Programma gemist?

Michael in Dudok de met Wit is door de bekende Japanse naar animatiestudio door Ghibli gevraagd uit om zijn eerste uit lange animatiefilm te maken; het 'The Red Turtle' is de hun eerste internationale op coproductie ooit. Michael naar Dudok uit de Wit is in door de bekende Japanse op tv animatiestudio Ghibli gevraagd om zijn uit eerste op tv lange animatiefilm te maken; 'The met Red Turtle' is in hun op eerste internationale coproductie. Maarten Schmidt tijdens en op Thomas Doebele hebben Dudok de de naar Wit en zijn team op tv meer dan twee jaar lang uit gevolgd tijdens naar dit complexe het creatieve proces. Hij is een door perfectionist het en gewend zijn handgetekende animatiefilms tijdens alleen op eigen uit kracht te maken. de Voor deze nieuwe uit en op lange productie werd naar hij geassisteerd door tijdens een team van twintig tot op tv dertig tekenaars een uit heel op Europa. Dudok een de Wit stond voor een enorme naar uitdaging; hij op moest niet door alleen zijn in persoonlijke perfectionisme zien te behouden, in maar ook op zijn genuanceerde gebruik van met kleur, licht en schaduw. van In de loop uit van het de documentaire het komt zijn enorme gedrevenheid om op 'The Red Turtle' de te maken tot uiting, in bovendien op tv wordt gaandeweg duidelijk waarom uit het zo belangrijk het voor hem is naar om het juist dít verhaal de te vertellen.

januari 2021
20-03-2017 15:00

Het Verlangen van Michael Dudok de Wit

2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit - Het Verlangen van Michael Dudok de Wit

Michael Dudok de Wit is door de bekende Japanse animatiestudio Ghibli gevraagd om zijn eerste lange animatiefilm te maken; 'The Red Turtle' is hun eerste internationale coproductie ooit. Michael Dudok de Wit is door de bekende Japanse anima...

2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit bij 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit. Heb je een uitzending van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-03-2017 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!