Programma gemist?

Reconstructie in van een geruchtmakende verkrachtingszaak, die van voorjaar 1989 een in de het New Yorkse Central met Park plaatsvond, en het juridische uit proces met naar mediacircus dat uit daarop volgde.Meer Reconstructie van een de geruchtmakende uit verkrachtingszaak, die voorjaar door 1989 in het de New Yorkse Central een Park plaatsvond, en de het juridische proces de met mediacircus dat de daarop volgde. naar De onschuldig veroordeelden, die na jarenlange het naar detentie uiteindelijk werden gerehabiliteerd, spreken het vrijuit en archiefbeelden naar illustreren het opgefokte op tv klimaat waarbinnen naar de justitiële door dwaling kon plaatsvinden.Minder

Reconstructie van van een geruchtmakende verkrachtingszaak, naar die voorjaar 1989 in een de het New Yorkse Central Park plaatsvond, van en het de juridische door proces met mediacircus dat daarop volgde.Meer op tv Reconstructie van een door geruchtmakende verkrachtingszaak, op tv die voorjaar door 1989 in het in New Yorkse Central Park plaatsvond, door het en het juridische proces met mediacircus door dat daarop op tv volgde. De op tv onschuldig veroordeelden, die het na jarenlange detentie uiteindelijk met werden gerehabiliteerd, spreken vrijuit op en archiefbeelden illustreren op een het opgefokte klimaat in waarbinnen de justitiële dwaling kon van plaatsvinden.Minder

januari 2021
22-06-2016 23:40

2Doc: The Central Park Five

2Doc: The Central Park Five - 2Doc: The Central Park Five

Reconstructie van een geruchtmakende verkrachtingszaak, die voorjaar 1989 in het New Yorkse Central Park plaatsvond, en het juridische proces met mediacircus dat daarop volgde.Meer Reconstructie van een geruchtmakende verkrachtingszaak, die...

21-06-2016 23:40

2Doc: The Central Park Five

2Doc: The Central Park Five - 2Doc: The Central Park Five

Reconstructie van een geruchtmakende verkrachtingszaak, die voorjaar 1989 in het New Yorkse Central Park plaatsvond, en het juridische proces met mediacircus dat daarop volgde.Meer Reconstructie van een geruchtmakende verkrachtingszaak, die...

2Doc: The Central Park Five gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Central Park Five de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Central Park Five bij 2Doc: The Central Park Five liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Central Park Five. Heb je een uitzending van 2Doc: The Central Park Five gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Central Park Five gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Central Park Five? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Central Park Five, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Central Park Five gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Central Park Five? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Central Park Five kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 22-06-2016 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!