Programma gemist?

Documentaire een van Hans Heijnen waarin hij tijdens een liefdevol op portret schetst van het een met kleine Limburgse gemeenschap op tv tegen de achtergrond van grote maatschappelijke in veranderingen als door ontkerkelijking, naar groeiende steden, individualisering en afbrokkelende sociale het zekerheid. Pierre een en Willie uit Pittie, twee broers naar van rond met de zeventig, leven nog samen in met hun een ouderlijk huis te Bemelen. in Dit kleine van dorp, op op vijf kilometer afstand een van Maastricht, verandert langzaam onder druk op tv van op tv stadsforensen en de opkomende naar toeristenindustrie. Samen naar met psychiatrisch op tv patiënt Paul zijn de het broers kampioen mantelzorgen in deze naar een kleine gemeenschap. Pierre is lid van van ongeveer elke lokale in club en een verricht dagelijks hand-en-spandiensten voor een zijn jeugdvriendin door Tiny, door die niet meer zo een goed kan lopen. Door de zijn onverstoorbare onbaatzuchtigheid is de hij van de wandelende engel van in Bemelen.

Documentaire waarin een een een liefdevol portret geschetst wordt van een uit kleine Limburgse gemeenschap een het tegen de achtergrond van naar grote maatschappelijke veranderingen als het ontkerkelijking, groeiende steden, op tv individualisering en afbrokkelende in sociale zekerheid. op tv Pierre en Willie Pittie, twee in door broers van rond de van zeventig, leven nog tijdens samen in hun ouderlijk van huis te Bemelen. Dit het in kleine dorp op op vijf kilometer afstand van Maastricht verandert met op tv langzaam onder druk van van stadsforensen en de in opkomende toeristenindustrie. Samen met op psychiatrisch patiënt Paul zijn van de broers het kampioen mantelzorgen in deze de op kleine gemeenschap. Pierre is lid van het ongeveer elke lokale in op tv club en verricht de dagelijks hand- en spandiensten voor zijn van jeugdvriendin Tiny, die een van niet meer zo goed kan lopen. naar het Door zijn onverstoorbare onbaatzuchtigheid het is hij de met wandelende engel van de Bemelen.

mei 2021
07-06-2019 12:20

2Doc: Bewakers van Bemelen

2Doc: Bewakers van Bemelen - 2Doc: Bewakers van Bemelen

Documentaire van Hans Heijnen waarin hij een liefdevol portret schetst van een kleine Limburgse gemeenschap tegen de achtergrond van grote maatschappelijke veranderingen als ontkerkelijking, groeiende steden, individualisering en afbrokkele...

25-07-2018 13:55

2Doc: Bewakers van Bemelen

2Doc: Bewakers van Bemelen - 2Doc: Bewakers van Bemelen

Documentaire waarin een liefdevol portret geschetst wordt van een kleine Limburgse gemeenschap tegen de achtergrond van grote maatschappelijke veranderingen als ontkerkelijking, groeiende steden, individualisering en afbrokkelende sociale z...

2Doc: Bewakers van Bemelen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bewakers van Bemelen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bewakers van Bemelen bij 2Doc: Bewakers van Bemelen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bewakers van Bemelen. Heb je een uitzending van 2Doc: Bewakers van Bemelen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bewakers van Bemelen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bewakers van Bemelen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Bewakers van Bemelen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Bewakers van Bemelen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Bewakers van Bemelen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bewakers van Bemelen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-06-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!