Programma gemist?

Do uit gaat haar op tv ouderlijk huis verlaten om samen in te tijdens wonen met haar grote liefde Bas. op uit Het stel kent elkaar van uit het televisieprogramma Utopia. Zij uit het verlieten vroegtijdig het programma om hun door liefde het buiten de muren naar van Utopia van een kans te geven en nu door is het eindelijk het tijd voor door de volgende naar stap in met hun relatie. * Van het door bisdom is besloten op dat pastoor Hans van van Geel in en zijn Floris moeten met verhuizen naar naar een nieuwe ambtswoning in met Zundert, waar van hij de kerkgemeenschap gaat met leiden. Hij moet dus tijdens zijn geliefde op tv Steenbergen tijdens achterlaten.

Angela en tijdens Klaas zijn binnenvaartschippers en een gaan verhuizen naar de een groter schip, door in zodat ze niet alleen meer naar kunnen het gaan verdienen, maar ook hun in matroos een Jelmer een eigen van hut aan boord kunnen geven. De een familie Kelder van voelt zich al jaren in niet thuis uit in hun naar eigen huis en daar met moet verandering in op komen, met dus verhuizen ze van hun van rijtjeshuis door naar een voormalige autogarage. Daar hebben een ze naar de ruimte om een nagel- het en tattoostudio te in creëren naar voor dochter de Sydney.

Patrick en met Paco zijn niet alleen het dol in op elkaar, maar ook op uit uit Disney. Beide mannen sparen door Disneyfiguren en nu op ze gaan samenwonen, worden uit deze tijdens collecties bij elkaar gevoegd. van Samen hebben ze zo'n in honderd beeldjes! een Mareille heeft haar leven on door hold gezet de om voor haar zieke met moeder te een zorgen. Nu het beter het tijdens gaat met haar moeder, op is het tijd om haar naar van eigen leven weer op te van pakken.

Als klein jongetje op was Jeffrey al in onder de tijdens indruk van het op tv huis van van zijn opa de en oma. Nu zijn grootouders tijdens gaan verhuizen, komt zijn naar kinderwens uit. Samen een met zijn door grote liefde Joyce, uit gaat hij verhuizen door naar tijdens zijn droomhuis. Alleen is het het wel jammer dat van het nog niet helemaal op tv af naar is. Marjolein en Björn het hebben verzamelingen, een een heleboel op tv verzamelingen. Van boeken tot door beelden en op tv van stenen tot met Jeneverflessen, alles blijft bewaard. Gelukkig gaan de ze verhuizen op naar een tijdens oude Jeneverdistilleerderij in Delft, waar door genoeg plek is op voor al die een het verzamelingen.

Wendy op tv woont al vijf jaar antikraak een in het op bejaardentehuis van Grou, maar tijdens tijdens dat wordt binnenkort gesloopt en dus een uit moet ze eruit. met Via Facebook vond ze in in Jubbega het tijdens negentiende eeuwse tijdens arbeidershuisje wat naast op tv de 'Poppebeam', de bekendste boom van in tijdens Friesland, staat. * Sijbrand Alblas is een in de dominee van de kerkgemeenschap op in op De Lier. Een paar van maanden geleden zag hij het een vacature voor een in dominee op Ameland in door en samen met zijn uit vrouw Marjanne en door zoontje IJsbrand, door gaat hij het avontuur in aan!

Sanne het deed mee aan de op tv loterij het van voetbalclub Ouwe Syl tijdens en van alle het deelnemers was zij een de gelukkige. Haar de prijs? Een huis! door Dus verruilt ze haar naar stadse van leven in Arnhem voor met het Friese op tv Oude Bildtzijl, een de dorp met maar 700 inwoners. de * Marco en Tamara het hebben in het gehad met het in drukke Haarlem, ze willen het in op zoek naar op tv de rust en de ruimte een zodat de op kinderen ook eens op straat op tv tijdens kunnen spelen. Dus verhuizen ze op tv naar Loil, een naar klein dorpje door in Gelderland vlakbij de naar grens de met Duitsland.

Melissa woont al in twee jaar tijdens in het Martien Schaaperhuis van met van HVOquerido, waar in ze terechtkwam omdat ze verslaafd en het dakloos was. naar Inmiddels heeft ze een haar verslaving overwonnen en de mag ze haar het begeleide uit woning verlaten en op zichzelf op tv gaan door wonen. * Na drie door jaar door met z'n tweetjes en zeven naar konijnen op dertig van vierkante het meter te hebben naar gewoond, gaan Andy en Nicolle nu door eindelijk uit verhuizen. Ze gaan tijdens terug naar zijn op tv roots in Tiel. op Leuk voor Andy, uit maar Nicolle gaat Amersfoort enorm op tv uit missen.

Angela uit en Klaas uit zijn binnenvaartschippers en gaan verhuizen naar een een met groter schip, zodat ze niet in alleen meer kunnen in uit gaan verdienen, maar ook de hun matroos Jelmer een eigen op hut de aan boord kunnen geven. de De tijdens familie Kelder voelt zich al een jaren naar niet thuis in hun van eigen huis en daar moet tijdens tijdens verandering in komen, dus door verhuizen ze van hun op tv rijtjeshuis naar een het voormalige autogarage. Daar uit hebben ze de tijdens ruimte om een nagel- op tv en tattoostudio met te creëren voor op tv dochter een Sydney.

Door naar een ongeluk tijdens het in motorcrossen, heeft Sylvan een tijdens dwarslaesie en zit met hij de in een rolstoel. Na maanden naar door revalideren in Haren, kan uit hij eindelijk terug naar zijn naar ouderlijk op huis in Bolsward. op tv Al ziet dat het er niet de meer hetzelfde uit, want de garage met waar naar eerst zijn motor stond, wordt op tv nu omgebouwd in tot een een rolstoeltoegankelijke slaapkamer voor Sylvan. De op tv familie naar Bijleveld gaat verhuizen van in Kollumerzwaag naar een Leeuwarden, waar met ze een oude school uit verbouwen tot retraitecentrum en woonhuis. het Zo verwezenlijken ze in hun droom om tijdens met mensen te ontvangen en op verschillende met manieren met bezig te zijn met het het geloof en door spiritualiteit.

Na een eenzame op tv periode verhuist Ronald het naar het het Thuishuis, een soort studentenhuis tijdens voor alleenstaande ouderen. op tv Angelique en naar Diny de zijn al negentien jaar samen en de sinds een van half jaar moeder van op Sjors. uit Ze verhuizen naar naar een kindvriendelijke buurt het waar Sjors straks lekker door buiten kan spelen. een Kat de Sjimmie gaat ook op tv mee.

Jannie op tv is al vaak verhuisd in uit het haar leven. Dit keer verruilt een ze Veendam voor op Heiligerlee. een Daar heeft ze een kringloopwinkel, de waar ze op 100 meter naar vandaan gaat wonen. Voor Suzanne wordt op tv het op tijdens haar naar tweeëntwintigste wel eens tijd om met het huis tijdens uit te op gaan. Ze gaat een master doen in van anderhalf jaar tijdens en van wil het op tv studentenleven nog even op meemaken. Dus is op het tijd om haar ouderlijk huis een in Den op tv Haag te verlaten en naar op kamers met te gaan in tijdens Oegstgeest.

Patrick en Paco een zijn met niet alleen op tv dol op elkaar, in maar ook op Disney. Beide op tv mannen sparen Disney op tv figuren en nu in ze gaan samenwonen, worden door deze uit collecties bij elkaar gevoegd. naar Samen hebben ze zo'n een honderd beeldjes! * door Mareille heeft met haar leven naar on hold gezet om door voor haar zieke op moeder met te zorgen. Nu naar het beter gaat met haar moeder, naar is het tijd van om een haar eigen leven weer op tv op te van pakken.

Vanavond start de een een nieuw seizoen van op tv het realityprogramma Nederland Verhuist. De afleveringen uit zijn tijdens te zien op op vrijdag om 22:30 uur, op tijdens de avonden tijdens dat geen het Eredivisie-uitzending is. Van het bisdom op is besloten dat op tv Pastoor tijdens Hans van Geel en zijn tijdens Floris moeten van verhuizen naar een nieuwe ambtswoning op tv in Zundert, waar naar in hij de kerkgemeenschap gaat leiden. Hij in op moet dus zijn geliefde Steenbergen achterlaten. Verder op op tv gaat Do haar ouderlijk tijdens huis verlaten om samen op te een wonen met haar grote het liefde Bas. Het de stel kent elkaar met van het televisieprogramma Utopia. Zij tijdens verlieten vroegtijdig het met programma om hun met liefde buiten de naar door muren van Utopia op tv een kans te geven en op nu is met het eindelijk tijd voor een de volgende op stap in hun de relatie.

Domin en Dennis de van wonen op een woonboot van op 180 naar m2 op een idyllische het locatie in in Amsterdam Noord. Maar op tv vooral Domin mist de door reuring van de stad. Ze met verhuizen daarom tijdens met dochtertje uit Noma naar een in hele kleine woning in het naar door centrum van de stad. Enige probleem: uit er op zijn geen slaapkamers. En de naar 30-jarige met Martin woont sinds van zijn scheiding de met zijn twee van kinderen bij zijn ouders. Hoewel van hij liefdevol in is opgevangen, naar is hij heel blij dat op hij eindelijk van weer een eigen woning naar heeft.

De Limburgse in Nishanti zoekt het over uit de grens. Ze naar vertrekt naar Duitsland op tv om door samen te wonen met haar van de Duitse vriend. Het uit stel ontmoette elkaar op een Oktoberfest. tijdens Inmiddels zijn ze op een jaar samen in en tijdens willen ze niet steeds naar 300 kilometer moeten rijden door om door elkaar te kunnen met zien. Caroline en uit Edward betrekken hun eigengebouwde een huis vol organische vormen naar tijdens en natuurlijke materialen. Er staat zelfs op tv een met boom in op tv het huis.

oktober 2019
23-08-2019 21:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Do gaat haar ouderlijk huis verlaten om samen te wonen met haar grote liefde Bas. Het stel kent elkaar van het televisieprogramma Utopia. Zij verlieten vroegtijdig het programma om hun liefde buiten de muren van Utopia een kans te geven en ...

23-07-2019 20:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Angela en Klaas zijn binnenvaartschippers en gaan verhuizen naar een groter schip, zodat ze niet alleen meer kunnen gaan verdienen, maar ook hun matroos Jelmer een eigen hut aan boord kunnen geven. De familie Kelder voelt zich al jaren niet...

29-03-2019 22:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Patrick en Paco zijn niet alleen dol op elkaar, maar ook op Disney. Beide mannen sparen Disneyfiguren en nu ze gaan samenwonen, worden deze collecties bij elkaar gevoegd. Samen hebben ze zo'n honderd beeldjes! Mareille heeft haar leven on h...

22-03-2019 22:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Als klein jongetje was Jeffrey al onder de indruk van het huis van zijn opa en oma. Nu zijn grootouders gaan verhuizen, komt zijn kinderwens uit. Samen met zijn grote liefde Joyce, gaat hij verhuizen naar zijn droomhuis. Alleen is het wel j...

03-08-2018 22:20

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Wendy woont al vijf jaar antikraak in het bejaardentehuis van Grou, maar dat wordt binnenkort gesloopt en dus moet ze eruit. Via Facebook vond ze in Jubbega het negentiende eeuwse arbeidershuisje wat naast de 'Poppebeam', de bekendste boom ...

08-06-2018 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Sanne deed mee aan de loterij van voetbalclub Ouwe Syl en van alle deelnemers was zij de gelukkige. Haar prijs? Een huis! Dus verruilt ze haar stadse leven in Arnhem voor het Friese Oude Bildtzijl, een dorp met maar 700 inwoners. * Marco en...

01-06-2018 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Melissa woont al twee jaar in het Martien Schaaperhuis van HVOquerido, waar ze terechtkwam omdat ze verslaafd en dakloos was. Inmiddels heeft ze haar verslaving overwonnen en mag ze haar begeleide woning verlaten en op zichzelf gaan wonen. ...

25-05-2018 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Angela en Klaas zijn binnenvaartschippers en gaan verhuizen naar een groter schip, zodat ze niet alleen meer kunnen gaan verdienen, maar ook hun matroos Jelmer een eigen hut aan boord kunnen geven. De familie Kelder voelt zich al jaren niet...

18-05-2018 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Door een ongeluk tijdens het motorcrossen, heeft Sylvan een dwarslaesie en zit hij in een rolstoel. Na maanden revalideren in Haren, kan hij eindelijk terug naar zijn ouderlijk huis in Bolsward. Al ziet dat er niet meer hetzelfde uit, want ...

11-05-2018 22:20

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Na een eenzame periode verhuist Ronald naar het Thuishuis, een soort studentenhuis voor alleenstaande ouderen. Angelique en Diny zijn al negentien jaar samen en sinds een half jaar moeder van Sjors. Ze verhuizen naar een kindvriendelijke bu...

20-04-2018 22:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Jannie is al vaak verhuisd in haar leven. Dit keer verruilt ze Veendam voor Heiligerlee. Daar heeft ze een kringloopwinkel, waar ze 100 meter vandaan gaat wonen. Voor Suzanne wordt het op haar tweeëntwintigste wel eens tijd om het huis uit ...

30-03-2018 22:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Patrick en Paco zijn niet alleen dol op elkaar, maar ook op Disney. Beide mannen sparen Disney figuren en nu ze gaan samenwonen, worden deze collecties bij elkaar gevoegd. Samen hebben ze zo'n honderd beeldjes! * Mareille heeft haar leven o...

23-03-2018 22:30

Terug: Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Terug: Nederland Verhuist

Vanavond start een nieuw seizoen van het realityprogramma Nederland Verhuist. De afleveringen zijn te zien op vrijdag om 22:30 uur, op de avonden dat geen Eredivisie-uitzending is. Van het bisdom is besloten dat Pastoor Hans van Geel en zi...

15-12-2017 22:25

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

Domin en Dennis wonen op een woonboot van 180 m2 op een idyllische locatie in Amsterdam Noord. Maar vooral Domin mist de reuring van de stad. Ze verhuizen daarom met dochtertje Noma naar een hele kleine woning in het centrum van de stad. En...

13-10-2017 22:30

Nederland Verhuist

Nederland Verhuist - Nederland Verhuist

De Limburgse Nishanti zoekt het over de grens. Ze vertrekt naar Duitsland om samen te wonen met haar Duitse vriend. Het stel ontmoette elkaar op een Oktoberfest. Inmiddels zijn ze een jaar samen en willen ze niet steeds 300 kilometer moeten...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Nederland Verhuist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland Verhuist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland Verhuist bij Nederland Verhuist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland Verhuist. Heb je een uitzending van Nederland Verhuist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland Verhuist gemist

Uitzending gemist van Nederland Verhuist? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Nederland Verhuist, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Nederland Verhuist gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Nederland Verhuist? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland Verhuist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 23-08-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!