Programma gemist?

Documentaire van een Hans Heijnen een waarin hij in een liefdevol portret schetst van een tijdens kleine op Limburgse gemeenschap tegen op tv de achtergrond van grote door maatschappelijke veranderingen als ontkerkelijking, op groeiende steden, individualisering een in en afbrokkelende sociale zekerheid. Pierre door en van Willie Pittie, twee broers van van rond de door zeventig, leven nog van samen in hun het ouderlijk huis te tijdens Bemelen. Dit kleine dorp, op uit een vijf kilometer afstand van uit Maastricht, verandert langzaam uit onder druk van stadsforensen uit en de door opkomende toeristenindustrie. door Samen met psychiatrisch patiënt Paul zijn door de de broers kampioen mantelzorgen in deze in in kleine gemeenschap. Pierre naar is lid van ongeveer tijdens elke lokale club van en verricht dagelijks hand-en-spandiensten voor een zijn jeugdvriendin Tiny, de die niet meer op van zo goed kan lopen. Door zijn in de onverstoorbare onbaatzuchtigheid is hij de naar wandelende engel van naar Bemelen.

Documentaire op tv waarin een liefdevol portret geschetst op wordt van met een kleine het Limburgse gemeenschap tegen de het achtergrond van op grote maatschappelijke veranderingen als een ontkerkelijking, het groeiende steden, individualisering en tijdens afbrokkelende sociale zekerheid. naar Pierre en Willie Pittie, naar twee broers van op rond de zeventig, uit leven nog de samen in hun de ouderlijk huis te Bemelen. Dit het kleine een dorp op op tv vijf kilometer afstand van Maastricht op verandert langzaam in onder druk uit van stadsforensen en de opkomende met toeristenindustrie. Samen met in psychiatrisch patiënt op tv Paul zijn de tijdens broers kampioen mantelzorgen in deze op kleine van gemeenschap. Pierre is lid van tijdens ongeveer elke uit lokale club de en verricht dagelijks van hand- en spandiensten voor op tv zijn van jeugdvriendin Tiny, die niet naar meer zo goed kan het lopen. Door zijn onverstoorbare van van onbaatzuchtigheid is hij de het wandelende engel van uit Bemelen.

januari 2021
07-06-2019 12:20

2Doc: Bewakers van Bemelen

2Doc: Bewakers van Bemelen - 2Doc: Bewakers van Bemelen

Documentaire van Hans Heijnen waarin hij een liefdevol portret schetst van een kleine Limburgse gemeenschap tegen de achtergrond van grote maatschappelijke veranderingen als ontkerkelijking, groeiende steden, individualisering en afbrokkele...

25-07-2018 13:55

2Doc: Bewakers van Bemelen

2Doc: Bewakers van Bemelen - 2Doc: Bewakers van Bemelen

Documentaire waarin een liefdevol portret geschetst wordt van een kleine Limburgse gemeenschap tegen de achtergrond van grote maatschappelijke veranderingen als ontkerkelijking, groeiende steden, individualisering en afbrokkelende sociale z...

2Doc: Bewakers van Bemelen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bewakers van Bemelen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bewakers van Bemelen bij 2Doc: Bewakers van Bemelen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bewakers van Bemelen. Heb je een uitzending van 2Doc: Bewakers van Bemelen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bewakers van Bemelen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bewakers van Bemelen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Bewakers van Bemelen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Bewakers van Bemelen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Bewakers van Bemelen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bewakers van Bemelen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-06-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!