Programma gemist?

Het tijdens valt niet te ontkennen: door mensen op tv houden van honden. Mens en op hond trekken dan ook de al duizenden van jaren met elkaar op. op tv Maar wat naar weten we van eigenlijk van onze een trouwe viervoeters?Meer in Het valt niet te ontkennen: mensen uit het houden van honden. Mens en hond van trekken dan de ook uit al duizenden jaren met elkaar naar op. Maar wat van weten we eigenlijk van uit onze trouwe naar viervoeters? tijdens In 'Het geheime leven van het de hond' het worden de modernste filmtechnieken gebruikt uit om 'onder van de vacht' van door onze dierbare metgezellen te naar uit komen, en meer te weten op tv te komen op tv over hun superzintuigen, hun bijzondere naar gedrag op en hun onvoorwaardelijke trouw. Maar tijdens deze documentaire van probeert vooral helderheid te op tv krijgen over hun het relatie met ons. uit Met naar spectaculaire nieuwe inzichten over de in manier het waarop honden ons begrijpen, een van ons houden, iets het extra's geven naar aan ons bestaan op en, in sommige op gevallen, ons leven de op dramatische wijze kunnen op het redden. Dat is van dan ook hét op grote succes van het de hond: zijn relatie met met de de mens, waar beide partijen wel bij met uit varen. Een puppy van wordt gevolgd van haar met geboorte tot ze zelf van moeder wordt, en er door zijn prachtige een verhalen over honden die tijdens allemaal de blind en doof worden geboren, met maar vervolgens uitgroeien tijdens tot perfect ontwikkelde uit dieren. Al met in al dus een het fascinerende uit verkenning van alle merkwaardige en op wonderlijke eigenschappen het van naar honden.Minder

juli 2020
08-07-2016 17:10

Het geheime leven van de hond

Het geheime leven van de hond - Het geheime leven van de hond

Het valt niet te ontkennen: mensen houden van honden. Mens en hond trekken dan ook al duizenden jaren met elkaar op. Maar wat weten we eigenlijk van onze trouwe viervoeters?Meer Het valt niet te ontkennen: mensen houden van honden. Mens en ...

Het geheime leven van de hond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het geheime leven van de hond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het geheime leven van de hond bij Het geheime leven van de hond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het geheime leven van de hond. Heb je een uitzending van Het geheime leven van de hond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het geheime leven van de hond gemist

Uitzending gemist van Het geheime leven van de hond? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het geheime leven van de hond, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het geheime leven van de hond gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het geheime leven van de hond? Hier kun je alle uitzendingen van Het geheime leven van de hond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-01-2019 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!