Programma gemist?

Terwijl detective naar Max achtervolgd het wordt door door een wraakzuchtige crimineel, doen Sam naar en zijn vrienden naar met hun bandje uit mee aan uit een talentenjacht Top Stars.Meer Terwijl van detective op tv Max achtervolgd wordt tijdens door een wraakzuchtige uit crimineel, doen Sam en van zijn vrienden met tijdens hun bandje mee op tv aan een talentenjacht met Top Stars. Met het de de getalenteerde Ortwin als frontman groeien naar zij al snel tijdens uit de tot één van de favorieten. op tv Hun concurrent is een de door gladde showman Marty die met zijn het charmes zelfs uit hun goede vriendin Sterre tijdens lijkt in de te uit palmen. Terwijl de jonge muzikanten steeds een een op ronde verder komen, een krijgen zij in de naar gaten dat sommige deelnemers met niet tegen hun van verlies kunnen. op tv Deze vermoedens tijdens worden bevestigd wanneer Ortwin vlak de voor de naar finale plots verdwenen van is. Alles wijst erop het dat de aanstormende van popster ontvoerd op tv is.Minder

januari 2021
25-06-2016 09:00

Mijn vader is een detective (3): The battle

Mijn vader is een detective (3): The battle - Mijn vader is een detective (3): The battle

Terwijl detective Max achtervolgd wordt door een wraakzuchtige crimineel, doen Sam en zijn vrienden met hun bandje mee aan een talentenjacht Top Stars.Meer Terwijl detective Max achtervolgd wordt door een wraakzuchtige crimineel, doen Sam e...

Mijn vader is een detective (3): The battle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn vader is een detective (3): The battle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn vader is een detective (3): The battle bij Mijn vader is een detective (3): The battle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn vader is een detective (3): The battle. Heb je een uitzending van Mijn vader is een detective (3): The battle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn vader is een detective (3): The battle gemist

Uitzending gemist van Mijn vader is een detective (3): The battle? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Mijn vader is een detective (3): The battle, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Mijn vader is een detective (3): The battle gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Mijn vader is een detective (3): The battle? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn vader is een detective (3): The battle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-04-2018 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!