Programma gemist?

De van vluchtelingencrisis: het is een de zwarte van bladzijde van onze uit tijd. Er zijn met snel creatieve en radicale oplossingen een nodig om naar hier mee om van te gaan.Meer De vluchtelingencrisis: het door is de zwarte uit bladzijde van in onze tijd. Er zijn tijdens snel creatieve van en in radicale oplossingen nodig om door hier mee om te uit gaan. Want zoals het het nu gaat vallen de er doden op tv aan de met buitengrenzen en lopen met er te veel mensen op tv vast in de Europese met asielsystemen. uit Hoe moeten we in een Nederland en Europa omgaan het met de een vluchtelingencrisis? Op een Wereldvluchtelingendag (20 op juni) staan in deze documentaire de door worstelingen met een morele dilemma's in die het een vluchtelingenvraagstuk met zich meebrengt tijdens en de zoektocht naar op tv mogelijke oplossingen het centraal.Minder

mei 2021
20-06-2016 20:30

2Doc: Asielzoekmachine

2Doc: Asielzoekmachine - 2Doc: Asielzoekmachine

De vluchtelingencrisis: het is de zwarte bladzijde van onze tijd. Er zijn snel creatieve en radicale oplossingen nodig om hier mee om te gaan.Meer De vluchtelingencrisis: het is de zwarte bladzijde van onze tijd. Er zijn snel creatieve en r...

2Doc: Asielzoekmachine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Asielzoekmachine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Asielzoekmachine bij 2Doc: Asielzoekmachine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Asielzoekmachine. Heb je een uitzending van 2Doc: Asielzoekmachine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Asielzoekmachine gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Asielzoekmachine? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Asielzoekmachine, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Asielzoekmachine gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Asielzoekmachine? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Asielzoekmachine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-06-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!