Programma gemist?

De op vluchtelingencrisis: het is de naar zwarte bladzijde van een onze tijd. Er zijn op tv snel creatieve een en radicale oplossingen de nodig een om hier mee om te van gaan.Meer De op vluchtelingencrisis: het is het de zwarte bladzijde van onze op tv tijd. Er zijn in snel een creatieve en radicale oplossingen nodig naar naar om hier mee om het te gaan. Want zoals het het tijdens nu gaat vallen er doden naar aan de buitengrenzen een en lopen er te op tv veel naar mensen vast in de Europese op tv asielsystemen. Hoe op tv moeten we in Nederland op en van Europa omgaan met met de vluchtelingencrisis? Op Wereldvluchtelingendag (20 de juni) staan in op tv deze documentaire de op worstelingen met door morele dilemma's die het door vluchtelingenvraagstuk met op zich meebrengt en de van zoektocht van naar mogelijke oplossingen op centraal.Minder

oktober 2021
20-06-2016 20:30

2Doc: Asielzoekmachine

2Doc: Asielzoekmachine - 2Doc: Asielzoekmachine

De vluchtelingencrisis: het is de zwarte bladzijde van onze tijd. Er zijn snel creatieve en radicale oplossingen nodig om hier mee om te gaan.Meer De vluchtelingencrisis: het is de zwarte bladzijde van onze tijd. Er zijn snel creatieve en r...

2Doc: Asielzoekmachine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Asielzoekmachine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Asielzoekmachine bij 2Doc: Asielzoekmachine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Asielzoekmachine. Heb je een uitzending van 2Doc: Asielzoekmachine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Asielzoekmachine gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Asielzoekmachine? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Asielzoekmachine, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Asielzoekmachine gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Asielzoekmachine? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Asielzoekmachine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-06-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!