Programma gemist?

Documentaire van Hans het Heijnen over uit een kleine Limburgse gemeenschap met tegen naar de achtergrond van grote in maatschappelijke veranderingen.Meer Documentaire op tv van Hans Heijnen waarin het hij met een liefdevol een portret schetst van een kleine Limburgse met gemeenschap op tv tegen de tijdens achtergrond van grote maatschappelijke door veranderingen als uit ontkerkelijking, groeiende steden, een individualisering en afbrokkelende door sociale zekerheid. Pierre en Willie uit Pittie, twee broers in van op rond de zeventig, leven nog samen de in hun van ouderlijk in huis te Bemelen. Dit kleine dorp in het op vijf kilometer afstand van Maastricht tijdens verandert langzaam het onder druk van het stadsforensen en naar de opkomende toeristenindustrie. Samen met met psychiatrisch patiënt Paul naar zijn de broers op tv kampioen mantelzorgen in naar deze een kleine gemeenschap. Pierre is lid de van ongeveer elke tijdens lokale club uit en verricht dagelijks van hand - en van spandiensten een voor zijn jeugdvriendin Tiny, die met niet meer zo uit goed kan lopen. op tv Door zijn onverstoorbare onbaatzuchtigheid op tv is hij met de naar wandelende engel van het Bemelen.Minder

oktober 2020
28-06-2016 22:55

2Doc: Bewakers van Bemelen

2Doc: Bewakers van Bemelen - 2Doc: Bewakers van Bemelen

Documentaire van Hans Heijnen over een kleine Limburgse gemeenschap tegen de achtergrond van grote maatschappelijke veranderingen.Meer Documentaire van Hans Heijnen waarin hij een liefdevol portret schetst van een kleine Limburgse gemeensch...

2Doc: Bewakers van Bemelen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bewakers van Bemelen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bewakers van Bemelen bij 2Doc: Bewakers van Bemelen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bewakers van Bemelen. Heb je een uitzending van 2Doc: Bewakers van Bemelen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bewakers van Bemelen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bewakers van Bemelen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Bewakers van Bemelen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Bewakers van Bemelen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Bewakers van Bemelen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bewakers van Bemelen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-06-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!