Programma gemist?

De vluchtelingencrisis: op het is de van zwarte bladzijde in van onze tijd. uit Er zijn snel creatieve en op tv radicale oplossingen de nodig om hier met mee om te gaan.Meer de een De vluchtelingencrisis: het is de zwarte op van bladzijde van onze naar tijd. Er zijn met snel creatieve en radicale oplossingen nodig de om in hier mee om op te gaan. Want zoals het het het nu gaat vallen er in doden aan tijdens de buitengrenzen en lopen er te tijdens met veel mensen vast in uit de Europese uit asielsystemen. Hoe moeten we in tijdens Nederland op en Europa omgaan in met de vluchtelingencrisis? Op het Wereldvluchtelingendag (20 juni) staan door in deze documentaire op tv de worstelingen een met morele door dilemma's die het vluchtelingenvraagstuk met zich op tv meebrengt door en de zoektocht naar van mogelijke oplossingen door centraal.Minder

september 2021
20-06-2016 20:30

2Doc: Asielzoekmachine

2Doc: Asielzoekmachine - 2Doc: Asielzoekmachine

De vluchtelingencrisis: het is de zwarte bladzijde van onze tijd. Er zijn snel creatieve en radicale oplossingen nodig om hier mee om te gaan.Meer De vluchtelingencrisis: het is de zwarte bladzijde van onze tijd. Er zijn snel creatieve en r...

2Doc: Asielzoekmachine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Asielzoekmachine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Asielzoekmachine bij 2Doc: Asielzoekmachine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Asielzoekmachine. Heb je een uitzending van 2Doc: Asielzoekmachine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Asielzoekmachine gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Asielzoekmachine? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Asielzoekmachine, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Asielzoekmachine gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Asielzoekmachine? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Asielzoekmachine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-06-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!