Programma gemist?

Xander de met Buisonjé met krijgt Angela Groothuizen op bezoek. Xander in blijkt tijdens niet alleen op tv over muzikaal talent te beschikken, uit maar ook een van geweldige keukenprins op tv te zijn. Onder uit het genot van een met heerlijk diner en een van goed op tv glas wijn is in er tijd om bij te uit praten tijdens met de in hele familie de Buisonjé. naar Verder is Evelyn naar Struik op de camping getuige van tijdens van een officiële een plechtigheid, want op de Fransche met Kamp krijgt door een hele bijzondere campingmedewerker naar van de burgemeester een het van lintje. Als klap op in de vuurpijl wordt er op afgesloten met een in verrassingsbarbecue van in Harm Jan op tv de barbecueman.

Lieke naar zoekt cabaretier Jandino op in in zijn huis tijdens in het zuiden het van ons land. in Er wordt enorm veel uit gelachen, van maar ook door zien we Jandino´s zwoele kant tijdens op tv in een salsales. Het plan de is om voor goede vriend met en collega-cabaretier Murth in Mossel uit te gaan koken, alleen laat in Murth lang op door zich de wachten. Sander Janson laat zich met van zijn stoerste in op kant zien tijdens tijdens een barbecue bij door de Tilburgse rugbydames.

In een tijdens powerboot racen met over de Maas, met zo leert Quinty Trustfull door stylist Fred van Leer op tv van een hele de andere kant uit kennen. Thuis vertelt tijdens Fred openhartig een over zijn werk, zijn door beste vriend en door zijn van relaties die altijd stranden. een Maar krijgt Quinty naar ook toegang tot Freds van grote geheim, zijn kledingkast? door Ondertussen is Vivian het Slingerland in Wilsum de waar ze in kennis maakt het met Willem, de lokale held het door van de voetbalvereniging.

Nadat hij bij met alle bekende in sterren thuis van is geweest, laat Peter van op met der Vorst vandaag voor het het eerst zien hoe de hij zelf woont. met Winston Gerschtanowitz gaat door bij hem door eten en krijgt niet alleen naar een tijdens kijkje in de keuken van de Peter, een maar ook naar een rondleiding in het uit nieuwe kantoor van Peters productiebedrijf naar Vorst Media. Evelyn van Struik is op het het Noordwijkse strand in tijdens waar dierenvriend Kees zogenaamd een uit melding krijgt van een de gestrande zeehond, maar naar verrast wordt met het een tijdens barbecue.

Patricia Paay een en Patty Brard uit verzorgen de tijdens feestelijke opening van het het nieuwe seizoen. In het deze aflevering de is te een zien hoe zij samen met het Sander tijdens Janson barbecueën met de cast in van een `Goede Tijden, Slechte Tijden´. op Ook neemt Patty in een kijkje in het huis het van door Ferry Doedens en uit probeert Patricia wat sappige op details los te peuteren het bij de een acteurs uit tijdens een boottocht. Onder door het genot van een uit heerlijke barbecue van het Harm-Jan op de barbecueman wordt de dag afgesloten met met een de spetterend optreden van naar Waylon.

Frans Bauer en de Ali B.,Patty en op tv Maik in sluiten dit seizoen van af op het grootste met en met gezelligste festival van op tv Nederlandse bodem: Dutch Valley. naar Heel muzikaal Nederland treedt hier van in op en dat willen in Patty en Maik natuurlijk niet op tv missen. Harm-Jan heeft naar zijn barbecue meegenomen naar van en talloze artiesten prikken een tijdens vorkje mee. Zo op tv komen onder andere door Frans Bauer, René Froger, van Edsilia Rombley uit en Nick met en Simon langs. tijdens Maar ook spreken op tv Maik en Patty op tv Ali B. en een de mannen van Di-Rect een over hun hoogtepunt deze naar zomer. Voor de Patty wordt het het een extra met bijzondere en een emotionele dag, want ze uit treedt voor een het laatst op met de dames de van in LUV.

Sander waagt in zijn leven als hij met gaat op eten bij een skischansspringster Wendy Vuik. Wendy doet door er alles aan om van zich te kwalificeren op tv naar voor de Olympische Winterspelen van 2014 uit en een Sander is benieuwd waarom op Wendy op tv alles opzij zet de voor deze relatief onbekende sport. op tv Uiteraard wil hij het ook weten hoe door het is om van door zo´n het hoge schans te van springen. De weg tijdens omhoog gaat tijdens goed, maar komt Sander op van die lange latten ook met veilig beneden? door In Woudenberg hebben door elf jongeren ervoor in gekozen om uit deze zomer niet op feestvakantie naar te gaan naar de Lloret of Salou. het Zij zijn op naar eigen kosten naar met Moldavië met gegaan om daar uit een speeltuin voor op tv kinderen te bouwen. Na al naar dat harde werken op gaat Evelyn op tv langs om met de deze jongeren na te de praten onder op het genot van een de lekkere barbecue uit van van Harm-Jan.

Aan de Amsterdamse een gracht wordt uit het een spannende in avond als tijdens Patricia Paay op gaat eten bij `Goede Tijden Slechte met Tijden´-acteur Mark van de naar Eeuwen. Mark heeft de tijdens verbouwing van uit zijn nieuwe huis net klaar, dus het op tv het is tijd op om zijn keuken in te op tv wijden met door oesters en champagne. door En niet alleen de op keuken wordt ingewijd, Patricia de en Mark het duiken op ook samen de slaapkamer in. door En het feest het is helemaal compleet van als de oud-huisgenoten van van de Mark zich melden in voor het diner. Met een het bolderkar vol speelgoed op tv reist Vivian door naar Wageningen. Nathalie heeft hier tijdens een speelgoedbank op tv opgericht waar gezinnen het die het financieel een moeilijk hebben het speelgoed voor op hun kinderen kunnen afhalen. En een omdat Nathalie een al haar vrije tijd de in de speelgoedbank steekt, op vinden tijdens haar vriendinnen het tijd worden van dat er nu uit iets in voor Nathalie gedaan wordt. het Ze regelen het als verrassing naar dat barbecuespecialist Harm-Jan komt uit barbecueën.

Quinty een Trustfull En Berget Lewis,Quinty naar gaat heerlijk Antilliaans eten het naar bij Edsilia Rombley. Edsilia legt Quinty op tv op tv uit hoe ze haar in zangcarrière combineert met het met moederschap. Ook uit maken de dames een uitstapje tijdens tijdens naar de muziekstudio uit van Edsilia. Hier brengt Edsilia´s uit man, de Tjeerd Oosterhuis, haar helemaal in naar verlegenheid als hij uit vertelt waarom hij Edsilia van zo´n het goede zangeres vindt. op tv Quinty waagt zich ook even op tv met achter de microfoon. Zou er een de carrière door als zangeres het voor haar inzitten? tijdens Aan tafel schuift niet alleen de van met zus van Edsilia aan, maar wordt uit het gezelschap het ook verrast met een op bezoekje van het vriendin tijdens en zangeres Berget op tv Lewis. In Den Bosch gaat Koert-Jan van naar de met 82-jarige oma op Gerda. Ondanks haar de leeftijd staat oma Gerda iedere naar dag een klaar om `de oudjes´ door te helpen. En op haar door kleindochter vindt dit zo bijzonder, op tv dat ze oma in Gerda zelf door een keer in de met spotlights wil met zetten.

Voordat de in Nederlandse hockeyploeg met richting Londen uit vertrok, ging Gijs Staverman tijdens eten bij hockeyster Maartje Paumen. op tv De in afgelopen jaren heeft Maartje alles tijdens gewonnen wat je uit kunt winnen: van goud op in de Spelen in op Peking, de Champions Trophy en op tv in ze werd uitgeroepen tot beste speelster met van de wereld. van Maar hoe bereidt het deze in topsporter zich voor de op de Olympische van Spelen in Londen? En kan op tv de koningin van van de van strafcorner Gijs binnen door een uurtje de het fijne kneepjes leren? Uiteindelijk komen de we erachter of op tv Maartje samen in met de een Nederlandse hockeydames de hooggespannen tijdens verwachtingen in met Londen waarmaakt en de goud wint. Vivian tijdens gaat terug in de tijd, het want uit ze gaat op bezoek bij het een van prehistorische nederzetting. een Educatief medewerker Martin met heeft de nederzetting in gered van de financiële ondergang en op heeft met daarom een barbecue op verdiend. Maar het in de prehistorie gaat niks vanzelf, de dus naar Vivian moet naar zelf aan de uit slag om hout te door sprokkelen en vuur de te maken.

Voor Quinty van is op tv het een dag met tijdens een gouden randje, want ze in gaat eten bij uit amazone de Adelinde Cornelissen. Tijdens haar uit intensieve uit voorbereidingsperiode in aanloop naar naar de Olympische Spelen, met heeft ze even op tv tijd om te tijdens laten zien op hoe haar leven als topsportster eruitziet de en zelfs door Quinty een klein van lesje te geven. Thuis door blijkt de Adelinde niet alleen haar in paarden goed tijdens te dresseren, maar de ook haar vriend gaat door voor tijdens haar in een flinke draf om van het eten op de de tijd op tafel het te krijgen. Adelinde gaat door op de met Spelen voor goud en niets minder, het maar tijdens maakt ze in samen met haar paard Parzival deze een verwachtingen naar waar? Ook Evelyn naar gaat op in de sportieve toer tijdens en waagt zich een aan een partijtje rolstoelhockey. op tv Dennis laat naar Evelyn zien dat een op handicap geen belemmering is om tijdens flink op tv te sporten, alleen heb je van soms een extra hulp nodig. door En als er op dan iemand naar is die dag en nacht geheel het op tv belangeloos voor je klaar met staat, dan met is dat een hele goede met reden voor een tijdens verrassingsbarbecue.

Jamai En op Patty Brard,Samen het met Jamai van maakt Patty Brard de vandaag Rotterdam onveilig. Onder van het genot van een kop uit op tv thee kletsen deze goede vrienden van lekker op tv bij en gaan ze eten bij de vriend en collega naar van Jamai, met Richard op Groenendijk. In zijn een mooie appartement vertelt in deze cabaretier over zijn leven en op tv het laat hij Jamai met en Patty genieten de van zijn kookkunsten. van Ze hadden zich allemaal naar nog zo voorgenomen om naar vandaag op de de lijn te op tv letten, maar binnen een in minuut op tv gaat dat voornemen het de deur uit en wordt het tijdens van een hilarisch diner voor drie. met Koert-Jan heeft een bijzondere van ontmoeting door met de jonge Chantal. in Toen het het thuis niet meer de ging is Chantal met op de zorgboerderij van de tijdens familie Smulders op tv gaan wonen uit en door hun hulp tijdens en steun is ze het helemaal opgebloeid. En in daar is op Chantal zo in dankbaar voor, dat met ze hen graag wil bedanken van met met een barbecue.

Froukje de Both in wordt verwend door met tijdens een liefdesrecept als ze naar gaat eten bij dé vrouwenexpert in van op Nederland, ex-Playboybaas het Jan Heemskerk. Tot haar grote het verbazing komt Froukje naar erachter dat Jan op van het nature helemaal niet van zo´n casanova is. tijdens Maar uiteindelijk weet het Jan Froukje toch te verleiden met met tijdens een mooi pak, een lekker op glas bubbels op tv en een goed gemarineerd kippetje. van Voor Vivian van wordt het een van swingende middag bij de tijdens IJmuider Harmonie. een Twee leden die het al meer dan 60 naar van jaar lid van de vereniging in zijn, tijdens dragen vandaag het stokje over aan op de jeugd. Het op wordt in een feest met tijdens toeters, bellen en een barbecue op van Harm-Jan van de door Barbecueman.

Patty op tv Brard En John Williams,In door dé havenstad van in Nederland gaat Patty Brard het eten bij het op het zwaargewicht uit de Nederlandse film- en van theaterwereld, acteur de Jack naar Wouterse. Eén ding door hebben ze in ieder geval door gemeen; een voorliefde voor van eten. de Alleen in een de keuken krijgt tijdens Patty niet de bourgondische maaltijd waar door ze op had door gehoopt. De nuchtere het acteur heeft een door nieuw doel in van zijn leven naar en daar het kan zelfs Patty Brard niks met aan veranderen. op tv John Williams is in uitgenodigd voor het vrijgezellenfeestje uit van op tv Joyce. Joyce heeft op altijd pijn omdat door ze spierreuma op heeft, maar ondanks haar ziekte staat van ze uit altijd voor al haar vriendinnen met klaar en het klaagt ze nooit. door Daarom met wordt het tijd dat ze naar nu tijdens zelf een keer uit in de schijnwerpers staat. van John haalt door alles uit de kast van om Joyce uit een onvergetelijke dag te bezorgen, een al moet hij op tv daarvoor op uit zijn buik in het op modderbad.

Nu hij aangekondigd met heeft uit de door Nederlandse van politiek te stappen, van is Nicolette door ontzettend benieuwd wat zijn plannen tijdens zijn en daarom gaat door ze in op tv Amsterdam eten bij politicus in Boris van tijdens der door Ham. Het onderwerp politiek komt uit natuurlijk uitgebreid de aan bod, maar op tv in het DeLaMar Theater de zien we ook het een heel andere kant op tv van tijdens Boris. Uiteindelijk tovert Boris in in zijn op tv kleine keukentje een overheerlijke in maaltijd op op tv tafel voor met Nicolette en Marja, zijn secretaresse een en steun met en toeverlaat in de Kamer. met de Koert-Jan gooit zichzelf door voor de leeuwen als hij van gaat barbecueën door bij Stichting Wild het Cats. In het tijdens mooie Anna op Paulowna worden leeuwen en tijgers opgevangen op tv die in de uit dierentuin van of het circus met geen toekomst het meer hebben. En als de je zo´n mooie naar stichting hebt opgericht met en ieder vrij in uurtje hieraan besteedt, dan op tv verdien je een de barbecue.

februari 2019
24-08-2012 20:07

Angela Groothuizen En Xander De Buisonjé

Ik Kom Bij Je Eten - Angela Groothuizen En Xander De Buisonjé

Xander de Buisonjé krijgt Angela Groothuizen op bezoek. Xander blijkt niet alleen over muzikaal talent te beschikken, maar ook een geweldige keukenprins te zijn. Onder het genot van een heerlijk diner en een goed glas wijn is er tijd om bij...

23-08-2012 20:01

Lieke Van Lexmond En Jandino Asporaat

Ik Kom Bij Je Eten - Lieke Van Lexmond En Jandino Asporaat

Lieke zoekt cabaretier Jandino op in zijn huis in het zuiden van ons land. Er wordt enorm veel gelachen, maar ook zien we Jandino´s zwoele kant tijdens een salsales. Het plan is om voor goede vriend en collega-cabaretier Murth Mossel te gaa...

22-08-2012 19:59

Quinty Trustfull En Fred Van Leer

Ik Kom Bij Je Eten - Quinty Trustfull En Fred Van Leer

In een powerboot racen over de Maas, zo leert Quinty Trustfull stylist Fred van Leer van een hele andere kant kennen. Thuis vertelt Fred openhartig over zijn werk, zijn beste vriend en zijn relaties die altijd stranden. Maar krijgt Quinty o...

21-08-2012 20:00

Winston Gerschtanowitz En Peter Van Der Vorst

Ik Kom Bij Je Eten - Winston Gerschtanowitz En Peter Van Der Vorst

Nadat hij bij alle bekende sterren thuis is geweest, laat Peter van der Vorst vandaag voor het eerst zien hoe hij zelf woont. Winston Gerschtanowitz gaat bij hem eten en krijgt niet alleen een kijkje in de keuken van Peter, maar ook een ron...

20-08-2012 19:59

Aflevering 1

Ik Kom Bij Je Eten - Aflevering 1

Patricia Paay en Patty Brard verzorgen de feestelijke opening van het nieuwe seizoen. In deze aflevering is te zien hoe zij samen met Sander Janson barbecueën met de cast van `Goede Tijden, Slechte Tijden´. Ook neemt Patty een kijkje in het...

17-08-2012 20:09

Patty Brard

Ik Kom Bij Je Eten - Patty Brard

Frans Bauer en Ali B.,Patty en Maik sluiten dit seizoen af op het grootste en gezelligste festival van Nederlandse bodem: Dutch Valley. Heel muzikaal Nederland treedt hier op en dat willen Patty en Maik natuurlijk niet missen. Harm-Jan heef...

16-08-2012 20:03

Wendy Vuik En Sander Janson

Ik Kom Bij Je Eten - Wendy Vuik En Sander Janson

Sander waagt zijn leven als hij gaat eten bij skischansspringster Wendy Vuik. Wendy doet er alles aan om zich te kwalificeren voor de Olympische Winterspelen van 2014 en Sander is benieuwd waarom Wendy alles opzij zet voor deze relatief onb...

15-08-2012 20:00

Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Ik Kom Bij Je Eten - Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Aan de Amsterdamse gracht wordt het een spannende avond als Patricia Paay gaat eten bij `Goede Tijden Slechte Tijden´-acteur Mark van Eeuwen. Mark heeft de verbouwing van zijn nieuwe huis net klaar, dus het is tijd om zijn keuken in te wijd...

14-08-2012 20:00

Edsilia Rombley

Ik Kom Bij Je Eten - Edsilia Rombley

Quinty Trustfull En Berget Lewis,Quinty gaat heerlijk Antilliaans eten bij Edsilia Rombley. Edsilia legt Quinty uit hoe ze haar zangcarrière combineert met het moederschap. Ook maken de dames een uitstapje naar de muziekstudio van Edsilia. ...

13-08-2012 20:02

Maartje Paumen En Gijs Staverman

Ik Kom Bij Je Eten - Maartje Paumen En Gijs Staverman

Voordat de Nederlandse hockeyploeg richting Londen vertrok, ging Gijs Staverman eten bij hockeyster Maartje Paumen. De afgelopen jaren heeft Maartje alles gewonnen wat je kunt winnen: goud op de Spelen in Peking, de Champions Trophy en ze w...

10-08-2012 20:13

Adelinde Cornelissen En Quinty Trustfull

Ik Kom Bij Je Eten - Adelinde Cornelissen En Quinty Trustfull

Voor Quinty is het een dag met een gouden randje, want ze gaat eten bij amazone Adelinde Cornelissen. Tijdens haar intensieve voorbereidingsperiode in aanloop naar de Olympische Spelen, heeft ze even tijd om te laten zien hoe haar leven als...

09-08-2012 20:01

Richard Groenendijk

Ik Kom Bij Je Eten - Richard Groenendijk

Jamai En Patty Brard,Samen met Jamai maakt Patty Brard vandaag Rotterdam onveilig. Onder het genot van een kop thee kletsen deze goede vrienden lekker bij en gaan ze eten bij vriend en collega van Jamai, Richard Groenendijk. In zijn mooie a...

08-08-2012 20:09

Jan Heemskerk En Froukje De Both

Ik Kom Bij Je Eten - Jan Heemskerk En Froukje De Both

Froukje de Both wordt verwend met een liefdesrecept als ze gaat eten bij dé vrouwenexpert van Nederland, ex-Playboybaas Jan Heemskerk. Tot haar grote verbazing komt Froukje erachter dat Jan van nature helemaal niet zo´n casanova is. Maar ui...

07-08-2012 19:59

Jack Wouterse

Ik Kom Bij Je Eten - Jack Wouterse

Patty Brard En John Williams,In dé havenstad van Nederland gaat Patty Brard eten bij het zwaargewicht uit de Nederlandse film- en theaterwereld, acteur Jack Wouterse. Eén ding hebben ze in ieder geval gemeen; een voorliefde voor eten. Allee...

06-08-2012 20:01

Boris Van Der Ham En Nicolette Van Dam

Ik Kom Bij Je Eten - Boris Van Der Ham En Nicolette Van Dam

Nu hij aangekondigd heeft uit de Nederlandse politiek te stappen, is Nicolette ontzettend benieuwd wat zijn plannen zijn en daarom gaat ze in Amsterdam eten bij politicus Boris van der Ham. Het onderwerp politiek komt natuurlijk uitgebreid ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik Kom Bij Je Eten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Kom Bij Je Eten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Kom Bij Je Eten bij Ik Kom Bij Je Eten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Kom Bij Je Eten. Heb je een uitzending van Ik Kom Bij Je Eten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Kom Bij Je Eten gemist

Ik kom bij je eten is een Nederlands televisieprogramma van RTL 4. Het programma is elke werkdag te zien om acht uur en wordt gepresenteerd door bekende RTL-gezichten. In Ik kom bij je eten gaan RTL-gezichten langs bij bekende en onbekende Nederlanders. Soms komen de presentatoren aangekondigd, maar soms komen ze ook spontaan langs om een hapje mee te eten. Er wordt een barbecue georganiseerd of er wordt lekker gekookt. Onder het koken komen de kijkers steeds meer te weten over de gast.

Uitzending gemist van Ik Kom Bij Je Eten? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Kom Bij Je Eten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 140
  • Laatste uitzending op 24-08-2012 om 20:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord