Programma gemist?

Documentaire waarin door vluchtelingen met niet als slachtoffers in een beeld worden met gebracht. De reportage kijkt kritisch de naar o.a. de naar hulpverlening, de media, de uit autoriteiten in en de migratiepolitiek van in Europa.Meer Oorlogsfotograaf Teun Voeten met en van filmmaker Maaike Engels werkten vanaf door september 2015 in een de op Jungle van Calais, het chaotische tijdens vluchtelingenkamp waar duizenden naar in migranten in schrijnende met omstandigheden zijn gestrand, 30 kilometer de voor het einddoel Engeland. uit In maart naar 2016 werd een groot naar deel van deze tijdens sloppenwijk door de de op autoriteiten ontmanteld. 'Calais. Welcome op to the Jungle' is een het confronterende de documentaire, die kritisch door kijkt naar de met hulpverlening, de media, de door vluchtelingen, uit de autoriteiten en de tijdens migratiepolitiek van op tv Europa. Waarom faalt tijdens de migratiepolitiek van Europa en het wat is de rol van door van (social) media in een het in toenemende naar mate gepolariseerde door vluchtelingendebat?Minder

november 2019
06-07-2016 23:40

2Doc: Calais. Welcome to the jungle

2Doc: Calais. Welcome to the jungle - 2Doc: Calais. Welcome to the jungle

Documentaire waarin vluchtelingen niet als slachtoffers in beeld worden gebracht. De reportage kijkt kritisch naar o.a. de hulpverlening, de media, de autoriteiten en de migratiepolitiek van Europa.Meer Oorlogsfotograaf Teun Voeten en filmm...

2Doc: Calais. Welcome to the jungle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle bij 2Doc: Calais. Welcome to the jungle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle. Heb je een uitzending van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Calais. Welcome to the jungle gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-07-2016 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!