met dankbaar voor, dat naar ze hen graag wil het bedanken met een het barbecue.

Froukje de Both op naar wordt verwend met een liefdesrecept tijdens als uit ze gaat eten de bij dé vrouwenexpert van Nederland, tijdens ex-Playboybaas met Jan Heemskerk. Tot haar grote een verbazing komt Froukje erachter de dat met Jan van nature tijdens helemaal niet zo´n casanova is. het Maar uiteindelijk weet op tv op Jan Froukje toch te verleiden met uit een mooi op tv pak, een lekker glas het bubbels en op een goed gemarineerd door kippetje. tijdens Voor Vivian wordt een het een swingende middag bij de op IJmuider Harmonie. van Twee leden die al door meer dan uit 60 in jaar lid van de vereniging zijn, door dragen vandaag tijdens het stokje naar over aan het de jeugd. Het wordt een op tv feest met de toeters, bellen uit en een barbecue van van Harm-Jan de met Barbecueman.

Patty Brard met En tijdens John Williams,In dé havenstad een van Nederland gaat Patty naar Brard eten bij door het een zwaargewicht uit de naar Nederlandse film- en tijdens theaterwereld, acteur Jack Wouterse. Eén naar ding hebben ze in met ieder geval in gemeen; in een voorliefde voor eten. Alleen in met met de keuken krijgt met Patty niet de bourgondische maaltijd in waar naar ze op had door gehoopt. De nuchtere acteur van heeft een nieuw doel in tijdens zijn op leven en van daar kan zelfs Patty naar Brard niks aan van veranderen. John Williams is uit uitgenodigd op tv voor het vrijgezellenfeestje van Joyce. door Joyce heeft een altijd pijn omdat ze het spierreuma heeft, maar ondanks de haar ziekte van staat ze altijd voor een al haar naar vriendinnen klaar en klaagt uit ze nooit. Daarom op wordt van het tijd dat ze door nu zelf een uit keer in de schijnwerpers van staat. op tv John haalt alles uit de de kast van om Joyce uit een onvergetelijke dag te bezorgen, tijdens al moet met hij daarvoor op tv op zijn buik in in het modderbad.

Nu door hij aangekondigd heeft uit de in Nederlandse politiek het te stappen, is een Nicolette ontzettend benieuwd wat naar zijn plannen zijn naar op tv en daarom gaat ze in Amsterdam door eten op tv bij politicus Boris in van der Ham. met Het onderwerp politiek in komt natuurlijk uitgebreid van aan bod, maar de in het DeLaMar Theater van zien we op ook een op tv heel andere kant de van Boris. Uiteindelijk tovert Boris in met zijn in kleine keukentje een overheerlijke maaltijd door een op tafel voor Nicolette de en Marja, zijn de secretaresse en een steun en toeverlaat in de Kamer. een op tv Koert-Jan gooit zichzelf voor de leeuwen de als van hij gaat barbecueën bij met Stichting Wild Cats. In op het mooie door Anna naar Paulowna worden leeuwen en tijgers opgevangen op tv die in de uit dierentuin of naar het circus geen met toekomst uit meer hebben. En als je zo´n door door mooie stichting hebt opgericht uit en ieder door vrij uurtje hieraan het besteedt, dan verdien de je een barbecue.

december 2019
24-08-2012 20:07

Angela Groothuizen En Xander De Buisonjé

Ik Kom Bij Je Eten - Angela Groothuizen En Xander De Buisonjé

Xander de Buisonjé krijgt Angela Groothuizen op bezoek. Xander blijkt niet alleen over muzikaal talent te beschikken, maar ook een geweldige keukenprins te zijn. Onder het genot van een heerlijk diner en een goed glas wijn is er tijd om bij...

23-08-2012 20:01

Lieke Van Lexmond En Jandino Asporaat

Ik Kom Bij Je Eten - Lieke Van Lexmond En Jandino Asporaat

Lieke zoekt cabaretier Jandino op in zijn huis in het zuiden van ons land. Er wordt enorm veel gelachen, maar ook zien we Jandino´s zwoele kant tijdens een salsales. Het plan is om voor goede vriend en collega-cabaretier Murth Mossel te gaa...

22-08-2012 19:59

Quinty Trustfull En Fred Van Leer

Ik Kom Bij Je Eten - Quinty Trustfull En Fred Van Leer

In een powerboot racen over de Maas, zo leert Quinty Trustfull stylist Fred van Leer van een hele andere kant kennen. Thuis vertelt Fred openhartig over zijn werk, zijn beste vriend en zijn relaties die altijd stranden. Maar krijgt Quinty o...

21-08-2012 20:00

Winston Gerschtanowitz En Peter Van Der Vorst

Ik Kom Bij Je Eten - Winston Gerschtanowitz En Peter Van Der Vorst

Nadat hij bij alle bekende sterren thuis is geweest, laat Peter van der Vorst vandaag voor het eerst zien hoe hij zelf woont. Winston Gerschtanowitz gaat bij hem eten en krijgt niet alleen een kijkje in de keuken van Peter, maar ook een ron...

20-08-2012 19:59

Aflevering 1

Ik Kom Bij Je Eten - Aflevering 1

Patricia Paay en Patty Brard verzorgen de feestelijke opening van het nieuwe seizoen. In deze aflevering is te zien hoe zij samen met Sander Janson barbecueën met de cast van `Goede Tijden, Slechte Tijden´. Ook neemt Patty een kijkje in het...

17-08-2012 20:09

Patty Brard

Ik Kom Bij Je Eten - Patty Brard

Frans Bauer en Ali B.,Patty en Maik sluiten dit seizoen af op het grootste en gezelligste festival van Nederlandse bodem: Dutch Valley. Heel muzikaal Nederland treedt hier op en dat willen Patty en Maik natuurlijk niet missen. Harm-Jan heef...

16-08-2012 20:03

Wendy Vuik En Sander Janson

Ik Kom Bij Je Eten - Wendy Vuik En Sander Janson

Sander waagt zijn leven als hij gaat eten bij skischansspringster Wendy Vuik. Wendy doet er alles aan om zich te kwalificeren voor de Olympische Winterspelen van 2014 en Sander is benieuwd waarom Wendy alles opzij zet voor deze relatief onb...

15-08-2012 20:00

Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Ik Kom Bij Je Eten - Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Aan de Amsterdamse gracht wordt het een spannende avond als Patricia Paay gaat eten bij `Goede Tijden Slechte Tijden´-acteur Mark van Eeuwen. Mark heeft de verbouwing van zijn nieuwe huis net klaar, dus het is tijd om zijn keuken in te wijd...

14-08-2012 20:00

Edsilia Rombley

Ik Kom Bij Je Eten - Edsilia Rombley

Quinty Trustfull En Berget Lewis,Quinty gaat heerlijk Antilliaans eten bij Edsilia Rombley. Edsilia legt Quinty uit hoe ze haar zangcarrière combineert met het moederschap. Ook maken de dames een uitstapje naar de muziekstudio van Edsilia. ...

13-08-2012 20:02

Maartje Paumen En Gijs Staverman

Ik Kom Bij Je Eten - Maartje Paumen En Gijs Staverman

Voordat de Nederlandse hockeyploeg richting Londen vertrok, ging Gijs Staverman eten bij hockeyster Maartje Paumen. De afgelopen jaren heeft Maartje alles gewonnen wat je kunt winnen: goud op de Spelen in Peking, de Champions Trophy en ze w...

10-08-2012 20:13

Adelinde Cornelissen En Quinty Trustfull

Ik Kom Bij Je Eten - Adelinde Cornelissen En Quinty Trustfull

Voor Quinty is het een dag met een gouden randje, want ze gaat eten bij amazone Adelinde Cornelissen. Tijdens haar intensieve voorbereidingsperiode in aanloop naar de Olympische Spelen, heeft ze even tijd om te laten zien hoe haar leven als...

09-08-2012 20:01

Richard Groenendijk

Ik Kom Bij Je Eten - Richard Groenendijk

Jamai En Patty Brard,Samen met Jamai maakt Patty Brard vandaag Rotterdam onveilig. Onder het genot van een kop thee kletsen deze goede vrienden lekker bij en gaan ze eten bij vriend en collega van Jamai, Richard Groenendijk. In zijn mooie a...

08-08-2012 20:09

Jan Heemskerk En Froukje De Both

Ik Kom Bij Je Eten - Jan Heemskerk En Froukje De Both

Froukje de Both wordt verwend met een liefdesrecept als ze gaat eten bij dé vrouwenexpert van Nederland, ex-Playboybaas Jan Heemskerk. Tot haar grote verbazing komt Froukje erachter dat Jan van nature helemaal niet zo´n casanova is. Maar ui...

07-08-2012 19:59

Jack Wouterse

Ik Kom Bij Je Eten - Jack Wouterse

Patty Brard En John Williams,In dé havenstad van Nederland gaat Patty Brard eten bij het zwaargewicht uit de Nederlandse film- en theaterwereld, acteur Jack Wouterse. Eén ding hebben ze in ieder geval gemeen; een voorliefde voor eten. Allee...

06-08-2012 20:01

Boris Van Der Ham En Nicolette Van Dam

Ik Kom Bij Je Eten - Boris Van Der Ham En Nicolette Van Dam

Nu hij aangekondigd heeft uit de Nederlandse politiek te stappen, is Nicolette ontzettend benieuwd wat zijn plannen zijn en daarom gaat ze in Amsterdam eten bij politicus Boris van der Ham. Het onderwerp politiek komt natuurlijk uitgebreid ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik Kom Bij Je Eten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Kom Bij Je Eten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Kom Bij Je Eten bij Ik Kom Bij Je Eten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Kom Bij Je Eten. Heb je een uitzending van Ik Kom Bij Je Eten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Kom Bij Je Eten gemist

Ik kom bij je eten is een Nederlands televisieprogramma van RTL 4. Het programma is elke werkdag te zien om acht uur en wordt gepresenteerd door bekende RTL-gezichten. In Ik kom bij je eten gaan RTL-gezichten langs bij bekende en onbekende Nederlanders. Soms komen de presentatoren aangekondigd, maar soms komen ze ook spontaan langs om een hapje mee te eten. Er wordt een barbecue georganiseerd of er wordt lekker gekookt. Onder het koken komen de kijkers steeds meer te weten over de gast.

Uitzending gemist van Ik Kom Bij Je Eten? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Kom Bij Je Eten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 140
  • Laatste uitzending op 24-08-2012 om 20:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!