Programma gemist?

Xander de Buisonjé een naar krijgt Angela Groothuizen op de bezoek. Xander op tv blijkt niet alleen over muzikaal op tv talent de te beschikken, maar naar ook een geweldige keukenprins op te zijn. de Onder het genot van een heerlijk op tv diner en de een goed glas de wijn in is er tijd naar om bij te praten met de tijdens een hele familie de tijdens Buisonjé. Verder is Evelyn met Struik op de camping een getuige van een naar officiële plechtigheid, van want op de Fransche in Kamp krijgt een hele van bijzondere campingmedewerker van op de door burgemeester een lintje. Als klap op tv op de tijdens vuurpijl de wordt er afgesloten met een verrassingsbarbecue naar van op tv Harm Jan tijdens de barbecueman.

Lieke de zoekt cabaretier in Jandino op in zijn huis in met het zuiden van naar ons land. de Er op wordt enorm veel gelachen, op tv maar ook zien op tv we Jandino´s zwoele kant tijdens op een op salsales. Het plan tijdens is om voor goede vriend van tijdens en collega-cabaretier Murth Mossel te gaan de koken, alleen laat een Murth met lang op zich wachten. Sander uit Janson laat zich op tv van zijn uit stoerste kant op tv zien tijdens een in barbecue bij de Tilburgse in rugbydames.

In tijdens een powerboot racen over een de Maas, zo van leert Quinty Trustfull de stylist Fred van op tv Leer van een het hele andere kant het kennen. Thuis een vertelt Fred het openhartig over zijn werk, de zijn beste vriend en een zijn relaties door die altijd door stranden. Maar krijgt van Quinty ook toegang tot Freds grote door tijdens geheim, zijn kledingkast? Ondertussen een is Vivian Slingerland in tijdens Wilsum waar uit ze kennis maakt met Willem, van de lokale op held tijdens van de voetbalvereniging.

Nadat hij bij op tv alle bekende de sterren thuis is tijdens geweest, laat Peter naar van tijdens der Vorst vandaag uit voor het eerst in zien hoe hij zelf met woont. Winston Gerschtanowitz van gaat bij het hem eten en op tv krijgt niet alleen op tv een kijkje in de keuken met van door Peter, maar ook een rondleiding in door het met nieuwe kantoor van Peters naar productiebedrijf Vorst Media. Evelyn uit Struik uit is op een het Noordwijkse strand met waar dierenvriend Kees zogenaamd het een melding krijgt van op tv een gestrande zeehond, maar door verrast wordt met een een tijdens barbecue.

Patricia Paay en op tijdens Patty Brard verzorgen de feestelijke opening in een van het nieuwe seizoen. tijdens In deze aflevering de is te zien hoe uit zij samen met op tv Sander Janson barbecueën van met de cast van van `Goede naar Tijden, Slechte Tijden´. Ook door neemt Patty een de kijkje in het tijdens huis van Ferry het Doedens en probeert tijdens Patricia wat van sappige details los te peuteren een bij door de acteurs tijdens een boottocht. uit een Onder het genot van een in heerlijke naar barbecue van Harm-Jan de door barbecueman wordt de dag van afgesloten met een spetterend door optreden uit van Waylon.

Frans Bauer in en Ali B.,Patty het en Maik sluiten een dit seizoen af op tv op de het grootste en op tv gezelligste festival van Nederlandse bodem: naar Dutch Valley. uit Heel muzikaal Nederland treedt met hier door op en dat willen Patty een en Maik door natuurlijk niet missen. Harm-Jan uit heeft zijn op tv barbecue meegenomen en door talloze artiesten prikken een op tv vorkje mee. naar Zo komen onder een andere Frans Bauer, René naar Froger, Edsilia Rombley door en uit Nick en Simon langs. met Maar ook spreken Maik en in Patty Ali naar B. uit en de mannen van van Di-Rect over uit hun hoogtepunt deze zomer. Voor in Patty wordt het een met extra bijzondere een en emotionele dag, want door ze treedt tijdens voor het laatst op uit het met de dames van van LUV.

Sander op tv waagt zijn in leven als hij tijdens gaat eten bij op tv skischansspringster Wendy Vuik. Wendy doet er uit de alles aan om zich te kwalificeren op voor een de Olympische Winterspelen van 2014 op en op Sander is benieuwd een waarom Wendy alles op tv opzij zet met voor deze relatief onbekende sport. een Uiteraard wil in hij ook weten van hoe het de is om van zo´n hoge van schans te springen. De uit naar weg omhoog gaat goed, op maar komt van Sander op die lange latten het ook op veilig beneden? In Woudenberg hebben elf met jongeren op ervoor gekozen de om deze zomer niet op uit feestvakantie te gaan door naar Lloret of Salou. naar Zij zijn op met eigen in kosten naar door Moldavië gegaan om daar een naar speeltuin voor kinderen door te bouwen. Na al op tijdens dat harde werken gaat Evelyn langs met het om met deze uit jongeren na te op tv praten onder het genot van een een lekkere barbecue uit van het Harm-Jan.

Aan het de Amsterdamse gracht wordt op tv het uit een spannende avond als Patricia van Paay naar gaat eten bij `Goede Tijden Slechte het op Tijden´-acteur Mark van de Eeuwen. Mark heeft de verbouwing het van zijn nieuwe huis op net klaar, dus door het is tijd het om zijn een keuken in van te wijden met oesters en het champagne. tijdens En niet alleen de tijdens keuken wordt ingewijd, Patricia van en Mark een duiken op ook samen de slaapkamer in. een En het het feest is van helemaal compleet als de oud-huisgenoten van van in Mark zich melden voor met het diner. Met een bolderkar op tv vol speelgoed naar reist Vivian op tv naar Wageningen. de Nathalie heeft hier een speelgoedbank opgericht in waar gezinnen de die de het financieel moeilijk hebben speelgoed door voor hun kinderen in kunnen afhalen. uit En omdat Nathalie het al haar met vrije tijd in de speelgoedbank uit steekt, door vinden haar vriendinnen het tijd met worden dat er nu in op tv iets voor Nathalie gedaan wordt. Ze het regelen als de verrassing dat het barbecuespecialist Harm-Jan door komt barbecueën.

Quinty Trustfull op En in Berget Lewis,Quinty gaat heerlijk Antilliaans eten een bij Edsilia Rombley. op Edsilia legt Quinty in uit hoe ze in haar zangcarrière combineert op tv met het moederschap. met uit Ook maken de naar dames een uitstapje naar de muziekstudio op tv van Edsilia. het Hier brengt Edsilia´s met man, Tjeerd Oosterhuis, in haar helemaal in verlegenheid het als in hij vertelt waarom het hij Edsilia de zo´n goede zangeres vindt. Quinty naar waagt zich ook even naar achter de microfoon. met Zou er op een carrière als tijdens zangeres voor naar haar inzitten? naar Aan tafel schuift niet alleen op tv de zus van op Edsilia aan, maar wordt van het de gezelschap ook verrast met een tijdens bezoekje van vriendin op en in zangeres Berget op tv Lewis. In Den Bosch tijdens gaat Koert-Jan naar op tv de 82-jarige tijdens oma Gerda. Ondanks naar haar leeftijd staat oma uit Gerda iedere dag klaar op om `de oudjes´ op tv te helpen. En haar op kleindochter vindt een dit zo het bijzonder, dat ze oma Gerda een zelf met een keer in in de spotlights wil op zetten.

Voordat de Nederlandse op tv hockeyploeg richting op Londen met vertrok, ging Gijs naar Staverman eten bij in hockeyster Maartje Paumen. van De afgelopen jaren een heeft Maartje alles gewonnen door wat je van kunt winnen: goud met op de Spelen in Peking, op tv de Champions Trophy en de ze werd door uitgeroepen tot beste speelster door van tijdens de wereld. door Maar hoe bereidt deze topsporter in zich het voor op de Olympische Spelen door in tijdens Londen? En kan op de koningin van de in strafcorner Gijs binnen een met uurtje de in fijne kneepjes leren? Uiteindelijk met komen we erachter uit of Maartje samen met op de Nederlandse hockeydames in de op hooggespannen verwachtingen door in Londen waarmaakt en naar goud wint. Vivian uit gaat terug in van de tijd, een want ze gaat op een bezoek bij een het prehistorische nederzetting. Educatief op tv medewerker Martin heeft de van nederzetting gered van de de financiële in ondergang en het heeft daarom een barbecue verdiend. met Maar in door de prehistorie gaat niks door vanzelf, dus Vivian tijdens moet zelf aan uit de slag om hout uit te sprokkelen en op vuur te tijdens maken.

Voor Quinty op tv is met het een dag met een gouden uit randje, want ze op tv gaat eten bij door amazone Adelinde van Cornelissen. Tijdens op haar intensieve uit voorbereidingsperiode in aanloop door naar de Olympische Spelen, heeft van ze even tijd een om te een laten zien hoe op haar leven als topsportster van eruitziet en het zelfs Quinty een klein lesje door de te geven. Thuis blijkt op tv Adelinde niet alleen haar paarden met goed te in dresseren, met maar ook haar met vriend gaat voor haar het in een flinke draf om met het eten op door tijd op in tafel te het krijgen. Adelinde gaat op de de Spelen voor met goud en door niets minder, maar het maakt ze samen uit met haar paard Parzival deze naar verwachtingen waar? de Ook Evelyn een gaat op de sportieve met toer op tv en waagt zich aan door een partijtje rolstoelhockey. in Dennis laat Evelyn zien dat op tv een de handicap geen belemmering is uit om flink te sporten, het alleen het heb je een soms extra hulp nodig. op tv En als op tv er dan iemand is die dag door en nacht tijdens geheel met belangeloos voor je klaar staat, op tv dan is dat een het hele op tv goede reden voor een in verrassingsbarbecue.

Jamai En Patty op Brard,Samen met Jamai met van maakt Patty Brard vandaag de Rotterdam onveilig. op Onder het genot van een uit kop thee op kletsen deze goede vrienden lekker van bij en in gaan in ze eten bij vriend en collega het van Jamai, een Richard Groenendijk. In zijn met van mooie appartement vertelt deze cabaretier over uit zijn de leven en laat hij Jamai het en op Patty genieten van zijn een kookkunsten. Ze een hadden zich allemaal nog zo op voorgenomen om vandaag van op de de lijn uit te letten, maar binnen tijdens een minuut gaat dat voornemen door een de deur uit en wordt een het een hilarisch door diner op tv voor drie. Koert-Jan heeft een bijzondere op ontmoeting met de van jonge Chantal. in Toen op het thuis niet meer uit ging is met Chantal op de zorgboerderij van tijdens de familie naar Smulders gaan wonen en door een hun hulp en op steun van is ze helemaal opgebloeid. naar En daar het is Chantal met zo dankbaar voor, het dat ze hen de graag wil bedanken met op een barbecue.

Froukje met de Both wordt verwend in met een liefdesrecept als uit ze gaat in eten bij dé tijdens vrouwenexpert van Nederland, de ex-Playboybaas Jan Heemskerk. Tot een haar naar grote verbazing komt een Froukje erachter dat Jan tijdens van nature het helemaal niet een zo´n casanova is. Maar op uiteindelijk weet Jan Froukje door toch te uit verleiden met een een mooi pak, een lekker glas een bubbels en een een goed gemarineerd kippetje. in Voor Vivian tijdens wordt de het een swingende middag bij van de IJmuider een Harmonie. Twee leden die van al meer tijdens dan 60 jaar op tv lid van de een vereniging zijn, dragen vandaag naar het met stokje over aan van de jeugd. Het wordt een in feest met de toeters, bellen in en een barbecue op tv van Harm-Jan de tijdens Barbecueman.

Patty Brard naar En John Williams,In tijdens dé havenstad van Nederland het gaat het Patty Brard eten bij met het zwaargewicht van uit de Nederlandse het film- en theaterwereld, acteur uit Jack uit Wouterse. Eén ding hebben ze in tijdens ieder geval met gemeen; een voorliefde de voor van eten. Alleen in de de keuken krijgt Patty niet de op tv bourgondische maaltijd waar een ze op had van gehoopt. van De nuchtere acteur heeft van een nieuw doel tijdens in zijn op tv leven en daar van kan zelfs Patty Brard niks van aan op veranderen. John Williams is uitgenodigd op tv een voor het vrijgezellenfeestje uit van Joyce. Joyce heeft altijd pijn naar op omdat ze spierreuma heeft, maar ondanks op tv haar ziekte het staat ze altijd voor met al haar vriendinnen op klaar en van klaagt ze op nooit. Daarom wordt het tijd door dat naar ze nu zelf een keer met in op tv de schijnwerpers staat. John haalt door door alles uit de kast om Joyce naar een onvergetelijke naar dag te uit bezorgen, al moet hij naar daarvoor op zijn buik tijdens in tijdens het modderbad.

Nu hij aangekondigd van heeft tijdens uit de Nederlandse politiek tijdens te stappen, is naar Nicolette ontzettend tijdens benieuwd wat zijn op plannen zijn en op daarom gaat op ze in Amsterdam eten bij politicus uit Boris van tijdens der tijdens Ham. Het onderwerp politiek komt door natuurlijk de uitgebreid aan bod, maar met in het DeLaMar Theater van zien we ook met een heel andere het kant van door Boris. Uiteindelijk tovert Boris door in zijn kleine keukentje op een overheerlijke maaltijd door in op tafel voor Nicolette en naar Marja, zijn secretaresse naar en steun en met toeverlaat in in de Kamer. Koert-Jan uit gooit zichzelf voor de de leeuwen als hij gaat uit uit barbecueën bij Stichting Wild Cats. In het tijdens het mooie Anna Paulowna worden door leeuwen en een tijgers opgevangen op tv die in de dierentuin op tv of het op circus geen toekomst meer op hebben. En als je zo´n het mooie tijdens stichting hebt opgericht en tijdens ieder vrij uurtje van hieraan het besteedt, dan verdien je het een barbecue.

juli 2019
24-08-2012 20:07

Angela Groothuizen En Xander De Buisonjé

Ik Kom Bij Je Eten - Angela Groothuizen En Xander De Buisonjé

Xander de Buisonjé krijgt Angela Groothuizen op bezoek. Xander blijkt niet alleen over muzikaal talent te beschikken, maar ook een geweldige keukenprins te zijn. Onder het genot van een heerlijk diner en een goed glas wijn is er tijd om bij...

23-08-2012 20:01

Lieke Van Lexmond En Jandino Asporaat

Ik Kom Bij Je Eten - Lieke Van Lexmond En Jandino Asporaat

Lieke zoekt cabaretier Jandino op in zijn huis in het zuiden van ons land. Er wordt enorm veel gelachen, maar ook zien we Jandino´s zwoele kant tijdens een salsales. Het plan is om voor goede vriend en collega-cabaretier Murth Mossel te gaa...

22-08-2012 19:59

Quinty Trustfull En Fred Van Leer

Ik Kom Bij Je Eten - Quinty Trustfull En Fred Van Leer

In een powerboot racen over de Maas, zo leert Quinty Trustfull stylist Fred van Leer van een hele andere kant kennen. Thuis vertelt Fred openhartig over zijn werk, zijn beste vriend en zijn relaties die altijd stranden. Maar krijgt Quinty o...

21-08-2012 20:00

Winston Gerschtanowitz En Peter Van Der Vorst

Ik Kom Bij Je Eten - Winston Gerschtanowitz En Peter Van Der Vorst

Nadat hij bij alle bekende sterren thuis is geweest, laat Peter van der Vorst vandaag voor het eerst zien hoe hij zelf woont. Winston Gerschtanowitz gaat bij hem eten en krijgt niet alleen een kijkje in de keuken van Peter, maar ook een ron...

20-08-2012 19:59

Aflevering 1

Ik Kom Bij Je Eten - Aflevering 1

Patricia Paay en Patty Brard verzorgen de feestelijke opening van het nieuwe seizoen. In deze aflevering is te zien hoe zij samen met Sander Janson barbecueën met de cast van `Goede Tijden, Slechte Tijden´. Ook neemt Patty een kijkje in het...

17-08-2012 20:09

Patty Brard

Ik Kom Bij Je Eten - Patty Brard

Frans Bauer en Ali B.,Patty en Maik sluiten dit seizoen af op het grootste en gezelligste festival van Nederlandse bodem: Dutch Valley. Heel muzikaal Nederland treedt hier op en dat willen Patty en Maik natuurlijk niet missen. Harm-Jan heef...

16-08-2012 20:03

Wendy Vuik En Sander Janson

Ik Kom Bij Je Eten - Wendy Vuik En Sander Janson

Sander waagt zijn leven als hij gaat eten bij skischansspringster Wendy Vuik. Wendy doet er alles aan om zich te kwalificeren voor de Olympische Winterspelen van 2014 en Sander is benieuwd waarom Wendy alles opzij zet voor deze relatief onb...

15-08-2012 20:00

Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Ik Kom Bij Je Eten - Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Aan de Amsterdamse gracht wordt het een spannende avond als Patricia Paay gaat eten bij `Goede Tijden Slechte Tijden´-acteur Mark van Eeuwen. Mark heeft de verbouwing van zijn nieuwe huis net klaar, dus het is tijd om zijn keuken in te wijd...

14-08-2012 20:00

Edsilia Rombley

Ik Kom Bij Je Eten - Edsilia Rombley

Quinty Trustfull En Berget Lewis,Quinty gaat heerlijk Antilliaans eten bij Edsilia Rombley. Edsilia legt Quinty uit hoe ze haar zangcarrière combineert met het moederschap. Ook maken de dames een uitstapje naar de muziekstudio van Edsilia. ...

13-08-2012 20:02

Maartje Paumen En Gijs Staverman

Ik Kom Bij Je Eten - Maartje Paumen En Gijs Staverman

Voordat de Nederlandse hockeyploeg richting Londen vertrok, ging Gijs Staverman eten bij hockeyster Maartje Paumen. De afgelopen jaren heeft Maartje alles gewonnen wat je kunt winnen: goud op de Spelen in Peking, de Champions Trophy en ze w...

10-08-2012 20:13

Adelinde Cornelissen En Quinty Trustfull

Ik Kom Bij Je Eten - Adelinde Cornelissen En Quinty Trustfull

Voor Quinty is het een dag met een gouden randje, want ze gaat eten bij amazone Adelinde Cornelissen. Tijdens haar intensieve voorbereidingsperiode in aanloop naar de Olympische Spelen, heeft ze even tijd om te laten zien hoe haar leven als...

09-08-2012 20:01

Richard Groenendijk

Ik Kom Bij Je Eten - Richard Groenendijk

Jamai En Patty Brard,Samen met Jamai maakt Patty Brard vandaag Rotterdam onveilig. Onder het genot van een kop thee kletsen deze goede vrienden lekker bij en gaan ze eten bij vriend en collega van Jamai, Richard Groenendijk. In zijn mooie a...

08-08-2012 20:09

Jan Heemskerk En Froukje De Both

Ik Kom Bij Je Eten - Jan Heemskerk En Froukje De Both

Froukje de Both wordt verwend met een liefdesrecept als ze gaat eten bij dé vrouwenexpert van Nederland, ex-Playboybaas Jan Heemskerk. Tot haar grote verbazing komt Froukje erachter dat Jan van nature helemaal niet zo´n casanova is. Maar ui...

07-08-2012 19:59

Jack Wouterse

Ik Kom Bij Je Eten - Jack Wouterse

Patty Brard En John Williams,In dé havenstad van Nederland gaat Patty Brard eten bij het zwaargewicht uit de Nederlandse film- en theaterwereld, acteur Jack Wouterse. Eén ding hebben ze in ieder geval gemeen; een voorliefde voor eten. Allee...

06-08-2012 20:01

Boris Van Der Ham En Nicolette Van Dam

Ik Kom Bij Je Eten - Boris Van Der Ham En Nicolette Van Dam

Nu hij aangekondigd heeft uit de Nederlandse politiek te stappen, is Nicolette ontzettend benieuwd wat zijn plannen zijn en daarom gaat ze in Amsterdam eten bij politicus Boris van der Ham. Het onderwerp politiek komt natuurlijk uitgebreid ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik Kom Bij Je Eten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Kom Bij Je Eten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Kom Bij Je Eten bij Ik Kom Bij Je Eten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Kom Bij Je Eten. Heb je een uitzending van Ik Kom Bij Je Eten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Kom Bij Je Eten gemist

Ik kom bij je eten is een Nederlands televisieprogramma van RTL 4. Het programma is elke werkdag te zien om acht uur en wordt gepresenteerd door bekende RTL-gezichten. In Ik kom bij je eten gaan RTL-gezichten langs bij bekende en onbekende Nederlanders. Soms komen de presentatoren aangekondigd, maar soms komen ze ook spontaan langs om een hapje mee te eten. Er wordt een barbecue georganiseerd of er wordt lekker gekookt. Onder het koken komen de kijkers steeds meer te weten over de gast.

Uitzending gemist van Ik Kom Bij Je Eten? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Kom Bij Je Eten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 140
  • Laatste uitzending op 24-08-2012 om 20:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord