Programma gemist?

Het naar valt niet te uit ontkennen: mensen houden van van honden. van Mens en hond door trekken dan ook met al duizenden jaren op tv met elkaar op. Maar wat weten met we eigenlijk van een onze trouwe viervoeters?Meer van Het naar valt niet te ontkennen: door mensen houden van op tv honden. Mens en naar hond trekken dan ook op al duizenden jaren van met elkaar op. een Maar wat van weten we uit eigenlijk van onze trouwe viervoeters? uit In 'Het geheime tijdens leven de van de hond' worden de de modernste op filmtechnieken gebruikt om een 'onder de vacht' van onze de naar dierbare metgezellen te komen, en naar meer door te weten te komen over op hun superzintuigen, hun tijdens bijzondere gedrag en hun van door onvoorwaardelijke trouw. Maar tijdens deze documentaire probeert uit vooral helderheid te krijgen over tijdens hun het relatie met ons. Met de spectaculaire nieuwe in inzichten over de manier waarop honden met ons op begrijpen, van met ons houden, iets extra's de geven aan een ons bestaan en, in sommige op tv gevallen, tijdens ons leven op dramatische wijze kunnen tijdens redden. Dat van is dan ook hét door naar grote succes van de hond: door zijn relatie in met de tijdens mens, waar beide partijen wel bij in varen. Een puppy de wordt met gevolgd van haar een geboorte tot ze zelf moeder het van wordt, en er zijn prachtige uit verhalen over honden die door van allemaal blind en doof worden uit geboren, maar de vervolgens uitgroeien van tot perfect ontwikkelde dieren. Al naar met al naar dus een van fascinerende verkenning van alle merkwaardige en uit op tv wonderlijke eigenschappen van op honden.Minder

oktober 2020
08-07-2016 17:10

Het geheime leven van de hond

Het geheime leven van de hond - Het geheime leven van de hond

Het valt niet te ontkennen: mensen houden van honden. Mens en hond trekken dan ook al duizenden jaren met elkaar op. Maar wat weten we eigenlijk van onze trouwe viervoeters?Meer Het valt niet te ontkennen: mensen houden van honden. Mens en ...

Het geheime leven van de hond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het geheime leven van de hond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het geheime leven van de hond bij Het geheime leven van de hond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het geheime leven van de hond. Heb je een uitzending van Het geheime leven van de hond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het geheime leven van de hond gemist

Uitzending gemist van Het geheime leven van de hond? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van de hond, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het geheime leven van de hond gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het geheime leven van de hond? Hier kun je alle uitzendingen van Het geheime leven van de hond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-01-2019 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!