Programma gemist?

Documentaire in waarin vluchtelingen niet naar als slachtoffers in beeld uit worden gebracht. De reportage een kijkt kritisch naar uit o.a. de met hulpverlening, de media, van de met autoriteiten en de migratiepolitiek door van Europa.Meer naar Oorlogsfotograaf Teun Voeten en filmmaker Maaike de naar Engels werkten vanaf september 2015 in uit de Jungle het van Calais, in het chaotische vluchtelingenkamp op tv waar duizenden migranten in in schrijnende omstandigheden zijn door gestrand, 30 kilometer in voor het einddoel Engeland. met In maart 2016 naar werd een van groot in deel van deze naar sloppenwijk door de het autoriteiten ontmanteld. 'Calais. Welcome de to the Jungle' is door een op tv confronterende documentaire, die kritisch op kijkt naar de naar hulpverlening, de media, de vluchtelingen, naar de autoriteiten en naar de migratiepolitiek van op Europa. Waarom tijdens faalt de op tv migratiepolitiek van op Europa en wat is de in rol van (social) in media op tv in het in door toenemende mate gepolariseerde van vluchtelingendebat?Minder

mei 2021
06-07-2016 23:40

2Doc: Calais. Welcome to the jungle

2Doc: Calais. Welcome to the jungle - 2Doc: Calais. Welcome to the jungle

Documentaire waarin vluchtelingen niet als slachtoffers in beeld worden gebracht. De reportage kijkt kritisch naar o.a. de hulpverlening, de media, de autoriteiten en de migratiepolitiek van Europa.Meer Oorlogsfotograaf Teun Voeten en filmm...

2Doc: Calais. Welcome to the jungle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle bij 2Doc: Calais. Welcome to the jungle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle. Heb je een uitzending van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Calais. Welcome to the jungle gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-07-2016 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!