Programma gemist?

April op 2014 vertrekt een in Nederlandse expeditie op naar de Himalaya om de Cho door de Oyu, de op vijf na hoogste door berg ter op tv wereld, op tv te beklimmen.Meer April 2014 een vertrekt een uit Nederlandse expeditie naar een de Himalaya om met de Cho Oyu, de op vijf tijdens na de hoogste berg ter wereld, te in beklimmen. Bij eerdere tijdens expedities naar tijdens deze berg (2009 uit en 2011) verongelukten met twee Nederlanders. De naar Cho Oyu ligt door naast op de Mount Everest, waar in een het voorjaar tijdens van 2014 veertien door sherpa's (berggidsen) omkwamen. op Onderzoeksjournalist en documentairemaker een Geertjan Lassche volgt de tijdens Nederlandse expeditie het op de voet, door ging mee omhoog en vroeg van zich af de wat in de 'hemelbestormers' ten tijdens diepste drijft. Of in je meedogenloos moet door zijn om de top te halen tijdens door en of bergklimmers echt zo ongenaakbaar van zijn als ze op tv zich tijdens voordoen. In uit theorie is de tijdens Cho Oyu beter door te doen dan de de Everest. Maar de uit praktijk leert de al snel anders tijdens voor de Nederlandse hemelbestormers. op Universele dilemma's in en op tv over de tijdens bergsport krijgen een de gezicht naarmate de de top dichterbij komt. Dan, na op tv zes weken, keert een ook deze een berg tijdens zich tegen de naar klimmers.Minder

januari 2021
27-06-2016 20:25

2Doc: Hemelbestormers

2Doc: Hemelbestormers - 2Doc: Hemelbestormers

April 2014 vertrekt een Nederlandse expeditie naar de Himalaya om de Cho Oyu, de op vijf na hoogste berg ter wereld, te beklimmen.Meer April 2014 vertrekt een Nederlandse expeditie naar de Himalaya om de Cho Oyu, de op vijf na hoogste berg ...

2Doc: Hemelbestormers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Hemelbestormers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Hemelbestormers bij 2Doc: Hemelbestormers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Hemelbestormers. Heb je een uitzending van 2Doc: Hemelbestormers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Hemelbestormers gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Hemelbestormers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Hemelbestormers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Hemelbestormers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Hemelbestormers? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Hemelbestormers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-06-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!