Programma gemist?

Do gaat uit haar ouderlijk huis verlaten het om samen te uit wonen met haar van grote de liefde Bas. Het stel op tv kent elkaar naar van het de televisieprogramma Utopia. Zij verlieten een vroegtijdig het programma om uit hun liefde tijdens buiten de muren uit van Utopia een uit kans te naar geven en nu is op het eindelijk tijd voor tijdens de uit volgende stap in hun op relatie. * naar Van het bisdom is besloten dat met pastoor Hans de van tijdens Geel en zijn Floris moeten de verhuizen naar een nieuwe met met ambtswoning in Zundert, tijdens waar hij de kerkgemeenschap gaat leiden. in Hij moet dus naar uit zijn geliefde Steenbergen door achterlaten.

Angela en Klaas het op tv zijn binnenvaartschippers en gaan verhuizen naar met een groter schip, uit van zodat ze niet alleen meer in kunnen gaan verdienen, maar naar de ook hun matroos op tv Jelmer een eigen tijdens hut aan boord kunnen van geven. De uit familie Kelder voelt met zich al jaren met niet thuis in hun eigen met huis de en daar moet verandering met in komen, de dus verhuizen ze door van hun rijtjeshuis naar een de voormalige autogarage. Daar hebben uit ze de ruimte met om een met nagel- en tattoostudio op tv te creëren door voor dochter in Sydney.

Patrick op tv en Paco zijn niet alleen het dol op op tv elkaar, maar de ook op Disney. Beide mannen een sparen naar Disneyfiguren en nu de ze gaan samenwonen, worden uit deze met collecties bij elkaar gevoegd. Samen een hebben ze zo'n de honderd beeldjes! Mareille heeft tijdens haar leven on de hold gezet om de voor haar zieke met de moeder te zorgen. Nu met het beter gaat de met haar moeder, is het van tijd om haar naar de eigen leven weer op te de pakken.

Als klein naar jongetje was tijdens Jeffrey al onder de indruk uit van het tijdens huis van zijn opa van en oma. naar Nu in zijn grootouders gaan verhuizen, komt het zijn tijdens kinderwens uit. Samen met zijn uit grote in liefde Joyce, gaat hij de verhuizen naar zijn door droomhuis. Alleen is een het wel jammer dat van het nog de niet helemaal af naar is. Marjolein en Björn hebben uit verzamelingen, een tijdens heleboel verzamelingen. Van tijdens boeken tot door beelden en het van stenen tot Jeneverflessen, op alles blijft bewaard. met Gelukkig gaan een ze verhuizen naar een op tv oude Jeneverdistilleerderij in het Delft, waar naar genoeg plek is voor uit al die door verzamelingen.

Wendy woont al uit vijf jaar van antikraak van in het bejaardentehuis van Grou, maar tijdens dat naar wordt binnenkort gesloopt op tv en dus door moet ze eruit. Via Facebook vond in van ze in Jubbega het de negentiende eeuwse arbeidershuisje uit wat naast de van 'Poppebeam', de bekendste boom de van het Friesland, staat. * Sijbrand door Alblas is de dominee op tv van de kerkgemeenschap in een het De Lier. Een het paar maanden geleden door zag hij een vacature uit voor een dominee tijdens op Ameland en samen met naar zijn vrouw Marjanne door en zoontje IJsbrand, van gaat met hij het tijdens avontuur aan!

Sanne naar deed mee de aan de loterij van voetbalclub in Ouwe Syl en van in van alle deelnemers was zij de tijdens gelukkige. Haar prijs? de Een huis! Dus verruilt door ze haar stadse op leven in Arnhem op tv voor in het Friese tijdens Oude Bildtzijl, een uit dorp met maar 700 op inwoners. * Marco en Tamara op hebben met het gehad met door het drukke Haarlem, ze op willen op zoek naar op de het rust en de ruimte zodat het de kinderen een ook een eens op straat kunnen met spelen. Dus verhuizen ze naar tijdens met Loil, een klein op dorpje in Gelderland vlakbij met de grens op met Duitsland.

Melissa op tv woont al twee jaar in de naar het Martien Schaaperhuis van tijdens HVOquerido, waar ze terechtkwam door omdat ze verslaafd uit en dakloos was. Inmiddels op het heeft ze haar verslaving overwonnen en van mag ze haar met begeleide woning een verlaten door en op zichzelf gaan tijdens wonen. * naar Na drie jaar met z'n naar tweetjes en zeven konijnen tijdens op op dertig vierkante meter in te hebben gewoond, gaan op Andy het en Nicolle nu eindelijk verhuizen. op Ze gaan naar terug naar zijn roots het in tijdens Tiel. Leuk voor Andy, uit maar Nicolle gaat Amersfoort enorm met het missen.

Angela naar en Klaas zijn op tv binnenvaartschippers en gaan tijdens verhuizen naar een groter schip, van zodat de ze niet alleen meer kunnen door uit gaan verdienen, maar een ook hun matroos Jelmer op tv een eigen hut aan boord op kunnen geven. De uit familie met Kelder voelt zich al jaren tijdens niet thuis tijdens in hun eigen huis door en daar naar moet verandering in in komen, dus met verhuizen ze van hun tijdens rijtjeshuis naar van een voormalige autogarage. Daar hebben in ze de ruimte op om een door nagel- en op tattoostudio te creëren door voor dochter het Sydney.

Door een van ongeluk tijdens het een motorcrossen, heeft Sylvan de een dwarslaesie in en zit hij in in een uit rolstoel. Na maanden met revalideren in Haren, in kan hij eindelijk terug naar een zijn ouderlijk huis in van Bolsward. Al ziet op dat er op tv niet meer hetzelfde van uit, want de garage op waar eerst zijn het motor op stond, wordt nu op tv omgebouwd tot een rolstoeltoegankelijke slaapkamer in voor Sylvan. tijdens De familie Bijleveld het gaat verhuizen van Kollumerzwaag op naar Leeuwarden, waar van ze van een oude school verbouwen het tot retraitecentrum tijdens en woonhuis. Zo op tv verwezenlijken ze hun droom om de mensen te tijdens ontvangen en op verschillende de manieren bezig in te zijn met het het geloof en van spiritualiteit.

Na een uit eenzame periode verhuist een Ronald een naar het Thuishuis, een soort studentenhuis de voor alleenstaande ouderen. uit met Angelique en Diny zijn met al negentien jaar samen tijdens en sinds een half met jaar moeder de van Sjors. Ze uit verhuizen op naar een kindvriendelijke buurt waar Sjors met straks lekker buiten met kan tijdens spelen. Kat naar Sjimmie gaat ook uit mee.

Jannie op tv is al op tv vaak verhuisd in haar leven. het Dit keer een verruilt ze Veendam voor op tv Heiligerlee. Daar de heeft ze een kringloopwinkel, tijdens waar ze 100 tijdens meter vandaan gaat de wonen. Voor Suzanne tijdens wordt het op de haar tweeëntwintigste wel eens op tijd om het het huis uit te tijdens gaan. Ze door gaat van een master doen van door anderhalf jaar en wil het van studentenleven van nog even op tv meemaken. Dus is het tijd uit om haar tijdens ouderlijk huis door in Den Haag te verlaten tijdens en met op kamers te gaan in naar Oegstgeest.

Patrick op en Paco met zijn niet alleen dol naar op elkaar, maar ook op een Disney. Beide mannen de sparen Disney van figuren en tijdens nu ze gaan op tv samenwonen, worden in deze collecties bij elkaar gevoegd. uit Samen tijdens hebben ze zo'n honderd beeldjes! * met Mareille op tv heeft haar leven uit on hold van gezet om voor haar zieke in moeder te uit zorgen. Nu het het beter gaat met haar moeder, op is het tijd het tijdens om haar eigen leven weer op in te naar pakken.

Vanavond start een in nieuw door seizoen van het realityprogramma Nederland tijdens Verhuist. een De afleveringen zijn te van zien op de vrijdag om 22:30 uur, op een de avonden in dat geen Eredivisie-uitzending is. Van van het bisdom is het op tv besloten dat Pastoor Hans van Geel van en zijn door Floris moeten verhuizen uit naar op tv een nieuwe ambtswoning in door Zundert, waar hij de kerkgemeenschap de gaat een leiden. Hij moet dus zijn van geliefde Steenbergen achterlaten. Verder door gaat de Do haar ouderlijk huis het verlaten om naar samen te door wonen met haar tijdens grote liefde Bas. Het de stel kent elkaar van door het naar televisieprogramma Utopia. Zij verlieten vroegtijdig uit het het programma om hun liefde een buiten de muren van door Utopia uit een kans te geven en nu tijdens op tv is het eindelijk tijd voor de tijdens op tv volgende stap in hun op tv relatie.

Domin in en Dennis wonen van op een woonboot van 180 op m2 op een uit door idyllische locatie in Amsterdam Noord. de Maar vooral Domin mist in de reuring van de de stad. in Ze verhuizen naar daarom met dochtertje Noma naar op een op tv hele kleine woning in in het centrum op tv van de stad. Enige probleem: in in er zijn geen slaapkamers. op En de 30-jarige Martin uit woont sinds zijn scheiding naar met zijn twee op tv kinderen een bij zijn ouders. op Hoewel hij liefdevol een is opgevangen, is tijdens hij heel blij dat hij van eindelijk weer van een naar eigen woning heeft.

De Limburgse met Nishanti zoekt het over op tv de grens. Ze een vertrekt naar Duitsland de om samen de te wonen met haar naar Duitse vriend. uit Het stel ontmoette naar elkaar op een van Oktoberfest. Inmiddels tijdens zijn ze een jaar samen door tijdens en willen ze niet steeds 300 op tv kilometer een moeten rijden in om elkaar te met kunnen zien. Caroline een en Edward betrekken hun op eigengebouwde huis vol van organische vormen en natuurlijke materialen. het Er staat door zelfs van een boom in het in huis.

september 2021
23-08-2019 21:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Do gaat haar ouderlijk huis verlaten om samen te wonen met haar grote liefde Bas. Het stel kent elkaar van het televisieprogramma Utopia. Zij verlieten vroegtijdig het programma om hun liefde buiten de muren van Utopia een kans te geven en ...

23-07-2019 20:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Angela en Klaas zijn binnenvaartschippers en gaan verhuizen naar een groter schip, zodat ze niet alleen meer kunnen gaan verdienen, maar ook hun matroos Jelmer een eigen hut aan boord kunnen geven. De familie Kelder voelt zich al jaren niet...

29-03-2019 22:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Patrick en Paco zijn niet alleen dol op elkaar, maar ook op Disney. Beide mannen sparen Disneyfiguren en nu ze gaan samenwonen, worden deze collecties bij elkaar gevoegd. Samen hebben ze zo'n honderd beeldjes! Mareille heeft haar leven on h...

22-03-2019 22:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Als klein jongetje was Jeffrey al onder de indruk van het huis van zijn opa en oma. Nu zijn grootouders gaan verhuizen, komt zijn kinderwens uit. Samen met zijn grote liefde Joyce, gaat hij verhuizen naar zijn droomhuis. Alleen is het wel j...

03-08-2018 22:20

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Wendy woont al vijf jaar antikraak in het bejaardentehuis van Grou, maar dat wordt binnenkort gesloopt en dus moet ze eruit. Via Facebook vond ze in Jubbega het negentiende eeuwse arbeidershuisje wat naast de 'Poppebeam', de bekendste boom ...

08-06-2018 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Sanne deed mee aan de loterij van voetbalclub Ouwe Syl en van alle deelnemers was zij de gelukkige. Haar prijs? Een huis! Dus verruilt ze haar stadse leven in Arnhem voor het Friese Oude Bildtzijl, een dorp met maar 700 inwoners. * Marco en...

01-06-2018 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Melissa woont al twee jaar in het Martien Schaaperhuis van HVOquerido, waar ze terechtkwam omdat ze verslaafd en dakloos was. Inmiddels heeft ze haar verslaving overwonnen en mag ze haar begeleide woning verlaten en op zichzelf gaan wonen. ...

25-05-2018 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Angela en Klaas zijn binnenvaartschippers en gaan verhuizen naar een groter schip, zodat ze niet alleen meer kunnen gaan verdienen, maar ook hun matroos Jelmer een eigen hut aan boord kunnen geven. De familie Kelder voelt zich al jaren niet...

18-05-2018 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Door een ongeluk tijdens het motorcrossen, heeft Sylvan een dwarslaesie en zit hij in een rolstoel. Na maanden revalideren in Haren, kan hij eindelijk terug naar zijn ouderlijk huis in Bolsward. Al ziet dat er niet meer hetzelfde uit, want ...

11-05-2018 22:20

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Na een eenzame periode verhuist Ronald naar het Thuishuis, een soort studentenhuis voor alleenstaande ouderen. Angelique en Diny zijn al negentien jaar samen en sinds een half jaar moeder van Sjors. Ze verhuizen naar een kindvriendelijke bu...

20-04-2018 22:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Jannie is al vaak verhuisd in haar leven. Dit keer verruilt ze Veendam voor Heiligerlee. Daar heeft ze een kringloopwinkel, waar ze 100 meter vandaan gaat wonen. Voor Suzanne wordt het op haar tweeëntwintigste wel eens tijd om het huis uit ...

30-03-2018 22:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Patrick en Paco zijn niet alleen dol op elkaar, maar ook op Disney. Beide mannen sparen Disney figuren en nu ze gaan samenwonen, worden deze collecties bij elkaar gevoegd. Samen hebben ze zo'n honderd beeldjes! * Mareille heeft haar leven o...

23-03-2018 22:30

Terug: Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Terug: Nederland Verhuist

Vanavond start een nieuw seizoen van het realityprogramma Nederland Verhuist. De afleveringen zijn te zien op vrijdag om 22:30 uur, op de avonden dat geen Eredivisie-uitzending is. Van het bisdom is besloten dat Pastoor Hans van Geel en zi...

15-12-2017 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Domin en Dennis wonen op een woonboot van 180 m2 op een idyllische locatie in Amsterdam Noord. Maar vooral Domin mist de reuring van de stad. Ze verhuizen daarom met dochtertje Noma naar een hele kleine woning in het centrum van de stad. En...

13-10-2017 22:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

De Limburgse Nishanti zoekt het over de grens. Ze vertrekt naar Duitsland om samen te wonen met haar Duitse vriend. Het stel ontmoette elkaar op een Oktoberfest. Inmiddels zijn ze een jaar samen en willen ze niet steeds 300 kilometer moeten...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Nederland Verhuist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland Verhuist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland Verhuist bij Nederland Verhuist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland Verhuist. Heb je een uitzending van Nederland Verhuist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland Verhuist gemist

Uitzending gemist van Nederland Verhuist? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Nederland Verhuist, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Nederland Verhuist gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Nederland Verhuist? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland Verhuist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 23-08-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!