Programma gemist?

Terwijl detective uit Max achtervolgd wordt met door een van wraakzuchtige crimineel, doen Sam op en op tv zijn vrienden met hun een bandje mee aan in een talentenjacht Top de Stars.Meer Terwijl detective een Max achtervolgd de wordt door een wraakzuchtige crimineel, de doen Sam door en zijn vrienden op met hun bandje mee het aan een talentenjacht van Top Stars. Met de een getalenteerde Ortwin door als frontman groeien door zij al door snel uit tot één tijdens van de favorieten. met Hun concurrent is de op gladde showman het Marty die de met zijn op tv charmes zelfs hun de goede vriendin Sterre lijkt in een te palmen. uit Terwijl de jonge muzikanten steeds door een ronde verder op tv komen, krijgen naar zij in de gaten de dat sommige deelnemers met niet tegen door hun verlies kunnen. in Deze vermoedens worden uit bevestigd wanneer Ortwin vlak tijdens voor de de finale plots verdwenen op tv is. naar Alles wijst erop dat de aanstormende het door popster ontvoerd is.Minder

mei 2021
25-06-2016 09:00

Mijn vader is een detective (3): The battle

Mijn vader is een detective (3): The battle - Mijn vader is een detective (3): The battle

Terwijl detective Max achtervolgd wordt door een wraakzuchtige crimineel, doen Sam en zijn vrienden met hun bandje mee aan een talentenjacht Top Stars.Meer Terwijl detective Max achtervolgd wordt door een wraakzuchtige crimineel, doen Sam e...

Mijn vader is een detective (3): The battle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn vader is een detective (3): The battle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn vader is een detective (3): The battle bij Mijn vader is een detective (3): The battle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn vader is een detective (3): The battle. Heb je een uitzending van Mijn vader is een detective (3): The battle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn vader is een detective (3): The battle gemist

Uitzending gemist van Mijn vader is een detective (3): The battle? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Mijn vader is een detective (3): The battle, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Mijn vader is een detective (3): The battle gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Mijn vader is een detective (3): The battle? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn vader is een detective (3): The battle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-04-2018 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!