Programma gemist?

April naar 2014 vertrekt een Nederlandse uit expeditie naar met de Himalaya om de Cho een Oyu, de op op vijf na hoogste een berg ter wereld, naar te beklimmen.Meer naar April met 2014 vertrekt een Nederlandse een expeditie naar de Himalaya om op tv de van Cho Oyu, de op naar vijf na hoogste met berg ter wereld, te tijdens beklimmen. op tv Bij eerdere expedities naar tijdens deze berg een (2009 en van 2011) verongelukten twee in Nederlanders. De Cho Oyu in ligt naast de Mount uit Everest, waar in met het voorjaar van van 2014 op veertien sherpa's (berggidsen) omkwamen. Onderzoeksjournalist en een documentairemaker Geertjan Lassche een volgt de Nederlandse uit expeditie op uit de voet, ging mee het omhoog met en vroeg zich door af wat de op tv 'hemelbestormers' ten diepste drijft. Of tijdens je meedogenloos moet tijdens zijn om op de top uit te halen en of met bergklimmers echt zo op ongenaakbaar zijn als ze uit zich voordoen. In op tv met theorie is de Cho Oyu beter met te doen dan de de op tv Everest. Maar de praktijk van leert al snel van anders voor de door Nederlandse hemelbestormers. Universele dilemma's van in van en over het de bergsport krijgen een gezicht naarmate op de top dichterbij op tv komt. Dan, een na zes weken, keert met ook op tv deze berg zich tegen tijdens de op klimmers.Minder

mei 2020
27-06-2016 20:25

2Doc: Hemelbestormers

2Doc: Hemelbestormers - 2Doc: Hemelbestormers

April 2014 vertrekt een Nederlandse expeditie naar de Himalaya om de Cho Oyu, de op vijf na hoogste berg ter wereld, te beklimmen.Meer April 2014 vertrekt een Nederlandse expeditie naar de Himalaya om de Cho Oyu, de op vijf na hoogste berg ...

2Doc: Hemelbestormers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Hemelbestormers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Hemelbestormers bij 2Doc: Hemelbestormers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Hemelbestormers. Heb je een uitzending van 2Doc: Hemelbestormers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Hemelbestormers gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Hemelbestormers? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Hemelbestormers, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Hemelbestormers gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Hemelbestormers? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Hemelbestormers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-06-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!