Programma gemist?

Terwijl de detective Max tijdens achtervolgd wordt door op een wraakzuchtige crimineel, doen Sam en het zijn op vrienden met op tv hun bandje mee aan een op tv talentenjacht Top Stars.Meer door Terwijl detective tijdens Max achtervolgd op tv wordt door een wraakzuchtige crimineel, een doen Sam en op zijn in vrienden met hun bandje mee aan naar een talentenjacht met Top Stars. Met de in de getalenteerde Ortwin als van frontman groeien zij op tv al snel uit tot één door van de favorieten. een Hun met concurrent is de gladde met showman Marty die met door zijn charmes zelfs met hun goede vriendin Sterre een lijkt in te de palmen. naar Terwijl de jonge muzikanten het steeds een ronde verder een komen, krijgen zij naar op tv in de gaten dat sommige naar deelnemers met niet tegen hun verlies kunnen. de Deze naar vermoedens worden bevestigd wanneer Ortwin naar vlak voor door de finale plots verdwenen is. het Alles wijst erop op tv tijdens dat de aanstormende popster ontvoerd het is.Minder

december 2019
25-06-2016 09:00

Mijn vader is een detective (3): The battle

Mijn vader is een detective (3): The battle - Mijn vader is een detective (3): The battle

Terwijl detective Max achtervolgd wordt door een wraakzuchtige crimineel, doen Sam en zijn vrienden met hun bandje mee aan een talentenjacht Top Stars.Meer Terwijl detective Max achtervolgd wordt door een wraakzuchtige crimineel, doen Sam e...

Mijn vader is een detective (3): The battle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn vader is een detective (3): The battle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn vader is een detective (3): The battle bij Mijn vader is een detective (3): The battle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn vader is een detective (3): The battle. Heb je een uitzending van Mijn vader is een detective (3): The battle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn vader is een detective (3): The battle gemist

Uitzending gemist van Mijn vader is een detective (3): The battle? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Mijn vader is een detective (3): The battle, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Mijn vader is een detective (3): The battle gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Mijn vader is een detective (3): The battle? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn vader is een detective (3): The battle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-04-2018 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!