Programma gemist?

Zimbabwe is er in in 2009 naar slecht aan toe met na tien in jaar van hyperinflatie, het gewelddadige onteigening van boerderijen en met grote maatschappelijke onrust. in De de partij van van president Robert Mugabe, naar ZANU-PF, heeft ondanks door een brute intimidatiecampagne de meerderheid een in het parlement uit verloren en toegestemd naar in de de vorming van tijdens een coalitieregering met oppositiepartij op tv MDC. Nu moet de er een nieuwe grondwet uit geschreven worden onder leiding uit van twee advocaten naar met uit tegengestelde belangen: Paul op Mangwana namens ZANU-PF en het Douglas Mwonzora als vertegenwoordiger met van de met Movement for op Democratic Change. Regisseur Camilla Nielsson met en haar cameraman in volgen de twee de als een ze naar volksraadplegingen uit en bijeenkomsten door gaan om de mensen daarop voor van te bereiden. naar Wie moet de macht de hebben in het de land? De Zimbabwanen op mogen met het zeggen. een In theorie althans. Al snel de blijkt dat Mwonzora naar de sluwheid van zijn op tegenstanders heeft naar onderschat.

januari 2021
20-04-2018 00:05

2Doc: Mugabe and the Democrats

2Doc: Mugabe and the Democrats - 2Doc: Mugabe and the Democrats

Zimbabwe is er in 2009 slecht aan toe na tien jaar van hyperinflatie, gewelddadige onteigening van boerderijen en grote maatschappelijke onrust. De partij van president Robert Mugabe, ZANU-PF, heeft ondanks een brute intimidatiecampagne de ...

2Doc: Mugabe and the Democrats gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Mugabe and the Democrats de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Mugabe and the Democrats bij 2Doc: Mugabe and the Democrats liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Mugabe and the Democrats. Heb je een uitzending van 2Doc: Mugabe and the Democrats gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Mugabe and the Democrats gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Mugabe and the Democrats? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Mugabe and the Democrats, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Mugabe and the Democrats gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Mugabe and the Democrats? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Mugabe and the Democrats kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-04-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!