Programma gemist?

Xander de Buisonjé op krijgt met Angela Groothuizen op bezoek. door Xander met blijkt niet alleen naar over muzikaal talent te met beschikken, maar van ook een geweldige keukenprins het te zijn. Onder een het genot van door een heerlijk diner en de een goed glas wijn de is er tijd in om door bij te praten met de door het hele familie de met Buisonjé. Verder is Evelyn tijdens Struik op de op tv camping getuige van een op officiële plechtigheid, van want op de Fransche in Kamp krijgt een hele het op bijzondere campingmedewerker van de burgemeester uit een lintje. Als klap in op de vuurpijl het een wordt er afgesloten met een naar verrassingsbarbecue van Harm een Jan de naar barbecueman.

Lieke van zoekt cabaretier van Jandino op in zijn huis van in het van zuiden van ons op land. Er wordt enorm tijdens veel in gelachen, maar ook zien in we Jandino´s zwoele kant uit tijdens een salsales. in Het plan is om door in voor goede vriend en door collega-cabaretier Murth Mossel te gaan de naar koken, alleen laat met Murth lang op zich wachten. Sander tijdens Janson het laat zich op van zijn stoerste kant zien tijdens tijdens een de barbecue bij de de Tilburgse rugbydames.

In tijdens een powerboot racen op tv over de Maas, zo leert met Quinty Trustfull stylist met Fred van door Leer van een hele de andere een kant kennen. in Thuis vertelt Fred openhartig over zijn met van werk, zijn beste vriend en tijdens zijn uit relaties die altijd stranden. Maar krijgt van Quinty ook op toegang tot Freds het grote geheim, van zijn kledingkast? tijdens Ondertussen is Vivian Slingerland door in Wilsum waar ze kennis op maakt met met Willem, de lokale held het van de de voetbalvereniging.

Nadat hij bij door alle bekende uit sterren thuis is de geweest, laat het Peter van der Vorst vandaag uit voor het eerst van zien hoe hij met zelf woont. in Winston Gerschtanowitz gaat bij in op tv hem eten en naar krijgt niet alleen een kijkje op in in de keuken van Peter, maar van ook door een rondleiding in het uit nieuwe kantoor een van Peters productiebedrijf Vorst het Media. Evelyn Struik is in op met het Noordwijkse strand waar in dierenvriend Kees zogenaamd een melding de krijgt in van een gestrande de zeehond, maar verrast wordt met uit een het barbecue.

Patricia met Paay en Patty Brard verzorgen de op tv de feestelijke opening van een het nieuwe seizoen. naar In deze het aflevering is te zien tijdens hoe zij samen met met Sander Janson barbecueën in met de cast van uit `Goede Tijden, van Slechte Tijden´. op tv Ook neemt Patty met een kijkje in het door huis door van Ferry Doedens door en probeert Patricia van wat sappige details uit los te peuteren bij de in acteurs door tijdens een boottocht. Onder het een genot van door een heerlijke barbecue van een Harm-Jan de barbecueman een wordt de met dag afgesloten met met een spetterend uit optreden van Waylon.

Frans Bauer op en Ali B.,Patty en tijdens Maik sluiten dit met seizoen af de op het door grootste en gezelligste festival van een Nederlandse bodem: het Dutch uit Valley. Heel muzikaal Nederland treedt hier op tv van op en dat met willen Patty en Maik een natuurlijk niet missen. Harm-Jan heeft uit zijn barbecue meegenomen met en talloze artiesten van prikken een vorkje op mee. een Zo komen onder andere tijdens Frans Bauer, René van Froger, Edsilia Rombley uit en Nick en Simon het langs. Maar naar ook spreken Maik en van Patty Ali B. van en de door mannen van een Di-Rect over op tv hun hoogtepunt deze zomer. Voor het Patty wordt het het een extra bijzondere en het emotionele in dag, want ze treedt voor in het een laatst op met de dames door van het LUV.

Sander waagt zijn een leven in als hij het gaat eten bij skischansspringster in Wendy Vuik. Wendy doet in er van alles aan om zich te van kwalificeren voor de het Olympische een Winterspelen van 2014 en Sander is door benieuwd waarom op tv Wendy alles opzij de zet op tv voor deze relatief een onbekende sport. Uiteraard wil hij naar ook weten hoe op het is om van uit zo´n hoge schans tijdens te tijdens springen. De weg omhoog gaat naar op tv goed, maar komt Sander op die op op tv lange latten ook door veilig beneden? In Woudenberg hebben uit elf met jongeren ervoor gekozen op om deze zomer niet uit op feestvakantie in te gaan naar Lloret van of Salou. Zij zijn met op een eigen kosten naar Moldavië een gegaan om daar een tijdens speeltuin voor kinderen te door bouwen. Na al op tv dat harde de werken gaat Evelyn van langs om met deze de met jongeren na te de praten onder het genot van een van lekkere barbecue van de door Harm-Jan.

Aan uit de Amsterdamse gracht door wordt het een spannende het avond op als Patricia Paay gaat door eten bij naar `Goede Tijden Slechte Tijden´-acteur door Mark van Eeuwen. Mark in heeft naar de verbouwing van zijn met nieuwe huis van net klaar, dus het is van tijd om zijn het keuken in tijdens te wijden het met oesters en champagne. En niet het alleen uit de keuken wordt ingewijd, in Patricia van en Mark duiken ook samen uit de slaapkamer met in. En het feest met is het helemaal compleet als de oud-huisgenoten op tv van Mark de zich melden voor het van diner. Met een in bolderkar op vol speelgoed reist Vivian door naar Wageningen. Nathalie heeft hier naar een speelgoedbank op opgericht waar de gezinnen die het naar financieel moeilijk hebben speelgoed voor tijdens hun kinderen naar kunnen afhalen. En op tv omdat Nathalie naar al haar vrije een tijd in de speelgoedbank steekt, op in vinden haar vriendinnen het tijd door worden dat er nu in naar iets voor Nathalie gedaan een wordt. Ze met regelen als verrassing dat barbecuespecialist Harm-Jan door komt op barbecueën.

Quinty Trustfull op tv En in Berget Lewis,Quinty gaat de heerlijk Antilliaans eten bij uit Edsilia Rombley. Edsilia legt met Quinty op tv uit hoe ze haar tijdens zangcarrière combineert met het moederschap. op tijdens Ook maken de dames uit een uitstapje op tv naar de muziekstudio van door Edsilia. Hier brengt Edsilia´s door man, naar Tjeerd Oosterhuis, haar helemaal in tijdens verlegenheid van als hij vertelt waarom hij met Edsilia zo´n goede van zangeres op tv vindt. Quinty waagt zich ook even de achter naar de microfoon. uit Zou er een carrière als met zangeres van voor haar inzitten? Aan op tafel schuift niet alleen naar de zus van van Edsilia aan, naar maar wordt het gezelschap ook uit verrast met in een bezoekje van vriendin de en zangeres Berget het op tv Lewis. In Den Bosch gaat het Koert-Jan naar de in 82-jarige met oma Gerda. Ondanks haar leeftijd staat op tv oma tijdens Gerda iedere dag een klaar om naar `de oudjes´ te helpen. En haar door kleindochter vindt het dit zo van bijzonder, dat van ze oma Gerda zelf een keer op in de op tv spotlights wil tijdens zetten.

Voordat het de Nederlandse hockeyploeg op richting Londen vertrok, naar ging Gijs Staverman eten naar bij hockeyster Maartje van Paumen. De afgelopen in jaren heeft door Maartje alles in gewonnen wat je uit kunt winnen: goud op op de Spelen in met Peking, de Champions Trophy en op ze werd uitgeroepen naar tot beste speelster in van de het wereld. naar Maar hoe bereidt deze topsporter zich van voor met op de Olympische Spelen tijdens in Londen? En kan tijdens met de koningin van de op strafcorner Gijs binnen een uit uurtje de fijne kneepjes met van leren? Uiteindelijk komen de we erachter of Maartje de samen met de Nederlandse op tv hockeydames de hooggespannen verwachtingen door in Londen waarmaakt van de en goud wint. Vivian gaat het terug in de een tijd, want ze in gaat op bezoek een bij een prehistorische nederzetting. tijdens Educatief medewerker een Martin heeft de van nederzetting gered van de van financiële ondergang een en van heeft daarom een barbecue in verdiend. Maar in tijdens de prehistorie gaat een niks vanzelf, dus Vivian moet op zelf aan een de de slag om hout uit te sprokkelen en vuur te van maken.

Voor uit Quinty is het een naar dag een met een gouden randje, want in ze gaat eten naar bij amazone Adelinde het Cornelissen. in Tijdens haar intensieve voorbereidingsperiode in aanloop op tv naar de Olympische in Spelen, heeft het ze even tijd tijdens om te tijdens laten zien hoe haar leven van als uit topsportster eruitziet het en zelfs Quinty een klein lesje een te geven. de Thuis blijkt van Adelinde niet alleen haar door paarden goed te dresseren, op tv een maar ook haar vriend de gaat voor haar in door een flinke draf om tijdens het eten in op tijd op naar tafel naar te krijgen. Adelinde gaat op de op Spelen voor goud naar de en niets minder, een maar maakt ze van samen met haar paard Parzival de deze verwachtingen waar? Ook door Evelyn gaat een op de een sportieve toer en waagt met zich aan een partijtje met rolstoelhockey. uit Dennis laat de Evelyn zien dat een handicap in geen belemmering is om uit op tv flink te sporten, alleen een heb je soms extra hulp door nodig. En naar als er de dan iemand naar is die dag en nacht het geheel belangeloos op tv voor je op tv klaar staat, dan is dat het een hele op goede reden voor tijdens een verrassingsbarbecue.

Jamai En Patty door Brard,Samen met op Jamai maakt Patty Brard in vandaag Rotterdam onveilig. op Onder het genot met naar van een kop thee kletsen op tv deze goede vrienden lekker tijdens bij en van gaan ze eten bij in de vriend en collega van Jamai, het Richard Groenendijk. van In zijn mooie appartement uit vertelt deze cabaretier over het zijn van leven en de laat hij Jamai en Patty genieten van van naar zijn kookkunsten. een Ze hadden zich allemaal door nog zo voorgenomen om vandaag op tv door op de lijn te naar letten, maar op binnen een minuut gaat dat voornemen van de deur op tv uit door en wordt het een hilarisch diner in voor drie. op Koert-Jan heeft een bijzondere door ontmoeting naar met de jonge door Chantal. Toen het tijdens thuis niet meer ging is de Chantal op de uit door zorgboerderij van de door familie Smulders gaan op tv wonen en door een hun hulp en steun is uit ze helemaal opgebloeid. En op daar is met Chantal zo dankbaar het voor, dat ze op tv hen van graag wil bedanken met een met barbecue.

Froukje de Both in wordt verwend met op tv een liefdesrecept het als ze gaat eten uit bij dé naar vrouwenexpert door van Nederland, ex-Playboybaas Jan Heemskerk. Tot tijdens haar grote verbazing op tijdens komt Froukje erachter dat Jan van van nature helemaal niet de zo´n de casanova is. Maar van uiteindelijk weet Jan Froukje toch de van te verleiden met een mooi tijdens pak, een door lekker glas het bubbels en een goed gemarineerd met kippetje. Voor Vivian door wordt het een op swingende middag bij de uit op tv IJmuider Harmonie. Twee leden tijdens die al meer dan 60 op van jaar lid van de vereniging zijn, door dragen vandaag naar het stokje over met aan de op jeugd. Het wordt de een feest met toeters, het bellen en een een barbecue van Harm-Jan tijdens de naar Barbecueman.

Patty een Brard En John Williams,In dé tijdens havenstad van Nederland in gaat Patty met Brard op tv eten bij het zwaargewicht uit de met het Nederlandse film- en theaterwereld, acteur in Jack Wouterse. Eén ding op met hebben ze in in ieder geval gemeen; een door voorliefde voor eten. het Alleen in de keuken krijgt van Patty de niet de bourgondische maaltijd het waar ze op met had gehoopt. de De nuchtere acteur heeft een met nieuw de doel in zijn op leven en daar kan op tv zelfs Patty Brard door niks aan met veranderen. John Williams de is uitgenodigd voor van het vrijgezellenfeestje van in Joyce. Joyce heeft altijd pijn op tv omdat de ze spierreuma heeft, maar uit ondanks haar ziekte staat op tv de ze altijd voor al haar vriendinnen door klaar en op klaagt ze nooit. de Daarom wordt het op tijd dat ze uit nu zelf een op keer in het de schijnwerpers staat. op John haalt door alles uit de kast in om Joyce een onvergetelijke dag de met te bezorgen, al moet hij van daarvoor op zijn buik op in door het modderbad.

Nu hij in aangekondigd de heeft uit de Nederlandse politiek te met stappen, is door Nicolette tijdens ontzettend benieuwd wat zijn uit plannen zijn en daarom gaat op ze in Amsterdam naar eten bij naar politicus Boris van op tv der Ham. Het onderwerp door politiek door komt natuurlijk uitgebreid aan bod, op tv maar in het een DeLaMar uit Theater zien we ook een de door heel andere kant tijdens van Boris. Uiteindelijk tovert Boris van in op tv zijn kleine keukentje een van overheerlijke maaltijd op tafel met voor Nicolette door en Marja, zijn secretaresse op en steun naar en toeverlaat in de Kamer. van Koert-Jan tijdens gooit zichzelf voor van de leeuwen als van hij gaat barbecueën van bij Stichting op Wild Cats. In het het mooie Anna Paulowna worden leeuwen op en uit tijgers opgevangen die in de de op tv dierentuin of het circus geen het toekomst meer door hebben. En tijdens als je zo´n tijdens mooie stichting hebt opgericht en in ieder vrij uurtje het hieraan in besteedt, dan verdien uit je een barbecue.

mei 2019
24-08-2012 20:07

Angela Groothuizen En Xander De Buisonjé

Ik Kom Bij Je Eten - Angela Groothuizen En Xander De Buisonjé

Xander de Buisonjé krijgt Angela Groothuizen op bezoek. Xander blijkt niet alleen over muzikaal talent te beschikken, maar ook een geweldige keukenprins te zijn. Onder het genot van een heerlijk diner en een goed glas wijn is er tijd om bij...

23-08-2012 20:01

Lieke Van Lexmond En Jandino Asporaat

Ik Kom Bij Je Eten - Lieke Van Lexmond En Jandino Asporaat

Lieke zoekt cabaretier Jandino op in zijn huis in het zuiden van ons land. Er wordt enorm veel gelachen, maar ook zien we Jandino´s zwoele kant tijdens een salsales. Het plan is om voor goede vriend en collega-cabaretier Murth Mossel te gaa...

22-08-2012 19:59

Quinty Trustfull En Fred Van Leer

Ik Kom Bij Je Eten - Quinty Trustfull En Fred Van Leer

In een powerboot racen over de Maas, zo leert Quinty Trustfull stylist Fred van Leer van een hele andere kant kennen. Thuis vertelt Fred openhartig over zijn werk, zijn beste vriend en zijn relaties die altijd stranden. Maar krijgt Quinty o...

21-08-2012 20:00

Winston Gerschtanowitz En Peter Van Der Vorst

Ik Kom Bij Je Eten - Winston Gerschtanowitz En Peter Van Der Vorst

Nadat hij bij alle bekende sterren thuis is geweest, laat Peter van der Vorst vandaag voor het eerst zien hoe hij zelf woont. Winston Gerschtanowitz gaat bij hem eten en krijgt niet alleen een kijkje in de keuken van Peter, maar ook een ron...

20-08-2012 19:59

Aflevering 1

Ik Kom Bij Je Eten - Aflevering 1

Patricia Paay en Patty Brard verzorgen de feestelijke opening van het nieuwe seizoen. In deze aflevering is te zien hoe zij samen met Sander Janson barbecueën met de cast van `Goede Tijden, Slechte Tijden´. Ook neemt Patty een kijkje in het...

17-08-2012 20:09

Patty Brard

Ik Kom Bij Je Eten - Patty Brard

Frans Bauer en Ali B.,Patty en Maik sluiten dit seizoen af op het grootste en gezelligste festival van Nederlandse bodem: Dutch Valley. Heel muzikaal Nederland treedt hier op en dat willen Patty en Maik natuurlijk niet missen. Harm-Jan heef...

16-08-2012 20:03

Wendy Vuik En Sander Janson

Ik Kom Bij Je Eten - Wendy Vuik En Sander Janson

Sander waagt zijn leven als hij gaat eten bij skischansspringster Wendy Vuik. Wendy doet er alles aan om zich te kwalificeren voor de Olympische Winterspelen van 2014 en Sander is benieuwd waarom Wendy alles opzij zet voor deze relatief onb...

15-08-2012 20:00

Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Ik Kom Bij Je Eten - Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Aan de Amsterdamse gracht wordt het een spannende avond als Patricia Paay gaat eten bij `Goede Tijden Slechte Tijden´-acteur Mark van Eeuwen. Mark heeft de verbouwing van zijn nieuwe huis net klaar, dus het is tijd om zijn keuken in te wijd...

14-08-2012 20:00

Edsilia Rombley

Ik Kom Bij Je Eten - Edsilia Rombley

Quinty Trustfull En Berget Lewis,Quinty gaat heerlijk Antilliaans eten bij Edsilia Rombley. Edsilia legt Quinty uit hoe ze haar zangcarrière combineert met het moederschap. Ook maken de dames een uitstapje naar de muziekstudio van Edsilia. ...

13-08-2012 20:02

Maartje Paumen En Gijs Staverman

Ik Kom Bij Je Eten - Maartje Paumen En Gijs Staverman

Voordat de Nederlandse hockeyploeg richting Londen vertrok, ging Gijs Staverman eten bij hockeyster Maartje Paumen. De afgelopen jaren heeft Maartje alles gewonnen wat je kunt winnen: goud op de Spelen in Peking, de Champions Trophy en ze w...

10-08-2012 20:13

Adelinde Cornelissen En Quinty Trustfull

Ik Kom Bij Je Eten - Adelinde Cornelissen En Quinty Trustfull

Voor Quinty is het een dag met een gouden randje, want ze gaat eten bij amazone Adelinde Cornelissen. Tijdens haar intensieve voorbereidingsperiode in aanloop naar de Olympische Spelen, heeft ze even tijd om te laten zien hoe haar leven als...

09-08-2012 20:01

Richard Groenendijk

Ik Kom Bij Je Eten - Richard Groenendijk

Jamai En Patty Brard,Samen met Jamai maakt Patty Brard vandaag Rotterdam onveilig. Onder het genot van een kop thee kletsen deze goede vrienden lekker bij en gaan ze eten bij vriend en collega van Jamai, Richard Groenendijk. In zijn mooie a...

08-08-2012 20:09

Jan Heemskerk En Froukje De Both

Ik Kom Bij Je Eten - Jan Heemskerk En Froukje De Both

Froukje de Both wordt verwend met een liefdesrecept als ze gaat eten bij dé vrouwenexpert van Nederland, ex-Playboybaas Jan Heemskerk. Tot haar grote verbazing komt Froukje erachter dat Jan van nature helemaal niet zo´n casanova is. Maar ui...

07-08-2012 19:59

Jack Wouterse

Ik Kom Bij Je Eten - Jack Wouterse

Patty Brard En John Williams,In dé havenstad van Nederland gaat Patty Brard eten bij het zwaargewicht uit de Nederlandse film- en theaterwereld, acteur Jack Wouterse. Eén ding hebben ze in ieder geval gemeen; een voorliefde voor eten. Allee...

06-08-2012 20:01

Boris Van Der Ham En Nicolette Van Dam

Ik Kom Bij Je Eten - Boris Van Der Ham En Nicolette Van Dam

Nu hij aangekondigd heeft uit de Nederlandse politiek te stappen, is Nicolette ontzettend benieuwd wat zijn plannen zijn en daarom gaat ze in Amsterdam eten bij politicus Boris van der Ham. Het onderwerp politiek komt natuurlijk uitgebreid ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik Kom Bij Je Eten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Kom Bij Je Eten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Kom Bij Je Eten bij Ik Kom Bij Je Eten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Kom Bij Je Eten. Heb je een uitzending van Ik Kom Bij Je Eten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Kom Bij Je Eten gemist

Ik kom bij je eten is een Nederlands televisieprogramma van RTL 4. Het programma is elke werkdag te zien om acht uur en wordt gepresenteerd door bekende RTL-gezichten. In Ik kom bij je eten gaan RTL-gezichten langs bij bekende en onbekende Nederlanders. Soms komen de presentatoren aangekondigd, maar soms komen ze ook spontaan langs om een hapje mee te eten. Er wordt een barbecue georganiseerd of er wordt lekker gekookt. Onder het koken komen de kijkers steeds meer te weten over de gast.

Uitzending gemist van Ik Kom Bij Je Eten? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Kom Bij Je Eten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 140
  • Laatste uitzending op 24-08-2012 om 20:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord