Programma gemist?

Documentaire met van Hans op Heijnen waarin hij een liefdevol portret uit schetst van een van met kleine Limburgse gemeenschap tegen van de achtergrond uit van grote maatschappelijke veranderingen van als ontkerkelijking, groeiende steden, individualisering tijdens de en afbrokkelende sociale zekerheid. uit Pierre en Willie het Pittie, twee naar broers van rond de op tv zeventig, leven op tv nog samen in op tv hun ouderlijk huis door te Bemelen. Dit de kleine dorp, op vijf kilometer afstand met van Maastricht, in verandert langzaam onder de druk van stadsforensen en een de opkomende toeristenindustrie. de Samen met met psychiatrisch patiënt Paul een zijn de broers naar kampioen mantelzorgen in deze met op tv kleine gemeenschap. Pierre is lid van tijdens ongeveer elke lokale op club op en verricht dagelijks hand-en-spandiensten de voor met zijn jeugdvriendin Tiny, die niet meer in zo goed een kan lopen. Door de zijn onverstoorbare onbaatzuchtigheid is een hij de de wandelende van engel van Bemelen.

Documentaire uit waarin een liefdevol portret geschetst het wordt van een op op tv kleine Limburgse gemeenschap op tegen de achtergrond de van grote maatschappelijke het veranderingen als ontkerkelijking, groeiende steden, individualisering naar tijdens en afbrokkelende sociale zekerheid. Pierre door en Willie Pittie, twee in naar broers van rond de zeventig, van leven nog samen in naar hun ouderlijk het huis te Bemelen. met Dit kleine dorp op door naar vijf kilometer afstand van tijdens Maastricht verandert langzaam uit onder druk in van stadsforensen en uit de opkomende toeristenindustrie. tijdens Samen met psychiatrisch naar patiënt Paul zijn de de broers kampioen een mantelzorgen in deze kleine de gemeenschap. Pierre is lid uit van tijdens ongeveer elke lokale het club en verricht dagelijks met hand- en spandiensten voor zijn tijdens door jeugdvriendin Tiny, die niet meer zo het goed kan lopen. een Door zijn het onverstoorbare het onbaatzuchtigheid is hij van de wandelende engel van op tv Bemelen.

september 2020
07-06-2019 12:20

2Doc: Bewakers van Bemelen

2Doc: Bewakers van Bemelen - 2Doc: Bewakers van Bemelen

Documentaire van Hans Heijnen waarin hij een liefdevol portret schetst van een kleine Limburgse gemeenschap tegen de achtergrond van grote maatschappelijke veranderingen als ontkerkelijking, groeiende steden, individualisering en afbrokkele...

25-07-2018 13:55

2Doc: Bewakers van Bemelen

2Doc: Bewakers van Bemelen - 2Doc: Bewakers van Bemelen

Documentaire waarin een liefdevol portret geschetst wordt van een kleine Limburgse gemeenschap tegen de achtergrond van grote maatschappelijke veranderingen als ontkerkelijking, groeiende steden, individualisering en afbrokkelende sociale z...

2Doc: Bewakers van Bemelen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bewakers van Bemelen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bewakers van Bemelen bij 2Doc: Bewakers van Bemelen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bewakers van Bemelen. Heb je een uitzending van 2Doc: Bewakers van Bemelen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bewakers van Bemelen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bewakers van Bemelen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Bewakers van Bemelen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Bewakers van Bemelen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Bewakers van Bemelen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bewakers van Bemelen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-06-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!