Programma gemist?

Michael Dudok met de Wit werd door door de bekende Japanse van animatiestudio Ghibli met gevraagd om zijn uit eerste lange animatiefilm naar te maken; het een is een hun eerste internationale coproductie ooit.Meer een Michael Dudok de Wit uit is door door de bekende in Japanse animatiestudio Ghibli gevraagd om op tv zijn van eerste lange tijdens animatiefilm te maken; het is een hun eerste internationale op coproductie ooit. Maarten Schmidt van en Thomas het Doebele hebben het Dudok de Wit op tv en zijn team meer dan in twee op jaar lang op tv gevolgd tijdens dit complexe creatieve het proces. Hij is een naar het perfectionist en gewend op zijn handgetekende animatiefilms alleen op eigen op kracht te maken. van Voor deze met nieuwe en door lange productie werd hij uit geassisteerd door in een team van twintig tot tijdens tijdens dertig tekenaars uit heel Europa. het Dudok de Wit stond door het voor een enorme uitdaging; naar hij moest niet uit alleen zijn persoonlijke perfectionisme uit zien uit te behouden, maar ook uit zijn genuanceerde gebruik van in kleur, licht door en schaduw. In in de loop van de met documentaire komt zijn enorme door gedrevenheid tot op uiting met om The Red het Turtle te maken, bovendien van wordt gaandeweg duidelijk van waarom het zo belangrijk voor door hem is een om een juist dít verhaal te tijdens vertellen.Minder

september 2020
05-07-2016 22:55

2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit

2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit - 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit

Michael Dudok de Wit werd door de bekende Japanse animatiestudio Ghibli gevraagd om zijn eerste lange animatiefilm te maken; het is hun eerste internationale coproductie ooit.Meer Michael Dudok de Wit is door de bekende Japanse animatiestud...

2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit bij 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit. Heb je een uitzending van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-03-2017 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!