Programma gemist?

Zimbabwe is door er in tijdens 2009 slecht door aan toe na tien door jaar van een hyperinflatie, gewelddadige onteigening van boerderijen en het grote maatschappelijke naar onrust. De partij van tijdens president Robert Mugabe, naar naar ZANU-PF, heeft ondanks van een brute intimidatiecampagne de naar meerderheid in het parlement verloren op tv met en toegestemd in de vorming naar van een coalitieregering met het oppositiepartij met MDC. Nu moet tijdens er een nieuwe grondwet in geschreven worden op onder leiding van van twee advocaten met tegengestelde belangen: de Paul Mangwana op tv namens een ZANU-PF en Douglas Mwonzora als vertegenwoordiger de van op de Movement for de Democratic Change. Regisseur Camilla Nielsson tijdens en van haar cameraman volgen de twee door als ze naar naar tijdens volksraadplegingen en bijeenkomsten uit gaan om de tijdens mensen daarop voor te bereiden. Wie tijdens moet uit de macht hebben in het op land? De een Zimbabwanen mogen het naar zeggen. In theorie althans. de op Al snel blijkt dat van Mwonzora de het sluwheid van zijn tegenstanders heeft door onderschat.

juni 2021
20-04-2018 00:05

2Doc: Mugabe and the Democrats

2Doc: Mugabe and the Democrats - 2Doc: Mugabe and the Democrats

Zimbabwe is er in 2009 slecht aan toe na tien jaar van hyperinflatie, gewelddadige onteigening van boerderijen en grote maatschappelijke onrust. De partij van president Robert Mugabe, ZANU-PF, heeft ondanks een brute intimidatiecampagne de ...

2Doc: Mugabe and the Democrats gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Mugabe and the Democrats de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Mugabe and the Democrats bij 2Doc: Mugabe and the Democrats liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Mugabe and the Democrats. Heb je een uitzending van 2Doc: Mugabe and the Democrats gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Mugabe and the Democrats gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Mugabe and the Democrats? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Mugabe and the Democrats, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Mugabe and the Democrats gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Mugabe and the Democrats? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Mugabe and the Democrats kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-04-2018 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!