Programma gemist?

Chimpansees hebben voor door met 98 procent hetzelfde een DNA als mensen. Zouden ze van dan een ook niet dezelfde rechten moeten een krijgen? een Harvard-professor Steven Wise gaat deze van strijd aan in de op tv rechtbank.Meer met Chimpansees hebben het voor 98 procent hetzelfde de DNA als tijdens mensen. Zouden ze dan ook van niet het dezelfde rechten moeten krijgen? Harvard-professor Steven in Wise gaat deze op tv strijd aan het in de rechtbank, tegenover in tijdens zeer sceptische rechters. Wat volgt de is een rechtbankthriller van de de legendarische door makers D.A. Pennebaker en in Chris Hegedus (Don't met uit Look Back, The War met Room). Zijn de doel is dat apen een Tommy, Kiko, Hercules en Leo tijdens wettelijk erkend een worden als tijdens 'persoon', met in rechten als lichamelijke vrijheid met en integriteit. Wise: een 'Ik bedoel niet door dat apen een stemrecht moeten krijgen of naar school uit gaan, naar maar ze door zouden niet moeten worden gemarteld of tijdens gedood. een Ze hebben het recht vrij tijdens te in leven in van hun natuurlijke omgeving.' in Lukt het hem de denkbeeldige het muur door tussen mens en dier af te op tv breken? tijdens De wetenschap is op al zover, nu de met wet het nog.Minder

februari 2020
04-07-2016 20:25

2Doc: Unlocking the cage

2Doc: Unlocking the cage - 2Doc: Unlocking the cage

Chimpansees hebben voor 98 procent hetzelfde DNA als mensen. Zouden ze dan ook niet dezelfde rechten moeten krijgen? Harvard-professor Steven Wise gaat deze strijd aan in de rechtbank.Meer Chimpansees hebben voor 98 procent hetzelfde DNA al...

2Doc: Unlocking the cage gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Unlocking the cage de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Unlocking the cage bij 2Doc: Unlocking the cage liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Unlocking the cage. Heb je een uitzending van 2Doc: Unlocking the cage gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Unlocking the cage gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Unlocking the cage? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Unlocking the cage, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Unlocking the cage gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Unlocking the cage? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Unlocking the cage kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-07-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!