Programma gemist?

Xander door de Buisonjé krijgt op tv Angela Groothuizen op bezoek. op tv Xander blijkt niet alleen de over muzikaal talent uit te beschikken, tijdens maar ook een op geweldige keukenprins in te zijn. Onder het op tv genot van een in heerlijk tijdens diner en een goed van glas wijn is van er tijd om op tv bij te praten met de tijdens hele familie de de Buisonjé. Verder van is Evelyn Struik een op de met camping getuige van een officiële de plechtigheid, van want op de Fransche met Kamp met krijgt een hele op bijzondere campingmedewerker van de burgemeester naar een lintje. Als van klap op de tijdens vuurpijl van wordt er afgesloten met een door verrassingsbarbecue van door Harm Jan de van barbecueman.

Lieke van zoekt cabaretier Jandino op in uit zijn huis de in naar het zuiden van de ons land. Er wordt uit enorm veel gelachen, uit maar ook zien een we Jandino´s zwoele door kant tijdens een salsales. Het door de plan is om voor op tv goede vriend en met collega-cabaretier Murth Mossel het te gaan op koken, alleen laat Murth lang de op zich wachten. Sander in Janson laat met zich een van zijn stoerste kant een zien tijdens in een barbecue bij de Tilburgse van rugbydames.

In een een powerboot een racen over de Maas, zo leert naar een Quinty Trustfull stylist uit Fred van Leer van naar een hele andere de kant kennen. Thuis vertelt het Fred openhartig over door zijn werk, van zijn beste vriend en zijn de relaties die altijd met stranden. Maar door krijgt op Quinty ook toegang tot door Freds grote de geheim, zijn kledingkast? Ondertussen op tv is Vivian Slingerland door in Wilsum waar een ze kennis in maakt met Willem, de uit lokale held van de uit voetbalvereniging.

Nadat uit hij bij naar alle bekende sterren thuis is op geweest, laat naar Peter van der Vorst vandaag in voor naar het eerst zien hoe met hij zelf woont. een Winston Gerschtanowitz gaat bij door hem eten en naar krijgt op niet alleen een kijkje in van de van keuken van Peter, uit maar ook een rondleiding in op tijdens het nieuwe kantoor van door Peters productiebedrijf Vorst Media. Evelyn met Struik is in op van het Noordwijkse strand waar dierenvriend Kees tijdens zogenaamd een naar melding krijgt van door een van gestrande zeehond, maar naar verrast wordt met een met barbecue.

Patricia een Paay en Patty het Brard verzorgen door de feestelijke opening uit van het nieuwe seizoen. In naar deze op aflevering is te door zien hoe zij samen met Sander tijdens Janson de barbecueën met met de cast van op tv `Goede Tijden, Slechte Tijden´. Ook de neemt Patty door een kijkje in met het huis van door Ferry Doedens en probeert Patricia door wat het sappige details los te naar peuteren bij de het acteurs naar tijdens een boottocht. Onder het het genot van een een heerlijke door barbecue van Harm-Jan de in barbecueman wordt de dag afgesloten in met door een spetterend optreden uit van Waylon.

Frans op tv Bauer en Ali B.,Patty door en Maik door sluiten dit seizoen af het op in het grootste en een gezelligste festival van Nederlandse bodem: Dutch naar Valley. van Heel muzikaal Nederland treedt hier met op op en dat willen Patty en op Maik natuurlijk een niet naar missen. Harm-Jan heeft zijn een barbecue meegenomen en talloze de artiesten prikken een vorkje door van mee. Zo komen onder met andere Frans Bauer, René uit Froger, naar Edsilia Rombley en Nick van en Simon van langs. Maar ook spreken Maik en met naar Patty Ali B. en de door mannen van Di-Rect over met hun hoogtepunt deze uit tijdens zomer. Voor Patty een wordt het een extra naar bijzondere en tijdens emotionele dag, want ze op tv treedt voor het laatst tijdens op een met de dames van naar LUV.

Sander op tv waagt zijn leven als hij naar gaat in eten bij skischansspringster Wendy Vuik. in Wendy doet er tijdens alles uit aan om zich te de kwalificeren de voor de Olympische Winterspelen het van 2014 en Sander is op benieuwd waarom met Wendy op alles opzij zet voor deze uit relatief onbekende op tv sport. Uiteraard wil de hij ook weten hoe het het is in om van zo´n hoge in schans te tijdens springen. De weg naar omhoog gaat goed, maar komt met Sander op die uit lange latten ook in veilig beneden? In een van Woudenberg hebben elf jongeren ervoor uit gekozen om van deze zomer het niet op feestvakantie te naar gaan naar Lloret of de Salou. Zij zijn op door eigen kosten naar door Moldavië gegaan van om daar een speeltuin in de voor kinderen te bouwen. naar Na al dat harde werken een door gaat Evelyn langs om naar met deze het jongeren na te praten onder het door met genot van een lekkere barbecue tijdens van door Harm-Jan.

Aan de Amsterdamse naar gracht wordt het de een spannende op tv avond van als Patricia Paay gaat eten bij in `Goede door Tijden Slechte uit Tijden´-acteur Mark van Eeuwen. uit Mark heeft de verbouwing van een zijn nieuwe met huis net klaar, dus van het is op tv tijd om zijn in keuken uit in te wijden met met oesters en champagne. En de niet uit alleen de keuken wordt ingewijd, met Patricia en naar Mark duiken ook samen op de slaapkamer in. in En door het feest is helemaal compleet tijdens als de oud-huisgenoten van van Mark naar zich melden voor het met diner. Met naar een bolderkar vol in speelgoed reist Vivian naar met Wageningen. in Nathalie heeft hier op tv een speelgoedbank opgericht waar gezinnen die op het financieel moeilijk tijdens hebben speelgoed voor met op hun kinderen kunnen afhalen. En een omdat Nathalie door al haar van vrije tijd in de speelgoedbank steekt, naar vinden haar vriendinnen naar het het tijd worden dat door er nu iets voor Nathalie op gedaan met wordt. Ze regelen van als verrassing dat barbecuespecialist Harm-Jan op van komt barbecueën.

Quinty in Trustfull En Berget Lewis,Quinty het gaat heerlijk Antilliaans eten in bij het Edsilia Rombley. Edsilia legt op Quinty uit uit hoe ze haar van zangcarrière combineert met het het moederschap. Ook naar maken de dames een uit uitstapje met naar de muziekstudio een van Edsilia. Hier brengt Edsilia´s tijdens man, Tjeerd Oosterhuis, haar naar helemaal in naar verlegenheid als naar hij vertelt waarom hij op Edsilia zo´n goede van zangeres met vindt. Quinty waagt zich uit ook even achter met de microfoon. Zou een er een carrière als op tv zangeres voor haar de inzitten? tijdens Aan tafel schuift de niet alleen de met zus van Edsilia aan, maar wordt uit het op tv gezelschap ook verrast met een van bezoekje van vriendin door het en zangeres Berget Lewis. op tv In Den Bosch gaat Koert-Jan op tijdens naar de 82-jarige door oma Gerda. Ondanks haar leeftijd staat uit oma in Gerda iedere in dag klaar om op `de oudjes´ te helpen. tijdens En haar kleindochter de vindt dit zo een bijzonder, dat ze oma het Gerda zelf naar een keer met in de spotlights wil door zetten.

Voordat in de Nederlandse naar hockeyploeg richting Londen het vertrok, ging Gijs Staverman een eten bij op tv hockeyster Maartje Paumen. De afgelopen van jaren heeft Maartje uit alles tijdens gewonnen wat je kunt winnen: goud de op de de Spelen in Peking, uit de een Champions Trophy en de ze werd uitgeroepen tot beste het speelster van de de wereld. tijdens Maar hoe bereidt tijdens deze topsporter zich voor in op de Olympische Spelen in van Londen? En van kan de koningin van in de op strafcorner Gijs binnen een uurtje in het de fijne kneepjes leren? het Uiteindelijk komen we erachter of een Maartje van samen met de naar Nederlandse hockeydames de hooggespannen verwachtingen op uit in Londen waarmaakt uit en goud wint. van Vivian gaat terug naar in de tijd, want ze gaat uit in op bezoek bij een prehistorische op tv nederzetting. Educatief medewerker een Martin heeft de naar nederzetting gered van door de financiële ondergang en een heeft daarom op een barbecue verdiend. Maar in in de prehistorie in gaat niks naar vanzelf, dus Vivian naar moet zelf aan naar de slag op om hout te met sprokkelen en vuur te van maken.

Voor Quinty in is uit het een dag van met een gouden randje, want ze de gaat eten bij uit amazone Adelinde met Cornelissen. Tijdens haar intensieve met voorbereidingsperiode in aanloop in naar in de Olympische door Spelen, heeft ze even tijd het om te laten zien door een hoe haar leven als topsportster eruitziet van en in zelfs Quinty in een klein lesje te uit geven. Thuis blijkt Adelinde in niet alleen haar paarden in op goed te dresseren, maar tijdens ook haar vriend gaat van voor haar in naar een flinke draf door om het eten met op tijd op tafel een te krijgen. door Adelinde gaat op de een Spelen voor goud tijdens en niets door minder, maar in maakt ze samen met haar uit paard Parzival een deze verwachtingen waar? Ook in het Evelyn gaat op van de sportieve toer en van waagt zich aan een partijtje een rolstoelhockey. Dennis laat het Evelyn een zien dat een naar handicap geen belemmering is om de flink te sporten, uit het alleen heb je soms extra naar hulp nodig. En met als van er dan iemand is die door dag en nacht geheel het op belangeloos voor je klaar staat, tijdens dan is dat een in met hele goede reden voor naar een verrassingsbarbecue.

Jamai uit En Patty door Brard,Samen met Jamai maakt Patty Brard een tijdens vandaag Rotterdam onveilig. Onder van het genot door van een kop van thee kletsen deze goede vrienden lekker op tv bij en gaan de ze eten met bij vriend en in collega van Jamai, de Richard van Groenendijk. In zijn mooie appartement vertelt van deze tijdens cabaretier over zijn leven een en laat hij de Jamai en in Patty genieten van een zijn kookkunsten. Ze hadden zich van op tv allemaal nog zo voorgenomen in om vandaag op het de lijn te letten, met maar binnen een van minuut gaat het dat voornemen de deur op uit en wordt het op tv een hilarisch uit diner voor drie. Koert-Jan op heeft naar een bijzondere in ontmoeting met de jonge Chantal. door Toen het thuis naar niet meer ging is naar Chantal van op de zorgboerderij op van de naar familie Smulders gaan wonen en door tijdens hun hulp en naar steun het is ze helemaal opgebloeid. uit En daar op tv is Chantal zo van dankbaar voor, met dat ze hen graag wil bedanken in met in een barbecue.

Froukje de op Both een wordt verwend met een liefdesrecept van als ze gaat uit eten bij dé met vrouwenexpert op van Nederland, ex-Playboybaas Jan Heemskerk. tijdens Tot haar grote een verbazing komt Froukje op erachter dat Jan van naar naar nature helemaal niet naar zo´n casanova is. Maar naar uiteindelijk weet van Jan Froukje toch te verleiden met in een mooi pak, het een lekker door glas bubbels en het een goed met gemarineerd kippetje. Voor Vivian wordt door uit het een swingende met middag bij de IJmuider Harmonie. Twee de leden die tijdens al meer in dan 60 tijdens jaar lid van de vereniging zijn, uit dragen de vandaag het stokje van over aan door de jeugd. Het wordt door een feest met toeters, bellen de door en een barbecue een van Harm-Jan de tijdens Barbecueman.

Patty Brard En op John in Williams,In dé havenstad van Nederland een gaat Patty Brard met tijdens eten bij het uit zwaargewicht uit de Nederlandse film- en het theaterwereld, tijdens acteur Jack Wouterse. Eén ding van op hebben ze in ieder geval op gemeen; een voorliefde een voor eten. Alleen in uit de keuken krijgt een Patty met niet de bourgondische het maaltijd waar ze op van had gehoopt. De nuchtere tijdens acteur heeft een tijdens nieuw doel door in zijn met leven en daar van kan zelfs een Patty Brard niks met aan veranderen. John tijdens Williams is uitgenodigd een voor het vrijgezellenfeestje van Joyce. op tv Joyce uit heeft altijd pijn in omdat ze spierreuma op tv heeft, maar ondanks haar ziekte staat met ze altijd voor tijdens al haar met vriendinnen uit klaar en klaagt ze nooit. Daarom tijdens wordt het tijd het dat op ze nu naar zelf een keer de in de schijnwerpers staat. met John haalt alles uit de uit kast om Joyce in een onvergetelijke naar dag te op tv bezorgen, al in moet hij daarvoor op zijn met buik in de het modderbad.

Nu hij aangekondigd met heeft van uit de uit Nederlandse politiek te een stappen, is Nicolette ontzettend benieuwd op tv wat zijn het plannen zijn en van daarom gaat ze op tv in Amsterdam eten bij in politicus Boris uit van der Ham. Het de onderwerp uit politiek komt natuurlijk uitgebreid aan uit bod, de maar in het DeLaMar Theater door zien we de ook een een heel andere kant van van Boris. Uiteindelijk in tovert Boris in zijn kleine op keukentje een overheerlijke maaltijd op op in tafel voor Nicolette en Marja, op de zijn secretaresse en steun en door toeverlaat in de van Kamer. Koert-Jan gooit zichzelf naar voor uit de leeuwen als hij tijdens gaat barbecueën bij van Stichting uit Wild Cats. In de het mooie Anna een Paulowna worden leeuwen en tijgers in opgevangen die in een de dierentuin of het de circus geen toekomst in meer hebben. En door als je zo´n in mooie stichting een hebt opgericht en met ieder vrij uurtje hieraan van besteedt, op tv dan verdien je een tijdens barbecue.

augustus 2020
24-08-2012 20:07

Angela Groothuizen En Xander De Buisonjé

Ik Kom Bij Je Eten - Angela Groothuizen En Xander De Buisonjé

Xander de Buisonjé krijgt Angela Groothuizen op bezoek. Xander blijkt niet alleen over muzikaal talent te beschikken, maar ook een geweldige keukenprins te zijn. Onder het genot van een heerlijk diner en een goed glas wijn is er tijd om bij...

23-08-2012 20:01

Lieke Van Lexmond En Jandino Asporaat

Ik Kom Bij Je Eten - Lieke Van Lexmond En Jandino Asporaat

Lieke zoekt cabaretier Jandino op in zijn huis in het zuiden van ons land. Er wordt enorm veel gelachen, maar ook zien we Jandino´s zwoele kant tijdens een salsales. Het plan is om voor goede vriend en collega-cabaretier Murth Mossel te gaa...

22-08-2012 19:59

Quinty Trustfull En Fred Van Leer

Ik Kom Bij Je Eten - Quinty Trustfull En Fred Van Leer

In een powerboot racen over de Maas, zo leert Quinty Trustfull stylist Fred van Leer van een hele andere kant kennen. Thuis vertelt Fred openhartig over zijn werk, zijn beste vriend en zijn relaties die altijd stranden. Maar krijgt Quinty o...

21-08-2012 20:00

Winston Gerschtanowitz En Peter Van Der Vorst

Ik Kom Bij Je Eten - Winston Gerschtanowitz En Peter Van Der Vorst

Nadat hij bij alle bekende sterren thuis is geweest, laat Peter van der Vorst vandaag voor het eerst zien hoe hij zelf woont. Winston Gerschtanowitz gaat bij hem eten en krijgt niet alleen een kijkje in de keuken van Peter, maar ook een ron...

20-08-2012 19:59

Aflevering 1

Ik Kom Bij Je Eten - Aflevering 1

Patricia Paay en Patty Brard verzorgen de feestelijke opening van het nieuwe seizoen. In deze aflevering is te zien hoe zij samen met Sander Janson barbecueën met de cast van `Goede Tijden, Slechte Tijden´. Ook neemt Patty een kijkje in het...

17-08-2012 20:09

Patty Brard

Ik Kom Bij Je Eten - Patty Brard

Frans Bauer en Ali B.,Patty en Maik sluiten dit seizoen af op het grootste en gezelligste festival van Nederlandse bodem: Dutch Valley. Heel muzikaal Nederland treedt hier op en dat willen Patty en Maik natuurlijk niet missen. Harm-Jan heef...

16-08-2012 20:03

Wendy Vuik En Sander Janson

Ik Kom Bij Je Eten - Wendy Vuik En Sander Janson

Sander waagt zijn leven als hij gaat eten bij skischansspringster Wendy Vuik. Wendy doet er alles aan om zich te kwalificeren voor de Olympische Winterspelen van 2014 en Sander is benieuwd waarom Wendy alles opzij zet voor deze relatief onb...

15-08-2012 20:00

Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Ik Kom Bij Je Eten - Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Aan de Amsterdamse gracht wordt het een spannende avond als Patricia Paay gaat eten bij `Goede Tijden Slechte Tijden´-acteur Mark van Eeuwen. Mark heeft de verbouwing van zijn nieuwe huis net klaar, dus het is tijd om zijn keuken in te wijd...

14-08-2012 20:00

Edsilia Rombley

Ik Kom Bij Je Eten - Edsilia Rombley

Quinty Trustfull En Berget Lewis,Quinty gaat heerlijk Antilliaans eten bij Edsilia Rombley. Edsilia legt Quinty uit hoe ze haar zangcarrière combineert met het moederschap. Ook maken de dames een uitstapje naar de muziekstudio van Edsilia. ...

13-08-2012 20:02

Maartje Paumen En Gijs Staverman

Ik Kom Bij Je Eten - Maartje Paumen En Gijs Staverman

Voordat de Nederlandse hockeyploeg richting Londen vertrok, ging Gijs Staverman eten bij hockeyster Maartje Paumen. De afgelopen jaren heeft Maartje alles gewonnen wat je kunt winnen: goud op de Spelen in Peking, de Champions Trophy en ze w...

10-08-2012 20:13

Adelinde Cornelissen En Quinty Trustfull

Ik Kom Bij Je Eten - Adelinde Cornelissen En Quinty Trustfull

Voor Quinty is het een dag met een gouden randje, want ze gaat eten bij amazone Adelinde Cornelissen. Tijdens haar intensieve voorbereidingsperiode in aanloop naar de Olympische Spelen, heeft ze even tijd om te laten zien hoe haar leven als...

09-08-2012 20:01

Richard Groenendijk

Ik Kom Bij Je Eten - Richard Groenendijk

Jamai En Patty Brard,Samen met Jamai maakt Patty Brard vandaag Rotterdam onveilig. Onder het genot van een kop thee kletsen deze goede vrienden lekker bij en gaan ze eten bij vriend en collega van Jamai, Richard Groenendijk. In zijn mooie a...

08-08-2012 20:09

Jan Heemskerk En Froukje De Both

Ik Kom Bij Je Eten - Jan Heemskerk En Froukje De Both

Froukje de Both wordt verwend met een liefdesrecept als ze gaat eten bij dé vrouwenexpert van Nederland, ex-Playboybaas Jan Heemskerk. Tot haar grote verbazing komt Froukje erachter dat Jan van nature helemaal niet zo´n casanova is. Maar ui...

07-08-2012 19:59

Jack Wouterse

Ik Kom Bij Je Eten - Jack Wouterse

Patty Brard En John Williams,In dé havenstad van Nederland gaat Patty Brard eten bij het zwaargewicht uit de Nederlandse film- en theaterwereld, acteur Jack Wouterse. Eén ding hebben ze in ieder geval gemeen; een voorliefde voor eten. Allee...

06-08-2012 20:01

Boris Van Der Ham En Nicolette Van Dam

Ik Kom Bij Je Eten - Boris Van Der Ham En Nicolette Van Dam

Nu hij aangekondigd heeft uit de Nederlandse politiek te stappen, is Nicolette ontzettend benieuwd wat zijn plannen zijn en daarom gaat ze in Amsterdam eten bij politicus Boris van der Ham. Het onderwerp politiek komt natuurlijk uitgebreid ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik Kom Bij Je Eten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Kom Bij Je Eten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Kom Bij Je Eten bij Ik Kom Bij Je Eten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Kom Bij Je Eten. Heb je een uitzending van Ik Kom Bij Je Eten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Kom Bij Je Eten gemist

Ik kom bij je eten is een Nederlands televisieprogramma van RTL 4. Het programma is elke werkdag te zien om acht uur en wordt gepresenteerd door bekende RTL-gezichten. In Ik kom bij je eten gaan RTL-gezichten langs bij bekende en onbekende Nederlanders. Soms komen de presentatoren aangekondigd, maar soms komen ze ook spontaan langs om een hapje mee te eten. Er wordt een barbecue georganiseerd of er wordt lekker gekookt. Onder het koken komen de kijkers steeds meer te weten over de gast.

Uitzending gemist van Ik Kom Bij Je Eten? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Kom Bij Je Eten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 140
  • Laatste uitzending op 24-08-2012 om 20:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!