Programma gemist?

April met 2014 vertrekt een Nederlandse expeditie de naar de Himalaya op om naar de Cho naar Oyu, de op vijf met na hoogste berg ter wereld, een te beklimmen.Meer April tijdens in 2014 vertrekt een Nederlandse expeditie tijdens naar de Himalaya om de door de Cho Oyu, het de op vijf van na hoogste berg ter op tv wereld, te beklimmen. van Bij eerdere expedities naar deze met een berg (2009 en 2011) verongelukten twee naar Nederlanders. De door Cho Oyu door ligt naast de Mount naar Everest, waar in van het voorjaar van in 2014 veertien sherpa's een (berggidsen) omkwamen. Onderzoeksjournalist in en documentairemaker Geertjan Lassche op tv volgt de van Nederlandse expeditie in op de voet, ging tijdens mee van omhoog en vroeg zich af tijdens wat de 'hemelbestormers' ten naar uit diepste drijft. Of je meedogenloos moet met het zijn om de op top te halen tijdens en of bergklimmers echt op zo ongenaakbaar zijn op tv als ze zich met voordoen. In het theorie is de Cho de Oyu beter tijdens te doen dan de Everest. op tv Maar de praktijk leert de al naar snel anders voor de tijdens Nederlandse een hemelbestormers. Universele dilemma's in en over op tv de van bergsport krijgen een gezicht naarmate met de top uit dichterbij het komt. Dan, na zes tijdens weken, keert ook deze berg een zich tegen in de door klimmers.Minder

september 2020
27-06-2016 20:25

2Doc: Hemelbestormers

2Doc: Hemelbestormers - 2Doc: Hemelbestormers

April 2014 vertrekt een Nederlandse expeditie naar de Himalaya om de Cho Oyu, de op vijf na hoogste berg ter wereld, te beklimmen.Meer April 2014 vertrekt een Nederlandse expeditie naar de Himalaya om de Cho Oyu, de op vijf na hoogste berg ...

2Doc: Hemelbestormers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Hemelbestormers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Hemelbestormers bij 2Doc: Hemelbestormers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Hemelbestormers. Heb je een uitzending van 2Doc: Hemelbestormers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Hemelbestormers gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Hemelbestormers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Hemelbestormers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Hemelbestormers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Hemelbestormers? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Hemelbestormers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-06-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!