Programma gemist?

Michael naar Dudok de Wit het is door de bekende Japanse door animatiestudio op Ghibli gevraagd om zijn eerste uit lange animatiefilm te met maken; het 'The Red op Turtle' is hun eerste van internationale coproductie ooit. in Michael Dudok de Wit is uit door de bekende op tv het Japanse animatiestudio Ghibli gevraagd op tv om zijn op tv eerste lange animatiefilm te maken; van 'The Red Turtle' in is het hun eerste internationale coproductie. door Maarten Schmidt en Thomas op tv Doebele op tv hebben Dudok de Wit en zijn een de team meer dan op tv twee jaar lang naar gevolgd tijdens dit complexe uit creatieve proces. op tv Hij is een met perfectionist en gewend zijn handgetekende animatiefilms op alleen op tijdens eigen kracht te door maken. Voor deze nieuwe een en lange door productie werd hij geassisteerd naar door een team een van een twintig tot dertig tekenaars met uit de heel Europa. Dudok de op Wit stond voor op tv een enorme uitdaging; hij van moest niet alleen zijn in persoonlijke perfectionisme zien een te een behouden, maar op ook zijn genuanceerde gebruik van kleur, een met licht en schaduw. In de in loop van de door documentaire komt in zijn enorme gedrevenheid om 'The in Red Turtle' met te maken tot uit uiting, bovendien een wordt gaandeweg duidelijk waarom de het zo belangrijk voor met hem met is om juist dít verhaal in te de vertellen.

september 2020
20-03-2017 15:00

Het Verlangen van Michael Dudok de Wit

2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit - Het Verlangen van Michael Dudok de Wit

Michael Dudok de Wit is door de bekende Japanse animatiestudio Ghibli gevraagd om zijn eerste lange animatiefilm te maken; 'The Red Turtle' is hun eerste internationale coproductie ooit. Michael Dudok de Wit is door de bekende Japanse anima...

2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit bij 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit. Heb je een uitzending van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-03-2017 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!