Programma gemist?

April met 2014 vertrekt een met Nederlandse expeditie naar de tijdens Himalaya op om de Cho in Oyu, de op vijf na met hoogste tijdens berg ter wereld, te beklimmen.Meer door April 2014 vertrekt een een Nederlandse door expeditie naar de Himalaya door om naar de Cho Oyu, de op op tv vijf na tijdens hoogste berg ter wereld, op te beklimmen. Bij eerdere in expedities naar naar deze tijdens berg (2009 en 2011) een verongelukten twee Nederlanders. De met Cho door Oyu ligt naast de Mount met Everest, waar in tijdens het voorjaar een van 2014 veertien van sherpa's (berggidsen) omkwamen. Onderzoeksjournalist op en documentairemaker met Geertjan Lassche volgt de op tv Nederlandse expeditie op in de voet, ging op mee omhoog en van vroeg zich af wat door de op 'hemelbestormers' ten diepste door drijft. Of je op tv meedogenloos moet zijn om de de een top te halen en het of bergklimmers echt het zo ongenaakbaar zijn het als ze zich de voordoen. In op tv theorie is de Cho op Oyu beter te doen het dan de Everest. in Maar de praktijk door leert al snel uit anders voor op tv de Nederlandse hemelbestormers. Universele dilemma's op in door en over de bergsport in krijgen de een gezicht naarmate met de top dichterbij de komt. Dan, na uit zes weken, keert ook tijdens deze berg zich op tv tegen de de klimmers.Minder

januari 2020
27-06-2016 20:25

2Doc: Hemelbestormers

2Doc: Hemelbestormers - 2Doc: Hemelbestormers

April 2014 vertrekt een Nederlandse expeditie naar de Himalaya om de Cho Oyu, de op vijf na hoogste berg ter wereld, te beklimmen.Meer April 2014 vertrekt een Nederlandse expeditie naar de Himalaya om de Cho Oyu, de op vijf na hoogste berg ...

2Doc: Hemelbestormers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Hemelbestormers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Hemelbestormers bij 2Doc: Hemelbestormers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Hemelbestormers. Heb je een uitzending van 2Doc: Hemelbestormers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Hemelbestormers gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Hemelbestormers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Hemelbestormers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Hemelbestormers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Hemelbestormers? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Hemelbestormers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-06-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!