Programma gemist?

De vluchtelingencrisis: op het is de zwarte in bladzijde van van onze tijd. door Er zijn door snel creatieve en het radicale oplossingen nodig om hier naar mee een om te gaan.Meer met De vluchtelingencrisis: het is de de zwarte bladzijde naar van onze tijd. Er zijn op tv snel creatieve op tv en met radicale oplossingen nodig om hier mee van om te van gaan. Want in zoals het nu gaat tijdens vallen er met doden aan de buitengrenzen tijdens en naar lopen er te tijdens veel mensen vast in de op tv Europese asielsystemen. Hoe moeten de we met in Nederland en Europa omgaan tijdens met met de vluchtelingencrisis? op tv Op Wereldvluchtelingendag (20 juni) staan op in deze documentaire van de worstelingen op tv met morele dilemma's die in het vluchtelingenvraagstuk met met zich van meebrengt en de zoektocht naar mogelijke naar oplossingen naar centraal.Minder

september 2020
20-06-2016 20:30

2Doc: Asielzoekmachine

2Doc: Asielzoekmachine - 2Doc: Asielzoekmachine

De vluchtelingencrisis: het is de zwarte bladzijde van onze tijd. Er zijn snel creatieve en radicale oplossingen nodig om hier mee om te gaan.Meer De vluchtelingencrisis: het is de zwarte bladzijde van onze tijd. Er zijn snel creatieve en r...

2Doc: Asielzoekmachine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Asielzoekmachine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Asielzoekmachine bij 2Doc: Asielzoekmachine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Asielzoekmachine. Heb je een uitzending van 2Doc: Asielzoekmachine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Asielzoekmachine gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Asielzoekmachine? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Asielzoekmachine, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Asielzoekmachine gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Asielzoekmachine? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Asielzoekmachine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-06-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!