Programma gemist?

Terwijl door detective Max achtervolgd wordt door door een wraakzuchtige crimineel, het doen van Sam en zijn naar vrienden met van hun bandje mee aan een talentenjacht een tijdens Top Stars.Meer Terwijl detective Max achtervolgd van door wordt door een wraakzuchtige crimineel, tijdens doen op Sam en zijn op tv vrienden met hun bandje op tv mee aan de een talentenjacht Top Stars. Met de een getalenteerde Ortwin als tijdens frontman groeien op zij al snel uit in in tot één van met de favorieten. Hun concurrent is in de de gladde showman Marty die met zijn de charmes naar zelfs hun goede vriendin op tv Sterre lijkt in te op palmen. Terwijl de het jonge muzikanten steeds in een ronde in verder de komen, krijgen zij in de door gaten de dat sommige deelnemers op tv niet tegen hun verlies kunnen. Deze tijdens vermoedens worden het bevestigd op wanneer Ortwin vlak voor de finale van plots verdwenen is. het Alles het wijst erop dat op de aanstormende popster ontvoerd de is.Minder

juli 2021
25-06-2016 09:00

Mijn vader is een detective (3): The battle

Mijn vader is een detective (3): The battle - Mijn vader is een detective (3): The battle

Terwijl detective Max achtervolgd wordt door een wraakzuchtige crimineel, doen Sam en zijn vrienden met hun bandje mee aan een talentenjacht Top Stars.Meer Terwijl detective Max achtervolgd wordt door een wraakzuchtige crimineel, doen Sam e...

Mijn vader is een detective (3): The battle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn vader is een detective (3): The battle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn vader is een detective (3): The battle bij Mijn vader is een detective (3): The battle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn vader is een detective (3): The battle. Heb je een uitzending van Mijn vader is een detective (3): The battle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn vader is een detective (3): The battle gemist

Uitzending gemist van Mijn vader is een detective (3): The battle? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Mijn vader is een detective (3): The battle, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Mijn vader is een detective (3): The battle gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Mijn vader is een detective (3): The battle? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn vader is een detective (3): The battle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-04-2018 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!