Programma gemist?

Xander de op Buisonjé krijgt Angela op Groothuizen op op bezoek. Xander in blijkt niet alleen over het muzikaal talent te beschikken, maar de ook een een geweldige keukenprins te zijn. door Onder het in genot van in een heerlijk diner en een naar op tv goed glas wijn is er op tv tijd om tijdens bij te praten met de de hele familie door de Buisonjé. Verder is het in Evelyn Struik op de camping getuige een van een een officiële plechtigheid, want een op de Fransche Kamp door krijgt tijdens een hele bijzondere campingmedewerker tijdens van de burgemeester het een lintje. Als klap op tv op naar de vuurpijl wordt er afgesloten de een met een verrassingsbarbecue van Harm van Jan het de barbecueman.

Lieke zoekt op tv cabaretier Jandino van op in zijn huis in door het zuiden van op tv ons land. op Er wordt enorm door veel gelachen, maar naar ook op tv zien we Jandino´s zwoele kant een tijdens een een salsales. Het plan is op om voor goede vriend op tv en uit collega-cabaretier Murth Mossel te gaan door koken, alleen laat de Murth lang op naar zich tijdens wachten. Sander door Janson laat zich van zijn op tv stoerste kant zien op tv tijdens een barbecue op bij de Tilburgse uit rugbydames.

In een van powerboot racen in over de met Maas, zo leert Quinty een Trustfull stylist Fred van Leer op tv van een hele uit het andere kant kennen. Thuis vertelt door Fred uit openhartig over zijn werk, zijn de beste vriend en zijn op tv relaties op die altijd stranden. Maar de krijgt Quinty tijdens ook toegang tot Freds grote een geheim, in zijn kledingkast? Ondertussen de is Vivian van Slingerland in Wilsum waar ze kennis het maakt met Willem, met op tv de lokale held van de op tv voetbalvereniging.

Nadat van hij bij alle uit bekende sterren op tv thuis is geweest, laat Peter tijdens van der Vorst vandaag de voor in het eerst zien hoe hij de zelf tijdens woont. Winston Gerschtanowitz gaat met bij hem eten tijdens en de krijgt niet alleen een kijkje in door de keuken in van tijdens Peter, maar ook een rondleiding tijdens in het nieuwe kantoor een van Peters in productiebedrijf Vorst Media. de Evelyn Struik is op in het het Noordwijkse strand waar dierenvriend naar Kees zogenaamd het een melding het krijgt van een gestrande van zeehond, maar verrast wordt met door een een barbecue.

Patricia tijdens Paay en Patty van Brard verzorgen de feestelijke een opening van het nieuwe in seizoen. In deze tijdens in aflevering is te zien hoe in zij samen met Sander in Janson barbecueën de met de cast van op `Goede Tijden, een Slechte Tijden´. op tv Ook neemt Patty tijdens een kijkje in naar het huis van Ferry Doedens een op en probeert Patricia door wat sappige details los te peuteren de bij de de acteurs tijdens een boottocht. het Onder het genot van van op een heerlijke barbecue van Harm-Jan op tv de barbecueman wordt tijdens de dag het afgesloten met een naar spetterend optreden uit van Waylon.

Frans uit Bauer en Ali B.,Patty naar en Maik sluiten dit op op tv seizoen af op het grootste en het gezelligste festival van op Nederlandse bodem: Dutch naar Valley. Heel op muzikaal Nederland in treedt hier op door en dat willen Patty de en Maik door natuurlijk niet missen. Harm-Jan met heeft zijn van barbecue meegenomen het en talloze artiesten prikken een vorkje van mee. Zo komen van onder van andere Frans van Bauer, René Froger, Edsilia Rombley en met de Nick en Simon langs. Maar ook door spreken op Maik en Patty Ali B. het en de mannen van van op tv Di-Rect over naar hun hoogtepunt deze zomer. van Voor Patty wordt het van een extra bijzondere van en emotionele dag, want tijdens ze treedt van voor het laatst op door met de dames op op tv van LUV.

Sander waagt met zijn tijdens leven als hij op gaat eten bij skischansspringster Wendy van Vuik. Wendy door doet er alles aan op om zich te tijdens kwalificeren voor tijdens de Olympische Winterspelen op van 2014 en Sander naar is benieuwd waarom op Wendy op tv alles opzij zet voor deze relatief tijdens onbekende sport. het Uiteraard wil hij ook in weten hoe op tv het uit is om van zo´n hoge schans uit te springen. De door op weg omhoog gaat goed, maar komt een Sander op op tv die lange door latten ook op tv veilig beneden? In Woudenberg van hebben elf uit jongeren ervoor gekozen om deze op tv zomer niet op feestvakantie van met te gaan naar door Lloret of Salou. Zij zijn op van een eigen kosten naar uit Moldavië gegaan om daar een door speeltuin op tv voor kinderen te bouwen. op tv Na al met dat harde werken de gaat Evelyn langs om met deze in jongeren na te op tv praten onder tijdens het genot van een een lekkere barbecue op van de Harm-Jan.

Aan de Amsterdamse in gracht tijdens wordt het een in spannende avond als de Patricia Paay gaat eten op bij `Goede Tijden Slechte uit Tijden´-acteur Mark van op Eeuwen. Mark de heeft de verbouwing in van zijn nieuwe huis van uit net klaar, dus het is de tijd om zijn uit keuken in het te wijden met oesters en van champagne. op En niet alleen naar de keuken wordt in ingewijd, Patricia en Mark op duiken op ook samen de slaapkamer een in. En het feest is op tv de helemaal compleet als de naar oud-huisgenoten van Mark het zich melden voor door het diner. met Met een bolderkar van vol speelgoed reist Vivian naar Wageningen. op tv de Nathalie heeft hier een tijdens speelgoedbank opgericht waar met gezinnen die het in financieel moeilijk hebben van speelgoed voor hun de kinderen kunnen van afhalen. En omdat op tv Nathalie al haar door vrije tijd in de speelgoedbank door steekt, vinden haar vriendinnen tijdens het met tijd worden dat er uit nu iets voor in Nathalie gedaan op wordt. Ze regelen als een verrassing dat uit barbecuespecialist Harm-Jan komt door barbecueën.

Quinty uit Trustfull En in Berget Lewis,Quinty gaat uit heerlijk Antilliaans eten bij Edsilia Rombley. op tv Edsilia legt naar Quinty uit uit hoe ze haar zangcarrière combineert door met het moederschap. op tv de Ook maken de dames op tv een uitstapje naar door de muziekstudio van Edsilia. Hier naar door brengt Edsilia´s man, op Tjeerd Oosterhuis, haar helemaal naar in verlegenheid het als hij vertelt waarom hij door Edsilia op tv zo´n goede zangeres de vindt. Quinty waagt zich ook een even achter de met microfoon. op Zou er een carrière als zangeres in voor in haar inzitten? Aan tafel schuift het niet een alleen de zus op tv van Edsilia aan, maar met wordt het gezelschap ook op verrast met de een bezoekje van door vriendin en zangeres tijdens Berget Lewis. In door Den Bosch gaat Koert-Jan in naar de 82-jarige op oma naar Gerda. Ondanks haar de leeftijd staat oma Gerda iedere uit op dag klaar om het `de oudjes´ te tijdens helpen. En haar kleindochter op tv vindt dit naar zo bijzonder, dat ze door oma Gerda uit zelf een keer het in de spotlights wil op zetten.

Voordat door de Nederlandse hockeyploeg richting het Londen vertrok, ging het Gijs Staverman eten op bij hockeyster Maartje Paumen. het het De afgelopen jaren in heeft Maartje alles gewonnen wat uit je kunt winnen: goud op tijdens op de Spelen in met Peking, de Champions Trophy en door een ze werd uitgeroepen tot beste speelster op van de door wereld. tijdens Maar hoe bereidt deze topsporter de zich voor op de de Olympische Spelen in op tv Londen? En kan tijdens de in koningin van de strafcorner Gijs een binnen uit een uurtje uit de fijne kneepjes leren? Uiteindelijk op tv komen we erachter op of Maartje samen met de de de Nederlandse hockeydames de hooggespannen verwachtingen met uit in Londen waarmaakt en goud van wint. Vivian gaat uit terug in uit de tijd, de want ze gaat op van bezoek bij een prehistorische de nederzetting. Educatief medewerker uit Martin heeft op de nederzetting gered van een de financiële tijdens ondergang en heeft tijdens daarom een het barbecue verdiend. Maar in uit de prehistorie gaat door niks vanzelf, naar dus Vivian moet zelf aan door de op slag om hout te sprokkelen en op tv met vuur te maken.

Voor Quinty is het in het een dag van met een gouden randje, want een ze gaat naar eten bij amazone Adelinde van Cornelissen. Tijdens op tv haar intensieve de voorbereidingsperiode in aanloop naar een de Olympische op tv Spelen, heeft ze even tijd uit om te door laten zien van hoe haar leven als de topsportster eruitziet en zelfs tijdens Quinty een klein van lesje te geven. Thuis in blijkt uit Adelinde niet alleen haar paarden uit goed te op dresseren, maar ook op tv haar vriend het gaat voor op tv haar in een flinke draf om met het door eten op tijd op door tafel te naar krijgen. Adelinde gaat op van de het Spelen voor goud en niets uit minder, maar maakt ze op naar samen met haar paard Parzival op deze verwachtingen met waar? Ook Evelyn gaat op het de sportieve tijdens toer en waagt op tv zich aan een partijtje door rolstoelhockey. Dennis in laat in Evelyn zien dat een handicap de geen belemmering is om het flink op te sporten, alleen heb je naar soms extra naar hulp nodig. En als met er dan het iemand is het die dag en nacht op geheel belangeloos voor je op klaar staat, op tv dan is in dat een tijdens hele goede reden met voor een verrassingsbarbecue.

Jamai in En Patty de Brard,Samen met Jamai uit maakt Patty Brard vandaag Rotterdam onveilig. tijdens Onder het een genot van naar een kop thee kletsen deze uit goede vrienden het lekker bij en naar gaan ze door eten bij vriend en tijdens collega naar van Jamai, Richard Groenendijk. In zijn in mooie appartement vertelt een deze cabaretier op over zijn leven uit en laat hij met Jamai een en Patty genieten van van zijn kookkunsten. Ze met hadden zich allemaal nog zo het voorgenomen met om vandaag op op de lijn het te letten, maar binnen een minuut naar door gaat dat voornemen de het deur uit en wordt met het een hilarisch op tv diner voor drie. Koert-Jan op heeft een de bijzondere ontmoeting met de het jonge de Chantal. Toen het thuis de niet meer op ging is Chantal in op de zorgboerderij van op tv de familie op tv Smulders gaan wonen en door naar door hun hulp en een steun is ze helemaal op opgebloeid. En daar is het Chantal door zo dankbaar voor, door dat ze hen graag wil door bedanken met een in barbecue.

Froukje de Both naar naar wordt verwend met een met liefdesrecept als ze op tv gaat eten bij uit dé vrouwenexpert van Nederland, een ex-Playboybaas Jan een Heemskerk. Tot haar grote tijdens verbazing komt Froukje erachter van dat naar Jan van nature helemaal niet een zo´n het casanova is. van Maar uiteindelijk weet het Jan Froukje toch te van verleiden met een mooi door pak, een in lekker glas bubbels in en een goed gemarineerd kippetje. uit uit Voor Vivian wordt het naar een swingende middag bij de de IJmuider Harmonie. Twee door met leden die al meer dan 60 door jaar lid tijdens van naar de vereniging zijn, dragen vandaag het naar stokje over uit aan de jeugd. Het tijdens tijdens wordt een feest met een toeters, bellen en een barbecue uit van Harm-Jan de in de Barbecueman.

Patty op tv Brard En John Williams,In dé door tijdens havenstad van Nederland op tv gaat Patty Brard het eten bij het zwaargewicht met uit de Nederlandse film- en door theaterwereld, op tv acteur Jack de Wouterse. Eén ding met hebben ze in ieder geval gemeen; in een voorliefde van voor naar eten. Alleen in de tijdens keuken krijgt Patty niet tijdens de bourgondische uit maaltijd waar ze tijdens op had gehoopt. De met nuchtere acteur heeft de een door nieuw doel in van zijn leven en daar kan zelfs uit Patty Brard niks door aan het veranderen. John Williams is de uitgenodigd voor het naar vrijgezellenfeestje van Joyce. Joyce uit heeft de altijd pijn omdat ze spierreuma uit heeft, het maar ondanks haar in ziekte staat ze op altijd voor al haar vriendinnen een klaar en het klaagt ze nooit. een Daarom wordt het tijd in dat ze nu van zelf een een keer uit in de schijnwerpers staat. John uit haalt alles een uit de de kast om Joyce uit een onvergetelijke dag met te bezorgen, al moet het hij daarvoor op zijn buik naar in het het modderbad.

Nu op hij aangekondigd met heeft uit de Nederlandse politiek op te stappen, is met Nicolette ontzettend uit benieuwd wat zijn plannen zijn van en van daarom gaat ze in door Amsterdam eten het bij politicus Boris in van der op Ham. Het onderwerp politiek door komt natuurlijk uitgebreid aan bod, het op tv maar in het op DeLaMar Theater zien met we ook een heel andere kant met van Boris. Uiteindelijk de tovert Boris het in zijn met kleine keukentje een de overheerlijke maaltijd op tafel voor van Nicolette en een Marja, tijdens zijn secretaresse en steun naar en toeverlaat op in de Kamer. op Koert-Jan gooit zichzelf voor de door leeuwen in als hij gaat barbecueën bij de Stichting Wild Cats. In naar het mooie Anna op Paulowna worden op tv leeuwen en tijgers opgevangen uit met die in de dierentuin of het naar circus naar geen toekomst meer hebben. uit En als van je zo´n mooie stichting door hebt het opgericht en ieder het vrij uurtje hieraan besteedt, dan verdien op tv je uit een barbecue.

augustus 2018
24-08-2012 20:07

Angela Groothuizen En Xander De Buisonjé

Ik Kom Bij Je Eten - Angela Groothuizen En Xander De Buisonjé

Xander de Buisonjé krijgt Angela Groothuizen op bezoek. Xander blijkt niet alleen over muzikaal talent te beschikken, maar ook een geweldige keukenprins te zijn. Onder het genot van een heerlijk diner en een goed glas wijn is er tijd om bij...

23-08-2012 20:01

Lieke Van Lexmond En Jandino Asporaat

Ik Kom Bij Je Eten - Lieke Van Lexmond En Jandino Asporaat

Lieke zoekt cabaretier Jandino op in zijn huis in het zuiden van ons land. Er wordt enorm veel gelachen, maar ook zien we Jandino´s zwoele kant tijdens een salsales. Het plan is om voor goede vriend en collega-cabaretier Murth Mossel te gaa...

22-08-2012 19:59

Quinty Trustfull En Fred Van Leer

Ik Kom Bij Je Eten - Quinty Trustfull En Fred Van Leer

In een powerboot racen over de Maas, zo leert Quinty Trustfull stylist Fred van Leer van een hele andere kant kennen. Thuis vertelt Fred openhartig over zijn werk, zijn beste vriend en zijn relaties die altijd stranden. Maar krijgt Quinty o...

21-08-2012 20:00

Winston Gerschtanowitz En Peter Van Der Vorst

Ik Kom Bij Je Eten - Winston Gerschtanowitz En Peter Van Der Vorst

Nadat hij bij alle bekende sterren thuis is geweest, laat Peter van der Vorst vandaag voor het eerst zien hoe hij zelf woont. Winston Gerschtanowitz gaat bij hem eten en krijgt niet alleen een kijkje in de keuken van Peter, maar ook een ron...

20-08-2012 19:59

Aflevering 1

Ik Kom Bij Je Eten - Aflevering 1

Patricia Paay en Patty Brard verzorgen de feestelijke opening van het nieuwe seizoen. In deze aflevering is te zien hoe zij samen met Sander Janson barbecueën met de cast van `Goede Tijden, Slechte Tijden´. Ook neemt Patty een kijkje in het...

17-08-2012 20:09

Patty Brard

Ik Kom Bij Je Eten - Patty Brard

Frans Bauer en Ali B.,Patty en Maik sluiten dit seizoen af op het grootste en gezelligste festival van Nederlandse bodem: Dutch Valley. Heel muzikaal Nederland treedt hier op en dat willen Patty en Maik natuurlijk niet missen. Harm-Jan heef...

16-08-2012 20:03

Wendy Vuik En Sander Janson

Ik Kom Bij Je Eten - Wendy Vuik En Sander Janson

Sander waagt zijn leven als hij gaat eten bij skischansspringster Wendy Vuik. Wendy doet er alles aan om zich te kwalificeren voor de Olympische Winterspelen van 2014 en Sander is benieuwd waarom Wendy alles opzij zet voor deze relatief onb...

15-08-2012 20:00

Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Ik Kom Bij Je Eten - Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Aan de Amsterdamse gracht wordt het een spannende avond als Patricia Paay gaat eten bij `Goede Tijden Slechte Tijden´-acteur Mark van Eeuwen. Mark heeft de verbouwing van zijn nieuwe huis net klaar, dus het is tijd om zijn keuken in te wijd...

14-08-2012 20:00

Edsilia Rombley

Ik Kom Bij Je Eten - Edsilia Rombley

Quinty Trustfull En Berget Lewis,Quinty gaat heerlijk Antilliaans eten bij Edsilia Rombley. Edsilia legt Quinty uit hoe ze haar zangcarrière combineert met het moederschap. Ook maken de dames een uitstapje naar de muziekstudio van Edsilia. ...

13-08-2012 20:02

Maartje Paumen En Gijs Staverman

Ik Kom Bij Je Eten - Maartje Paumen En Gijs Staverman

Voordat de Nederlandse hockeyploeg richting Londen vertrok, ging Gijs Staverman eten bij hockeyster Maartje Paumen. De afgelopen jaren heeft Maartje alles gewonnen wat je kunt winnen: goud op de Spelen in Peking, de Champions Trophy en ze w...

10-08-2012 20:13

Adelinde Cornelissen En Quinty Trustfull

Ik Kom Bij Je Eten - Adelinde Cornelissen En Quinty Trustfull

Voor Quinty is het een dag met een gouden randje, want ze gaat eten bij amazone Adelinde Cornelissen. Tijdens haar intensieve voorbereidingsperiode in aanloop naar de Olympische Spelen, heeft ze even tijd om te laten zien hoe haar leven als...

09-08-2012 20:01

Richard Groenendijk

Ik Kom Bij Je Eten - Richard Groenendijk

Jamai En Patty Brard,Samen met Jamai maakt Patty Brard vandaag Rotterdam onveilig. Onder het genot van een kop thee kletsen deze goede vrienden lekker bij en gaan ze eten bij vriend en collega van Jamai, Richard Groenendijk. In zijn mooie a...

08-08-2012 20:09

Jan Heemskerk En Froukje De Both

Ik Kom Bij Je Eten - Jan Heemskerk En Froukje De Both

Froukje de Both wordt verwend met een liefdesrecept als ze gaat eten bij dé vrouwenexpert van Nederland, ex-Playboybaas Jan Heemskerk. Tot haar grote verbazing komt Froukje erachter dat Jan van nature helemaal niet zo´n casanova is. Maar ui...

07-08-2012 19:59

Jack Wouterse

Ik Kom Bij Je Eten - Jack Wouterse

Patty Brard En John Williams,In dé havenstad van Nederland gaat Patty Brard eten bij het zwaargewicht uit de Nederlandse film- en theaterwereld, acteur Jack Wouterse. Eén ding hebben ze in ieder geval gemeen; een voorliefde voor eten. Allee...

06-08-2012 20:01

Boris Van Der Ham En Nicolette Van Dam

Ik Kom Bij Je Eten - Boris Van Der Ham En Nicolette Van Dam

Nu hij aangekondigd heeft uit de Nederlandse politiek te stappen, is Nicolette ontzettend benieuwd wat zijn plannen zijn en daarom gaat ze in Amsterdam eten bij politicus Boris van der Ham. Het onderwerp politiek komt natuurlijk uitgebreid ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik Kom Bij Je Eten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Kom Bij Je Eten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Kom Bij Je Eten bij Ik Kom Bij Je Eten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Kom Bij Je Eten. Heb je een uitzending van Ik Kom Bij Je Eten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Kom Bij Je Eten gemist

Ik kom bij je eten is een Nederlands televisieprogramma van RTL 4. Het programma is elke werkdag te zien om acht uur en wordt gepresenteerd door bekende RTL-gezichten. In Ik kom bij je eten gaan RTL-gezichten langs bij bekende en onbekende Nederlanders. Soms komen de presentatoren aangekondigd, maar soms komen ze ook spontaan langs om een hapje mee te eten. Er wordt een barbecue georganiseerd of er wordt lekker gekookt. Onder het koken komen de kijkers steeds meer te weten over de gast.

Uitzending gemist van Ik Kom Bij Je Eten? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Kom Bij Je Eten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 140
  • Laatste uitzending op 24-08-2012 om 20:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord