Programma gemist?

Verslag het van de rally van een Duitsland. Deze een wordt gezien als de de moeilijkste asfaltrally de uit het van laatste deel van het seizoen. De de coureurs krijgen de te maken met vier naar verschillende soorten tijdens wegen door uit de bergen en tussen de een wijngaarden. De een rally begint en uit eindigt bij de Romeinse op poort in naar Trier.

Verslag van uit de rally in Finland. tijdens Geen door land is zo succesvol geweest het in WK Rally's naar op tv als Finland met veertien wereldtitels. naar In het land een van de naar duizend meren naar rijden de coureurs op uit hoge snelheid door de naar bossen. op tv Goede pace notes in zijn van levensbelang, vanwege de vele met jumps en tijdens blinde door bochten.

Verslag van van de zevende ronde van een het tijdens spectaculaire wereldkampioenschap rallyrijden. De in rally van van Polen is een van de naar snelste rally's in van de naar kalender, waarbij het het hoge gras langs een het parcours het zicht beperkt tijdens en dus tijdens een een extra uitdaging vormt naar voor de coureurs. tijdens Polen was er vroeg bij met op tv het door organiseren van rally's, want op tv de de eerste editie van door de race werd een verreden in 1921.

Verslag op tv van de zesde in ronde van de het spectaculaire wereldkampioenschap rallyrijden. De Rally op van van Italië wordt verreden met op het eiland de Sardinië. Het zwaartepunt van de op tv rally ligt met op het de zaterdag als de coureurs 177 in van kilometer aan proeven voor de op kiezen krijgen in de op tijdens regio Monte Acuto.

december 2020
28-08-2016 15:05

Duitsland

RTL GP: World Rally Championship - Duitsland

Verslag van de rally van Duitsland. Deze wordt gezien als de moeilijkste asfaltrally uit het laatste deel van het seizoen. De coureurs krijgen te maken met vier verschillende soorten wegen door de bergen en tussen de wijngaarden. De rally b...

07-08-2016 16:27

Finland

RTL GP: World Rally Championship - Finland

Verslag van de rally in Finland. Geen land is zo succesvol geweest in WK Rally's als Finland met veertien wereldtitels. In het land van de duizend meren rijden de coureurs op hoge snelheid door de bossen. Goede pace notes zijn van levensbel...

10-07-2016 15:13

Polen

RTL GP: World Rally Championship - Polen

Verslag van de zevende ronde van het spectaculaire wereldkampioenschap rallyrijden. De rally van Polen is een van de snelste rally's van de kalender, waarbij het hoge gras langs het parcours het zicht beperkt en dus een extra uitdaging vorm...

03-07-2016 14:42

Italië

RTL GP: World Rally Championship - Italië

Verslag van de zesde ronde van het spectaculaire wereldkampioenschap rallyrijden. De Rally van Italië wordt verreden op het eiland Sardinië. Het zwaartepunt van de rally ligt op de zaterdag als de coureurs 177 kilometer aan proeven voor de ...

RTL GP: World Rally Championship gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL GP: World Rally Championship de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL GP: World Rally Championship bij RTL GP: World Rally Championship liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL GP: World Rally Championship. Heb je een uitzending van RTL GP: World Rally Championship gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL GP: World Rally Championship gemist

Verslag van dit evenement waarbij de coureurs in een race tegen de klok met een noodgang over smalle paden en verschillende ondergronden razen. Degene die over alle proeven uit een rally gecombineerd de snelste tijd neerzet, wordt gekroond tot winnaar.

Uitzending gemist van RTL GP: World Rally Championship? Hier kun je alle uitzendingen van RTL GP: World Rally Championship kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 27-11-2016 om 15:47 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!