Programma gemist?

Documentaire waarin uit vluchtelingen niet als slachtoffers uit in beeld op worden uit gebracht. De reportage kijkt in kritisch naar o.a. de hulpverlening, een de media, naar de autoriteiten en de de migratiepolitiek door van Europa.Meer Oorlogsfotograaf Teun naar Voeten en filmmaker met Maaike Engels werkten tijdens vanaf september 2015 in naar de door Jungle van door Calais, het chaotische vluchtelingenkamp naar waar duizenden migranten in schrijnende de omstandigheden zijn een gestrand, 30 kilometer voor naar op het einddoel Engeland. In maart 2016 op tv werd een naar groot deel tijdens van deze op tv sloppenwijk door de autoriteiten door ontmanteld. 'Calais. een Welcome to the Jungle' is een het confronterende documentaire, die een het kritisch kijkt naar een de hulpverlening, de media, de vluchtelingen, met de in autoriteiten en de migratiepolitiek van op Europa. met Waarom faalt de migratiepolitiek op tv van Europa het en wat is de rol in van (social) uit media in het in de toenemende mate op gepolariseerde met vluchtelingendebat?Minder

juni 2020
06-07-2016 23:40

2Doc: Calais. Welcome to the jungle

2Doc: Calais. Welcome to the jungle - 2Doc: Calais. Welcome to the jungle

Documentaire waarin vluchtelingen niet als slachtoffers in beeld worden gebracht. De reportage kijkt kritisch naar o.a. de hulpverlening, de media, de autoriteiten en de migratiepolitiek van Europa.Meer Oorlogsfotograaf Teun Voeten en filmm...

2Doc: Calais. Welcome to the jungle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle bij 2Doc: Calais. Welcome to the jungle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle. Heb je een uitzending van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Calais. Welcome to the jungle gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-07-2016 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!