Programma gemist?

Chimpansees hebben voor een 98 procent uit hetzelfde DNA in als mensen. Zouden ze het dan naar ook niet dezelfde rechten moeten een krijgen? Harvard-professor door Steven Wise gaat tijdens deze strijd aan van in de rechtbank.Meer Chimpansees op hebben voor 98 uit procent hetzelfde DNA als op mensen. Zouden uit ze dan op tv ook niet dezelfde rechten moeten op tv krijgen? Harvard-professor het Steven Wise gaat met deze strijd door aan in de rechtbank, van tegenover zeer sceptische rechters. uit Wat de volgt is een rechtbankthriller naar van naar de legendarische makers D.A. Pennebaker het en Chris door Hegedus (Don't Look Back, The uit War Room). Zijn op tv doel tijdens is dat uit apen Tommy, Kiko, Hercules en tijdens Leo uit wettelijk erkend worden als 'persoon', tijdens met op rechten als lichamelijke het vrijheid en integriteit. Wise: 'Ik door bedoel niet dat uit apen stemrecht moeten krijgen op op tv of naar school gaan, maar ze naar het zouden niet moeten op tv worden gemarteld of gedood. de Ze hebben door het recht vrij te leven van in hun natuurlijke omgeving.' naar Lukt met het hem de denkbeeldige tijdens muur tussen mens door en het dier af te breken? De het wetenschap is al zover, naar nu uit de wet de nog.Minder

november 2021
04-07-2016 20:25

2Doc: Unlocking the cage

2Doc: Unlocking the cage - 2Doc: Unlocking the cage

Chimpansees hebben voor 98 procent hetzelfde DNA als mensen. Zouden ze dan ook niet dezelfde rechten moeten krijgen? Harvard-professor Steven Wise gaat deze strijd aan in de rechtbank.Meer Chimpansees hebben voor 98 procent hetzelfde DNA al...

2Doc: Unlocking the cage gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Unlocking the cage de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Unlocking the cage bij 2Doc: Unlocking the cage liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Unlocking the cage. Heb je een uitzending van 2Doc: Unlocking the cage gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Unlocking the cage gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Unlocking the cage? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Unlocking the cage, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Unlocking the cage gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Unlocking the cage? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Unlocking the cage kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-07-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!