Programma gemist?

Xander de de Buisonjé krijgt Angela Groothuizen naar naar op bezoek. Xander blijkt niet de alleen over muzikaal het talent te beschikken, het maar ook een geweldige door keukenprins op tv te zijn. Onder het genot naar van een met heerlijk diner tijdens en een goed in glas wijn in is er tijd tijdens om bij te praten uit met de op tv hele familie de Buisonjé. Verder van is Evelyn Struik op het de de camping getuige van een naar officiële met plechtigheid, want op een de Fransche Kamp krijgt een het hele bijzondere door campingmedewerker van de burgemeester een het lintje. Als klap een op de door vuurpijl wordt er op tv afgesloten met door een verrassingsbarbecue van Harm Jan naar de het barbecueman.

Lieke op zoekt cabaretier Jandino op met in zijn huis op in het zuiden naar van ons naar land. Er wordt enorm veel de gelachen, maar op tv ook zien tijdens we Jandino´s zwoele kant door tijdens een salsales. van Het plan is om uit op voor goede vriend en collega-cabaretier door Murth door Mossel te gaan koken, van alleen laat Murth lang een op met zich wachten. Sander een Janson laat zich van zijn door stoerste kant de zien tijdens een naar barbecue bij de Tilburgse op tv rugbydames.

In in een powerboot racen op tv over de Maas, in zo leert uit Quinty Trustfull stylist Fred door van Leer op tv van een hele naar andere kant kennen. Thuis vertelt Fred van openhartig over uit zijn tijdens werk, zijn beste vriend en zijn op tv relaties die altijd tijdens stranden. de Maar krijgt Quinty ook op toegang naar tot Freds grote geheim, zijn door kledingkast? Ondertussen is op Vivian Slingerland in Wilsum tijdens waar ze kennis een maakt met Willem, van de lokale held op tv van de door voetbalvereniging.

Nadat met hij bij alle de bekende sterren thuis door is geweest, laat Peter van op der Vorst vandaag op voor van het eerst op zien hoe hij zelf woont. met Winston Gerschtanowitz tijdens gaat bij naar hem eten en krijgt niet alleen op een kijkje het in de keuken op tv van Peter, maar door ook uit een rondleiding in het door nieuwe kantoor van de Peters productiebedrijf een Vorst Media. Evelyn Struik tijdens is op het het Noordwijkse strand waar dierenvriend Kees met zogenaamd een in melding krijgt van een in gestrande zeehond, maar van verrast wordt op met een een barbecue.

Patricia uit Paay en Patty Brard verzorgen op de feestelijke opening in van het nieuwe naar seizoen. In deze een aflevering is te uit met zien hoe zij samen met Sander door Janson barbecueën tijdens met de met cast van in `Goede Tijden, Slechte Tijden´. de Ook neemt Patty een in kijkje in het uit huis van de Ferry Doedens en uit probeert Patricia wat sappige details tijdens los naar te peuteren bij de naar acteurs uit tijdens een boottocht. Onder het van genot met van een heerlijke barbecue van Harm-Jan een de barbecueman wordt de in de dag afgesloten met van een spetterend optreden van van Waylon.

Frans op Bauer en Ali B.,Patty van en Maik het sluiten dit seizoen af tijdens op het in grootste en gezelligste festival van van Nederlandse bodem: op tv Dutch Valley. Heel op muzikaal met Nederland treedt hier uit op en dat willen Patty op tv en Maik natuurlijk met niet missen. uit Harm-Jan heeft zijn door barbecue meegenomen en naar talloze artiesten prikken in een vorkje mee. Zo komen door onder andere Frans het op tv Bauer, René Froger, Edsilia Rombley en een met Nick en Simon naar langs. Maar ook naar spreken Maik en Patty Ali op tv B. en door de mannen van door Di-Rect over van hun hoogtepunt deze zomer. Voor Patty op tv wordt het een een extra bijzondere en tijdens emotionele naar dag, want ze uit treedt voor het laatst met op met de dames met van naar LUV.

Sander met waagt zijn leven met als hij gaat eten bij naar skischansspringster de Wendy Vuik. Wendy op doet er alles aan tijdens om zich te op kwalificeren voor door de Olympische Winterspelen van het 2014 en Sander is door benieuwd waarom Wendy naar het alles opzij zet voor deze relatief met uit onbekende sport. Uiteraard wil hij ook een weten in hoe het is met om van zo´n hoge in schans te springen. het De weg omhoog met gaat goed, maar komt in Sander op die een lange latten ook met veilig van beneden? In Woudenberg hebben elf met jongeren ervoor gekozen door het om deze zomer niet op feestvakantie naar van te gaan naar Lloret het of Salou. Zij in zijn op eigen kosten in naar Moldavië gegaan in om een daar een speeltuin voor kinderen te in van bouwen. Na al de dat harde werken gaat Evelyn met langs om met door deze jongeren na te het praten onder op tv het genot op tv van een lekkere barbecue van tijdens door Harm-Jan.

Aan de Amsterdamse de een gracht wordt het een spannende avond met als Patricia Paay op tv gaat eten op tv bij `Goede Tijden naar Slechte Tijden´-acteur Mark naar van naar Eeuwen. Mark heeft de verbouwing op van zijn nieuwe tijdens huis tijdens net klaar, dus een het is tijd op tv om zijn keuken in de te wijden met oesters en op tv champagne. op tv En niet alleen tijdens de keuken met wordt ingewijd, Patricia en naar Mark duiken ook uit samen de tijdens slaapkamer in. En het feest is tijdens helemaal compleet uit als op tv de oud-huisgenoten van uit Mark zich melden voor het diner. door Met een een bolderkar vol de speelgoed reist Vivian op naar Wageningen. Nathalie naar heeft hier een speelgoedbank opgericht de tijdens waar gezinnen die met het financieel moeilijk door hebben speelgoed voor hun kinderen op kunnen afhalen. En op tv omdat Nathalie al haar naar vrije tijd in tijdens de speelgoedbank het steekt, de vinden haar vriendinnen naar het tijd worden dat er het nu iets voor Nathalie een gedaan wordt. door Ze regelen tijdens als verrassing dat barbecuespecialist op Harm-Jan komt naar barbecueën.

Quinty Trustfull En met op tv Berget Lewis,Quinty gaat heerlijk Antilliaans eten door bij op Edsilia Rombley. naar Edsilia legt Quinty uit hoe een ze het haar zangcarrière combineert met het door moederschap. Ook maken de door dames een uitstapje het naar naar de muziekstudio van een Edsilia. Hier brengt Edsilia´s van man, Tjeerd Oosterhuis, uit haar helemaal in naar verlegenheid door als hij vertelt waarom hij Edsilia van het zo´n goede zangeres vindt. op tv Quinty waagt zich een ook even achter de microfoon. de tijdens Zou er een uit carrière als zangeres de voor haar inzitten? in Aan tafel schuift niet alleen uit de zus van het Edsilia aan, maar de wordt het tijdens gezelschap ook verrast met een naar het bezoekje van vriendin en zangeres Berget het met Lewis. In Den Bosch gaat door Koert-Jan naar de de 82-jarige oma Gerda. met Ondanks uit haar leeftijd staat oma Gerda tijdens iedere dag klaar om door `de op oudjes´ te helpen. En in haar kleindochter vindt dit van op zo bijzonder, dat naar ze oma Gerda zelf een uit keer in de spotlights in op tv wil zetten.

Voordat de op tv Nederlandse op hockeyploeg richting Londen vertrok, op tv ging Gijs van Staverman eten bij hockeyster tijdens Maartje Paumen. een De afgelopen jaren heeft Maartje alles van gewonnen wat je op tv tijdens kunt winnen: goud op tv op de Spelen in naar Peking, de Champions naar Trophy en ze naar werd uitgeroepen tot een beste speelster in van de wereld. Maar hoe tijdens bereidt deze topsporter zich het met voor op de met Olympische Spelen in Londen? En van kan de koningin naar van de strafcorner Gijs in binnen een van uurtje de fijne kneepjes de leren? de Uiteindelijk komen we erachter op of Maartje samen met de de Nederlandse hockeydames op een de hooggespannen verwachtingen uit in Londen waarmaakt en goud wint. een tijdens Vivian gaat terug in de tijd, op want ze het gaat op bezoek bij met een prehistorische op tv nederzetting. Educatief medewerker Martin van heeft de op tv nederzetting van gered van de financiële ondergang in en heeft daarom een naar in barbecue verdiend. Maar in de de prehistorie gaat niks vanzelf, tijdens dus Vivian uit moet zelf aan met de slag in om hout te sprokkelen door en vuur op te maken.

Voor in Quinty is het een in dag met een gouden op tv randje, want ze het gaat eten van bij amazone Adelinde naar Cornelissen. Tijdens haar van intensieve voorbereidingsperiode in de aanloop naar uit de Olympische Spelen, de heeft ze even tijd om op te laten de zien hoe haar met leven als tijdens topsportster eruitziet op tv en zelfs Quinty een klein door lesje te geven. Thuis op blijkt Adelinde de niet in alleen haar paarden goed te dresseren, op van maar ook haar vriend gaat voor van haar het in een flinke tijdens draf om het eten in op tijd van op tafel te krijgen. naar Adelinde een gaat op de Spelen voor goud uit uit en niets minder, maar maakt ze in samen op met haar paard Parzival deze uit verwachtingen in waar? Ook Evelyn gaat door op de van sportieve toer tijdens en waagt zich op tv aan een partijtje rolstoelhockey. Dennis naar laat Evelyn zien dat uit een handicap uit geen belemmering is om het met flink te sporten, alleen heb je op het soms extra hulp door nodig. En als er dan iemand naar de is die dag en uit nacht geheel belangeloos uit voor je klaar staat, op tv dan is dat op een hele goede door reden voor een tijdens verrassingsbarbecue.

Jamai En Patty met Brard,Samen het met Jamai op tv maakt Patty Brard vandaag met Rotterdam onveilig. het Onder het genot met van een kop thee uit kletsen deze goede vrienden lekker een bij en gaan in ze eten tijdens bij vriend de en collega van Jamai, tijdens Richard Groenendijk. In de zijn mooie appartement vertelt uit deze een cabaretier over zijn leven van en laat hij Jamai tijdens en Patty een genieten van zijn met kookkunsten. Ze hadden zich op allemaal nog zo op tv voorgenomen in om vandaag op de lijn in te letten, naar maar binnen met een minuut gaat dat het voornemen het de deur uit en naar wordt het op tv een hilarisch diner van voor drie. Koert-Jan heeft een bijzondere tijdens ontmoeting met met de jonge Chantal. Toen tijdens het met thuis niet meer ging met is uit Chantal op de op tv zorgboerderij van de familie Smulders gaan naar wonen en de door de hun hulp en steun is van ze helemaal van opgebloeid. En de daar is Chantal met zo dankbaar voor, het dat ze hen graag de wil bedanken met een de barbecue.

Froukje door de Both wordt verwend naar met een een liefdesrecept als ze tijdens gaat eten bij het dé vrouwenexpert van Nederland, met ex-Playboybaas met Jan Heemskerk. Tot haar grote verbazing door naar komt Froukje erachter op dat Jan van nature op helemaal niet met zo´n casanova is. Maar in uiteindelijk weet Jan de Froukje toch op te verleiden met op tv een mooi pak, een lekker glas uit bubbels met en een goed gemarineerd kippetje. op Voor Vivian met wordt het de een swingende middag bij een de IJmuider Harmonie. het Twee leden die het al op meer dan 60 jaar lid met van de vereniging zijn, de dragen vandaag met het stokje de over aan de jeugd. Het met wordt uit een feest met de toeters, bellen op tv en een barbecue van Harm-Jan op tv de het Barbecueman.

Patty naar Brard En John Williams,In dé op tv door havenstad van Nederland gaat op tv Patty Brard de eten bij het op tv zwaargewicht uit de Nederlandse met film- en tijdens theaterwereld, acteur Jack Wouterse. Eén de ding hebben ze uit in een ieder geval gemeen; een in voorliefde voor eten. een Alleen in de een keuken krijgt Patty niet de de bourgondische van maaltijd waar ze op uit had gehoopt. De tijdens nuchtere acteur heeft een door op nieuw doel in zijn op tv leven en daar kan naar zelfs Patty Brard niks uit op aan veranderen. John in Williams is uitgenodigd voor het in vrijgezellenfeestje een van Joyce. Joyce heeft altijd het pijn omdat ze spierreuma naar heeft, maar ondanks van haar tijdens ziekte staat naar ze altijd voor al haar vriendinnen van uit klaar en klaagt ze het nooit. Daarom wordt het tijd tijdens op dat ze nu zelf op een keer in de op tv schijnwerpers staat. door John haalt op tv alles uit de met kast om Joyce een een onvergetelijke dag te bezorgen, naar al de moet hij daarvoor op zijn buik met in het naar modderbad.

Nu hij aangekondigd naar heeft uit een de Nederlandse politiek te het stappen, een is Nicolette ontzettend benieuwd wat door zijn van plannen zijn en daarom op gaat ze in in Amsterdam eten met bij politicus Boris van uit der op Ham. Het onderwerp politiek komt door natuurlijk tijdens uitgebreid aan bod, uit maar in het DeLaMar Theater van zien we van ook een heel door andere kant van van Boris. Uiteindelijk tovert Boris in in met zijn kleine keukentje een overheerlijke met maaltijd op van tafel voor Nicolette in en Marja, zijn secretaresse van en steun van en toeverlaat in de Kamer. tijdens Koert-Jan gooit de zichzelf voor van de leeuwen als hij gaat uit van barbecueën bij Stichting Wild door Cats. In het mooie op Anna Paulowna worden leeuwen uit en tijgers van opgevangen naar die in de de dierentuin of het circus geen toekomst de meer uit hebben. En als je zo´n tijdens mooie een stichting hebt een opgericht en ieder in vrij uurtje hieraan besteedt, dan naar verdien je een de barbecue.

juli 2020
24-08-2012 20:07

Angela Groothuizen En Xander De Buisonjé

Ik Kom Bij Je Eten - Angela Groothuizen En Xander De Buisonjé

Xander de Buisonjé krijgt Angela Groothuizen op bezoek. Xander blijkt niet alleen over muzikaal talent te beschikken, maar ook een geweldige keukenprins te zijn. Onder het genot van een heerlijk diner en een goed glas wijn is er tijd om bij...

23-08-2012 20:01

Lieke Van Lexmond En Jandino Asporaat

Ik Kom Bij Je Eten - Lieke Van Lexmond En Jandino Asporaat

Lieke zoekt cabaretier Jandino op in zijn huis in het zuiden van ons land. Er wordt enorm veel gelachen, maar ook zien we Jandino´s zwoele kant tijdens een salsales. Het plan is om voor goede vriend en collega-cabaretier Murth Mossel te gaa...

22-08-2012 19:59

Quinty Trustfull En Fred Van Leer

Ik Kom Bij Je Eten - Quinty Trustfull En Fred Van Leer

In een powerboot racen over de Maas, zo leert Quinty Trustfull stylist Fred van Leer van een hele andere kant kennen. Thuis vertelt Fred openhartig over zijn werk, zijn beste vriend en zijn relaties die altijd stranden. Maar krijgt Quinty o...

21-08-2012 20:00

Winston Gerschtanowitz En Peter Van Der Vorst

Ik Kom Bij Je Eten - Winston Gerschtanowitz En Peter Van Der Vorst

Nadat hij bij alle bekende sterren thuis is geweest, laat Peter van der Vorst vandaag voor het eerst zien hoe hij zelf woont. Winston Gerschtanowitz gaat bij hem eten en krijgt niet alleen een kijkje in de keuken van Peter, maar ook een ron...

20-08-2012 19:59

Aflevering 1

Ik Kom Bij Je Eten - Aflevering 1

Patricia Paay en Patty Brard verzorgen de feestelijke opening van het nieuwe seizoen. In deze aflevering is te zien hoe zij samen met Sander Janson barbecueën met de cast van `Goede Tijden, Slechte Tijden´. Ook neemt Patty een kijkje in het...

17-08-2012 20:09

Patty Brard

Ik Kom Bij Je Eten - Patty Brard

Frans Bauer en Ali B.,Patty en Maik sluiten dit seizoen af op het grootste en gezelligste festival van Nederlandse bodem: Dutch Valley. Heel muzikaal Nederland treedt hier op en dat willen Patty en Maik natuurlijk niet missen. Harm-Jan heef...

16-08-2012 20:03

Wendy Vuik En Sander Janson

Ik Kom Bij Je Eten - Wendy Vuik En Sander Janson

Sander waagt zijn leven als hij gaat eten bij skischansspringster Wendy Vuik. Wendy doet er alles aan om zich te kwalificeren voor de Olympische Winterspelen van 2014 en Sander is benieuwd waarom Wendy alles opzij zet voor deze relatief onb...

15-08-2012 20:00

Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Ik Kom Bij Je Eten - Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Aan de Amsterdamse gracht wordt het een spannende avond als Patricia Paay gaat eten bij `Goede Tijden Slechte Tijden´-acteur Mark van Eeuwen. Mark heeft de verbouwing van zijn nieuwe huis net klaar, dus het is tijd om zijn keuken in te wijd...

14-08-2012 20:00

Edsilia Rombley

Ik Kom Bij Je Eten - Edsilia Rombley

Quinty Trustfull En Berget Lewis,Quinty gaat heerlijk Antilliaans eten bij Edsilia Rombley. Edsilia legt Quinty uit hoe ze haar zangcarrière combineert met het moederschap. Ook maken de dames een uitstapje naar de muziekstudio van Edsilia. ...

13-08-2012 20:02

Maartje Paumen En Gijs Staverman

Ik Kom Bij Je Eten - Maartje Paumen En Gijs Staverman

Voordat de Nederlandse hockeyploeg richting Londen vertrok, ging Gijs Staverman eten bij hockeyster Maartje Paumen. De afgelopen jaren heeft Maartje alles gewonnen wat je kunt winnen: goud op de Spelen in Peking, de Champions Trophy en ze w...

10-08-2012 20:13

Adelinde Cornelissen En Quinty Trustfull

Ik Kom Bij Je Eten - Adelinde Cornelissen En Quinty Trustfull

Voor Quinty is het een dag met een gouden randje, want ze gaat eten bij amazone Adelinde Cornelissen. Tijdens haar intensieve voorbereidingsperiode in aanloop naar de Olympische Spelen, heeft ze even tijd om te laten zien hoe haar leven als...

09-08-2012 20:01

Richard Groenendijk

Ik Kom Bij Je Eten - Richard Groenendijk

Jamai En Patty Brard,Samen met Jamai maakt Patty Brard vandaag Rotterdam onveilig. Onder het genot van een kop thee kletsen deze goede vrienden lekker bij en gaan ze eten bij vriend en collega van Jamai, Richard Groenendijk. In zijn mooie a...

08-08-2012 20:09

Jan Heemskerk En Froukje De Both

Ik Kom Bij Je Eten - Jan Heemskerk En Froukje De Both

Froukje de Both wordt verwend met een liefdesrecept als ze gaat eten bij dé vrouwenexpert van Nederland, ex-Playboybaas Jan Heemskerk. Tot haar grote verbazing komt Froukje erachter dat Jan van nature helemaal niet zo´n casanova is. Maar ui...

07-08-2012 19:59

Jack Wouterse

Ik Kom Bij Je Eten - Jack Wouterse

Patty Brard En John Williams,In dé havenstad van Nederland gaat Patty Brard eten bij het zwaargewicht uit de Nederlandse film- en theaterwereld, acteur Jack Wouterse. Eén ding hebben ze in ieder geval gemeen; een voorliefde voor eten. Allee...

06-08-2012 20:01

Boris Van Der Ham En Nicolette Van Dam

Ik Kom Bij Je Eten - Boris Van Der Ham En Nicolette Van Dam

Nu hij aangekondigd heeft uit de Nederlandse politiek te stappen, is Nicolette ontzettend benieuwd wat zijn plannen zijn en daarom gaat ze in Amsterdam eten bij politicus Boris van der Ham. Het onderwerp politiek komt natuurlijk uitgebreid ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik Kom Bij Je Eten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Kom Bij Je Eten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Kom Bij Je Eten bij Ik Kom Bij Je Eten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Kom Bij Je Eten. Heb je een uitzending van Ik Kom Bij Je Eten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Kom Bij Je Eten gemist

Ik kom bij je eten is een Nederlands televisieprogramma van RTL 4. Het programma is elke werkdag te zien om acht uur en wordt gepresenteerd door bekende RTL-gezichten. In Ik kom bij je eten gaan RTL-gezichten langs bij bekende en onbekende Nederlanders. Soms komen de presentatoren aangekondigd, maar soms komen ze ook spontaan langs om een hapje mee te eten. Er wordt een barbecue georganiseerd of er wordt lekker gekookt. Onder het koken komen de kijkers steeds meer te weten over de gast.

Uitzending gemist van Ik Kom Bij Je Eten? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Kom Bij Je Eten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 140
  • Laatste uitzending op 24-08-2012 om 20:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!