Programma gemist?

Xander uit de Buisonjé krijgt Angela het Groothuizen op bezoek. Xander met blijkt niet alleen de over muzikaal door talent op tv te beschikken, maar ook uit een geweldige keukenprins in te zijn. Onder een het genot van een heerlijk de diner door en een door goed glas wijn is er van tijd om door bij te praten met de door hele familie uit de Buisonjé. Verder een is Evelyn Struik het op de naar camping getuige op tv van een officiële met plechtigheid, want op de Fransche in Kamp door krijgt een hele op tv bijzondere campingmedewerker van de burgemeester het een lintje. van Als klap op in de vuurpijl wordt er van afgesloten met een verrassingsbarbecue een met van Harm Jan in de barbecueman.

Lieke zoekt op cabaretier tijdens Jandino op in zijn huis in de uit het zuiden van ons land. Er uit wordt enorm veel in gelachen, maar ook van zien uit we Jandino´s zwoele kant door tijdens op een salsales. Het plan is om een voor de goede vriend en collega-cabaretier Murth op Mossel van te gaan koken, van alleen laat Murth lang op op tv zich wachten. in Sander Janson naar laat zich van door zijn stoerste kant zien tijdens de een barbecue bij in de Tilburgse uit rugbydames.

In een powerboot naar racen over uit de in Maas, zo leert de Quinty Trustfull stylist Fred van Leer van van een hele van andere kant het kennen. het Thuis vertelt Fred openhartig over naar zijn tijdens werk, zijn beste in vriend en zijn door relaties die altijd stranden. uit Maar krijgt Quinty ook in toegang tot Freds de grote naar geheim, zijn kledingkast? Ondertussen is Vivian naar Slingerland in tijdens Wilsum waar ze kennis uit maakt met een Willem, de de lokale held van de van voetbalvereniging.

Nadat hij bij met het alle bekende sterren in thuis is geweest, laat door Peter van der Vorst met vandaag voor het eerst een zien hoe hij op tv zelf woont. Winston tijdens Gerschtanowitz gaat bij het hem de eten en krijgt niet alleen tijdens een kijkje van in een de keuken van op tv Peter, maar ook een het rondleiding in het nieuwe kantoor uit van Peters uit productiebedrijf tijdens Vorst Media. Evelyn Struik het is op het Noordwijkse van strand waar dierenvriend Kees op tv zogenaamd een melding op tv krijgt op van een gestrande tijdens zeehond, maar tijdens verrast wordt met een door barbecue.

Patricia de Paay en de Patty Brard verzorgen de feestelijke opening een van het door nieuwe seizoen. In deze met aflevering is te van het zien hoe zij samen van met Sander Janson barbecueën met op uit de cast van `Goede Tijden, naar Slechte Tijden´. een Ook neemt Patty een kijkje uit in het tijdens huis van Ferry een Doedens het en probeert Patricia wat sappige met details los te op tv peuteren bij de acteurs tijdens naar tijdens een boottocht. Onder het van genot uit van een heerlijke in barbecue van Harm-Jan een de barbecueman wordt de dag het afgesloten op tv met een spetterend optreden van uit Waylon.

Frans Bauer op tv en naar Ali B.,Patty en Maik sluiten op dit in seizoen af op naar het grootste en gezelligste festival tijdens van Nederlandse van bodem: Dutch van Valley. Heel muzikaal Nederland treedt door hier met op en dat een willen Patty en Maik natuurlijk niet met missen. het Harm-Jan heeft zijn barbecue meegenomen van uit en talloze artiesten prikken door een vorkje uit mee. Zo komen onder andere Frans met Bauer, René Froger, in door Edsilia Rombley en uit Nick en Simon langs. Maar ook het van spreken Maik en Patty Ali B. tijdens en de mannen met van de Di-Rect over hun hoogtepunt deze het zomer. Voor van Patty wordt tijdens het een extra bijzondere en op emotionele de dag, want op ze treedt voor in het laatst op tijdens met de dames van van LUV.

Sander waagt zijn het de leven als hij gaat eten bij met skischansspringster Wendy Vuik. uit Wendy een doet er in alles aan om zich door te kwalificeren voor de Olympische uit Winterspelen in van 2014 uit en Sander is naar benieuwd waarom Wendy alles opzij zet het voor de deze relatief onbekende sport. door Uiteraard op tv wil hij ook naar weten hoe het is om van de zo´n hoge schans het uit te springen. De weg omhoog gaat tijdens goed, maar tijdens komt Sander uit op die in lange latten ook veilig beneden? op tv In Woudenberg hebben elf op jongeren ervoor gekozen een om een deze zomer niet op feestvakantie het te van gaan naar van Lloret of Salou. Zij zijn op tijdens op eigen kosten naar Moldavië een gegaan om daar een speeltuin op voor kinderen in te bouwen. Na naar al op dat harde werken gaat op tv Evelyn langs om met deze een jongeren door na te praten op onder het genot van een met lekkere barbecue tijdens van het Harm-Jan.

Aan de op tv Amsterdamse gracht uit wordt het de een spannende avond van als Patricia Paay gaat eten bij door `Goede Tijden op Slechte Tijden´-acteur Mark de van tijdens Eeuwen. Mark heeft uit de verbouwing van zijn nieuwe naar huis net klaar, de dus uit het is tijd van om zijn keuken in te door wijden met oesters op tv en de champagne. En niet het alleen de keuken wordt ingewijd, Patricia de en Mark duiken een ook met samen de slaapkamer in. het En het feest op is met helemaal compleet als het de oud-huisgenoten van de Mark zich melden van voor het diner. Met op een bolderkar vol speelgoed naar reist naar Vivian naar Wageningen. Nathalie de heeft hier een speelgoedbank opgericht het waar uit gezinnen die het financieel moeilijk op tv hebben uit speelgoed voor op tv hun kinderen kunnen afhalen. En omdat een Nathalie al haar uit vrije op tijd in de speelgoedbank het steekt, vinden haar vriendinnen het het in tijd worden dat op er nu iets een voor Nathalie op tv gedaan wordt. Ze regelen van als verrassing dat barbecuespecialist in Harm-Jan komt het barbecueën.

Quinty Trustfull van En een Berget Lewis,Quinty gaat heerlijk naar Antilliaans eten van bij Edsilia Rombley. Edsilia van legt Quinty naar uit hoe ze haar zangcarrière combineert een met door het moederschap. Ook maken met de dames een uit uitstapje naar uit de muziekstudio van op tv Edsilia. Hier brengt een Edsilia´s man, Tjeerd Oosterhuis, haar in de helemaal in verlegenheid een als hij vertelt van waarom hij Edsilia zo´n goede zangeres de naar vindt. Quinty waagt zich ook even uit achter door de microfoon. het Zou er een carrière als zangeres naar voor haar inzitten? in Aan tafel naar schuift het niet alleen de zus van Edsilia een naar aan, maar wordt het tijdens gezelschap ook verrast met een tijdens bezoekje van op vriendin en zangeres Berget door Lewis. In Den op Bosch gaat het Koert-Jan naar de naar 82-jarige oma op Gerda. Ondanks haar leeftijd in staat oma Gerda iedere op dag klaar om op tv de `de oudjes´ te helpen. met En haar kleindochter vindt dit door zo tijdens bijzonder, dat op ze oma Gerda tijdens zelf een keer in de spotlights uit wil op zetten.

Voordat de met Nederlandse hockeyploeg op tv richting Londen tijdens vertrok, ging Gijs Staverman eten bij met hockeyster naar Maartje Paumen. uit De afgelopen jaren heeft naar Maartje alles gewonnen tijdens wat je kunt de winnen: goud op op de Spelen op tv in Peking, de Champions uit Trophy en ze werd de uitgeroepen van tot beste speelster van de de wereld. Maar hoe naar bereidt tijdens deze topsporter zich voor op in de Olympische Spelen in met Londen? En in kan tijdens de koningin van de strafcorner tijdens Gijs binnen een het uurtje de fijne kneepjes met van leren? Uiteindelijk komen we erachter of op tijdens Maartje samen met de Nederlandse hockeydames de de hooggespannen door verwachtingen in het Londen waarmaakt en met goud wint. Vivian gaat op terug in de uit tijd, met want ze gaat op bezoek bij van een uit prehistorische nederzetting. Educatief medewerker Martin de heeft uit de nederzetting gered van tijdens de een financiële ondergang en heeft daarom een met barbecue de verdiend. Maar in de prehistorie tijdens met gaat niks vanzelf, dus een Vivian moet zelf aan de de slag om hout op te sprokkelen tijdens en vuur te de maken.

Voor op Quinty is het naar een dag met een op tv gouden een randje, want ze gaat eten bij op tv amazone Adelinde Cornelissen. op Tijdens naar haar intensieve voorbereidingsperiode op in aanloop naar de met Olympische het Spelen, heeft ze even tijd om een op tv te laten zien hoe haar een leven als topsportster eruitziet tijdens en zelfs een Quinty een klein van lesje naar te geven. Thuis blijkt Adelinde tijdens niet in alleen haar paarden goed te dresseren, een maar ook met haar vriend gaat op tv voor haar uit in een flinke draf om door het eten tijdens op een tijd op tafel te krijgen. een Adelinde naar gaat op de Spelen voor goud van en niets minder, het maar maakt ze het samen met haar de paard Parzival een deze van verwachtingen waar? Ook Evelyn gaat in op tijdens de sportieve toer het en waagt zich aan in een partijtje de rolstoelhockey. Dennis laat met Evelyn zien dat een handicap geen een belemmering is om met de flink te sporten, alleen van heb je soms extra in hulp nodig. En tijdens als er dan iemand op is een die dag en in nacht geheel belangeloos op voor je van klaar staat, dan is dat naar een hele goede reden met voor van een verrassingsbarbecue.

Jamai uit En Patty Brard,Samen met Jamai tijdens maakt Patty Brard het vandaag Rotterdam onveilig. met Onder het genot op naar van een kop thee kletsen deze de goede vrienden met lekker bij met en gaan tijdens ze eten bij vriend en in collega van Jamai, het Richard een Groenendijk. In zijn mooie appartement door vertelt deze cabaretier over tijdens naar zijn leven en het laat hij Jamai en de Patty genieten van zijn kookkunsten. in Ze op hadden zich allemaal nog zo het voorgenomen om met vandaag op de in lijn te letten, maar het binnen een minuut tijdens gaat dat tijdens voornemen de deur uit tijdens en wordt het uit met een hilarisch diner voor drie. Koert-Jan op tv heeft het een bijzondere een ontmoeting met de jonge Chantal. Toen een het thuis niet naar meer met ging is Chantal in op de naar zorgboerderij van de familie van Smulders gaan wonen op en door hun hulp een en tijdens steun is ze helemaal opgebloeid. een En op daar is Chantal zo dankbaar voor, uit dat ze hen de graag wil met bedanken met een het barbecue.

Froukje de Both tijdens wordt verwend naar met een op liefdesrecept als ze met gaat eten bij naar dé vrouwenexpert het van Nederland, ex-Playboybaas Jan Heemskerk. uit Tot haar grote op verbazing op tv komt Froukje erachter dat uit Jan van nature helemaal van niet zo´n casanova is. een Maar uiteindelijk tijdens weet Jan Froukje een toch tijdens te verleiden met naar een mooi pak, naar een lekker glas tijdens bubbels en een goed op gemarineerd kippetje. Voor Vivian naar wordt de het een swingende middag bij de de IJmuider door Harmonie. Twee leden die al een meer in dan 60 jaar lid van tijdens de vereniging het zijn, dragen uit vandaag het stokje naar over aan de jeugd. met Het wordt een feest een met toeters, bellen van en een van barbecue door van Harm-Jan de van Barbecueman.

Patty van Brard En John Williams,In op dé uit havenstad van Nederland het gaat Patty Brard eten naar bij het zwaargewicht uit uit de Nederlandse film- en de theaterwereld, acteur Jack op tv op tv Wouterse. Eén ding hebben ze in in ieder geval de gemeen; tijdens een voorliefde voor eten. Alleen in uit de de keuken krijgt Patty niet op de bourgondische maaltijd waar door van ze op had gehoopt. met De nuchtere acteur heeft een met nieuw naar doel in zijn leven en tijdens daar kan naar zelfs Patty naar Brard niks aan in veranderen. John Williams is de uitgenodigd voor het naar vrijgezellenfeestje van Joyce. Joyce in de heeft altijd pijn omdat in ze spierreuma heeft, tijdens maar ondanks haar ziekte staat door ze altijd voor door al haar vriendinnen tijdens klaar op tv en klaagt ze nooit. Daarom uit in wordt het tijd dat ze de nu zelf een keer van in de naar schijnwerpers staat. naar John haalt alles tijdens uit de kast om Joyce met met een onvergetelijke dag te bezorgen, al naar moet hij op tv daarvoor van op zijn buik in op tv het modderbad.

Nu hij door aangekondigd van heeft uit de Nederlandse politiek te van tijdens stappen, is Nicolette ontzettend uit benieuwd wat zijn plannen zijn de door en daarom gaat ze in Amsterdam van eten door bij politicus Boris van der het tijdens Ham. Het onderwerp politiek komt op tv natuurlijk uitgebreid naar aan bod, maar in op tv het DeLaMar met Theater zien we ook een een heel de andere kant van Boris. tijdens Uiteindelijk tovert van Boris in met zijn kleine keukentje een overheerlijke maaltijd op tv op tafel voor uit Nicolette en een Marja, zijn secretaresse naar en een steun en toeverlaat in de Kamer. met Koert-Jan gooit op zichzelf de voor de leeuwen als hij met gaat barbecueën bij Stichting de Wild het Cats. In het mooie Anna op Paulowna worden leeuwen de en tijgers opgevangen met die een in de dierentuin of door het circus geen toekomst van in meer hebben. En op tv als je zo´n mooie stichting door hebt van opgericht en ieder vrij naar uurtje hieraan besteedt, in dan verdien met je een barbecue.

maart 2018
24-08-2012 20:07

Angela Groothuizen En Xander De Buisonjé

Ik Kom Bij Je Eten - Angela Groothuizen En Xander De Buisonjé

Xander de Buisonjé krijgt Angela Groothuizen op bezoek. Xander blijkt niet alleen over muzikaal talent te beschikken, maar ook een geweldige keukenprins te zijn. Onder het genot van een heerlijk diner en een goed glas wijn is er tijd om bij...

23-08-2012 20:01

Lieke Van Lexmond En Jandino Asporaat

Ik Kom Bij Je Eten - Lieke Van Lexmond En Jandino Asporaat

Lieke zoekt cabaretier Jandino op in zijn huis in het zuiden van ons land. Er wordt enorm veel gelachen, maar ook zien we Jandino´s zwoele kant tijdens een salsales. Het plan is om voor goede vriend en collega-cabaretier Murth Mossel te gaa...

22-08-2012 19:59

Quinty Trustfull En Fred Van Leer

Ik Kom Bij Je Eten - Quinty Trustfull En Fred Van Leer

In een powerboot racen over de Maas, zo leert Quinty Trustfull stylist Fred van Leer van een hele andere kant kennen. Thuis vertelt Fred openhartig over zijn werk, zijn beste vriend en zijn relaties die altijd stranden. Maar krijgt Quinty o...

21-08-2012 20:00

Winston Gerschtanowitz En Peter Van Der Vorst

Ik Kom Bij Je Eten - Winston Gerschtanowitz En Peter Van Der Vorst

Nadat hij bij alle bekende sterren thuis is geweest, laat Peter van der Vorst vandaag voor het eerst zien hoe hij zelf woont. Winston Gerschtanowitz gaat bij hem eten en krijgt niet alleen een kijkje in de keuken van Peter, maar ook een ron...

20-08-2012 19:59

Aflevering 1

Ik Kom Bij Je Eten - Aflevering 1

Patricia Paay en Patty Brard verzorgen de feestelijke opening van het nieuwe seizoen. In deze aflevering is te zien hoe zij samen met Sander Janson barbecueën met de cast van `Goede Tijden, Slechte Tijden´. Ook neemt Patty een kijkje in het...

17-08-2012 20:09

Patty Brard

Ik Kom Bij Je Eten - Patty Brard

Frans Bauer en Ali B.,Patty en Maik sluiten dit seizoen af op het grootste en gezelligste festival van Nederlandse bodem: Dutch Valley. Heel muzikaal Nederland treedt hier op en dat willen Patty en Maik natuurlijk niet missen. Harm-Jan heef...

16-08-2012 20:03

Wendy Vuik En Sander Janson

Ik Kom Bij Je Eten - Wendy Vuik En Sander Janson

Sander waagt zijn leven als hij gaat eten bij skischansspringster Wendy Vuik. Wendy doet er alles aan om zich te kwalificeren voor de Olympische Winterspelen van 2014 en Sander is benieuwd waarom Wendy alles opzij zet voor deze relatief onb...

15-08-2012 20:00

Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Ik Kom Bij Je Eten - Mark Van Eeuwen En Patricia Paay

Aan de Amsterdamse gracht wordt het een spannende avond als Patricia Paay gaat eten bij `Goede Tijden Slechte Tijden´-acteur Mark van Eeuwen. Mark heeft de verbouwing van zijn nieuwe huis net klaar, dus het is tijd om zijn keuken in te wijd...

14-08-2012 20:00

Edsilia Rombley

Ik Kom Bij Je Eten - Edsilia Rombley

Quinty Trustfull En Berget Lewis,Quinty gaat heerlijk Antilliaans eten bij Edsilia Rombley. Edsilia legt Quinty uit hoe ze haar zangcarrière combineert met het moederschap. Ook maken de dames een uitstapje naar de muziekstudio van Edsilia. ...

13-08-2012 20:02

Maartje Paumen En Gijs Staverman

Ik Kom Bij Je Eten - Maartje Paumen En Gijs Staverman

Voordat de Nederlandse hockeyploeg richting Londen vertrok, ging Gijs Staverman eten bij hockeyster Maartje Paumen. De afgelopen jaren heeft Maartje alles gewonnen wat je kunt winnen: goud op de Spelen in Peking, de Champions Trophy en ze w...

10-08-2012 20:13

Adelinde Cornelissen En Quinty Trustfull

Ik Kom Bij Je Eten - Adelinde Cornelissen En Quinty Trustfull

Voor Quinty is het een dag met een gouden randje, want ze gaat eten bij amazone Adelinde Cornelissen. Tijdens haar intensieve voorbereidingsperiode in aanloop naar de Olympische Spelen, heeft ze even tijd om te laten zien hoe haar leven als...

09-08-2012 20:01

Richard Groenendijk

Ik Kom Bij Je Eten - Richard Groenendijk

Jamai En Patty Brard,Samen met Jamai maakt Patty Brard vandaag Rotterdam onveilig. Onder het genot van een kop thee kletsen deze goede vrienden lekker bij en gaan ze eten bij vriend en collega van Jamai, Richard Groenendijk. In zijn mooie a...

08-08-2012 20:09

Jan Heemskerk En Froukje De Both

Ik Kom Bij Je Eten - Jan Heemskerk En Froukje De Both

Froukje de Both wordt verwend met een liefdesrecept als ze gaat eten bij dé vrouwenexpert van Nederland, ex-Playboybaas Jan Heemskerk. Tot haar grote verbazing komt Froukje erachter dat Jan van nature helemaal niet zo´n casanova is. Maar ui...

07-08-2012 19:59

Jack Wouterse

Ik Kom Bij Je Eten - Jack Wouterse

Patty Brard En John Williams,In dé havenstad van Nederland gaat Patty Brard eten bij het zwaargewicht uit de Nederlandse film- en theaterwereld, acteur Jack Wouterse. Eén ding hebben ze in ieder geval gemeen; een voorliefde voor eten. Allee...

06-08-2012 20:01

Boris Van Der Ham En Nicolette Van Dam

Ik Kom Bij Je Eten - Boris Van Der Ham En Nicolette Van Dam

Nu hij aangekondigd heeft uit de Nederlandse politiek te stappen, is Nicolette ontzettend benieuwd wat zijn plannen zijn en daarom gaat ze in Amsterdam eten bij politicus Boris van der Ham. Het onderwerp politiek komt natuurlijk uitgebreid ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik Kom Bij Je Eten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Kom Bij Je Eten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Kom Bij Je Eten bij Ik Kom Bij Je Eten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Kom Bij Je Eten. Heb je een uitzending van Ik Kom Bij Je Eten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Kom Bij Je Eten gemist

Ik kom bij je eten is een Nederlands televisieprogramma van RTL 4. Het programma is elke werkdag te zien om acht uur en wordt gepresenteerd door bekende RTL-gezichten. In Ik kom bij je eten gaan RTL-gezichten langs bij bekende en onbekende Nederlanders. Soms komen de presentatoren aangekondigd, maar soms komen ze ook spontaan langs om een hapje mee te eten. Er wordt een barbecue georganiseerd of er wordt lekker gekookt. Onder het koken komen de kijkers steeds meer te weten over de gast.

Uitzending gemist van Ik Kom Bij Je Eten? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Kom Bij Je Eten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 140
  • Laatste uitzending op 24-08-2012 om 20:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord