Programma gemist?

Documentaire een waarin vluchtelingen het niet als slachtoffers van in beeld worden naar gebracht. De reportage kijkt in kritisch naar o.a. op tv de hulpverlening, de uit media, de autoriteiten en de in de migratiepolitiek van Europa.Meer Oorlogsfotograaf Teun Voeten een en filmmaker Maaike naar Engels werkten vanaf op tv september 2015 in op de Jungle van uit Calais, het van chaotische de vluchtelingenkamp waar duizenden migranten in schrijnende in omstandigheden in zijn gestrand, 30 kilometer voor in het een einddoel Engeland. In maart 2016 door werd door een groot deel van van deze sloppenwijk door de met autoriteiten naar ontmanteld. 'Calais. Welcome to the uit Jungle' is met een confronterende documentaire, op die kritisch op kijkt naar de tijdens hulpverlening, de media, uit de vluchtelingen, de autoriteiten uit en de een migratiepolitiek van Europa. uit Waarom faalt tijdens de migratiepolitiek van Europa en op wat is op de rol de van (social) media het in het in toenemende met mate gepolariseerde door vluchtelingendebat?Minder

januari 2021
06-07-2016 23:40

2Doc: Calais. Welcome to the jungle

2Doc: Calais. Welcome to the jungle - 2Doc: Calais. Welcome to the jungle

Documentaire waarin vluchtelingen niet als slachtoffers in beeld worden gebracht. De reportage kijkt kritisch naar o.a. de hulpverlening, de media, de autoriteiten en de migratiepolitiek van Europa.Meer Oorlogsfotograaf Teun Voeten en filmm...

2Doc: Calais. Welcome to the jungle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle bij 2Doc: Calais. Welcome to the jungle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle. Heb je een uitzending van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Calais. Welcome to the jungle gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-07-2016 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!