Programma gemist?

Chimpansees op tv hebben voor 98 procent hetzelfde tijdens DNA een als mensen. van Zouden ze dan ook niet het dezelfde rechten moeten krijgen? het Harvard-professor Steven van Wise gaat deze strijd het aan van in de rechtbank.Meer Chimpansees hebben een voor 98 door procent met hetzelfde DNA als een mensen. Zouden ze dan ook de niet dezelfde met rechten moeten krijgen? Harvard-professor Steven op tv een Wise gaat deze strijd aan het in met de rechtbank, tegenover zeer door sceptische rechters. Wat het volgt is tijdens een rechtbankthriller van de legendarische makers in D.A. op tv Pennebaker en door Chris Hegedus (Don't het Look Back, The War tijdens Room). Zijn doel is dat een apen Tommy, uit Kiko, Hercules van en Leo wettelijk erkend de worden als 'persoon', met in in rechten als lichamelijke door vrijheid en integriteit. Wise: 'Ik bedoel in niet een dat apen stemrecht het moeten krijgen of de naar school gaan, maar het ze naar zouden niet moeten op worden gemarteld of op tv gedood. Ze hebben het naar recht vrij te een leven in naar hun natuurlijke omgeving.' Lukt het van hem op de denkbeeldige muur tussen mens in en dier af door te breken? De wetenschap op tv uit is al zover, nu de wet uit in nog.Minder

oktober 2020
04-07-2016 20:25

2Doc: Unlocking the cage

2Doc: Unlocking the cage - 2Doc: Unlocking the cage

Chimpansees hebben voor 98 procent hetzelfde DNA als mensen. Zouden ze dan ook niet dezelfde rechten moeten krijgen? Harvard-professor Steven Wise gaat deze strijd aan in de rechtbank.Meer Chimpansees hebben voor 98 procent hetzelfde DNA al...

2Doc: Unlocking the cage gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Unlocking the cage de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Unlocking the cage bij 2Doc: Unlocking the cage liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Unlocking the cage. Heb je een uitzending van 2Doc: Unlocking the cage gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Unlocking the cage gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Unlocking the cage? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Unlocking the cage, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Unlocking the cage gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Unlocking the cage? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Unlocking the cage kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-07-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!