Programma gemist?

Verslag met van de door rally van Duitsland. Deze naar wordt gezien als door de moeilijkste van asfaltrally uit het laatste deel met van door het seizoen. De coureurs de krijgen te het maken met vier verschillende tijdens soorten wegen door de het bergen en een tussen de wijngaarden. naar De rally begint en eindigt van bij de met Romeinse poort tijdens in Trier.

Verslag in van de rally in Finland. op Geen in land is zo succesvol naar geweest in WK op Rally's als naar Finland met veertien wereldtitels. op In het een land van de duizend meren tijdens rijden de coureurs van op hoge het snelheid door de een bossen. Goede met pace notes zijn van met levensbelang, vanwege de vele naar jumps en tijdens blinde in bochten.

Verslag in van de zevende ronde door van het spectaculaire het wereldkampioenschap rallyrijden. De naar rally van Polen is een naar een van de snelste rally's van een de kalender, waarbij op op tv het hoge gras langs het door parcours het door zicht beperkt en door dus een extra uitdaging naar vormt door voor de coureurs. Polen een was er vroeg bij in met het organiseren van uit rally's, want de door eerste een editie van door de race werd op tv verreden in 1921.

Verslag op van de zesde ronde van met het spectaculaire wereldkampioenschap naar rallyrijden. De Rally uit van Italië wordt uit verreden op op tv het eiland van Sardinië. Het zwaartepunt van de op rally ligt op uit de zaterdag op als de coureurs 177 uit kilometer aan proeven naar door voor de kiezen krijgen in de op regio Monte uit Acuto.

februari 2020
28-08-2016 15:05

Duitsland

RTL GP: World Rally Championship - Duitsland

Verslag van de rally van Duitsland. Deze wordt gezien als de moeilijkste asfaltrally uit het laatste deel van het seizoen. De coureurs krijgen te maken met vier verschillende soorten wegen door de bergen en tussen de wijngaarden. De rally b...

07-08-2016 16:27

Finland

RTL GP: World Rally Championship - Finland

Verslag van de rally in Finland. Geen land is zo succesvol geweest in WK Rally's als Finland met veertien wereldtitels. In het land van de duizend meren rijden de coureurs op hoge snelheid door de bossen. Goede pace notes zijn van levensbel...

10-07-2016 15:13

Polen

RTL GP: World Rally Championship - Polen

Verslag van de zevende ronde van het spectaculaire wereldkampioenschap rallyrijden. De rally van Polen is een van de snelste rally's van de kalender, waarbij het hoge gras langs het parcours het zicht beperkt en dus een extra uitdaging vorm...

03-07-2016 14:42

Italië

RTL GP: World Rally Championship - Italië

Verslag van de zesde ronde van het spectaculaire wereldkampioenschap rallyrijden. De Rally van Italië wordt verreden op het eiland Sardinië. Het zwaartepunt van de rally ligt op de zaterdag als de coureurs 177 kilometer aan proeven voor de ...

RTL GP: World Rally Championship gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL GP: World Rally Championship de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL GP: World Rally Championship bij RTL GP: World Rally Championship liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL GP: World Rally Championship. Heb je een uitzending van RTL GP: World Rally Championship gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL GP: World Rally Championship gemist

Verslag van dit evenement waarbij de coureurs in een race tegen de klok met een noodgang over smalle paden en verschillende ondergronden razen. Degene die over alle proeven uit een rally gecombineerd de snelste tijd neerzet, wordt gekroond tot winnaar.

Uitzending gemist van RTL GP: World Rally Championship? Hier kun je alle uitzendingen van RTL GP: World Rally Championship kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 27-11-2016 om 15:47 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!