Programma gemist?

Serie door documentaires over markante spoorlijnen overal de ter wereld. Er uit de wordt een traject afgelegd naar waarbij onderweg van ook veel aandacht is door voor bijzondere tijdens locaties. Afl.: Zwitserland: het TPC 1 Aigle naar - Les Diablerets. Ook naar al is het dorp door Aigle niet tijdens groot, het is door erg belangrijk als knooppunt tijdens van openbaar van vervoer in de Chablais. In in op tv dit Franse deel van Zwitserland uit brengen twee smalspoorlijnen het al meer dan honderd in jaar het reizigers naar wintersportcentra van als Leysin naar en Les Diablerets. naar Diepe dalen en steile hellingen staan het garant voor uit een door prachtige reis.

Serie documentaires over in markante een spoorlijnen overal ter wereld. Er in wordt een traject op tv afgelegd waarbij onderweg met tijdens ook veel aandacht is voor tijdens bijzondere naar locaties. Afl.: Zwitserland uit TPC 2 Aigle - Bretaye. In de een klein gebied tijdens van Frans uit Zwitserland waren ooit vier naar smalspoorbedrijven, die een elkaar stevig beconcurreerden. tijdens Nu zijn ze op samen van groot een belang naar voor het vervoer van door bewoners en toeristen in de het Chablais. Reizen naar naar door Champéry en Bretaye geven daar op tv een tijdens goed beeld van.

Serie uit documentaires over de markante spoorlijnen overal ter in wereld. Er wordt een traject naar afgelegd waarbij onderweg tijdens ook veel de aandacht door is voor bijzondere locaties. Afl.: Duitsland/Lahntalbahn. naar naar Een treinreis langs de rivier op de door Lahn, wat een mooi tijdens beeld oplevert een van het beboste rivierdal, het met om de iedere bocht een in oud stadje. Daarbovenuit steken ruïnes, burchten het en kastelen, waar uit de naam Nassau op steeds weer door opduikt door en Dillenburg het eindpunt op tv is.

Een nieuwe documentaireserie naar over het markante spoorlijnen in de wereld. op tv In elke het aflevering wordt een het treinreis gemaakt, waarbij uit onderweg ook aandacht een is voor bijzondere een lokaties. een Op het punt waar naar de Peloponessos en Griekenland van elkaar raken ligt op Korinthe. Hier komen ook uit oud de en nieuw samen met en begint de reis van door 135 kilometer over met tijdens smalspoor naar Patras naar langs groene velden, bergen, dorpjes, heel in van veel strand en erg blauwe op golven.

november 2021
20-10-2009 19:55

Zwitserland: TPC 1 Aigle - Les Diablerets

Rail away - Zwitserland: TPC 1 Aigle - Les Diablerets

Serie documentaires over markante spoorlijnen overal ter wereld. Er wordt een traject afgelegd waarbij onderweg ook veel aandacht is voor bijzondere locaties. Afl.: Zwitserland: TPC 1 Aigle - Les Diablerets. Ook al is het dorp Aigle niet gr...

13-10-2009 19:55

Zwitserland TPC 2 Aigle - Bretaye

Rail away - Zwitserland TPC 2 Aigle - Bretaye

Serie documentaires over markante spoorlijnen overal ter wereld. Er wordt een traject afgelegd waarbij onderweg ook veel aandacht is voor bijzondere locaties. Afl.: Zwitserland TPC 2 Aigle - Bretaye. In een klein gebied van Frans Zwitserlan...

06-10-2009 19:55

Duitsland/Lahntalbahn

Rail away - Duitsland/Lahntalbahn

Serie documentaires over markante spoorlijnen overal ter wereld. Er wordt een traject afgelegd waarbij onderweg ook veel aandacht is voor bijzondere locaties. Afl.: Duitsland/Lahntalbahn. Een treinreis langs de rivier de Lahn, wat een mooi ...

22-09-2009 19:55

Aflevering 21

Rail away - Aflevering 21

Een nieuwe documentaireserie over markante spoorlijnen in de wereld. In elke aflevering wordt een treinreis gemaakt, waarbij onderweg ook aandacht is voor bijzondere lokaties. Op het punt waar de Peloponessos en Griekenland elkaar raken lig...

Je bekijkt momenteel pagina 27 van 27. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Rail away gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rail away de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rail away bij Rail away liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rail away. Heb je een uitzending van Rail away gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rail away gemist

Per aflevering wordt een traject langs een aantal bijzondere locaties afgelegd, waarbij de trein als leidraad fungeert.Er is aandacht voor de treinen, de landschappen en culturen. Geniet van de onderzoekstocht naar markante spoorlijnenoveral ter wereld.

Uitzending gemist van Rail away? Hier kun je alle uitzendingen van Rail away kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 395
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 13:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!