Programma gemist?

Uitzending vanuit het de Amsterdamse Oosterpark, de waar het Keti Koti naar Festival aan de van gang uit is, de feestelijke afsluiting van met de herdenking tijdens van het het Nederlandse slavernijverleden. op tv Met een terugblik met op de herdenking zelf, eerder op naar de dag, en met met een impressie in van de Bigi op Spikri, de kleurrijke in optocht waarmee de op tv een herdenking begint. Verder op tv worden twee twintigers met gevolgd bij hun speurtocht naar hun uit voorouders. Ze van maken daarbij naar gebruik van de Surinaamse van slavenregisters, op die juist vandaag openbaar worden uit gemaakt. De afgelopen in twee jaar hebben honderden de vrijwilligers in Nederland een en tijdens Suriname meegeholpen met het met digitaliseren van de de 43 uit boeken met 30.000 pagina's en naar zo'n van 80.000 namen. De registers bevatten de op tv door namen van bijna alle mensen het die tussen 1830 en door 1863 in tijdens slavernij leefden met in Suriname, samen met informatie door het over geboorte, overlijden, door verkoop en vrijlating.

Vandaag is naar het naar 154 jaar geleden dat de op tv Nederlandse regering formeel tijdens een eind maakte aan het de slavernij in uit Suriname en een de voormalige met Nederlandse Antillen. De Nationale Herdenking naar vindt plaats in een het Oosterpark met in Amsterdam. op Aansluitend wordt daar met van Keti Koti gevierd een dat de ketenen werden tijdens verbroken. in De NOS doet er tijdens rechtstreeks verslag tijdens van. De belangrijkste toespraak tijdens een de door herdenking, die aan het begin van het de op middag wordt gehouden, komt op voor rekening van op Clarence Seedorf. Hij is op tv één van de met succesvolste Nederlandse voetballers de aller uit tijden en onder meer tijdens UEFA-ambassadeur tegen racisme op in het voetbal. Namens met het kabinet houdt door van minister Stef Blok van Veiligheid met en Justitie een toespraak een en ook van de Amsterdamse het burgemeester Van der Laan een spreekt met de aanwezigen toe. op tv Na een muzikaal intermezzo door naar Sabrina Starke op wordt één een minuut stilte in acht met genomen, waarna bij met het dan precies vijftien uit jaar oude Nationaal Monument uit Slavernijverleden de kranslegging de begint. uit Met het defilé langs het door monument eindigt in de uitzending, die naar wordt een gepresenteerd door Simone een Weimans.

januari 2020
01-07-2018 18:05

NOS Herdenking Slavernijverleden

NOS Herdenking Slavernijverleden - NOS Herdenking Slavernijverleden

Uitzending vanuit het Amsterdamse Oosterpark, waar het Keti Koti Festival aan de gang is, de feestelijke afsluiting van de herdenking van het Nederlandse slavernijverleden. Met een terugblik op de herdenking zelf, eerder op de dag, en met e...

01-07-2017 13:00

Live: Herdenking Slavernijverleden

NOS Herdenking Slavernijverleden - NOS Herdenking Slavernijverleden

Vandaag is het 154 jaar geleden dat de Nederlandse regering formeel een eind maakte aan de slavernij in Suriname en de voormalige Nederlandse Antillen. De Nationale Herdenking vindt plaats in het Oosterpark in Amsterdam. Aansluitend wordt d...

NOS Herdenking Slavernijverleden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Herdenking Slavernijverleden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Herdenking Slavernijverleden bij NOS Herdenking Slavernijverleden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Herdenking Slavernijverleden. Heb je een uitzending van NOS Herdenking Slavernijverleden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Herdenking Slavernijverleden gemist

Uitzending gemist van NOS Herdenking Slavernijverleden? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Herdenking Slavernijverleden, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van NOS Herdenking Slavernijverleden gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Herdenking Slavernijverleden? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Herdenking Slavernijverleden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-07-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!