Programma gemist?

Zimbabwe is er een in door 2009 slecht aan toe na een tien op tv jaar van hyperinflatie, uit gewelddadige onteigening het van boerderijen en grote uit maatschappelijke onrust. De partij op van president uit Robert Mugabe, naar ZANU-PF, heeft ondanks een brute intimidatiecampagne op de meerderheid in op een het parlement verloren door en toegestemd in tijdens de vorming van een coalitieregering met op oppositiepartij MDC. Nu in het moet er een nieuwe op tv grondwet geschreven worden onder van leiding van twee advocaten tijdens met tegengestelde met belangen: Paul van Mangwana namens ZANU-PF en Douglas op tv Mwonzora op tv als vertegenwoordiger van met de Movement for op Democratic Change. Regisseur tijdens Camilla Nielsson en uit haar cameraman op tv volgen de twee als uit ze naar volksraadplegingen en bijeenkomsten met gaan op om de mensen daarop voor in te bereiden. met Wie van moet de macht hebben in uit het land? uit De Zimbabwanen mogen het tijdens zeggen. In naar theorie althans. Al snel in blijkt dat uit Mwonzora de sluwheid van de zijn tegenstanders heeft naar onderschat.

mei 2021
20-04-2018 00:05

2Doc: Mugabe and the Democrats

2Doc: Mugabe and the Democrats - 2Doc: Mugabe and the Democrats

Zimbabwe is er in 2009 slecht aan toe na tien jaar van hyperinflatie, gewelddadige onteigening van boerderijen en grote maatschappelijke onrust. De partij van president Robert Mugabe, ZANU-PF, heeft ondanks een brute intimidatiecampagne de ...

2Doc: Mugabe and the Democrats gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Mugabe and the Democrats de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Mugabe and the Democrats bij 2Doc: Mugabe and the Democrats liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Mugabe and the Democrats. Heb je een uitzending van 2Doc: Mugabe and the Democrats gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Mugabe and the Democrats gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Mugabe and the Democrats? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Mugabe and the Democrats, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Mugabe and the Democrats gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Mugabe and the Democrats? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Mugabe and the Democrats kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-04-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!