Programma gemist?
juli 2021
07-07-2009 22:32

Jaargang 2009 aflevering 2

RTL Boulevard Extra: Michael Jackson - Jaargang 2009 aflevering 2

De Herdenking,RTL Boulevard is een dagelijks televisieprogramma op RTL 4. Het is opgezet als het televisie-equivalent van een boulevardblad, dus met veel luchtige onderwerpen, nieuwtjes en roddels over sterren, mode en criminaliteit. Vanaf...

07-07-2009 19:56

Jaargang 2009 aflevering 1

RTL Boulevard Extra: Michael Jackson - Jaargang 2009 aflevering 1

De Herdenking,RTL Boulevard is een dagelijks televisieprogramma op RTL 4. Het is opgezet als het televisie-equivalent van een boulevardblad, dus met veel luchtige onderwerpen, nieuwtjes en roddels over sterren, mode en criminaliteit. Vanaf...

RTL Boulevard Extra: Michael Jackson gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Boulevard Extra: Michael Jackson de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Boulevard Extra: Michael Jackson bij RTL Boulevard Extra: Michael Jackson liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Boulevard Extra: Michael Jackson. Heb je een uitzending van RTL Boulevard Extra: Michael Jackson gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Boulevard Extra: Michael Jackson gemist

De Herdenking,RTL Boulevard is een dagelijks televisieprogramma op RTL 4. Het is opgezet als het televisie-equivalent van een boulevardblad, dus met veel luchtige onderwerpen, nieuwtjes en roddels over sterren, mode en criminaliteit. Vanaf de start in 2001 was Beau van Erven Dorens de vaste presentator. Hij werd daarin bijgestaan door co-presentator Albert Verlinde en een dagelijks roulerende "deskundige". Van september 2005 tot juni 2008 werd het programma gepresenteerd door Daphne Bunskoek. Tegenwoordig presenteert Winston Gerschtanowitz het programma vast.

Uitzending gemist van RTL Boulevard Extra: Michael Jackson? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Boulevard Extra: Michael Jackson kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-07-2009 om 22:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!