Programma gemist?

Michael Dudok de van van Wit is door de bekende op Japanse animatiestudio Ghibli het gevraagd om zijn eerste het lange animatiefilm uit te maken; 'The Red op Turtle' een is hun met eerste internationale coproductie naar ooit. Michael Dudok in de Wit is op tv door de bekende Japanse animatiestudio Ghibli tijdens gevraagd de om zijn eerste lange naar animatiefilm op te maken; 'The Red op tv Turtle' is hun eerste door internationale uit coproductie. Maarten Schmidt en Thomas op tv Doebele hebben een Dudok de Wit en een zijn team op meer dan twee jaar lang uit gevolgd met tijdens dit complexe creatieve proces. de van Hij is een perfectionist de en gewend zijn op handgetekende animatiefilms alleen op eigen de met kracht te maken. een Voor deze nieuwe en lange tijdens productie op tv werd hij geassisteerd door een team met van van twintig tot dertig tekenaars op uit heel in Europa. Dudok de de Wit stond voor een op enorme uitdaging; hij moest het naar niet alleen zijn persoonlijke van perfectionisme zien te naar behouden, maar ook zijn genuanceerde op tv het gebruik van kleur, licht en schaduw. in de In de loop van in de documentaire komt zijn enorme op tv gedrevenheid om 'The naar Red op tv Turtle' te maken op tv tot uiting, bovendien wordt gaandeweg met duidelijk waarom het van zo belangrijk met voor op hem is om juist met dít verhaal te van vertellen.

juni 2020
20-03-2017 15:00

Het Verlangen van Michael Dudok de Wit

2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit - Het Verlangen van Michael Dudok de Wit

Michael Dudok de Wit is door de bekende Japanse animatiestudio Ghibli gevraagd om zijn eerste lange animatiefilm te maken; 'The Red Turtle' is hun eerste internationale coproductie ooit. Michael Dudok de Wit is door de bekende Japanse anima...

2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit bij 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit. Heb je een uitzending van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-03-2017 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!