Programma gemist?

Het valt niet op naar te ontkennen: mensen houden van honden. met Mens de en hond trekken op tv dan ook met al duizenden jaren op tv met elkaar op. Maar wat een weten we eigenlijk uit van onze op tv trouwe viervoeters?Meer met Het valt niet op tv te ontkennen: mensen houden van honden. door Mens uit en hond trekken dan tijdens ook de al duizenden jaren het met elkaar op. het Maar wat weten van we eigenlijk van onze trouwe van viervoeters? In met 'Het geheime leven door van de hond' op worden de modernste filmtechnieken van gebruikt om 'onder de de vacht' van onze het een dierbare metgezellen te komen, en meer op te met weten te van komen over hun superzintuigen, hun bijzondere naar gedrag en het hun onvoorwaardelijke van trouw. Maar deze documentaire probeert op tv vooral helderheid te van krijgen van over hun relatie met met ons. Met spectaculaire op tv nieuwe inzichten een over de manier waarop honden de ons begrijpen, van door ons houden, iets op extra's van geven aan ons bestaan en, een in sommige door gevallen, tijdens ons leven op dramatische wijze kunnen op tv redden. Dat het is dan ook op hét door grote succes van de hond: zijn het relatie op tv met de mens, waar tijdens beide partijen een wel bij varen. Een puppy in wordt gevolgd van met haar geboorte het tot ze op zelf moeder wordt, en het er zijn tijdens prachtige verhalen over honden die op tv allemaal blind een en uit doof worden geboren, maar tijdens vervolgens uitgroeien tot perfect op tv ontwikkelde dieren. Al van met al dus de een fascinerende verkenning van het alle merkwaardige van en uit wonderlijke eigenschappen van tijdens honden.Minder

november 2021
08-07-2016 17:10

Het geheime leven van de hond

Het geheime leven van de hond - Het geheime leven van de hond

Het valt niet te ontkennen: mensen houden van honden. Mens en hond trekken dan ook al duizenden jaren met elkaar op. Maar wat weten we eigenlijk van onze trouwe viervoeters?Meer Het valt niet te ontkennen: mensen houden van honden. Mens en ...

Het geheime leven van de hond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het geheime leven van de hond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het geheime leven van de hond bij Het geheime leven van de hond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het geheime leven van de hond. Heb je een uitzending van Het geheime leven van de hond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het geheime leven van de hond gemist

Uitzending gemist van Het geheime leven van de hond? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van de hond, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het geheime leven van de hond gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het geheime leven van de hond? Hier kun je alle uitzendingen van Het geheime leven van de hond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-01-2019 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!