Programma gemist?

Wendy woont al met op vijf jaar antikraak tijdens in het bejaardentehuis van Grou, maar naar dat wordt binnenkort door gesloopt de en dus moet ze eruit. van uit Via Facebook vond ze in van Jubbega het negentiende eeuwse het arbeidershuisje wat in naast de 'Poppebeam', op de bekendste boom een van in Friesland, staat. * Sijbrand Alblas is door de uit dominee van de kerkgemeenschap het in op tv De Lier. Een paar maanden tijdens geleden op zag hij een vacature voor een in uit dominee op Ameland in en samen met zijn vrouw naar Marjanne en zoontje IJsbrand, de uit gaat hij het in avontuur aan!

Sanne deed mee naar aan een de loterij door van voetbalclub Ouwe Syl in en van alle van deelnemers was zij de de gelukkige. tijdens Haar prijs? Een huis! Dus op verruilt ze het haar stadse op tv leven in Arnhem voor in het Friese Oude Bildtzijl, een het dorp met op maar 700 inwoners. * een Marco de en Tamara uit hebben het gehad met het op tv drukke Haarlem, ze willen het uit op zoek naar de rust het en met de ruimte zodat door de kinderen ook de eens op straat kunnen spelen. Dus de verhuizen ze naar in Loil, door een klein naar dorpje in Gelderland vlakbij de van grens met tijdens Duitsland.

Melissa woont in al naar twee jaar in het Martien Schaaperhuis een van HVOquerido, op tv waar uit ze terechtkwam omdat ze door verslaafd en dakloos was. Inmiddels op heeft ze door haar verslaving de overwonnen en mag ze haar op tv de begeleide woning verlaten en op zichzelf naar gaan wonen. uit * Na de drie jaar met z'n tweetjes naar en zeven konijnen van op dertig het vierkante meter naar te hebben naar gewoond, gaan Andy en Nicolle nu tijdens het eindelijk verhuizen. Ze gaan terug naar uit zijn roots in op tv Tiel. in Leuk voor Andy, maar door Nicolle naar gaat Amersfoort enorm van missen.

Angela naar en Klaas zijn binnenvaartschippers en van gaan verhuizen in naar een groter een schip, zodat ze niet naar alleen meer van kunnen gaan verdienen, tijdens maar naar ook hun matroos Jelmer een door eigen hut aan op boord kunnen geven. De op van familie Kelder voelt zich een al jaren niet thuis in naar hun eigen huis uit en daar uit moet verandering de in komen, dus verhuizen door ze van hun een rijtjeshuis naar een voormalige naar autogarage. Daar hebben met ze tijdens de ruimte om een nagel- uit en tattoostudio in te creëren in voor dochter met Sydney.

Door van een ongeluk tijdens het motorcrossen, een heeft Sylvan een een dwarslaesie en zit het op hij in een rolstoel. Na maanden op revalideren in Haren, de kan hij eindelijk op terug door naar zijn door ouderlijk huis in Bolsward. een Al ziet uit dat er niet meer naar hetzelfde uit, want de garage uit waar eerst zijn door motor stond, op wordt nu omgebouwd een tot een rolstoeltoegankelijke naar slaapkamer voor tijdens Sylvan. De familie Bijleveld gaat een verhuizen van met Kollumerzwaag naar met Leeuwarden, waar door ze een oude school naar verbouwen tot retraitecentrum en de woonhuis. een Zo verwezenlijken ze hun droom het om uit mensen te ontvangen naar en op verschillende manieren bezig te op tv met zijn met het geloof en uit spiritualiteit.

Na van een eenzame periode tijdens verhuist Ronald naar de het Thuishuis, een soort studentenhuis uit voor op tv alleenstaande ouderen. Angelique en tijdens Diny zijn naar al negentien jaar op samen en sinds een een half jaar moeder van van Sjors. Ze verhuizen naar naar een kindvriendelijke het in buurt waar Sjors straks uit lekker buiten kan spelen. Kat naar Sjimmie gaat ook naar uit mee.

Jannie is uit al vaak door verhuisd in in haar leven. Dit keer naar verruilt ze Veendam voor Heiligerlee. de van Daar heeft ze een een kringloopwinkel, waar ze 100 op tv meter vandaan gaat wonen. door van Voor Suzanne wordt op tv het op haar in tweeëntwintigste wel eens op tv tijd om het huis uit uit te gaan. Ze de gaat een master doen van van anderhalf jaar naar en wil tijdens het tijdens studentenleven nog even meemaken. naar Dus is het tijd een om haar ouderlijk naar huis in Den Haag een te verlaten op en op kamers te op tv gaan door in Oegstgeest.

Patrick uit en Paco in zijn niet alleen dol op elkaar, op de maar ook op Disney. een Beide mannen sparen op Disney figuren een en nu ze gaan in samenwonen, worden een deze collecties bij elkaar gevoegd. Samen de hebben ze met zo'n honderd door beeldjes! * Mareille heeft haar van leven on hold op gezet om naar voor haar van zieke moeder te zorgen. in Nu het beter door gaat met op haar moeder, is tijdens het tijd om naar haar eigen leven op weer op te uit pakken.

Vanavond van start een nieuw seizoen uit van het realityprogramma op tv Nederland Verhuist. De met afleveringen zijn te naar zien door op vrijdag om 22:30 met uur, op de in avonden dat geen Eredivisie-uitzending op tv is. Van op tv het bisdom is besloten dat Pastoor van Hans van op tv Geel en zijn Floris een moeten verhuizen de naar een nieuwe ambtswoning naar in Zundert, in waar hij de kerkgemeenschap naar gaat door leiden. Hij moet naar dus zijn geliefde naar Steenbergen achterlaten. Verder gaat door Do haar ouderlijk de huis verlaten om door samen te wonen het met haar grote liefde een Bas. op Het stel kent elkaar van het in televisieprogramma tijdens Utopia. Zij verlieten vroegtijdig naar het programma om de hun de liefde buiten de muren een van Utopia het een kans te op geven en nu is het eindelijk met tijd voor de naar volgende stap in in op tv hun relatie.

Domin tijdens en Dennis wonen op met een woonboot van naar 180 m2 op in een idyllische locatie naar in op Amsterdam Noord. Maar vooral Domin door mist de reuring de van de uit stad. Ze met verhuizen daarom met dochtertje de Noma naar een naar hele kleine woning in het met centrum tijdens van de stad. Enige de probleem: er zijn geen naar slaapkamers. En uit de 30-jarige met Martin woont sinds naar zijn scheiding op tv met zijn twee van kinderen bij zijn in ouders. Hoewel hij liefdevol is opgevangen, het het is hij heel blij dat hij op tv een eindelijk weer een eigen op tv woning heeft.

De uit Limburgse Nishanti zoekt het over het de uit grens. Ze vertrekt naar het Duitsland met om samen te wonen met uit haar Duitse op tv vriend. Het stel naar ontmoette elkaar op door een Oktoberfest. uit Inmiddels zijn ze door een jaar samen en willen ze in de niet steeds 300 een kilometer moeten rijden om elkaar te uit kunnen zien. het Caroline en de Edward betrekken op tv hun eigengebouwde huis op vol organische vormen en in natuurlijke materialen. Er tijdens staat zelfs een in boom in het van huis.

Evert Jan tijdens en Joyce verhuizen met in hun tijdens kinderen naar een hele naar bijzondere woning. Ze kochten door de een vrachtschip wat ze de verbouwden tot naar woonschip. Evert Jan maakte door heel wat ritjes de naar de een werf in Harlingen om aan het van het schip t klussen, maar nu kan een tijdens hij zijn huis eindelijk een naar Amsterdam varen. Linda door neemt rigoureuze de stappen. Ze een maakt haar relatie uit. Klaar op tv voor in een nieuwe start in een uit nieuw op tv huis.

Sverre maakt zijn op droom waar. van Hij gaat samenwonen uit met zijn liefje. op tv Hij heeft tijdens helaas geen het tijd te verliezen door want hij is ongeneeslijk ziek. Agnes door maakt een na een scheiding een nieuwe naar start met uit haar drie dochters. Ze op verhuizen de naar een andere tijdens woning.

De door Ierse Patrick en naar Johanne verhuizen de tijdens as van van hun overleden zoon Allan. De Ierse uit Patrick van en Johanne door verhuizen de as van hun van overleden in zoon Allan. De watersporters Irene op tv en Martijn bouwen in op tv Didam zelf het hun eigen mini-huis, dat uit ze een straks met inboedel met en al door verhuizen naar Zeeland.

november 2018
03-08-2018 22:20

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Wendy woont al vijf jaar antikraak in het bejaardentehuis van Grou, maar dat wordt binnenkort gesloopt en dus moet ze eruit. Via Facebook vond ze in Jubbega het negentiende eeuwse arbeidershuisje wat naast de 'Poppebeam', de bekendste boom ...

08-06-2018 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Sanne deed mee aan de loterij van voetbalclub Ouwe Syl en van alle deelnemers was zij de gelukkige. Haar prijs? Een huis! Dus verruilt ze haar stadse leven in Arnhem voor het Friese Oude Bildtzijl, een dorp met maar 700 inwoners. * Marco en...

01-06-2018 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Melissa woont al twee jaar in het Martien Schaaperhuis van HVOquerido, waar ze terechtkwam omdat ze verslaafd en dakloos was. Inmiddels heeft ze haar verslaving overwonnen en mag ze haar begeleide woning verlaten en op zichzelf gaan wonen. ...

25-05-2018 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Angela en Klaas zijn binnenvaartschippers en gaan verhuizen naar een groter schip, zodat ze niet alleen meer kunnen gaan verdienen, maar ook hun matroos Jelmer een eigen hut aan boord kunnen geven. De familie Kelder voelt zich al jaren niet...

18-05-2018 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Door een ongeluk tijdens het motorcrossen, heeft Sylvan een dwarslaesie en zit hij in een rolstoel. Na maanden revalideren in Haren, kan hij eindelijk terug naar zijn ouderlijk huis in Bolsward. Al ziet dat er niet meer hetzelfde uit, want ...

11-05-2018 22:20

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Na een eenzame periode verhuist Ronald naar het Thuishuis, een soort studentenhuis voor alleenstaande ouderen. Angelique en Diny zijn al negentien jaar samen en sinds een half jaar moeder van Sjors. Ze verhuizen naar een kindvriendelijke bu...

20-04-2018 22:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Jannie is al vaak verhuisd in haar leven. Dit keer verruilt ze Veendam voor Heiligerlee. Daar heeft ze een kringloopwinkel, waar ze 100 meter vandaan gaat wonen. Voor Suzanne wordt het op haar tweeëntwintigste wel eens tijd om het huis uit ...

30-03-2018 22:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Patrick en Paco zijn niet alleen dol op elkaar, maar ook op Disney. Beide mannen sparen Disney figuren en nu ze gaan samenwonen, worden deze collecties bij elkaar gevoegd. Samen hebben ze zo'n honderd beeldjes! * Mareille heeft haar leven o...

23-03-2018 22:30

Terug: Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Terug: Nederland Verhuist

Vanavond start een nieuw seizoen van het realityprogramma Nederland Verhuist. De afleveringen zijn te zien op vrijdag om 22:30 uur, op de avonden dat geen Eredivisie-uitzending is. Van het bisdom is besloten dat Pastoor Hans van Geel en zi...

15-12-2017 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Domin en Dennis wonen op een woonboot van 180 m2 op een idyllische locatie in Amsterdam Noord. Maar vooral Domin mist de reuring van de stad. Ze verhuizen daarom met dochtertje Noma naar een hele kleine woning in het centrum van de stad. En...

13-10-2017 22:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

De Limburgse Nishanti zoekt het over de grens. Ze vertrekt naar Duitsland om samen te wonen met haar Duitse vriend. Het stel ontmoette elkaar op een Oktoberfest. Inmiddels zijn ze een jaar samen en willen ze niet steeds 300 kilometer moeten...

22-09-2017 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Evert Jan en Joyce verhuizen met hun kinderen naar een hele bijzondere woning. Ze kochten een vrachtschip wat ze verbouwden tot woonschip. Evert Jan maakte heel wat ritjes naar de werf in Harlingen om aan het schip t klussen, maar nu kan hi...

08-09-2017 22:20

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Sverre maakt zijn droom waar. Hij gaat samenwonen met zijn liefje. Hij heeft helaas geen tijd te verliezen want hij is ongeneeslijk ziek. Agnes maakt na een scheiding een nieuwe start met haar drie dochters. Ze verhuizen naar een andere won...

19-12-2016 19:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

De Ierse Patrick en Johanne verhuizen de as van hun overleden zoon Allan. De Ierse Patrick en Johanne verhuizen de as van hun overleden zoon Allan. De watersporters Irene en Martijn bouwen in Didam zelf hun eigen mini-huis, dat ze straks me...

Nederland Verhuist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland Verhuist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland Verhuist bij Nederland Verhuist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland Verhuist. Heb je een uitzending van Nederland Verhuist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland Verhuist gemist

Uitzending gemist van Nederland Verhuist? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Nederland Verhuist, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Nederland Verhuist gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Nederland Verhuist? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland Verhuist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 03-08-2018 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord