Programma gemist?

Zimbabwe is uit er in in 2009 slecht aan toe de na de tien jaar van hyperinflatie, de gewelddadige onteigening het van boerderijen en grote een maatschappelijke onrust. De partij naar van president naar Robert Mugabe, ZANU-PF, heeft ondanks uit op een brute intimidatiecampagne naar de meerderheid in het parlement verloren door en tijdens toegestemd in het de vorming van een een coalitieregering met oppositiepartij MDC. een Nu met moet er een nieuwe op tv grondwet geschreven worden onder het leiding van twee op tv advocaten met tegengestelde in belangen: Paul het Mangwana namens ZANU-PF en door Douglas Mwonzora als vertegenwoordiger naar van met de Movement for Democratic Change. door Regisseur Camilla Nielsson de en haar cameraman op tv volgen de twee naar als ze op naar volksraadplegingen een en bijeenkomsten gaan van om de mensen het daarop voor te bereiden. op Wie in moet de macht hebben in een het land? uit De Zimbabwanen mogen het in zeggen. In het theorie althans. Al snel blijkt tijdens dat door Mwonzora de sluwheid van zijn een tegenstanders heeft met onderschat.

juni 2020
20-04-2018 00:05

2Doc: Mugabe and the Democrats

2Doc: Mugabe and the Democrats - 2Doc: Mugabe and the Democrats

Zimbabwe is er in 2009 slecht aan toe na tien jaar van hyperinflatie, gewelddadige onteigening van boerderijen en grote maatschappelijke onrust. De partij van president Robert Mugabe, ZANU-PF, heeft ondanks een brute intimidatiecampagne de ...

2Doc: Mugabe and the Democrats gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Mugabe and the Democrats de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Mugabe and the Democrats bij 2Doc: Mugabe and the Democrats liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Mugabe and the Democrats. Heb je een uitzending van 2Doc: Mugabe and the Democrats gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Mugabe and the Democrats gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Mugabe and the Democrats? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Mugabe and the Democrats, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Mugabe and the Democrats gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Mugabe and the Democrats? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Mugabe and the Democrats kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-04-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!