Programma gemist?

Zimbabwe is naar er in 2009 een slecht de aan toe na van tien jaar van hyperinflatie, naar gewelddadige onteigening van door boerderijen en grote maatschappelijke onrust. tijdens op tv De partij van president Robert Mugabe, met ZANU-PF, op tv heeft ondanks een brute intimidatiecampagne met de in meerderheid in het parlement verloren van en toegestemd in op de vorming van door een coalitieregering met in oppositiepartij MDC. Nu op de moet er een nieuwe door grondwet geschreven worden het onder leiding van twee een advocaten van met tegengestelde belangen: tijdens Paul Mangwana namens ZANU-PF tijdens en Douglas op Mwonzora als vertegenwoordiger van de naar Movement for Democratic Change. een uit Regisseur Camilla Nielsson in en haar cameraman op tv volgen de twee als ze naar in volksraadplegingen uit en bijeenkomsten gaan met om de mensen daarop voor in te bereiden. tijdens Wie moet het de macht hebben tijdens in het land? De op Zimbabwanen tijdens mogen het zeggen. In theorie het althans. Al snel blijkt met tijdens dat Mwonzora de de sluwheid van zijn tegenstanders heeft de onderschat.

oktober 2019
20-04-2018 00:05

2Doc: Mugabe and the Democrats

2Doc: Mugabe and the Democrats - 2Doc: Mugabe and the Democrats

Zimbabwe is er in 2009 slecht aan toe na tien jaar van hyperinflatie, gewelddadige onteigening van boerderijen en grote maatschappelijke onrust. De partij van president Robert Mugabe, ZANU-PF, heeft ondanks een brute intimidatiecampagne de ...

2Doc: Mugabe and the Democrats gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Mugabe and the Democrats de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Mugabe and the Democrats bij 2Doc: Mugabe and the Democrats liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Mugabe and the Democrats. Heb je een uitzending van 2Doc: Mugabe and the Democrats gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Mugabe and the Democrats gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Mugabe and the Democrats? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Mugabe and the Democrats, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Mugabe and the Democrats gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Mugabe and the Democrats? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Mugabe and the Democrats kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-04-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!