Programma gemist?

Zimbabwe is op er in in 2009 slecht aan van toe na tien jaar tijdens van hyperinflatie, met gewelddadige onteigening van boerderijen en door grote maatschappelijke onrust. tijdens De partij van door president Robert het Mugabe, ZANU-PF, heeft door ondanks een brute door intimidatiecampagne tijdens de meerderheid in het parlement verloren een en toegestemd uit in op de vorming van een coalitieregering met uit oppositiepartij MDC. Nu door moet er een tijdens nieuwe grondwet geschreven het worden naar onder leiding tijdens van twee advocaten met op tegengestelde belangen: Paul Mangwana in namens ZANU-PF en van Douglas Mwonzora als vertegenwoordiger een op van de Movement for Democratic Change. van Regisseur uit Camilla Nielsson en haar met cameraman volgen uit de twee als ze op tv naar het volksraadplegingen en bijeenkomsten gaan om op de het mensen daarop voor met te bereiden. Wie moet met de macht hebben in tijdens het tijdens land? De Zimbabwanen een mogen het zeggen. In van theorie althans. Al snel blijkt een op dat Mwonzora de sluwheid van op tv zijn tegenstanders het heeft onderschat.

september 2021
20-04-2018 00:05

2Doc: Mugabe and the Democrats

2Doc: Mugabe and the Democrats - 2Doc: Mugabe and the Democrats

Zimbabwe is er in 2009 slecht aan toe na tien jaar van hyperinflatie, gewelddadige onteigening van boerderijen en grote maatschappelijke onrust. De partij van president Robert Mugabe, ZANU-PF, heeft ondanks een brute intimidatiecampagne de ...

2Doc: Mugabe and the Democrats gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Mugabe and the Democrats de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Mugabe and the Democrats bij 2Doc: Mugabe and the Democrats liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Mugabe and the Democrats. Heb je een uitzending van 2Doc: Mugabe and the Democrats gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Mugabe and the Democrats gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Mugabe and the Democrats? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Mugabe and the Democrats, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Mugabe and the Democrats gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Mugabe and the Democrats? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Mugabe and the Democrats kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-04-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!