Programma gemist?

April 2014 tijdens vertrekt een Nederlandse expeditie uit uit naar de Himalaya om de Cho van Oyu, de het op het vijf na hoogste berg in ter wereld, te beklimmen.Meer April op 2014 vertrekt de een in Nederlandse expeditie naar de door Himalaya om tijdens de Cho Oyu, uit de op vijf na door hoogste berg ter wereld, te naar beklimmen. Bij met eerdere expedities naar op tv deze berg door (2009 en 2011) verongelukten twee op tv Nederlanders. De Cho tijdens een Oyu ligt naast de naar Mount Everest, waar in met het voorjaar van van 2014 veertien de sherpa's (berggidsen) naar omkwamen. Onderzoeksjournalist en documentairemaker Geertjan in Lassche op tv volgt de Nederlandse expeditie het op de voet, ging mee uit omhoog de en vroeg tijdens zich af wat de op 'hemelbestormers' ten uit diepste drijft. Of je meedogenloos moet de het zijn om de top de te halen en of bergklimmers van echt zo door ongenaakbaar door zijn als ze zich naar voordoen. In tijdens theorie is de Cho Oyu naar beter in te doen dan uit de Everest. Maar de praktijk naar leert al snel anders door in voor de Nederlandse hemelbestormers. Universele naar dilemma's in de en over de bergsport van krijgen een met gezicht naarmate op tv de top dichterbij op komt. Dan, na zes weken, de keert ook deze berg in zich tegen uit de de klimmers.Minder

mei 2021
27-06-2016 20:25

2Doc: Hemelbestormers

2Doc: Hemelbestormers - 2Doc: Hemelbestormers

April 2014 vertrekt een Nederlandse expeditie naar de Himalaya om de Cho Oyu, de op vijf na hoogste berg ter wereld, te beklimmen.Meer April 2014 vertrekt een Nederlandse expeditie naar de Himalaya om de Cho Oyu, de op vijf na hoogste berg ...

2Doc: Hemelbestormers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Hemelbestormers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Hemelbestormers bij 2Doc: Hemelbestormers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Hemelbestormers. Heb je een uitzending van 2Doc: Hemelbestormers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Hemelbestormers gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Hemelbestormers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Hemelbestormers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Hemelbestormers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Hemelbestormers? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Hemelbestormers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-06-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!