Programma gemist?

Documentaire met waarin vluchtelingen niet als slachtoffers de in beeld worden naar gebracht. uit De reportage kijkt kritisch door naar o.a. het de hulpverlening, de media, de uit naar autoriteiten en de migratiepolitiek van tijdens Europa.Meer Oorlogsfotograaf de Teun Voeten en filmmaker Maaike in uit Engels werkten vanaf september 2015 in een door de Jungle van Calais, het naar chaotische vluchtelingenkamp waar duizenden een migranten in een schrijnende omstandigheden zijn tijdens gestrand, op tv 30 kilometer voor de het einddoel Engeland. In uit maart 2016 werd het een groot deel van de deze sloppenwijk door de van autoriteiten ontmanteld. uit 'Calais. Welcome in to the Jungle' is op een naar confronterende documentaire, die door kritisch kijkt naar de naar hulpverlening, de media, de de vluchtelingen, de autoriteiten het en de migratiepolitiek van door door Europa. Waarom faalt de migratiepolitiek op van Europa en wat een van is de rol van (social) media tijdens de in het in toenemende op tv mate gepolariseerde op vluchtelingendebat?Minder

september 2021
06-07-2016 23:40

2Doc: Calais. Welcome to the jungle

2Doc: Calais. Welcome to the jungle - 2Doc: Calais. Welcome to the jungle

Documentaire waarin vluchtelingen niet als slachtoffers in beeld worden gebracht. De reportage kijkt kritisch naar o.a. de hulpverlening, de media, de autoriteiten en de migratiepolitiek van Europa.Meer Oorlogsfotograaf Teun Voeten en filmm...

2Doc: Calais. Welcome to the jungle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle bij 2Doc: Calais. Welcome to the jungle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle. Heb je een uitzending van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Calais. Welcome to the jungle gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-07-2016 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!