Programma gemist?

De naar vluchtelingencrisis: het is de de zwarte bladzijde van onze op tv tijd. Er naar zijn snel creatieve en de tijdens radicale oplossingen nodig om hier mee tijdens om te op tv gaan.Meer De vluchtelingencrisis: tijdens het is de zwarte het bladzijde van onze uit tijd. Er door zijn snel creatieve en naar radicale oplossingen naar nodig om hier mee een om te naar gaan. Want zoals het een nu gaat in vallen er doden aan tijdens de buitengrenzen en in lopen op er te veel mensen tijdens vast in de door Europese een asielsystemen. Hoe moeten we in van Nederland en Europa van omgaan met de met vluchtelingencrisis? Op Wereldvluchtelingendag (20 door juni) op staan in naar deze documentaire de worstelingen met met morele dilemma's die het tijdens het vluchtelingenvraagstuk met zich meebrengt door en de zoektocht op tv naar mogelijke van oplossingen centraal.Minder

juni 2020
20-06-2016 20:30

2Doc: Asielzoekmachine

2Doc: Asielzoekmachine - 2Doc: Asielzoekmachine

De vluchtelingencrisis: het is de zwarte bladzijde van onze tijd. Er zijn snel creatieve en radicale oplossingen nodig om hier mee om te gaan.Meer De vluchtelingencrisis: het is de zwarte bladzijde van onze tijd. Er zijn snel creatieve en r...

2Doc: Asielzoekmachine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Asielzoekmachine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Asielzoekmachine bij 2Doc: Asielzoekmachine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Asielzoekmachine. Heb je een uitzending van 2Doc: Asielzoekmachine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Asielzoekmachine gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Asielzoekmachine? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Asielzoekmachine, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Asielzoekmachine gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Asielzoekmachine? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Asielzoekmachine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-06-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!