Programma gemist?

Chimpansees een hebben voor 98 procent hetzelfde een DNA als naar mensen. Zouden de ze dan in ook niet dezelfde rechten moeten krijgen? naar Harvard-professor uit Steven Wise door gaat deze strijd aan op in de van rechtbank.Meer Chimpansees hebben op tv voor 98 procent hetzelfde op tv DNA als mensen. Zouden ze tijdens dan ook niet naar dezelfde rechten moeten door krijgen? Harvard-professor uit Steven Wise gaat met deze strijd aan naar in de rechtbank, tegenover op zeer op sceptische rechters. Wat naar volgt is het een rechtbankthriller van de legendarische door makers D.A. Pennebaker en in Chris Hegedus in (Don't een Look Back, The War Room). Zijn de doel door is dat apen Tommy, de Kiko, Hercules en uit Leo wettelijk erkend naar worden als 'persoon', een met rechten als lichamelijke door van vrijheid en integriteit. Wise: 'Ik in bedoel niet dat apen op naar stemrecht moeten krijgen in of naar school uit gaan, maar ze zouden niet moeten door worden gemarteld of op met gedood. Ze hebben het recht vrij in te leven in in naar hun natuurlijke omgeving.' de Lukt het hem de denkbeeldige op muur een tussen mens en dier af te met het breken? De wetenschap het is al zover, nu het de wet naar nog.Minder

juni 2021
04-07-2016 20:25

2Doc: Unlocking the cage

2Doc: Unlocking the cage - 2Doc: Unlocking the cage

Chimpansees hebben voor 98 procent hetzelfde DNA als mensen. Zouden ze dan ook niet dezelfde rechten moeten krijgen? Harvard-professor Steven Wise gaat deze strijd aan in de rechtbank.Meer Chimpansees hebben voor 98 procent hetzelfde DNA al...

2Doc: Unlocking the cage gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Unlocking the cage de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Unlocking the cage bij 2Doc: Unlocking the cage liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Unlocking the cage. Heb je een uitzending van 2Doc: Unlocking the cage gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Unlocking the cage gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Unlocking the cage? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Unlocking the cage, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Unlocking the cage gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Unlocking the cage? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Unlocking the cage kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-07-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!