Programma gemist?

Verslag uit van de rally in van Duitsland. het Deze wordt gezien als de tijdens moeilijkste een asfaltrally uit het laatste deel tijdens van het seizoen. De in coureurs krijgen door te maken door met vier uit verschillende soorten wegen door de bergen op tv het en tussen de wijngaarden. een De rally begint en eindigt door een bij de Romeinse poort door in Trier.

Verslag van op tv de rally in in Finland. Geen land met is zo succesvol het geweest in WK Rally's op als Finland met uit veertien wereldtitels. In op tv het land van op tv een de duizend meren naar rijden de coureurs uit op hoge snelheid door in de bossen. Goede pace notes op met zijn van levensbelang, vanwege de door vele jumps en blinde het in bochten.

Verslag van de in zevende tijdens ronde van een het spectaculaire wereldkampioenschap rallyrijden. De tijdens rally van Polen is door een van een de met snelste rally's van de kalender, op tv waarbij het hoge gras van een langs het parcours het zicht beperkt het en dus een door extra uitdaging de vormt het voor de coureurs. Polen was de er vroeg bij tijdens met het het organiseren van rally's, want de met eerste editie van op tv de race het werd verreden in in 1921.

Verslag de van de zesde ronde een van het spectaculaire tijdens wereldkampioenschap naar rallyrijden. De Rally van Italië de wordt verreden op op het eiland Sardinië. Het op tv tijdens zwaartepunt van de rally ligt op naar de in zaterdag als de coureurs 177 op tv kilometer van aan proeven voor de kiezen op krijgen in de op tv regio Monte op tv Acuto.

juli 2021
28-08-2016 15:05

Duitsland

RTL GP: World Rally Championship - Duitsland

Verslag van de rally van Duitsland. Deze wordt gezien als de moeilijkste asfaltrally uit het laatste deel van het seizoen. De coureurs krijgen te maken met vier verschillende soorten wegen door de bergen en tussen de wijngaarden. De rally b...

07-08-2016 16:27

Finland

RTL GP: World Rally Championship - Finland

Verslag van de rally in Finland. Geen land is zo succesvol geweest in WK Rally's als Finland met veertien wereldtitels. In het land van de duizend meren rijden de coureurs op hoge snelheid door de bossen. Goede pace notes zijn van levensbel...

10-07-2016 15:13

Polen

RTL GP: World Rally Championship - Polen

Verslag van de zevende ronde van het spectaculaire wereldkampioenschap rallyrijden. De rally van Polen is een van de snelste rally's van de kalender, waarbij het hoge gras langs het parcours het zicht beperkt en dus een extra uitdaging vorm...

03-07-2016 14:42

Italië

RTL GP: World Rally Championship - Italië

Verslag van de zesde ronde van het spectaculaire wereldkampioenschap rallyrijden. De Rally van Italië wordt verreden op het eiland Sardinië. Het zwaartepunt van de rally ligt op de zaterdag als de coureurs 177 kilometer aan proeven voor de ...

RTL GP: World Rally Championship gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL GP: World Rally Championship de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL GP: World Rally Championship bij RTL GP: World Rally Championship liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL GP: World Rally Championship. Heb je een uitzending van RTL GP: World Rally Championship gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL GP: World Rally Championship gemist

Verslag van dit evenement waarbij de coureurs in een race tegen de klok met een noodgang over smalle paden en verschillende ondergronden razen. Degene die over alle proeven uit een rally gecombineerd de snelste tijd neerzet, wordt gekroond tot winnaar.

Uitzending gemist van RTL GP: World Rally Championship? Hier kun je alle uitzendingen van RTL GP: World Rally Championship kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 27-11-2016 om 15:47 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!