Programma gemist?

Michael Dudok de door in Wit is door de door bekende Japanse animatiestudio tijdens Ghibli gevraagd om zijn eerste van lange animatiefilm te op maken; 'The het Red Turtle' op is hun eerste het internationale coproductie ooit. Michael de Dudok met de Wit is het door de bekende Japanse animatiestudio Ghibli de gevraagd tijdens om zijn eerste lange animatiefilm tijdens te op tv maken; 'The Red Turtle' het is in hun eerste internationale coproductie. Maarten Schmidt met de en Thomas Doebele in hebben Dudok de Wit en op tv zijn team meer dan uit op twee jaar lang gevolgd tijdens dit met complexe creatieve proces. op Hij op is een perfectionist en uit gewend zijn van handgetekende animatiefilms alleen op het eigen kracht te maken. uit Voor deze een nieuwe en tijdens lange productie werd hij tijdens geassisteerd tijdens door een team van twintig van tot de dertig tekenaars uit een heel Europa. Dudok de Wit van stond voor op een enorme de uitdaging; hij moest niet alleen de zijn persoonlijke perfectionisme op zien te behouden, op maar ook zijn genuanceerde van gebruik op van kleur, licht op tv en schaduw. In de van loop van op de documentaire komt zijn de enorme gedrevenheid om 'The met uit Red Turtle' te maken tot uiting, in bovendien naar wordt gaandeweg de duidelijk waarom het zo belangrijk de voor hem uit is om op juist dít verhaal te met vertellen.

december 2019
20-03-2017 15:00

Het Verlangen van Michael Dudok de Wit

2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit - Het Verlangen van Michael Dudok de Wit

Michael Dudok de Wit is door de bekende Japanse animatiestudio Ghibli gevraagd om zijn eerste lange animatiefilm te maken; 'The Red Turtle' is hun eerste internationale coproductie ooit. Michael Dudok de Wit is door de bekende Japanse anima...

2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit bij 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit. Heb je een uitzending van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-03-2017 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!