Programma gemist?

De vluchtelingencrisis: het het is de zwarte de bladzijde van op onze tijd. uit Er zijn snel creatieve en op tv radicale de oplossingen nodig om tijdens hier mee door om te gaan.Meer op De vluchtelingencrisis: het is tijdens de zwarte van bladzijde van onze van tijd. Er zijn snel een creatieve en radicale oplossingen in nodig om uit hier mee naar om te gaan. Want zoals in het nu gaat door vallen er doden naar aan de buitengrenzen en op tv lopen naar er te veel mensen vast in in de van Europese asielsystemen. Hoe moeten in we in met Nederland en van Europa omgaan met de op tv vluchtelingencrisis? uit Op Wereldvluchtelingendag (20 juni) op staan in deze het documentaire de worstelingen met morele met op dilemma's die het de vluchtelingenvraagstuk met zich meebrengt en een de zoektocht in naar mogelijke oplossingen het centraal.Minder

januari 2021
20-06-2016 20:30

2Doc: Asielzoekmachine

2Doc: Asielzoekmachine - 2Doc: Asielzoekmachine

De vluchtelingencrisis: het is de zwarte bladzijde van onze tijd. Er zijn snel creatieve en radicale oplossingen nodig om hier mee om te gaan.Meer De vluchtelingencrisis: het is de zwarte bladzijde van onze tijd. Er zijn snel creatieve en r...

2Doc: Asielzoekmachine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Asielzoekmachine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Asielzoekmachine bij 2Doc: Asielzoekmachine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Asielzoekmachine. Heb je een uitzending van 2Doc: Asielzoekmachine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Asielzoekmachine gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Asielzoekmachine? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Asielzoekmachine, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Asielzoekmachine gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Asielzoekmachine? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Asielzoekmachine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-06-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!