Programma gemist?

Xander tijdens de Buisonjé krijgt tijdens Angela Groothuizen van op bezoek. Xander blijkt niet tijdens alleen over door muzikaal talent in te beschikken, maar een ook een geweldige keukenprins met te zijn. Onder op het genot van een van heerlijk van diner en een een goed glas wijn is er tijd het tijdens om bij te praten met een de hele op familie de Buisonjé. Verder is de Evelyn met Struik op in de camping getuige van tijdens een officiële plechtigheid, want op een de met Fransche Kamp naar krijgt een hele bijzondere van campingmedewerker van de een burgemeester een op lintje. Als klap op het de vuurpijl wordt er uit afgesloten met op een verrassingsbarbecue van Harm naar Jan de door barbecueman.

Lieke op zoekt cabaretier Jandino de op in zijn huis het in het zuiden van uit ons land. Er door wordt enorm de veel gelachen, maar ook tijdens zien we Jandino´s op tv zwoele kant het tijdens een salsales. in Het plan is door om naar voor goede vriend en collega-cabaretier van Murth Mossel te een gaan koken, alleen met laat de Murth lang op zich wachten. Sander de Janson laat uit zich op van zijn stoerste uit kant zien tijdens een barbecue op tv bij uit de Tilburgse rugbydames.

In een met powerboot racen op over de uit Maas, zo leert Quinty op tv Trustfull stylist Fred met van Leer van de een hele andere kant kennen. uit in Thuis vertelt Fred openhartig in over zijn werk, zijn door beste tijdens vriend en zijn in relaties die altijd stranden. Maar krijgt het Quinty ook toegang uit door tot Freds grote uit geheim, zijn kledingkast? Ondertussen is Vivian van Slingerland van in Wilsum waar ze tijdens kennis maakt met naar Willem, de op tv lokale held van de door voetbalvereniging.

Nadat hij bij op alle met bekende sterren het thuis is geweest, laat op tv Peter van der naar Vorst vandaag voor tijdens het eerst zien hoe tijdens hij zelf woont. naar Winston Gerschtanowitz gaat bij op tv hem eten door en krijgt het niet alleen tijdens een kijkje in de keuken in van van Peter, maar ook een op tv rondleiding in het het nieuwe kantoor het van Peters productiebedrijf in Vorst Media. Evelyn Struik op tv is op het met Noordwijkse strand waar dierenvriend het Kees zogenaamd een melding van krijgt van naar een tijdens gestrande zeehond, maar in verrast wordt met een in barbecue.

Patricia Paay en uit van Patty Brard verzorgen de een feestelijke opening op van het nieuwe seizoen. In deze het aflevering is het te zien een hoe zij samen met Sander op Janson barbecueën in met de cast van het `Goede Tijden, de Slechte Tijden´. Ook tijdens neemt Patty een op tv kijkje in van het huis naar van Ferry Doedens en van probeert Patricia wat sappige naar details los naar te peuteren bij de acteurs tijdens tijdens een op boottocht. Onder het uit genot van een heerlijke een barbecue van Harm-Jan naar de barbecueman wordt uit de dag het afgesloten met een spetterend met optreden van naar Waylon.

Frans Bauer met en Ali B.,Patty het en Maik uit sluiten dit seizoen een af op het grootste en naar gezelligste festival van een uit Nederlandse bodem: Dutch Valley. Heel een muzikaal in Nederland treedt hier tijdens op en dat willen Patty op tv en uit Maik natuurlijk niet missen. het Harm-Jan heeft zijn barbecue door meegenomen met en talloze artiesten naar prikken een vorkje mee. Zo komen een onder het andere Frans Bauer, door René Froger, Edsilia Rombley tijdens en Nick en naar Simon uit langs. Maar ook spreken in Maik en Patty Ali tijdens B. en naar de mannen van Di-Rect over uit hun door hoogtepunt deze zomer. Voor naar Patty wordt het een door extra bijzondere met en van emotionele dag, want ze met treedt voor het laatst de op in met de dames van van LUV.

Sander waagt zijn het leven op tv als hij gaat eten in bij skischansspringster Wendy tijdens Vuik. Wendy doet er op tv alles aan om het het zich te kwalificeren voor het de Olympische naar Winterspelen van 2014 en door Sander is benieuwd waarom Wendy met alles opzij naar zet voor op deze relatief door onbekende sport. Uiteraard wil van hij ook weten hoe de het is om in van zo´n uit hoge schans te springen. De tijdens weg omhoog van gaat goed, op maar komt Sander op die een lange het latten ook veilig beneden? de In Woudenberg op tv hebben elf jongeren van ervoor gekozen om deze door zomer niet op op tv feestvakantie te gaan naar naar Lloret of met Salou. Zij zijn op de eigen met kosten naar Moldavië gegaan om een uit daar een speeltuin voor tijdens kinderen te bouwen. Na al op dat harde door werken gaat tijdens Evelyn langs de om met deze met jongeren na te op praten onder het genot van met een het lekkere barbecue van met Harm-Jan.

Aan op de Amsterdamse gracht het wordt het een spannende de avond als Patricia Paay het gaat naar eten bij `Goede Tijden Slechte met Tijden´-acteur Mark een van Eeuwen. Mark op tv heeft de verbouwing van op tv zijn nieuwe huis in de net klaar, dus door het is tijd uit om zijn keuken door in te wijden met oesters tijdens en champagne. En uit niet alleen de tijdens keuken een wordt ingewijd, Patricia en op tv Mark duiken op ook samen de slaapkamer in. naar En het feest is door helemaal de compleet als de de oud-huisgenoten van uit Mark zich melden voor het diner. van Met een bolderkar door vol speelgoed op tv reist Vivian door naar Wageningen. Nathalie heeft hier de een in speelgoedbank opgericht waar gezinnen uit die met het financieel moeilijk hebben speelgoed voor uit met hun kinderen kunnen afhalen. En een omdat Nathalie al tijdens haar vrije tijd in in de speelgoedbank het steekt, vinden het haar vriendinnen het uit tijd worden uit dat er nu iets voor met Nathalie gedaan wordt. met Ze regelen als verrassing door dat barbecuespecialist Harm-Jan door komt van barbecueën.

Quinty Trustfull En uit Berget Lewis,Quinty gaat naar heerlijk Antilliaans van eten bij Edsilia Rombley. op Edsilia legt de Quinty uit het hoe ze op haar zangcarrière combineert met het moederschap. een Ook tijdens maken de een dames een uitstapje naar de muziekstudio in van de Edsilia. Hier brengt op Edsilia´s man, Tjeerd Oosterhuis, haar een helemaal in verlegenheid een als hij tijdens vertelt waarom hij Edsilia de een zo´n goede zangeres op tv vindt. Quinty waagt van zich ook even achter de van microfoon. Zou er de een carrière als zangeres van voor van haar inzitten? met Aan tafel schuift met niet alleen de zus van op tv Edsilia aan, maar wordt tijdens naar het gezelschap ook verrast uit met een bezoekje een van vriendin en zangeres Berget met Lewis. In Den uit Bosch gaat tijdens Koert-Jan naar de met 82-jarige oma Gerda. Ondanks het naar haar leeftijd staat oma Gerda iedere op tv naar dag klaar om een `de oudjes´ te op tv helpen. En haar kleindochter met vindt dit op tv zo bijzonder, dat ze oma van Gerda zelf een met keer naar in de spotlights wil op tv zetten.

Voordat de het Nederlandse hockeyploeg het richting Londen vertrok, ging Gijs naar Staverman eten bij een hockeyster Maartje in Paumen. De afgelopen jaren met heeft Maartje alles het gewonnen wat tijdens je door kunt winnen: goud op de Spelen uit tijdens in Peking, de Champions Trophy en van ze door werd uitgeroepen tot beste speelster uit van de het wereld. Maar hoe bereidt het deze topsporter zich van voor op de op Olympische tijdens Spelen in Londen? En kan een de koningin van door op de strafcorner Gijs binnen een op tv uurtje de fijne op tv kneepjes leren? tijdens Uiteindelijk komen we erachter of met Maartje het samen met de Nederlandse hockeydames een de hooggespannen op verwachtingen in Londen uit waarmaakt en goud wint. de Vivian met gaat terug in de tijd, met want ze naar gaat op de bezoek bij een het prehistorische nederzetting. Educatief medewerker de Martin op tv heeft de nederzetting gered op tv van de financiële ondergang tijdens en heeft daarom een in barbecue op tv verdiend. Maar in het de prehistorie gaat op tv niks vanzelf, in dus Vivian moet zelf in aan de slag om het hout te de sprokkelen en vuur van te maken.

Voor Quinty tijdens is het een dag door met tijdens een gouden randje, want tijdens ze gaat eten op tv bij tijdens amazone Adelinde Cornelissen. Tijdens op tv haar intensieve voorbereidingsperiode in het aanloop naar de met Olympische Spelen, heeft op tv ze met even tijd om te laten zien in hoe haar leven tijdens als topsportster van eruitziet en zelfs Quinty door op een klein lesje te geven. Thuis door op tv blijkt Adelinde niet alleen haar paarden het goed te dresseren, op maar door ook haar naar vriend gaat voor op tv haar in een flinke draf om de het eten op van tijd op met tafel te door krijgen. Adelinde gaat op de in in Spelen voor goud en niets minder, door maar in maakt ze samen met haar een uit paard Parzival deze verwachtingen waar? Ook van Evelyn gaat op een de van sportieve toer en tijdens waagt zich aan op tv een partijtje rolstoelhockey. Dennis laat op tv Evelyn zien dat naar met een handicap geen belemmering is uit om flink te sporten, naar alleen het heb je soms door extra hulp nodig. En als de er een dan iemand is die dag in en nacht geheel op belangeloos uit voor je een klaar staat, dan is dat een tijdens het hele goede reden voor een naar verrassingsbarbecue.

Jamai En het Patty Brard,Samen op met Jamai op tv maakt Patty Brard vandaag Rotterdam onveilig. een Onder het genot op tv van een kop het thee kletsen op deze goede het vrienden lekker bij en gaan de ze eten bij op tv vriend en de collega van Jamai, door Richard Groenendijk. In zijn van mooie appartement op tv vertelt deze cabaretier door over zijn leven naar en laat hij tijdens Jamai met en Patty genieten van zijn op tv kookkunsten. Ze hadden de zich allemaal met nog zo voorgenomen in om vandaag in op de lijn uit te letten, maar binnen een minuut van gaat dat voornemen in de deur door uit een en wordt het een hilarisch een diner voor drie. Koert-Jan op een heeft een bijzondere ontmoeting met op tv de jonge met Chantal. Toen het het thuis niet meer ging van is Chantal op de op zorgboerderij een van de familie Smulders gaan door wonen en een door hun hulp de en in steun is ze helemaal in opgebloeid. En daar is Chantal van zo dankbaar het voor, een dat ze hen van graag wil bedanken met een uit barbecue.

Froukje de de Both wordt verwend in met een tijdens liefdesrecept als ze uit gaat eten tijdens bij dé vrouwenexpert van door Nederland, ex-Playboybaas Jan Heemskerk. een Tot haar grote verbazing van komt Froukje uit erachter dat Jan van van nature helemaal niet het zo´n casanova naar is. Maar uit uiteindelijk weet Jan Froukje op toch te verleiden naar met een mooi door pak, een lekker uit glas bubbels een en een op goed gemarineerd kippetje. uit Voor Vivian wordt het een in swingende een middag bij de IJmuider Harmonie. Twee op tv leden die al in meer dan op 60 op jaar lid van door de vereniging zijn, dragen met vandaag het stokje over aan in de van jeugd. Het wordt de een feest op tv met toeters, bellen en een barbecue met tijdens van Harm-Jan de van Barbecueman.

Patty een Brard En John Williams,In in dé havenstad van naar Nederland gaat Patty Brard door eten bij het van zwaargewicht uit de uit Nederlandse film- en door theaterwereld, het acteur Jack Wouterse. Eén ding de hebben ze van in ieder tijdens geval gemeen; een voorliefde voor tijdens eten. op tv Alleen in de keuken krijgt naar Patty niet de in bourgondische op maaltijd waar de ze op had op gehoopt. De nuchtere acteur heeft een het nieuw door doel in op tv zijn leven en daar kan het zelfs van Patty Brard niks aan veranderen. John het Williams is tijdens uitgenodigd voor het vrijgezellenfeestje door van Joyce. Joyce door naar heeft altijd pijn met omdat ze spierreuma heeft, op tv maar ondanks haar ziekte het staat ze op altijd voor het al haar vriendinnen op tv klaar en klaagt ze nooit. een Daarom wordt het tijd van dat ze nu het zelf een keer uit in de in schijnwerpers staat. John het haalt alles het uit de kast om Joyce met een onvergetelijke dag de te bezorgen, al op tv moet hij daarvoor met uit op zijn buik op tv in het modderbad.

Nu naar hij aangekondigd heeft uit op tv de Nederlandse politiek het te stappen, is Nicolette tijdens ontzettend benieuwd tijdens wat zijn plannen in zijn van en daarom gaat door ze in Amsterdam eten bij politicus het Boris van der het Ham. Het onderwerp op tv politiek een komt natuurlijk uitgebreid van aan bod, maar in met het DeLaMar Theater zien de we ook een tijdens heel andere kant door van Boris. Uiteindelijk in naar tovert Boris in zijn het kleine keukentje een overheerlijke het maaltijd de op tafel voor Nicolette en op Marja, naar zijn secretaresse en de steun en toeverlaat in de Kamer. met Koert-Jan gooit van zichzelf voor door de leeuwen van als hij gaat barbecueën de bij Stichting Wild uit Cats. In het mooie op tv Anna Paulowna een worden leeuwen en tijgers opgevangen op tv die door in de dierentuin of op het circus op tv geen toekomst meer hebben. En door als je in zo´n mooie stichting naar hebt opgericht en ieder in vrij uurtje een hieraan besteedt, tijdens dan verdien in je een barbecue.

augustus 2019
24-08-2012 20:07

Angela Groothuizen En Xander De Buisonjé

Ik Kom Bij Je Eten - Angela Groothuizen En Xander De Buisonjé

Xander de Buisonjé krijgt Angela Groothuizen op bezoek. Xander blijkt niet alleen over muzikaal talent te beschikken, maar ook een geweldige keukenprins te zijn. Onder het genot van een heerlijk diner en een goed glas wijn is er tijd om bij...

23-08-2012 20:01

Lieke Van Lexmond En Jandino Asporaat

Ik Kom Bij Je Eten - Lieke Van Lexmond En Jandino Asporaat

Lieke zoekt cabaretier Jandino op in zijn huis in het zuiden van ons land. Er wordt enorm veel gelachen, maar ook zien we Jandino´s zwoele kant tijdens een salsales. Het plan is om voor goede vriend en collega-cabaretier Murth Mossel te gaa...

22-08-2012 19:59

Quinty Trustfull En Fred Van Leer

Ik Kom Bij Je Eten - Quinty Trustfull En Fred Van Leer

In een powerboot racen over de Maas, zo leert Quinty Trustfull stylist Fred van Leer van een hele andere kant kennen. Thuis vertelt Fred openhartig over zijn werk, zijn beste vriend en zijn relaties die altijd stranden. Maar krijgt Quinty o...

21-08-2012 20:00

Winston Gerschtanowitz En Peter Van Der Vorst

Ik Kom Bij Je Eten - Winston Gerschtanowitz En Peter Van Der Vorst

Nadat hij bij alle bekende sterren thuis is geweest, laat Peter van der Vorst vandaag voor het eerst zien hoe hij zelf woont. Winston Gerschtanowitz gaat bij hem eten en krijgt niet alleen een kijkje in de keuken van Peter, maar ook een ron...

20-08-2012 19:59

Aflevering 1

Ik Kom Bij Je Eten - Aflevering 1

Patricia Paay en Patty Brard verzorgen de feestelijke opening van het nieuwe seizoen. In deze aflevering is te zien hoe zij samen met Sander Janson barbecueën met de cast van `Goede Tijden, Slechte Tijden´. Ook neemt Patty een kijkje in het...

17-08-2012 20:09

Patty Brard

Ik Kom Bij Je Eten - Patty Brard

Frans Bauer en Ali B.,Patty en Maik sluiten dit seizoen af op het grootste en gezelligste festival van Nederlandse bodem: Dutch Valley. Heel muzikaal Nederland treedt hier op en dat willen Patty en Maik natuurlijk niet missen. Harm-Jan heef...

16-08-2012 20:03

Wendy Vuik En Sander Janson

Ik Kom Bij Je Eten - Wendy Vuik En Sander Janson

Sander waagt zijn leven als hij gaat eten bij skischansspringster Wendy Vuik. Wendy doet er alles aan om zich te kwalificeren voor de Olympische Winterspelen van 2014 en Sander is benieuwd waarom Wendy alles opzij zet voor deze relatief onb...

15-08-2012 20:00

Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Ik Kom Bij Je Eten - Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Aan de Amsterdamse gracht wordt het een spannende avond als Patricia Paay gaat eten bij `Goede Tijden Slechte Tijden´-acteur Mark van Eeuwen. Mark heeft de verbouwing van zijn nieuwe huis net klaar, dus het is tijd om zijn keuken in te wijd...

14-08-2012 20:00

Edsilia Rombley

Ik Kom Bij Je Eten - Edsilia Rombley

Quinty Trustfull En Berget Lewis,Quinty gaat heerlijk Antilliaans eten bij Edsilia Rombley. Edsilia legt Quinty uit hoe ze haar zangcarrière combineert met het moederschap. Ook maken de dames een uitstapje naar de muziekstudio van Edsilia. ...

13-08-2012 20:02

Maartje Paumen En Gijs Staverman

Ik Kom Bij Je Eten - Maartje Paumen En Gijs Staverman

Voordat de Nederlandse hockeyploeg richting Londen vertrok, ging Gijs Staverman eten bij hockeyster Maartje Paumen. De afgelopen jaren heeft Maartje alles gewonnen wat je kunt winnen: goud op de Spelen in Peking, de Champions Trophy en ze w...

10-08-2012 20:13

Adelinde Cornelissen En Quinty Trustfull

Ik Kom Bij Je Eten - Adelinde Cornelissen En Quinty Trustfull

Voor Quinty is het een dag met een gouden randje, want ze gaat eten bij amazone Adelinde Cornelissen. Tijdens haar intensieve voorbereidingsperiode in aanloop naar de Olympische Spelen, heeft ze even tijd om te laten zien hoe haar leven als...

09-08-2012 20:01

Richard Groenendijk

Ik Kom Bij Je Eten - Richard Groenendijk

Jamai En Patty Brard,Samen met Jamai maakt Patty Brard vandaag Rotterdam onveilig. Onder het genot van een kop thee kletsen deze goede vrienden lekker bij en gaan ze eten bij vriend en collega van Jamai, Richard Groenendijk. In zijn mooie a...

08-08-2012 20:09

Jan Heemskerk En Froukje De Both

Ik Kom Bij Je Eten - Jan Heemskerk En Froukje De Both

Froukje de Both wordt verwend met een liefdesrecept als ze gaat eten bij dé vrouwenexpert van Nederland, ex-Playboybaas Jan Heemskerk. Tot haar grote verbazing komt Froukje erachter dat Jan van nature helemaal niet zo´n casanova is. Maar ui...

07-08-2012 19:59

Jack Wouterse

Ik Kom Bij Je Eten - Jack Wouterse

Patty Brard En John Williams,In dé havenstad van Nederland gaat Patty Brard eten bij het zwaargewicht uit de Nederlandse film- en theaterwereld, acteur Jack Wouterse. Eén ding hebben ze in ieder geval gemeen; een voorliefde voor eten. Allee...

06-08-2012 20:01

Boris Van Der Ham En Nicolette Van Dam

Ik Kom Bij Je Eten - Boris Van Der Ham En Nicolette Van Dam

Nu hij aangekondigd heeft uit de Nederlandse politiek te stappen, is Nicolette ontzettend benieuwd wat zijn plannen zijn en daarom gaat ze in Amsterdam eten bij politicus Boris van der Ham. Het onderwerp politiek komt natuurlijk uitgebreid ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik Kom Bij Je Eten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Kom Bij Je Eten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Kom Bij Je Eten bij Ik Kom Bij Je Eten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Kom Bij Je Eten. Heb je een uitzending van Ik Kom Bij Je Eten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Kom Bij Je Eten gemist

Ik kom bij je eten is een Nederlands televisieprogramma van RTL 4. Het programma is elke werkdag te zien om acht uur en wordt gepresenteerd door bekende RTL-gezichten. In Ik kom bij je eten gaan RTL-gezichten langs bij bekende en onbekende Nederlanders. Soms komen de presentatoren aangekondigd, maar soms komen ze ook spontaan langs om een hapje mee te eten. Er wordt een barbecue georganiseerd of er wordt lekker gekookt. Onder het koken komen de kijkers steeds meer te weten over de gast.

Uitzending gemist van Ik Kom Bij Je Eten? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Kom Bij Je Eten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 140
  • Laatste uitzending op 24-08-2012 om 20:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord