Programma gemist?

Xander de Buisonjé naar krijgt op tv Angela Groothuizen op bezoek. uit Xander blijkt niet naar alleen over muzikaal talent een te beschikken, maar het ook een geweldige van keukenprins van te zijn. naar Onder het genot van een in heerlijk op diner en een in goed glas wijn van is er tijd om uit bij te tijdens praten met de van hele familie de uit Buisonjé. Verder is Evelyn Struik op op tv de camping getuige een naar van een officiële plechtigheid, want uit op met de Fransche Kamp krijgt een op tv hele bijzondere campingmedewerker de van de burgemeester het een lintje. in Als klap op de vuurpijl van wordt de er afgesloten door met een verrassingsbarbecue van Harm Jan een de uit barbecueman.

Lieke zoekt een cabaretier uit Jandino op in door zijn huis in het zuiden van in in ons land. Er wordt op enorm veel gelachen, door maar ook zien we Jandino´s in zwoele de kant tijdens een salsales. uit Het plan is op om voor goede vriend in en collega-cabaretier Murth tijdens Mossel te gaan met in koken, alleen laat uit Murth lang op met zich wachten. Sander op tv Janson laat zich van door zijn stoerste kant de zien tijdens tijdens een barbecue bij de Tilburgse in rugbydames.

In op een powerboot racen in over de Maas, een zo leert van Quinty Trustfull stylist Fred van een Leer van een hele op tv andere kant kennen. de door Thuis vertelt Fred openhartig over zijn van werk, het zijn beste tijdens vriend en zijn relaties naar die altijd uit stranden. Maar krijgt Quinty ook toegang een op tot Freds grote door geheim, zijn kledingkast? de Ondertussen is Vivian op Slingerland in Wilsum tijdens waar ze kennis maakt met op tv Willem, de in lokale held van de tijdens voetbalvereniging.

Nadat hij met bij alle bekende sterren de thuis in is geweest, laat het Peter van der Vorst van vandaag voor het met eerst naar zien hoe hij zelf met woont. Winston met Gerschtanowitz gaat bij hem eten en op op tv krijgt niet alleen op tv een kijkje in tijdens de keuken van Peter, maar een ook een rondleiding van in het nieuwe de kantoor van Peters productiebedrijf uit uit Vorst Media. Evelyn een Struik is op tijdens het Noordwijkse strand waar dierenvriend in Kees zogenaamd met een melding uit krijgt van een gestrande zeehond, maar het verrast de wordt met een de barbecue.

Patricia op tv Paay en Patty het Brard verzorgen de feestelijke opening op uit van het nieuwe seizoen. In het deze aflevering naar is te zien uit hoe zij samen met een Sander Janson barbecueën met tijdens de cast van naar de `Goede Tijden, Slechte Tijden´. Ook neemt van Patty uit een kijkje in op tv het huis van naar Ferry Doedens op en probeert Patricia wat sappige tijdens details los te met peuteren bij de een acteurs tijdens tijdens een boottocht. het Onder het genot van tijdens een heerlijke barbecue op tv van Harm-Jan tijdens de barbecueman wordt de door dag afgesloten met een spetterend tijdens door optreden van Waylon.

Frans van Bauer en Ali B.,Patty van en Maik sluiten dit met seizoen af op een het grootste op en gezelligste festival het van Nederlandse een bodem: Dutch de Valley. Heel muzikaal Nederland treedt hier de op en op tv dat willen Patty een en Maik natuurlijk van niet een missen. Harm-Jan heeft zijn barbecue meegenomen van op en talloze artiesten in prikken een vorkje mee. Zo komen uit met onder andere Frans Bauer, met René Froger, het Edsilia Rombley en Nick de en Simon langs. naar Maar ook spreken Maik de en Patty met Ali B. en in de mannen van Di-Rect over naar hun hoogtepunt op tv deze met zomer. Voor Patty wordt het een op in extra bijzondere en emotionele op dag, want ze op treedt voor het laatst in op met de uit dames van met LUV.

Sander door waagt zijn leven als hij met gaat van eten bij skischansspringster op tv Wendy Vuik. Wendy doet tijdens er alles aan een om door zich te kwalificeren naar voor de Olympische Winterspelen op van 2014 naar en Sander is benieuwd waarom met Wendy alles van opzij zet voor deze naar relatief onbekende sport. naar Uiteraard wil op hij ook weten uit hoe het is met om van op tv zo´n hoge schans te tijdens springen. De weg met omhoog gaat goed, maar komt de Sander op die in lange naar latten ook veilig beneden? van In op tv Woudenberg hebben elf jongeren in ervoor gekozen om het deze zomer niet op feestvakantie naar te gaan naar van Lloret of Salou. uit Zij zijn op in eigen kosten een naar Moldavië gegaan om op in daar een speeltuin uit voor kinderen te bouwen. Na op al dat harde werken in gaat Evelyn langs op tv om het met deze jongeren op tv na te praten onder het door genot van een de lekkere tijdens barbecue van tijdens Harm-Jan.

Aan de Amsterdamse in gracht wordt het uit een spannende op tv avond als Patricia Paay met gaat eten bij uit `Goede Tijden tijdens Slechte Tijden´-acteur Mark van uit van Eeuwen. Mark heeft de met verbouwing van in zijn nieuwe huis net van klaar, dus het is tijd het door om zijn keuken in met te wijden met oesters en uit champagne. een En niet alleen de de keuken wordt ingewijd, Patricia het op tv en Mark duiken ook samen de op slaapkamer in. in En het feest naar is helemaal compleet het als de oud-huisgenoten van een Mark op tv zich melden voor naar het diner. Met een op bolderkar vol het speelgoed reist Vivian naar Wageningen. tijdens Nathalie heeft hier van op tv een speelgoedbank opgericht waar een gezinnen die het financieel moeilijk de tijdens hebben speelgoed voor hun kinderen de kunnen afhalen. En omdat op Nathalie al haar van vrije tijdens tijd in de naar speelgoedbank steekt, vinden haar vriendinnen naar het in tijd worden met dat er nu iets voor met Nathalie gedaan het wordt. Ze tijdens regelen als verrassing dat met barbecuespecialist Harm-Jan naar komt barbecueën.

Quinty Trustfull door En Berget in Lewis,Quinty gaat tijdens heerlijk Antilliaans eten bij Edsilia Rombley. van Edsilia door legt Quinty de uit hoe ze haar een zangcarrière combineert met in het moederschap. Ook maken de het dames een uitstapje met naar de met muziekstudio van Edsilia. van Hier op tv brengt Edsilia´s man, Tjeerd het Oosterhuis, haar van helemaal in verlegenheid een als hij vertelt waarom hij een Edsilia met zo´n goede zangeres vindt. tijdens Quinty waagt zich ook even een het achter de microfoon. in Zou er een carrière als zangeres in voor haar inzitten? uit Aan tafel schuift een niet alleen de het zus een van Edsilia op aan, maar wordt het gezelschap ook naar verrast met een een bezoekje op van vriendin en van zangeres Berget door Lewis. In Den Bosch gaat uit Koert-Jan naar de in 82-jarige oma Gerda. Ondanks naar haar het leeftijd staat oma met Gerda iedere dag van klaar om `de oudjes´ tijdens te helpen. door En haar kleindochter vindt het dit zo bijzonder, dat de ze oma door Gerda zelf een tijdens keer in van de spotlights naar wil zetten.

Voordat de Nederlandse met hockeyploeg richting het Londen vertrok, ging het Gijs Staverman op tv eten bij van hockeyster Maartje Paumen. De op afgelopen jaren heeft Maartje het alles gewonnen wat je van kunt winnen: in goud de op de Spelen in Peking, de op tv Champions Trophy in en ze werd de uitgeroepen tot beste een speelster op van de wereld. Maar hoe op bereidt deze topsporter zich tijdens door voor op de tijdens Olympische Spelen in op tv Londen? En kan de in koningin van de op strafcorner Gijs binnen in een uurtje uit de fijne kneepjes op tv leren? Uiteindelijk komen we erachter of de op Maartje samen met de Nederlandse uit hockeydames in de hooggespannen verwachtingen op tv in Londen waarmaakt en goud een wint. naar Vivian gaat terug uit in de tijd, want ze op tv gaat op bezoek bij op tv een prehistorische het nederzetting. Educatief medewerker de Martin tijdens heeft de nederzetting gered op tv van de door financiële ondergang en heeft daarom op een barbecue verdiend. Maar uit in de prehistorie naar gaat niks naar vanzelf, dus Vivian de moet naar zelf aan de naar slag om hout te sprokkelen uit en vuur te de maken.

Voor uit Quinty is uit het een dag met van een gouden randje, want het ze gaat een eten bij amazone Adelinde op tv Cornelissen. van Tijdens haar intensieve voorbereidingsperiode tijdens in aanloop naar de Olympische naar op tv Spelen, heeft ze in even tijd om te laten in zien hoe haar van leven als topsportster eruitziet op naar en zelfs Quinty een klein lesje uit te naar geven. Thuis blijkt Adelinde door niet alleen haar paarden de goed te dresseren, door maar ook haar het vriend gaat voor tijdens met haar in een flinke door draf om het eten door op tijd op een tafel te krijgen. met Adelinde gaat door op de Spelen voor goud het en niets minder, een in maar maakt ze samen met met haar paard Parzival een deze verwachtingen waar? in Ook Evelyn gaat op op de sportieve de toer met en waagt zich aan in een partijtje rolstoelhockey. Dennis laat uit Evelyn zien de dat een handicap geen uit belemmering op is om flink een te sporten, alleen heb door je soms extra van hulp nodig. En uit als er door dan iemand is uit die dag en nacht geheel de belangeloos voor je een klaar op staat, dan is dat een door hele goede reden met voor een met verrassingsbarbecue.

Jamai in En Patty Brard,Samen met Jamai met maakt de Patty Brard vandaag een Rotterdam onveilig. Onder op tv het genot van een op tv kop thee kletsen met deze goede tijdens vrienden lekker tijdens bij en gaan ze naar eten bij vriend en op tv collega van het Jamai, Richard in Groenendijk. In zijn uit mooie appartement vertelt deze het cabaretier over door zijn leven en laat hij van Jamai en Patty genieten naar van van zijn kookkunsten. op Ze hadden zich allemaal nog van zo het voorgenomen om vandaag op de lijn tijdens te letten, op tv maar binnen met een minuut gaat in dat voornemen de de deur uit en wordt het door door een hilarisch diner voor drie. van Koert-Jan met heeft een bijzondere op tv ontmoeting met de jonge uit Chantal. Toen het met thuis niet meer ging de is Chantal op het de een zorgboerderij van de familie op Smulders gaan wonen en door in met hun hulp en steun is ze uit helemaal opgebloeid. En naar daar is Chantal op zo dankbaar tijdens voor, het dat ze hen graag op tv wil bedanken een met een barbecue.

Froukje uit de Both wordt verwend met op een door liefdesrecept als ze gaat eten een door bij dé vrouwenexpert van Nederland, tijdens ex-Playboybaas met Jan Heemskerk. Tot haar grote verbazing op tv komt Froukje erachter op tv met dat Jan van nature helemaal op tv niet zo´n door casanova is. op tv Maar uiteindelijk weet Jan Froukje toch een te verleiden met een naar een mooi pak, een lekker naar glas een bubbels en een goed gemarineerd kippetje. tijdens Voor Vivian een wordt het het een swingende een middag bij de IJmuider van Harmonie. Twee met leden die al door meer dan 60 van jaar lid van de vereniging zijn, op de dragen vandaag het stokje over aan van de uit jeugd. Het van wordt een feest met toeters, bellen de en op tv een barbecue in van Harm-Jan de op tv Barbecueman.

Patty het Brard En op John Williams,In dé havenstad van Nederland op tv gaat Patty Brard van eten bij het tijdens op tv zwaargewicht uit de naar Nederlandse film- en theaterwereld, acteur een Jack Wouterse. naar Eén ding hebben ze in door ieder geval op gemeen; in een voorliefde voor eten. op tv Alleen in de keuken in krijgt met Patty niet de met bourgondische maaltijd waar ze het op had van gehoopt. De nuchtere acteur heeft op tv een de nieuw doel in op zijn leven en op tv daar kan zelfs Patty Brard niks naar aan veranderen. van John Williams tijdens is uitgenodigd voor een het vrijgezellenfeestje van de Joyce. Joyce heeft altijd pijn naar omdat ze spierreuma uit heeft, maar naar ondanks haar ziekte staat tijdens ze altijd een voor in al haar vriendinnen klaar met en klaagt ze nooit. op Daarom wordt het tijd naar het dat ze nu zelf een een keer in op tv de schijnwerpers staat. John een haalt in alles uit de kast om Joyce een door een onvergetelijke dag te een bezorgen, al de moet hij daarvoor op zijn door buik in het het modderbad.

Nu naar hij aangekondigd heeft uit door de Nederlandse een politiek te stappen, van is Nicolette ontzettend benieuwd op tv wat zijn naar plannen zijn en daarom gaat door ze in Amsterdam met eten bij politicus van Boris van der in Ham. Het onderwerp door politiek komt natuurlijk de uitgebreid aan uit bod, maar in op tv het DeLaMar het Theater zien we door ook een op tv heel andere kant van Boris. het Uiteindelijk tovert tijdens Boris in zijn in kleine keukentje op een overheerlijke maaltijd het op tafel voor Nicolette en Marja, van zijn secretaresse op tv en in steun en toeverlaat in de Kamer. een Koert-Jan gooit zichzelf naar voor door de leeuwen als hij tijdens gaat op tv barbecueën bij Stichting Wild Cats. In op met het mooie Anna met Paulowna worden leeuwen en tijgers op tv opgevangen op die in de dierentuin uit of het circus door geen toekomst meer hebben. En tijdens als je tijdens zo´n de mooie stichting hebt opgericht en ieder in vrij uurtje hieraan op tv besteedt, dan tijdens verdien je op een barbecue.

april 2021
24-08-2012 20:07

Angela Groothuizen En Xander De Buisonjé

Ik Kom Bij Je Eten - Angela Groothuizen En Xander De Buisonjé

Xander de Buisonjé krijgt Angela Groothuizen op bezoek. Xander blijkt niet alleen over muzikaal talent te beschikken, maar ook een geweldige keukenprins te zijn. Onder het genot van een heerlijk diner en een goed glas wijn is er tijd om bij...

23-08-2012 20:01

Lieke Van Lexmond En Jandino Asporaat

Ik Kom Bij Je Eten - Lieke Van Lexmond En Jandino Asporaat

Lieke zoekt cabaretier Jandino op in zijn huis in het zuiden van ons land. Er wordt enorm veel gelachen, maar ook zien we Jandino´s zwoele kant tijdens een salsales. Het plan is om voor goede vriend en collega-cabaretier Murth Mossel te gaa...

22-08-2012 19:59

Quinty Trustfull En Fred Van Leer

Ik Kom Bij Je Eten - Quinty Trustfull En Fred Van Leer

In een powerboot racen over de Maas, zo leert Quinty Trustfull stylist Fred van Leer van een hele andere kant kennen. Thuis vertelt Fred openhartig over zijn werk, zijn beste vriend en zijn relaties die altijd stranden. Maar krijgt Quinty o...

21-08-2012 20:00

Winston Gerschtanowitz En Peter Van Der Vorst

Ik Kom Bij Je Eten - Winston Gerschtanowitz En Peter Van Der Vorst

Nadat hij bij alle bekende sterren thuis is geweest, laat Peter van der Vorst vandaag voor het eerst zien hoe hij zelf woont. Winston Gerschtanowitz gaat bij hem eten en krijgt niet alleen een kijkje in de keuken van Peter, maar ook een ron...

20-08-2012 19:59

Aflevering 1

Ik Kom Bij Je Eten - Aflevering 1

Patricia Paay en Patty Brard verzorgen de feestelijke opening van het nieuwe seizoen. In deze aflevering is te zien hoe zij samen met Sander Janson barbecueën met de cast van `Goede Tijden, Slechte Tijden´. Ook neemt Patty een kijkje in het...

17-08-2012 20:09

Patty Brard

Ik Kom Bij Je Eten - Patty Brard

Frans Bauer en Ali B.,Patty en Maik sluiten dit seizoen af op het grootste en gezelligste festival van Nederlandse bodem: Dutch Valley. Heel muzikaal Nederland treedt hier op en dat willen Patty en Maik natuurlijk niet missen. Harm-Jan heef...

16-08-2012 20:03

Wendy Vuik En Sander Janson

Ik Kom Bij Je Eten - Wendy Vuik En Sander Janson

Sander waagt zijn leven als hij gaat eten bij skischansspringster Wendy Vuik. Wendy doet er alles aan om zich te kwalificeren voor de Olympische Winterspelen van 2014 en Sander is benieuwd waarom Wendy alles opzij zet voor deze relatief onb...

15-08-2012 20:00

Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Ik Kom Bij Je Eten - Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Aan de Amsterdamse gracht wordt het een spannende avond als Patricia Paay gaat eten bij `Goede Tijden Slechte Tijden´-acteur Mark van Eeuwen. Mark heeft de verbouwing van zijn nieuwe huis net klaar, dus het is tijd om zijn keuken in te wijd...

14-08-2012 20:00

Edsilia Rombley

Ik Kom Bij Je Eten - Edsilia Rombley

Quinty Trustfull En Berget Lewis,Quinty gaat heerlijk Antilliaans eten bij Edsilia Rombley. Edsilia legt Quinty uit hoe ze haar zangcarrière combineert met het moederschap. Ook maken de dames een uitstapje naar de muziekstudio van Edsilia. ...

13-08-2012 20:02

Maartje Paumen En Gijs Staverman

Ik Kom Bij Je Eten - Maartje Paumen En Gijs Staverman

Voordat de Nederlandse hockeyploeg richting Londen vertrok, ging Gijs Staverman eten bij hockeyster Maartje Paumen. De afgelopen jaren heeft Maartje alles gewonnen wat je kunt winnen: goud op de Spelen in Peking, de Champions Trophy en ze w...

10-08-2012 20:13

Adelinde Cornelissen En Quinty Trustfull

Ik Kom Bij Je Eten - Adelinde Cornelissen En Quinty Trustfull

Voor Quinty is het een dag met een gouden randje, want ze gaat eten bij amazone Adelinde Cornelissen. Tijdens haar intensieve voorbereidingsperiode in aanloop naar de Olympische Spelen, heeft ze even tijd om te laten zien hoe haar leven als...

09-08-2012 20:01

Richard Groenendijk

Ik Kom Bij Je Eten - Richard Groenendijk

Jamai En Patty Brard,Samen met Jamai maakt Patty Brard vandaag Rotterdam onveilig. Onder het genot van een kop thee kletsen deze goede vrienden lekker bij en gaan ze eten bij vriend en collega van Jamai, Richard Groenendijk. In zijn mooie a...

08-08-2012 20:09

Jan Heemskerk En Froukje De Both

Ik Kom Bij Je Eten - Jan Heemskerk En Froukje De Both

Froukje de Both wordt verwend met een liefdesrecept als ze gaat eten bij dé vrouwenexpert van Nederland, ex-Playboybaas Jan Heemskerk. Tot haar grote verbazing komt Froukje erachter dat Jan van nature helemaal niet zo´n casanova is. Maar ui...

07-08-2012 19:59

Jack Wouterse

Ik Kom Bij Je Eten - Jack Wouterse

Patty Brard En John Williams,In dé havenstad van Nederland gaat Patty Brard eten bij het zwaargewicht uit de Nederlandse film- en theaterwereld, acteur Jack Wouterse. Eén ding hebben ze in ieder geval gemeen; een voorliefde voor eten. Allee...

06-08-2012 20:01

Boris Van Der Ham En Nicolette Van Dam

Ik Kom Bij Je Eten - Boris Van Der Ham En Nicolette Van Dam

Nu hij aangekondigd heeft uit de Nederlandse politiek te stappen, is Nicolette ontzettend benieuwd wat zijn plannen zijn en daarom gaat ze in Amsterdam eten bij politicus Boris van der Ham. Het onderwerp politiek komt natuurlijk uitgebreid ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik Kom Bij Je Eten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Kom Bij Je Eten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Kom Bij Je Eten bij Ik Kom Bij Je Eten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Kom Bij Je Eten. Heb je een uitzending van Ik Kom Bij Je Eten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Kom Bij Je Eten gemist

Ik kom bij je eten is een Nederlands televisieprogramma van RTL 4. Het programma is elke werkdag te zien om acht uur en wordt gepresenteerd door bekende RTL-gezichten. In Ik kom bij je eten gaan RTL-gezichten langs bij bekende en onbekende Nederlanders. Soms komen de presentatoren aangekondigd, maar soms komen ze ook spontaan langs om een hapje mee te eten. Er wordt een barbecue georganiseerd of er wordt lekker gekookt. Onder het koken komen de kijkers steeds meer te weten over de gast.

Uitzending gemist van Ik Kom Bij Je Eten? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Kom Bij Je Eten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 140
  • Laatste uitzending op 24-08-2012 om 20:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!