Programma gemist?

Uitzending de vanuit het Amsterdamse met Oosterpark, waar het uit Keti Koti Festival aan de de gang op is, de uit feestelijke afsluiting van op de herdenking van het door Nederlandse slavernijverleden. Met een tijdens terugblik op op tv de herdenking zelf, eerder de op de dag, en op met een in impressie van de de Bigi de Spikri, de kleurrijke een optocht waarmee de herdenking begint. Verder het worden twee een twintigers de gevolgd bij hun op tv speurtocht naar hun voorouders. door Ze maken daarbij op tv gebruik van de Surinaamse door slavenregisters, op die juist vandaag een openbaar worden gemaakt. De afgelopen twee op jaar van hebben honderden vrijwilligers tijdens in Nederland en tijdens Suriname meegeholpen met het op tv digitaliseren in van de 43 boeken met 30.000 met de pagina's en zo'n 80.000 met namen. De registers van bevatten de namen van van bijna alle uit mensen die tussen 1830 en op 1863 in slavernij het leefden in uit Suriname, samen met informatie de over geboorte, uit overlijden, verkoop tijdens en vrijlating.

Vandaag op tv is het 154 de jaar geleden dat de met Nederlandse regering formeel een tijdens eind naar maakte aan uit de slavernij in Suriname en de in voormalige Nederlandse Antillen. in De Nationale naar Herdenking vindt plaats het in het Oosterpark in met door Amsterdam. Aansluitend wordt daar met op tv Keti Koti gevierd naar dat van de ketenen werden in verbroken. De NOS doet de er rechtstreeks tijdens verslag van. De belangrijkste toespraak op tijdens de herdenking, die een aan het begin van op tv de middag wordt de de gehouden, komt voor rekening van Clarence van Seedorf. Hij is uit van één van de tijdens succesvolste Nederlandse voetballers aller op tv tijden en onder op tv meer UEFA-ambassadeur tegen uit racisme in het voetbal. het Namens het kabinet op tv houdt door minister Stef Blok van het Veiligheid en op tv Justitie een toespraak en ook op de het Amsterdamse burgemeester Van met der Laan spreekt uit de aanwezigen toe. Na een de muzikaal intermezzo van door Sabrina Starke wordt één de minuut stilte in op tv acht genomen, waarna het op tv bij het dan precies het vijftien jaar oude Nationaal van Monument een Slavernijverleden de kranslegging het begint. Met het defilé langs in het monument naar eindigt de uitzending, die wordt in naar gepresenteerd door Simone de Weimans.

mei 2021
01-07-2018 18:05

NOS Herdenking Slavernijverleden

NOS Herdenking Slavernijverleden - NOS Herdenking Slavernijverleden

Uitzending vanuit het Amsterdamse Oosterpark, waar het Keti Koti Festival aan de gang is, de feestelijke afsluiting van de herdenking van het Nederlandse slavernijverleden. Met een terugblik op de herdenking zelf, eerder op de dag, en met e...

01-07-2017 13:00

Live: Herdenking Slavernijverleden

NOS Herdenking Slavernijverleden - NOS Herdenking Slavernijverleden

Vandaag is het 154 jaar geleden dat de Nederlandse regering formeel een eind maakte aan de slavernij in Suriname en de voormalige Nederlandse Antillen. De Nationale Herdenking vindt plaats in het Oosterpark in Amsterdam. Aansluitend wordt d...

NOS Herdenking Slavernijverleden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Herdenking Slavernijverleden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Herdenking Slavernijverleden bij NOS Herdenking Slavernijverleden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Herdenking Slavernijverleden. Heb je een uitzending van NOS Herdenking Slavernijverleden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Herdenking Slavernijverleden gemist

Uitzending gemist van NOS Herdenking Slavernijverleden? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Herdenking Slavernijverleden, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van NOS Herdenking Slavernijverleden gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Herdenking Slavernijverleden? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Herdenking Slavernijverleden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-07-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!