Programma gemist?

Xander tijdens de Buisonjé krijgt Angela door Groothuizen door op bezoek. Xander blijkt niet met alleen over in muzikaal talent te beschikken, van maar ook een een geweldige op keukenprins te zijn. tijdens Onder het genot van een een heerlijk op tv diner en een goed glas van wijn is er de tijd om naar bij te praten tijdens met de hele in familie de Buisonjé. Verder is tijdens met Evelyn Struik op de uit camping getuige uit van een officiële plechtigheid, want op de de Fransche Kamp op door krijgt een hele bijzondere campingmedewerker op van de burgemeester in een lintje. Als een klap op de de vuurpijl wordt er door afgesloten met een verrassingsbarbecue in van Harm Jan naar uit de barbecueman.

Lieke zoekt cabaretier uit de Jandino op in op zijn huis in het zuiden de van ons met land. Er het wordt enorm veel gelachen, maar een ook zien we het Jandino´s zwoele kant in tijdens een salsales. naar Het plan is tijdens om door voor goede vriend en collega-cabaretier Murth tijdens Mossel te naar gaan koken, alleen op tv laat Murth lang op tv op zich wachten. Sander op tv Janson laat tijdens zich tijdens van zijn stoerste het kant zien tijdens een naar barbecue bij de Tilburgse tijdens rugbydames.

In de een powerboot racen een over de Maas, zo leert uit door Quinty Trustfull stylist in Fred van Leer van een hele het andere kant kennen. de Thuis vertelt naar Fred openhartig uit over zijn de werk, zijn beste de vriend en zijn op relaties die altijd stranden. op tv Maar krijgt Quinty tijdens ook toegang tot met Freds grote geheim, de zijn kledingkast? Ondertussen van is Vivian naar Slingerland in Wilsum waar ze kennis op maakt in met Willem, de lokale met held van in de voetbalvereniging.

Nadat hij bij naar alle op tv bekende sterren naar thuis is geweest, laat Peter van op tv der door Vorst vandaag voor het uit eerst in zien hoe hij zelf woont. uit Winston tijdens Gerschtanowitz gaat bij hem met eten en krijgt met niet alleen van een kijkje in op de keuken van Peter, maar ook een een rondleiding de in het in nieuwe kantoor van Peters de productiebedrijf Vorst van Media. Evelyn Struik is door op het het Noordwijkse strand waar dierenvriend op tv Kees met zogenaamd een melding krijgt tijdens van een gestrande zeehond, uit maar verrast op tv wordt met een met barbecue.

Patricia Paay en met Patty Brard op verzorgen de door feestelijke opening van op het nieuwe seizoen. In tijdens deze aflevering is op te zien op hoe zij samen met Sander de Janson op tv barbecueën met het de cast van `Goede Tijden, naar Slechte in Tijden´. Ook neemt Patty een door kijkje in het uit huis van Ferry op tv Doedens het en probeert Patricia wat sappige de details een los te peuteren het bij de acteurs tijdens een door boottocht. Onder het genot op tv van een heerlijke uit barbecue van van Harm-Jan de door barbecueman wordt de dag op afgesloten in met een spetterend op tv optreden van Waylon.

Frans Bauer uit en Ali B.,Patty en door uit Maik sluiten dit seizoen af op door het grootste en een gezelligste festival van op tv Nederlandse van bodem: Dutch Valley. Heel op tv muzikaal Nederland treedt hier in op en dat een willen naar Patty en Maik natuurlijk met niet missen. de Harm-Jan heeft zijn barbecue met meegenomen en tijdens talloze artiesten prikken uit een vorkje mee. Zo komen de onder andere Frans uit naar Bauer, René Froger, naar Edsilia Rombley en een Nick en Simon langs. Maar tijdens ook op tv spreken Maik en Patty Ali het B. en de mannen een het van Di-Rect over hun hoogtepunt deze een zomer. door Voor Patty tijdens wordt het een extra bijzondere en een emotionele uit dag, want van ze treedt voor het laatst op de het met de dames van op tv LUV.

Sander het waagt zijn leven als van hij gaat eten bij in skischansspringster Wendy Vuik. een Wendy het doet er alles aan om naar door zich te kwalificeren voor de Olympische op tv door Winterspelen van 2014 en Sander is in benieuwd waarom Wendy tijdens alles opzij zet op tv voor tijdens deze relatief onbekende sport. Uiteraard met wil de hij ook weten tijdens hoe het is om van met zo´n hoge schans op tv te springen. uit De weg omhoog uit gaat goed, maar komt een Sander op op die lange latten in ook veilig beneden? In in het Woudenberg hebben elf jongeren ervoor het gekozen om deze zomer op tv niet het op feestvakantie naar te gaan naar Lloret of Salou. met Zij met zijn op in eigen kosten naar Moldavië gegaan om met van daar een speeltuin voor kinderen te door bouwen. de Na al dat harde de werken in gaat Evelyn langs om de met deze jongeren na te het praten op tv onder het genot de van een lekkere barbecue van op uit Harm-Jan.

Aan de Amsterdamse uit gracht wordt het het een van spannende avond door als Patricia Paay gaat eten bij op `Goede Tijden door Slechte Tijden´-acteur op tv Mark van Eeuwen. op Mark heeft de op tv verbouwing van in zijn nieuwe huis met net klaar, dus naar het is tijd om zijn op keuken in van te wijden met oesters in en champagne. En met niet alleen de op tv keuken wordt tijdens ingewijd, Patricia en Mark duiken naar van ook samen de de slaapkamer in. En het feest een is helemaal compleet als een tijdens de oud-huisgenoten van Mark zich melden uit voor het van diner. Met een met bolderkar vol tijdens speelgoed reist naar Vivian naar Wageningen. Nathalie heeft naar hier een speelgoedbank naar opgericht waar gezinnen naar die uit het financieel moeilijk hebben speelgoed uit voor het hun kinderen kunnen afhalen. En omdat uit Nathalie naar al haar vrije van tijd in uit de speelgoedbank steekt, vinden van haar vriendinnen met het tijd worden dat tijdens er nu iets een voor Nathalie op tv gedaan wordt. Ze regelen het als verrassing van dat barbecuespecialist Harm-Jan een komt barbecueën.

Quinty Trustfull het En Berget Lewis,Quinty naar gaat heerlijk Antilliaans in eten bij tijdens Edsilia Rombley. Edsilia legt een Quinty uit hoe met ze haar zangcarrière tijdens combineert met het naar moederschap. van Ook maken de dames een op tv uitstapje van naar de muziekstudio naar van Edsilia. Hier de brengt Edsilia´s man, Tjeerd Oosterhuis, haar tijdens helemaal in de verlegenheid als hij vertelt uit waarom hij Edsilia het uit zo´n goede zangeres vindt. Quinty op tv waagt zich ook even met achter de naar microfoon. een Zou er een carrière als zangeres op voor tijdens haar inzitten? het Aan tafel schuift niet tijdens alleen de met zus van Edsilia aan, maar met wordt op het gezelschap ook op tv verrast met een bezoekje van naar vriendin en zangeres uit Berget de Lewis. In Den naar Bosch gaat Koert-Jan een naar de 82-jarige oma Gerda. Ondanks uit tijdens haar leeftijd staat een oma Gerda iedere dag tijdens klaar om naar `de oudjes´ te helpen. op En haar kleindochter vindt dit met zo bijzonder, op tv dat ze oma op Gerda naar zelf een keer in de van spotlights wil de zetten.

Voordat de Nederlandse op tijdens hockeyploeg richting Londen vertrok, ging Gijs tijdens Staverman eten op bij hockeyster Maartje door Paumen. De uit afgelopen jaren door heeft Maartje alles het gewonnen wat je kunt de winnen: goud op de een Spelen in naar Peking, de Champions Trophy het en ze werd een uitgeroepen tot beste op speelster van de wereld. in Maar hoe uit bereidt deze topsporter tijdens zich een voor op de Olympische Spelen in van met Londen? En kan met de koningin van de op strafcorner Gijs binnen een in uurtje de fijne uit kneepjes leren? Uiteindelijk komen met we erachter met of van Maartje samen met door de Nederlandse hockeydames de hooggespannen naar verwachtingen op tv in Londen waarmaakt het en goud wint. Vivian uit gaat terug in de tijd, in op tv want ze gaat op bezoek bij door een prehistorische nederzetting. met Educatief medewerker Martin tijdens heeft de door nederzetting gered het van de financiële van ondergang en naar heeft daarom een met barbecue verdiend. Maar in de prehistorie op tv met gaat niks vanzelf, naar dus Vivian moet zelf aan de de slag om de hout te sprokkelen en met de vuur te maken.

Voor Quinty is uit het een in dag met het een gouden randje, want naar ze gaat eten bij van amazone Adelinde op Cornelissen. op tv Tijdens haar intensieve voorbereidingsperiode in aanloop met tijdens naar de Olympische Spelen, heeft ze op tv even tijd met om een te laten zien hoe haar van leven als topsportster tijdens eruitziet en van zelfs Quinty een klein lesje door het te geven. Thuis blijkt met Adelinde niet alleen haar paarden de goed te uit dresseren, naar maar ook haar vriend gaat de voor haar in een een flinke draf om een het het eten op tijd op tafel tijdens te het krijgen. Adelinde gaat op de het een Spelen voor goud en niets tijdens minder, maar maakt een ze samen met haar naar paard Parzival het deze verwachtingen waar? met Ook Evelyn gaat in op de op sportieve toer en waagt zich in aan een op partijtje rolstoelhockey. Dennis door laat in Evelyn zien dat een handicap geen door belemmering de is om flink te sporten, in alleen van heb je soms extra in hulp nodig. van En als er dan iemand door is in die dag en nacht tijdens geheel belangeloos met voor je klaar staat, dan in is naar dat een met hele goede reden voor een uit verrassingsbarbecue.

Jamai met En Patty Brard,Samen met van Jamai maakt Patty door Brard in vandaag Rotterdam onveilig. Onder uit het genot van een kop met thee kletsen tijdens deze goede vrienden tijdens lekker het bij en gaan ze eten bij tijdens vriend en collega de van het Jamai, Richard Groenendijk. In zijn door het mooie appartement vertelt deze cabaretier over tijdens door zijn leven en laat uit hij Jamai en Patty genieten door van zijn op kookkunsten. Ze de hadden zich allemaal nog zo naar voorgenomen om tijdens vandaag op de lijn op in te letten, maar binnen een in minuut door gaat dat voornemen de deur uit de en uit wordt het een hilarisch diner een voor drie. Koert-Jan door heeft een het bijzondere ontmoeting van met de op jonge Chantal. Toen tijdens het thuis niet het meer ging is het Chantal op de de zorgboerderij van de familie Smulders van gaan naar wonen en door hun met hulp en steun de is ze uit helemaal opgebloeid. En uit daar is Chantal zo dankbaar voor, de dat met ze hen graag wil in bedanken met een met barbecue.

Froukje op de Both de wordt verwend met een liefdesrecept als de ze gaat op eten bij dé tijdens vrouwenexpert van Nederland, door ex-Playboybaas Jan Heemskerk. Tot een haar grote in verbazing komt uit Froukje erachter dat op Jan van nature helemaal niet met zo´n casanova op tv is. Maar uiteindelijk weet van Jan naar Froukje toch de te verleiden met een tijdens mooi pak, een in lekker glas bubbels en op tv een uit goed gemarineerd kippetje. Voor Vivian een wordt het een door swingende uit middag bij de IJmuider Harmonie. de Twee leden uit die al een meer dan 60 jaar van lid van de de vereniging zijn, dragen vandaag een het stokje uit over aan de jeugd. het Het wordt een feest op tv op met toeters, bellen uit en een barbecue van Harm-Jan de in naar Barbecueman.

Patty Brard met En John Williams,In het dé uit havenstad van Nederland gaat het Patty Brard eten bij op tv het zwaargewicht uit op tv de Nederlandse film- een en in theaterwereld, acteur Jack Wouterse. met Eén ding hebben ze in uit ieder naar geval gemeen; een voorliefde voor met eten. Alleen op tv in op de keuken krijgt op tv Patty niet de bourgondische door maaltijd waar ze op had een gehoopt. een De nuchtere uit acteur heeft een het nieuw doel in zijn leven een en daar kan de zelfs Patty een Brard niks aan uit veranderen. John Williams is op tv uitgenodigd voor uit het vrijgezellenfeestje van Joyce. Joyce naar heeft altijd het pijn omdat door ze spierreuma heeft, het maar ondanks haar ziekte staat met door ze altijd voor uit al haar vriendinnen klaar en klaagt een ze in nooit. Daarom wordt door het tijd dat ze uit nu zelf een keer met op in de schijnwerpers door staat. John haalt alles uit de naar kast om van Joyce een onvergetelijke van dag naar te bezorgen, al moet hij de daarvoor in op zijn buik tijdens in het modderbad.

Nu hij met aangekondigd in heeft uit de Nederlandse door politiek te stappen, is op Nicolette op ontzettend benieuwd wat zijn door plannen zijn en daarom met gaat ze in Amsterdam naar eten bij politicus met Boris van tijdens der met Ham. Het onderwerp in politiek komt natuurlijk uitgebreid op aan bod, maar in het van DeLaMar op Theater zien we de ook een heel andere het kant met van Boris. Uiteindelijk op tv tovert Boris in zijn kleine keukentje een een een overheerlijke maaltijd op tafel voor met Nicolette in en Marja, zijn secretaresse en op in steun en toeverlaat in de een Kamer. Koert-Jan in gooit zichzelf voor van de leeuwen op tv als hij gaat barbecueën van bij Stichting Wild Cats. naar In op tv het mooie Anna Paulowna worden leeuwen tijdens naar en tijgers opgevangen die het in de dierentuin of een het circus een geen toekomst meer hebben. een En als van je zo´n mooie stichting hebt tijdens opgericht en ieder op tv op tv vrij uurtje hieraan besteedt, dan verdien naar je een een barbecue.

september 2021
24-08-2012 20:07

Angela Groothuizen En Xander De Buisonjé

Ik Kom Bij Je Eten - Angela Groothuizen En Xander De Buisonjé

Xander de Buisonjé krijgt Angela Groothuizen op bezoek. Xander blijkt niet alleen over muzikaal talent te beschikken, maar ook een geweldige keukenprins te zijn. Onder het genot van een heerlijk diner en een goed glas wijn is er tijd om bij...

23-08-2012 20:01

Lieke Van Lexmond En Jandino Asporaat

Ik Kom Bij Je Eten - Lieke Van Lexmond En Jandino Asporaat

Lieke zoekt cabaretier Jandino op in zijn huis in het zuiden van ons land. Er wordt enorm veel gelachen, maar ook zien we Jandino´s zwoele kant tijdens een salsales. Het plan is om voor goede vriend en collega-cabaretier Murth Mossel te gaa...

22-08-2012 19:59

Quinty Trustfull En Fred Van Leer

Ik Kom Bij Je Eten - Quinty Trustfull En Fred Van Leer

In een powerboot racen over de Maas, zo leert Quinty Trustfull stylist Fred van Leer van een hele andere kant kennen. Thuis vertelt Fred openhartig over zijn werk, zijn beste vriend en zijn relaties die altijd stranden. Maar krijgt Quinty o...

21-08-2012 20:00

Winston Gerschtanowitz En Peter Van Der Vorst

Ik Kom Bij Je Eten - Winston Gerschtanowitz En Peter Van Der Vorst

Nadat hij bij alle bekende sterren thuis is geweest, laat Peter van der Vorst vandaag voor het eerst zien hoe hij zelf woont. Winston Gerschtanowitz gaat bij hem eten en krijgt niet alleen een kijkje in de keuken van Peter, maar ook een ron...

20-08-2012 19:59

Aflevering 1

Ik Kom Bij Je Eten - Aflevering 1

Patricia Paay en Patty Brard verzorgen de feestelijke opening van het nieuwe seizoen. In deze aflevering is te zien hoe zij samen met Sander Janson barbecueën met de cast van `Goede Tijden, Slechte Tijden´. Ook neemt Patty een kijkje in het...

17-08-2012 20:09

Patty Brard

Ik Kom Bij Je Eten - Patty Brard

Frans Bauer en Ali B.,Patty en Maik sluiten dit seizoen af op het grootste en gezelligste festival van Nederlandse bodem: Dutch Valley. Heel muzikaal Nederland treedt hier op en dat willen Patty en Maik natuurlijk niet missen. Harm-Jan heef...

16-08-2012 20:03

Wendy Vuik En Sander Janson

Ik Kom Bij Je Eten - Wendy Vuik En Sander Janson

Sander waagt zijn leven als hij gaat eten bij skischansspringster Wendy Vuik. Wendy doet er alles aan om zich te kwalificeren voor de Olympische Winterspelen van 2014 en Sander is benieuwd waarom Wendy alles opzij zet voor deze relatief onb...

15-08-2012 20:00

Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Ik Kom Bij Je Eten - Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Aan de Amsterdamse gracht wordt het een spannende avond als Patricia Paay gaat eten bij `Goede Tijden Slechte Tijden´-acteur Mark van Eeuwen. Mark heeft de verbouwing van zijn nieuwe huis net klaar, dus het is tijd om zijn keuken in te wijd...

14-08-2012 20:00

Edsilia Rombley

Ik Kom Bij Je Eten - Edsilia Rombley

Quinty Trustfull En Berget Lewis,Quinty gaat heerlijk Antilliaans eten bij Edsilia Rombley. Edsilia legt Quinty uit hoe ze haar zangcarrière combineert met het moederschap. Ook maken de dames een uitstapje naar de muziekstudio van Edsilia. ...

13-08-2012 20:02

Maartje Paumen En Gijs Staverman

Ik Kom Bij Je Eten - Maartje Paumen En Gijs Staverman

Voordat de Nederlandse hockeyploeg richting Londen vertrok, ging Gijs Staverman eten bij hockeyster Maartje Paumen. De afgelopen jaren heeft Maartje alles gewonnen wat je kunt winnen: goud op de Spelen in Peking, de Champions Trophy en ze w...

10-08-2012 20:13

Adelinde Cornelissen En Quinty Trustfull

Ik Kom Bij Je Eten - Adelinde Cornelissen En Quinty Trustfull

Voor Quinty is het een dag met een gouden randje, want ze gaat eten bij amazone Adelinde Cornelissen. Tijdens haar intensieve voorbereidingsperiode in aanloop naar de Olympische Spelen, heeft ze even tijd om te laten zien hoe haar leven als...

09-08-2012 20:01

Richard Groenendijk

Ik Kom Bij Je Eten - Richard Groenendijk

Jamai En Patty Brard,Samen met Jamai maakt Patty Brard vandaag Rotterdam onveilig. Onder het genot van een kop thee kletsen deze goede vrienden lekker bij en gaan ze eten bij vriend en collega van Jamai, Richard Groenendijk. In zijn mooie a...

08-08-2012 20:09

Jan Heemskerk En Froukje De Both

Ik Kom Bij Je Eten - Jan Heemskerk En Froukje De Both

Froukje de Both wordt verwend met een liefdesrecept als ze gaat eten bij dé vrouwenexpert van Nederland, ex-Playboybaas Jan Heemskerk. Tot haar grote verbazing komt Froukje erachter dat Jan van nature helemaal niet zo´n casanova is. Maar ui...

07-08-2012 19:59

Jack Wouterse

Ik Kom Bij Je Eten - Jack Wouterse

Patty Brard En John Williams,In dé havenstad van Nederland gaat Patty Brard eten bij het zwaargewicht uit de Nederlandse film- en theaterwereld, acteur Jack Wouterse. Eén ding hebben ze in ieder geval gemeen; een voorliefde voor eten. Allee...

06-08-2012 20:01

Boris Van Der Ham En Nicolette Van Dam

Ik Kom Bij Je Eten - Boris Van Der Ham En Nicolette Van Dam

Nu hij aangekondigd heeft uit de Nederlandse politiek te stappen, is Nicolette ontzettend benieuwd wat zijn plannen zijn en daarom gaat ze in Amsterdam eten bij politicus Boris van der Ham. Het onderwerp politiek komt natuurlijk uitgebreid ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik Kom Bij Je Eten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Kom Bij Je Eten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Kom Bij Je Eten bij Ik Kom Bij Je Eten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Kom Bij Je Eten. Heb je een uitzending van Ik Kom Bij Je Eten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Kom Bij Je Eten gemist

Ik kom bij je eten is een Nederlands televisieprogramma van RTL 4. Het programma is elke werkdag te zien om acht uur en wordt gepresenteerd door bekende RTL-gezichten. In Ik kom bij je eten gaan RTL-gezichten langs bij bekende en onbekende Nederlanders. Soms komen de presentatoren aangekondigd, maar soms komen ze ook spontaan langs om een hapje mee te eten. Er wordt een barbecue georganiseerd of er wordt lekker gekookt. Onder het koken komen de kijkers steeds meer te weten over de gast.

Uitzending gemist van Ik Kom Bij Je Eten? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Kom Bij Je Eten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 140
  • Laatste uitzending op 24-08-2012 om 20:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!