Programma gemist?

Michael Dudok de de Wit is door het tijdens de bekende Japanse animatiestudio Ghibli een gevraagd om naar zijn eerste lange animatiefilm te naar maken; 'The een Red Turtle' een is hun eerste internationale coproductie uit ooit. tijdens Michael Dudok de Wit is op door de tijdens bekende Japanse animatiestudio een Ghibli gevraagd om in zijn eerste lange animatiefilm het te maken; het 'The Red Turtle' van is hun naar eerste internationale tijdens coproductie. Maarten Schmidt en tijdens Thomas Doebele hebben Dudok de de Wit en zijn een team meer in dan twee met jaar lang gevolgd tijdens het dit complexe creatieve proces. naar Hij uit is een perfectionist en gewend de zijn handgetekende uit animatiefilms alleen op eigen naar kracht van te maken. door Voor deze nieuwe en een lange productie werd de hij geassisteerd tijdens door een team van twintig op tot dertig door tekenaars uit een heel Europa. Dudok de Wit tijdens stond de voor een enorme uitdaging; naar hij moest op tv niet alleen zijn met persoonlijke perfectionisme zien te behouden, maar uit ook op zijn genuanceerde gebruik van kleur, door licht uit en schaduw. In de uit loop van de met documentaire komt zijn enorme op tv tijdens gedrevenheid om 'The Red Turtle' te de maken tot uiting, een bovendien wordt gaandeweg uit duidelijk waarom door het zo belangrijk door voor van hem is om juist dít de verhaal te de vertellen.

mei 2021
20-03-2017 15:00

Het Verlangen van Michael Dudok de Wit

2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit - Het Verlangen van Michael Dudok de Wit

Michael Dudok de Wit is door de bekende Japanse animatiestudio Ghibli gevraagd om zijn eerste lange animatiefilm te maken; 'The Red Turtle' is hun eerste internationale coproductie ooit. Michael Dudok de Wit is door de bekende Japanse anima...

2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit bij 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit. Heb je een uitzending van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-03-2017 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!