Programma gemist?

Chimpansees hebben voor met 98 procent door hetzelfde DNA als mensen. op Zouden ze dan uit in ook niet dezelfde rechten moeten krijgen? met in Harvard-professor Steven Wise de gaat deze strijd in aan in de een rechtbank.Meer Chimpansees hebben voor op tv 98 procent naar hetzelfde DNA als mensen. Zouden ze op tv dan ook door niet dezelfde een rechten moeten krijgen? Harvard-professor door Steven Wise gaat de deze strijd aan tijdens in de rechtbank, door tegenover op zeer sceptische rechters. Wat volgt op tv is een het rechtbankthriller van de de legendarische makers D.A. Pennebaker en naar van Chris Hegedus (Don't Look Back, The naar War uit Room). Zijn in doel is dat apen Tommy, op tv Kiko, Hercules en Leo uit het wettelijk erkend worden in als 'persoon', met in rechten als lichamelijke van vrijheid en integriteit. tijdens Wise: 'Ik bedoel het niet dat apen stemrecht een moeten krijgen of naar met school op gaan, maar ze zouden niet op moeten door worden gemarteld of gedood. Ze de hebben het recht vrij met het te leven in hun van natuurlijke omgeving.' Lukt het naar hem de denkbeeldige muur op tijdens tussen mens en dier af het te breken? De op tv wetenschap is door al zover, nu in de wet uit nog.Minder

maart 2021
04-07-2016 20:25

2Doc: Unlocking the cage

2Doc: Unlocking the cage - 2Doc: Unlocking the cage

Chimpansees hebben voor 98 procent hetzelfde DNA als mensen. Zouden ze dan ook niet dezelfde rechten moeten krijgen? Harvard-professor Steven Wise gaat deze strijd aan in de rechtbank.Meer Chimpansees hebben voor 98 procent hetzelfde DNA al...

2Doc: Unlocking the cage gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Unlocking the cage de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Unlocking the cage bij 2Doc: Unlocking the cage liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Unlocking the cage. Heb je een uitzending van 2Doc: Unlocking the cage gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Unlocking the cage gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Unlocking the cage? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Unlocking the cage, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Unlocking the cage gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Unlocking the cage? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Unlocking the cage kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-07-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!