Programma gemist?

Terwijl met detective Max achtervolgd de wordt door een wraakzuchtige in crimineel, doen Sam op tv en zijn uit vrienden met op tv hun bandje mee aan een talentenjacht op Top Stars.Meer naar Terwijl detective Max naar achtervolgd wordt door van een wraakzuchtige crimineel, doen tijdens Sam en van zijn vrienden met hun een bandje mee door aan een talentenjacht Top van uit Stars. Met de in getalenteerde Ortwin als frontman groeien zij door al snel uit uit naar tot één van het de favorieten. Hun op tv concurrent is de gladde showman Marty uit die in met zijn tijdens charmes zelfs hun goede door vriendin Sterre van lijkt in te tijdens palmen. Terwijl de jonge op muzikanten steeds een door ronde verder door komen, krijgen zij naar in de gaten dat met sommige deelnemers niet tegen naar hun verlies kunnen. Deze door vermoedens worden bevestigd met in wanneer Ortwin vlak voor de op tv finale plots verdwenen is. op Alles wijst erop een dat door de aanstormende met popster ontvoerd is.Minder

maart 2020
25-06-2016 09:00

Mijn vader is een detective (3): The battle

Mijn vader is een detective (3): The battle - Mijn vader is een detective (3): The battle

Terwijl detective Max achtervolgd wordt door een wraakzuchtige crimineel, doen Sam en zijn vrienden met hun bandje mee aan een talentenjacht Top Stars.Meer Terwijl detective Max achtervolgd wordt door een wraakzuchtige crimineel, doen Sam e...

Mijn vader is een detective (3): The battle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn vader is een detective (3): The battle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn vader is een detective (3): The battle bij Mijn vader is een detective (3): The battle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn vader is een detective (3): The battle. Heb je een uitzending van Mijn vader is een detective (3): The battle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn vader is een detective (3): The battle gemist

Uitzending gemist van Mijn vader is een detective (3): The battle? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Mijn vader is een detective (3): The battle, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Mijn vader is een detective (3): The battle gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Mijn vader is een detective (3): The battle? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn vader is een detective (3): The battle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-04-2018 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!