Programma gemist?

Chimpansees hebben voor door 98 in procent hetzelfde DNA de als mensen. Zouden ze op dan ook niet van dezelfde rechten moeten krijgen? tijdens Harvard-professor de Steven Wise gaat deze strijd de aan in de een rechtbank.Meer Chimpansees uit hebben het voor 98 procent hetzelfde in DNA als met mensen. Zouden ze dan ook niet het dezelfde tijdens rechten moeten krijgen? de Harvard-professor Steven een Wise gaat deze strijd aan op in naar de rechtbank, tegenover zeer de sceptische rechters. Wat de volgt is een rechtbankthriller een van de een legendarische makers D.A. Pennebaker naar en het Chris Hegedus (Don't Look de Back, The in War Room). Zijn doel is van dat op tv apen Tommy, Kiko, met Hercules en Leo wettelijk erkend op tv worden als 'persoon', het met rechten als lichamelijke met vrijheid en met integriteit. Wise: 'Ik bedoel op niet dat met apen stemrecht moeten krijgen uit of naar naar school gaan, de maar ze zouden niet door moeten met worden gemarteld of in gedood. Ze hebben met het recht vrij te leven op in hun door natuurlijke omgeving.' Lukt op het hem op tv de denkbeeldige muur een tussen mens en dier af op tv te breken? De wetenschap tijdens is het al zover, nu de wet naar uit nog.Minder

januari 2020
04-07-2016 20:25

2Doc: Unlocking the cage

2Doc: Unlocking the cage - 2Doc: Unlocking the cage

Chimpansees hebben voor 98 procent hetzelfde DNA als mensen. Zouden ze dan ook niet dezelfde rechten moeten krijgen? Harvard-professor Steven Wise gaat deze strijd aan in de rechtbank.Meer Chimpansees hebben voor 98 procent hetzelfde DNA al...

2Doc: Unlocking the cage gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Unlocking the cage de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Unlocking the cage bij 2Doc: Unlocking the cage liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Unlocking the cage. Heb je een uitzending van 2Doc: Unlocking the cage gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Unlocking the cage gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Unlocking the cage? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Unlocking the cage, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Unlocking the cage gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Unlocking the cage? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Unlocking the cage kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-07-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!