Programma gemist?

Xander de Buisonjé de krijgt Angela in Groothuizen op bezoek. Xander het blijkt niet het alleen over muzikaal talent van tijdens te beschikken, maar ook een geweldige het keukenprins een te zijn. de Onder het genot van de een heerlijk diner en een de goed glas wijn naar is er tijd de om bij te een door praten met de hele familie naar de Buisonjé. Verder is met Evelyn Struik in op de uit camping getuige op tv van een officiële plechtigheid, want van op naar de Fransche Kamp het krijgt een hele bijzondere campingmedewerker op van de burgemeester uit een lintje. Als in klap op de vuurpijl van wordt er afgesloten in met een een verrassingsbarbecue van Harm Jan de de tijdens barbecueman.

Lieke zoekt door cabaretier Jandino op uit in zijn huis in in op het zuiden van op tv ons land. Er wordt in enorm veel gelachen, een maar ook zien op tv we Jandino´s zwoele kant van tijdens een het salsales. Het tijdens plan is om voor naar goede vriend en collega-cabaretier Murth uit Mossel te gaan met koken, alleen van laat Murth lang in op zich tijdens wachten. Sander Janson laat een zich van van zijn stoerste kant zien op tv tijdens een barbecue bij de de Tilburgse op rugbydames.

In in een powerboot racen over uit de Maas, zo leert met Quinty Trustfull tijdens stylist Fred van Leer naar van een hele door andere uit kant kennen. Thuis vertelt van Fred openhartig over met zijn uit werk, zijn beste de vriend en zijn naar relaties die altijd stranden. Maar krijgt tijdens Quinty ook toegang van tot Freds grote in geheim, zijn kledingkast? met Ondertussen in is Vivian Slingerland in van Wilsum waar ze een kennis maakt met een Willem, in de lokale held van de met voetbalvereniging.

Nadat hij bij met alle bekende op tv sterren thuis is door geweest, laat op Peter van der Vorst vandaag in voor een het eerst op zien hoe hij in zelf woont. Winston Gerschtanowitz gaat bij de in hem eten en uit krijgt niet alleen uit een kijkje in de keuken door van Peter, naar maar ook een rondleiding van in door het nieuwe kantoor van Peters productiebedrijf een Vorst van Media. Evelyn van Struik is op het Noordwijkse strand tijdens waar dierenvriend Kees naar met zogenaamd een melding krijgt van op tv een met gestrande zeehond, maar verrast tijdens wordt met een op tv barbecue.

Patricia van Paay en in Patty Brard verzorgen de op tv feestelijke opening van in het nieuwe seizoen. In deze op aflevering de is te zien met hoe zij samen met van Sander uit Janson barbecueën met de cast van met `Goede Tijden, tijdens Slechte Tijden´. Ook neemt het uit Patty een kijkje in het huis het van Ferry op Doedens en probeert tijdens Patricia op tv wat sappige details los te tijdens peuteren bij de acteurs met tijdens een een boottocht. op tv Onder het genot van een heerlijke in een barbecue van Harm-Jan de uit barbecueman wordt tijdens de dag afgesloten met een spetterend tijdens optreden van door Waylon.

Frans in Bauer en Ali B.,Patty op tv en Maik de sluiten dit seizoen uit af op met het grootste en gezelligste festival op van op Nederlandse bodem: Dutch met Valley. Heel muzikaal Nederland uit treedt hier op en uit dat willen Patty uit en Maik natuurlijk niet een missen. Harm-Jan heeft tijdens zijn barbecue meegenomen de en talloze artiesten in prikken uit een vorkje door mee. Zo komen onder andere Frans op Bauer, de René Froger, in Edsilia Rombley en op tv Nick en Simon langs. Maar uit ook spreken Maik het en Patty Ali naar B. en de mannen uit een van Di-Rect over hun het hoogtepunt deze zomer. Voor met Patty op wordt het een extra bijzondere uit en emotionele dag, want op ze treedt de voor het laatst een op met de het dames van tijdens LUV.

Sander waagt zijn van leven als het hij gaat eten bij het skischansspringster Wendy Vuik. op tv Wendy doet er de alles aan een om zich een te kwalificeren voor de op Olympische Winterspelen de van 2014 en op tv Sander is benieuwd waarom met Wendy door alles opzij zet voor deze relatief op tv onbekende uit sport. Uiteraard wil in hij ook weten hoe het met is uit om van zo´n van hoge schans te met springen. De weg omhoog op gaat goed, een maar komt Sander op die naar lange het latten ook veilig beneden? naar In Woudenberg door hebben elf jongeren in ervoor gekozen om van deze zomer niet een op feestvakantie door te gaan naar Lloret uit of Salou. Zij zijn op op tv eigen kosten naar door Moldavië met gegaan om daar een een speeltuin voor kinderen naar te bouwen. naar Na al naar dat harde werken gaat Evelyn de langs om met naar deze het jongeren na te praten met onder het een genot van een lekkere barbecue van met tijdens Harm-Jan.

Aan de in Amsterdamse gracht het wordt het een spannende een avond als Patricia Paay het door gaat eten bij de `Goede Tijden Slechte Tijden´-acteur Mark van op tv Eeuwen. Mark uit heeft de verbouwing van tijdens zijn de nieuwe huis net met klaar, dus het met is tijd om een zijn keuken in naar te wijden met oesters op en champagne. En de niet alleen de in keuken op tv wordt ingewijd, Patricia en Mark de duiken ook door samen de slaapkamer in. En tijdens het feest met is helemaal compleet van als de in oud-huisgenoten van Mark op zich melden op voor het diner. Met een bolderkar door de vol speelgoed reist Vivian de naar Wageningen. Nathalie heeft hier uit een speelgoedbank met opgericht van waar gezinnen die het tijdens financieel moeilijk hebben speelgoed voor op een hun kinderen kunnen naar afhalen. En omdat Nathalie door al haar uit vrije tijd in de de speelgoedbank steekt, vinden haar een vriendinnen het tijd op worden dat er nu met iets voor Nathalie op tv gedaan een wordt. Ze regelen als verrassing uit van dat barbecuespecialist Harm-Jan komt op tv barbecueën.

Quinty uit Trustfull En Berget Lewis,Quinty gaat van heerlijk van Antilliaans eten bij Edsilia het Rombley. Edsilia legt uit Quinty uit tijdens hoe ze haar zangcarrière in combineert met van het moederschap. Ook het maken de op tv dames een uitstapje naar de muziekstudio in van op Edsilia. Hier brengt Edsilia´s man, in Tjeerd Oosterhuis, haar naar helemaal uit in verlegenheid als tijdens hij vertelt naar waarom hij Edsilia zo´n goede zangeres van vindt. Quinty naar waagt naar zich ook even de achter de microfoon. Zou er een een carrière als zangeres in voor haar uit inzitten? naar Aan tafel schuift niet alleen van de zus van Edsilia op tv op aan, maar wordt het gezelschap ook op tv in verrast met een in bezoekje van vriendin het en zangeres Berget door Lewis. In Den Bosch uit gaat Koert-Jan in naar de 82-jarige oma op Gerda. Ondanks haar leeftijd door staat in oma Gerda iedere dag klaar naar om `de in oudjes´ te helpen. uit En haar kleindochter vindt dit de zo bijzonder, dat naar ze oma van Gerda zelf een keer in een in de spotlights wil door zetten.

Voordat naar de Nederlandse van hockeyploeg richting Londen vertrok, ging op tv Gijs in Staverman eten bij hockeyster Maartje Paumen. naar van De afgelopen jaren heeft Maartje alles met gewonnen wat op je kunt winnen: goud het op naar de Spelen in in Peking, de Champions Trophy op tv en ze op tv werd uitgeroepen tot beste het speelster van de tijdens wereld. Maar uit hoe bereidt het deze topsporter zich voor tijdens op de Olympische het Spelen in Londen? En kan in de koningin het van de op strafcorner Gijs binnen een de uurtje de fijne kneepjes een leren? Uiteindelijk komen naar we erachter of met Maartje samen naar met de tijdens Nederlandse hockeydames de in hooggespannen verwachtingen in tijdens Londen waarmaakt en met goud wint. uit Vivian gaat terug in de het tijd, tijdens want ze gaat op bezoek de bij een op prehistorische nederzetting. Educatief medewerker naar Martin in heeft de nederzetting gered het van de financiële ondergang op en heeft daarom een van barbecue verdiend. Maar in van in de prehistorie gaat niks vanzelf, het dus op tv Vivian moet zelf aan van de slag om hout in te sprokkelen het en vuur de te maken.

Voor een Quinty is van het een dag met van een gouden randje, want ze in gaat eten in bij op amazone Adelinde Cornelissen. Tijdens haar intensieve een op voorbereidingsperiode in aanloop naar de op tv Olympische Spelen, heeft de ze van even tijd om in te laten zien het hoe haar leven als topsportster eruitziet een en zelfs Quinty een een met klein lesje te een geven. Thuis blijkt Adelinde tijdens niet alleen haar door paarden de goed te dresseren, maar op ook haar vriend gaat van voor van haar in een in flinke draf om het eten op in tijd op op tv tafel naar te krijgen. Adelinde gaat op de de Spelen voor de goud en niets door minder, maar maakt ze op samen met naar haar paard Parzival de deze verwachtingen waar? in Ook Evelyn gaat op tv op uit de sportieve toer de en waagt zich aan met een partijtje rolstoelhockey. Dennis laat met Evelyn zien uit dat tijdens een handicap geen belemmering is om uit flink te op sporten, alleen in heb je soms extra hulp door nodig. En in als door er dan iemand is die dag het en nacht geheel van belangeloos voor je met in klaar staat, dan is het dat een met hele goede reden een voor een verrassingsbarbecue.

Jamai uit En Patty uit Brard,Samen met Jamai maakt de Patty Brard vandaag het Rotterdam onveilig. Onder op het genot van een met kop thee kletsen deze op tv goede vrienden lekker met bij en gaan naar ze eten bij van vriend en met collega met van Jamai, Richard Groenendijk. In de zijn mooie op tv appartement vertelt deze cabaretier van over zijn leven en op tv het laat hij Jamai en op tv Patty genieten van zijn in kookkunsten. Ze in hadden zich allemaal nog tijdens zo voorgenomen om uit vandaag de op de lijn te letten, de maar een binnen een minuut gaat dat naar voornemen op de deur uit en wordt het naar een een hilarisch diner voor drie. Koert-Jan met het heeft een bijzondere ontmoeting met de de een jonge Chantal. Toen met het thuis niet meer ging het is Chantal op met de zorgboerderij van door de familie Smulders met gaan wonen en in door hun hulp het en de steun is ze helemaal opgebloeid. En uit daar is Chantal een naar zo dankbaar voor, dat het ze hen naar graag wil bedanken in met een barbecue.

Froukje de Both tijdens wordt op tv verwend met een liefdesrecept als uit ze op gaat eten bij dé uit vrouwenexpert van Nederland, ex-Playboybaas naar Jan Heemskerk. op Tot haar met grote verbazing komt Froukje erachter met dat Jan tijdens van nature helemaal niet een van zo´n casanova is. Maar tijdens uiteindelijk weet Jan Froukje toch een te verleiden het met een mooi met pak, een het lekker glas bubbels en een een goed gemarineerd kippetje. naar Voor Vivian wordt in het het een swingende middag bij de op tv IJmuider Harmonie. uit Twee leden met die al meer dan in 60 op jaar lid van een de vereniging zijn, dragen door vandaag het naar stokje over aan in de jeugd. Het wordt een tijdens feest een met toeters, bellen en een in barbecue van Harm-Jan van de naar Barbecueman.

Patty Brard En naar John het Williams,In dé uit havenstad van Nederland gaat Patty Brard de eten bij op tv het zwaargewicht met uit de met Nederlandse film- en theaterwereld, acteur naar Jack Wouterse. Eén met ding naar hebben ze in ieder geval gemeen; van een voorliefde voor op eten. Alleen in uit de keuken van krijgt een Patty niet de in bourgondische maaltijd waar op tv ze op had op gehoopt. De nuchtere acteur op heeft een nieuw doel de in zijn leven en met daar het kan zelfs Patty tijdens Brard niks aan het veranderen. John Williams is uitgenodigd op tv uit voor het vrijgezellenfeestje van Joyce. Joyce tijdens tijdens heeft altijd pijn omdat ze op spierreuma heeft, op maar ondanks haar op tv ziekte staat ze door altijd voor op tv al haar vriendinnen uit klaar en klaagt ze het nooit. Daarom wordt het tijd door dat ze tijdens nu op tv zelf een keer in de naar schijnwerpers de staat. John haalt alles in uit de kast van om Joyce een in onvergetelijke dag te bezorgen, al tijdens moet hij daarvoor het op zijn buik het in het op modderbad.

Nu van hij aangekondigd heeft een uit de Nederlandse politiek te tijdens stappen, is Nicolette van tijdens ontzettend benieuwd wat de zijn plannen zijn en daarom van gaat ze in op Amsterdam eten bij het politicus Boris van der door Ham. Het in onderwerp politiek komt natuurlijk door uitgebreid aan met bod, maar een in het DeLaMar een Theater zien we de ook een heel van andere kant door van Boris. Uiteindelijk tovert tijdens Boris in zijn tijdens kleine keukentje op tv een overheerlijke maaltijd op tafel voor in Nicolette in en Marja, in zijn secretaresse en steun en toeverlaat de in de de Kamer. Koert-Jan gooit zichzelf met uit voor de leeuwen tijdens als hij gaat barbecueën bij Stichting het Wild Cats. In naar het mooie Anna op de Paulowna worden leeuwen op tv en tijgers opgevangen die in de op tv dierentuin of een het circus geen een toekomst meer op hebben. En als je op zo´n in mooie stichting hebt opgericht uit en ieder vrij uurtje hieraan een besteedt, dan met verdien je een uit barbecue.

oktober 2020
24-08-2012 20:07

Angela Groothuizen En Xander De Buisonjé

Ik Kom Bij Je Eten - Angela Groothuizen En Xander De Buisonjé

Xander de Buisonjé krijgt Angela Groothuizen op bezoek. Xander blijkt niet alleen over muzikaal talent te beschikken, maar ook een geweldige keukenprins te zijn. Onder het genot van een heerlijk diner en een goed glas wijn is er tijd om bij...

23-08-2012 20:01

Lieke Van Lexmond En Jandino Asporaat

Ik Kom Bij Je Eten - Lieke Van Lexmond En Jandino Asporaat

Lieke zoekt cabaretier Jandino op in zijn huis in het zuiden van ons land. Er wordt enorm veel gelachen, maar ook zien we Jandino´s zwoele kant tijdens een salsales. Het plan is om voor goede vriend en collega-cabaretier Murth Mossel te gaa...

22-08-2012 19:59

Quinty Trustfull En Fred Van Leer

Ik Kom Bij Je Eten - Quinty Trustfull En Fred Van Leer

In een powerboot racen over de Maas, zo leert Quinty Trustfull stylist Fred van Leer van een hele andere kant kennen. Thuis vertelt Fred openhartig over zijn werk, zijn beste vriend en zijn relaties die altijd stranden. Maar krijgt Quinty o...

21-08-2012 20:00

Winston Gerschtanowitz En Peter Van Der Vorst

Ik Kom Bij Je Eten - Winston Gerschtanowitz En Peter Van Der Vorst

Nadat hij bij alle bekende sterren thuis is geweest, laat Peter van der Vorst vandaag voor het eerst zien hoe hij zelf woont. Winston Gerschtanowitz gaat bij hem eten en krijgt niet alleen een kijkje in de keuken van Peter, maar ook een ron...

20-08-2012 19:59

Aflevering 1

Ik Kom Bij Je Eten - Aflevering 1

Patricia Paay en Patty Brard verzorgen de feestelijke opening van het nieuwe seizoen. In deze aflevering is te zien hoe zij samen met Sander Janson barbecueën met de cast van `Goede Tijden, Slechte Tijden´. Ook neemt Patty een kijkje in het...

17-08-2012 20:09

Patty Brard

Ik Kom Bij Je Eten - Patty Brard

Frans Bauer en Ali B.,Patty en Maik sluiten dit seizoen af op het grootste en gezelligste festival van Nederlandse bodem: Dutch Valley. Heel muzikaal Nederland treedt hier op en dat willen Patty en Maik natuurlijk niet missen. Harm-Jan heef...

16-08-2012 20:03

Wendy Vuik En Sander Janson

Ik Kom Bij Je Eten - Wendy Vuik En Sander Janson

Sander waagt zijn leven als hij gaat eten bij skischansspringster Wendy Vuik. Wendy doet er alles aan om zich te kwalificeren voor de Olympische Winterspelen van 2014 en Sander is benieuwd waarom Wendy alles opzij zet voor deze relatief onb...

15-08-2012 20:00

Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Ik Kom Bij Je Eten - Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Aan de Amsterdamse gracht wordt het een spannende avond als Patricia Paay gaat eten bij `Goede Tijden Slechte Tijden´-acteur Mark van Eeuwen. Mark heeft de verbouwing van zijn nieuwe huis net klaar, dus het is tijd om zijn keuken in te wijd...

14-08-2012 20:00

Edsilia Rombley

Ik Kom Bij Je Eten - Edsilia Rombley

Quinty Trustfull En Berget Lewis,Quinty gaat heerlijk Antilliaans eten bij Edsilia Rombley. Edsilia legt Quinty uit hoe ze haar zangcarrière combineert met het moederschap. Ook maken de dames een uitstapje naar de muziekstudio van Edsilia. ...

13-08-2012 20:02

Maartje Paumen En Gijs Staverman

Ik Kom Bij Je Eten - Maartje Paumen En Gijs Staverman

Voordat de Nederlandse hockeyploeg richting Londen vertrok, ging Gijs Staverman eten bij hockeyster Maartje Paumen. De afgelopen jaren heeft Maartje alles gewonnen wat je kunt winnen: goud op de Spelen in Peking, de Champions Trophy en ze w...

10-08-2012 20:13

Adelinde Cornelissen En Quinty Trustfull

Ik Kom Bij Je Eten - Adelinde Cornelissen En Quinty Trustfull

Voor Quinty is het een dag met een gouden randje, want ze gaat eten bij amazone Adelinde Cornelissen. Tijdens haar intensieve voorbereidingsperiode in aanloop naar de Olympische Spelen, heeft ze even tijd om te laten zien hoe haar leven als...

09-08-2012 20:01

Richard Groenendijk

Ik Kom Bij Je Eten - Richard Groenendijk

Jamai En Patty Brard,Samen met Jamai maakt Patty Brard vandaag Rotterdam onveilig. Onder het genot van een kop thee kletsen deze goede vrienden lekker bij en gaan ze eten bij vriend en collega van Jamai, Richard Groenendijk. In zijn mooie a...

08-08-2012 20:09

Jan Heemskerk En Froukje De Both

Ik Kom Bij Je Eten - Jan Heemskerk En Froukje De Both

Froukje de Both wordt verwend met een liefdesrecept als ze gaat eten bij dé vrouwenexpert van Nederland, ex-Playboybaas Jan Heemskerk. Tot haar grote verbazing komt Froukje erachter dat Jan van nature helemaal niet zo´n casanova is. Maar ui...

07-08-2012 19:59

Jack Wouterse

Ik Kom Bij Je Eten - Jack Wouterse

Patty Brard En John Williams,In dé havenstad van Nederland gaat Patty Brard eten bij het zwaargewicht uit de Nederlandse film- en theaterwereld, acteur Jack Wouterse. Eén ding hebben ze in ieder geval gemeen; een voorliefde voor eten. Allee...

06-08-2012 20:01

Boris Van Der Ham En Nicolette Van Dam

Ik Kom Bij Je Eten - Boris Van Der Ham En Nicolette Van Dam

Nu hij aangekondigd heeft uit de Nederlandse politiek te stappen, is Nicolette ontzettend benieuwd wat zijn plannen zijn en daarom gaat ze in Amsterdam eten bij politicus Boris van der Ham. Het onderwerp politiek komt natuurlijk uitgebreid ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik Kom Bij Je Eten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Kom Bij Je Eten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Kom Bij Je Eten bij Ik Kom Bij Je Eten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Kom Bij Je Eten. Heb je een uitzending van Ik Kom Bij Je Eten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Kom Bij Je Eten gemist

Ik kom bij je eten is een Nederlands televisieprogramma van RTL 4. Het programma is elke werkdag te zien om acht uur en wordt gepresenteerd door bekende RTL-gezichten. In Ik kom bij je eten gaan RTL-gezichten langs bij bekende en onbekende Nederlanders. Soms komen de presentatoren aangekondigd, maar soms komen ze ook spontaan langs om een hapje mee te eten. Er wordt een barbecue georganiseerd of er wordt lekker gekookt. Onder het koken komen de kijkers steeds meer te weten over de gast.

Uitzending gemist van Ik Kom Bij Je Eten? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Kom Bij Je Eten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 140
  • Laatste uitzending op 24-08-2012 om 20:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!