Programma gemist?
maart 2017
24-08-2012 20:07

Angela Groothuizen En Xander De Buisonjé

Ik Kom Bij Je Eten - Angela Groothuizen En Xander De Buisonjé

Xander de Buisonjé krijgt Angela Groothuizen op bezoek. Xander blijkt niet alleen over muzikaal talent te beschikken, maar ook een geweldige keukenprins te zijn. Onder het genot van een heerlijk diner en een goed glas wijn is er tijd om bij te praten met de hele familie de Buisonjé. Verder is Evelyn Struik op de camping getuige van een officiële plechtigheid, want op de Fransche Kamp krijgt een hele bijzondere campingmedewerker van de burgemeester een lintje. Als klap op de vuurpijl wordt er afgesloten met een verrassingsbarbecue van Harm Jan de barbecueman.

23-08-2012 20:01

Lieke Van Lexmond En Jandino Asporaat

Ik Kom Bij Je Eten - Lieke Van Lexmond En Jandino Asporaat

Lieke zoekt cabaretier Jandino op in zijn huis in het zuiden van ons land. Er wordt enorm veel gelachen, maar ook zien we Jandino´s zwoele kant tijdens een salsales. Het plan is om voor goede vriend en collega-cabaretier Murth Mossel te gaan koken, alleen laat Murth lang op zich wachten. Sander Janson laat zich van zijn stoerste kant zien tijdens een barbecue bij de Tilburgse rugbydames.

22-08-2012 19:59

Quinty Trustfull En Fred Van Leer

Ik Kom Bij Je Eten - Quinty Trustfull En Fred Van Leer

In een powerboot racen over de Maas, zo leert Quinty Trustfull stylist Fred van Leer van een hele andere kant kennen. Thuis vertelt Fred openhartig over zijn werk, zijn beste vriend en zijn relaties die altijd stranden. Maar krijgt Quinty ook toegang tot Freds grote geheim, zijn kledingkast? Ondertussen is Vivian Slingerland in Wilsum waar ze kennis maakt met Willem, de lokale held van de voetbalvereniging.

21-08-2012 20:00

Winston Gerschtanowitz En Peter Van Der Vorst

Ik Kom Bij Je Eten - Winston Gerschtanowitz En Peter Van Der Vorst

Nadat hij bij alle bekende sterren thuis is geweest, laat Peter van der Vorst vandaag voor het eerst zien hoe hij zelf woont. Winston Gerschtanowitz gaat bij hem eten en krijgt niet alleen een kijkje in de keuken van Peter, maar ook een rondleiding in het nieuwe kantoor van Peters productiebedrijf Vorst Media. Evelyn Struik is op het Noordwijkse strand waar dierenvriend Kees zogenaamd een melding krijgt van een gestrande zeehond, maar verrast wordt met een barbecue.

20-08-2012 19:59

Aflevering 1

Ik Kom Bij Je Eten - Aflevering 1

Patricia Paay en Patty Brard verzorgen de feestelijke opening van het nieuwe seizoen. In deze aflevering is te zien hoe zij samen met Sander Janson barbecueën met de cast van `Goede Tijden, Slechte Tijden´. Ook neemt Patty een kijkje in het huis van Ferry Doedens en probeert Patricia wat sappige details los te peuteren bij de acteurs tijdens een boottocht. Onder het genot van een heerlijke barbecue van Harm-Jan de barbecueman wordt de dag afgesloten met een spetterend optreden van Waylon.

17-08-2012 20:09

Patty Brard

Ik Kom Bij Je Eten - Patty Brard

Frans Bauer en Ali B.,Patty en Maik sluiten dit seizoen af op het grootste en gezelligste festival van Nederlandse bodem: Dutch Valley. Heel muzikaal Nederland treedt hier op en dat willen Patty en Maik natuurlijk niet missen. Harm-Jan heeft zijn barbecue meegenomen en talloze artiesten prikken een vorkje mee. Zo komen onder andere Frans Bauer, René Froger, Edsilia Rombley en Nick en Simon langs. Maar ook spreken Maik en Patty Ali B. en de mannen van Di-Rect over hun hoogtepunt deze zomer. Voor Patty wordt het een extra bijzondere en emotionele dag, want ze treedt voor het laatst op met de dames van LUV.

16-08-2012 20:03

Wendy Vuik En Sander Janson

Ik Kom Bij Je Eten - Wendy Vuik En Sander Janson

Sander waagt zijn leven als hij gaat eten bij skischansspringster Wendy Vuik. Wendy doet er alles aan om zich te kwalificeren voor de Olympische Winterspelen van 2014 en Sander is benieuwd waarom Wendy alles opzij zet voor deze relatief onbekende sport. Uiteraard wil hij ook weten hoe het is om van zo´n hoge schans te springen. De weg omhoog gaat goed, maar komt Sander op die lange latten ook veilig beneden? In Woudenberg hebben elf jongeren ervoor gekozen om deze zomer niet op feestvakantie te gaan naar Lloret of Salou. Zij zijn op eigen kosten naar Moldavië gegaan om daar een speeltuin voor kinderen te bouwen. Na al dat harde werken gaat Evelyn langs om met deze jongeren na te praten onder het genot van een lekkere barbecue van Harm-Jan.

15-08-2012 20:00

Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Ik Kom Bij Je Eten - Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Aan de Amsterdamse gracht wordt het een spannende avond als Patricia Paay gaat eten bij `Goede Tijden Slechte Tijden´-acteur Mark van Eeuwen. Mark heeft de verbouwing van zijn nieuwe huis net klaar, dus het is tijd om zijn keuken in te wijden met oesters en champagne. En niet alleen de keuken wordt ingewijd, Patricia en Mark duiken ook samen de slaapkamer in. En het feest is helemaal compleet als de oud-huisgenoten van Mark zich melden voor het diner. Met een bolderkar vol speelgoed reist Vivian naar Wageningen. Nathalie heeft hier een speelgoedbank opgericht waar gezinnen die het financieel moeilijk hebben speelgoed voor hun kinderen kunnen afhalen. En omdat Nathalie al haar vrije tijd in de speelgoedbank steekt, vinden haar vriendinnen het tijd worden dat er nu iets voor Nathalie gedaan wordt. Ze regelen als verrassing dat barbecuespecialist Harm-Jan komt barbecueën.

14-08-2012 20:00

Edsilia Rombley

Ik Kom Bij Je Eten - Edsilia Rombley

Quinty Trustfull En Berget Lewis,Quinty gaat heerlijk Antilliaans eten bij Edsilia Rombley. Edsilia legt Quinty uit hoe ze haar zangcarrière combineert met het moederschap. Ook maken de dames een uitstapje naar de muziekstudio van Edsilia. Hier brengt Edsilia´s man, Tjeerd Oosterhuis, haar helemaal in verlegenheid als hij vertelt waarom hij Edsilia zo´n goede zangeres vindt. Quinty waagt zich ook even achter de microfoon. Zou er een carrière als zangeres voor haar inzitten? Aan tafel schuift niet alleen de zus van Edsilia aan, maar wordt het gezelschap ook verrast met een bezoekje van vriendin en zangeres Berget Lewis. In Den Bosch gaat Koert-Jan naar de 82-jarige oma Gerda. Ondanks haar leeftijd staat oma Gerda iedere dag klaar om `de oudjes´ te helpen. En haar kleindochter vindt dit zo bijzonder, dat ze oma Gerda zelf een keer in de spotlights wil zetten.

13-08-2012 20:02

Maartje Paumen En Gijs Staverman

Ik Kom Bij Je Eten - Maartje Paumen En Gijs Staverman

Voordat de Nederlandse hockeyploeg richting Londen vertrok, ging Gijs Staverman eten bij hockeyster Maartje Paumen. De afgelopen jaren heeft Maartje alles gewonnen wat je kunt winnen: goud op de Spelen in Peking, de Champions Trophy en ze werd uitgeroepen tot beste speelster van de wereld. Maar hoe bereidt deze topsporter zich voor op de Olympische Spelen in Londen? En kan de koningin van de strafcorner Gijs binnen een uurtje de fijne kneepjes leren? Uiteindelijk komen we erachter of Maartje samen met de Nederlandse hockeydames de hooggespannen verwachtingen in Londen waarmaakt en goud wint. Vivian gaat terug in de tijd, want ze gaat op bezoek bij een prehistorische nederzetting. Educatief medewerker Martin heeft de nederzetting gered van de financiële ondergang en heeft daarom een barbecue verdiend. Maar in de prehistorie gaat niks vanzelf, dus Vivian moet zelf aan de slag om hout te sprokkelen en vuur te maken.

10-08-2012 20:13

Adelinde Cornelissen En Quinty Trustfull

Ik Kom Bij Je Eten - Adelinde Cornelissen En Quinty Trustfull

Voor Quinty is het een dag met een gouden randje, want ze gaat eten bij amazone Adelinde Cornelissen. Tijdens haar intensieve voorbereidingsperiode in aanloop naar de Olympische Spelen, heeft ze even tijd om te laten zien hoe haar leven als topsportster eruitziet en zelfs Quinty een klein lesje te geven. Thuis blijkt Adelinde niet alleen haar paarden goed te dresseren, maar ook haar vriend gaat voor haar in een flinke draf om het eten op tijd op tafel te krijgen. Adelinde gaat op de Spelen voor goud en niets minder, maar maakt ze samen met haar paard Parzival deze verwachtingen waar? Ook Evelyn gaat op de sportieve toer en waagt zich aan een partijtje rolstoelhockey. Dennis laat Evelyn zien dat een handicap geen belemmering is om flink te sporten, alleen heb je soms extra hulp nodig. En als er dan iemand is die dag en nacht geheel belangeloos voor je klaar staat, dan is dat een hele goede reden voor een verrassingsbarbecue.

09-08-2012 20:01

Richard Groenendijk

Ik Kom Bij Je Eten - Richard Groenendijk

Jamai En Patty Brard,Samen met Jamai maakt Patty Brard vandaag Rotterdam onveilig. Onder het genot van een kop thee kletsen deze goede vrienden lekker bij en gaan ze eten bij vriend en collega van Jamai, Richard Groenendijk. In zijn mooie appartement vertelt deze cabaretier over zijn leven en laat hij Jamai en Patty genieten van zijn kookkunsten. Ze hadden zich allemaal nog zo voorgenomen om vandaag op de lijn te letten, maar binnen een minuut gaat dat voornemen de deur uit en wordt het een hilarisch diner voor drie. Koert-Jan heeft een bijzondere ontmoeting met de jonge Chantal. Toen het thuis niet meer ging is Chantal op de zorgboerderij van de familie Smulders gaan wonen en door hun hulp en steun is ze helemaal opgebloeid. En daar is Chantal zo dankbaar voor, dat ze hen graag wil bedanken met een barbecue.

08-08-2012 20:09

Jan Heemskerk En Froukje De Both

Ik Kom Bij Je Eten - Jan Heemskerk En Froukje De Both

Froukje de Both wordt verwend met een liefdesrecept als ze gaat eten bij dé vrouwenexpert van Nederland, ex-Playboybaas Jan Heemskerk. Tot haar grote verbazing komt Froukje erachter dat Jan van nature helemaal niet zo´n casanova is. Maar uiteindelijk weet Jan Froukje toch te verleiden met een mooi pak, een lekker glas bubbels en een goed gemarineerd kippetje. Voor Vivian wordt het een swingende middag bij de IJmuider Harmonie. Twee leden die al meer dan 60 jaar lid van de vereniging zijn, dragen vandaag het stokje over aan de jeugd. Het wordt een feest met toeters, bellen en een barbecue van Harm-Jan de Barbecueman.

07-08-2012 19:59

Jack Wouterse

Ik Kom Bij Je Eten - Jack Wouterse

Patty Brard En John Williams,In dé havenstad van Nederland gaat Patty Brard eten bij het zwaargewicht uit de Nederlandse film- en theaterwereld, acteur Jack Wouterse. Eén ding hebben ze in ieder geval gemeen; een voorliefde voor eten. Alleen in de keuken krijgt Patty niet de bourgondische maaltijd waar ze op had gehoopt. De nuchtere acteur heeft een nieuw doel in zijn leven en daar kan zelfs Patty Brard niks aan veranderen. John Williams is uitgenodigd voor het vrijgezellenfeestje van Joyce. Joyce heeft altijd pijn omdat ze spierreuma heeft, maar ondanks haar ziekte staat ze altijd voor al haar vriendinnen klaar en klaagt ze nooit. Daarom wordt het tijd dat ze nu zelf een keer in de schijnwerpers staat. John haalt alles uit de kast om Joyce een onvergetelijke dag te bezorgen, al moet hij daarvoor op zijn buik in het modderbad.

06-08-2012 20:01

Boris Van Der Ham En Nicolette Van Dam

Ik Kom Bij Je Eten - Boris Van Der Ham En Nicolette Van Dam

Nu hij aangekondigd heeft uit de Nederlandse politiek te stappen, is Nicolette ontzettend benieuwd wat zijn plannen zijn en daarom gaat ze in Amsterdam eten bij politicus Boris van der Ham. Het onderwerp politiek komt natuurlijk uitgebreid aan bod, maar in het DeLaMar Theater zien we ook een heel andere kant van Boris. Uiteindelijk tovert Boris in zijn kleine keukentje een overheerlijke maaltijd op tafel voor Nicolette en Marja, zijn secretaresse en steun en toeverlaat in de Kamer. Koert-Jan gooit zichzelf voor de leeuwen als hij gaat barbecueën bij Stichting Wild Cats. In het mooie Anna Paulowna worden leeuwen en tijgers opgevangen die in de dierentuin of het circus geen toekomst meer hebben. En als je zo´n mooie stichting hebt opgericht en ieder vrij uurtje hieraan besteedt, dan verdien je een barbecue.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik Kom Bij Je Eten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Kom Bij Je Eten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Kom Bij Je Eten bij Ik Kom Bij Je Eten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Kom Bij Je Eten. Heb je een uitzending van Ik Kom Bij Je Eten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Kom Bij Je Eten gemist

Ik kom bij je eten is een Nederlands televisieprogramma van RTL 4. Het programma is elke werkdag te zien om acht uur en wordt gepresenteerd door bekende RTL-gezichten. In Ik kom bij je eten gaan RTL-gezichten langs bij bekende en onbekende Nederlanders. Soms komen de presentatoren aangekondigd, maar soms komen ze ook spontaan langs om een hapje mee te eten. Er wordt een barbecue georganiseerd of er wordt lekker gekookt. Onder het koken komen de kijkers steeds meer te weten over de gast.

Uitzending gemist van Ik Kom Bij Je Eten? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Kom Bij Je Eten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 140
  • Laatste uitzending op 24-08-2012 om 20:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord