Programma gemist?

Terwijl detective Max in door achtervolgd wordt door in een wraakzuchtige crimineel, doen Sam door en naar zijn vrienden met hun door bandje mee de aan een talentenjacht een Top Stars.Meer Terwijl detective Max naar achtervolgd wordt door een tijdens wraakzuchtige uit crimineel, doen Sam en zijn het vrienden met hun van een bandje mee aan een op talentenjacht Top Stars. op Met de getalenteerde tijdens Ortwin als frontman groeien het zij een al snel uit op tv tot één van het de favorieten. Hun concurrent is tijdens de gladde showman de Marty in die met zijn het charmes zelfs hun goede vriendin van Sterre lijkt in de te palmen. Terwijl de het jonge muzikanten het steeds een een ronde verder komen, krijgen op zij door in de gaten dat sommige tijdens deelnemers niet tegen hun door verlies kunnen. Deze het met vermoedens worden bevestigd wanneer Ortwin vlak een voor op de finale de plots verdwenen is. het Alles wijst erop dat de aanstormende uit popster met ontvoerd is.Minder

augustus 2020
25-06-2016 09:00

Mijn vader is een detective (3): The battle

Mijn vader is een detective (3): The battle - Mijn vader is een detective (3): The battle

Terwijl detective Max achtervolgd wordt door een wraakzuchtige crimineel, doen Sam en zijn vrienden met hun bandje mee aan een talentenjacht Top Stars.Meer Terwijl detective Max achtervolgd wordt door een wraakzuchtige crimineel, doen Sam e...

Mijn vader is een detective (3): The battle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn vader is een detective (3): The battle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn vader is een detective (3): The battle bij Mijn vader is een detective (3): The battle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn vader is een detective (3): The battle. Heb je een uitzending van Mijn vader is een detective (3): The battle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn vader is een detective (3): The battle gemist

Uitzending gemist van Mijn vader is een detective (3): The battle? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Mijn vader is een detective (3): The battle, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Mijn vader is een detective (3): The battle gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Mijn vader is een detective (3): The battle? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn vader is een detective (3): The battle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-04-2018 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!