Programma gemist?

Reconstructie tijdens van een geruchtmakende van verkrachtingszaak, die voorjaar 1989 in het het een New Yorkse Central de Park plaatsvond, en het door juridische proces met het mediacircus dat door daarop volgde.Meer Reconstructie van een naar geruchtmakende verkrachtingszaak, in die voorjaar 1989 met in het door New Yorkse op Central Park plaatsvond, en uit het juridische proces met mediacircus op tv dat door daarop volgde. uit De onschuldig veroordeelden, die na jarenlange door op tv detentie uiteindelijk werden het gerehabiliteerd, spreken vrijuit en archiefbeelden illustreren op het het opgefokte klimaat waarbinnen de justitiƫle in dwaling een kon plaatsvinden.Minder

Reconstructie van van een geruchtmakende verkrachtingszaak, die op tv voorjaar 1989 in uit het naar New Yorkse Central op Park plaatsvond, en het juridische naar proces met naar mediacircus met dat daarop volgde.Meer Reconstructie van een door geruchtmakende verkrachtingszaak, het die voorjaar 1989 in uit het New van Yorkse van Central Park plaatsvond, en uit het juridische proces met een mediacircus dat van daarop volgde. De uit onschuldig veroordeelden, die na uit jarenlange detentie uiteindelijk door werden gerehabiliteerd, tijdens spreken vrijuit en archiefbeelden op tv illustreren het het opgefokte klimaat waarbinnen de de justitiƫle het dwaling kon plaatsvinden.Minder

oktober 2021
22-06-2016 23:40

2Doc: The Central Park Five

2Doc: The Central Park Five - 2Doc: The Central Park Five

Reconstructie van een geruchtmakende verkrachtingszaak, die voorjaar 1989 in het New Yorkse Central Park plaatsvond, en het juridische proces met mediacircus dat daarop volgde.Meer Reconstructie van een geruchtmakende verkrachtingszaak, die...

21-06-2016 23:40

2Doc: The Central Park Five

2Doc: The Central Park Five - 2Doc: The Central Park Five

Reconstructie van een geruchtmakende verkrachtingszaak, die voorjaar 1989 in het New Yorkse Central Park plaatsvond, en het juridische proces met mediacircus dat daarop volgde.Meer Reconstructie van een geruchtmakende verkrachtingszaak, die...

2Doc: The Central Park Five gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Central Park Five de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Central Park Five bij 2Doc: The Central Park Five liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Central Park Five. Heb je een uitzending van 2Doc: The Central Park Five gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Central Park Five gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Central Park Five? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Central Park Five, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Central Park Five gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Central Park Five? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Central Park Five kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 22-06-2016 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!