Programma gemist?

Documentaire van van Hans Heijnen op waarin hij de een liefdevol portret schetst een van een kleine Limburgse op tv gemeenschap een tegen de achtergrond van grote maatschappelijke de veranderingen als in ontkerkelijking, groeiende steden, de individualisering en afbrokkelende uit sociale zekerheid. naar Pierre en Willie Pittie, twee uit broers van het rond de de zeventig, leven nog samen in naar hun een ouderlijk huis te Bemelen. Dit naar van kleine dorp, op vijf kilometer naar afstand van een Maastricht, verandert langzaam het onder druk van stadsforensen en een de op tv opkomende toeristenindustrie. Samen het met psychiatrisch patiënt Paul zijn op tv de broers kampioen naar mantelzorgen in tijdens deze tijdens kleine gemeenschap. Pierre is lid uit van ongeveer door elke lokale club en de verricht dagelijks uit hand-en-spandiensten voor zijn jeugdvriendin op Tiny, die niet door meer zo goed kan het lopen. Door in zijn een onverstoorbare onbaatzuchtigheid is hij de in wandelende engel van uit Bemelen.

Documentaire met waarin een op liefdevol portret geschetst wordt met van een kleine in Limburgse gemeenschap tegen het de achtergrond van grote naar maatschappelijke veranderingen als ontkerkelijking, de groeiende tijdens steden, individualisering op en afbrokkelende sociale zekerheid. Pierre en met Willie Pittie, twee door met broers van rond naar de zeventig, leven nog samen uit in hun op tv ouderlijk huis op tv te Bemelen. Dit kleine dorp op een vijf kilometer door afstand van Maastricht op tv verandert langzaam onder door druk van stadsforensen uit en de opkomende toeristenindustrie. het Samen met het psychiatrisch patiënt met Paul zijn de broers in kampioen mantelzorgen in met deze kleine gemeenschap. tijdens Pierre is lid van door tijdens ongeveer elke lokale club en van verricht dagelijks hand- en met spandiensten op voor zijn het jeugdvriendin Tiny, die een niet meer zo goed kan een lopen. Door naar zijn onverstoorbare onbaatzuchtigheid is van hij de wandelende engel naar van van Bemelen.

september 2021
07-06-2019 12:20

2Doc: Bewakers van Bemelen

2Doc: Bewakers van Bemelen - 2Doc: Bewakers van Bemelen

Documentaire van Hans Heijnen waarin hij een liefdevol portret schetst van een kleine Limburgse gemeenschap tegen de achtergrond van grote maatschappelijke veranderingen als ontkerkelijking, groeiende steden, individualisering en afbrokkele...

25-07-2018 13:55

2Doc: Bewakers van Bemelen

2Doc: Bewakers van Bemelen - 2Doc: Bewakers van Bemelen

Documentaire waarin een liefdevol portret geschetst wordt van een kleine Limburgse gemeenschap tegen de achtergrond van grote maatschappelijke veranderingen als ontkerkelijking, groeiende steden, individualisering en afbrokkelende sociale z...

2Doc: Bewakers van Bemelen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bewakers van Bemelen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bewakers van Bemelen bij 2Doc: Bewakers van Bemelen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bewakers van Bemelen. Heb je een uitzending van 2Doc: Bewakers van Bemelen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bewakers van Bemelen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bewakers van Bemelen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Bewakers van Bemelen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Bewakers van Bemelen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Bewakers van Bemelen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bewakers van Bemelen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-06-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!