Programma gemist?

Jij&Ik uit is terug! op tv Op 14 juni zingen uit kinderen samen met hun door vader of moeder het de sterren van in de hemel voor door War een Child.

oktober 2021
14-06-2017 20:35

Jij&Ik

Jij&Ik - Jij&Ik

Jij&Ik is terug! Op 14 juni zingen kinderen samen met hun vader of moeder de sterren van de hemel voor War Child.

Jij&Ik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jij&Ik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jij&Ik bij Jij&Ik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jij&Ik. Heb je een uitzending van Jij&Ik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jij&Ik gemist

Uitzending gemist van Jij&Ik? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Jij&Ik, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Jij&Ik gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Jij&Ik? Hier kun je alle uitzendingen van Jij&Ik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-06-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!