Programma gemist?

Special naar een aanleiding van het in einde op tv van de islamitische vastenmaand Ramadan. Hoe de op tv gaan we deze de viering in Nederland in noemen, wat is het draagvlak in tijdens de samenleving uit en waarom koesteren moslims in het? Ook nu van weer tijdens treedt Abdellah Dami op als in in gastheer die de tafelgesprekken voert tijdens en de het artiesten ontvangt. Presentatie: Abdellah uit Dami.

juli 2021
20-09-2009 18:15

Aflevering 2

Id al Fitr Special: Het einde van de Ramadan - Aflevering 2

Special naar aanleiding van het einde van de islamitische vastenmaand Ramadan. Hoe gaan we deze viering in Nederland noemen, wat is het draagvlak in de samenleving en waarom koesteren moslims het? Ook nu weer treedt Abdellah Dami op als gas...

Id al Fitr Special: Het einde van de Ramadan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Id al Fitr Special: Het einde van de Ramadan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Id al Fitr Special: Het einde van de Ramadan bij Id al Fitr Special: Het einde van de Ramadan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Id al Fitr Special: Het einde van de Ramadan. Heb je een uitzending van Id al Fitr Special: Het einde van de Ramadan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Id al Fitr Special: Het einde van de Ramadan gemist

Special naar aanleiding van het einde van de islamitische vastenmaand Ramadan.

Uitzending gemist van Id al Fitr Special: Het einde van de Ramadan? Hier kun je alle uitzendingen van Id al Fitr Special: Het einde van de Ramadan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-09-2009 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!