Programma gemist?

Documentaire van door Hans Heijnen de over een kleine Limburgse op tv gemeenschap tegen op de achtergrond van grote maatschappelijke in met veranderingen.Meer Documentaire van Hans Heijnen waarin in hij een het liefdevol portret schetst van het tijdens een kleine Limburgse gemeenschap tijdens tegen de achtergrond van een grote maatschappelijke op veranderingen als ontkerkelijking, tijdens groeiende steden, individualisering en door afbrokkelende sociale zekerheid. Pierre uit door en Willie Pittie, van twee broers van rond tijdens de zeventig, leven een nog samen in het hun ouderlijk in huis te Bemelen. Dit kleine op dorp op uit vijf kilometer door afstand van Maastricht tijdens verandert langzaam onder druk van tijdens stadsforensen en uit de opkomende toeristenindustrie. Samen met naar psychiatrisch patiënt van Paul door zijn de broers kampioen mantelzorgen uit in van deze kleine gemeenschap. van Pierre is lid van ongeveer door elke door lokale club en verricht dagelijks hand tijdens - op tv en spandiensten voor op tv zijn jeugdvriendin met Tiny, die niet uit meer zo goed kan lopen. tijdens Door met zijn onverstoorbare onbaatzuchtigheid op is hij de wandelende op tv engel van op Bemelen.Minder

maart 2021
28-06-2016 22:55

2Doc: Bewakers van Bemelen

2Doc: Bewakers van Bemelen - 2Doc: Bewakers van Bemelen

Documentaire van Hans Heijnen over een kleine Limburgse gemeenschap tegen de achtergrond van grote maatschappelijke veranderingen.Meer Documentaire van Hans Heijnen waarin hij een liefdevol portret schetst van een kleine Limburgse gemeensch...

2Doc: Bewakers van Bemelen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bewakers van Bemelen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bewakers van Bemelen bij 2Doc: Bewakers van Bemelen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bewakers van Bemelen. Heb je een uitzending van 2Doc: Bewakers van Bemelen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bewakers van Bemelen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bewakers van Bemelen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Bewakers van Bemelen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Bewakers van Bemelen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Bewakers van Bemelen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bewakers van Bemelen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-06-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!