Programma gemist?

Xander de door Buisonjé krijgt door Angela Groothuizen in op bezoek. Xander door blijkt niet alleen over muzikaal op tv talent te beschikken, maar van ook een geweldige door keukenprins door te zijn. op Onder het genot van een heerlijk op diner en een tijdens goed het glas wijn is er van tijd van om bij te praten met de de hele familie de het Buisonjé. uit Verder is Evelyn Struik het op de op tv camping getuige van op tv een officiële op tv plechtigheid, want op de van Fransche Kamp krijgt een op hele bijzondere een campingmedewerker van de burgemeester een uit lintje. Als klap naar in op de vuurpijl wordt het er afgesloten het met een verrassingsbarbecue van uit Harm Jan de op tv barbecueman.

Lieke op tv zoekt cabaretier tijdens Jandino op in door zijn huis in het zuiden van naar ons land. de Er wordt enorm veel tijdens op gelachen, maar ook in zien we Jandino´s tijdens zwoele kant tijdens een salsales. naar Het plan in is om voor goede vriend met en uit collega-cabaretier Murth Mossel tijdens te gaan koken, alleen laat het Murth lang op een zich op tv wachten. Sander Janson naar laat zich van zijn door stoerste het kant zien tijdens een barbecue met bij de Tilburgse tijdens rugbydames.

In een tijdens powerboot racen over op de Maas, met zo leert op tv Quinty Trustfull stylist in Fred van Leer op tv van een hele andere kant op kennen. Thuis vertelt Fred uit openhartig over zijn op tv werk, met zijn beste vriend en zijn tijdens tijdens relaties die altijd een stranden. Maar krijgt Quinty ook toegang naar op tv tot Freds grote geheim, op zijn kledingkast? Ondertussen is tijdens Vivian Slingerland in Wilsum door waar ze de kennis maakt met op Willem, de lokale held in van de de voetbalvereniging.

Nadat hij bij op tv alle op tv bekende sterren thuis is geweest, uit laat Peter van met der Vorst vandaag in met voor het eerst zien het hoe hij zelf woont. op Winston Gerschtanowitz in gaat bij hem eten de en krijgt niet alleen door een op kijkje in de keuken van tijdens Peter, maar door ook een rondleiding in een het het nieuwe kantoor van Peters met productiebedrijf Vorst Media. Evelyn in Struik is op tv op het Noordwijkse van strand waar de dierenvriend Kees zogenaamd het een melding krijgt van een met het gestrande zeehond, maar het verrast wordt met een door barbecue.

Patricia een Paay en Patty Brard verzorgen uit de de feestelijke opening van het nieuwe de seizoen. een In deze aflevering tijdens is te zien hoe zij door samen het met Sander Janson met barbecueën met de cast uit van door `Goede Tijden, Slechte met Tijden´. Ook neemt Patty op tv een kijkje in het op huis van tijdens Ferry Doedens en probeert het Patricia wat sappige door details los te peuteren op tv bij door de acteurs tijdens een boottocht. in Onder op het genot van van een heerlijke barbecue van op Harm-Jan de barbecueman wordt tijdens op tv de dag afgesloten met een een spetterend op optreden van Waylon.

Frans Bauer en de Ali B.,Patty en de Maik sluiten dit door op seizoen af op het grootste en uit gezelligste festival van in van Nederlandse bodem: Dutch Valley. Heel muzikaal een Nederland op tv treedt hier op op en dat het willen Patty en Maik natuurlijk van niet op missen. Harm-Jan heeft zijn door barbecue meegenomen en talloze artiesten de in prikken een vorkje op mee. Zo komen uit onder andere Frans Bauer, René Froger, het Edsilia het Rombley en Nick en met Simon langs. Maar ook in spreken Maik de en Patty Ali B. naar en de mannen een met van Di-Rect over hun hoogtepunt uit deze zomer. Voor de Patty wordt het een uit extra een bijzondere en uit emotionele dag, want ze tijdens treedt voor een het laatst op met de dames in uit van LUV.

Sander waagt zijn tijdens leven als met hij in gaat eten bij door skischansspringster Wendy Vuik. Wendy doet tijdens er alles aan om van uit zich te kwalificeren voor op de Olympische op Winterspelen van 2014 en op tv Sander is benieuwd waarom Wendy op tv op alles opzij zet voor deze relatief het onbekende een sport. Uiteraard wil op tv hij ook tijdens weten hoe het is om van met zo´n hoge de schans te de springen. De weg omhoog gaat de goed, maar in komt in Sander op die lange op tv latten ook veilig van beneden? In Woudenberg hebben elf op jongeren ervoor op gekozen om deze zomer naar van niet op feestvakantie de te gaan naar Lloret een of Salou. Zij zijn de op eigen kosten naar de Moldavië gegaan op tv om van daar een speeltuin voor kinderen in te een bouwen. Na al dat harde werken tijdens gaat uit Evelyn langs om met deze naar jongeren na te het de praten onder het genot van een met naar lekkere barbecue van de Harm-Jan.

Aan op tv de Amsterdamse van gracht wordt het een spannende naar avond uit als Patricia Paay gaat eten door bij `Goede Tijden een Slechte Tijden´-acteur tijdens Mark van met Eeuwen. Mark heeft de verbouwing van op zijn van nieuwe huis de net klaar, dus het is tijd de om op tv zijn keuken in met te wijden met op tv oesters en door champagne. En niet alleen de keuken uit wordt op tv ingewijd, Patricia tijdens en Mark duiken op ook samen de slaapkamer in. op tv En het feest is een helemaal compleet door als de tijdens oud-huisgenoten van op Mark zich melden voor het het diner. Met een van bolderkar op vol speelgoed reist Vivian naar Wageningen. op het Nathalie heeft hier een speelgoedbank opgericht de waar in gezinnen die het het financieel moeilijk hebben door speelgoed voor hun kinderen kunnen het naar afhalen. En omdat Nathalie van al haar vrije tijd het in de speelgoedbank uit steekt, vinden het haar vriendinnen door het tijd worden dat naar er nu een iets voor Nathalie gedaan wordt. op tv Ze het regelen als verrassing uit dat barbecuespecialist Harm-Jan komt in barbecueën.

Quinty Trustfull door En Berget Lewis,Quinty naar gaat heerlijk in Antilliaans eten van bij Edsilia Rombley. door Edsilia legt Quinty uit hoe de ze haar tijdens zangcarrière combineert met op het moederschap. tijdens Ook maken de dames een op uitstapje naar de door muziekstudio van van Edsilia. Hier brengt door Edsilia´s man, naar Tjeerd Oosterhuis, haar helemaal in verlegenheid met als tijdens hij vertelt waarom in hij Edsilia zo´n goede zangeres door van vindt. Quinty waagt zich ook naar even achter naar de microfoon. Zou het er een in carrière als zangeres voor haar een inzitten? Aan tafel naar schuift het niet alleen de zus van van Edsilia aan, maar wordt tijdens het tijdens gezelschap ook verrast met een een de bezoekje van vriendin tijdens en zangeres Berget Lewis. In Den op tv Bosch gaat uit Koert-Jan met naar de 82-jarige oma Gerda. in Ondanks haar leeftijd staat tijdens oma op Gerda iedere dag tijdens klaar om `de naar oudjes´ te helpen. tijdens En haar kleindochter vindt van dit zo in bijzonder, dat ze tijdens oma Gerda zelf een keer tijdens in tijdens de spotlights in wil zetten.

Voordat de op Nederlandse hockeyploeg van richting Londen vertrok, ging Gijs het Staverman eten bij uit hockeyster Maartje Paumen. op tv De afgelopen met jaren heeft met Maartje alles gewonnen wat uit je de kunt winnen: goud op de van Spelen in op Peking, de Champions Trophy en tijdens ze van werd uitgeroepen tot beste de speelster van op tv de wereld. Maar met hoe bereidt deze in topsporter zich voor een op de Olympische tijdens Spelen in Londen? En van kan de koningin van met de strafcorner Gijs op tv binnen een op tv uurtje de fijne van kneepjes de leren? Uiteindelijk komen we erachter of door Maartje samen met naar de de Nederlandse hockeydames op de hooggespannen verwachtingen in een Londen waarmaakt en goud op wint. op Vivian gaat terug een in de tijd, want ze gaat het op met bezoek bij een prehistorische nederzetting. op Educatief medewerker op Martin heeft de de nederzetting gered op van de de financiële ondergang en heeft daarom een door barbecue van verdiend. Maar in de met prehistorie gaat niks door vanzelf, dus naar Vivian moet zelf op tv aan de op tv slag om hout te sprokkelen en het vuur te tijdens maken.

Voor Quinty is de het een op tv dag met tijdens een gouden randje, want met ze gaat eten tijdens bij amazone Adelinde Cornelissen. met naar Tijdens haar intensieve voorbereidingsperiode in aanloop tijdens naar naar de Olympische Spelen, heeft ze uit even tijd op om te laten naar zien hoe tijdens haar leven als topsportster het eruitziet en zelfs tijdens Quinty tijdens een klein lesje te geven. Thuis in blijkt naar Adelinde niet door alleen haar paarden goed te dresseren, een maar van ook haar vriend het gaat voor haar naar in een in flinke draf om het van eten op tijd tijdens op tafel te krijgen. naar Adelinde gaat op de door Spelen voor goud uit en niets op tv minder, maar in maakt ze samen een met haar op tv paard Parzival deze verwachtingen waar? door Ook Evelyn tijdens gaat op de de sportieve toer een en waagt zich de aan een partijtje rolstoelhockey. Dennis laat van de Evelyn zien dat een op tv handicap geen een belemmering is om flink te sporten, naar alleen heb de je tijdens soms extra hulp nodig. En met als er dan het iemand is die de dag en nacht geheel de belangeloos een voor je klaar met staat, dan is dat een een de hele goede reden voor een een verrassingsbarbecue.

Jamai van En Patty Brard,Samen met Jamai door maakt op tv Patty Brard vandaag op Rotterdam onveilig. Onder het genot door van een kop tijdens thee kletsen een deze goede vrienden lekker op tv bij en gaan van ze naar eten bij vriend en collega in van Jamai, tijdens Richard Groenendijk. In zijn het mooie appartement vertelt tijdens deze cabaretier in over zijn leven en met laat hij Jamai door en naar Patty genieten van van zijn kookkunsten. Ze hadden de zich allemaal nog tijdens zo uit voorgenomen om vandaag op uit de lijn te op tv letten, maar van binnen een minuut op gaat dat voornemen de deur een uit en van wordt het een naar hilarisch diner voor drie. van Koert-Jan heeft een door bijzondere ontmoeting met met de jonge Chantal. Toen het het een thuis niet meer ging van is Chantal van op de zorgboerderij van de van met familie Smulders gaan wonen op en door hun hulp en op steun is uit ze helemaal opgebloeid. En door daar is met Chantal zo dankbaar uit voor, dat tijdens ze hen graag wil bedanken het in met een barbecue.

Froukje de van Both van wordt verwend met op tv een liefdesrecept als door ze gaat eten in bij dé vrouwenexpert op tv van Nederland, ex-Playboybaas Jan Heemskerk. Tot naar haar in grote verbazing de komt Froukje erachter dat Jan in van nature het helemaal niet zo´n casanova is. op tv de Maar uiteindelijk weet naar Jan Froukje toch van te verleiden met een in mooi pak, een lekker glas door bubbels en een op goed gemarineerd kippetje. een op Voor Vivian wordt het een swingende door middag de bij de IJmuider Harmonie. door Twee het leden die al meer dan tijdens 60 jaar lid van door de een vereniging zijn, dragen vandaag de het stokje over in aan de tijdens jeugd. Het door wordt een feest met toeters, door bellen in en een barbecue van Harm-Jan op de de Barbecueman.

Patty Brard een En op tv John Williams,In dé havenstad op tv van Nederland gaat Patty tijdens Brard eten bij het uit zwaargewicht op uit de Nederlandse film- op en theaterwereld, door acteur Jack naar Wouterse. Eén ding uit hebben ze in ieder geval door gemeen; naar een voorliefde voor eten. Alleen in een de keuken krijgt tijdens Patty niet met de de bourgondische maaltijd waar op tv ze op had gehoopt. De op tv nuchtere acteur van heeft een uit nieuw doel in zijn leven op tv en daar kan zelfs een Patty naar Brard niks aan veranderen. een John Williams is de uitgenodigd voor het vrijgezellenfeestje door van Joyce. naar Joyce heeft naar altijd pijn omdat ze uit spierreuma heeft, maar ondanks op haar ziekte door staat ze altijd voor van de al haar vriendinnen in klaar en klaagt ze nooit. Daarom met wordt uit het tijd dat ze nu van tijdens zelf een keer de in de schijnwerpers staat. uit John haalt alles uit met de kast om Joyce een een onvergetelijke dag tijdens in te bezorgen, al op tv moet hij daarvoor de op zijn buik naar in het modderbad.

Nu hij aangekondigd op tv heeft een uit de door Nederlandse politiek te stappen, is tijdens Nicolette ontzettend benieuwd uit wat naar zijn plannen zijn en tijdens daarom gaat ze door in Amsterdam eten bij politicus van het Boris van der Ham. de Het onderwerp politiek uit komt natuurlijk uitgebreid aan bod, het maar in het de DeLaMar Theater zien de we ook een op tv heel andere een kant van Boris. Uiteindelijk uit uit tovert Boris in zijn in kleine keukentje met een overheerlijke maaltijd op tafel van voor Nicolette tijdens en Marja, in zijn secretaresse en steun en toeverlaat op tv in de door Kamer. een Koert-Jan gooit zichzelf voor door de leeuwen als een hij gaat barbecueën bij Stichting het het Wild Cats. In het mooie in Anna Paulowna worden leeuwen op tv en tijgers met opgevangen op tv die in de dierentuin of de het van circus geen toekomst meer hebben. op En een als je zo´n van mooie stichting hebt opgericht en ieder in vrij uurtje hieraan in besteedt, dan in verdien je een een barbecue.

juni 2017
24-08-2012 20:07

Angela Groothuizen En Xander De Buisonjé

Ik Kom Bij Je Eten - Angela Groothuizen En Xander De Buisonjé

Xander de Buisonjé krijgt Angela Groothuizen op bezoek. Xander blijkt niet alleen over muzikaal talent te beschikken, maar ook een geweldige keukenprins te zijn. Onder het genot van een heerlijk diner en een goed glas wijn is er tijd om bij...

23-08-2012 20:01

Lieke Van Lexmond En Jandino Asporaat

Ik Kom Bij Je Eten - Lieke Van Lexmond En Jandino Asporaat

Lieke zoekt cabaretier Jandino op in zijn huis in het zuiden van ons land. Er wordt enorm veel gelachen, maar ook zien we Jandino´s zwoele kant tijdens een salsales. Het plan is om voor goede vriend en collega-cabaretier Murth Mossel te gaa...

22-08-2012 19:59

Quinty Trustfull En Fred Van Leer

Ik Kom Bij Je Eten - Quinty Trustfull En Fred Van Leer

In een powerboot racen over de Maas, zo leert Quinty Trustfull stylist Fred van Leer van een hele andere kant kennen. Thuis vertelt Fred openhartig over zijn werk, zijn beste vriend en zijn relaties die altijd stranden. Maar krijgt Quinty o...

21-08-2012 20:00

Winston Gerschtanowitz En Peter Van Der Vorst

Ik Kom Bij Je Eten - Winston Gerschtanowitz En Peter Van Der Vorst

Nadat hij bij alle bekende sterren thuis is geweest, laat Peter van der Vorst vandaag voor het eerst zien hoe hij zelf woont. Winston Gerschtanowitz gaat bij hem eten en krijgt niet alleen een kijkje in de keuken van Peter, maar ook een ron...

20-08-2012 19:59

Aflevering 1

Ik Kom Bij Je Eten - Aflevering 1

Patricia Paay en Patty Brard verzorgen de feestelijke opening van het nieuwe seizoen. In deze aflevering is te zien hoe zij samen met Sander Janson barbecueën met de cast van `Goede Tijden, Slechte Tijden´. Ook neemt Patty een kijkje in het...

17-08-2012 20:09

Patty Brard

Ik Kom Bij Je Eten - Patty Brard

Frans Bauer en Ali B.,Patty en Maik sluiten dit seizoen af op het grootste en gezelligste festival van Nederlandse bodem: Dutch Valley. Heel muzikaal Nederland treedt hier op en dat willen Patty en Maik natuurlijk niet missen. Harm-Jan heef...

16-08-2012 20:03

Wendy Vuik En Sander Janson

Ik Kom Bij Je Eten - Wendy Vuik En Sander Janson

Sander waagt zijn leven als hij gaat eten bij skischansspringster Wendy Vuik. Wendy doet er alles aan om zich te kwalificeren voor de Olympische Winterspelen van 2014 en Sander is benieuwd waarom Wendy alles opzij zet voor deze relatief onb...

15-08-2012 20:00

Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Ik Kom Bij Je Eten - Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Aan de Amsterdamse gracht wordt het een spannende avond als Patricia Paay gaat eten bij `Goede Tijden Slechte Tijden´-acteur Mark van Eeuwen. Mark heeft de verbouwing van zijn nieuwe huis net klaar, dus het is tijd om zijn keuken in te wijd...

14-08-2012 20:00

Edsilia Rombley

Ik Kom Bij Je Eten - Edsilia Rombley

Quinty Trustfull En Berget Lewis,Quinty gaat heerlijk Antilliaans eten bij Edsilia Rombley. Edsilia legt Quinty uit hoe ze haar zangcarrière combineert met het moederschap. Ook maken de dames een uitstapje naar de muziekstudio van Edsilia. ...

13-08-2012 20:02

Maartje Paumen En Gijs Staverman

Ik Kom Bij Je Eten - Maartje Paumen En Gijs Staverman

Voordat de Nederlandse hockeyploeg richting Londen vertrok, ging Gijs Staverman eten bij hockeyster Maartje Paumen. De afgelopen jaren heeft Maartje alles gewonnen wat je kunt winnen: goud op de Spelen in Peking, de Champions Trophy en ze w...

10-08-2012 20:13

Adelinde Cornelissen En Quinty Trustfull

Ik Kom Bij Je Eten - Adelinde Cornelissen En Quinty Trustfull

Voor Quinty is het een dag met een gouden randje, want ze gaat eten bij amazone Adelinde Cornelissen. Tijdens haar intensieve voorbereidingsperiode in aanloop naar de Olympische Spelen, heeft ze even tijd om te laten zien hoe haar leven als...

09-08-2012 20:01

Richard Groenendijk

Ik Kom Bij Je Eten - Richard Groenendijk

Jamai En Patty Brard,Samen met Jamai maakt Patty Brard vandaag Rotterdam onveilig. Onder het genot van een kop thee kletsen deze goede vrienden lekker bij en gaan ze eten bij vriend en collega van Jamai, Richard Groenendijk. In zijn mooie a...

08-08-2012 20:09

Jan Heemskerk En Froukje De Both

Ik Kom Bij Je Eten - Jan Heemskerk En Froukje De Both

Froukje de Both wordt verwend met een liefdesrecept als ze gaat eten bij dé vrouwenexpert van Nederland, ex-Playboybaas Jan Heemskerk. Tot haar grote verbazing komt Froukje erachter dat Jan van nature helemaal niet zo´n casanova is. Maar ui...

07-08-2012 19:59

Jack Wouterse

Ik Kom Bij Je Eten - Jack Wouterse

Patty Brard En John Williams,In dé havenstad van Nederland gaat Patty Brard eten bij het zwaargewicht uit de Nederlandse film- en theaterwereld, acteur Jack Wouterse. Eén ding hebben ze in ieder geval gemeen; een voorliefde voor eten. Allee...

06-08-2012 20:01

Boris Van Der Ham En Nicolette Van Dam

Ik Kom Bij Je Eten - Boris Van Der Ham En Nicolette Van Dam

Nu hij aangekondigd heeft uit de Nederlandse politiek te stappen, is Nicolette ontzettend benieuwd wat zijn plannen zijn en daarom gaat ze in Amsterdam eten bij politicus Boris van der Ham. Het onderwerp politiek komt natuurlijk uitgebreid ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik Kom Bij Je Eten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Kom Bij Je Eten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Kom Bij Je Eten bij Ik Kom Bij Je Eten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Kom Bij Je Eten. Heb je een uitzending van Ik Kom Bij Je Eten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Kom Bij Je Eten gemist

Ik kom bij je eten is een Nederlands televisieprogramma van RTL 4. Het programma is elke werkdag te zien om acht uur en wordt gepresenteerd door bekende RTL-gezichten. In Ik kom bij je eten gaan RTL-gezichten langs bij bekende en onbekende Nederlanders. Soms komen de presentatoren aangekondigd, maar soms komen ze ook spontaan langs om een hapje mee te eten. Er wordt een barbecue georganiseerd of er wordt lekker gekookt. Onder het koken komen de kijkers steeds meer te weten over de gast.

Uitzending gemist van Ik Kom Bij Je Eten? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Kom Bij Je Eten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 140
  • Laatste uitzending op 24-08-2012 om 20:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord