Programma gemist?

Filmmaker Doug Block met de heeft zijn dochter haar hele op tv leven gefilmd en nu door gaat door zij het met huis uit om te studeren. Een in documentaire over tijdens vaders en op dochters, opvoeden de en loslaten en het met legenestsyndroom.

oktober 2021
15-06-2016 23:40

2Doc: The Kids Grow Up

2Doc: The Kids Grow Up - 2Doc: The Kids Grow Up

Filmmaker Doug Block heeft zijn dochter haar hele leven gefilmd en nu gaat zij het huis uit om te studeren. Een documentaire over vaders en dochters, opvoeden en loslaten en het legenestsyndroom.

2Doc: The Kids Grow Up gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Kids Grow Up de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Kids Grow Up bij 2Doc: The Kids Grow Up liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Kids Grow Up. Heb je een uitzending van 2Doc: The Kids Grow Up gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Kids Grow Up gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Kids Grow Up? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Kids Grow Up, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Kids Grow Up gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Kids Grow Up? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Kids Grow Up kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-06-2016 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!