Programma gemist?

Documentaire het waarin vluchtelingen niet als tijdens slachtoffers in een beeld worden gebracht. De reportage van kijkt kritisch tijdens naar van o.a. de hulpverlening, de media, het de autoriteiten en de door migratiepolitiek van met Europa.Meer tijdens Oorlogsfotograaf Teun Voeten door en filmmaker Maaike Engels werkten vanaf het september 2015 in door de de Jungle van Calais, het op chaotische vluchtelingenkamp een waar duizenden met migranten in schrijnende omstandigheden zijn door gestrand, de 30 kilometer voor het einddoel Engeland. naar In maart van 2016 werd een groot de deel op tv van deze sloppenwijk door een de autoriteiten ontmanteld. naar 'Calais. Welcome to naar the op tv Jungle' is een confronterende documentaire, van die kritisch naar kijkt naar met de hulpverlening, de het media, de vluchtelingen, naar de autoriteiten en de migratiepolitiek tijdens van Europa. Waarom faalt in de migratiepolitiek in van Europa en wat tijdens is de rol uit van (social) media naar op tv in het in door toenemende mate gepolariseerde op tv vluchtelingendebat?Minder

september 2020
06-07-2016 23:40

2Doc: Calais. Welcome to the jungle

2Doc: Calais. Welcome to the jungle - 2Doc: Calais. Welcome to the jungle

Documentaire waarin vluchtelingen niet als slachtoffers in beeld worden gebracht. De reportage kijkt kritisch naar o.a. de hulpverlening, de media, de autoriteiten en de migratiepolitiek van Europa.Meer Oorlogsfotograaf Teun Voeten en filmm...

2Doc: Calais. Welcome to the jungle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle bij 2Doc: Calais. Welcome to the jungle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle. Heb je een uitzending van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Calais. Welcome to the jungle gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Calais. Welcome to the jungle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-07-2016 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!