Programma gemist?

Xander het de Buisonjé krijgt Angela Groothuizen uit de op bezoek. Xander blijkt niet alleen het uit over muzikaal talent uit te beschikken, maar tijdens ook een geweldige keukenprins uit te zijn. Onder het in genot naar van een heerlijk diner en een door goed glas wijn uit is er met tijd om tijdens bij te praten op tv met de naar hele familie de Buisonjé. door Verder is Evelyn Struik een op de camping op tv getuige van een uit officiële plechtigheid, want op op van de Fransche Kamp krijgt een op hele bijzondere in campingmedewerker van de een burgemeester een uit lintje. Als klap op de in vuurpijl wordt er op tv afgesloten met een verrassingsbarbecue door tijdens van Harm Jan de met barbecueman.

Lieke met zoekt cabaretier Jandino op de in zijn huis met in het zuiden van op ons land. Er op wordt enorm naar veel gelachen, maar naar ook zien we het Jandino´s uit zwoele kant tijdens de een salsales. Het plan door is om voor een goede vriend en de collega-cabaretier Murth Mossel te door gaan koken, de alleen laat Murth op lang op zich de wachten. Sander Janson laat naar zich van zijn stoerste een kant zien naar tijdens een barbecue de bij de Tilburgse naar rugbydames.

In een met powerboot tijdens racen over de Maas, zo leert met Quinty Trustfull tijdens stylist Fred de van Leer van een door hele andere door kant kennen. Thuis vertelt naar Fred openhartig over zijn door een werk, zijn beste vriend met en zijn relaties het die altijd stranden. Maar krijgt in Quinty tijdens ook toegang tijdens tot Freds grote geheim, zijn kledingkast? in Ondertussen is tijdens Vivian Slingerland in Wilsum een door waar ze kennis uit maakt met Willem, de lokale uit held van de door voetbalvereniging.

Nadat hij bij van alle bekende sterren in thuis is geweest, op tv laat Peter een van in der Vorst vandaag voor met het eerst zien tijdens hoe hij zelf woont. Winston uit de Gerschtanowitz gaat bij hem eten en met krijgt een niet alleen een kijkje in op met de keuken van Peter, maar ook een het een rondleiding in het uit nieuwe kantoor naar van Peters productiebedrijf Vorst Media. het Evelyn uit Struik is op het in Noordwijkse strand waar uit dierenvriend Kees tijdens zogenaamd een melding krijgt op tv van een gestrande zeehond, uit maar in verrast wordt met uit een barbecue.

Patricia uit Paay en Patty Brard verzorgen op de feestelijke opening op van het het nieuwe het seizoen. In deze aflevering is met te zien hoe een zij samen met een Sander uit Janson barbecueën met de cast van naar `Goede Tijden, het Slechte Tijden´. Ook neemt tijdens Patty een kijkje het in het op huis van op Ferry Doedens van en probeert Patricia uit wat sappige details los te peuteren naar bij door de acteurs tijdens een tijdens boottocht. tijdens Onder het genot van een in heerlijke barbecue van Harm-Jan op tv de de barbecueman wordt de op dag afgesloten met de een spetterend optreden van de Waylon.

Frans de Bauer en Ali B.,Patty een en Maik van sluiten dit seizoen een af op het grootste en op tv gezelligste festival van van door Nederlandse bodem: Dutch Valley. Heel muzikaal op tv Nederland treedt hier in op op tv en dat van willen Patty en op tv Maik natuurlijk niet missen. Harm-Jan heeft een zijn uit barbecue meegenomen en talloze artiesten door de prikken een vorkje mee. Zo op komen onder andere op tv Frans Bauer, met René Froger, Edsilia de Rombley en Nick op en Simon een langs. Maar ook spreken op Maik en Patty Ali uit B. en de uit mannen van Di-Rect over tijdens hun hoogtepunt naar deze zomer. Voor Patty de wordt van het een extra op bijzondere en emotionele in dag, want ze door treedt voor het laatst naar op met tijdens de dames met van LUV.

Sander waagt naar zijn leven als in hij gaat het eten bij skischansspringster Wendy op tv Vuik. Wendy doet er de alles aan door om zich te kwalificeren in voor van de Olympische Winterspelen tijdens van 2014 en Sander het is uit benieuwd waarom Wendy alles opzij een zet voor het deze relatief onbekende in sport. Uiteraard wil hij ook op tv weten hoe met het is om van met tijdens zo´n hoge schans te springen. het De weg met omhoog gaat tijdens goed, maar komt Sander op die van lange latten in ook veilig beneden? In door Woudenberg hebben tijdens elf jongeren ervoor met gekozen met om deze zomer niet op feestvakantie naar te op tv gaan naar Lloret of door Salou. Zij zijn op op tv eigen kosten naar uit Moldavië gegaan naar om daar het een speeltuin voor kinderen te door een bouwen. Na al dat harde werken een het gaat Evelyn langs om met in deze jongeren na te naar praten onder het tijdens genot van van een de lekkere barbecue van op Harm-Jan.

Aan de Amsterdamse door op gracht wordt het tijdens een spannende avond de als Patricia Paay de gaat eten bij `Goede Tijden door Slechte Tijden´-acteur Mark van op tv Eeuwen. Mark uit heeft met de verbouwing van zijn nieuwe huis een net klaar, een dus in het is tijd om zijn in keuken naar in te wijden het met oesters en champagne. En niet van alleen uit de keuken op tv wordt ingewijd, Patricia en uit Mark duiken ook samen op tv de slaapkamer in. En een het feest is het helemaal compleet op als van de oud-huisgenoten van Mark zich melden naar het voor het diner. Met op een bolderkar vol van speelgoed reist het Vivian naar Wageningen. naar Nathalie heeft hier een met speelgoedbank opgericht waar gezinnen het die het financieel moeilijk door hebben speelgoed voor met hun door kinderen kunnen afhalen. En omdat in een Nathalie al haar vrije tijdens tijd in op tv de speelgoedbank steekt, vinden door haar vriendinnen een het tijd worden de dat er nu iets de voor Nathalie gedaan wordt. in Ze van regelen als verrassing dat barbecuespecialist tijdens Harm-Jan naar komt barbecueën.

Quinty met Trustfull En door Berget Lewis,Quinty gaat heerlijk Antilliaans in eten bij Edsilia Rombley. door Edsilia legt van Quinty uit hoe ze de tijdens haar zangcarrière combineert met op tv het moederschap. Ook maken uit de dames een op uitstapje naar de muziekstudio met van tijdens Edsilia. Hier van brengt Edsilia´s man, Tjeerd Oosterhuis, haar het helemaal in in verlegenheid als uit hij vertelt waarom hij in Edsilia zo´n goede van zangeres vindt. Quinty waagt in zich ook even uit achter de microfoon. de Zou er op tv een carrière van als zangeres voor uit haar inzitten? Aan tafel schuift in niet alleen de het zus van Edsilia een aan, maar door wordt de het gezelschap ook verrast met met een bezoekje tijdens van vriendin en zangeres Berget op uit Lewis. In Den Bosch met gaat Koert-Jan naar door de 82-jarige oma Gerda. uit Ondanks haar leeftijd staat op tv door oma Gerda iedere dag klaar om in `de oudjes´ een te helpen. het En haar op tv kleindochter vindt dit zo bijzonder, de dat tijdens ze oma Gerda het zelf een keer in op tv de spotlights wil een zetten.

Voordat de door Nederlandse hockeyploeg richting Londen van vertrok, ging Gijs op Staverman het eten bij de hockeyster Maartje Paumen. De afgelopen op tv jaren heeft Maartje door alles gewonnen op wat je kunt in winnen: goud van op de Spelen in een Peking, de Champions Trophy en op ze door werd uitgeroepen tot beste met speelster van de op wereld. Maar hoe in bereidt deze door topsporter zich voor door op de Olympische Spelen naar in Londen? En het kan door de koningin van de strafcorner in Gijs binnen een uurtje op tv de fijne kneepjes op tv leren? Uiteindelijk tijdens komen we in erachter of Maartje door samen met van de Nederlandse hockeydames de hooggespannen door verwachtingen in in Londen waarmaakt uit en goud wint. naar Vivian gaat terug in de tijd, in een want ze gaat op tijdens bezoek bij van een prehistorische nederzetting. Educatief medewerker Martin op heeft de op nederzetting gered van een de financiële van ondergang en door heeft daarom een barbecue verdiend. Maar op tv in de op prehistorie gaat niks het vanzelf, de dus Vivian moet zelf aan de een slag om hout tijdens te sprokkelen en in vuur te de maken.

Voor uit Quinty is het een van dag met in een gouden randje, want ze van gaat de eten bij amazone op Adelinde Cornelissen. Tijdens haar naar intensieve met voorbereidingsperiode in aanloop naar de Olympische door Spelen, heeft ze het even het tijd om te laten zien een de hoe haar leven als een topsportster eruitziet en zelfs Quinty op tv de een klein lesje een te geven. Thuis uit blijkt Adelinde niet in alleen haar paarden goed te op dresseren, een maar ook haar vriend met gaat voor haar in het een flinke het draf om tijdens het eten op tijd op een tafel te tijdens krijgen. Adelinde naar gaat op de Spelen voor goud door en niets minder, in tijdens maar maakt ze samen met haar naar paard in Parzival deze verwachtingen waar? Ook met Evelyn met gaat op de het sportieve toer en waagt zich naar aan een met partijtje rolstoelhockey. Dennis laat de Evelyn zien uit dat uit een handicap geen belemmering door is om flink te sporten, uit alleen heb je de soms het extra hulp van nodig. En als er dan door iemand van is die dag en nacht geheel het belangeloos van voor je klaar op staat, dan is het dat een een hele goede reden voor een een verrassingsbarbecue.

Jamai van En Patty Brard,Samen een met Jamai maakt Patty de Brard vandaag Rotterdam onveilig. op Onder een het genot van een kop een thee kletsen deze van goede vrienden de lekker bij op tv en gaan ze eten bij uit de vriend en collega van Jamai, op tv Richard uit Groenendijk. In zijn mooie van appartement vertelt in deze cabaretier over zijn met leven en laat uit hij Jamai het en Patty genieten met van zijn kookkunsten. Ze hadden met zich allemaal nog zo uit op tv voorgenomen om vandaag naar op de lijn met te letten, maar op tv binnen een minuut gaat naar dat voornemen door de deur uit en wordt het het een hilarisch op diner in voor drie. Koert-Jan heeft een op tv bijzondere ontmoeting van met de jonge Chantal. tijdens Toen met het thuis niet meer het ging is Chantal uit op de zorgboerderij door van de familie tijdens Smulders gaan wonen en een door hun hulp en naar steun is met ze helemaal opgebloeid. op En daar is Chantal in zo dankbaar uit voor, dat ze de hen met graag wil bedanken met de een barbecue.

Froukje tijdens de Both de wordt verwend met een liefdesrecept met als met ze gaat eten bij dé vrouwenexpert het uit van Nederland, ex-Playboybaas Jan Heemskerk. Tot met met haar grote verbazing komt Froukje een erachter dat Jan met van naar nature helemaal niet zo´n casanova de is. uit Maar uiteindelijk weet door Jan Froukje toch te verleiden met van naar een mooi pak, een op tv lekker glas bubbels en een op een goed gemarineerd kippetje. Voor Vivian wordt met het een de swingende middag bij in de IJmuider Harmonie. Twee door leden op die al door meer dan 60 tijdens jaar lid van naar de vereniging zijn, in dragen vandaag het stokje over aan op tv de jeugd. Het in wordt een het feest met met toeters, bellen en een barbecue op van Harm-Jan de op naar Barbecueman.

Patty Brard uit En met John Williams,In dé havenstad van naar Nederland gaat Patty Brard tijdens eten op tv bij het zwaargewicht uit naar de met Nederlandse film- en theaterwereld, in acteur Jack Wouterse. het Eén ding hebben het ze in het ieder geval gemeen; een voorliefde van voor eten. Alleen in op tv de de keuken krijgt met Patty niet de bourgondische maaltijd met waar met ze op had gehoopt. De in nuchtere acteur met heeft een nieuw doel met in zijn op tv leven en daar kan een zelfs Patty Brard niks naar aan met veranderen. John Williams is uitgenodigd door voor in het vrijgezellenfeestje van de Joyce. Joyce heeft altijd pijn door omdat door ze spierreuma heeft, maar ondanks de haar ziekte naar staat ze altijd een voor al in haar vriendinnen naar klaar en klaagt in ze nooit. Daarom wordt het tijd in dat door ze nu zelf een keer in in de schijnwerpers op staat. John haalt de alles uit tijdens de kast om Joyce tijdens een onvergetelijke dag door te met bezorgen, al moet hij uit daarvoor op zijn uit buik in het door modderbad.

Nu naar hij aangekondigd naar heeft uit de Nederlandse politiek te de van stappen, is Nicolette ontzettend op benieuwd wat zijn het plannen zijn en daarom gaat met ze in op Amsterdam eten van bij politicus Boris van uit der Ham. Het onderwerp door van politiek komt natuurlijk naar uitgebreid aan bod, maar in het met DeLaMar het Theater zien we ook een in een heel andere kant van Boris. Uiteindelijk door tovert Boris naar in zijn kleine keukentje een een overheerlijke uit maaltijd op tv op tafel voor Nicolette een en Marja, zijn op tv secretaresse en steun en toeverlaat van op tv in de Kamer. Koert-Jan gooit een zichzelf tijdens voor de leeuwen als een hij gaat het barbecueën bij Stichting Wild door Cats. In het mooie de Anna Paulowna worden met leeuwen door en tijgers opgevangen die uit in de dierentuin door of het circus van geen toekomst meer hebben. het En als je zo´n de mooie uit stichting hebt van opgericht en ieder naar vrij uurtje hieraan besteedt, dan verdien van van je een barbecue.

december 2018
24-08-2012 20:07

Angela Groothuizen En Xander De Buisonjé

Ik Kom Bij Je Eten - Angela Groothuizen En Xander De Buisonjé

Xander de Buisonjé krijgt Angela Groothuizen op bezoek. Xander blijkt niet alleen over muzikaal talent te beschikken, maar ook een geweldige keukenprins te zijn. Onder het genot van een heerlijk diner en een goed glas wijn is er tijd om bij...

23-08-2012 20:01

Lieke Van Lexmond En Jandino Asporaat

Ik Kom Bij Je Eten - Lieke Van Lexmond En Jandino Asporaat

Lieke zoekt cabaretier Jandino op in zijn huis in het zuiden van ons land. Er wordt enorm veel gelachen, maar ook zien we Jandino´s zwoele kant tijdens een salsales. Het plan is om voor goede vriend en collega-cabaretier Murth Mossel te gaa...

22-08-2012 19:59

Quinty Trustfull En Fred Van Leer

Ik Kom Bij Je Eten - Quinty Trustfull En Fred Van Leer

In een powerboot racen over de Maas, zo leert Quinty Trustfull stylist Fred van Leer van een hele andere kant kennen. Thuis vertelt Fred openhartig over zijn werk, zijn beste vriend en zijn relaties die altijd stranden. Maar krijgt Quinty o...

21-08-2012 20:00

Winston Gerschtanowitz En Peter Van Der Vorst

Ik Kom Bij Je Eten - Winston Gerschtanowitz En Peter Van Der Vorst

Nadat hij bij alle bekende sterren thuis is geweest, laat Peter van der Vorst vandaag voor het eerst zien hoe hij zelf woont. Winston Gerschtanowitz gaat bij hem eten en krijgt niet alleen een kijkje in de keuken van Peter, maar ook een ron...

20-08-2012 19:59

Aflevering 1

Ik Kom Bij Je Eten - Aflevering 1

Patricia Paay en Patty Brard verzorgen de feestelijke opening van het nieuwe seizoen. In deze aflevering is te zien hoe zij samen met Sander Janson barbecueën met de cast van `Goede Tijden, Slechte Tijden´. Ook neemt Patty een kijkje in het...

17-08-2012 20:09

Patty Brard

Ik Kom Bij Je Eten - Patty Brard

Frans Bauer en Ali B.,Patty en Maik sluiten dit seizoen af op het grootste en gezelligste festival van Nederlandse bodem: Dutch Valley. Heel muzikaal Nederland treedt hier op en dat willen Patty en Maik natuurlijk niet missen. Harm-Jan heef...

16-08-2012 20:03

Wendy Vuik En Sander Janson

Ik Kom Bij Je Eten - Wendy Vuik En Sander Janson

Sander waagt zijn leven als hij gaat eten bij skischansspringster Wendy Vuik. Wendy doet er alles aan om zich te kwalificeren voor de Olympische Winterspelen van 2014 en Sander is benieuwd waarom Wendy alles opzij zet voor deze relatief onb...

15-08-2012 20:00

Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Ik Kom Bij Je Eten - Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Aan de Amsterdamse gracht wordt het een spannende avond als Patricia Paay gaat eten bij `Goede Tijden Slechte Tijden´-acteur Mark van Eeuwen. Mark heeft de verbouwing van zijn nieuwe huis net klaar, dus het is tijd om zijn keuken in te wijd...

14-08-2012 20:00

Edsilia Rombley

Ik Kom Bij Je Eten - Edsilia Rombley

Quinty Trustfull En Berget Lewis,Quinty gaat heerlijk Antilliaans eten bij Edsilia Rombley. Edsilia legt Quinty uit hoe ze haar zangcarrière combineert met het moederschap. Ook maken de dames een uitstapje naar de muziekstudio van Edsilia. ...

13-08-2012 20:02

Maartje Paumen En Gijs Staverman

Ik Kom Bij Je Eten - Maartje Paumen En Gijs Staverman

Voordat de Nederlandse hockeyploeg richting Londen vertrok, ging Gijs Staverman eten bij hockeyster Maartje Paumen. De afgelopen jaren heeft Maartje alles gewonnen wat je kunt winnen: goud op de Spelen in Peking, de Champions Trophy en ze w...

10-08-2012 20:13

Adelinde Cornelissen En Quinty Trustfull

Ik Kom Bij Je Eten - Adelinde Cornelissen En Quinty Trustfull

Voor Quinty is het een dag met een gouden randje, want ze gaat eten bij amazone Adelinde Cornelissen. Tijdens haar intensieve voorbereidingsperiode in aanloop naar de Olympische Spelen, heeft ze even tijd om te laten zien hoe haar leven als...

09-08-2012 20:01

Richard Groenendijk

Ik Kom Bij Je Eten - Richard Groenendijk

Jamai En Patty Brard,Samen met Jamai maakt Patty Brard vandaag Rotterdam onveilig. Onder het genot van een kop thee kletsen deze goede vrienden lekker bij en gaan ze eten bij vriend en collega van Jamai, Richard Groenendijk. In zijn mooie a...

08-08-2012 20:09

Jan Heemskerk En Froukje De Both

Ik Kom Bij Je Eten - Jan Heemskerk En Froukje De Both

Froukje de Both wordt verwend met een liefdesrecept als ze gaat eten bij dé vrouwenexpert van Nederland, ex-Playboybaas Jan Heemskerk. Tot haar grote verbazing komt Froukje erachter dat Jan van nature helemaal niet zo´n casanova is. Maar ui...

07-08-2012 19:59

Jack Wouterse

Ik Kom Bij Je Eten - Jack Wouterse

Patty Brard En John Williams,In dé havenstad van Nederland gaat Patty Brard eten bij het zwaargewicht uit de Nederlandse film- en theaterwereld, acteur Jack Wouterse. Eén ding hebben ze in ieder geval gemeen; een voorliefde voor eten. Allee...

06-08-2012 20:01

Boris Van Der Ham En Nicolette Van Dam

Ik Kom Bij Je Eten - Boris Van Der Ham En Nicolette Van Dam

Nu hij aangekondigd heeft uit de Nederlandse politiek te stappen, is Nicolette ontzettend benieuwd wat zijn plannen zijn en daarom gaat ze in Amsterdam eten bij politicus Boris van der Ham. Het onderwerp politiek komt natuurlijk uitgebreid ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik Kom Bij Je Eten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Kom Bij Je Eten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Kom Bij Je Eten bij Ik Kom Bij Je Eten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Kom Bij Je Eten. Heb je een uitzending van Ik Kom Bij Je Eten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Kom Bij Je Eten gemist

Ik kom bij je eten is een Nederlands televisieprogramma van RTL 4. Het programma is elke werkdag te zien om acht uur en wordt gepresenteerd door bekende RTL-gezichten. In Ik kom bij je eten gaan RTL-gezichten langs bij bekende en onbekende Nederlanders. Soms komen de presentatoren aangekondigd, maar soms komen ze ook spontaan langs om een hapje mee te eten. Er wordt een barbecue georganiseerd of er wordt lekker gekookt. Onder het koken komen de kijkers steeds meer te weten over de gast.

Uitzending gemist van Ik Kom Bij Je Eten? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Kom Bij Je Eten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 140
  • Laatste uitzending op 24-08-2012 om 20:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord