Programma gemist?

Chimpansees met hebben voor in 98 procent hetzelfde DNA als op mensen. de Zouden ze dan ook niet dezelfde met rechten met moeten krijgen? Harvard-professor Steven Wise naar gaat een deze strijd aan in de door rechtbank.Meer op tv Chimpansees hebben voor 98 een procent van hetzelfde DNA als mensen. tijdens Zouden ze dan ook op tv niet dezelfde rechten moeten naar krijgen? op tv Harvard-professor Steven Wise gaat tijdens deze strijd aan door in de rechtbank, uit tegenover zeer een sceptische rechters. Wat volgt is naar een in rechtbankthriller van de legendarische makers op op D.A. Pennebaker en Chris Hegedus (Don't naar Look Back, uit The War Room). Zijn de doel is op dat apen tijdens Tommy, Kiko, Hercules met en Leo wettelijk de erkend worden als 'persoon', met een rechten als in lichamelijke vrijheid en integriteit. van Wise: 'Ik bedoel met niet dat apen een stemrecht met moeten krijgen de of naar school van gaan, maar ze zouden niet in moeten worden gemarteld het of gedood. Ze hebben naar door het recht vrij te leven in uit hun het natuurlijke omgeving.' Lukt in het hem de in denkbeeldige muur de tussen mens en dier in af te breken? De in wetenschap is al zover, een nu de wet tijdens het nog.Minder

juli 2020
04-07-2016 20:25

2Doc: Unlocking the cage

2Doc: Unlocking the cage - 2Doc: Unlocking the cage

Chimpansees hebben voor 98 procent hetzelfde DNA als mensen. Zouden ze dan ook niet dezelfde rechten moeten krijgen? Harvard-professor Steven Wise gaat deze strijd aan in de rechtbank.Meer Chimpansees hebben voor 98 procent hetzelfde DNA al...

2Doc: Unlocking the cage gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Unlocking the cage de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Unlocking the cage bij 2Doc: Unlocking the cage liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Unlocking the cage. Heb je een uitzending van 2Doc: Unlocking the cage gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Unlocking the cage gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Unlocking the cage? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Unlocking the cage, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Unlocking the cage gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Unlocking the cage? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Unlocking the cage kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-07-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!