Programma gemist?

Aflevering 10 op tv - naar Realityreeks (2018) over mensen van die op het punt van staan te verhuizen. Als klein in jongetje door was Jeffrey al onder de op indruk op tv van het huis van zijn van het opa en oma. Nu zijn in grootouders van gaan verhuizen, komt door zijn kinderwens uit. Samen op tv met zijn naar grote liefde Joyce gaat hij verhuizen een op tv naar zijn droomhuis. Alleen met is het wel tijdens jammer dat het nog niet uit helemaal af van is. op tv Marjolein en Björn hebben een uit heleboel verzamelingen. Gelukkig gaan op tv tijdens ze verhuizen naar een oude door jeneverdistilleerderij in Delft, waar het genoeg op plek is voor van al die in verzamelingen.

Wendy door woont al vijf uit jaar antikraak uit in het bejaardentehuis van het Grou, maar dat op tv wordt binnenkort gesloopt en op dus tijdens moet ze eruit. Via tijdens Facebook vond ze in met Jubbega het negentiende door eeuwse arbeidershuisje wat op tv naast het de 'Poppebeam', de bekendste in boom van Friesland, staat. op tv * Sijbrand het Alblas is de dominee het van de kerkgemeenschap in in naar De Lier. Een paar naar maanden geleden zag met hij een vacature voor een met van dominee op Ameland en uit samen met zijn vrouw in Marjanne het en zoontje IJsbrand, gaat hij het in avontuur van aan!

Sanne deed tijdens mee aan de loterij een de van voetbalclub Ouwe Syl en in van alle deelnemers uit was zij met de gelukkige. Haar prijs? naar Een huis! een Dus verruilt de ze haar stadse leven uit in Arnhem voor het Friese op tv Oude Bildtzijl, een met van dorp met maar 700 tijdens inwoners. * de Marco en Tamara hebben het in gehad met de het drukke op Haarlem, ze willen op zoek naar het de op tv rust en tijdens de ruimte zodat de kinderen van ook het eens op straat kunnen in spelen. Dus verhuizen ze naar een Loil, een naar klein dorpje in Gelderland van met vlakbij de grens de met Duitsland.

Melissa woont in al tijdens twee jaar in door het Martien Schaaperhuis van HVOquerido, in waar ze op tv terechtkwam omdat tijdens ze verslaafd en dakloos was. op Inmiddels heeft ze haar het verslaving uit overwonnen en mag uit ze haar begeleide woning verlaten naar met en op zichzelf gaan tijdens wonen. * Na met drie jaar van met z'n tweetjes op tv en zeven konijnen op op dertig vierkante meter te met hebben gewoond, gaan uit Andy en door Nicolle nu eindelijk het verhuizen. Ze gaan terug naar op tv zijn roots in in Tiel. het Leuk voor Andy, van maar Nicolle gaat Amersfoort op enorm door missen.

Angela en Klaas het in zijn binnenvaartschippers en gaan een verhuizen naar een groter schip, in zodat ze een niet alleen meer kunnen in gaan verdienen, een maar ook met hun matroos tijdens Jelmer een eigen hut tijdens aan boord met kunnen geven. De familie van Kelder voelt op tv zich al jaren niet thuis in van op tv hun eigen huis tijdens en daar moet verandering in van komen, dus verhuizen ze op van hun rijtjeshuis op tv naar een een voormalige autogarage. Daar op hebben ze de ruimte in om de een nagel- en tattoostudio in te op creëren voor dochter met Sydney.

Door een uit ongeluk tijdens het door motorcrossen, heeft Sylvan van een dwarslaesie en zit uit hij in een naar rolstoel. Na op maanden revalideren met in Haren, kan hij eindelijk de terug naar zijn van ouderlijk huis in uit Bolsward. Al ziet op naar dat er niet meer met hetzelfde uit, want de door garage het waar eerst zijn uit motor stond, wordt nu omgebouwd tot het een in rolstoeltoegankelijke slaapkamer voor het Sylvan. De familie Bijleveld van gaat verhuizen van Kollumerzwaag in naar Leeuwarden, waar in ze een in oude school verbouwen een tot retraitecentrum en door woonhuis. op Zo verwezenlijken ze hun een droom om mensen te uit ontvangen het en op verschillende manieren bezig in te zijn met het met op geloof en spiritualiteit.

Na een eenzame op tv periode door verhuist Ronald naar het op Thuishuis, een soort studentenhuis van voor alleenstaande ouderen. op Angelique en Diny met tijdens zijn al negentien van jaar samen en van sinds een half tijdens jaar moeder van op tv Sjors. Ze verhuizen naar de een kindvriendelijke buurt waar op Sjors straks lekker tijdens buiten kan spelen. Kat een Sjimmie een gaat ook op tv mee.

Jannie is op al vaak op verhuisd in van haar leven. Dit keer verruilt tijdens ze Veendam voor Heiligerlee. uit op Daar heeft ze een uit kringloopwinkel, waar naar ze 100 meter van vandaan gaat wonen. Voor Suzanne het wordt het op naar haar in tweeëntwintigste wel eens uit tijd om het huis uit het te gaan. Ze het gaat een master op tv doen van anderhalf met jaar en wil het een studentenleven nog met even meemaken. naar Dus is door het tijd om haar ouderlijk huis op uit in Den Haag te verlaten tijdens en met op kamers te gaan op tv in Oegstgeest.

Patrick op en Paco op tv zijn niet alleen door dol op elkaar, maar op ook op Disney. naar Beide mannen sparen Disney het figuren en nu ze op tv gaan uit samenwonen, worden in deze collecties bij met elkaar gevoegd. Samen hebben ze zo'n tijdens honderd beeldjes! * tijdens het Mareille heeft haar met leven on hold gezet door om voor haar zieke moeder de te zorgen. op tv Nu het naar beter gaat met haar het moeder, met is het tijd om op haar eigen leven weer een op te uit pakken.

Vanavond start een in nieuw seizoen van een het realityprogramma Nederland in het Verhuist. De afleveringen zijn te tijdens zien op de vrijdag om 22:30 uur, het op de avonden met dat geen naar Eredivisie-uitzending is. Van het bisdom is naar besloten dat Pastoor de Hans van van Geel en de zijn Floris tijdens moeten verhuizen naar een de nieuwe ambtswoning in Zundert, de waar hij de kerkgemeenschap de uit gaat leiden. Hij moet dus zijn met geliefde Steenbergen achterlaten. Verder het gaat met Do haar van ouderlijk huis verlaten om samen te naar wonen met haar van grote liefde Bas. op tv Het stel kent uit elkaar naar van het televisieprogramma Utopia. een Zij naar verlieten vroegtijdig het programma om naar hun liefde buiten de met muren een van Utopia op tv een kans te geven en nu in in is het eindelijk tijd voor de een volgende stap tijdens in op tv hun relatie.

Domin en van Dennis wonen op een het woonboot van van 180 m2 op een een idyllische locatie in naar Amsterdam door Noord. Maar vooral Domin mist op een de reuring van de stad. Ze door verhuizen daarom het met dochtertje Noma op naar een hele kleine een woning in in het centrum van de uit stad. Enige probleem: op er zijn tijdens geen slaapkamers. En de in 30-jarige in Martin woont sinds van zijn scheiding op tv met zijn twee kinderen op bij zijn ouders. Hoewel met hij liefdevol op is opgevangen, is hij op heel blij dat hij in eindelijk weer tijdens een eigen woning op heeft.

De Limburgse Nishanti door zoekt het uit over naar de grens. Ze vertrekt naar tijdens Duitsland om naar samen te wonen met haar het Duitse vriend. Het van stel op tv ontmoette elkaar van op een Oktoberfest. Inmiddels naar zijn ze een jaar van samen en willen op ze niet steeds op tv 300 kilometer naar moeten rijden om elkaar te tijdens kunnen van zien. Caroline en de Edward betrekken hun met eigengebouwde huis in vol organische vormen en op natuurlijke materialen. Er staat het zelfs een op tv boom in het met huis.

Evert tijdens Jan en Joyce op tv verhuizen met hun kinderen het naar een hele het bijzondere woning. Ze op tv kochten een vrachtschip wat op ze verbouwden naar tot woonschip. het Evert Jan maakte heel wat van op ritjes naar de werf in Harlingen de om aan het een in schip t klussen, maar met nu kan naar hij zijn huis eindelijk naar Amsterdam een varen. van Linda neemt rigoureuze stappen. naar Ze maakt het haar relatie uit. Klaar het voor een op nieuwe start in een nieuw uit in huis.

Sverre maakt het zijn droom waar. Hij van gaat met samenwonen met zijn liefje. op tv Hij heeft helaas geen de tijd te de verliezen want hij van is naar ongeneeslijk ziek. Agnes maakt uit na een scheiding een met nieuwe start met haar uit drie dochters. Ze uit verhuizen naar naar een andere van woning.

De naar Ierse Patrick en Johanne op verhuizen de as van met door hun overleden zoon Allan. de De Ierse Patrick en Johanne tijdens verhuizen het de as van hun overleden in tijdens zoon Allan. De watersporters Irene naar en Martijn uit bouwen in Didam op zelf hun eigen mini-huis, dat het ze uit straks met in inboedel en al verhuizen door naar Zeeland.

maart 2019
22-03-2019 22:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Aflevering 10 - Realityreeks (2018) over mensen die op het punt staan te verhuizen. Als klein jongetje was Jeffrey al onder de indruk van het huis van zijn opa en oma. Nu zijn grootouders gaan verhuizen, komt zijn kinderwens uit. Samen met...

03-08-2018 22:20

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Wendy woont al vijf jaar antikraak in het bejaardentehuis van Grou, maar dat wordt binnenkort gesloopt en dus moet ze eruit. Via Facebook vond ze in Jubbega het negentiende eeuwse arbeidershuisje wat naast de 'Poppebeam', de bekendste boom ...

08-06-2018 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Sanne deed mee aan de loterij van voetbalclub Ouwe Syl en van alle deelnemers was zij de gelukkige. Haar prijs? Een huis! Dus verruilt ze haar stadse leven in Arnhem voor het Friese Oude Bildtzijl, een dorp met maar 700 inwoners. * Marco en...

01-06-2018 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Melissa woont al twee jaar in het Martien Schaaperhuis van HVOquerido, waar ze terechtkwam omdat ze verslaafd en dakloos was. Inmiddels heeft ze haar verslaving overwonnen en mag ze haar begeleide woning verlaten en op zichzelf gaan wonen. ...

25-05-2018 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Angela en Klaas zijn binnenvaartschippers en gaan verhuizen naar een groter schip, zodat ze niet alleen meer kunnen gaan verdienen, maar ook hun matroos Jelmer een eigen hut aan boord kunnen geven. De familie Kelder voelt zich al jaren niet...

18-05-2018 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Door een ongeluk tijdens het motorcrossen, heeft Sylvan een dwarslaesie en zit hij in een rolstoel. Na maanden revalideren in Haren, kan hij eindelijk terug naar zijn ouderlijk huis in Bolsward. Al ziet dat er niet meer hetzelfde uit, want ...

11-05-2018 22:20

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Na een eenzame periode verhuist Ronald naar het Thuishuis, een soort studentenhuis voor alleenstaande ouderen. Angelique en Diny zijn al negentien jaar samen en sinds een half jaar moeder van Sjors. Ze verhuizen naar een kindvriendelijke bu...

20-04-2018 22:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Jannie is al vaak verhuisd in haar leven. Dit keer verruilt ze Veendam voor Heiligerlee. Daar heeft ze een kringloopwinkel, waar ze 100 meter vandaan gaat wonen. Voor Suzanne wordt het op haar tweeëntwintigste wel eens tijd om het huis uit ...

30-03-2018 22:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Patrick en Paco zijn niet alleen dol op elkaar, maar ook op Disney. Beide mannen sparen Disney figuren en nu ze gaan samenwonen, worden deze collecties bij elkaar gevoegd. Samen hebben ze zo'n honderd beeldjes! * Mareille heeft haar leven o...

23-03-2018 22:30

Terug: Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Terug: Nederland Verhuist

Vanavond start een nieuw seizoen van het realityprogramma Nederland Verhuist. De afleveringen zijn te zien op vrijdag om 22:30 uur, op de avonden dat geen Eredivisie-uitzending is. Van het bisdom is besloten dat Pastoor Hans van Geel en zi...

15-12-2017 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Domin en Dennis wonen op een woonboot van 180 m2 op een idyllische locatie in Amsterdam Noord. Maar vooral Domin mist de reuring van de stad. Ze verhuizen daarom met dochtertje Noma naar een hele kleine woning in het centrum van de stad. En...

13-10-2017 22:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

De Limburgse Nishanti zoekt het over de grens. Ze vertrekt naar Duitsland om samen te wonen met haar Duitse vriend. Het stel ontmoette elkaar op een Oktoberfest. Inmiddels zijn ze een jaar samen en willen ze niet steeds 300 kilometer moeten...

22-09-2017 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Evert Jan en Joyce verhuizen met hun kinderen naar een hele bijzondere woning. Ze kochten een vrachtschip wat ze verbouwden tot woonschip. Evert Jan maakte heel wat ritjes naar de werf in Harlingen om aan het schip t klussen, maar nu kan hi...

08-09-2017 22:20

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Sverre maakt zijn droom waar. Hij gaat samenwonen met zijn liefje. Hij heeft helaas geen tijd te verliezen want hij is ongeneeslijk ziek. Agnes maakt na een scheiding een nieuwe start met haar drie dochters. Ze verhuizen naar een andere won...

19-12-2016 19:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

De Ierse Patrick en Johanne verhuizen de as van hun overleden zoon Allan. De Ierse Patrick en Johanne verhuizen de as van hun overleden zoon Allan. De watersporters Irene en Martijn bouwen in Didam zelf hun eigen mini-huis, dat ze straks me...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Nederland Verhuist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland Verhuist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland Verhuist bij Nederland Verhuist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland Verhuist. Heb je een uitzending van Nederland Verhuist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland Verhuist gemist

Uitzending gemist van Nederland Verhuist? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Nederland Verhuist, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Nederland Verhuist gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Nederland Verhuist? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland Verhuist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-03-2019 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord