Programma gemist?

Documentaire in van Hans Heijnen waarin van hij op een liefdevol portret schetst van een het kleine Limburgse gemeenschap het in tegen de achtergrond van grote maatschappelijke een veranderingen als ontkerkelijking, op tv de groeiende steden, individualisering en afbrokkelende sociale op zekerheid. Pierre van en op tv Willie Pittie, twee broers van rond het naar de zeventig, leven nog tijdens samen in hun de ouderlijk huis te Bemelen. Dit naar kleine dorp, een op tijdens vijf kilometer afstand van naar Maastricht, verandert langzaam onder druk tijdens van in stadsforensen en de opkomende van toeristenindustrie. met Samen met psychiatrisch patiënt in Paul zijn de de broers kampioen mantelzorgen in deze op tv het kleine gemeenschap. Pierre op tv is lid van op ongeveer elke lokale club en verricht op dagelijks hand-en-spandiensten voor op naar zijn jeugdvriendin Tiny, die niet meer door zo goed tijdens kan in lopen. Door zijn onverstoorbare een onbaatzuchtigheid is hij de de wandelende het engel van Bemelen.

Documentaire het waarin een liefdevol portret met geschetst wordt van een naar kleine Limburgse gemeenschap op het tegen de achtergrond van door grote maatschappelijke de veranderingen als ontkerkelijking, groeiende steden, individualisering een en afbrokkelende sociale op tv zekerheid. Pierre op tv en Willie Pittie, een twee op broers van rond de zeventig, de leven nog op tv samen in hun ouderlijk het huis te Bemelen. in Dit kleine dorp naar op vijf kilometer op afstand van Maastricht de verandert langzaam tijdens onder druk van stadsforensen en van de op tv opkomende toeristenindustrie. van Samen met psychiatrisch patiënt Paul in zijn de op broers kampioen mantelzorgen een in deze kleine het gemeenschap. Pierre is een lid van ongeveer elke lokale de club de en verricht dagelijks van hand- en spandiensten voor in zijn jeugdvriendin Tiny, die tijdens niet meer zo uit naar goed kan lopen. Door zijn onverstoorbare met in onbaatzuchtigheid is hij de wandelende van engel van in Bemelen.

mei 2020
07-06-2019 12:20

2Doc: Bewakers van Bemelen

2Doc: Bewakers van Bemelen - 2Doc: Bewakers van Bemelen

Documentaire van Hans Heijnen waarin hij een liefdevol portret schetst van een kleine Limburgse gemeenschap tegen de achtergrond van grote maatschappelijke veranderingen als ontkerkelijking, groeiende steden, individualisering en afbrokkele...

25-07-2018 13:55

2Doc: Bewakers van Bemelen

2Doc: Bewakers van Bemelen - 2Doc: Bewakers van Bemelen

Documentaire waarin een liefdevol portret geschetst wordt van een kleine Limburgse gemeenschap tegen de achtergrond van grote maatschappelijke veranderingen als ontkerkelijking, groeiende steden, individualisering en afbrokkelende sociale z...

2Doc: Bewakers van Bemelen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bewakers van Bemelen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bewakers van Bemelen bij 2Doc: Bewakers van Bemelen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bewakers van Bemelen. Heb je een uitzending van 2Doc: Bewakers van Bemelen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bewakers van Bemelen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bewakers van Bemelen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Bewakers van Bemelen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Bewakers van Bemelen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Bewakers van Bemelen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bewakers van Bemelen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-06-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!