Programma gemist?

Zimbabwe is er naar in 2009 slecht in met aan toe na tien jaar door van hyperinflatie, gewelddadige onteigening op van met boerderijen en grote maatschappelijke de onrust. de De partij van van president Robert Mugabe, met ZANU-PF, heeft ondanks een de brute intimidatiecampagne de meerderheid in van het parlement verloren in uit en toegestemd in in de vorming van een coalitieregering met van tijdens oppositiepartij MDC. Nu moet op tv er een nieuwe grondwet geschreven in worden onder leiding uit van twee het advocaten met door tegengestelde belangen: Paul met Mangwana namens ZANU-PF en Douglas door Mwonzora als het vertegenwoordiger van de Movement tijdens for op tv Democratic Change. van Regisseur Camilla Nielsson en haar een cameraman volgen de twee op tv als ze naar met volksraadplegingen met en bijeenkomsten in gaan om de mensen daarop het voor te bereiden. Wie op tv op moet de macht tijdens hebben in het land? De Zimbabwanen tijdens tijdens mogen het zeggen. In in theorie althans. Al snel blijkt in dat een Mwonzora de door sluwheid van zijn met tegenstanders heeft onderschat.

september 2020
20-04-2018 00:05

2Doc: Mugabe and the Democrats

2Doc: Mugabe and the Democrats - 2Doc: Mugabe and the Democrats

Zimbabwe is er in 2009 slecht aan toe na tien jaar van hyperinflatie, gewelddadige onteigening van boerderijen en grote maatschappelijke onrust. De partij van president Robert Mugabe, ZANU-PF, heeft ondanks een brute intimidatiecampagne de ...

2Doc: Mugabe and the Democrats gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Mugabe and the Democrats de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Mugabe and the Democrats bij 2Doc: Mugabe and the Democrats liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Mugabe and the Democrats. Heb je een uitzending van 2Doc: Mugabe and the Democrats gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Mugabe and the Democrats gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Mugabe and the Democrats? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Mugabe and the Democrats, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Mugabe and the Democrats gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Mugabe and the Democrats? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Mugabe and the Democrats kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-04-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!