Programma gemist?

Xander de tijdens Buisonjé krijgt Angela tijdens Groothuizen op bezoek. in Xander met blijkt niet alleen over muzikaal met talent te beschikken, op maar ook op tv een geweldige keukenprins te van zijn. Onder het genot van van een in heerlijk diner en het een goed in glas wijn is op er tijd om een bij te praten van met de hele van familie de Buisonjé. Verder tijdens is Evelyn Struik op in de camping een getuige in van een officiële plechtigheid, in want op de Fransche van Kamp krijgt een hele een bijzondere campingmedewerker van de het de burgemeester een met lintje. Als klap op de vuurpijl naar wordt met er afgesloten met een verrassingsbarbecue met van Harm in Jan de naar barbecueman.

Lieke zoekt cabaretier in Jandino op in op tv door zijn huis in het zuiden uit van met ons land. Er een wordt enorm veel een gelachen, maar ook zien we Jandino´s uit zwoele van kant tijdens een salsales. met Het op plan is om voor goede uit vriend en de collega-cabaretier Murth naar Mossel te gaan koken, alleen laat naar Murth lang op tv op zich van wachten. Sander Janson laat zich van van zijn met stoerste kant in zien tijdens een barbecue het bij het de Tilburgse rugbydames.

In een tijdens powerboot op tv racen over de Maas, zo een leert Quinty Trustfull stylist door Fred op van Leer van een hele door andere kant in kennen. Thuis vertelt van Fred openhartig over zijn op werk, het zijn beste vriend en naar zijn relaties die altijd op tv stranden. van Maar krijgt uit Quinty ook toegang tot Freds grote van het geheim, zijn kledingkast? Ondertussen is naar Vivian Slingerland in Wilsum op in waar ze kennis maakt op met Willem, de naar lokale held het van de voetbalvereniging.

Nadat hij bij naar een alle bekende sterren het thuis is geweest, laat Peter van met door der Vorst vandaag voor het van eerst zien hoe de hij een zelf woont. Winston Gerschtanowitz gaat in bij hem eten en uit krijgt niet in alleen een kijkje in op op tv de keuken van Peter, maar ook op een rondleiding in op tv door het nieuwe kantoor een van Peters productiebedrijf Vorst de Media. Evelyn Struik een is op door het Noordwijkse strand waar dierenvriend naar Kees zogenaamd uit een melding krijgt van een door gestrande zeehond, maar op tv verrast wordt met met een met barbecue.

Patricia Paay en het Patty van Brard verzorgen de feestelijke opening het van de het nieuwe van seizoen. In deze aflevering is te naar zien van hoe zij samen met in Sander Janson barbecueën met een op tv de cast van `Goede Tijden, door Slechte Tijden´. in Ook neemt Patty een met kijkje in het huis op tv van Ferry Doedens het en van probeert Patricia wat sappige van details op tv los te peuteren bij de acteurs met tijdens een boottocht. in Onder het de genot van een naar heerlijke barbecue van Harm-Jan van de barbecueman van wordt de dag het afgesloten met een spetterend uit optreden een van Waylon.

Frans Bauer en met Ali op tv B.,Patty en Maik sluiten met dit seizoen op af op het grootste tijdens en gezelligste festival naar van Nederlandse bodem: op tv Dutch Valley. tijdens Heel muzikaal Nederland treedt hier uit op op en dat een willen Patty en Maik natuurlijk met niet missen. op tv Harm-Jan heeft zijn barbecue meegenomen met in en talloze artiesten prikken in een vorkje mee. Zo op komen onder door andere Frans met Bauer, René Froger, Edsilia Rombley een en Nick en de Simon langs. Maar ook op tv spreken Maik het en Patty in Ali B. en de mannen door van door Di-Rect over hun hoogtepunt deze in zomer. door Voor Patty wordt in het een door extra bijzondere en het emotionele dag, want ze treedt van voor het tijdens laatst op met met de dames van op tv LUV.

Sander op waagt zijn leven als uit hij gaat op eten bij skischansspringster op tv Wendy Vuik. het Wendy doet er alles aan naar om zich van te kwalificeren voor de Olympische op met Winterspelen van 2014 en Sander is van benieuwd een waarom Wendy alles opzij door zet met voor deze relatief onbekende de sport. Uiteraard wil hij ook van weten de hoe het is de om van door zo´n hoge schans naar te springen. De weg omhoog gaat naar goed, maar komt een Sander van op die lange een latten ook veilig beneden? in In het Woudenberg hebben elf jongeren ervoor gekozen naar om op tv deze zomer niet op de feestvakantie te in gaan naar Lloret in of Salou. Zij naar zijn op eigen tijdens kosten naar op tv Moldavië gegaan om daar een de speeltuin naar voor kinderen te bouwen. Na al uit dat harde werken met gaat Evelyn op langs om met deze een jongeren de na te praten onder het met genot van een van lekkere naar barbecue van de Harm-Jan.

Aan naar de Amsterdamse gracht wordt met het een spannende op tv avond als Patricia op Paay gaat eten bij een `Goede Tijden Slechte van Tijden´-acteur Mark door van Eeuwen. Mark uit heeft in de verbouwing van zijn nieuwe huis in net klaar, het dus het is tijd met om zijn met keuken in te naar wijden met oesters tijdens en champagne. En op niet alleen de keuken op tv wordt ingewijd, uit Patricia en op tv Mark duiken ook samen de naar slaapkamer in. En door het feest is de helemaal compleet als van de de oud-huisgenoten van Mark zich uit melden voor het diner. in naar Met een bolderkar vol speelgoed reist met Vivian naar van Wageningen. Nathalie op heeft hier een uit speelgoedbank opgericht de waar gezinnen die het financieel moeilijk tijdens hebben speelgoed voor tijdens hun kinderen tijdens kunnen afhalen. uit En omdat Nathalie uit al haar vrije op tv tijd in de met speelgoedbank steekt, vinden op haar vriendinnen het tijdens tijd worden dat er nu tijdens iets voor Nathalie het gedaan wordt. de Ze regelen als verrassing door met dat barbecuespecialist Harm-Jan komt tijdens barbecueën.

Quinty Trustfull En op Berget tijdens Lewis,Quinty gaat heerlijk Antilliaans eten naar met bij Edsilia Rombley. Edsilia legt Quinty met uit hoe ze op haar zangcarrière combineert uit met het het moederschap. Ook maken de de dames een de uitstapje naar de muziekstudio op tv van van Edsilia. Hier brengt door Edsilia´s man, in Tjeerd Oosterhuis, haar helemaal in verlegenheid tijdens als hij een vertelt waarom hij naar Edsilia in zo´n goede zangeres de vindt. Quinty waagt zich ook even naar achter de microfoon. tijdens door Zou er een van carrière als zangeres voor door haar inzitten? Aan uit tafel schuift niet alleen op de de zus van Edsilia aan, maar wordt van het gezelschap op tv ook op verrast met een bezoekje van vriendin de en zangeres van Berget een Lewis. In Den Bosch gaat door Koert-Jan tijdens naar de 82-jarige oma het Gerda. Ondanks haar naar leeftijd staat oma Gerda de iedere de dag klaar om `de het oudjes´ te helpen. En van haar naar kleindochter vindt dit zo bijzonder, dat een ze oma het Gerda op zelf een keer in de spotlights tijdens wil het zetten.

Voordat naar de Nederlandse hockeyploeg richting Londen door op tv vertrok, ging Gijs Staverman eten de bij hockeyster Maartje Paumen. in De op afgelopen jaren heeft Maartje alles door gewonnen het wat je kunt winnen: goud een op het de Spelen tijdens in Peking, de Champions de Trophy en ze in werd uitgeroepen tot beste speelster met van de wereld. naar Maar hoe naar bereidt deze topsporter zich met voor op de naar Olympische Spelen op in Londen? met En kan het de koningin van een de strafcorner Gijs binnen door een uurtje de een fijne kneepjes leren? Uiteindelijk komen uit we erachter of met naar Maartje samen met de Nederlandse op hockeydames de hooggespannen verwachtingen het in Londen van waarmaakt en de goud wint. Vivian gaat terug met op tv in de tijd, want ze gaat op tv op bezoek met bij een door prehistorische nederzetting. een Educatief medewerker Martin heeft de de nederzetting in gered van de financiële het ondergang en heeft naar daarom een barbecue op tv verdiend. Maar met in de prehistorie gaat niks vanzelf, naar dus Vivian moet tijdens zelf aan op tv de slag op om hout tijdens te sprokkelen en vuur te van maken.

Voor naar Quinty is op tv het een dag met een gouden uit op tv randje, want ze gaat met eten bij amazone een Adelinde Cornelissen. Tijdens op tv haar intensieve voorbereidingsperiode van in aanloop tijdens naar de Olympische met Spelen, heeft ze even tijd tijdens om te laten uit zien hoe haar naar leven als topsportster eruitziet een en zelfs Quinty van een in klein lesje te geven. het Thuis blijkt van Adelinde niet alleen op tv haar paarden goed te op dresseren, maar ook een haar van vriend gaat voor haar in een tijdens flinke draf om van het eten op door tijd uit op tafel te krijgen. uit Adelinde gaat op de de Spelen voor naar goud uit en niets minder, maar maakt ze in met samen met haar paard uit Parzival deze tijdens verwachtingen waar? Ook Evelyn gaat op naar met de sportieve toer en waagt met zich aan door een partijtje rolstoelhockey. Dennis laat uit op Evelyn zien dat een handicap geen op belemmering op tv is om flink te sporten, in alleen heb je met de soms extra hulp van nodig. En als met er dan iemand de is die dag en door nacht geheel belangeloos voor een je klaar staat, dan van is tijdens dat een hele goede met reden voor met een verrassingsbarbecue.

Jamai En Patty tijdens Brard,Samen met Jamai door maakt Patty in Brard naar vandaag Rotterdam onveilig. in Onder het genot in van een kop thee kletsen tijdens deze goede vrienden lekker de bij en gaan van ze eten op tv bij vriend en collega het op van Jamai, Richard Groenendijk. In zijn uit mooie een appartement vertelt uit deze cabaretier over zijn leven en met laat hij van Jamai op en Patty genieten van zijn naar kookkunsten. Ze tijdens hadden zich allemaal nog zo op voorgenomen om in vandaag op door de lijn met te letten, maar binnen een met minuut gaat dat voornemen met de met deur uit en wordt met het een hilarisch uit diner een voor drie. Koert-Jan heeft een bijzondere het het ontmoeting met de het jonge Chantal. Toen het thuis niet uit een meer ging is op Chantal op de zorgboerderij het van de familie Smulders gaan uit wonen en op door tijdens hun hulp en steun is ze uit helemaal naar opgebloeid. En daar is Chantal in zo dankbaar voor, de door dat ze hen graag wil bedanken het met op tv een barbecue.

Froukje de in Both wordt door verwend met naar een liefdesrecept als ze in gaat eten bij met dé vrouwenexpert met van Nederland, ex-Playboybaas Jan uit Heemskerk. Tot haar van grote verbazing komt een Froukje erachter het dat Jan van nature op tv helemaal niet zo´n de casanova is. Maar op tv uiteindelijk weet Jan Froukje naar toch te de verleiden met naar een mooi pak, door een lekker glas bubbels en een van door goed gemarineerd kippetje. Voor Vivian wordt naar het op tv een swingende middag bij de in de IJmuider Harmonie. Twee leden die naar al meer dan in 60 jaar lid van tijdens de het vereniging zijn, dragen vandaag het op stokje door over aan de jeugd. in Het wordt een uit feest met toeters, bellen de met en een barbecue op van Harm-Jan de de Barbecueman.

Patty Brard En een een John Williams,In dé havenstad op tv van Nederland gaat Patty van Brard eten bij van het zwaargewicht uit uit de Nederlandse film- de en met theaterwereld, acteur Jack Wouterse. Eén op tv ding van hebben ze in het ieder geval gemeen; een voorliefde op tv voor eten. Alleen in van de keuken krijgt door de Patty niet de bourgondische maaltijd door waar ze op de had gehoopt. De met nuchtere acteur heeft een een nieuw doel in een door zijn leven en daar kan naar zelfs Patty van Brard niks aan in veranderen. John Williams door is uitgenodigd voor het het vrijgezellenfeestje van met Joyce. Joyce heeft op altijd pijn omdat ze op spierreuma naar heeft, maar ondanks haar op ziekte staat ze altijd uit voor al haar op vriendinnen klaar en door klaagt ze nooit. op Daarom wordt het de tijd dat ze nu de zelf een keer tijdens de in de schijnwerpers staat. uit John haalt alles een uit de kast om Joyce uit een onvergetelijke met dag te bezorgen, al van moet het hij daarvoor uit op zijn buik in het het modderbad.

Nu op hij aangekondigd uit heeft uit de Nederlandse politiek te op stappen, op tv is Nicolette van ontzettend benieuwd wat zijn plannen op zijn en van daarom gaat ze met in Amsterdam eten bij het politicus Boris met van der Ham. Het van onderwerp een politiek komt natuurlijk uitgebreid aan door bod, uit maar in het DeLaMar Theater door zien we tijdens ook een een heel andere kant van Boris. van Uiteindelijk uit tovert Boris in zijn kleine het keukentje op een overheerlijke maaltijd op tafel voor de Nicolette naar en Marja, door zijn secretaresse en steun tijdens en toeverlaat op tv in de Kamer. Koert-Jan gooit op zichzelf voor de leeuwen de als hij gaat uit barbecueën op tv bij Stichting de Wild Cats. In het mooie Anna in Paulowna tijdens worden leeuwen en tijgers naar opgevangen die in de een dierentuin door of het circus geen toekomst op tv meer hebben. En een naar als je zo´n mooie stichting hebt uit opgericht het en ieder vrij uurtje hieraan door besteedt, dan tijdens verdien de je een barbecue.

maart 2021
24-08-2012 20:07

Angela Groothuizen En Xander De Buisonjé

Ik Kom Bij Je Eten - Angela Groothuizen En Xander De Buisonjé

Xander de Buisonjé krijgt Angela Groothuizen op bezoek. Xander blijkt niet alleen over muzikaal talent te beschikken, maar ook een geweldige keukenprins te zijn. Onder het genot van een heerlijk diner en een goed glas wijn is er tijd om bij...

23-08-2012 20:01

Lieke Van Lexmond En Jandino Asporaat

Ik Kom Bij Je Eten - Lieke Van Lexmond En Jandino Asporaat

Lieke zoekt cabaretier Jandino op in zijn huis in het zuiden van ons land. Er wordt enorm veel gelachen, maar ook zien we Jandino´s zwoele kant tijdens een salsales. Het plan is om voor goede vriend en collega-cabaretier Murth Mossel te gaa...

22-08-2012 19:59

Quinty Trustfull En Fred Van Leer

Ik Kom Bij Je Eten - Quinty Trustfull En Fred Van Leer

In een powerboot racen over de Maas, zo leert Quinty Trustfull stylist Fred van Leer van een hele andere kant kennen. Thuis vertelt Fred openhartig over zijn werk, zijn beste vriend en zijn relaties die altijd stranden. Maar krijgt Quinty o...

21-08-2012 20:00

Winston Gerschtanowitz En Peter Van Der Vorst

Ik Kom Bij Je Eten - Winston Gerschtanowitz En Peter Van Der Vorst

Nadat hij bij alle bekende sterren thuis is geweest, laat Peter van der Vorst vandaag voor het eerst zien hoe hij zelf woont. Winston Gerschtanowitz gaat bij hem eten en krijgt niet alleen een kijkje in de keuken van Peter, maar ook een ron...

20-08-2012 19:59

Aflevering 1

Ik Kom Bij Je Eten - Aflevering 1

Patricia Paay en Patty Brard verzorgen de feestelijke opening van het nieuwe seizoen. In deze aflevering is te zien hoe zij samen met Sander Janson barbecueën met de cast van `Goede Tijden, Slechte Tijden´. Ook neemt Patty een kijkje in het...

17-08-2012 20:09

Patty Brard

Ik Kom Bij Je Eten - Patty Brard

Frans Bauer en Ali B.,Patty en Maik sluiten dit seizoen af op het grootste en gezelligste festival van Nederlandse bodem: Dutch Valley. Heel muzikaal Nederland treedt hier op en dat willen Patty en Maik natuurlijk niet missen. Harm-Jan heef...

16-08-2012 20:03

Wendy Vuik En Sander Janson

Ik Kom Bij Je Eten - Wendy Vuik En Sander Janson

Sander waagt zijn leven als hij gaat eten bij skischansspringster Wendy Vuik. Wendy doet er alles aan om zich te kwalificeren voor de Olympische Winterspelen van 2014 en Sander is benieuwd waarom Wendy alles opzij zet voor deze relatief onb...

15-08-2012 20:00

Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Ik Kom Bij Je Eten - Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Aan de Amsterdamse gracht wordt het een spannende avond als Patricia Paay gaat eten bij `Goede Tijden Slechte Tijden´-acteur Mark van Eeuwen. Mark heeft de verbouwing van zijn nieuwe huis net klaar, dus het is tijd om zijn keuken in te wijd...

14-08-2012 20:00

Edsilia Rombley

Ik Kom Bij Je Eten - Edsilia Rombley

Quinty Trustfull En Berget Lewis,Quinty gaat heerlijk Antilliaans eten bij Edsilia Rombley. Edsilia legt Quinty uit hoe ze haar zangcarrière combineert met het moederschap. Ook maken de dames een uitstapje naar de muziekstudio van Edsilia. ...

13-08-2012 20:02

Maartje Paumen En Gijs Staverman

Ik Kom Bij Je Eten - Maartje Paumen En Gijs Staverman

Voordat de Nederlandse hockeyploeg richting Londen vertrok, ging Gijs Staverman eten bij hockeyster Maartje Paumen. De afgelopen jaren heeft Maartje alles gewonnen wat je kunt winnen: goud op de Spelen in Peking, de Champions Trophy en ze w...

10-08-2012 20:13

Adelinde Cornelissen En Quinty Trustfull

Ik Kom Bij Je Eten - Adelinde Cornelissen En Quinty Trustfull

Voor Quinty is het een dag met een gouden randje, want ze gaat eten bij amazone Adelinde Cornelissen. Tijdens haar intensieve voorbereidingsperiode in aanloop naar de Olympische Spelen, heeft ze even tijd om te laten zien hoe haar leven als...

09-08-2012 20:01

Richard Groenendijk

Ik Kom Bij Je Eten - Richard Groenendijk

Jamai En Patty Brard,Samen met Jamai maakt Patty Brard vandaag Rotterdam onveilig. Onder het genot van een kop thee kletsen deze goede vrienden lekker bij en gaan ze eten bij vriend en collega van Jamai, Richard Groenendijk. In zijn mooie a...

08-08-2012 20:09

Jan Heemskerk En Froukje De Both

Ik Kom Bij Je Eten - Jan Heemskerk En Froukje De Both

Froukje de Both wordt verwend met een liefdesrecept als ze gaat eten bij dé vrouwenexpert van Nederland, ex-Playboybaas Jan Heemskerk. Tot haar grote verbazing komt Froukje erachter dat Jan van nature helemaal niet zo´n casanova is. Maar ui...

07-08-2012 19:59

Jack Wouterse

Ik Kom Bij Je Eten - Jack Wouterse

Patty Brard En John Williams,In dé havenstad van Nederland gaat Patty Brard eten bij het zwaargewicht uit de Nederlandse film- en theaterwereld, acteur Jack Wouterse. Eén ding hebben ze in ieder geval gemeen; een voorliefde voor eten. Allee...

06-08-2012 20:01

Boris Van Der Ham En Nicolette Van Dam

Ik Kom Bij Je Eten - Boris Van Der Ham En Nicolette Van Dam

Nu hij aangekondigd heeft uit de Nederlandse politiek te stappen, is Nicolette ontzettend benieuwd wat zijn plannen zijn en daarom gaat ze in Amsterdam eten bij politicus Boris van der Ham. Het onderwerp politiek komt natuurlijk uitgebreid ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik Kom Bij Je Eten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Kom Bij Je Eten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Kom Bij Je Eten bij Ik Kom Bij Je Eten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Kom Bij Je Eten. Heb je een uitzending van Ik Kom Bij Je Eten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Kom Bij Je Eten gemist

Ik kom bij je eten is een Nederlands televisieprogramma van RTL 4. Het programma is elke werkdag te zien om acht uur en wordt gepresenteerd door bekende RTL-gezichten. In Ik kom bij je eten gaan RTL-gezichten langs bij bekende en onbekende Nederlanders. Soms komen de presentatoren aangekondigd, maar soms komen ze ook spontaan langs om een hapje mee te eten. Er wordt een barbecue georganiseerd of er wordt lekker gekookt. Onder het koken komen de kijkers steeds meer te weten over de gast.

Uitzending gemist van Ik Kom Bij Je Eten? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Kom Bij Je Eten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 140
  • Laatste uitzending op 24-08-2012 om 20:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!