Programma gemist?

Michael Dudok de de Wit werd met door de bekende uit Japanse een animatiestudio Ghibli gevraagd om zijn op tv eerste lange animatiefilm uit te maken; het is tijdens hun de eerste internationale coproductie door ooit.Meer Michael Dudok de tijdens Wit is uit door de het bekende Japanse animatiestudio Ghibli gevraagd om met tijdens zijn eerste lange het animatiefilm te maken; het is op hun eerste een internationale coproductie ooit. in Maarten Schmidt met en Thomas Doebele hebben Dudok de naar Wit en zijn in team meer op dan twee jaar lang van gevolgd tijdens dit uit complexe creatieve tijdens proces. Hij is een in perfectionist en een gewend zijn handgetekende tijdens animatiefilms door alleen op eigen op kracht te maken. Voor deze naar nieuwe met en lange productie werd hij geassisteerd een uit door een team van twintig tot door dertig op tv tekenaars uit heel Europa. een Dudok de een Wit stond voor tijdens een enorme uitdaging; hij op tv moest niet in alleen zijn persoonlijke de perfectionisme zien te behouden, in maar ook zijn genuanceerde tijdens door gebruik van kleur, naar licht en schaduw. In in de loop op van de documentaire door komt zijn enorme gedrevenheid door tot uiting om The naar Red Turtle de te maken, bovendien de wordt gaandeweg duidelijk waarom uit het zo in belangrijk voor hem door is om juist dít het verhaal te op tv vertellen.Minder

januari 2021
05-07-2016 22:55

2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit

2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit - 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit

Michael Dudok de Wit werd door de bekende Japanse animatiestudio Ghibli gevraagd om zijn eerste lange animatiefilm te maken; het is hun eerste internationale coproductie ooit.Meer Michael Dudok de Wit is door de bekende Japanse animatiestud...

2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit bij 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit. Heb je een uitzending van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Het Verlangen van Michael Dudok de Wit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-03-2017 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!