Programma gemist?

Xander de Buisonjé van krijgt van Angela Groothuizen op bezoek. Xander uit blijkt met niet alleen over van muzikaal talent met te beschikken, maar ook de een geweldige keukenprins van te zijn. Onder het genot door van een heerlijk van diner en een door door goed glas wijn met is er tijd om tijdens bij te praten met de met hele familie op de Buisonjé. Verder op is Evelyn Struik op tv op op de camping getuige van met een officiële plechtigheid, want op een de van Fransche Kamp krijgt op tv een hele bijzondere campingmedewerker van in de de burgemeester een lintje. Als klap het het op de vuurpijl wordt er het afgesloten met een verrassingsbarbecue van van Harm Jan van de het barbecueman.

Lieke van zoekt cabaretier Jandino op door in met zijn huis in het zuiden op tv van ons in land. Er wordt enorm de veel door gelachen, maar ook zien we Jandino´s tijdens zwoele kant een tijdens een salsales. het Het in plan is om de voor goede vriend en collega-cabaretier uit Murth het Mossel te gaan koken, door alleen laat Murth lang op tijdens zich wachten. van Sander in Janson laat zich van op tv zijn stoerste in kant zien tijdens een barbecue bij van de Tilburgse door rugbydames.

In op een powerboot racen over de op Maas, zo een leert Quinty Trustfull het stylist op tv Fred van Leer van een hele van andere kant kennen. een Thuis vertelt Fred door openhartig het over zijn werk, zijn in beste vriend en met zijn door relaties die altijd tijdens stranden. Maar krijgt Quinty door ook toegang tot Freds grote op tv in geheim, zijn kledingkast? een Ondertussen is Vivian de Slingerland in Wilsum waar ze op kennis maakt met Willem, in de lokale held door van uit de voetbalvereniging.

Nadat de hij bij alle bekende sterren de de thuis is geweest, laat Peter tijdens van met der Vorst vandaag voor het eerst het zien hoe door hij zelf woont. Winston op van Gerschtanowitz gaat bij hem eten en door krijgt niet in alleen een uit kijkje in van de keuken van Peter, met maar ook door een rondleiding in het nieuwe kantoor op van Peters productiebedrijf door Vorst op tv Media. Evelyn Struik is op op tv het met Noordwijkse strand waar dierenvriend Kees van naar zogenaamd een melding uit krijgt van een gestrande zeehond, maar de verrast wordt met het een uit barbecue.

Patricia tijdens Paay en van Patty Brard verzorgen de feestelijke opening uit van een het nieuwe op seizoen. In deze een aflevering is te zien op tv hoe zij samen met uit Sander Janson het barbecueën met de door cast van `Goede van Tijden, Slechte uit Tijden´. Ook neemt Patty een door kijkje in een het huis van Ferry Doedens tijdens en probeert in Patricia wat naar sappige details los te op tv peuteren bij de door acteurs tijdens een op tv boottocht. Onder het tijdens genot van een van heerlijke barbecue van Harm-Jan het de barbecueman wordt met de dag naar afgesloten op tv met een spetterend optreden van met Waylon.

Frans Bauer in en met Ali B.,Patty en Maik sluiten dit op tv een seizoen af op het tijdens grootste en gezelligste festival van uit Nederlandse bodem: Dutch op Valley. Heel muzikaal met Nederland treedt hier met op van en dat willen het Patty en Maik natuurlijk niet het missen. Harm-Jan heeft naar uit zijn barbecue meegenomen en talloze artiesten een een prikken een vorkje mee. Zo komen uit onder andere door Frans Bauer, René het Froger, Edsilia Rombley en van Nick uit en Simon langs. uit Maar ook spreken Maik en het Patty op tv Ali B. en een de mannen van in Di-Rect over hun hoogtepunt tijdens deze zomer. tijdens Voor Patty de wordt het een extra bijzondere en op met emotionele dag, want ze treedt in voor het laatst naar op met op de dames van met LUV.

Sander het waagt zijn van leven als hij gaat eten een bij uit skischansspringster Wendy Vuik. op Wendy doet er alles aan het om zich te uit kwalificeren voor van de Olympische Winterspelen uit van 2014 en het Sander is benieuwd op waarom Wendy alles opzij tijdens zet voor deze relatief op tv de onbekende sport. Uiteraard wil hij ook door weten hoe het door is op tv om van zo´n hoge schans met te springen. De met op weg omhoog gaat met goed, maar komt naar Sander op die lange latten ook een veilig beneden? naar In uit Woudenberg hebben elf op tv jongeren ervoor gekozen om deze op tv zomer niet op met feestvakantie te gaan naar het Lloret in of Salou. Zij zijn op tv op eigen kosten uit naar Moldavië gegaan om tijdens daar in een speeltuin door voor kinderen te het bouwen. Na al dat in harde werken met gaat Evelyn langs om met naar deze jongeren op tv na te praten onder het naar genot van een met met lekkere barbecue van in Harm-Jan.

Aan naar de Amsterdamse gracht wordt een het uit een spannende avond als Patricia naar Paay gaat eten bij in `Goede Tijden Slechte uit Tijden´-acteur Mark met van uit Eeuwen. Mark heeft het de verbouwing van zijn een nieuwe huis net in klaar, dus het is naar tijd om zijn keuken een in te op wijden met oesters in en champagne. uit En niet alleen een de keuken naar wordt ingewijd, Patricia en Mark duiken op tv op tv ook samen de slaapkamer in. van En van het feest is tijdens helemaal compleet als de oud-huisgenoten van op Mark de zich melden naar voor het diner. Met een bolderkar naar vol op tv speelgoed reist Vivian uit naar Wageningen. Nathalie in heeft hier van een speelgoedbank opgericht waar gezinnen die de met het financieel moeilijk hebben speelgoed voor op hun kinderen kunnen het afhalen. op En omdat door Nathalie al haar vrije met tijd in op de speelgoedbank steekt, vinden haar vriendinnen naar het tijd door worden dat een er nu door iets voor Nathalie gedaan tijdens wordt. Ze regelen als een verrassing dat barbecuespecialist Harm-Jan een komt door barbecueën.

Quinty Trustfull de En Berget Lewis,Quinty gaat een heerlijk Antilliaans eten met bij Edsilia van Rombley. Edsilia legt Quinty uit uit hoe ze uit een haar zangcarrière combineert met het naar moederschap. Ook een maken de van dames een uitstapje naar de muziekstudio met tijdens van Edsilia. Hier brengt Edsilia´s man, uit Tjeerd Oosterhuis, haar uit helemaal in verlegenheid van als hij tijdens vertelt waarom de hij Edsilia zo´n goede tijdens zangeres vindt. Quinty waagt van zich uit ook even achter van de microfoon. Zou van er een in carrière als zangeres door voor haar inzitten? Aan tafel van schuift niet alleen de door de zus van Edsilia aan, maar tijdens wordt het gezelschap ook tijdens verrast met door een op tv bezoekje van vriendin op tv en zangeres Berget Lewis. In het Den Bosch gaat de Koert-Jan naar de 82-jarige met oma Gerda. Ondanks op haar in leeftijd staat met oma Gerda iedere dag klaar de om `de oudjes´ te naar helpen. En op tv haar kleindochter door vindt dit zo bijzonder, dat met ze oma het Gerda zelf een keer naar in tijdens de spotlights wil van zetten.

Voordat de op tv Nederlandse hockeyploeg richting Londen in vertrok, door ging Gijs naar Staverman eten bij op hockeyster Maartje Paumen. door De afgelopen jaren heeft de Maartje alles gewonnen wat je in door kunt winnen: goud met op de Spelen in Peking, op tv de met Champions Trophy en ze werd op uitgeroepen tot beste door speelster van uit de wereld. Maar hoe op tv bereidt op deze topsporter zich voor op op tv de Olympische Spelen in met met Londen? En kan de koningin door van de strafcorner op tv Gijs binnen een tijdens uurtje de fijne de kneepjes leren? een Uiteindelijk komen we op tv erachter of Maartje samen uit met de Nederlandse hockeydames op de hooggespannen op verwachtingen in Londen met waarmaakt en goud in wint. op tv Vivian gaat terug in op de tijd, het want ze gaat door op bezoek bij een prehistorische in nederzetting. Educatief het medewerker Martin heeft naar de nederzetting naar gered van de financiële met ondergang en heeft uit daarom een barbecue verdiend. Maar tijdens op in de prehistorie gaat niks van vanzelf, dus Vivian een moet op zelf aan de slag om op tv hout te sprokkelen en de vuur te in maken.

Voor op tv Quinty is het het een dag met van een gouden randje, want ze van gaat eten de bij amazone Adelinde met Cornelissen. Tijdens haar op tv intensieve voorbereidingsperiode in op tv aanloop naar tijdens de Olympische Spelen, heeft in ze even tijd met om te laten zien tijdens hoe haar van leven als een topsportster eruitziet en zelfs op Quinty een een klein lesje te op geven. Thuis blijkt Adelinde niet de alleen haar tijdens paarden goed te het dresseren, maar ook haar door vriend gaat in voor in haar in een flinke draf om op tv het eten in op op tv tijd op tafel uit te krijgen. Adelinde gaat op de door het Spelen voor goud en niets minder, met het maar maakt ze samen met naar haar paard Parzival met deze verwachtingen op tv waar? Ook naar Evelyn gaat op de een sportieve toer en tijdens waagt zich aan tijdens een partijtje in rolstoelhockey. Dennis laat op tv Evelyn zien dat naar een handicap geen belemmering is de om flink te op sporten, met alleen heb je op soms extra hulp op nodig. En als in er dan iemand is die dag uit door en nacht geheel belangeloos de voor je klaar staat, dan een is dat een in hele met goede reden voor een van verrassingsbarbecue.

Jamai tijdens En Patty Brard,Samen met Jamai in maakt Patty Brard van vandaag door Rotterdam onveilig. Onder de het genot van een kop door thee kletsen een deze goede de vrienden lekker door bij en gaan ze de eten bij vriend en collega een van op tv Jamai, Richard door Groenendijk. In zijn mooie appartement vertelt van deze cabaretier tijdens over zijn de leven en laat uit hij Jamai uit en Patty genieten van zijn kookkunsten. het de Ze hadden zich allemaal nog zo met voorgenomen om op tv vandaag in op de lijn in te letten, maar de binnen een minuut gaat dat voornemen tijdens de in deur uit de en wordt het met een hilarisch diner voor tijdens drie. Koert-Jan heeft een de bijzondere ontmoeting met de met het jonge Chantal. Toen het door thuis niet meer ging naar is Chantal door op de zorgboerderij uit van de op tv familie Smulders gaan wonen en door tijdens hun hulp en een steun is ze van op tv helemaal opgebloeid. En daar is uit Chantal zo dankbaar voor, op dat ze hen tijdens graag wil bedanken naar met een naar barbecue.

Froukje de in Both wordt verwend door met een op liefdesrecept als ze uit gaat eten bij uit dé vrouwenexpert van een Nederland, ex-Playboybaas Jan Heemskerk. met Tot op haar grote verbazing komt Froukje de erachter dat Jan van van nature helemaal niet in in zo´n casanova is. Maar uiteindelijk weet naar Jan Froukje uit toch te verleiden met tijdens door een mooi pak, een lekker naar glas bubbels en naar een goed tijdens gemarineerd kippetje. Voor op Vivian wordt het uit een swingende middag bij uit de in IJmuider Harmonie. Twee leden naar die al op tv meer dan 60 jaar in lid van de vereniging met zijn, dragen vandaag het door op tv stokje over aan de jeugd. naar Het wordt het een feest met van toeters, bellen en een barbecue door van door Harm-Jan de naar Barbecueman.

Patty van Brard En door John Williams,In dé havenstad van Nederland uit gaat Patty Brard naar naar eten bij het zwaargewicht de uit de Nederlandse film- en een uit theaterwereld, acteur Jack Wouterse. Eén ding door hebben ze in tijdens uit ieder geval gemeen; een uit voorliefde voor eten. het Alleen in de keuken door krijgt Patty niet de de bourgondische door maaltijd waar met ze op had gehoopt. in De nuchtere acteur heeft een met nieuw door doel in zijn leven en van het daar kan zelfs Patty op Brard niks aan veranderen. John door Williams naar is uitgenodigd voor het tijdens vrijgezellenfeestje van naar Joyce. Joyce uit heeft altijd pijn omdat ze uit spierreuma heeft, maar met ondanks haar naar ziekte staat een ze altijd voor al haar de vriendinnen klaar tijdens en klaagt ze nooit. tijdens Daarom wordt het met tijd dat ze naar nu op zelf een keer in de door schijnwerpers staat. John haalt met tijdens alles uit de kast om door Joyce een onvergetelijke dag het te bezorgen, met al moet hij daarvoor door met op zijn buik in het een modderbad.

Nu hij tijdens aangekondigd naar heeft uit de Nederlandse door politiek te stappen, op is Nicolette de ontzettend benieuwd wat zijn naar plannen zijn en een daarom gaat ze naar in Amsterdam eten op bij politicus Boris van door der Ham. naar Het onderwerp met politiek komt natuurlijk een uitgebreid aan bod, maar in het het DeLaMar Theater zien uit de we ook een heel andere van kant van op Boris. Uiteindelijk tovert Boris uit in zijn kleine keukentje op tv een overheerlijke maaltijd de op tafel de voor Nicolette naar en Marja, zijn de secretaresse en steun op en toeverlaat in een de Kamer. Koert-Jan gooit uit zichzelf voor de op tv leeuwen als hij gaat door het barbecueën bij Stichting Wild op tv Cats. In het mooie Anna het Paulowna worden leeuwen in de en tijgers opgevangen uit die in de dierentuin of met het op circus geen toekomst op tv meer hebben. En als je van zo´n met mooie stichting hebt opgericht en ieder op tv vrij uurtje naar hieraan besteedt, dan verdien tijdens je een de barbecue.

oktober 2017
24-08-2012 20:07

Angela Groothuizen En Xander De Buisonjé

Ik Kom Bij Je Eten - Angela Groothuizen En Xander De Buisonjé

Xander de Buisonjé krijgt Angela Groothuizen op bezoek. Xander blijkt niet alleen over muzikaal talent te beschikken, maar ook een geweldige keukenprins te zijn. Onder het genot van een heerlijk diner en een goed glas wijn is er tijd om bij...

23-08-2012 20:01

Lieke Van Lexmond En Jandino Asporaat

Ik Kom Bij Je Eten - Lieke Van Lexmond En Jandino Asporaat

Lieke zoekt cabaretier Jandino op in zijn huis in het zuiden van ons land. Er wordt enorm veel gelachen, maar ook zien we Jandino´s zwoele kant tijdens een salsales. Het plan is om voor goede vriend en collega-cabaretier Murth Mossel te gaa...

22-08-2012 19:59

Quinty Trustfull En Fred Van Leer

Ik Kom Bij Je Eten - Quinty Trustfull En Fred Van Leer

In een powerboot racen over de Maas, zo leert Quinty Trustfull stylist Fred van Leer van een hele andere kant kennen. Thuis vertelt Fred openhartig over zijn werk, zijn beste vriend en zijn relaties die altijd stranden. Maar krijgt Quinty o...

21-08-2012 20:00

Winston Gerschtanowitz En Peter Van Der Vorst

Ik Kom Bij Je Eten - Winston Gerschtanowitz En Peter Van Der Vorst

Nadat hij bij alle bekende sterren thuis is geweest, laat Peter van der Vorst vandaag voor het eerst zien hoe hij zelf woont. Winston Gerschtanowitz gaat bij hem eten en krijgt niet alleen een kijkje in de keuken van Peter, maar ook een ron...

20-08-2012 19:59

Aflevering 1

Ik Kom Bij Je Eten - Aflevering 1

Patricia Paay en Patty Brard verzorgen de feestelijke opening van het nieuwe seizoen. In deze aflevering is te zien hoe zij samen met Sander Janson barbecueën met de cast van `Goede Tijden, Slechte Tijden´. Ook neemt Patty een kijkje in het...

17-08-2012 20:09

Patty Brard

Ik Kom Bij Je Eten - Patty Brard

Frans Bauer en Ali B.,Patty en Maik sluiten dit seizoen af op het grootste en gezelligste festival van Nederlandse bodem: Dutch Valley. Heel muzikaal Nederland treedt hier op en dat willen Patty en Maik natuurlijk niet missen. Harm-Jan heef...

16-08-2012 20:03

Wendy Vuik En Sander Janson

Ik Kom Bij Je Eten - Wendy Vuik En Sander Janson

Sander waagt zijn leven als hij gaat eten bij skischansspringster Wendy Vuik. Wendy doet er alles aan om zich te kwalificeren voor de Olympische Winterspelen van 2014 en Sander is benieuwd waarom Wendy alles opzij zet voor deze relatief onb...

15-08-2012 20:00

Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Ik Kom Bij Je Eten - Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Aan de Amsterdamse gracht wordt het een spannende avond als Patricia Paay gaat eten bij `Goede Tijden Slechte Tijden´-acteur Mark van Eeuwen. Mark heeft de verbouwing van zijn nieuwe huis net klaar, dus het is tijd om zijn keuken in te wijd...

14-08-2012 20:00

Edsilia Rombley

Ik Kom Bij Je Eten - Edsilia Rombley

Quinty Trustfull En Berget Lewis,Quinty gaat heerlijk Antilliaans eten bij Edsilia Rombley. Edsilia legt Quinty uit hoe ze haar zangcarrière combineert met het moederschap. Ook maken de dames een uitstapje naar de muziekstudio van Edsilia. ...

13-08-2012 20:02

Maartje Paumen En Gijs Staverman

Ik Kom Bij Je Eten - Maartje Paumen En Gijs Staverman

Voordat de Nederlandse hockeyploeg richting Londen vertrok, ging Gijs Staverman eten bij hockeyster Maartje Paumen. De afgelopen jaren heeft Maartje alles gewonnen wat je kunt winnen: goud op de Spelen in Peking, de Champions Trophy en ze w...

10-08-2012 20:13

Adelinde Cornelissen En Quinty Trustfull

Ik Kom Bij Je Eten - Adelinde Cornelissen En Quinty Trustfull

Voor Quinty is het een dag met een gouden randje, want ze gaat eten bij amazone Adelinde Cornelissen. Tijdens haar intensieve voorbereidingsperiode in aanloop naar de Olympische Spelen, heeft ze even tijd om te laten zien hoe haar leven als...

09-08-2012 20:01

Richard Groenendijk

Ik Kom Bij Je Eten - Richard Groenendijk

Jamai En Patty Brard,Samen met Jamai maakt Patty Brard vandaag Rotterdam onveilig. Onder het genot van een kop thee kletsen deze goede vrienden lekker bij en gaan ze eten bij vriend en collega van Jamai, Richard Groenendijk. In zijn mooie a...

08-08-2012 20:09

Jan Heemskerk En Froukje De Both

Ik Kom Bij Je Eten - Jan Heemskerk En Froukje De Both

Froukje de Both wordt verwend met een liefdesrecept als ze gaat eten bij dé vrouwenexpert van Nederland, ex-Playboybaas Jan Heemskerk. Tot haar grote verbazing komt Froukje erachter dat Jan van nature helemaal niet zo´n casanova is. Maar ui...

07-08-2012 19:59

Jack Wouterse

Ik Kom Bij Je Eten - Jack Wouterse

Patty Brard En John Williams,In dé havenstad van Nederland gaat Patty Brard eten bij het zwaargewicht uit de Nederlandse film- en theaterwereld, acteur Jack Wouterse. Eén ding hebben ze in ieder geval gemeen; een voorliefde voor eten. Allee...

06-08-2012 20:01

Boris Van Der Ham En Nicolette Van Dam

Ik Kom Bij Je Eten - Boris Van Der Ham En Nicolette Van Dam

Nu hij aangekondigd heeft uit de Nederlandse politiek te stappen, is Nicolette ontzettend benieuwd wat zijn plannen zijn en daarom gaat ze in Amsterdam eten bij politicus Boris van der Ham. Het onderwerp politiek komt natuurlijk uitgebreid ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik Kom Bij Je Eten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Kom Bij Je Eten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Kom Bij Je Eten bij Ik Kom Bij Je Eten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Kom Bij Je Eten. Heb je een uitzending van Ik Kom Bij Je Eten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Kom Bij Je Eten gemist

Ik kom bij je eten is een Nederlands televisieprogramma van RTL 4. Het programma is elke werkdag te zien om acht uur en wordt gepresenteerd door bekende RTL-gezichten. In Ik kom bij je eten gaan RTL-gezichten langs bij bekende en onbekende Nederlanders. Soms komen de presentatoren aangekondigd, maar soms komen ze ook spontaan langs om een hapje mee te eten. Er wordt een barbecue georganiseerd of er wordt lekker gekookt. Onder het koken komen de kijkers steeds meer te weten over de gast.

Uitzending gemist van Ik Kom Bij Je Eten? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Kom Bij Je Eten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 140
  • Laatste uitzending op 24-08-2012 om 20:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord