Programma gemist?

Terwijl uit detective Max achtervolgd wordt door het een op wraakzuchtige crimineel, doen Sam door en zijn vrienden door met hun uit bandje mee aan een talentenjacht uit Top Stars.Meer met Terwijl door detective Max achtervolgd wordt tijdens door een wraakzuchtige crimineel, doen een Sam en zijn de op vrienden met hun bandje op tv mee aan een uit talentenjacht Top Stars. naar Met de getalenteerde Ortwin door als frontman met groeien zij al snel uit van in tot één van de favorieten. uit Hun het concurrent is de gladde showman uit Marty die met zijn van charmes op tv zelfs hun goede een vriendin Sterre door lijkt in te palmen. op Terwijl de jonge muzikanten steeds naar een ronde door verder het komen, krijgen zij in de gaten naar dat sommige deelnemers op niet tegen hun in verlies kunnen. naar Deze een vermoedens worden bevestigd wanneer het Ortwin vlak voor de met finale plots verdwenen de is. op Alles wijst erop dat de aanstormende het een popster ontvoerd is.Minder

maart 2021
25-06-2016 09:00

Mijn vader is een detective (3): The battle

Mijn vader is een detective (3): The battle - Mijn vader is een detective (3): The battle

Terwijl detective Max achtervolgd wordt door een wraakzuchtige crimineel, doen Sam en zijn vrienden met hun bandje mee aan een talentenjacht Top Stars.Meer Terwijl detective Max achtervolgd wordt door een wraakzuchtige crimineel, doen Sam e...

Mijn vader is een detective (3): The battle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn vader is een detective (3): The battle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn vader is een detective (3): The battle bij Mijn vader is een detective (3): The battle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn vader is een detective (3): The battle. Heb je een uitzending van Mijn vader is een detective (3): The battle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn vader is een detective (3): The battle gemist

Uitzending gemist van Mijn vader is een detective (3): The battle? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Mijn vader is een detective (3): The battle, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Mijn vader is een detective (3): The battle gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Mijn vader is een detective (3): The battle? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn vader is een detective (3): The battle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-04-2018 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!