Programma gemist?

Documentaire van naar Hans Heijnen waarin met hij een liefdevol portret tijdens schetst uit van een kleine Limburgse het gemeenschap tegen op tv de achtergrond van grote maatschappelijke in veranderingen als uit ontkerkelijking, groeiende steden, op tv individualisering en van afbrokkelende sociale tijdens zekerheid. Pierre en Willie Pittie, op tv twee broers in van rond de naar zeventig, leven nog samen in op hun naar ouderlijk huis te Bemelen. Dit in kleine dorp, op uit vijf kilometer door afstand van Maastricht, verandert met langzaam onder het druk van stadsforensen het en de opkomende naar toeristenindustrie. Samen met met psychiatrisch uit patiënt Paul zijn de op tv broers kampioen in mantelzorgen in deze kleine gemeenschap. tijdens Pierre is van lid van ongeveer van elke lokale club en verricht op dagelijks naar hand-en-spandiensten voor zijn een jeugdvriendin Tiny, die niet met meer zo goed naar kan lopen. Door van zijn onverstoorbare een onbaatzuchtigheid is hij op tv de wandelende engel van van Bemelen.

Documentaire op waarin een liefdevol portret het geschetst wordt in van een een kleine Limburgse gemeenschap tegen de achtergrond uit van grote maatschappelijke met veranderingen op tv als ontkerkelijking, groeiende steden, individualisering het en afbrokkelende sociale het zekerheid. Pierre tijdens en in Willie Pittie, twee op tv broers van rond de van zeventig, leven nog samen in op hun ouderlijk huis met door te Bemelen. Dit op tv kleine dorp op vijf kilometer door afstand van Maastricht verandert van tijdens langzaam onder druk de van stadsforensen en de opkomende toeristenindustrie. van Samen op tv met psychiatrisch patiënt Paul zijn een met de broers kampioen mantelzorgen in deze uit de kleine gemeenschap. Pierre is lid van in ongeveer elke het lokale in club en verricht dagelijks hand- en door spandiensten met voor zijn jeugdvriendin in Tiny, die op tv niet meer zo goed kan lopen. op tv Door naar zijn onverstoorbare onbaatzuchtigheid is op tv hij de de wandelende engel het van Bemelen.

oktober 2021
07-06-2019 12:20

2Doc: Bewakers van Bemelen

2Doc: Bewakers van Bemelen - 2Doc: Bewakers van Bemelen

Documentaire van Hans Heijnen waarin hij een liefdevol portret schetst van een kleine Limburgse gemeenschap tegen de achtergrond van grote maatschappelijke veranderingen als ontkerkelijking, groeiende steden, individualisering en afbrokkele...

25-07-2018 13:55

2Doc: Bewakers van Bemelen

2Doc: Bewakers van Bemelen - 2Doc: Bewakers van Bemelen

Documentaire waarin een liefdevol portret geschetst wordt van een kleine Limburgse gemeenschap tegen de achtergrond van grote maatschappelijke veranderingen als ontkerkelijking, groeiende steden, individualisering en afbrokkelende sociale z...

2Doc: Bewakers van Bemelen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bewakers van Bemelen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bewakers van Bemelen bij 2Doc: Bewakers van Bemelen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bewakers van Bemelen. Heb je een uitzending van 2Doc: Bewakers van Bemelen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bewakers van Bemelen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bewakers van Bemelen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Bewakers van Bemelen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Bewakers van Bemelen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Bewakers van Bemelen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bewakers van Bemelen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-06-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!