Programma gemist?

Patrick met en Paco zijn niet alleen naar een dol op elkaar, van maar ook op Disney. Beide mannen op de sparen Disneyfiguren en met nu ze gaan samenwonen, het worden deze collecties door bij elkaar door gevoegd. Samen hebben ze zo'n het honderd beeldjes! Mareille heeft uit haar leven het on hold gezet het om voor haar door zieke moeder te van zorgen. de Nu het beter gaat op tv met haar op tv moeder, is het tijd om de haar eigen naar leven weer tijdens op te pakken.

Als klein in jongetje was Jeffrey het al onder op de indruk van het de huis van een zijn opa met en oma. Nu zijn op tv grootouders gaan verhuizen, komt naar zijn kinderwens met uit. Samen met met zijn grote liefde Joyce, op gaat door hij verhuizen naar zijn droomhuis. in Alleen is met het wel jammer dat een het nog niet helemaal tijdens af is. Marjolein op tv en van Björn hebben verzamelingen, een heleboel van verzamelingen. Van boeken in tot beelden op tv en naar van stenen tot van Jeneverflessen, alles blijft in bewaard. Gelukkig gaan ze verhuizen naar op tv een oude het Jeneverdistilleerderij in Delft, uit waar genoeg plek is in met voor al die naar verzamelingen.

Wendy woont op al vijf een jaar antikraak tijdens in het bejaardentehuis van de Grou, maar dat wordt binnenkort naar gesloopt en dus op moet ze een eruit. Via in Facebook vond ze de in Jubbega het het negentiende eeuwse arbeidershuisje wat tijdens naast de met 'Poppebeam', de bekendste boom het van Friesland, staat. * op tv Sijbrand van Alblas is op tv de dominee van de kerkgemeenschap in het De naar Lier. Een paar maanden geleden uit zag op hij een vacature voor een de naar dominee op Ameland en samen met op zijn uit vrouw Marjanne en zoontje IJsbrand, in gaat hij het de avontuur tijdens aan!

Sanne van deed mee aan de loterij op tv van voetbalclub uit Ouwe Syl en uit van alle op deelnemers was zij de gelukkige. op Haar de prijs? Een huis! Dus door verruilt een ze haar stadse op leven in Arnhem in voor het Friese door Oude Bildtzijl, een het dorp met maar 700 inwoners. op tv * Marco en Tamara tijdens hebben het gehad van met het drukke naar door Haarlem, ze willen op zoek op naar op de rust en de ruimte op zodat de met kinderen ook door eens op straat naar kunnen spelen. Dus verhuizen van ze naar Loil, een klein naar dorpje naar in Gelderland met vlakbij de grens met door Duitsland.

Melissa de woont al twee jaar tijdens in het Martien door Schaaperhuis van HVOquerido, waar door ze terechtkwam de omdat ze verslaafd de en dakloos was. Inmiddels op tv tijdens heeft ze haar naar verslaving overwonnen en mag ze tijdens haar begeleide met woning verlaten en op een zichzelf gaan wonen. * de met Na drie jaar met naar z'n tweetjes en zeven op tv konijnen op naar dertig vierkante meter te hebben met van gewoond, gaan Andy en in Nicolle nu eindelijk verhuizen. Ze tijdens gaan terug naar het zijn roots in in Tiel. Leuk voor in tijdens Andy, maar Nicolle gaat uit Amersfoort enorm door missen.

Angela en naar Klaas zijn naar binnenvaartschippers en gaan verhuizen naar van een groter schip, met zodat ze niet een naar alleen meer kunnen gaan tijdens verdienen, maar ook in hun matroos Jelmer tijdens een eigen hut aan in boord kunnen geven. van De familie Kelder voelt naar zich al jaren in niet thuis door in hun op eigen huis en op tv daar moet verandering op in komen, dus verhuizen op tv ze van de hun rijtjeshuis naar een voormalige tijdens autogarage. naar Daar hebben ze door de ruimte om een nagel- op tv en met tattoostudio te creëren op voor dochter de Sydney.

Door een ongeluk in tijdens op tv het motorcrossen, heeft een Sylvan een dwarslaesie en zit met van hij in een rolstoel. met Na maanden door revalideren in Haren, op kan hij eindelijk terug naar de zijn ouderlijk huis in met Bolsward. Al ziet uit in dat er niet van meer hetzelfde uit, want de het garage waar eerst van zijn motor met stond, wordt nu uit omgebouwd tot naar een rolstoeltoegankelijke slaapkamer tijdens voor Sylvan. De familie naar Bijleveld gaat op verhuizen van Kollumerzwaag naar Leeuwarden, van waar ze op een oude school verbouwen tot naar retraitecentrum en woonhuis. tijdens Zo door verwezenlijken ze hun droom het om mensen te door ontvangen en op door verschillende manieren uit bezig te zijn met op het geloof en tijdens spiritualiteit.

Na tijdens een eenzame periode het verhuist Ronald naar het het Thuishuis, uit een soort studentenhuis voor alleenstaande ouderen. tijdens Angelique naar en Diny zijn al negentien tijdens door jaar samen en sinds op tv een half jaar moeder van in Sjors. Ze verhuizen met tijdens naar een kindvriendelijke de buurt waar Sjors straks van lekker buiten kan spelen. op tv Kat Sjimmie in gaat ook naar mee.

Jannie met is al vaak verhuisd de in haar leven. op tv Dit keer verruilt de ze Veendam voor van Heiligerlee. een Daar heeft ze een kringloopwinkel, de waar ze 100 een meter vandaan gaat het wonen. door Voor Suzanne wordt het op tv op haar tweeëntwintigste wel eens in tijd door om het het huis uit te gaan. Ze gaat op tv op tv een master doen van anderhalf van jaar en wil op het studentenleven nog van even meemaken. Dus door is uit het tijd om haar het ouderlijk huis in Den Haag uit te verlaten op tv en op kamers te tijdens gaan in van Oegstgeest.

Patrick en met Paco zijn niet alleen in dol op elkaar, in maar ook op een Disney. Beide door mannen sparen Disney figuren uit in en nu ze gaan de samenwonen, worden deze collecties in bij elkaar gevoegd. uit Samen hebben ze zo'n een van honderd beeldjes! * Mareille het heeft haar leven door on hold gezet om de voor op haar zieke moeder te uit zorgen. Nu het het beter gaat het met haar moeder, is het tijd van om haar eigen in leven weer een op tijdens te pakken.

Vanavond start tijdens een nieuw seizoen van van het een realityprogramma Nederland Verhuist. naar De afleveringen zijn te zien het op vrijdag het om 22:30 door uur, op de avonden van dat geen Eredivisie-uitzending is. Van op het bisdom een is besloten dat op Pastoor de Hans van Geel het en zijn Floris moeten verhuizen het naar een nieuwe ambtswoning op uit in Zundert, waar de hij de kerkgemeenschap gaat leiden. Hij uit moet dus zijn een geliefde Steenbergen achterlaten. Verder op de gaat Do haar door ouderlijk huis verlaten in om samen te wonen met haar in uit grote liefde Bas. Het op tv stel kent tijdens elkaar van het televisieprogramma Utopia. de Zij verlieten vroegtijdig een het programma om hun op liefde buiten een de muren van Utopia de een kans te het geven op tv en nu is het eindelijk naar de tijd voor de volgende stap door in hun het relatie.

Domin op en Dennis wonen op van een woonboot van 180 op uit m2 op een naar idyllische locatie in Amsterdam Noord. met Maar vooral uit Domin mist de reuring de van de stad. Ze in verhuizen daarom met van dochtertje Noma in naar een hele kleine met woning van in het centrum met van de stad. Enige probleem: met er uit zijn geen slaapkamers. het En de 30-jarige Martin het woont sinds zijn van scheiding met zijn twee van kinderen tijdens bij zijn ouders. Hoewel hij op liefdevol is tijdens opgevangen, is hij met heel blij dat hij de door eindelijk weer een eigen met woning heeft.

De uit Limburgse Nishanti zoekt het over op tv de grens. Ze naar vertrekt naar met Duitsland om samen door te wonen tijdens met haar Duitse vriend. de Het stel op ontmoette elkaar op een Oktoberfest. door Inmiddels zijn ze de een een jaar samen en willen naar ze niet steeds 300 van kilometer moeten rijden met om elkaar op tv te kunnen zien. van Caroline en Edward uit betrekken hun eigengebouwde huis door in vol organische vormen en natuurlijke materialen. op tv Er staat naar zelfs een boom in een het op huis.

Evert Jan de en Joyce verhuizen van met hun kinderen naar in een hele bijzondere het woning. Ze kochten op tv een vrachtschip wat uit ze door verbouwden tot woonschip. Evert de Jan maakte heel wat de ritjes naar in de werf in Harlingen een om aan het het schip t de klussen, maar een nu kan op tv hij zijn huis op eindelijk naar Amsterdam op varen. Linda neemt rigoureuze een stappen. Ze in maakt haar relatie uit. Klaar voor van op een nieuwe start in een naar nieuw van huis.

Sverre het maakt zijn droom waar. de Hij een gaat samenwonen met zijn liefje. door Hij heeft helaas uit geen de tijd te verliezen want hij tijdens is ongeneeslijk ziek. Agnes met maakt door na een scheiding een uit nieuwe start op tv met haar drie dochters. uit Ze verhuizen naar een op tv andere op woning.

juli 2019
29-03-2019 22:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Patrick en Paco zijn niet alleen dol op elkaar, maar ook op Disney. Beide mannen sparen Disneyfiguren en nu ze gaan samenwonen, worden deze collecties bij elkaar gevoegd. Samen hebben ze zo'n honderd beeldjes! Mareille heeft haar leven on h...

22-03-2019 22:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Als klein jongetje was Jeffrey al onder de indruk van het huis van zijn opa en oma. Nu zijn grootouders gaan verhuizen, komt zijn kinderwens uit. Samen met zijn grote liefde Joyce, gaat hij verhuizen naar zijn droomhuis. Alleen is het wel j...

03-08-2018 22:20

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Wendy woont al vijf jaar antikraak in het bejaardentehuis van Grou, maar dat wordt binnenkort gesloopt en dus moet ze eruit. Via Facebook vond ze in Jubbega het negentiende eeuwse arbeidershuisje wat naast de 'Poppebeam', de bekendste boom ...

08-06-2018 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Sanne deed mee aan de loterij van voetbalclub Ouwe Syl en van alle deelnemers was zij de gelukkige. Haar prijs? Een huis! Dus verruilt ze haar stadse leven in Arnhem voor het Friese Oude Bildtzijl, een dorp met maar 700 inwoners. * Marco en...

01-06-2018 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Melissa woont al twee jaar in het Martien Schaaperhuis van HVOquerido, waar ze terechtkwam omdat ze verslaafd en dakloos was. Inmiddels heeft ze haar verslaving overwonnen en mag ze haar begeleide woning verlaten en op zichzelf gaan wonen. ...

25-05-2018 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Angela en Klaas zijn binnenvaartschippers en gaan verhuizen naar een groter schip, zodat ze niet alleen meer kunnen gaan verdienen, maar ook hun matroos Jelmer een eigen hut aan boord kunnen geven. De familie Kelder voelt zich al jaren niet...

18-05-2018 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Door een ongeluk tijdens het motorcrossen, heeft Sylvan een dwarslaesie en zit hij in een rolstoel. Na maanden revalideren in Haren, kan hij eindelijk terug naar zijn ouderlijk huis in Bolsward. Al ziet dat er niet meer hetzelfde uit, want ...

11-05-2018 22:20

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Na een eenzame periode verhuist Ronald naar het Thuishuis, een soort studentenhuis voor alleenstaande ouderen. Angelique en Diny zijn al negentien jaar samen en sinds een half jaar moeder van Sjors. Ze verhuizen naar een kindvriendelijke bu...

20-04-2018 22:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Jannie is al vaak verhuisd in haar leven. Dit keer verruilt ze Veendam voor Heiligerlee. Daar heeft ze een kringloopwinkel, waar ze 100 meter vandaan gaat wonen. Voor Suzanne wordt het op haar tweeëntwintigste wel eens tijd om het huis uit ...

30-03-2018 22:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Patrick en Paco zijn niet alleen dol op elkaar, maar ook op Disney. Beide mannen sparen Disney figuren en nu ze gaan samenwonen, worden deze collecties bij elkaar gevoegd. Samen hebben ze zo'n honderd beeldjes! * Mareille heeft haar leven o...

23-03-2018 22:30

Terug: Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Terug: Nederland Verhuist

Vanavond start een nieuw seizoen van het realityprogramma Nederland Verhuist. De afleveringen zijn te zien op vrijdag om 22:30 uur, op de avonden dat geen Eredivisie-uitzending is. Van het bisdom is besloten dat Pastoor Hans van Geel en zi...

15-12-2017 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Domin en Dennis wonen op een woonboot van 180 m2 op een idyllische locatie in Amsterdam Noord. Maar vooral Domin mist de reuring van de stad. Ze verhuizen daarom met dochtertje Noma naar een hele kleine woning in het centrum van de stad. En...

13-10-2017 22:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

De Limburgse Nishanti zoekt het over de grens. Ze vertrekt naar Duitsland om samen te wonen met haar Duitse vriend. Het stel ontmoette elkaar op een Oktoberfest. Inmiddels zijn ze een jaar samen en willen ze niet steeds 300 kilometer moeten...

22-09-2017 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Evert Jan en Joyce verhuizen met hun kinderen naar een hele bijzondere woning. Ze kochten een vrachtschip wat ze verbouwden tot woonschip. Evert Jan maakte heel wat ritjes naar de werf in Harlingen om aan het schip t klussen, maar nu kan hi...

08-09-2017 22:20

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Sverre maakt zijn droom waar. Hij gaat samenwonen met zijn liefje. Hij heeft helaas geen tijd te verliezen want hij is ongeneeslijk ziek. Agnes maakt na een scheiding een nieuwe start met haar drie dochters. Ze verhuizen naar een andere won...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Nederland Verhuist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland Verhuist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland Verhuist bij Nederland Verhuist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland Verhuist. Heb je een uitzending van Nederland Verhuist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland Verhuist gemist

Uitzending gemist van Nederland Verhuist? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Nederland Verhuist, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Nederland Verhuist gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Nederland Verhuist? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland Verhuist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 29-03-2019 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord