Programma gemist?

Michael Dudok tijdens de tijdens Wit is door door de bekende Japanse animatiestudio in Ghibli gevraagd het om zijn eerste lange animatiefilm van te maken; 'The uit Red Turtle' met is hun eerste naar internationale coproductie ooit. Michael met Dudok de Wit een is door de op tv bekende op tv Japanse animatiestudio Ghibli gevraagd uit om zijn de eerste lange animatiefilm te maken; op 'The Red Turtle' van is hun eerste internationale van coproductie. Maarten het Schmidt en Thomas op tv Doebele door hebben Dudok de de Wit en zijn team op meer dan twee jaar de lang gevolgd een tijdens dit complexe creatieve op tv proces. Hij is de een perfectionist en gewend op op tv zijn handgetekende animatiefilms alleen een op eigen kracht het te maken. Voor het deze nieuwe en lange uit productie een werd hij geassisteerd op tv door een team van twintig het tot dertig naar tekenaars uit heel een Europa. Dudok de uit Wit stond voor in een enorme uitdaging; hij in moest niet alleen zijn het persoonlijke in perfectionisme zien te behouden, maar in ook zijn genuanceerde een gebruik de van kleur, licht en een schaduw. In de naar loop van de documentaire van het komt zijn enorme uit gedrevenheid om 'The Red Turtle' in te het maken tot uiting, bovendien wordt op tv gaandeweg duidelijk waarom op tv het zo het belangrijk voor hem is op om juist dít tijdens verhaal te uit vertellen.

september 2021
20-03-2017 15:00

Het Verlangen van Michael Dudok de Wit

2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit - Het Verlangen van Michael Dudok de Wit

Michael Dudok de Wit is door de bekende Japanse animatiestudio Ghibli gevraagd om zijn eerste lange animatiefilm te maken; 'The Red Turtle' is hun eerste internationale coproductie ooit. Michael Dudok de Wit is door de bekende Japanse anima...

2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit bij 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit. Heb je een uitzending van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-03-2017 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!