Programma gemist?
juli 2021
19-09-2009 18:10

Jaargang 2009 aflevering 1

Nk Footgolf - Jaargang 2009 aflevering 1

Op 6 september 2009 organiseert de Nederlandse FootGolf Bond het eerste Nederlands Kampioenschap FootGolf. FootGolf is een combinatie van voetbal en golf en wordt gespeeld op officiële golfbanen met holes met een diameter van 53 centimeter....

Nk Footgolf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nk Footgolf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nk Footgolf bij Nk Footgolf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nk Footgolf. Heb je een uitzending van Nk Footgolf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nk Footgolf gemist

Op 6 september 2009 organiseert de Nederlandse FootGolf Bond het eerste Nederlands Kampioenschap FootGolf. FootGolf is een combinatie van voetbal en golf en wordt gespeeld op officiële golfbanen met holes met een diameter van 53 centimeter. Aan het NK FootGolf dat op golfbaan 'Het Rijk van Nijmegen' gehouden wordt, nemen onder andere Roy Makaay, Kenneth Perez, Pierre van Hooijdonk, Danny Koevermans (PSV), Bryan Roy, Gerald Sibon, Luc Nilis en Sander Boschker deel.

Uitzending gemist van Nk Footgolf? Hier kun je alle uitzendingen van Nk Footgolf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-09-2009 om 18:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!