Programma gemist?

Het door onderzoek naar de de dood van Haagse het Rinus, waarbij de politie in met het onderzoek door stuit uit op motorclub Satudarah. Niemand praat uit met met de politie, maar de rechercheurs weten naar de door mysterieuze dood van naar Haagse Rinus toch op het te naar lossen.

In 1996 wordt tijdens er in in het rozendorp door Lottum een van onbekende vrouw vermoord. Ze is ontkleed naar en gedumpt tijdens in een het bos. De identiteit op van de vrouw is een een raadsel, en wie op haar moordenaar een is ook. met De zaak laat op tv de rechercheurs niet door los. Pas na op tv jaren volgt het antwoord op op die ene vraag: het Wie een is toch het door Rozenmeisje?

Het de onderzoek naar de dood van op tv Frans Bindels, op tv die een werd doodgeschoten in tijdens zijn eigen boerderij. Het onderzoek leidt een langs uit meerdere verdachten, op tv maar het duurt lang voordat tijdens de politie antwoord uit heeft op die ene door vraag: Wie vermoordde met de sterkste een man van op tv Milsbeek?

Het tijdens onderzoek naar de in dood van de 21-jarige Mariska naar Peters. Ze is de eerst vermist, door maar wordt na een de tijdje op vermoord gevonden. Het de kwaad blijkt dichterbij dan op tv gedacht.

Rechercheurs van blikken terug op een in politieonderzoek dat ze nooit tijdens meer zullen in vergeten. in In deze aflevering de roemruchte roof met op van zeven topschilderijen het uit de Rotterdamse Kunsthal. een Het wordt al snel naar de Kunstroof van de de Eeuw genoemd, en de het spoor op van de tijdens schilderijen leidt de de rechercheurs richting het oosten van een de Roemenië. Daar is de de vraag: kunnen ze de de schilderijen nog redden, of door naar zijn ze verdwenen in in een wanhopige naar poging alle sporen te van vernietigen?

De Tilburgse op tv taxichauffeur Anand op Ramdin wordt op in 2010 in een door sloot gevonden, naast door zijn taxi. Hij is een doodgeschoten. Er volgt een met uitvoerig door rechercheonderzoek naar door wie daarvoor verantwoordelijk in is, waarbij een in krankzinnig motief naar boven uit komt.

In oktober in 2002 wordt de 25-jarige in het Nadia van de Ven dood aangetroffen het door haar door huisgenoten. in Tijdens het onderzoek van naar de recherche neemt het verhaal door een van bizarre wending.

Ricardo Kooij uit werd in 2013 vermoord van met een van bijl. In het op tv programma door De Zaak van je tijdens Leven blikken rechercheurs, agenten de en kennissen en tijdens familie van Ricardo op tv terug met op de zeer heftige zaak, op tv waarbij het op tv lichaam van de Rotterdammer jarenlang naar door spoorloos was. De zaak werd geopend naar op 1 in juli 2013, toen een een goede het vriendin van Ricardo naar van het politiebureau kwam om met te naar vertellen dat hij werd vermist. op Ze had in drie weken daarvoor voor het het laatst contact gehad uit met een hem. Al snel hoort door de politie door dat Ricardo voor op tv het laatst gezien zou uit zijn geweest in met het huis van 'Tattoo op Mike', een bekende supporter door naar van Feyenoord die tatoeages zette bij het door de harde kern van op tv de club. "Het gerucht naar ging dat hij daar tijdens om het uit leven zou zijn op tv gebracht", de vertelt Francois Valks, forensisch met coördinator. Nadat de politie de nog een tip tijdens krijgt van de op tv vrienden van Ricardo, door wordt besloten om uit het huis van van 'Tattoo Mike' te op tv doorzoeken. "In de woning het werd onder een meer bloed aangetroffen in op tv de woonkamer, op de in op tv bank, links en rechts van de op naar bank tegen de een muur, op het een plafond en op een bloempot", met aldus Ernst met Janssen, forensisch onderzoeker. Verder onderzoek uit wijst naar uit dat er tijdens een grote op hoeveelheid bloed in de badkamer op heeft gelegen. "Maar van dat was met het de blote een oog niet op meer zichtbaar." Een familierechercheur gaat langs tijdens bij een de moeder van uit Ricardo. "En zij vertelde mij dat uit ze in voor 99 in procent zeker wisten dat de hij niet meer leefde. Dat door door hij waarschijnlijk vermoord naar was", aldus Marry van Overmaire. "Het schijnt van geloof ik een het waar bloedbad geweest uit te zijn", vertelt naar de geëmotioneerde in moeder. "Toen wist met ik het dat ik mijn zoon was uit verloren…" In in De Zaak van je Leven op blikken rechercheurs met François en door Albert samen met hun collega's op tv terug op de belangrijkste tijdens zaak een uit hun leven: de vermissing tijdens van Ricardo tijdens Kooij.

De verdwijning van op tv Melanie Sijbers op in 2006 houdt heel de met Nederland in zijn greep. Rechercheurs in Luc en door Jeroen beginnen aan het een klopjacht naar tijdens de vermoedelijke dader, naar wat volgt is uit een groot rechercheonderzoek een met als belangrijkste vraag; op waar is een Melanie?

De dood van van de Gerard Zonneveld op Koninginnedag is in op de 2010 het gesprek van de dag op tv het in Beverwijk. Hij wordt gevonden van zonder benen, de als oud vuil in door een sloot. met Wat volgt door is bizar rechercheonderzoek, met naar steeds die vraag: wie in heeft de het gedaan?

Politiemannen de Raymond en Nico op tv over de 'kettingrukker': gewelddadige op roof van een ketting uit in Rotterdam, op tv waarbij in een vrouw zeer ernstig gewond het raakte. Opgelost dankzij een klassiek de en volhardend politiewerk.

Politiemannen een Benno en Peter over de uit zaak de die Arnhem nog door altijd in zijn greep de houdt: de op tv moordzaak zonder op tv lijk.

Rechercheurs blikken de terug in op geruchtmakende moordzaken. In met elke aflevering wordt duidelijk hoe op tv groot de impact op van het onderzoek de is op tv geweest op de levens van een met de rechercheurs, hun op tv collega’s, getuigen en nabestaanden. Nog een één van keer duiken zij in het de archief en in halen stille getuigen naar van boven. door Zo wordt een beeld geschetst het van de van verschillende fases van een naar onderzoek en door wordt duidelijk hoeveel moeite door rechercheurs moeten doen een om een zaak het rond te een krijgen. De afleveringen van De tijdens Zaak op tv Van Je Leven zijn uit in de zomer het van 2016 het uitgezonden en worden vanaf vanavond de wekelijks herhaald. De 11-jarige van Arthur Ghurahoo tijdens wordt in 1986 tijdens seksueel misbruikt en door vermoord. Het lichaam een van naar het jongetje wordt gevonden in op het uit gebied van Fort Vechten bij Utrecht. een Jarenlang naar bijten rechercheurs Rob met en Jan zich naar vast in tijdens een moordzaak waar maar het geen doorbraak in uit lijkt te het komen. Toch denken op tv Rob en Jan met er niet over om te naar stoppen door en na bijna twintig jaar van lukt door het ze: ze vinden van de dader. Eindelijk kunnen door ze de familie van een Arthur op tv een antwoord geven. Tegelijkertijd van is een de oplossing een door schok voor de voormalige korpschef van het de politie Utrecht. door Terwijl het zijn team in jarenlang aan de zaak werkte, bleek op hij de een uiteindelijke dader al op tv zeker 40 jaar met persoonlijk te kennen. In een 'De Zaak tijdens van Je Leven' blikken een met Jan en Rob samen een met hun collega's, getuigen en door naar nabestaanden terug op deze geruchtmakende tijdens moordzaak.

december 2019
02-10-2019 19:25

De motorclubmoord op Haagse Rinus

Zaak van je Leven - De motorclubmoord op Haagse Rinus

Het onderzoek naar de dood van Haagse Rinus, waarbij de politie in het onderzoek stuit op motorclub Satudarah. Niemand praat met de politie, maar de rechercheurs weten de mysterieuze dood van Haagse Rinus toch op te lossen.

25-09-2019 19:25

Een onbekende dode in een Limburgs rozendorp

Zaak van je Leven - Een onbekende dode in een Limburgs rozendorp

In 1996 wordt er in het rozendorp Lottum een onbekende vrouw vermoord. Ze is ontkleed en gedumpt in een bos. De identiteit van de vrouw is een raadsel, en wie haar moordenaar is ook. De zaak laat de rechercheurs niet los. Pas na jaren volgt...

18-09-2019 19:30

De moord op de Sterkste Man van Milsbeek

Zaak van je Leven - De moord op de Sterkste Man van Milsbeek

Het onderzoek naar de dood van Frans Bindels, die werd doodgeschoten in zijn eigen boerderij. Het onderzoek leidt langs meerdere verdachten, maar het duurt lang voordat de politie antwoord heeft op die ene vraag: Wie vermoordde de sterkste ...

11-09-2019 19:30

De dood van Mariska Peters

Zaak van je Leven - De dood van Mariska Peters

Het onderzoek naar de dood van de 21-jarige Mariska Peters. Ze is eerst vermist, maar wordt na een tijdje vermoord gevonden. Het kwaad blijkt dichterbij dan gedacht.

04-09-2019 19:25

Het onderzoek naar de 'Kunstroof van de Eeuw'

Zaak van je Leven - Het onderzoek naar de 'Kunstroof van de Eeuw'

Rechercheurs blikken terug op een politieonderzoek dat ze nooit meer zullen vergeten. In deze aflevering de roemruchte roof van zeven topschilderijen uit de Rotterdamse Kunsthal. Het wordt al snel de Kunstroof van de Eeuw genoemd, en het sp...

14-06-2018 20:25

Tilburgse Taximoord

Zaak van je Leven - Tilburgse Taximoord

De Tilburgse taxichauffeur Anand Ramdin wordt in 2010 in een sloot gevonden, naast zijn taxi. Hij is doodgeschoten. Er volgt een uitvoerig rechercheonderzoek naar wie daarvoor verantwoordelijk is, waarbij een krankzinnig motief naar boven k...

07-06-2018 20:25

De moord op Nadia van de Ven

Zaak van je Leven - De moord op Nadia van de Ven

In oktober 2002 wordt de 25-jarige Nadia van de Ven dood aangetroffen door haar huisgenoten. Tijdens het onderzoek van de recherche neemt het verhaal een bizarre wending.

31-05-2018 20:25

De Zaak van je Leven: vermoord met een bijl

Zaak van je Leven - De Zaak van je Leven: vermoord met een bijl

Ricardo Kooij werd in 2013 vermoord met een bijl. In het programma De Zaak van je Leven blikken rechercheurs, agenten en kennissen en familie van Ricardo terug op de zeer heftige zaak, waarbij het lichaam van de Rotterdammer jarenlang spoor...

24-05-2018 20:25

De verdwijning van Melanie Sijbers

Zaak van je Leven - De verdwijning van Melanie Sijbers

De verdwijning van Melanie Sijbers in 2006 houdt heel Nederland in zijn greep. Rechercheurs Luc en Jeroen beginnen aan een klopjacht naar de vermoedelijke dader, wat volgt is een groot rechercheonderzoek met als belangrijkste vraag; waar is...

17-05-2018 20:25

De dood van Gerard Zonneveld

Zaak van je Leven - De dood van Gerard Zonneveld

De dood van Gerard Zonneveld op Koninginnedag is in 2010 het gesprek van de dag in Beverwijk. Hij wordt gevonden zonder benen, als oud vuil in een sloot. Wat volgt is bizar rechercheonderzoek, met steeds die vraag: wie heeft het gedaan?

18-07-2017 21:15

De kettingrukker

Zaak van je Leven - De kettingrukker

Politiemannen Raymond en Nico over de 'kettingrukker': gewelddadige roof van een ketting in Rotterdam, waarbij een vrouw zeer ernstig gewond raakte. Opgelost dankzij klassiek en volhardend politiewerk.

11-07-2017 21:15

Moord zonder lijk

Zaak van je Leven - Moord zonder lijk

Politiemannen Benno en Peter over de zaak die Arnhem nog altijd in zijn greep houdt: de moordzaak zonder lijk.

04-07-2017 21:15

Zaak van je Leven

Zaak van je Leven - Zaak van je Leven

Rechercheurs blikken terug op geruchtmakende moordzaken. In elke aflevering wordt duidelijk hoe groot de impact van het onderzoek is geweest op de levens van de rechercheurs, hun collega’s, getuigen en nabestaanden. Nog één keer duiken zij ...

Zaak van je Leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zaak van je Leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zaak van je Leven bij Zaak van je Leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zaak van je Leven. Heb je een uitzending van Zaak van je Leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zaak van je Leven gemist

Uitzending gemist van Zaak van je Leven? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zaak van je Leven, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Zaak van je Leven gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zaak van je Leven? Hier kun je alle uitzendingen van Zaak van je Leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 02-10-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!