Programma gemist?

Wendy de woont al vijf jaar antikraak op in het bejaardentehuis het van tijdens Grou, maar dat wordt binnenkort naar gesloopt met en dus moet op tv ze eruit. op tv Via Facebook vond ze in uit Jubbega het een negentiende eeuwse arbeidershuisje op tv wat naast de 'Poppebeam', het de bekendste boom van de van Friesland, staat. * een Sijbrand Alblas is de dominee van van op de kerkgemeenschap in De Lier. door Een paar maanden op tv geleden zag hij in een vacature voor door een dominee op tijdens Ameland en samen op tv met uit zijn vrouw Marjanne en zoontje uit IJsbrand, op gaat hij het avontuur tijdens aan!

Sanne naar deed mee aan de loterij op van voetbalclub in Ouwe Syl en van in alle deelnemers op was zij de de gelukkige. Haar prijs? Een op tv huis! Dus de verruilt ze haar met stadse leven in Arnhem door in voor het Friese een Oude Bildtzijl, een dorp met een maar 700 inwoners. met * op tv Marco en Tamara hebben naar het gehad met het drukke uit Haarlem, op ze willen op zoek naar van de rust en op tv naar de ruimte zodat de de kinderen ook door eens op straat kunnen spelen. Dus uit verhuizen de ze naar het Loil, een klein dorpje in Gelderland naar vlakbij een de grens met van Duitsland.

Melissa het woont al twee jaar door in het Martien Schaaperhuis een de van HVOquerido, waar ze terechtkwam een omdat ze verslaafd en een dakloos was. op Inmiddels heeft ze met haar door verslaving overwonnen en mag ze op tv haar begeleide woning met verlaten en in op zichzelf gaan wonen. * met Na drie een jaar met op tv z'n tweetjes op en zeven konijnen op dertig op tv vierkante meter van te hebben gewoond, een gaan Andy de en Nicolle nu eindelijk de verhuizen. Ze gaan terug met naar zijn het roots in Tiel. Leuk met voor tijdens Andy, maar Nicolle op tv gaat Amersfoort enorm naar missen.

Angela naar en Klaas zijn binnenvaartschippers en met op tv gaan verhuizen naar naar een groter schip, zodat ze niet het alleen meer kunnen in gaan verdienen, het maar tijdens ook hun matroos het Jelmer een eigen hut het aan boord kunnen geven. naar De in familie Kelder voelt met zich al jaren het niet thuis in tijdens hun eigen huis en daar naar moet verandering op in komen, dus verhuizen door ze van op tv hun rijtjeshuis een naar een voormalige autogarage. Daar op hebben ze het de ruimte om een nagel- op tv en van tattoostudio te creëren van voor dochter een Sydney.

Door een een ongeluk tijdens het uit motorcrossen, een heeft Sylvan een dwarslaesie en zit op tv hij naar in een de rolstoel. Na maanden revalideren op tv in Haren, een kan hij eindelijk terug naar een zijn ouderlijk huis in in Bolsward. Al ziet met dat er niet naar meer hetzelfde op uit, want de garage op tv waar eerst zijn met motor stond, wordt met het nu omgebouwd tot een rolstoeltoegankelijke tijdens slaapkamer in voor Sylvan. De familie het Bijleveld gaat verhuizen met van Kollumerzwaag naar door Leeuwarden, waar ze tijdens een oude school verbouwen op tv tot met retraitecentrum en woonhuis. Zo verwezenlijken ze op hun droom van om in mensen te ontvangen en op verschillende door manieren bezig te uit zijn met het naar tijdens geloof en spiritualiteit.

Na van een eenzame periode verhuist uit Ronald op naar het Thuishuis, een op soort studentenhuis voor alleenstaande ouderen. door Angelique met en Diny het zijn al negentien door jaar samen en sinds een de half een jaar moeder van met Sjors. Ze verhuizen van naar een kindvriendelijke buurt op waar Sjors straks lekker buiten met kan spelen. Kat naar Sjimmie gaat ook een van mee.

Jannie een is al vaak verhuisd in het haar leven. Dit met keer verruilt tijdens ze Veendam voor Heiligerlee. met Daar in heeft ze een een kringloopwinkel, waar in ze 100 meter vandaan gaat op wonen. tijdens Voor Suzanne wordt van het op haar tweeëntwintigste wel van eens tijd om het in huis uit te tijdens gaan. het Ze gaat een master een doen van anderhalf uit jaar en door wil het studentenleven het nog even in meemaken. Dus is tijdens het tijd om haar het ouderlijk huis in van Den Haag te op tv verlaten en op kamers te in gaan naar in Oegstgeest.

Patrick en tijdens Paco het zijn niet alleen dol de op elkaar, maar uit ook op Disney. Beide uit mannen sparen Disney de figuren en het nu ze tijdens gaan samenwonen, worden deze collecties van bij de elkaar gevoegd. Samen hebben ze een zo'n honderd in beeldjes! * op tv Mareille heeft haar leven on op hold gezet om naar voor haar zieke de moeder te door zorgen. Nu uit het beter gaat met haar op moeder, is het tijd het om haar eigen de leven op tv weer op te van pakken.

Vanavond van start een nieuw seizoen van van het realityprogramma naar Nederland van Verhuist. De afleveringen naar zijn te zien op vrijdag om naar 22:30 uur, op tv op de een avonden dat geen van Eredivisie-uitzending is. Van het bisdom is uit besloten dat op tv Pastoor Hans het van Geel en zijn een Floris moeten verhuizen een naar tijdens een nieuwe ambtswoning in Zundert, waar door hij de een kerkgemeenschap gaat leiden. Hij op moet de dus zijn in geliefde Steenbergen achterlaten. Verder gaat Do haar tijdens ouderlijk huis met verlaten om samen naar te wonen met op tv haar op grote liefde Bas. Het stel met kent elkaar van uit het televisieprogramma met Utopia. Zij verlieten vroegtijdig het van programma om hun in het liefde buiten de muren van de Utopia een op kans te geven naar en nu is het eindelijk tijdens tijd voor de op tv volgende door stap in hun een relatie.

Domin tijdens en Dennis wonen door op een de woonboot van 180 in m2 op een idyllische locatie in in een Amsterdam Noord. Maar vooral Domin mist een door de reuring van uit de stad. Ze verhuizen het daarom met van dochtertje Noma naar een hele kleine de woning door in het centrum op tv van de stad. Enige probleem: op er zijn de geen slaapkamers. En van de 30-jarige Martin woont met sinds uit zijn scheiding met zijn twee tijdens kinderen door bij zijn ouders. Hoewel tijdens hij liefdevol is door opgevangen, is in hij heel blij dat op tv hij eindelijk met weer een eigen op tv woning heeft.

De Limburgse op tv Nishanti zoekt op tv het over de grens. Ze tijdens vertrekt naar Duitsland naar om samen te het door wonen met haar Duitse vriend. op tv Het stel ontmoette elkaar door op een Oktoberfest. met Inmiddels uit zijn ze een jaar samen met en willen ze op het niet steeds 300 kilometer moeten uit rijden om elkaar te tijdens door kunnen zien. Caroline en in Edward betrekken hun eigengebouwde van huis vol organische tijdens vormen en op natuurlijke materialen. Er staat zelfs een een boom in van het in huis.

Evert Jan en van Joyce op tv verhuizen met hun kinderen naar tijdens een hele bijzondere tijdens woning. Ze kochten uit in een vrachtschip wat ze verbouwden tot van in woonschip. Evert Jan maakte in heel wat met ritjes naar de werf in Harlingen de om het aan het tijdens schip t klussen, maar het nu kan hij zijn huis in eindelijk naar Amsterdam uit varen. naar Linda neemt rigoureuze door stappen. Ze maakt op tv haar relatie in uit. Klaar voor een nieuwe start door in een door nieuw met huis.

Sverre maakt van zijn droom van waar. Hij gaat samenwonen uit met uit zijn liefje. Hij door heeft helaas geen tijd te verliezen een de want hij is ongeneeslijk uit ziek. Agnes maakt op na een door scheiding een nieuwe op start met haar drie dochters. Ze van verhuizen naar op een andere op woning.

De door Ierse Patrick en Johanne op tv verhuizen de as de van hun op tv overleden zoon Allan. door De Ierse Patrick de en Johanne verhuizen de op as de van hun overleden een zoon Allan. De watersporters de Irene en Martijn de bouwen in Didam door zelf hun eigen mini-huis, dat het ze straks uit met naar inboedel en al de verhuizen naar Zeeland.

januari 2019
03-08-2018 22:20

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Wendy woont al vijf jaar antikraak in het bejaardentehuis van Grou, maar dat wordt binnenkort gesloopt en dus moet ze eruit. Via Facebook vond ze in Jubbega het negentiende eeuwse arbeidershuisje wat naast de 'Poppebeam', de bekendste boom ...

08-06-2018 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Sanne deed mee aan de loterij van voetbalclub Ouwe Syl en van alle deelnemers was zij de gelukkige. Haar prijs? Een huis! Dus verruilt ze haar stadse leven in Arnhem voor het Friese Oude Bildtzijl, een dorp met maar 700 inwoners. * Marco en...

01-06-2018 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Melissa woont al twee jaar in het Martien Schaaperhuis van HVOquerido, waar ze terechtkwam omdat ze verslaafd en dakloos was. Inmiddels heeft ze haar verslaving overwonnen en mag ze haar begeleide woning verlaten en op zichzelf gaan wonen. ...

25-05-2018 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Angela en Klaas zijn binnenvaartschippers en gaan verhuizen naar een groter schip, zodat ze niet alleen meer kunnen gaan verdienen, maar ook hun matroos Jelmer een eigen hut aan boord kunnen geven. De familie Kelder voelt zich al jaren niet...

18-05-2018 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Door een ongeluk tijdens het motorcrossen, heeft Sylvan een dwarslaesie en zit hij in een rolstoel. Na maanden revalideren in Haren, kan hij eindelijk terug naar zijn ouderlijk huis in Bolsward. Al ziet dat er niet meer hetzelfde uit, want ...

11-05-2018 22:20

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Na een eenzame periode verhuist Ronald naar het Thuishuis, een soort studentenhuis voor alleenstaande ouderen. Angelique en Diny zijn al negentien jaar samen en sinds een half jaar moeder van Sjors. Ze verhuizen naar een kindvriendelijke bu...

20-04-2018 22:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Jannie is al vaak verhuisd in haar leven. Dit keer verruilt ze Veendam voor Heiligerlee. Daar heeft ze een kringloopwinkel, waar ze 100 meter vandaan gaat wonen. Voor Suzanne wordt het op haar tweeëntwintigste wel eens tijd om het huis uit ...

30-03-2018 22:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Patrick en Paco zijn niet alleen dol op elkaar, maar ook op Disney. Beide mannen sparen Disney figuren en nu ze gaan samenwonen, worden deze collecties bij elkaar gevoegd. Samen hebben ze zo'n honderd beeldjes! * Mareille heeft haar leven o...

23-03-2018 22:30

Terug: Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Terug: Nederland Verhuist

Vanavond start een nieuw seizoen van het realityprogramma Nederland Verhuist. De afleveringen zijn te zien op vrijdag om 22:30 uur, op de avonden dat geen Eredivisie-uitzending is. Van het bisdom is besloten dat Pastoor Hans van Geel en zi...

15-12-2017 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Domin en Dennis wonen op een woonboot van 180 m2 op een idyllische locatie in Amsterdam Noord. Maar vooral Domin mist de reuring van de stad. Ze verhuizen daarom met dochtertje Noma naar een hele kleine woning in het centrum van de stad. En...

13-10-2017 22:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

De Limburgse Nishanti zoekt het over de grens. Ze vertrekt naar Duitsland om samen te wonen met haar Duitse vriend. Het stel ontmoette elkaar op een Oktoberfest. Inmiddels zijn ze een jaar samen en willen ze niet steeds 300 kilometer moeten...

22-09-2017 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Evert Jan en Joyce verhuizen met hun kinderen naar een hele bijzondere woning. Ze kochten een vrachtschip wat ze verbouwden tot woonschip. Evert Jan maakte heel wat ritjes naar de werf in Harlingen om aan het schip t klussen, maar nu kan hi...

08-09-2017 22:20

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Sverre maakt zijn droom waar. Hij gaat samenwonen met zijn liefje. Hij heeft helaas geen tijd te verliezen want hij is ongeneeslijk ziek. Agnes maakt na een scheiding een nieuwe start met haar drie dochters. Ze verhuizen naar een andere won...

19-12-2016 19:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

De Ierse Patrick en Johanne verhuizen de as van hun overleden zoon Allan. De Ierse Patrick en Johanne verhuizen de as van hun overleden zoon Allan. De watersporters Irene en Martijn bouwen in Didam zelf hun eigen mini-huis, dat ze straks me...

Nederland Verhuist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland Verhuist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland Verhuist bij Nederland Verhuist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland Verhuist. Heb je een uitzending van Nederland Verhuist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland Verhuist gemist

Uitzending gemist van Nederland Verhuist? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Nederland Verhuist, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Nederland Verhuist gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Nederland Verhuist? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland Verhuist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 03-08-2018 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord