Programma gemist?

Verslag van in de op tv rally van Duitsland. Deze op tv wordt gezien een als de moeilijkste asfaltrally op tv uit het van laatste deel van het met seizoen. De coureurs krijgen in te maken naar met vier door verschillende soorten wegen door naar de bergen en tussen door de wijngaarden. de De rally begint en naar eindigt bij de Romeinse met poort het in Trier.

Verslag door van de rally in Finland. door naar Geen land is uit zo succesvol geweest in WK Rally's uit als Finland met uit veertien wereldtitels. In door het land van de de van duizend meren rijden door de coureurs op hoge snelheid naar door uit de bossen. Goede pace tijdens notes zijn van levensbelang, uit vanwege met de vele jumps in en blinde een bochten.

Verslag van de op zevende ronde in van het spectaculaire van wereldkampioenschap rallyrijden. De rally een van Polen uit is een van de uit een snelste rally's van de kalender, met waarbij het de hoge gras langs in het parcours door het zicht beperkt en dus een een in extra uitdaging vormt voor tijdens de coureurs. Polen uit was er vroeg bij naar met het door organiseren van rally's, want de de eerste editie van de de in race werd verreden op in 1921.

Verslag de van de door zesde ronde van het in spectaculaire wereldkampioenschap rallyrijden. De in Rally door van Italië wordt op tv verreden op het eiland de Sardinië. Het zwaartepunt naar van de rally van ligt op de zaterdag als naar de coureurs 177 tijdens kilometer aan in proeven voor de een kiezen krijgen een in de regio Monte tijdens Acuto.

augustus 2020
28-08-2016 15:05

Duitsland

RTL GP: World Rally Championship - Duitsland

Verslag van de rally van Duitsland. Deze wordt gezien als de moeilijkste asfaltrally uit het laatste deel van het seizoen. De coureurs krijgen te maken met vier verschillende soorten wegen door de bergen en tussen de wijngaarden. De rally b...

07-08-2016 16:27

Finland

RTL GP: World Rally Championship - Finland

Verslag van de rally in Finland. Geen land is zo succesvol geweest in WK Rally's als Finland met veertien wereldtitels. In het land van de duizend meren rijden de coureurs op hoge snelheid door de bossen. Goede pace notes zijn van levensbel...

10-07-2016 15:13

Polen

RTL GP: World Rally Championship - Polen

Verslag van de zevende ronde van het spectaculaire wereldkampioenschap rallyrijden. De rally van Polen is een van de snelste rally's van de kalender, waarbij het hoge gras langs het parcours het zicht beperkt en dus een extra uitdaging vorm...

03-07-2016 14:42

Italië

RTL GP: World Rally Championship - Italië

Verslag van de zesde ronde van het spectaculaire wereldkampioenschap rallyrijden. De Rally van Italië wordt verreden op het eiland Sardinië. Het zwaartepunt van de rally ligt op de zaterdag als de coureurs 177 kilometer aan proeven voor de ...

RTL GP: World Rally Championship gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL GP: World Rally Championship de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL GP: World Rally Championship bij RTL GP: World Rally Championship liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL GP: World Rally Championship. Heb je een uitzending van RTL GP: World Rally Championship gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL GP: World Rally Championship gemist

Verslag van dit evenement waarbij de coureurs in een race tegen de klok met een noodgang over smalle paden en verschillende ondergronden razen. Degene die over alle proeven uit een rally gecombineerd de snelste tijd neerzet, wordt gekroond tot winnaar.

Uitzending gemist van RTL GP: World Rally Championship? Hier kun je alle uitzendingen van RTL GP: World Rally Championship kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 27-11-2016 om 15:47 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!