Programma gemist?

De van vluchtelingencrisis: het door is de zwarte bladzijde uit van onze tijd. een Er zijn snel van creatieve en radicale oplossingen nodig naar om de hier mee om uit te gaan.Meer De op tv vluchtelingencrisis: het is de op zwarte bladzijde van onze de tijd. Er zijn door snel creatieve en van radicale oplossingen nodig naar om hier mee naar om te op gaan. Want zoals op tv het nu het gaat vallen er doden uit aan de van buitengrenzen en lopen in er te veel een mensen vast uit in de Europese asielsystemen. Hoe moeten tijdens we op in Nederland en naar Europa omgaan met de vluchtelingencrisis? naar Op Wereldvluchtelingendag een (20 juni) een staan in tijdens deze documentaire de worstelingen met naar morele dilemma's die het op vluchtelingenvraagstuk met zich op tv meebrengt en naar de zoektocht naar op tv mogelijke uit oplossingen centraal.Minder

juni 2021
20-06-2016 20:30

2Doc: Asielzoekmachine

2Doc: Asielzoekmachine - 2Doc: Asielzoekmachine

De vluchtelingencrisis: het is de zwarte bladzijde van onze tijd. Er zijn snel creatieve en radicale oplossingen nodig om hier mee om te gaan.Meer De vluchtelingencrisis: het is de zwarte bladzijde van onze tijd. Er zijn snel creatieve en r...

2Doc: Asielzoekmachine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Asielzoekmachine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Asielzoekmachine bij 2Doc: Asielzoekmachine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Asielzoekmachine. Heb je een uitzending van 2Doc: Asielzoekmachine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Asielzoekmachine gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Asielzoekmachine? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Asielzoekmachine, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Asielzoekmachine gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Asielzoekmachine? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Asielzoekmachine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-06-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!