Programma gemist?

Michael met Dudok de Wit is uit door de bekende Japanse de animatiestudio een Ghibli gevraagd om zijn in eerste lange op animatiefilm te met maken; 'The Red Turtle' is door hun uit eerste internationale coproductie ooit. Michael Dudok met op de Wit is door de naar bekende naar Japanse animatiestudio Ghibli gevraagd tijdens om zijn eerste lange op animatiefilm te maken; 'The in Red Turtle' naar is hun door eerste internationale coproductie. Maarten met Schmidt en Thomas met Doebele hebben Dudok de het Wit en op tv zijn team meer dan op twee het jaar lang gevolgd van tijdens dit complexe uit creatieve proces. Hij is uit een tijdens perfectionist en gewend zijn handgetekende naar animatiefilms alleen op naar eigen kracht te maken. door Voor op tv deze nieuwe van en lange productie werd in hij geassisteerd door een een team van twintig van tot het dertig tekenaars uit heel Europa. het Dudok het de Wit stond voor een tijdens enorme het uitdaging; hij moest niet alleen uit zijn persoonlijke perfectionisme de zien een te behouden, maar door ook zijn genuanceerde gebruik in van kleur, licht het en schaduw. In de loop het van de documentaire met een komt zijn enorme gedrevenheid om van 'The Red in Turtle' te maken tot uiting, de tijdens bovendien wordt gaandeweg duidelijk waarom het tijdens op tv zo belangrijk voor hem met is om juist dít verhaal van te naar vertellen.

november 2019
20-03-2017 15:00

Het Verlangen van Michael Dudok de Wit

2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit - Het Verlangen van Michael Dudok de Wit

Michael Dudok de Wit is door de bekende Japanse animatiestudio Ghibli gevraagd om zijn eerste lange animatiefilm te maken; 'The Red Turtle' is hun eerste internationale coproductie ooit. Michael Dudok de Wit is door de bekende Japanse anima...

2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit bij 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit. Heb je een uitzending van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-03-2017 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!