Programma gemist?

Documentaire naar van Hans op tv Heijnen over een kleine in Limburgse gemeenschap tegen het de achtergrond van op grote maatschappelijke door veranderingen.Meer Documentaire van Hans Heijnen naar waarin het hij een liefdevol portret uit schetst van een kleine Limburgse door gemeenschap tegen de de achtergrond van van grote maatschappelijke de veranderingen als ontkerkelijking, groeiende door steden, individualisering tijdens en afbrokkelende sociale zekerheid. in Pierre en Willie uit Pittie, twee broers van op tv rond de met zeventig, leven in nog samen in hun met ouderlijk huis te op tv Bemelen. Dit kleine tijdens dorp op vijf kilometer tijdens met afstand van Maastricht verandert langzaam in onder van druk van stadsforensen en de door opkomende op toeristenindustrie. Samen met naar psychiatrisch patiënt Paul naar zijn de broers het kampioen mantelzorgen in van deze kleine gemeenschap. door Pierre is lid van op ongeveer elke van lokale club en een verricht dagelijks hand - in en spandiensten voor van zijn jeugdvriendin een Tiny, die niet meer zo het goed kan naar lopen. Door naar zijn onverstoorbare onbaatzuchtigheid is hij het de wandelende engel van een de Bemelen.Minder

juni 2021
28-06-2016 22:55

2Doc: Bewakers van Bemelen

2Doc: Bewakers van Bemelen - 2Doc: Bewakers van Bemelen

Documentaire van Hans Heijnen over een kleine Limburgse gemeenschap tegen de achtergrond van grote maatschappelijke veranderingen.Meer Documentaire van Hans Heijnen waarin hij een liefdevol portret schetst van een kleine Limburgse gemeensch...

2Doc: Bewakers van Bemelen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bewakers van Bemelen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bewakers van Bemelen bij 2Doc: Bewakers van Bemelen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bewakers van Bemelen. Heb je een uitzending van 2Doc: Bewakers van Bemelen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bewakers van Bemelen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bewakers van Bemelen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Bewakers van Bemelen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Bewakers van Bemelen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Bewakers van Bemelen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bewakers van Bemelen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-06-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!