Programma gemist?

Reconstructie in van een geruchtmakende verkrachtingszaak, uit die naar voorjaar 1989 in in het New Yorkse uit Central Park plaatsvond, en het op tv juridische proces met mediacircus in met dat daarop volgde.Meer Reconstructie uit van een geruchtmakende verkrachtingszaak, het die voorjaar tijdens 1989 in door het New Yorkse Central Park plaatsvond, het en het juridische van het proces met mediacircus dat daarop de volgde. De onschuldig veroordeelden, naar die naar na jarenlange in detentie uiteindelijk werden gerehabiliteerd, spreken vrijuit van en archiefbeelden illustreren de het van opgefokte klimaat waarbinnen het de justitiële dwaling kon op plaatsvinden.Minder

Reconstructie van een in geruchtmakende verkrachtingszaak, tijdens die voorjaar 1989 in de het tijdens New Yorkse het Central Park plaatsvond, en de het juridische door proces met mediacircus dat daarop de volgde.Meer Reconstructie van een een door geruchtmakende verkrachtingszaak, die voorjaar een 1989 in het New Yorkse de Central Park plaatsvond, de en het tijdens juridische proces met met mediacircus in dat daarop volgde. De door onschuldig veroordeelden, die na jarenlange in detentie de uiteindelijk werden gerehabiliteerd, het spreken vrijuit en archiefbeelden in illustreren het de opgefokte klimaat door waarbinnen de justitiële dwaling tijdens kon plaatsvinden.Minder

mei 2021
22-06-2016 23:40

2Doc: The Central Park Five

2Doc: The Central Park Five - 2Doc: The Central Park Five

Reconstructie van een geruchtmakende verkrachtingszaak, die voorjaar 1989 in het New Yorkse Central Park plaatsvond, en het juridische proces met mediacircus dat daarop volgde.Meer Reconstructie van een geruchtmakende verkrachtingszaak, die...

21-06-2016 23:40

2Doc: The Central Park Five

2Doc: The Central Park Five - 2Doc: The Central Park Five

Reconstructie van een geruchtmakende verkrachtingszaak, die voorjaar 1989 in het New Yorkse Central Park plaatsvond, en het juridische proces met mediacircus dat daarop volgde.Meer Reconstructie van een geruchtmakende verkrachtingszaak, die...

2Doc: The Central Park Five gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Central Park Five de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Central Park Five bij 2Doc: The Central Park Five liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Central Park Five. Heb je een uitzending van 2Doc: The Central Park Five gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Central Park Five gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Central Park Five? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Central Park Five, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Central Park Five gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Central Park Five? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Central Park Five kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 22-06-2016 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!