Programma gemist?

Xander de het Buisonjé krijgt Angela op tv Groothuizen op in bezoek. Xander blijkt niet op tv alleen over muzikaal van talent te beschikken, maar de ook een geweldige de keukenprins uit te zijn. Onder een het genot van een naar heerlijk op diner en een goed glas een wijn is er tijd naar om bij te van praten met de op hele familie de van Buisonjé. Verder van is Evelyn Struik tijdens op de camping getuige door van een officiële met de plechtigheid, want op naar de Fransche Kamp de krijgt een hele bijzondere met campingmedewerker van de met burgemeester een lintje. van Als klap op tv op de vuurpijl wordt er afgesloten uit de met een verrassingsbarbecue van op Harm Jan de het barbecueman.

Lieke een zoekt cabaretier Jandino op op in met zijn huis in op het zuiden van de ons land. Er wordt enorm veel met gelachen, maar ook naar door zien we Jandino´s zwoele kant het tijdens een in salsales. Het plan is om op tv voor goede uit vriend door en collega-cabaretier Murth Mossel te gaan de in koken, alleen laat de Murth lang op zich wachten. uit Sander het Janson laat zich van van zijn stoerste kant zien op tijdens een de barbecue bij naar de Tilburgse rugbydames.

In een tijdens powerboot de racen over de een Maas, zo leert Quinty Trustfull het stylist Fred van het Leer van een door hele andere kant in kennen. Thuis de vertelt Fred openhartig het over zijn werk, zijn beste op vriend en op tv zijn relaties die altijd de stranden. van Maar krijgt Quinty ook in toegang tot het Freds grote een geheim, zijn kledingkast? tijdens Ondertussen is Vivian Slingerland in uit Wilsum waar ze kennis in op tv maakt met Willem, de op tv lokale held van de met voetbalvereniging.

Nadat hij bij op met alle bekende sterren thuis de is geweest, laat Peter van tijdens der Vorst de vandaag voor het naar eerst zien hoe het hij zelf woont. Winston het Gerschtanowitz naar gaat bij een hem eten en krijgt de niet alleen een uit kijkje in de keuken van in Peter, maar ook op tv op een rondleiding in het nieuwe het kantoor van de Peters productiebedrijf naar Vorst Media. Evelyn Struik is op van het Noordwijkse strand de waar een dierenvriend Kees zogenaamd een melding uit in krijgt van een uit gestrande zeehond, maar verrast wordt tijdens met naar een barbecue.

Patricia Paay en op Patty Brard door verzorgen door de feestelijke opening van het nieuwe met door seizoen. In deze in aflevering is te zien hoe zij het tijdens samen met Sander Janson op barbecueën met naar de cast van `Goede Tijden, Slechte op tv op Tijden´. Ook neemt Patty een de kijkje in met het huis van Ferry Doedens naar op en probeert Patricia wat sappige details uit los te met peuteren bij door de acteurs tijdens een een boottocht. Onder het genot in van een heerlijke op tv met barbecue van Harm-Jan door de barbecueman wordt de dag de afgesloten met een het spetterend tijdens optreden van Waylon.

Frans van Bauer en Ali B.,Patty en het Maik tijdens sluiten dit met seizoen af op het grootste in en gezelligste festival het van op Nederlandse bodem: Dutch Valley. Heel van muzikaal van Nederland treedt hier op de en dat willen in Patty en Maik natuurlijk op niet missen. Harm-Jan heeft tijdens zijn in barbecue meegenomen in en talloze artiesten prikken een vorkje een mee. Zo komen een onder andere naar Frans Bauer, tijdens René Froger, Edsilia Rombley en op tv Nick door en Simon naar langs. Maar ook spreken Maik en van Patty uit Ali B. en de mannen tijdens van tijdens Di-Rect over hun uit hoogtepunt deze zomer. Voor Patty het wordt naar het een extra bijzondere en tijdens emotionele in dag, want ze treedt voor in het een laatst op met de op dames van in LUV.

Sander waagt zijn de uit leven als hij gaat eten het bij skischansspringster Wendy uit Vuik. op Wendy doet er alles aan om in zich te kwalificeren de voor de Olympische op het Winterspelen van 2014 door en Sander is met benieuwd waarom Wendy alles opzij naar zet voor deze relatief het onbekende sport. van Uiteraard wil in hij ook weten hoe in het is om van een zo´n hoge schans van te springen. De in weg naar omhoog gaat goed, maar komt door tijdens Sander op die lange latten met ook veilig uit beneden? In het Woudenberg hebben elf jongeren ervoor gekozen naar om uit deze zomer niet op feestvakantie een te gaan met naar Lloret of Salou. de in Zij zijn op eigen met kosten naar Moldavië in gegaan om daar een in speeltuin van voor kinderen te bouwen. Na al tijdens dat harde van werken gaat Evelyn langs door het om met deze jongeren na van te door praten onder het genot van het een van lekkere barbecue van op Harm-Jan.

Aan het de Amsterdamse van gracht wordt het op een spannende avond als tijdens Patricia Paay in gaat eten bij `Goede de Tijden Slechte Tijden´-acteur Mark van de Eeuwen. Mark heeft de de verbouwing van door zijn nieuwe met huis net klaar, dus het het de is tijd om tijdens zijn keuken met in te wijden met oesters en op champagne. En door niet alleen de in keuken wordt ingewijd, door Patricia uit en Mark duiken op tv ook samen de slaapkamer in. En uit het feest is naar helemaal op tv compleet als de oud-huisgenoten het van Mark een zich melden op voor het diner. uit Met een bolderkar vol speelgoed reist in Vivian naar naar Wageningen. het Nathalie heeft hier een naar speelgoedbank opgericht waar gezinnen uit die het financieel naar moeilijk hebben speelgoed uit voor uit hun kinderen kunnen afhalen. En uit omdat Nathalie al haar tijdens vrije van tijd in de de speelgoedbank steekt, vinden haar naar vriendinnen het het tijd worden op dat er nu een iets voor Nathalie door gedaan wordt. Ze regelen met als verrassing in dat barbecuespecialist Harm-Jan komt de barbecueën.

Quinty Trustfull En het Berget Lewis,Quinty van gaat heerlijk Antilliaans eten van bij uit Edsilia Rombley. Edsilia legt de Quinty uit hoe ze op tv van haar zangcarrière combineert met naar het moederschap. met Ook maken de dames een in uitstapje naar de muziekstudio op van van Edsilia. Hier brengt Edsilia´s naar man, Tjeerd naar Oosterhuis, haar helemaal in naar verlegenheid als hij vertelt met waarom met hij Edsilia zo´n goede uit zangeres vindt. Quinty in waagt zich door ook even achter op de microfoon. Zou er een op op carrière als zangeres voor haar inzitten? op tv Aan tafel schuift van op niet alleen de zus van op Edsilia aan, maar in wordt het gezelschap ook de verrast met een door het bezoekje van vriendin en zangeres Berget het Lewis. In de Den Bosch gaat Koert-Jan naar naar van de 82-jarige oma Gerda. Ondanks naar haar leeftijd de staat oma Gerda door iedere dag klaar om een `de oudjes´ te naar helpen. op tv En haar kleindochter vindt de dit zo bijzonder, dat op ze oma op Gerda zelf een in keer in de spotlights naar door wil zetten.

Voordat in de Nederlandse hockeyploeg richting Londen in op tv vertrok, ging Gijs Staverman op tv eten bij hockeyster Maartje Paumen. uit met De afgelopen jaren uit heeft Maartje alles gewonnen wat je op kunt tijdens winnen: goud op de met Spelen op in Peking, de het Champions Trophy en de ze werd uitgeroepen tot een beste speelster van de wereld. het Maar met hoe bereidt deze topsporter zich de voor met op de met Olympische Spelen in Londen? En kan naar in de koningin van de strafcorner op tv Gijs door binnen een uurtje het de fijne kneepjes leren? door Uiteindelijk komen we in erachter of in Maartje samen met de Nederlandse naar hockeydames de hooggespannen verwachtingen met in Londen waarmaakt het en goud wint. uit Vivian gaat op tv terug op in de tijd, want ze op tv gaat op bezoek bij tijdens een prehistorische naar nederzetting. Educatief medewerker Martin door heeft naar de nederzetting gered met van de financiële ondergang en tijdens van heeft daarom een barbecue verdiend. door Maar in de tijdens prehistorie gaat van niks vanzelf, dus Vivian moet van zelf van aan de in slag om hout te sprokkelen op tv en vuur te door maken.

Voor uit Quinty is het een met dag met een de gouden tijdens randje, want ze in gaat eten bij op tv amazone Adelinde Cornelissen. Tijdens haar intensieve op voorbereidingsperiode in aanloop een naar de Olympische naar Spelen, heeft met ze even tijd om in te laten uit zien uit hoe haar leven op als topsportster eruitziet en uit zelfs Quinty op een klein lesje naar te geven. Thuis blijkt Adelinde uit niet alleen haar de paarden goed door te dresseren, maar ook tijdens haar de vriend gaat voor haar tijdens in een flinke draf in om het in eten op tijd op van tafel te krijgen. Adelinde tijdens gaat op de tijdens het Spelen voor goud en niets minder, op tv maar maakt van ze samen een met haar paard in Parzival deze verwachtingen naar waar? Ook uit Evelyn gaat op de sportieve toer in en waagt door zich door aan een partijtje rolstoelhockey. Dennis laat een Evelyn met zien dat tijdens een handicap geen belemmering naar is om flink te sporten, de op tv alleen heb je soms in extra hulp nodig. op tv En als er dan iemand naar is die naar dag en naar nacht geheel het belangeloos voor je door klaar staat, dan is dat een het in hele goede reden voor een de verrassingsbarbecue.

Jamai En Patty op Brard,Samen met de Jamai maakt Patty tijdens Brard vandaag Rotterdam onveilig. in Onder in het genot van op tv een kop thee kletsen van deze goede de vrienden lekker bij naar en gaan ze van eten bij door vriend en collega van Jamai, door Richard een Groenendijk. In zijn mooie naar appartement vertelt deze uit cabaretier over zijn met leven en laat hij Jamai een en Patty het genieten de van zijn kookkunsten. Ze het hadden zich allemaal met nog zo voorgenomen om vandaag door op uit de lijn te op tv letten, maar binnen een op minuut gaat dat voornemen tijdens de deur uit de en wordt het het een hilarisch diner uit voor drie. in Koert-Jan heeft tijdens een bijzondere ontmoeting met de in jonge Chantal. naar Toen naar het thuis niet meer ging is met Chantal op uit de zorgboerderij van met de familie het Smulders gaan wonen en door naar naar hun hulp en steun tijdens is ze helemaal opgebloeid. En tijdens uit daar is Chantal zo dankbaar door voor, met dat ze hen de graag wil bedanken met tijdens een barbecue.

Froukje een de Both wordt verwend naar met een liefdesrecept naar als ze met gaat eten bij dé vrouwenexpert in van Nederland, ex-Playboybaas van Jan Heemskerk. Tot in haar grote verbazing een komt Froukje erachter een dat Jan naar van nature de helemaal niet zo´n casanova is. door Maar van uiteindelijk weet Jan Froukje toch op tv te op verleiden met een naar mooi pak, een met lekker glas bubbels tijdens en een goed gemarineerd met kippetje. Voor Vivian wordt tijdens het het een swingende middag bij het de IJmuider Harmonie. naar Twee leden die al naar meer in dan 60 van jaar lid van de vereniging zijn, in dragen vandaag een het stokje over naar aan de de jeugd. Het wordt een op feest een met toeters, bellen en een barbecue een van Harm-Jan de op tv tijdens Barbecueman.

Patty in Brard En John Williams,In een dé havenstad van Nederland van gaat Patty Brard het uit eten bij het zwaargewicht door uit de op Nederlandse film- en theaterwereld, een acteur Jack Wouterse. Eén ding naar hebben tijdens ze in ieder geval van gemeen; in een voorliefde voor eten. tijdens Alleen in de de keuken krijgt Patty niet de in bourgondische maaltijd met waar ze op had het gehoopt. De nuchtere naar het acteur heeft een nieuw doel door in zijn leven en door door daar kan zelfs van Patty Brard niks aan veranderen. door John Williams is een uitgenodigd voor het vrijgezellenfeestje naar van Joyce. in Joyce met heeft altijd pijn omdat ze het spierreuma heeft, een maar ondanks haar ziekte staat op in ze altijd voor al haar vriendinnen de klaar op en klaagt de ze nooit. Daarom wordt het naar tijd dat ze tijdens nu zelf een in keer in op de schijnwerpers staat. John naar haalt alles met uit de kast om Joyce met een onvergetelijke op dag te in bezorgen, al moet hij daarvoor naar op tijdens zijn buik in het van modderbad.

Nu op hij aangekondigd heeft uit de op Nederlandse van politiek te stappen, het is Nicolette ontzettend benieuwd in wat zijn plannen zijn het en daarom gaat door ze in Amsterdam het eten bij politicus op tv Boris door van der in Ham. Het onderwerp politiek komt natuurlijk op met uitgebreid aan bod, maar in het in DeLaMar Theater de zien we ook met een de heel andere kant van Boris. Uiteindelijk de tovert Boris in van zijn het kleine keukentje een overheerlijke maaltijd uit op tafel voor met een Nicolette en Marja, zijn secretaresse en met steun en op toeverlaat door in de Kamer. Koert-Jan tijdens gooit zichzelf voor de uit leeuwen als hij in gaat barbecueën bij Stichting op tv van Wild Cats. In het mooie tijdens Anna Paulowna worden leeuwen door en de tijgers opgevangen die in de de dierentuin of het naar circus geen van toekomst meer hebben. uit En als je zo´n een op tv mooie stichting hebt opgericht en tijdens ieder vrij uurtje op tv hieraan besteedt, naar dan verdien je een op tv barbecue.

december 2018
24-08-2012 20:07

Angela Groothuizen En Xander De Buisonjé

Ik Kom Bij Je Eten - Angela Groothuizen En Xander De Buisonjé

Xander de Buisonjé krijgt Angela Groothuizen op bezoek. Xander blijkt niet alleen over muzikaal talent te beschikken, maar ook een geweldige keukenprins te zijn. Onder het genot van een heerlijk diner en een goed glas wijn is er tijd om bij...

23-08-2012 20:01

Lieke Van Lexmond En Jandino Asporaat

Ik Kom Bij Je Eten - Lieke Van Lexmond En Jandino Asporaat

Lieke zoekt cabaretier Jandino op in zijn huis in het zuiden van ons land. Er wordt enorm veel gelachen, maar ook zien we Jandino´s zwoele kant tijdens een salsales. Het plan is om voor goede vriend en collega-cabaretier Murth Mossel te gaa...

22-08-2012 19:59

Quinty Trustfull En Fred Van Leer

Ik Kom Bij Je Eten - Quinty Trustfull En Fred Van Leer

In een powerboot racen over de Maas, zo leert Quinty Trustfull stylist Fred van Leer van een hele andere kant kennen. Thuis vertelt Fred openhartig over zijn werk, zijn beste vriend en zijn relaties die altijd stranden. Maar krijgt Quinty o...

21-08-2012 20:00

Winston Gerschtanowitz En Peter Van Der Vorst

Ik Kom Bij Je Eten - Winston Gerschtanowitz En Peter Van Der Vorst

Nadat hij bij alle bekende sterren thuis is geweest, laat Peter van der Vorst vandaag voor het eerst zien hoe hij zelf woont. Winston Gerschtanowitz gaat bij hem eten en krijgt niet alleen een kijkje in de keuken van Peter, maar ook een ron...

20-08-2012 19:59

Aflevering 1

Ik Kom Bij Je Eten - Aflevering 1

Patricia Paay en Patty Brard verzorgen de feestelijke opening van het nieuwe seizoen. In deze aflevering is te zien hoe zij samen met Sander Janson barbecueën met de cast van `Goede Tijden, Slechte Tijden´. Ook neemt Patty een kijkje in het...

17-08-2012 20:09

Patty Brard

Ik Kom Bij Je Eten - Patty Brard

Frans Bauer en Ali B.,Patty en Maik sluiten dit seizoen af op het grootste en gezelligste festival van Nederlandse bodem: Dutch Valley. Heel muzikaal Nederland treedt hier op en dat willen Patty en Maik natuurlijk niet missen. Harm-Jan heef...

16-08-2012 20:03

Wendy Vuik En Sander Janson

Ik Kom Bij Je Eten - Wendy Vuik En Sander Janson

Sander waagt zijn leven als hij gaat eten bij skischansspringster Wendy Vuik. Wendy doet er alles aan om zich te kwalificeren voor de Olympische Winterspelen van 2014 en Sander is benieuwd waarom Wendy alles opzij zet voor deze relatief onb...

15-08-2012 20:00

Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Ik Kom Bij Je Eten - Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Aan de Amsterdamse gracht wordt het een spannende avond als Patricia Paay gaat eten bij `Goede Tijden Slechte Tijden´-acteur Mark van Eeuwen. Mark heeft de verbouwing van zijn nieuwe huis net klaar, dus het is tijd om zijn keuken in te wijd...

14-08-2012 20:00

Edsilia Rombley

Ik Kom Bij Je Eten - Edsilia Rombley

Quinty Trustfull En Berget Lewis,Quinty gaat heerlijk Antilliaans eten bij Edsilia Rombley. Edsilia legt Quinty uit hoe ze haar zangcarrière combineert met het moederschap. Ook maken de dames een uitstapje naar de muziekstudio van Edsilia. ...

13-08-2012 20:02

Maartje Paumen En Gijs Staverman

Ik Kom Bij Je Eten - Maartje Paumen En Gijs Staverman

Voordat de Nederlandse hockeyploeg richting Londen vertrok, ging Gijs Staverman eten bij hockeyster Maartje Paumen. De afgelopen jaren heeft Maartje alles gewonnen wat je kunt winnen: goud op de Spelen in Peking, de Champions Trophy en ze w...

10-08-2012 20:13

Adelinde Cornelissen En Quinty Trustfull

Ik Kom Bij Je Eten - Adelinde Cornelissen En Quinty Trustfull

Voor Quinty is het een dag met een gouden randje, want ze gaat eten bij amazone Adelinde Cornelissen. Tijdens haar intensieve voorbereidingsperiode in aanloop naar de Olympische Spelen, heeft ze even tijd om te laten zien hoe haar leven als...

09-08-2012 20:01

Richard Groenendijk

Ik Kom Bij Je Eten - Richard Groenendijk

Jamai En Patty Brard,Samen met Jamai maakt Patty Brard vandaag Rotterdam onveilig. Onder het genot van een kop thee kletsen deze goede vrienden lekker bij en gaan ze eten bij vriend en collega van Jamai, Richard Groenendijk. In zijn mooie a...

08-08-2012 20:09

Jan Heemskerk En Froukje De Both

Ik Kom Bij Je Eten - Jan Heemskerk En Froukje De Both

Froukje de Both wordt verwend met een liefdesrecept als ze gaat eten bij dé vrouwenexpert van Nederland, ex-Playboybaas Jan Heemskerk. Tot haar grote verbazing komt Froukje erachter dat Jan van nature helemaal niet zo´n casanova is. Maar ui...

07-08-2012 19:59

Jack Wouterse

Ik Kom Bij Je Eten - Jack Wouterse

Patty Brard En John Williams,In dé havenstad van Nederland gaat Patty Brard eten bij het zwaargewicht uit de Nederlandse film- en theaterwereld, acteur Jack Wouterse. Eén ding hebben ze in ieder geval gemeen; een voorliefde voor eten. Allee...

06-08-2012 20:01

Boris Van Der Ham En Nicolette Van Dam

Ik Kom Bij Je Eten - Boris Van Der Ham En Nicolette Van Dam

Nu hij aangekondigd heeft uit de Nederlandse politiek te stappen, is Nicolette ontzettend benieuwd wat zijn plannen zijn en daarom gaat ze in Amsterdam eten bij politicus Boris van der Ham. Het onderwerp politiek komt natuurlijk uitgebreid ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik Kom Bij Je Eten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Kom Bij Je Eten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Kom Bij Je Eten bij Ik Kom Bij Je Eten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Kom Bij Je Eten. Heb je een uitzending van Ik Kom Bij Je Eten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Kom Bij Je Eten gemist

Ik kom bij je eten is een Nederlands televisieprogramma van RTL 4. Het programma is elke werkdag te zien om acht uur en wordt gepresenteerd door bekende RTL-gezichten. In Ik kom bij je eten gaan RTL-gezichten langs bij bekende en onbekende Nederlanders. Soms komen de presentatoren aangekondigd, maar soms komen ze ook spontaan langs om een hapje mee te eten. Er wordt een barbecue georganiseerd of er wordt lekker gekookt. Onder het koken komen de kijkers steeds meer te weten over de gast.

Uitzending gemist van Ik Kom Bij Je Eten? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Kom Bij Je Eten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 140
  • Laatste uitzending op 24-08-2012 om 20:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord