Programma gemist?

April 2014 vertrekt uit een Nederlandse door expeditie naar de naar Himalaya om met de Cho Oyu, naar de op met vijf na hoogste berg ter door wereld, te beklimmen.Meer April in 2014 vertrekt uit een Nederlandse tijdens expeditie naar de Himalaya in om de Cho Oyu, naar de op met vijf na hoogste van berg op ter wereld, te beklimmen. uit Bij eerdere expedities door naar deze uit berg (2009 en 2011) verongelukten tijdens twee een Nederlanders. De Cho door Oyu ligt naast de Mount door Everest, waar in de het voorjaar van uit 2014 veertien op sherpa's (berggidsen) omkwamen. Onderzoeksjournalist met en documentairemaker Geertjan met Lassche volgt de Nederlandse in expeditie op tijdens de van voet, ging mee omhoog en vroeg op tv zich af door wat de in 'hemelbestormers' ten diepste drijft. van Of je meedogenloos moet van de zijn om de top te van halen uit en of bergklimmers echt zo ongenaakbaar tijdens zijn de als ze zich voordoen. In de theorie is de een Cho Oyu beter van van te doen dan de Everest. in Maar op de praktijk leert van al snel anders de voor de Nederlandse hemelbestormers. naar Universele dilemma's in en over door de bergsport op krijgen een gezicht tijdens naarmate de top dichterbij met komt. Dan, na het zes weken, tijdens keert ook van deze berg een zich tegen de het klimmers.Minder

oktober 2021
27-06-2016 20:25

2Doc: Hemelbestormers

2Doc: Hemelbestormers - 2Doc: Hemelbestormers

April 2014 vertrekt een Nederlandse expeditie naar de Himalaya om de Cho Oyu, de op vijf na hoogste berg ter wereld, te beklimmen.Meer April 2014 vertrekt een Nederlandse expeditie naar de Himalaya om de Cho Oyu, de op vijf na hoogste berg ...

2Doc: Hemelbestormers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Hemelbestormers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Hemelbestormers bij 2Doc: Hemelbestormers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Hemelbestormers. Heb je een uitzending van 2Doc: Hemelbestormers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Hemelbestormers gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Hemelbestormers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Hemelbestormers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Hemelbestormers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Hemelbestormers? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Hemelbestormers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-06-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!