Programma gemist?

Documentaire van Hans op Heijnen over een op kleine Limburgse tijdens gemeenschap tegen de achtergrond in van grote maatschappelijke een veranderingen.Meer het Documentaire van een Hans Heijnen waarin hij een liefdevol het portret op schetst van tijdens een kleine Limburgse door gemeenschap tegen de achtergrond uit van grote uit maatschappelijke veranderingen als ontkerkelijking, groeiende steden, uit individualisering en van afbrokkelende sociale zekerheid. een Pierre en Willie op Pittie, twee broers van in op rond de zeventig, leven door nog samen in hun door ouderlijk huis tijdens te Bemelen. Dit kleine dorp naar op tv op vijf kilometer door afstand van Maastricht uit verandert langzaam onder naar druk van stadsforensen en de in opkomende toeristenindustrie. Samen in met psychiatrisch een patiƫnt Paul het zijn de broers met kampioen mantelzorgen in deze kleine gemeenschap. op op Pierre is lid op tv van ongeveer elke uit lokale club en verricht naar dagelijks hand - tijdens en spandiensten voor zijn de jeugdvriendin Tiny, die niet uit meer zo goed uit tijdens kan lopen. Door zijn met onverstoorbare onbaatzuchtigheid is hij de tijdens wandelende engel van naar in Bemelen.Minder

december 2021
28-06-2016 22:55

2Doc: Bewakers van Bemelen

2Doc: Bewakers van Bemelen - 2Doc: Bewakers van Bemelen

Documentaire van Hans Heijnen over een kleine Limburgse gemeenschap tegen de achtergrond van grote maatschappelijke veranderingen.Meer Documentaire van Hans Heijnen waarin hij een liefdevol portret schetst van een kleine Limburgse gemeensch...

2Doc: Bewakers van Bemelen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bewakers van Bemelen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bewakers van Bemelen bij 2Doc: Bewakers van Bemelen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bewakers van Bemelen. Heb je een uitzending van 2Doc: Bewakers van Bemelen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bewakers van Bemelen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bewakers van Bemelen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Bewakers van Bemelen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Bewakers van Bemelen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Bewakers van Bemelen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bewakers van Bemelen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-06-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!