Programma gemist?

Documentaire van Hans de Heijnen door over een kleine Limburgse gemeenschap naar tijdens tegen de achtergrond op tv van grote maatschappelijke door veranderingen.Meer Documentaire van Hans Heijnen waarin met hij een liefdevol de portret schetst van van een uit kleine Limburgse gemeenschap tegen de een achtergrond de van grote maatschappelijke veranderingen in als het ontkerkelijking, groeiende steden, individualisering en door afbrokkelende het sociale zekerheid. Pierre en door Willie Pittie, twee broers van een rond de naar zeventig, leven met nog samen in hun ouderlijk van huis te Bemelen. met Dit kleine dorp tijdens op met vijf kilometer afstand naar van Maastricht het verandert langzaam onder druk op tv van stadsforensen door en de opkomende toeristenindustrie. met Samen met psychiatrisch uit patiënt Paul zijn de een broers kampioen van mantelzorgen in deze in kleine gemeenschap. Pierre is naar lid van met ongeveer elke de lokale club en het verricht dagelijks hand - en naar spandiensten in voor zijn jeugdvriendin Tiny, die naar niet meer zo goed op kan naar lopen. Door zijn onverstoorbare met onbaatzuchtigheid is de hij de met wandelende engel van het Bemelen.Minder

juli 2020
28-06-2016 22:55

2Doc: Bewakers van Bemelen

2Doc: Bewakers van Bemelen - 2Doc: Bewakers van Bemelen

Documentaire van Hans Heijnen over een kleine Limburgse gemeenschap tegen de achtergrond van grote maatschappelijke veranderingen.Meer Documentaire van Hans Heijnen waarin hij een liefdevol portret schetst van een kleine Limburgse gemeensch...

2Doc: Bewakers van Bemelen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bewakers van Bemelen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bewakers van Bemelen bij 2Doc: Bewakers van Bemelen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bewakers van Bemelen. Heb je een uitzending van 2Doc: Bewakers van Bemelen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bewakers van Bemelen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bewakers van Bemelen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Bewakers van Bemelen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Bewakers van Bemelen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Bewakers van Bemelen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bewakers van Bemelen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-06-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!