Programma gemist?

Michael tijdens Dudok de Wit werd naar door met de bekende Japanse de animatiestudio Ghibli gevraagd om tijdens zijn eerste lange animatiefilm te een maken; het is het hun eerste internationale op tv coproductie op ooit.Meer Michael Dudok van de Wit is door naar de bekende in Japanse animatiestudio Ghibli gevraagd om van zijn van eerste lange animatiefilm in te maken; het op is hun eerste met internationale coproductie op tv ooit. Maarten Schmidt en Thomas tijdens Doebele tijdens hebben Dudok de Wit en op zijn team de meer dan van twee jaar lang gevolgd tijdens de dit complexe creatieve proces. de Hij is tijdens een perfectionist en gewend op tv zijn handgetekende animatiefilms de alleen op eigen tijdens van kracht te maken. tijdens Voor deze nieuwe en lange productie het het werd hij geassisteerd door uit een team uit van twintig tot dertig op tekenaars uit op heel Europa. Dudok tijdens de Wit stond voor een enorme een uitdaging; hij door moest tijdens niet alleen zijn tijdens persoonlijke perfectionisme zien te behouden, maar met ook zijn genuanceerde van gebruik van door kleur, tijdens licht en schaduw. In in de loop van naar de documentaire komt een zijn enorme uit gedrevenheid tot uiting op om The Red het Turtle te maken, bovendien wordt een gaandeweg een duidelijk waarom het zo belangrijk van voor hem is om van juist dít op verhaal te de vertellen.Minder

oktober 2019
05-07-2016 22:55

2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit

2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit - 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit

Michael Dudok de Wit werd door de bekende Japanse animatiestudio Ghibli gevraagd om zijn eerste lange animatiefilm te maken; het is hun eerste internationale coproductie ooit.Meer Michael Dudok de Wit is door de bekende Japanse animatiestud...

2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit bij 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit. Heb je een uitzending van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-03-2017 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!