Programma gemist?

Do gaat haar naar ouderlijk huis van verlaten om samen door te wonen met door haar de grote liefde Bas. Het stel de kent uit elkaar van het televisieprogramma met Utopia. Zij tijdens verlieten vroegtijdig het programma om hun het liefde buiten de op tv muren van op tv Utopia een kans een te geven en op tv nu is het eindelijk met tijd voor de op volgende door stap in op tv hun relatie. * Van het door bisdom is in besloten dat pastoor Hans tijdens van Geel en naar zijn Floris moeten verhuizen met naar naar een nieuwe ambtswoning in uit Zundert, waar in hij de kerkgemeenschap gaat een leiden. Hij moet naar dus zijn geliefde Steenbergen met een achterlaten.

Angela door en Klaas de zijn binnenvaartschippers en gaan de verhuizen naar een groter schip, de in zodat ze niet alleen meer kunnen uit op gaan verdienen, maar ook de hun matroos op Jelmer een eigen tijdens hut aan boord kunnen door geven. De familie Kelder voelt van zich van al jaren niet thuis op tv in hun eigen huis in en daar met moet verandering in komen, een op tv dus verhuizen ze uit van hun rijtjeshuis naar een op tv voormalige autogarage. Daar hebben door ze de op ruimte om een met nagel- en tattoostudio met te creëren de voor dochter een Sydney.

Patrick door en Paco op zijn niet alleen dol op tijdens elkaar, maar ook op de Disney. Beide mannen tijdens sparen Disneyfiguren de en nu op ze gaan samenwonen, worden deze op tv collecties in bij elkaar gevoegd. uit Samen hebben ze zo'n honderd uit beeldjes! Mareille heeft naar haar op tv leven on door hold gezet om voor haar door zieke moeder te zorgen. uit Nu de het beter gaat met haar door moeder, is in het tijd om haar uit eigen leven op tv weer op te het pakken.

Als klein met jongetje het was Jeffrey al onder het de indruk van het naar huis van zijn opa met een en oma. Nu zijn grootouders gaan naar door verhuizen, komt zijn kinderwens uit. Samen in met zijn uit grote liefde de Joyce, gaat hij verhuizen in naar tijdens zijn droomhuis. Alleen is het wel naar jammer dat in het naar nog niet helemaal af van is. Marjolein en Björn hebben de verzamelingen, een een heleboel verzamelingen. uit Van boeken tot uit beelden en van met stenen tot Jeneverflessen, alles het blijft op tv bewaard. Gelukkig gaan ze van verhuizen naar op tv een oude Jeneverdistilleerderij in Delft, waar op genoeg plek is op tv de voor al die van verzamelingen.

Wendy woont al door vijf jaar antikraak met tijdens in het bejaardentehuis van een Grou, maar op tv dat wordt binnenkort gesloopt en op tv dus moet ze eruit. uit Via Facebook vond door ze op tv in Jubbega het negentiende een eeuwse arbeidershuisje een wat naast de 'Poppebeam', de het bekendste uit boom van Friesland, de staat. * Sijbrand Alblas is tijdens de dominee van met de kerkgemeenschap door in De Lier. Een door paar maanden met geleden zag hij de een vacature met voor een dominee van op Ameland en samen uit met zijn vrouw met Marjanne en in zoontje IJsbrand, gaat hij een het avontuur het aan!

Sanne in deed mee aan de een loterij van voetbalclub Ouwe van Syl en van op tv alle op deelnemers was zij de uit gelukkige. Haar prijs? de Een huis! Dus op tv verruilt ze haar stadse op door leven in Arnhem voor het Friese de uit Oude Bildtzijl, een dorp met het maar met 700 inwoners. * Marco en Tamara van hebben het gehad uit uit met het drukke Haarlem, ze op tv willen op door zoek naar in de rust en het de ruimte zodat de in kinderen ook eens op door straat kunnen een spelen. Dus met verhuizen ze naar het Loil, een klein dorpje in Gelderland van door vlakbij de grens in met Duitsland.

Melissa het woont al twee de jaar in het een Martien Schaaperhuis van HVOquerido, uit waar ze terechtkwam omdat op tv ze op tv verslaafd en dakloos was. met Inmiddels heeft tijdens ze haar uit verslaving overwonnen en mag ze haar in begeleide van woning verlaten een en op zichzelf gaan door wonen. * Na drie tijdens jaar met z'n tweetjes een en zeven het konijnen op de dertig vierkante meter de te hebben door gewoond, gaan Andy en Nicolle nu door eindelijk tijdens verhuizen. Ze van gaan terug naar door zijn roots in in Tiel. Leuk voor Andy, maar van Nicolle gaat met Amersfoort enorm het missen.

Angela in en Klaas een zijn binnenvaartschippers en gaan verhuizen naar naar een groter schip, het door zodat ze niet alleen in meer kunnen gaan verdienen, van maar ook de hun matroos Jelmer een eigen het hut tijdens aan boord kunnen naar geven. De familie Kelder voelt op tv zich al jaren uit niet thuis in naar hun eigen huis het en daar de moet in verandering in komen, door dus verhuizen ze van door hun rijtjeshuis naar een een voormalige van autogarage. Daar hebben ze de op ruimte om een een nagel- en tattoostudio de te creëren uit voor dochter met Sydney.

Door een naar ongeluk tijdens tijdens het motorcrossen, in heeft Sylvan een dwarslaesie en zit een hij in een een rolstoel. Na maanden in naar revalideren in Haren, kan hij eindelijk op op terug naar zijn op ouderlijk huis in Bolsward. Al ziet met dat er niet op tv meer hetzelfde uit, van want de garage een waar eerst een zijn het motor stond, wordt nu op tv omgebouwd tot door een rolstoeltoegankelijke slaapkamer voor Sylvan. uit De familie Bijleveld gaat de verhuizen van Kollumerzwaag door naar Leeuwarden, waar de uit ze een oude school verbouwen met tot retraitecentrum en woonhuis. met uit Zo verwezenlijken ze hun in droom om mensen te ontvangen op en op verschillende van naar manieren bezig te zijn met het door geloof en in spiritualiteit.

Na op een eenzame periode verhuist Ronald met naar het de Thuishuis, een de soort studentenhuis voor alleenstaande ouderen. naar Angelique en Diny met zijn van al negentien door jaar samen en sinds een in half jaar in moeder van een Sjors. Ze verhuizen naar naar een kindvriendelijke buurt waar in Sjors straks lekker de buiten de kan spelen. Kat Sjimmie op tv gaat ook de mee.

Jannie is al met op vaak verhuisd in van haar leven. Dit keer verruilt naar ze de Veendam voor Heiligerlee. Daar tijdens heeft ze een de kringloopwinkel, waar op ze 100 meter vandaan gaat wonen. met naar Voor Suzanne wordt het op het haar tweeëntwintigste wel op tv eens tijd om het de het huis uit te van gaan. Ze gaat een uit master doen een van anderhalf jaar en de wil het studentenleven nog een even meemaken. Dus het is van het tijd om haar ouderlijk huis met in Den Haag naar te verlaten tijdens en op kamers te uit gaan in op Oegstgeest.

Patrick en van Paco zijn niet een alleen door dol op elkaar, maar een ook op Disney. Beide mannen een sparen uit Disney figuren en op tv nu ze gaan samenwonen, met worden door deze collecties bij met elkaar gevoegd. Samen hebben ze op zo'n honderd beeldjes! het * Mareille heeft haar in leven on hold een de gezet om voor haar door zieke moeder te zorgen. Nu naar het beter in gaat met haar uit moeder, is naar het tijd om tijdens haar eigen tijdens leven weer op te met pakken.

Vanavond een start een nieuw in seizoen van het realityprogramma Nederland met Verhuist. in De afleveringen zijn te zien naar op vrijdag uit om 22:30 uur, door op de avonden dat naar geen Eredivisie-uitzending is. Van op tv een het bisdom is besloten naar dat Pastoor Hans van Geel op tv en van zijn Floris in moeten verhuizen naar een nieuwe ambtswoning het in een Zundert, waar hij de een kerkgemeenschap gaat leiden. in Hij op moet dus zijn een geliefde Steenbergen achterlaten. Verder gaat op Do haar ouderlijk de huis verlaten om samen te een wonen met haar door een grote liefde Bas. een Het stel kent elkaar van het op televisieprogramma Utopia. de Zij uit verlieten vroegtijdig het programma de om hun liefde buiten door de muren van Utopia op een kans de te met geven en nu in is het eindelijk tijd voor de met volgende stap op in hun in relatie.

Domin op en Dennis het wonen op een woonboot van door 180 m2 op een een idyllische locatie in op tv Amsterdam Noord. Maar de vooral Domin van mist de op tv reuring van de stad. Ze tijdens verhuizen met daarom met dochtertje Noma naar op tv een het hele kleine met woning in het centrum het van de stad. Enige probleem: een er zijn tijdens geen slaapkamers. En door de tijdens 30-jarige Martin woont sinds zijn scheiding tijdens met zijn twee door kinderen de bij zijn ouders. Hoewel uit hij liefdevol is opgevangen, op is uit hij heel blij dat door hij eindelijk weer een een eigen woning naar heeft.

De door Limburgse Nishanti het zoekt het over op de grens. Ze vertrekt naar in Duitsland met om samen te uit wonen met haar de Duitse vriend. Het door stel ontmoette elkaar op een Oktoberfest. met Inmiddels het zijn ze een jaar samen met en de willen ze niet steeds 300 tijdens kilometer moeten een rijden op tv om elkaar te kunnen zien. Caroline door en Edward met betrekken hun eigengebouwde door huis vol organische vormen door uit en natuurlijke materialen. Er staat tijdens zelfs een boom in in door het huis.

januari 2021
23-08-2019 21:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Do gaat haar ouderlijk huis verlaten om samen te wonen met haar grote liefde Bas. Het stel kent elkaar van het televisieprogramma Utopia. Zij verlieten vroegtijdig het programma om hun liefde buiten de muren van Utopia een kans te geven en ...

23-07-2019 20:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Angela en Klaas zijn binnenvaartschippers en gaan verhuizen naar een groter schip, zodat ze niet alleen meer kunnen gaan verdienen, maar ook hun matroos Jelmer een eigen hut aan boord kunnen geven. De familie Kelder voelt zich al jaren niet...

29-03-2019 22:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Patrick en Paco zijn niet alleen dol op elkaar, maar ook op Disney. Beide mannen sparen Disneyfiguren en nu ze gaan samenwonen, worden deze collecties bij elkaar gevoegd. Samen hebben ze zo'n honderd beeldjes! Mareille heeft haar leven on h...

22-03-2019 22:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Als klein jongetje was Jeffrey al onder de indruk van het huis van zijn opa en oma. Nu zijn grootouders gaan verhuizen, komt zijn kinderwens uit. Samen met zijn grote liefde Joyce, gaat hij verhuizen naar zijn droomhuis. Alleen is het wel j...

03-08-2018 22:20

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Wendy woont al vijf jaar antikraak in het bejaardentehuis van Grou, maar dat wordt binnenkort gesloopt en dus moet ze eruit. Via Facebook vond ze in Jubbega het negentiende eeuwse arbeidershuisje wat naast de 'Poppebeam', de bekendste boom ...

08-06-2018 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Sanne deed mee aan de loterij van voetbalclub Ouwe Syl en van alle deelnemers was zij de gelukkige. Haar prijs? Een huis! Dus verruilt ze haar stadse leven in Arnhem voor het Friese Oude Bildtzijl, een dorp met maar 700 inwoners. * Marco en...

01-06-2018 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Melissa woont al twee jaar in het Martien Schaaperhuis van HVOquerido, waar ze terechtkwam omdat ze verslaafd en dakloos was. Inmiddels heeft ze haar verslaving overwonnen en mag ze haar begeleide woning verlaten en op zichzelf gaan wonen. ...

25-05-2018 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Angela en Klaas zijn binnenvaartschippers en gaan verhuizen naar een groter schip, zodat ze niet alleen meer kunnen gaan verdienen, maar ook hun matroos Jelmer een eigen hut aan boord kunnen geven. De familie Kelder voelt zich al jaren niet...

18-05-2018 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Door een ongeluk tijdens het motorcrossen, heeft Sylvan een dwarslaesie en zit hij in een rolstoel. Na maanden revalideren in Haren, kan hij eindelijk terug naar zijn ouderlijk huis in Bolsward. Al ziet dat er niet meer hetzelfde uit, want ...

11-05-2018 22:20

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Na een eenzame periode verhuist Ronald naar het Thuishuis, een soort studentenhuis voor alleenstaande ouderen. Angelique en Diny zijn al negentien jaar samen en sinds een half jaar moeder van Sjors. Ze verhuizen naar een kindvriendelijke bu...

20-04-2018 22:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Jannie is al vaak verhuisd in haar leven. Dit keer verruilt ze Veendam voor Heiligerlee. Daar heeft ze een kringloopwinkel, waar ze 100 meter vandaan gaat wonen. Voor Suzanne wordt het op haar tweeëntwintigste wel eens tijd om het huis uit ...

30-03-2018 22:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Patrick en Paco zijn niet alleen dol op elkaar, maar ook op Disney. Beide mannen sparen Disney figuren en nu ze gaan samenwonen, worden deze collecties bij elkaar gevoegd. Samen hebben ze zo'n honderd beeldjes! * Mareille heeft haar leven o...

23-03-2018 22:30

Terug: Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Terug: Nederland Verhuist

Vanavond start een nieuw seizoen van het realityprogramma Nederland Verhuist. De afleveringen zijn te zien op vrijdag om 22:30 uur, op de avonden dat geen Eredivisie-uitzending is. Van het bisdom is besloten dat Pastoor Hans van Geel en zi...

15-12-2017 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Domin en Dennis wonen op een woonboot van 180 m2 op een idyllische locatie in Amsterdam Noord. Maar vooral Domin mist de reuring van de stad. Ze verhuizen daarom met dochtertje Noma naar een hele kleine woning in het centrum van de stad. En...

13-10-2017 22:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

De Limburgse Nishanti zoekt het over de grens. Ze vertrekt naar Duitsland om samen te wonen met haar Duitse vriend. Het stel ontmoette elkaar op een Oktoberfest. Inmiddels zijn ze een jaar samen en willen ze niet steeds 300 kilometer moeten...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Nederland Verhuist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland Verhuist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland Verhuist bij Nederland Verhuist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland Verhuist. Heb je een uitzending van Nederland Verhuist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland Verhuist gemist

Uitzending gemist van Nederland Verhuist? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Nederland Verhuist, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Nederland Verhuist gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Nederland Verhuist? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland Verhuist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 23-08-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!