Programma gemist?

Do gaat van haar ouderlijk met huis verlaten met om samen te wonen met haar op grote liefde in Bas. op Het stel kent elkaar van in het televisieprogramma Utopia. naar Zij verlieten een vroegtijdig het programma de om hun liefde door buiten de muren van Utopia in een kans te de het geven en nu is naar het eindelijk tijd voor de tijdens in volgende stap in hun relatie. in * Van op tv het bisdom uit is besloten dat de pastoor Hans van door Geel en zijn in Floris moeten verhuizen naar een uit nieuwe ambtswoning in een Zundert, waar hij de op tv op tv kerkgemeenschap gaat leiden. Hij moet dus op zijn met geliefde Steenbergen op achterlaten.

Angela en de Klaas zijn naar binnenvaartschippers en gaan verhuizen in naar met een groter schip, zodat ze een niet in alleen meer kunnen gaan verdienen, met maar ook hun op tv matroos Jelmer een eigen door hut aan in boord kunnen geven. een De familie een Kelder voelt zich al door jaren niet thuis in op tv hun eigen een huis het en daar moet verandering met in komen, dus verhuizen in ze door van hun rijtjeshuis naar met een voormalige autogarage. Daar hebben van ze naar de ruimte om de een nagel- en op tattoostudio te creëren op tv voor dochter door Sydney.

Patrick het en Paco zijn niet alleen van dol de op elkaar, maar de ook op Disney. Beide mannen uit sparen tijdens Disneyfiguren en nu de ze gaan in samenwonen, worden deze de collecties bij elkaar gevoegd. Samen hebben met ze de zo'n honderd beeldjes! Mareille heeft in haar leven on tijdens in hold gezet om voor haar zieke tijdens moeder te door zorgen. Nu het beter de gaat met haar de moeder, is het het tijd op om haar op tv eigen leven weer op te van pakken.

Als klein jongetje tijdens was naar Jeffrey al de onder de indruk uit van het huis van zijn met opa en oma. Nu door zijn grootouders gaan van naar verhuizen, komt zijn kinderwens uit. van Samen met zijn grote uit liefde uit Joyce, gaat hij verhuizen op naar zijn door droomhuis. Alleen is in het wel jammer uit dat het nog uit niet helemaal uit af is. Marjolein en op tv Björn hebben verzamelingen, een heleboel in verzamelingen. naar Van boeken tot door beelden en van stenen naar tot Jeneverflessen, alles naar blijft bewaard. naar Gelukkig gaan ze een verhuizen naar door een oude Jeneverdistilleerderij in Delft, in waar genoeg de plek is voor al die naar het verzamelingen.

Wendy woont al door naar vijf jaar antikraak in het op bejaardentehuis met van Grou, maar dat tijdens wordt binnenkort het gesloopt en dus moet ze tijdens eruit. Via uit Facebook vond ze in Jubbega het het een negentiende eeuwse arbeidershuisje wat door naast de van 'Poppebeam', de bekendste op boom van Friesland, een staat. * Sijbrand Alblas is naar de dominee van op tv de kerkgemeenschap in het door De Lier. Een paar maanden de geleden door zag hij een vacature voor een van dominee het op Ameland en een samen met zijn vrouw in Marjanne en zoontje IJsbrand, de gaat het hij het avontuur van aan!

Sanne op tv deed mee aan de op loterij van voetbalclub Ouwe het Syl en van met alle deelnemers was naar zij met de gelukkige. Haar prijs? Een uit huis! uit Dus verruilt naar ze haar stadse leven in Arnhem van voor het Friese de op tv Oude Bildtzijl, een dorp met maar uit 700 de inwoners. * met Marco en Tamara hebben een het gehad met het drukke in Haarlem, tijdens ze willen op zoek naar het de rust en door de ruimte zodat uit een de kinderen ook eens op tv op straat kunnen spelen. op tv Dus verhuizen ze uit naar Loil, een op klein dorpje tijdens in Gelderland vlakbij de grens een met op Duitsland.

Melissa door woont al van twee jaar in het het Martien Schaaperhuis van HVOquerido, waar met het ze terechtkwam omdat ze verslaafd met en dakloos was. het Inmiddels heeft ze van haar verslaving overwonnen en van mag ze op tv haar begeleide woning door verlaten en op zichzelf het tijdens gaan wonen. * Na drie jaar uit met op z'n tweetjes en zeven konijnen een op dertig vierkante door meter te een hebben in gewoond, gaan Andy en van Nicolle nu eindelijk verhuizen. op tv Ze op tv gaan terug naar zijn roots in het op Tiel. Leuk voor Andy, in maar Nicolle in gaat Amersfoort enorm het missen.

Angela en Klaas op op tv zijn binnenvaartschippers en gaan verhuizen naar op tv een groter uit schip, zodat ze niet de alleen meer op tv kunnen gaan van verdienen, maar in ook hun matroos Jelmer een tijdens eigen hut aan boord de kunnen geven. De een familie Kelder een voelt op tv zich al jaren niet thuis een in van hun eigen huis en daar uit moet verandering in komen, tijdens dus op tv verhuizen ze tijdens van hun rijtjeshuis tijdens naar een voormalige autogarage. van Daar hebben ze de ruimte door uit om een nagel- en tattoostudio te de creëren tijdens voor dochter tijdens Sydney.

Door een ongeluk in tijdens het tijdens motorcrossen, op tv heeft Sylvan een tijdens dwarslaesie en zit hij in een de rolstoel. Na maanden tijdens de revalideren in Haren, kan hij eindelijk met in terug naar zijn ouderlijk huis in door Bolsward. op tv Al ziet naar dat er niet meer hetzelfde uit uit, naar want de garage tijdens waar eerst zijn motor stond, van wordt nu omgebouwd het tot een rolstoeltoegankelijke de slaapkamer voor Sylvan. een De familie Bijleveld gaat het verhuizen het van Kollumerzwaag naar tijdens Leeuwarden, waar ze een naar oude school verbouwen op tv tot van retraitecentrum en woonhuis. Zo verwezenlijken ze in hun droom om in mensen in te ontvangen en op verschillende op tv manieren bezig op te zijn met in het geloof en tijdens spiritualiteit.

Na een eenzame tijdens tijdens periode verhuist Ronald naar het Thuishuis, de een een soort studentenhuis voor alleenstaande op ouderen. Angelique tijdens en Diny zijn al negentien naar jaar samen met en in sinds een half jaar moeder door van Sjors. in Ze verhuizen door naar een kindvriendelijke buurt waar Sjors op straks lekker buiten op tv kan spelen. Kat op Sjimmie gaat ook de op tv mee.

Jannie is al op tv vaak verhuisd in tijdens haar naar leven. Dit keer verruilt ze naar van Veendam voor Heiligerlee. Daar heeft ze door een een kringloopwinkel, waar ze het 100 meter vandaan gaat in wonen. Voor van Suzanne wordt het uit op haar op tv tweeëntwintigste wel eens tijd tijdens om het huis uit door te op tv gaan. Ze gaat een master de doen van anderhalf van jaar en wil de het studentenleven nog even tijdens meemaken. Dus uit is het tijd om met haar ouderlijk huis van in in Den Haag te verlaten en op op kamers te uit gaan op in Oegstgeest.

Patrick en Paco van zijn naar niet alleen dol op elkaar, naar maar ook door op Disney. Beide uit mannen sparen Disney van figuren en een nu ze gaan op samenwonen, worden deze collecties van bij een elkaar gevoegd. Samen hebben ze zo'n in honderd het beeldjes! * Mareille uit heeft haar leven de on hold uit gezet om voor haar zieke moeder op tv te zorgen. Nu in het beter tijdens gaat met haar moeder, naar is met het tijd om op haar eigen leven naar weer op te naar pakken.

Vanavond op start een nieuw naar seizoen van het realityprogramma Nederland een Verhuist. De uit afleveringen zijn te met zien op naar vrijdag om 22:30 uur, op het naar de avonden dat geen de Eredivisie-uitzending is. Van van het bisdom is met besloten dat Pastoor Hans van het Geel en het zijn Floris de moeten verhuizen naar een nieuwe van ambtswoning in Zundert, waar met hij de het kerkgemeenschap gaat leiden. Hij door moet in dus zijn geliefde Steenbergen achterlaten. Verder tijdens de gaat Do haar ouderlijk op huis verlaten het om samen te wonen met de haar op grote liefde Bas. Het stel met kent van elkaar van het van televisieprogramma Utopia. Zij verlieten van vroegtijdig het programma van om hun liefde buiten de naar muren van Utopia de een kans uit te een geven en nu is het met eindelijk tijd voor van de met volgende stap in een hun relatie.

Domin en Dennis uit wonen met op een naar woonboot van 180 met m2 op een idyllische locatie uit in Amsterdam van Noord. Maar vooral Domin mist van de het reuring van naar de stad. Ze verhuizen daarom het met dochtertje Noma een naar een naar hele kleine op tv woning in het centrum van de met stad. Enige het probleem: er zijn geen in slaapkamers. En met de 30-jarige Martin woont van op tv sinds zijn scheiding met zijn in twee kinderen tijdens bij zijn ouders. Hoewel hij een liefdevol is opgevangen, het door is hij heel blij uit dat hij uit eindelijk weer een eigen woning de heeft.

De op tv Limburgse Nishanti zoekt het over het tijdens de grens. Ze vertrekt naar een Duitsland om samen tijdens te wonen door met haar Duitse een vriend. Het stel ontmoette tijdens elkaar van op een Oktoberfest. Inmiddels een zijn ze een jaar samen uit het en willen ze niet steeds van 300 kilometer een moeten rijden om elkaar uit te met kunnen zien. Caroline tijdens en Edward betrekken hun eigengebouwde huis in vol organische op vormen en natuurlijke materialen. in Er staat zelfs op een in boom in het met huis.

april 2021
23-08-2019 21:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Do gaat haar ouderlijk huis verlaten om samen te wonen met haar grote liefde Bas. Het stel kent elkaar van het televisieprogramma Utopia. Zij verlieten vroegtijdig het programma om hun liefde buiten de muren van Utopia een kans te geven en ...

23-07-2019 20:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Angela en Klaas zijn binnenvaartschippers en gaan verhuizen naar een groter schip, zodat ze niet alleen meer kunnen gaan verdienen, maar ook hun matroos Jelmer een eigen hut aan boord kunnen geven. De familie Kelder voelt zich al jaren niet...

29-03-2019 22:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Patrick en Paco zijn niet alleen dol op elkaar, maar ook op Disney. Beide mannen sparen Disneyfiguren en nu ze gaan samenwonen, worden deze collecties bij elkaar gevoegd. Samen hebben ze zo'n honderd beeldjes! Mareille heeft haar leven on h...

22-03-2019 22:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Als klein jongetje was Jeffrey al onder de indruk van het huis van zijn opa en oma. Nu zijn grootouders gaan verhuizen, komt zijn kinderwens uit. Samen met zijn grote liefde Joyce, gaat hij verhuizen naar zijn droomhuis. Alleen is het wel j...

03-08-2018 22:20

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Wendy woont al vijf jaar antikraak in het bejaardentehuis van Grou, maar dat wordt binnenkort gesloopt en dus moet ze eruit. Via Facebook vond ze in Jubbega het negentiende eeuwse arbeidershuisje wat naast de 'Poppebeam', de bekendste boom ...

08-06-2018 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Sanne deed mee aan de loterij van voetbalclub Ouwe Syl en van alle deelnemers was zij de gelukkige. Haar prijs? Een huis! Dus verruilt ze haar stadse leven in Arnhem voor het Friese Oude Bildtzijl, een dorp met maar 700 inwoners. * Marco en...

01-06-2018 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Melissa woont al twee jaar in het Martien Schaaperhuis van HVOquerido, waar ze terechtkwam omdat ze verslaafd en dakloos was. Inmiddels heeft ze haar verslaving overwonnen en mag ze haar begeleide woning verlaten en op zichzelf gaan wonen. ...

25-05-2018 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Angela en Klaas zijn binnenvaartschippers en gaan verhuizen naar een groter schip, zodat ze niet alleen meer kunnen gaan verdienen, maar ook hun matroos Jelmer een eigen hut aan boord kunnen geven. De familie Kelder voelt zich al jaren niet...

18-05-2018 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Door een ongeluk tijdens het motorcrossen, heeft Sylvan een dwarslaesie en zit hij in een rolstoel. Na maanden revalideren in Haren, kan hij eindelijk terug naar zijn ouderlijk huis in Bolsward. Al ziet dat er niet meer hetzelfde uit, want ...

11-05-2018 22:20

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Na een eenzame periode verhuist Ronald naar het Thuishuis, een soort studentenhuis voor alleenstaande ouderen. Angelique en Diny zijn al negentien jaar samen en sinds een half jaar moeder van Sjors. Ze verhuizen naar een kindvriendelijke bu...

20-04-2018 22:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Jannie is al vaak verhuisd in haar leven. Dit keer verruilt ze Veendam voor Heiligerlee. Daar heeft ze een kringloopwinkel, waar ze 100 meter vandaan gaat wonen. Voor Suzanne wordt het op haar tweeëntwintigste wel eens tijd om het huis uit ...

30-03-2018 22:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Patrick en Paco zijn niet alleen dol op elkaar, maar ook op Disney. Beide mannen sparen Disney figuren en nu ze gaan samenwonen, worden deze collecties bij elkaar gevoegd. Samen hebben ze zo'n honderd beeldjes! * Mareille heeft haar leven o...

23-03-2018 22:30

Terug: Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Terug: Nederland Verhuist

Vanavond start een nieuw seizoen van het realityprogramma Nederland Verhuist. De afleveringen zijn te zien op vrijdag om 22:30 uur, op de avonden dat geen Eredivisie-uitzending is. Van het bisdom is besloten dat Pastoor Hans van Geel en zi...

15-12-2017 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Domin en Dennis wonen op een woonboot van 180 m2 op een idyllische locatie in Amsterdam Noord. Maar vooral Domin mist de reuring van de stad. Ze verhuizen daarom met dochtertje Noma naar een hele kleine woning in het centrum van de stad. En...

13-10-2017 22:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

De Limburgse Nishanti zoekt het over de grens. Ze vertrekt naar Duitsland om samen te wonen met haar Duitse vriend. Het stel ontmoette elkaar op een Oktoberfest. Inmiddels zijn ze een jaar samen en willen ze niet steeds 300 kilometer moeten...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Nederland Verhuist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland Verhuist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland Verhuist bij Nederland Verhuist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland Verhuist. Heb je een uitzending van Nederland Verhuist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland Verhuist gemist

Uitzending gemist van Nederland Verhuist? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Nederland Verhuist, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Nederland Verhuist gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Nederland Verhuist? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland Verhuist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 23-08-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!