Programma gemist?

Uitzending naar vanuit het op tv Amsterdamse Oosterpark, waar het Keti Koti op tv Festival aan met de gang is, tijdens de feestelijke afsluiting van een de herdenking van het tijdens het Nederlandse slavernijverleden. Met met een terugblik op de de herdenking zelf, naar eerder op de dag, en een met in een impressie van de Bigi in Spikri, de kleurrijke door optocht waarmee de de herdenking begint. naar Verder een worden twee twintigers gevolgd bij hun tijdens op speurtocht naar hun voorouders. naar Ze maken daarbij het gebruik van de Surinaamse tijdens slavenregisters, met die juist vandaag openbaar worden gemaakt. het De tijdens afgelopen twee jaar in hebben honderden vrijwilligers de in Nederland en in Suriname meegeholpen met het het digitaliseren van de door 43 door boeken met 30.000 pagina's de en zo'n met 80.000 namen. De registers bevatten de van namen de van bijna alle mensen die door op tv tussen 1830 en 1863 in naar slavernij leefden in Suriname, met samen uit met informatie over geboorte, overlijden, naar verkoop een en vrijlating.

Vandaag is door het de 154 jaar geleden het dat de Nederlandse regering formeel een uit eind maakte met aan op tv de slavernij in Suriname naar en de voormalige op tv Nederlandse Antillen. De Nationale op tv Herdenking vindt een plaats in het Oosterpark in met Amsterdam. Aansluitend wordt de daar met Keti tijdens Koti gevierd tijdens dat de ketenen in werden verbroken. De het NOS een doet er rechtstreeks verslag op van. De belangrijkste toespraak tijdens de uit herdenking, uit die aan het met begin van de middag wordt met gehouden, komt voor met rekening met van Clarence met Seedorf. Hij is uit één van de succesvolste op tv Nederlandse voetballers aller in tijden en onder meer in UEFA-ambassadeur tegen met racisme in het voetbal. Namens van het met kabinet houdt minister Stef met Blok van Veiligheid en door Justitie door een toespraak tijdens en ook de Amsterdamse burgemeester door Van der op Laan spreekt op de aanwezigen toe. een Na een muzikaal intermezzo door in Sabrina Starke wordt één de van minuut stilte in in acht genomen, waarna bij tijdens het dan precies vijftien een jaar op tv oude Nationaal Monument Slavernijverleden de kranslegging op in begint. Met het defilé uit langs het monument eindigt de het van uitzending, die wordt gepresenteerd door door Simone een Weimans.

januari 2021
01-07-2018 18:05

NOS Herdenking Slavernijverleden

NOS Herdenking Slavernijverleden - NOS Herdenking Slavernijverleden

Uitzending vanuit het Amsterdamse Oosterpark, waar het Keti Koti Festival aan de gang is, de feestelijke afsluiting van de herdenking van het Nederlandse slavernijverleden. Met een terugblik op de herdenking zelf, eerder op de dag, en met e...

01-07-2017 13:00

Live: Herdenking Slavernijverleden

NOS Herdenking Slavernijverleden - NOS Herdenking Slavernijverleden

Vandaag is het 154 jaar geleden dat de Nederlandse regering formeel een eind maakte aan de slavernij in Suriname en de voormalige Nederlandse Antillen. De Nationale Herdenking vindt plaats in het Oosterpark in Amsterdam. Aansluitend wordt d...

NOS Herdenking Slavernijverleden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Herdenking Slavernijverleden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Herdenking Slavernijverleden bij NOS Herdenking Slavernijverleden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Herdenking Slavernijverleden. Heb je een uitzending van NOS Herdenking Slavernijverleden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Herdenking Slavernijverleden gemist

Uitzending gemist van NOS Herdenking Slavernijverleden? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Herdenking Slavernijverleden, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van NOS Herdenking Slavernijverleden gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Herdenking Slavernijverleden? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Herdenking Slavernijverleden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-07-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!