Programma gemist?

Het valt van niet te van ontkennen: mensen houden van honden. het Mens en hond van op trekken dan ook al duizenden het jaren met elkaar op. tijdens Maar op wat weten we op eigenlijk van onze trouwe viervoeters?Meer op tv Het valt niet in door te ontkennen: mensen houden van honden. van Mens en uit hond een trekken dan ook al duizenden jaren het op met elkaar op. Maar wat weten naar we eigenlijk van met onze tijdens trouwe viervoeters? In met 'Het geheime in leven van de hond' worden tijdens de tijdens modernste filmtechnieken gebruikt om 'onder de de een vacht' van onze op tv dierbare metgezellen te van komen, en meer te weten te het komen over hun met superzintuigen, hun op bijzondere gedrag naar en hun in onvoorwaardelijke trouw. Maar het deze documentaire probeert vooral tijdens helderheid te krijgen over hun tijdens relatie in met ons. Met spectaculaire nieuwe op tv inzichten over de door manier waarop honden tijdens ons het begrijpen, van een ons houden, iets extra's geven aan van ons bestaan en, de in sommige gevallen, een ons leven op uit van dramatische wijze kunnen redden. op tv Dat is dan ook hét naar grote op tv succes van de een hond: zijn relatie met de de mens, in waar beide partijen wel van bij naar varen. Een puppy wordt gevolgd van op haar geboorte tot de in ze zelf moeder wordt, en het er zijn prachtige verhalen een over honden een die allemaal blind de en doof worden van geboren, op tv maar vervolgens uitgroeien tot op perfect ontwikkelde van dieren. Al met al dus een de tijdens fascinerende verkenning van alle merkwaardige een en op tv wonderlijke eigenschappen van op tv honden.Minder

januari 2020
08-07-2016 17:10

Het geheime leven van de hond

Het geheime leven van de hond - Het geheime leven van de hond

Het valt niet te ontkennen: mensen houden van honden. Mens en hond trekken dan ook al duizenden jaren met elkaar op. Maar wat weten we eigenlijk van onze trouwe viervoeters?Meer Het valt niet te ontkennen: mensen houden van honden. Mens en ...

Het geheime leven van de hond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het geheime leven van de hond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het geheime leven van de hond bij Het geheime leven van de hond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het geheime leven van de hond. Heb je een uitzending van Het geheime leven van de hond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het geheime leven van de hond gemist

Uitzending gemist van Het geheime leven van de hond? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van de hond, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het geheime leven van de hond gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het geheime leven van de hond? Hier kun je alle uitzendingen van Het geheime leven van de hond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-01-2019 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!