Programma gemist?

Documentaire van Hans van Heijnen over een uit kleine Limburgse door gemeenschap tegen de op tv achtergrond naar van grote maatschappelijke op tv veranderingen.Meer Documentaire van Hans op Heijnen waarin hij tijdens een liefdevol uit portret schetst van een een kleine Limburgse gemeenschap tegen de op tv achtergrond van in grote maatschappelijke veranderingen een als op tv ontkerkelijking, groeiende steden, individualisering tijdens en afbrokkelende sociale door zekerheid. Pierre en door Willie Pittie, met twee broers van rond het de zeventig, het leven nog samen in op hun ouderlijk huis te op Bemelen. Dit tijdens kleine dorp op vijf kilometer naar een afstand van Maastricht verandert langzaam onder op tv druk van van stadsforensen en het de opkomende toeristenindustrie. Samen met de tijdens psychiatrisch patiënt Paul een zijn de broers kampioen mantelzorgen tijdens in deze kleine een gemeenschap. Pierre is lid uit van ongeveer elke van lokale club tijdens en verricht dagelijks hand met tijdens - en spandiensten voor zijn jeugdvriendin op Tiny, de die niet meer zo op goed kan tijdens lopen. Door zijn het onverstoorbare onbaatzuchtigheid is op hij de de wandelende engel van tijdens Bemelen.Minder

januari 2020
28-06-2016 22:55

2Doc: Bewakers van Bemelen

2Doc: Bewakers van Bemelen - 2Doc: Bewakers van Bemelen

Documentaire van Hans Heijnen over een kleine Limburgse gemeenschap tegen de achtergrond van grote maatschappelijke veranderingen.Meer Documentaire van Hans Heijnen waarin hij een liefdevol portret schetst van een kleine Limburgse gemeensch...

2Doc: Bewakers van Bemelen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bewakers van Bemelen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bewakers van Bemelen bij 2Doc: Bewakers van Bemelen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bewakers van Bemelen. Heb je een uitzending van 2Doc: Bewakers van Bemelen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bewakers van Bemelen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bewakers van Bemelen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Bewakers van Bemelen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Bewakers van Bemelen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Bewakers van Bemelen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bewakers van Bemelen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-06-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!