Programma gemist?

Professor Uta Frith tijdens heeft het haar leven gewijd aan naar onderzoek naar door autisme. Ze vertelt uit over de bijzondere mensen die naar ze in al door die jaren heeft in ontmoet en laat naar zien hoe autistische het mensen de het wereld in ervaren.

februari 2020
04-07-2016 17:10

Focus: Leven met Autisme

Focus: Leven met Autisme - Focus: Leven met Autisme

Professor Uta Frith heeft haar leven gewijd aan onderzoek naar autisme. Ze vertelt over de bijzondere mensen die ze in al die jaren heeft ontmoet en laat zien hoe autistische mensen de wereld ervaren.

Focus: Leven met Autisme gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Leven met Autisme de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Leven met Autisme bij Focus: Leven met Autisme liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Leven met Autisme. Heb je een uitzending van Focus: Leven met Autisme gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Leven met Autisme gemist

Uitzending gemist van Focus: Leven met Autisme? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Leven met Autisme, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Leven met Autisme gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Leven met Autisme? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Leven met Autisme kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-07-2016 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!