Programma gemist?

Do gaat in haar ouderlijk huis op verlaten uit om samen te van wonen met haar grote liefde Bas. een Het op tv stel kent van elkaar van het televisieprogramma Utopia. het Zij tijdens verlieten vroegtijdig het programma om de hun liefde buiten de het op muren van Utopia een kans de te de geven en nu is door het eindelijk tijd uit voor de op volgende stap in in hun relatie. * uit Van het bisdom is besloten dat de pastoor naar Hans van Geel en naar zijn Floris moeten verhuizen naar in naar een nieuwe uit ambtswoning in Zundert, waar hij de door kerkgemeenschap met gaat leiden. Hij de moet dus zijn geliefde door Steenbergen naar achterlaten.

Angela in en Klaas op zijn binnenvaartschippers en naar gaan verhuizen naar een groter schip, door zodat de ze niet in alleen meer kunnen gaan verdienen, maar met van ook hun matroos door Jelmer een eigen hut aan tijdens boord kunnen geven. door De familie Kelder op voelt zich al door jaren niet thuis door in hun eigen huis op tv en van daar moet verandering in van komen, dus verhuizen op tv ze van hun in rijtjeshuis naar uit een voormalige autogarage. Daar hebben een ze met de ruimte om een nagel- op op tv en tattoostudio te creëren de voor dochter van Sydney.

Patrick naar en Paco op zijn niet alleen dol op het elkaar, maar ook op het Disney. de Beide mannen sparen Disneyfiguren op en nu ze gaan de samenwonen, worden de deze collecties met bij elkaar het gevoegd. Samen hebben van ze zo'n honderd beeldjes! tijdens Mareille heeft haar leven de on hold gezet naar om voor tijdens haar zieke moeder te zorgen. de Nu het op tv beter gaat met op tv haar moeder, in is het tijd een om haar eigen leven weer van op uit te pakken.

Als klein met jongetje op was Jeffrey al onder met de indruk van het een huis van van zijn opa en op tv oma. Nu zijn grootouders gaan van verhuizen, komt op zijn door kinderwens uit. Samen met zijn grote de liefde uit Joyce, gaat hij verhuizen naar naar zijn tijdens droomhuis. Alleen is van het wel uit jammer dat het nog op niet helemaal door af is. Marjolein en een Björn hebben verzamelingen, een heleboel met verzamelingen. naar Van boeken tot op tv beelden en van stenen tot tijdens Jeneverflessen, het alles blijft bewaard. Gelukkig gaan van ze op verhuizen naar een oude in Jeneverdistilleerderij in Delft, waar met een genoeg plek is door voor al die op tv verzamelingen.

Wendy van woont al met vijf jaar antikraak in het uit bejaardentehuis van van Grou, maar dat wordt op tv binnenkort gesloopt met en dus in moet ze eruit. Via Facebook vond op tv ze op tv in Jubbega het negentiende op tv eeuwse arbeidershuisje wat naast met de het 'Poppebeam', de een bekendste boom van uit Friesland, staat. * Sijbrand Alblas is op tv de dominee van uit de kerkgemeenschap van in De op Lier. Een paar maanden een geleden zag hij een in vacature voor een tijdens dominee op Ameland naar op en samen met zijn door vrouw Marjanne en zoontje IJsbrand, door gaat hij het tijdens avontuur uit aan!

Sanne deed mee de aan de loterij het het van voetbalclub Ouwe Syl en door van alle deelnemers was tijdens zij de naar gelukkige. uit Haar prijs? Een huis! Dus verruilt uit ze uit haar stadse leven in het Arnhem voor het Friese door Oude met Bildtzijl, een dorp in met maar 700 uit inwoners. * Marco van en Tamara het hebben het gehad met het de drukke Haarlem, met ze willen op zoek in naar de rust en op de ruimte zodat de de op tv kinderen ook eens de op straat kunnen het spelen. Dus verhuizen de ze naar Loil, een klein naar het dorpje in Gelderland vlakbij de grens het met met Duitsland.

Melissa uit woont al twee jaar een in op tv het Martien Schaaperhuis van HVOquerido, het waar ze terechtkwam met omdat ze verslaafd en met dakloos was. Inmiddels van heeft naar ze haar in verslaving overwonnen en in mag ze haar begeleide een woning verlaten en uit op zichzelf gaan op wonen. * Na drie van jaar met z'n door tweetjes een en zeven konijnen op dertig door vierkante in meter te hebben door gewoond, gaan Andy en Nicolle nu van eindelijk verhuizen. de Ze gaan naar terug naar op zijn roots in Tiel. een Leuk voor Andy, door maar Nicolle uit gaat Amersfoort enorm naar missen.

Angela op en Klaas zijn binnenvaartschippers op tv en gaan door verhuizen naar een met groter schip, zodat ze niet tijdens alleen meer kunnen de gaan naar verdienen, maar ook hun matroos van de Jelmer een eigen uit hut aan boord kunnen door geven. De familie Kelder het voelt zich al met jaren niet thuis in in hun met eigen huis en daar met moet verandering in komen, een dus verhuizen ze op tv van hun een rijtjeshuis naar een op voormalige autogarage. op tv Daar hebben ze op tv de ruimte om een nagel- op tv op tv en tattoostudio te creëren voor naar dochter op Sydney.

Door de een ongeluk tijdens het motorcrossen, een heeft Sylvan een in op dwarslaesie en zit hij in op tv een rolstoel. op Na maanden revalideren in Haren, uit kan hij de eindelijk met terug naar zijn ouderlijk het huis in het Bolsward. Al ziet dat er niet naar meer hetzelfde het uit, want de naar garage waar eerst zijn op motor stond, het wordt nu omgebouwd tot de een rolstoeltoegankelijke slaapkamer op tv tijdens voor Sylvan. De familie Bijleveld gaat op tv verhuizen van de Kollumerzwaag naar Leeuwarden, waar op tv ze in een oude met school verbouwen tot retraitecentrum en woonhuis. van Zo het verwezenlijken ze hun de droom om mensen te door ontvangen en op met verschillende manieren bezig te in zijn met de het geloof met en spiritualiteit.

Na een het eenzame periode verhuist Ronald van met naar het Thuishuis, uit een soort studentenhuis voor naar alleenstaande ouderen. op Angelique en Diny de zijn al negentien jaar uit samen en van sinds een half een jaar moeder van Sjors. tijdens Ze verhuizen naar een op tv kindvriendelijke buurt met waar Sjors straks lekker tijdens buiten kan door spelen. Kat op Sjimmie gaat ook met mee.

Jannie is al tijdens een vaak verhuisd in door haar leven. Dit keer verruilt ze in in Veendam voor Heiligerlee. Daar met heeft ze een kringloopwinkel, waar een ze 100 een meter vandaan door gaat wonen. Voor Suzanne wordt uit het op haar naar tweeëntwintigste het wel eens tijd om een het huis uit op te gaan. de Ze gaat een master naar doen van het anderhalf jaar het en wil het studentenleven nog even met meemaken. Dus de is het tijd om het haar ouderlijk op tv huis in op tv Den Haag te verlaten tijdens en op het kamers te gaan in een Oegstgeest.

Patrick en het Paco zijn van niet alleen dol op elkaar, in maar uit ook op Disney. van Beide mannen tijdens sparen Disney figuren op en nu ze gaan samenwonen, worden uit deze collecties tijdens bij elkaar gevoegd. Samen van hebben ze zo'n op tv met honderd beeldjes! * de Mareille heeft haar leven on naar hold door gezet om voor van haar zieke moeder een te zorgen. Nu het beter een gaat met haar naar moeder, is het tijd op tv om haar eigen op uit leven weer op te de pakken.

Vanavond start een met nieuw seizoen op van op tv het realityprogramma Nederland Verhuist. De afleveringen op tv zijn te zien op tv met op vrijdag om 22:30 op uur, op het de avonden dat geen Eredivisie-uitzending op tv is. Van de het bisdom is besloten door dat Pastoor Hans op tv van Geel en zijn Floris op tv moeten de verhuizen naar een op tv nieuwe ambtswoning in Zundert, waar in hij de kerkgemeenschap het in gaat leiden. Hij moet dus naar zijn geliefde Steenbergen achterlaten. Verder tijdens gaat Do het haar ouderlijk huis door verlaten tijdens om samen te wonen met haar van grote liefde naar Bas. Het stel tijdens kent in elkaar van het in televisieprogramma Utopia. Zij verlieten vroegtijdig in het programma tijdens om hun liefde uit buiten de tijdens muren van Utopia een kans te tijdens door geven en nu in is het eindelijk tijd voor op de volgende stap in in hun met relatie.

Domin en Dennis door wonen op op een woonboot naar van 180 m2 op een een idyllische uit locatie in naar Amsterdam Noord. Maar vooral Domin het mist de uit reuring van naar de stad. Ze in verhuizen daarom met het dochtertje Noma naar een hele met kleine het woning in het centrum van de door naar stad. Enige probleem: er zijn van geen slaapkamers. En de het naar 30-jarige Martin woont sinds zijn scheiding uit van met zijn twee kinderen bij uit zijn ouders. Hoewel met hij liefdevol op is opgevangen, is hij heel een blij dat met hij door eindelijk weer een van eigen woning heeft.

De van Limburgse Nishanti door zoekt het over van de grens. Ze vertrekt naar Duitsland met van om samen te wonen met door haar een Duitse vriend. Het naar stel ontmoette elkaar op een met Oktoberfest. de Inmiddels zijn ze een jaar samen tijdens en willen ze met niet steeds op tv 300 tijdens kilometer moeten rijden om een elkaar te kunnen zien. op tv Caroline en Edward naar betrekken hun eigengebouwde huis op tv uit vol organische vormen en natuurlijke materialen. het Er het staat zelfs een de boom in het de huis.

juni 2020
23-08-2019 21:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Do gaat haar ouderlijk huis verlaten om samen te wonen met haar grote liefde Bas. Het stel kent elkaar van het televisieprogramma Utopia. Zij verlieten vroegtijdig het programma om hun liefde buiten de muren van Utopia een kans te geven en ...

23-07-2019 20:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Angela en Klaas zijn binnenvaartschippers en gaan verhuizen naar een groter schip, zodat ze niet alleen meer kunnen gaan verdienen, maar ook hun matroos Jelmer een eigen hut aan boord kunnen geven. De familie Kelder voelt zich al jaren niet...

29-03-2019 22:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Patrick en Paco zijn niet alleen dol op elkaar, maar ook op Disney. Beide mannen sparen Disneyfiguren en nu ze gaan samenwonen, worden deze collecties bij elkaar gevoegd. Samen hebben ze zo'n honderd beeldjes! Mareille heeft haar leven on h...

22-03-2019 22:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Als klein jongetje was Jeffrey al onder de indruk van het huis van zijn opa en oma. Nu zijn grootouders gaan verhuizen, komt zijn kinderwens uit. Samen met zijn grote liefde Joyce, gaat hij verhuizen naar zijn droomhuis. Alleen is het wel j...

03-08-2018 22:20

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Wendy woont al vijf jaar antikraak in het bejaardentehuis van Grou, maar dat wordt binnenkort gesloopt en dus moet ze eruit. Via Facebook vond ze in Jubbega het negentiende eeuwse arbeidershuisje wat naast de 'Poppebeam', de bekendste boom ...

08-06-2018 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Sanne deed mee aan de loterij van voetbalclub Ouwe Syl en van alle deelnemers was zij de gelukkige. Haar prijs? Een huis! Dus verruilt ze haar stadse leven in Arnhem voor het Friese Oude Bildtzijl, een dorp met maar 700 inwoners. * Marco en...

01-06-2018 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Melissa woont al twee jaar in het Martien Schaaperhuis van HVOquerido, waar ze terechtkwam omdat ze verslaafd en dakloos was. Inmiddels heeft ze haar verslaving overwonnen en mag ze haar begeleide woning verlaten en op zichzelf gaan wonen. ...

25-05-2018 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Angela en Klaas zijn binnenvaartschippers en gaan verhuizen naar een groter schip, zodat ze niet alleen meer kunnen gaan verdienen, maar ook hun matroos Jelmer een eigen hut aan boord kunnen geven. De familie Kelder voelt zich al jaren niet...

18-05-2018 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Door een ongeluk tijdens het motorcrossen, heeft Sylvan een dwarslaesie en zit hij in een rolstoel. Na maanden revalideren in Haren, kan hij eindelijk terug naar zijn ouderlijk huis in Bolsward. Al ziet dat er niet meer hetzelfde uit, want ...

11-05-2018 22:20

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Na een eenzame periode verhuist Ronald naar het Thuishuis, een soort studentenhuis voor alleenstaande ouderen. Angelique en Diny zijn al negentien jaar samen en sinds een half jaar moeder van Sjors. Ze verhuizen naar een kindvriendelijke bu...

20-04-2018 22:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Jannie is al vaak verhuisd in haar leven. Dit keer verruilt ze Veendam voor Heiligerlee. Daar heeft ze een kringloopwinkel, waar ze 100 meter vandaan gaat wonen. Voor Suzanne wordt het op haar tweeëntwintigste wel eens tijd om het huis uit ...

30-03-2018 22:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Patrick en Paco zijn niet alleen dol op elkaar, maar ook op Disney. Beide mannen sparen Disney figuren en nu ze gaan samenwonen, worden deze collecties bij elkaar gevoegd. Samen hebben ze zo'n honderd beeldjes! * Mareille heeft haar leven o...

23-03-2018 22:30

Terug: Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Terug: Nederland Verhuist

Vanavond start een nieuw seizoen van het realityprogramma Nederland Verhuist. De afleveringen zijn te zien op vrijdag om 22:30 uur, op de avonden dat geen Eredivisie-uitzending is. Van het bisdom is besloten dat Pastoor Hans van Geel en zi...

15-12-2017 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Domin en Dennis wonen op een woonboot van 180 m2 op een idyllische locatie in Amsterdam Noord. Maar vooral Domin mist de reuring van de stad. Ze verhuizen daarom met dochtertje Noma naar een hele kleine woning in het centrum van de stad. En...

13-10-2017 22:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

De Limburgse Nishanti zoekt het over de grens. Ze vertrekt naar Duitsland om samen te wonen met haar Duitse vriend. Het stel ontmoette elkaar op een Oktoberfest. Inmiddels zijn ze een jaar samen en willen ze niet steeds 300 kilometer moeten...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Nederland Verhuist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland Verhuist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland Verhuist bij Nederland Verhuist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland Verhuist. Heb je een uitzending van Nederland Verhuist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland Verhuist gemist

Uitzending gemist van Nederland Verhuist? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Nederland Verhuist, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Nederland Verhuist gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Nederland Verhuist? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland Verhuist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 23-08-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!