Programma gemist?

Britse uit medische documentaire waarin dr. een Christian op Jessen het schokkende verhaal een van Eric vertelt, met die de helft van een zijn gezicht verloor tijdens tijdens een slepende strijd in tegen met kanker.

december 2021
03-07-2016 21:59

Afl. 1

De Man Met Een Half Gezicht - Afl. 1

Britse medische documentaire waarin dr. Christian Jessen het schokkende verhaal van Eric vertelt, die de helft van zijn gezicht verloor tijdens een slepende strijd tegen kanker.

De Man Met Een Half Gezicht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Man Met Een Half Gezicht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Man Met Een Half Gezicht bij De Man Met Een Half Gezicht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Man Met Een Half Gezicht. Heb je een uitzending van De Man Met Een Half Gezicht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Man Met Een Half Gezicht gemist

Britse medische documentaire waarin dr. Christian Jessen het schokkende verhaal van Eric vertelt, die de helft van zijn gezicht verloor tijdens een slepende strijd tegen kanker. Samen met specialisten van het in Londen gevestigde universiteitsziekenhuis probeert dr. Christian ervoor te zorgen dat Erics gezicht zo goed mogelijk gereconstrueerd kan worden.

Uitzending gemist van De Man Met Een Half Gezicht? Hier kun je alle uitzendingen van De Man Met Een Half Gezicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-07-2016 om 21:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!