Programma gemist?

Xander op tv de Buisonjé met krijgt Angela Groothuizen op uit bezoek. Xander in blijkt niet alleen over muzikaal talent naar een te beschikken, maar ook een tijdens geweldige keukenprins de te zijn. op Onder het genot van een naar heerlijk diner en een de goed door glas wijn is er met tijd om bij met te praten tijdens met de hele familie de uit Buisonjé. Verder is de Evelyn Struik met op de camping naar getuige van een op tv officiële plechtigheid, op tv want op van de Fransche Kamp door krijgt een hele bijzondere campingmedewerker van op tv de burgemeester een van van lintje. Als klap op in de vuurpijl de wordt er afgesloten met een verrassingsbarbecue tijdens van Harm naar Jan de op barbecueman.

Lieke zoekt in cabaretier een Jandino op in zijn door huis in het zuiden een van ons van land. Er wordt enorm veel de gelachen, maar ook uit zien het we Jandino´s zwoele kant tijdens op een tijdens salsales. Het plan is op tv om voor goede in vriend op tv en collega-cabaretier Murth Mossel te op gaan koken, alleen laat uit Murth lang op in tijdens zich wachten. Sander Janson laat zich de naar van zijn stoerste kant zien naar tijdens een barbecue de bij de door Tilburgse rugbydames.

In een het powerboot racen in over de op tv Maas, zo leert Quinty Trustfull stylist op tv Fred in van Leer van een een hele andere tijdens kant kennen. Thuis vertelt het Fred openhartig in over zijn werk, zijn beste op vriend en door zijn uit relaties die altijd stranden. naar Maar krijgt op Quinty ook toegang tot Freds grote de geheim, zijn kledingkast? op tv naar Ondertussen is Vivian de Slingerland in Wilsum waar ze kennis op tv maakt met door Willem, de op lokale held van de met voetbalvereniging.

Nadat hij op tv bij alle bekende het sterren thuis door is geweest, laat tijdens Peter van met der Vorst vandaag het voor het eerst een zien hoe hij zelf woont. een Winston met Gerschtanowitz gaat bij hem eten het en krijgt niet de alleen een op kijkje in de keuken van het de Peter, maar ook een door rondleiding in het op nieuwe kantoor van op Peters productiebedrijf van Vorst Media. Evelyn uit Struik is op het op tv Noordwijkse strand waar door dierenvriend Kees zogenaamd een melding op tv door krijgt van een gestrande met zeehond, maar verrast wordt met van een naar barbecue.

Patricia Paay in en het Patty Brard verzorgen de feestelijke op opening van het nieuwe in uit seizoen. In deze aflevering is een te zien hoe zij tijdens samen van met Sander Janson met barbecueën met de cast van op tv `Goede Tijden, Slechte het Tijden´. het Ook neemt een Patty een kijkje in het tijdens huis van een Ferry Doedens met en probeert Patricia wat sappige details op tv los op te peuteren bij de door acteurs tijdens een boottocht. het in Onder het genot van een heerlijke naar barbecue van Harm-Jan door naar de barbecueman wordt de in dag afgesloten met een een spetterend optreden van op Waylon.

Frans Bauer en de Ali door B.,Patty en Maik sluiten naar dit seizoen af op door het grootste tijdens en uit gezelligste festival van Nederlandse bodem: tijdens Dutch Valley. Heel tijdens muzikaal Nederland treedt het hier op en dat uit willen Patty op tv en Maik natuurlijk niet door missen. Harm-Jan van heeft zijn in barbecue meegenomen uit en talloze artiesten tijdens prikken een vorkje mee. Zo op tv komen naar onder andere Frans een Bauer, René Froger, Edsilia Rombley en het Nick een en Simon langs. Maar het ook spreken met Maik en Patty Ali B. uit en naar de mannen van Di-Rect over op hun het hoogtepunt deze een zomer. Voor Patty op tv wordt het een extra bijzondere door en emotionele dag, uit want ze naar treedt voor door het laatst op naar met de dames naar van LUV.

Sander waagt op tv zijn in leven als hij gaat op tv eten bij skischansspringster Wendy Vuik. uit Wendy doet in er tijdens alles aan om door zich te kwalificeren voor de Olympische de Winterspelen van 2014 in en naar Sander is benieuwd door waarom Wendy alles uit opzij zet voor uit deze relatief onbekende sport. door Uiteraard wil de hij ook weten op tv hoe het is om van naar zo´n hoge het schans te op springen. De weg op tv omhoog gaat goed, de maar komt Sander op die van in lange latten ook uit veilig beneden? In in Woudenberg hebben elf op tv jongeren ervoor gekozen om deze zomer van niet op feestvakantie het uit te gaan naar Lloret tijdens of Salou. Zij tijdens zijn op het eigen kosten naar door Moldavië gegaan om tijdens daar een speeltuin van voor kinderen te bouwen. Na naar al dat van harde werken gaat het Evelyn langs om met deze op tv jongeren na tijdens te praten naar onder het genot van een op lekkere barbecue van van met Harm-Jan.

Aan de Amsterdamse op gracht wordt het een een spannende de avond uit als Patricia Paay gaat eten bij het `Goede tijdens Tijden Slechte Tijden´-acteur het Mark van Eeuwen. Mark tijdens heeft de verbouwing van op tv zijn in nieuwe huis de net klaar, dus het is op tijd om de zijn keuken in te de wijden met oesters met en champagne. En niet door alleen de op tv keuken wordt ingewijd, Patricia tijdens en Mark duiken met ook een samen de op slaapkamer in. En het feest naar is op helemaal compleet als de oud-huisgenoten op van Mark zich op tv melden voor het door diner. Met een door bolderkar vol speelgoed reist de Vivian de naar Wageningen. Nathalie heeft in hier een speelgoedbank opgericht tijdens de waar gezinnen die het financieel moeilijk het hebben op speelgoed voor hun kinderen kunnen in afhalen. En omdat met Nathalie tijdens al haar vrije tijd in in de het speelgoedbank steekt, vinden haar vriendinnen de het tijd het worden dat er nu in iets het voor Nathalie een gedaan wordt. Ze regelen als verrassing door dat barbecuespecialist de Harm-Jan komt tijdens barbecueën.

Quinty Trustfull op En in Berget Lewis,Quinty gaat een heerlijk Antilliaans eten bij Edsilia Rombley. door Edsilia legt Quinty de uit in hoe ze haar zangcarrière combineert in met het uit moederschap. Ook het maken de dames tijdens een uitstapje naar de tijdens muziekstudio in van Edsilia. Hier brengt op Edsilia´s man, Tjeerd Oosterhuis, met haar helemaal in verlegenheid een als hij van vertelt een waarom hij Edsilia zo´n goede een zangeres vindt. in Quinty waagt zich een ook even achter door de microfoon. Zou de er een carrière als uit zangeres voor haar inzitten? uit Aan tafel schuift het niet tijdens alleen de zus van Edsilia in de aan, maar wordt op tv het gezelschap ook uit verrast met een bezoekje van vriendin op tv en zangeres Berget de Lewis. In Den van Bosch een gaat Koert-Jan naar de 82-jarige uit oma Gerda. Ondanks door haar in leeftijd staat door oma Gerda iedere dag klaar tijdens om `de tijdens oudjes´ te helpen. uit En haar kleindochter op vindt dit naar zo bijzonder, dat ze oma Gerda van op tv zelf een keer in de tijdens spotlights wil op zetten.

Voordat de in Nederlandse hockeyploeg richting een Londen het vertrok, ging Gijs Staverman eten op bij hockeyster in Maartje Paumen. op De afgelopen jaren heeft Maartje alles met gewonnen wat je de van kunt winnen: goud op de van Spelen van in Peking, de Champions Trophy en door ze werd naar uitgeroepen door tot beste speelster van de de wereld. Maar hoe de bereidt deze het topsporter zich voor in op de Olympische Spelen in in op tv Londen? En kan de koningin van van de strafcorner Gijs door het binnen een uurtje de de fijne kneepjes tijdens leren? Uiteindelijk komen we erachter tijdens of Maartje op samen met de Nederlandse uit hockeydames de een hooggespannen verwachtingen in Londen waarmaakt van en uit goud wint. Vivian met gaat terug in de van tijd, want ze gaat in op bezoek bij op een prehistorische op tv nederzetting. Educatief op tv medewerker Martin een heeft de nederzetting gered van de in door financiële ondergang en in heeft daarom een barbecue verdiend. Maar tijdens in op de prehistorie gaat op niks vanzelf, van dus Vivian moet zelf aan een de slag in om hout te sprokkelen en uit vuur te tijdens maken.

Voor met Quinty is het het een dag met een gouden de randje, want ze een gaat eten door bij een amazone Adelinde Cornelissen. Tijdens haar intensieve op tv voorbereidingsperiode de in aanloop uit naar de Olympische Spelen, de heeft ze even tijd een om te laten zien tijdens hoe tijdens haar leven een als topsportster eruitziet en zelfs Quinty de een naar klein lesje te een geven. Thuis blijkt het Adelinde niet alleen haar paarden de goed te dresseren, door maar ook haar de tijdens vriend gaat voor haar op in een door flinke draf om het eten met op tijd de op tafel te krijgen. Adelinde naar gaat uit op de Spelen voor op goud en niets de minder, maar uit maakt ze het samen met haar op tv paard Parzival deze verwachtingen waar? door Ook Evelyn uit gaat op van de sportieve toer en de waagt zich aan op tv een partijtje het rolstoelhockey. Dennis laat Evelyn zien dat uit op tv een handicap geen op tv belemmering is om de flink te sporten, alleen heb met je soms extra het hulp nodig. op tv En als er dan iemand naar door is die dag en van nacht geheel het belangeloos voor je klaar van staat, dan op tv is dat een hele door goede reden voor een een verrassingsbarbecue.

Jamai En Patty naar Brard,Samen een met Jamai de maakt Patty Brard vandaag Rotterdam het onveilig. Onder het tijdens genot van van een kop thee kletsen deze uit met goede vrienden lekker bij en gaan van een ze eten bij op vriend en collega op tv van Jamai, Richard Groenendijk. In zijn uit mooie op tv appartement vertelt deze cabaretier over op naar zijn leven en laat van hij Jamai en het Patty genieten tijdens van zijn kookkunsten. Ze hadden uit zich allemaal nog de zo voorgenomen om vandaag van op op de lijn te de letten, maar binnen een minuut met gaat een dat voornemen de deur uit tijdens op tv en wordt het een door hilarisch diner voor met drie. Koert-Jan heeft een met bijzondere ontmoeting met de met jonge uit Chantal. Toen op tv het thuis niet meer ging is in Chantal op het de zorgboerderij van in de familie Smulders gaan met wonen en door op tv hun het hulp en op tv steun is ze helemaal opgebloeid. En uit daar tijdens is Chantal zo met dankbaar voor, op dat ze hen graag wil bedanken door met op een barbecue.

Froukje de Both naar wordt verwend tijdens met een het liefdesrecept als van ze gaat eten met bij dé vrouwenexpert van tijdens Nederland, ex-Playboybaas Jan Heemskerk. Tot met in haar grote verbazing komt Froukje erachter van dat Jan van van van nature helemaal niet zo´n casanova is. uit Maar uiteindelijk door weet Jan in Froukje toch tijdens te verleiden met een mooi de pak, een lekker glas in bubbels naar en een door goed gemarineerd kippetje. Voor door Vivian wordt het tijdens een swingende middag bij de op tv met IJmuider Harmonie. Twee leden het die al meer dan 60 op tv jaar uit lid van de vereniging zijn, een dragen vandaag tijdens het stokje over de aan de het jeugd. Het wordt een in feest met door toeters, bellen en een tijdens barbecue van in Harm-Jan de het Barbecueman.

Patty Brard En van John Williams,In een dé havenstad op tv van Nederland uit gaat Patty Brard door eten bij het naar zwaargewicht uit de naar Nederlandse film- en naar theaterwereld, acteur Jack op Wouterse. Eén ding hebben in ze in ieder geval door gemeen; het een voorliefde voor eten. Alleen een in de keuken krijgt van Patty door niet de bourgondische een maaltijd waar ze naar op had gehoopt. De nuchtere in acteur heeft een tijdens nieuw de doel in zijn de leven en op daar kan zelfs Patty Brard een niks aan door veranderen. John naar Williams is uitgenodigd voor het de vrijgezellenfeestje van met Joyce. Joyce een heeft altijd pijn het omdat ze spierreuma het heeft, maar ondanks het haar ziekte staat ze door altijd voor al tijdens haar vriendinnen klaar en uit klaagt ze uit nooit. Daarom wordt het tijdens tijd dat ze nu van zelf een een keer in de van schijnwerpers staat. John in haalt alles uit de door door kast om Joyce een onvergetelijke dag de te in bezorgen, al moet hij daarvoor tijdens op zijn buik een op in het modderbad.

Nu van hij aangekondigd naar heeft uit de Nederlandse naar politiek te stappen, is Nicolette het op tv ontzettend benieuwd wat zijn naar plannen zijn en naar daarom gaat in ze in Amsterdam eten bij politicus van Boris op tv van der Ham. een Het onderwerp van politiek komt natuurlijk op tv uitgebreid aan bod, maar in het op tv DeLaMar Theater zien naar we ook een in heel andere het kant van Boris. op tv Uiteindelijk tovert Boris in het door zijn kleine keukentje in een overheerlijke maaltijd op een tafel voor Nicolette en Marja, op tv zijn secretaresse en door tijdens steun en toeverlaat met in de Kamer. Koert-Jan gooit zichzelf op tv door voor de leeuwen een als hij gaat barbecueën bij Stichting uit Wild Cats. uit In het de mooie Anna Paulowna met worden leeuwen en tijgers de opgevangen die in met de dierentuin of uit het tijdens circus geen toekomst meer hebben. van En als naar je zo´n mooie naar stichting hebt opgericht in en ieder door vrij uurtje hieraan besteedt, naar dan verdien je een een barbecue.

september 2019
24-08-2012 20:07

Angela Groothuizen En Xander De Buisonjé

Ik Kom Bij Je Eten - Angela Groothuizen En Xander De Buisonjé

Xander de Buisonjé krijgt Angela Groothuizen op bezoek. Xander blijkt niet alleen over muzikaal talent te beschikken, maar ook een geweldige keukenprins te zijn. Onder het genot van een heerlijk diner en een goed glas wijn is er tijd om bij...

23-08-2012 20:01

Lieke Van Lexmond En Jandino Asporaat

Ik Kom Bij Je Eten - Lieke Van Lexmond En Jandino Asporaat

Lieke zoekt cabaretier Jandino op in zijn huis in het zuiden van ons land. Er wordt enorm veel gelachen, maar ook zien we Jandino´s zwoele kant tijdens een salsales. Het plan is om voor goede vriend en collega-cabaretier Murth Mossel te gaa...

22-08-2012 19:59

Quinty Trustfull En Fred Van Leer

Ik Kom Bij Je Eten - Quinty Trustfull En Fred Van Leer

In een powerboot racen over de Maas, zo leert Quinty Trustfull stylist Fred van Leer van een hele andere kant kennen. Thuis vertelt Fred openhartig over zijn werk, zijn beste vriend en zijn relaties die altijd stranden. Maar krijgt Quinty o...

21-08-2012 20:00

Winston Gerschtanowitz En Peter Van Der Vorst

Ik Kom Bij Je Eten - Winston Gerschtanowitz En Peter Van Der Vorst

Nadat hij bij alle bekende sterren thuis is geweest, laat Peter van der Vorst vandaag voor het eerst zien hoe hij zelf woont. Winston Gerschtanowitz gaat bij hem eten en krijgt niet alleen een kijkje in de keuken van Peter, maar ook een ron...

20-08-2012 19:59

Aflevering 1

Ik Kom Bij Je Eten - Aflevering 1

Patricia Paay en Patty Brard verzorgen de feestelijke opening van het nieuwe seizoen. In deze aflevering is te zien hoe zij samen met Sander Janson barbecueën met de cast van `Goede Tijden, Slechte Tijden´. Ook neemt Patty een kijkje in het...

17-08-2012 20:09

Patty Brard

Ik Kom Bij Je Eten - Patty Brard

Frans Bauer en Ali B.,Patty en Maik sluiten dit seizoen af op het grootste en gezelligste festival van Nederlandse bodem: Dutch Valley. Heel muzikaal Nederland treedt hier op en dat willen Patty en Maik natuurlijk niet missen. Harm-Jan heef...

16-08-2012 20:03

Wendy Vuik En Sander Janson

Ik Kom Bij Je Eten - Wendy Vuik En Sander Janson

Sander waagt zijn leven als hij gaat eten bij skischansspringster Wendy Vuik. Wendy doet er alles aan om zich te kwalificeren voor de Olympische Winterspelen van 2014 en Sander is benieuwd waarom Wendy alles opzij zet voor deze relatief onb...

15-08-2012 20:00

Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Ik Kom Bij Je Eten - Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Aan de Amsterdamse gracht wordt het een spannende avond als Patricia Paay gaat eten bij `Goede Tijden Slechte Tijden´-acteur Mark van Eeuwen. Mark heeft de verbouwing van zijn nieuwe huis net klaar, dus het is tijd om zijn keuken in te wijd...

14-08-2012 20:00

Edsilia Rombley

Ik Kom Bij Je Eten - Edsilia Rombley

Quinty Trustfull En Berget Lewis,Quinty gaat heerlijk Antilliaans eten bij Edsilia Rombley. Edsilia legt Quinty uit hoe ze haar zangcarrière combineert met het moederschap. Ook maken de dames een uitstapje naar de muziekstudio van Edsilia. ...

13-08-2012 20:02

Maartje Paumen En Gijs Staverman

Ik Kom Bij Je Eten - Maartje Paumen En Gijs Staverman

Voordat de Nederlandse hockeyploeg richting Londen vertrok, ging Gijs Staverman eten bij hockeyster Maartje Paumen. De afgelopen jaren heeft Maartje alles gewonnen wat je kunt winnen: goud op de Spelen in Peking, de Champions Trophy en ze w...

10-08-2012 20:13

Adelinde Cornelissen En Quinty Trustfull

Ik Kom Bij Je Eten - Adelinde Cornelissen En Quinty Trustfull

Voor Quinty is het een dag met een gouden randje, want ze gaat eten bij amazone Adelinde Cornelissen. Tijdens haar intensieve voorbereidingsperiode in aanloop naar de Olympische Spelen, heeft ze even tijd om te laten zien hoe haar leven als...

09-08-2012 20:01

Richard Groenendijk

Ik Kom Bij Je Eten - Richard Groenendijk

Jamai En Patty Brard,Samen met Jamai maakt Patty Brard vandaag Rotterdam onveilig. Onder het genot van een kop thee kletsen deze goede vrienden lekker bij en gaan ze eten bij vriend en collega van Jamai, Richard Groenendijk. In zijn mooie a...

08-08-2012 20:09

Jan Heemskerk En Froukje De Both

Ik Kom Bij Je Eten - Jan Heemskerk En Froukje De Both

Froukje de Both wordt verwend met een liefdesrecept als ze gaat eten bij dé vrouwenexpert van Nederland, ex-Playboybaas Jan Heemskerk. Tot haar grote verbazing komt Froukje erachter dat Jan van nature helemaal niet zo´n casanova is. Maar ui...

07-08-2012 19:59

Jack Wouterse

Ik Kom Bij Je Eten - Jack Wouterse

Patty Brard En John Williams,In dé havenstad van Nederland gaat Patty Brard eten bij het zwaargewicht uit de Nederlandse film- en theaterwereld, acteur Jack Wouterse. Eén ding hebben ze in ieder geval gemeen; een voorliefde voor eten. Allee...

06-08-2012 20:01

Boris Van Der Ham En Nicolette Van Dam

Ik Kom Bij Je Eten - Boris Van Der Ham En Nicolette Van Dam

Nu hij aangekondigd heeft uit de Nederlandse politiek te stappen, is Nicolette ontzettend benieuwd wat zijn plannen zijn en daarom gaat ze in Amsterdam eten bij politicus Boris van der Ham. Het onderwerp politiek komt natuurlijk uitgebreid ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik Kom Bij Je Eten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Kom Bij Je Eten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Kom Bij Je Eten bij Ik Kom Bij Je Eten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Kom Bij Je Eten. Heb je een uitzending van Ik Kom Bij Je Eten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Kom Bij Je Eten gemist

Ik kom bij je eten is een Nederlands televisieprogramma van RTL 4. Het programma is elke werkdag te zien om acht uur en wordt gepresenteerd door bekende RTL-gezichten. In Ik kom bij je eten gaan RTL-gezichten langs bij bekende en onbekende Nederlanders. Soms komen de presentatoren aangekondigd, maar soms komen ze ook spontaan langs om een hapje mee te eten. Er wordt een barbecue georganiseerd of er wordt lekker gekookt. Onder het koken komen de kijkers steeds meer te weten over de gast.

Uitzending gemist van Ik Kom Bij Je Eten? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Kom Bij Je Eten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 140
  • Laatste uitzending op 24-08-2012 om 20:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord