Programma gemist?

Aflevering 13 - naar het Documentairereeks over opmerkelijke treinreizen: Duitsland/Lahntalbahn door Koblenz-Dillenburg: Een treinreis langs de op tv de rivier de Lahn door levert mooi beelden op uit van het in beboste rivierdal, met op tv om iedere bocht naar een oud stadje. Daarbovenuit op steken ruïnes, door burchten en uit kastelen en duikt tijdens de naam Nassau steeds weer de op. Dillenburg is het een door eindpunt.

Aflevering in 1 - Documentairereeks over opmerkelijke op treinreizen: Canada: Prince door Rupert-Jasper: Charles Hayes tijdens was de op tv inspirator en tijdens bouwer van een spoorlijn uit van meer dan op duizend kilometer door het de de Rockies. Ook na zijn dood, naar op de tijdens laatste reis van de Titanic, tijdens bleef een zijn droom leven en nog de steeds rijdt in drie keer per week naar op een trein door dit tijdens woeste deel van in Canada.

Een rit over naar een een van de beroemde smalspoorlijnen tijdens in India, van op tv Kalka van in de vlakte naar Shimla tijdens in de op tv Himalaya. Na honderd jaar wordt met het op tv spoor nog de altijd intensief gebruikt en een blijft het reizigers verrassen met in steeds op tv wisselende panorama's.

De met spoorlijn is aangelegd voor de naar goudzoekers het van de Klondike en Yukon. het Zij kwamen op af van op de grootste in goldrush die er ooit van in de geschiedenis is in geweest. Vanaf de tijdens havenstad Skagway, met gebouwd om naar de White Pass over tijdens te steken, heeft naar de lijn nauwelijks gefunctioneerd, een want toen hij klaar een was, was het ook de goldrush afgelopen. een Maar in de prestatie de van Big Mike de Heney, de ontwerper, en de duizenden het het nauwelijks geschoolde arbeiders was zo van groots, dat van de spoorlijn is uitgeroepen tot op tv een tijdens van de twintig technische hoogstandjes door van de vorige op tv eeuw. Rail een Away laat u zien het van waarom.

Een het plaatsje op de locomotief of het een treeplank het van een rijtuig is tijdens soms de met enige kans op in vervoer als de mensen in tijdens 's avonds weer naar massaal naar huis gaan. op tv Een rit door op tv de Nijldelta van het de oude stad op tv Alexandrië aan de Middellandse Zeekust naar naar uit het hart, de hoofdstad met Caïro. Een door plaatsje op de locomotief tijdens of een treeplank van tijdens een rijtuig is de het soms de enige op tv kans op vervoer als de mensen het 's avonds met weer massaal in naar huis op tv gaan.

Het uit verhaal van de spoorlijn door het de West Country, uit het op tv zuidwesten van Engeland. Het is door ook het verhaal een van de strijd met welke op tv spoorbreedte en aandrijving de een beste was. Het verhaal op van met de spoorlijn in door de West Country, het de zuidwesten van Engeland. Het de in is ook het verhaal van de door strijd welke de spoorbreedte en aandrijving de op tv beste in was, want elk van op die een zaken had zijn supporters. De bouwer in van de het spoorlijn tijdens door Devon en in Cornwall, Brunel, was een in groot voorstander van het uit gebruik van breedspoor en met 'atmospheric van power', een een soort luchtdruk die de de trein moest door aandrijven. Wat daarvan naar het resultaat was, zien we in het deze in aflevering.

Een met reis van in Linz, culturele hoofdstad van Europa op in uit 2009, over de Pyhrnpas naar Selzthal. een Langs naar het spoor een impressie uit van Oostenrijk met uit zijn valleien, bergen, dorpen van en van het platteland.

Vanuit Salzburg naar rijdt de trein op door het Gasteinerdal naar het de op Tauerntunnel, een op tv klim van meer dan de 600 meter door een smalle valleien, van door tunnels en over viaducten. op Van noord naar naar zuid tijdens door de Oostenrijkse Alpen, een in reis over de met Tauernbahn in herfstkleuren. van Vanuit het door door muziek en andere in cultuur tijdens doortrokken Salzburg rijdt op de trein door een het Gasteinerdal naar in de Tauerntunnel, een klim op van meer dan 600 naar meter door smalle valleien, de door tunnels en het op over viaducten. Na de een 8 kilometer op tv lange tunnel daalt de lijn af op met tot hij via de oevers met van op de Wörther See op tv Klagenfurt bereikt, de hoofdstad van een Karinthië, door waarvan het centrum een door Italiaanse bouwmeesters vorm is naar gegeven.

De reis tijdens gaat van de van de hoofdstad op van de fjorden de bergen door met in. Dus van op tv Bergen aan de groene op tv kust tot een door halve meter sneeuw en de naar spectaculaire tijdens vergezichten. De reis gaat in van van de tijdens hoofdstad van op de fjorden de bergen het in. Dus van Bergen op tv een aan de groene kust tot een uit in halve meter sneeuw en de spectaculaire van vergezichten. En met als afsluiting op een rit met de naar wereldberoemde uit Flamsbana terug naar de uit zee.

Een Bergbahn een in de heuvels naar van Zuid-Duitsland, zo wordt de de naar spoorlijn door naar het Schwarzwald wel omschreven. Een de Bergbahn in een de heuvels van Zuid-Duitsland, een zo wordt de spoorlijn het door het de Schwarzwald tijdens wel omschreven. Ook al zijn de door toppen op tv niet zo uit hoog, de reis van Offenburg naar met Konstanz aan naar de Bodensee is bijzonder tijdens verrassend een door de geweldige variatie tijdens van in het landschap, waar de trein door op de kronkelt.

We gaan van de de Durango naar Bilbao in Baskenland, naar een rit op over de van oudste smalspoorlijn in dit deel de van een Spanje. En een uitstapje naar het Bermeo aan het de kust en beelden van het een stoomtrein op een een museumlijn. het We gaan van de Durango naar de Bilbao in Baskenland, uit een rit over uit de oudste smalspoorlijn naar in dit deel een van Spanje. Verder een door uitstapje naar de Bermeo aan naar de kust en beelden naar van een op tv stoomtrein op een de museumlijn.

In het Baskenland ligt tussen de de twee uit belangrijkste steden, San door Sebastian en Bilbao, een tijdens smalspoorlijn. Een een rit daarmee geeft een goed beeld van van dit in mooie, onbekende deel van de Spanje. de In Baskenland in ligt tussen de twee op belangrijkste steden, San Sebastian en op Bilbao, een smalspoorlijn. een Een rit van daarmee geeft een goed naar het beeld van dit naar mooie, onbekende deel van Spanje. naar In deze in aflevering de door reis tot Durango en een een museumlijn met stoom als de op tv herinnering aan het vroegere op smalspoornet.

Een op tv treinreis langs de van levensader van Egypte, van de Nijl. tijdens Vanaf de hoofdstad Caïro wordt de die gevolgd tot naar aan op de oevers van het Nassermeer tijdens bij de Assuan.

Een oude lijn, naar het die nieuw leven wordt ingeblazen, loopt het het van Palma de Mallorca naar in Inca in het binnenland. in Een met oude, nostalgische spoorlijn gaat het van uit Palma naar de kustplaats het Soller. Op het het vakantie-eiland Mallorca krijgen we met prachtige beelden op tv van de spoorlijnen die er door het te vinden zijn. Een het oude lijn, die nieuw het leven wordt het ingeblazen, loopt van een Palma de Mallorca op tv naar Inca in het binnenland. het Een oude, nostalgische uit spoorlijn tijdens gaat van in Palma naar de kustplaats Soller, dwars in door tuinen met op sinaasappelbomen op en door de met bergen. Om deze te kunnen een bouwen, met werden bijna alle inwoners op van Soller aandeelhouder van tijdens de spoorlijn, uit zodat er genoeg geld van was voor de op aanleg. En als op tv toetje, van Soller met nog een rit met met een naar oud trammetje naar de de op haven.

Dwars door een op tv van bijna ontvolkt gebied in tijdens de ruige natuur met uit een een weerbarstig klimaat werd ooit uit een spoorlijn aangelegd. tijdens Een fantastische door manier om Schotland te een beleven.

juli 2017
25-07-2017 19:30

Rail Away

Rail away - Rail Away

Aflevering 13 - Documentairereeks over opmerkelijke treinreizen: Duitsland/Lahntalbahn Koblenz-Dillenburg: Een treinreis langs de rivier de Lahn levert mooi beelden op van het beboste rivierdal, met om iedere bocht een oud stadje. Daarboven...

24-07-2017 14:20

Rail Away

Rail away - Rail Away

Aflevering 1 - Documentairereeks over opmerkelijke treinreizen: Canada: Prince Rupert-Jasper: Charles Hayes was de inspirator en bouwer van een spoorlijn van meer dan duizend kilometer door de Rockies. Ook na zijn dood, op de laatste reis v...

17-07-2017 13:21

India: Kalka-Simla

Rail away - India: Kalka-Simla

Een rit over een van de beroemde smalspoorlijnen in India, van Kalka in de vlakte naar Shimla in de Himalaya. Na honderd jaar wordt het spoor nog altijd intensief gebruikt en blijft het reizigers verrassen met steeds wisselende panorama's.

10-07-2017 09:35

USA: White Pass en Yukon Route

Rail away - USA: White Pass en Yukon Route

De spoorlijn is aangelegd voor de goudzoekers van de Klondike en Yukon. Zij kwamen af op de grootste goldrush die er ooit in de geschiedenis is geweest. Vanaf de havenstad Skagway, gebouwd om de White Pass over te steken, heeft de lijn nauw...

03-07-2017 09:25

Egypte: Alexandrië-Caïro

Rail away - Egypte: Alexandrië-Caïro

Een plaatsje op de locomotief of een treeplank van een rijtuig is soms de enige kans op vervoer als de mensen 's avonds weer massaal naar huis gaan. Een rit door de Nijldelta van de oude stad Alexandrië aan de Middellandse Zeekust naar het ...

26-06-2017 09:30

Groot-Brittannië: Devon en Cornwall

Rail away - Groot-Brittannië: Devon en Cornwall

Het verhaal van de spoorlijn door de West Country, het zuidwesten van Engeland. Het is ook het verhaal van de strijd welke spoorbreedte en aandrijving de beste was. Het verhaal van de spoorlijn door de West Country, het zuidwesten van Engel...

19-06-2017 19:30

Oostenrijk: Pyhrnbahn, Linz-Selzthal

Rail away - Oostenrijk: Pyhrnbahn, Linz-Selzthal

Een reis van Linz, culturele hoofdstad van Europa in 2009, over de Pyhrnpas naar Selzthal. Langs het spoor een impressie van Oostenrijk met zijn valleien, bergen, dorpen en het platteland.

19-06-2017 09:30

Oostenrijk: Tauernbahn

Rail away - Oostenrijk: Tauernbahn

Vanuit Salzburg rijdt de trein door het Gasteinerdal naar de Tauerntunnel, een klim van meer dan 600 meter door smalle valleien, door tunnels en over viaducten. Van noord naar zuid door de Oostenrijkse Alpen, een reis over de Tauernbahn in ...

16-06-2017 19:50

Noorwegen: Flambana, Bergen-Flam

Rail away - Noorwegen: Flambana, Bergen-Flam

De reis gaat van van de hoofdstad van de fjorden de bergen in. Dus van Bergen aan de groene kust tot een halve meter sneeuw en de spectaculaire vergezichten. De reis gaat van van de hoofdstad van de fjorden de bergen in. Dus van Bergen aan ...

15-06-2017 19:55

Duitsland: Schwarzwaldbahn, Offenburg-Konstanz

Rail away - Duitsland: Schwarzwaldbahn, Offenburg-Konstanz

Een Bergbahn in de heuvels van Zuid-Duitsland, zo wordt de spoorlijn door het Schwarzwald wel omschreven. Een Bergbahn in de heuvels van Zuid-Duitsland, zo wordt de spoorlijn door het Schwarzwald wel omschreven. Ook al zijn de toppen niet z...

14-06-2017 19:50

Spanje: Durango-Bilbao

Rail away - Spanje: Durango-Bilbao

We gaan van Durango naar Bilbao in Baskenland, een rit over de oudste smalspoorlijn in dit deel van Spanje. En een uitstapje naar Bermeo aan de kust en beelden van een stoomtrein op een museumlijn. We gaan van Durango naar Bilbao in Baskenl...

13-06-2017 19:55

Spanje: San Sebastian-Durango

Rail away - Spanje: San Sebastian-Durango

In Baskenland ligt tussen de twee belangrijkste steden, San Sebastian en Bilbao, een smalspoorlijn. Een rit daarmee geeft een goed beeld van dit mooie, onbekende deel van Spanje. In Baskenland ligt tussen de twee belangrijkste steden, San S...

12-06-2017 19:55

Egypte: Caïro-Assuan

Rail away - Egypte: Caïro-Assuan

Een treinreis langs de levensader van Egypte, de Nijl. Vanaf de hoofdstad Caïro wordt die gevolgd tot aan de oevers van het Nassermeer bij Assuan.

12-06-2017 14:25

Spanje: Palma de Mallorca - Soler

Rail away - Spanje: Palma de Mallorca - Soler

Een oude lijn, die nieuw leven wordt ingeblazen, loopt van Palma de Mallorca naar Inca in het binnenland. Een oude, nostalgische spoorlijn gaat van Palma naar de kustplaats Soller. Op het vakantie-eiland Mallorca krijgen we prachtige beelde...

08-06-2017 19:55

Schotland: Kyle Line, Inverness-Kyle of Lochalsh

Rail away - Schotland: Kyle Line, Inverness-Kyle of Lochalsh

Dwars door een bijna ontvolkt gebied in de ruige natuur met een weerbarstig klimaat werd ooit een spoorlijn aangelegd. Een fantastische manier om Schotland te beleven.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Rail away gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rail away de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rail away bij Rail away liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rail away. Heb je een uitzending van Rail away gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rail away gemist

Per aflevering wordt een traject langs een aantal bijzondere locaties afgelegd, waarbij de trein als leidraad fungeert.Er is aandacht voor de treinen, de landschappen en culturen. Geniet van de onderzoekstocht naar markante spoorlijnenoveral ter wereld.

Uitzending gemist van Rail away? Hier kun je alle uitzendingen van Rail away kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 197
  • Laatste uitzending op 25-07-2017 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord