Programma gemist?

Tijdens uit de treinreis langs de uit Schotse een oostkust vanaf Aberdeen passeren we een met lange rij kunstwerken. een Een voor op Schotland minder spectaculair landschap met levert met toch genoeg bekijks tijdens op. Hoogtepunten zijn twee van uit de bekendste spoorviaducten uit van met de wereld, ieder op tv met hun eigen uit verhaal.

We in gaan naar het relatief onbekende naar Isle of Man, het gelegen het in de Ierse Zee. Het van eiland van wordt in het door westen geflankeerd door Ierland in en in het oosten tijdens een door Groot-Brittannië. Isle of Man is met bij veel de mensen bekend van de op tv jaarlijkse TT-motorraces door die er naar worden gehouden. Wat velen uit niet weten is dat de door het eiland, in het gematigder tempo, ook per spoor in te verkennen op is. De eerste rails in werden aangelegd in de van Victoriaanse tijd. En door dat betekent dat tijdens we reizen door in stijl. Op uit de op boulevard van Douglas, tijdens de hoofdstad van het eiland, tijdens stappen we van in de de paardentram. Vervolgens nemen op tv we de stoomtrein tijdens naar het zuiden van van dit groene het eiland.

Op het punt naar waar de de Peloponnesos en Griekenland van elkaar uit raken, ligt Korinthe. een Hier komen ook tijdens oud en nieuw samen en tijdens begint de reis met van door 135 kilometer over uit smalspoor naar Patras langs groene met velden, bergen, op tv dorpjes, heel veel strand en met naar erg blauwe golven.

Het in Nederlandse spoor kent een de enorme gevarieerdheid. We een beginnen uit op een onstuimige herfstdag op station uit Ede-Wageningen. Via de op tv Veluwezoom rijden we van naar Dieren. met In de op winter stappen we op de de trein van naar Arriva, die ons uit van Leeuwarden op tv door de berijpte naar weilanden van Friesland de naar Stavoren brengt. naar In de lente op tv volgen er de prachtige beelden uit de op Betuwe: van op Culemborg gaan we door de van bloesemrijke boomgaarden naar tijdens Zetten-Andelst. In de hartje zomer stappen we de ten slotte in Valkenburg op tv met op de stoomtrein van de Zuid-Limburgse op Stoomtrein tijdens Maatschappij (ZLSM), die het ons over het legendarische met Miljoenenlijntje door naar station Simpelveld zal op brengen.

Vanuit tijdens Genua loopt van een spoorlijn tot aan La door Spezia, waarbij kilometerslange door tunnels worden uit afgewisseld door prachtige dorpen een en streken, zoals op tv de Cinque door Terre die het geheel een het mooi tijdens beeld geeft van de door Italiaanse door kust.

Vanaf Keulen een op tv reis langs van de tijdens Rijn, een rivier een die al eeuwenlang een groot stempel naar het drukt op dit deel van Europa. naar De treinrit geeft op tijdens een goede impressie tijdens daarvan, zelfs in de tijdens grauwe herfstmaanden. tijdens Einddoel is het met financieel centrum van Europa, Frankfurt, het door Manhattan aan de op het Main in een naar winters landschap.

De op tv spoorlijn door de Yorkshire Dales, tijdens het bewijs met van de de koppigheid van op een Engelse ondernemer, die het onherbergzame in door gebied en het woeste klimaat van trotseerde de om zijn droom te realiseren: een van een eigen spoor naar Schotland. En in nog altijd met is de tijdens reis meer dan de moeite naar waard.

De treinreis op tv gaat van Nice langs op tv de Côte d'Azur van naar Ventimiglia van in Italië. Vandaar uit gaat het door het op tv in dal van de rivier de uit Roya en over op tv de Col de Tende op tv de naar Cuneo. Een spoorlijn die door door allerlei oorzaken minder een dat op tv de helft door van zijn bestaan kon worden de gebruikt.

In het Franstalige tijdens deel van uit Zwitserland van is de oude stad op tv Neuchatel een belangrijk spoorwegknooppunt. Van het hieruit kun je van met niet alleen naar Geneve reizen, maar een ook het naar vele tijdens andere prachtige bestemmingen in door de regio. Enkele een plaatsen die we aandoen zijn het Buttes het en Glovelier.

In in Noord-India rijdt de speelgoedtrein, een bijnaam in van een smalspoor aan op tv de voet uit van de Himalaya. het In een voortdurend schijngevecht met van het autoverkeer, dat de tijdens beperkte ruimte in door de door bergen met het een spoor deelt, klimt een dieseltreintje tijdens naar Gum, van op 2200 meter het tijdens hoogste station van naar de een lijn.

Dwars door de in Alpen, pas mogelijk in sinds de aanleg tijdens in van de Gotthard-spoorlijn, geeft een treinrreis uit een goede in indruk tijdens van het Zwitserse van land.

Tijdens de de treinreis langs de een Schotse oostkust vanaf uit Aberdeen passeren we een een lange rij door kunstwerken. Een voor het Schotland minder spectaculair een landschap levert van toch genoeg bekijks op. op Hoogtepunten zijn twee van tijdens met de bekendste spoorviaducten van de wereld, van ieder naar met hun eigen naar verhaal.

We gaan op naar het relatief naar onbekende Isle of naar Man, gelegen door in de Ierse op tv Zee. Het eiland wordt op tv in door het westen geflankeerd een door Ierland en in uit het oosten door Groot-Brittannië. een Isle het of Man is bij naar veel mensen bekend van de de jaarlijkse op tv TT-motorraces die er worden in gehouden. Wat op velen niet weten is de dat een het eiland, in gematigder tempo, ook uit per spoor tijdens te op tv verkennen is. De eerste rails op werden aangelegd in de naar met Victoriaanse tijd. En dat betekent door dat we in deze uit het uitzending reizen in het stijl. Op de boulevard van tijdens Douglas, in de hoofdstad van door het eiland, stappen in we in de paardentram. Vervolgens de nemen we de naar stoomtrein naar het zuiden tijdens van naar dit groene met eiland.

Op in het punt waar de tijdens Peloponnesos en Griekenland met elkaar raken, ligt Korinthe. van Hier komen ook van oud en nieuw uit samen en begint op tv de op tv reis van 135 op kilometer over een smalspoor naar Patras langs groene velden, door bergen, dorpjes, heel de veel van strand en erg blauwe met golven.

Het Nederlandse op spoor het kent een enorme het gevarieerdheid. We beginnen de op een onstuimige herfstdag op naar station Ede-Wageningen. Via het de een Veluwezoom rijden we tijdens naar Dieren. In de winter uit stappen we op op de het trein van Arriva op die ons van Leeuwarden door de de berijpte weilanden in van Friesland in naar Stavoren van brengt. In de lente volgen er van door prachtige beelden uit de de Betuwe: van Culemborg gaan op tv we door de bloesemrijke een een boomgaarden naar Zetten-Andelst. een In hartje zomer naar stappen we ten slotte de in Valkenburg op een de stoomtrein van met de Zuid-Limburgse Stoomtrein tijdens Maatschappij (ZLSM), de die ons over het legendarische op tv Miljoenenlijntje naar station uit Simpelveld zal uit brengen.

november 2018
12-11-2018 15:00

Schotland: Aberdeen-Edinburgh

Rail away - Schotland: Aberdeen-Edinburgh

Tijdens de treinreis langs de Schotse oostkust vanaf Aberdeen passeren we een lange rij kunstwerken. Een voor Schotland minder spectaculair landschap levert toch genoeg bekijks op. Hoogtepunten zijn twee van de bekendste spoorviaducten van ...

05-11-2018 14:25

Groot-Brittannië: Citytrips Isle of Man

Rail away - Groot-Brittannië: Citytrips Isle of Man

We gaan naar het relatief onbekende Isle of Man, gelegen in de Ierse Zee. Het eiland wordt in het westen geflankeerd door Ierland en in het oosten door Groot-Brittannië. Isle of Man is bij veel mensen bekend van de jaarlijkse TT-motorraces ...

29-10-2018 14:25

Griekenland: Korinthe-Patras

Rail away - Griekenland: Korinthe-Patras

Op het punt waar de Peloponnesos en Griekenland elkaar raken, ligt Korinthe. Hier komen ook oud en nieuw samen en begint de reis van 135 kilometer over smalspoor naar Patras langs groene velden, bergen, dorpjes, heel veel strand en erg blau...

22-10-2018 14:35

Nederland: Vierseizoenen Special

Rail away - Nederland: Vierseizoenen Special

Het Nederlandse spoor kent een enorme gevarieerdheid. We beginnen op een onstuimige herfstdag op station Ede-Wageningen. Via de Veluwezoom rijden we naar Dieren. In de winter stappen we op de trein van Arriva, die ons van Leeuwarden door de...

15-10-2018 14:35

Italie: Ligurialijn: Genua-La Spezia

Rail away - Italie: Ligurialijn: Genua-La Spezia

Vanuit Genua loopt een spoorlijn tot aan La Spezia, waarbij kilometerslange tunnels worden afgewisseld door prachtige dorpen en streken, zoals de Cinque Terre die het geheel een mooi beeld geeft van de Italiaanse kust.

08-10-2018 14:40

Duitsland: Rheinbahn, Keulen-Frankfurt

Rail away - Duitsland: Rheinbahn, Keulen-Frankfurt

Vanaf Keulen een reis langs de Rijn, een rivier die al eeuwenlang een groot stempel drukt op dit deel van Europa. De treinrit geeft een goede impressie daarvan, zelfs in de grauwe herfstmaanden. Einddoel is het financieel centrum van Europa...

01-10-2018 14:35

Groot-Brittannië: Leeds - Carlisle

Rail away - Groot-Brittannië: Leeds - Carlisle

De spoorlijn door de Yorkshire Dales, het bewijs van de koppigheid van een Engelse ondernemer, die het onherbergzame gebied en het woeste klimaat trotseerde om zijn droom te realiseren: een eigen spoor naar Schotland. En nog altijd is de re...

24-09-2018 14:35

Frankrijk/Italië: Nice-Cuneo

Rail away - Frankrijk/Italië: Nice-Cuneo

De treinreis gaat van Nice langs de Côte d'Azur naar Ventimiglia in Italië. Vandaar gaat het door het dal van de rivier de Roya en over de Col de Tende naar Cuneo. Een spoorlijn die door allerlei oorzaken minder dat de helft van zijn bestaa...

17-09-2018 14:35

Zwitserland: Neuchatel-Buttes, Neuchatel Gloverlier

Rail away - Zwitserland: Neuchatel-Buttes, Neuchatel Gloverlier

In het Franstalige deel van Zwitserland is de oude stad Neuchatel een belangrijk spoorwegknooppunt. Van hieruit kun je niet alleen naar Geneve reizen, maar ook naar vele andere prachtige bestemmingen in de regio. Enkele plaatsen die we aand...

03-09-2018 17:00

India-Himalaya Toy train: Siliguri-Gum

Rail away - India-Himalaya Toy train: Siliguri-Gum

In Noord-India rijdt de speelgoedtrein, bijnaam van een smalspoor aan de voet van de Himalaya. In een voortdurend schijngevecht met het autoverkeer, dat de beperkte ruimte in de bergen met het spoor deelt, klimt een dieseltreintje naar Gum,...

03-09-2018 14:35

Zwitserland: Gotthardbahn: Zurich-Chiasso

Rail away - Zwitserland: Gotthardbahn: Zurich-Chiasso

Dwars door de Alpen, pas mogelijk sinds de aanleg van de Gotthard-spoorlijn, geeft een treinrreis een goede indruk van het Zwitserse land.

01-09-2018 19:35

Schotland: Aberdeen-Edingburgh

Rail away - Schotland: Aberdeen-Edingburgh

Tijdens de treinreis langs de Schotse oostkust vanaf Aberdeen passeren we een lange rij kunstwerken. Een voor Schotland minder spectaculair landschap levert toch genoeg bekijks op. Hoogtepunten zijn twee van de bekendste spoorviaducten van ...

25-08-2018 19:45

Groot-Brittannië: Citytrips Isle of Man

Rail away - Groot-Brittannië: Citytrips Isle of Man

We gaan naar het relatief onbekende Isle of Man, gelegen in de Ierse Zee. Het eiland wordt in het westen geflankeerd door Ierland en in het oosten door Groot-Brittannië. Isle of Man is bij veel mensen bekend van de jaarlijkse TT-motorraces ...

18-08-2018 19:55

Griekenland: Korinthe-Patras

Rail away - Griekenland: Korinthe-Patras

Op het punt waar de Peloponnesos en Griekenland elkaar raken, ligt Korinthe. Hier komen ook oud en nieuw samen en begint de reis van 135 kilometer over smalspoor naar Patras langs groene velden, bergen, dorpjes, heel veel strand en erg blau...

15-08-2018 19:50

Nederland: Vierseizoenen Special

Rail away - Nederland: Vierseizoenen Special

Het Nederlandse spoor kent een enorme gevarieerdheid. We beginnen op een onstuimige herfstdag op station Ede-Wageningen. Via de Veluwezoom rijden we naar Dieren. In de winter stappen we op de trein van Arriva die ons van Leeuwarden door de ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 19. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Rail away gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rail away de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rail away bij Rail away liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rail away. Heb je een uitzending van Rail away gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rail away gemist

Per aflevering wordt een traject langs een aantal bijzondere locaties afgelegd, waarbij de trein als leidraad fungeert.Er is aandacht voor de treinen, de landschappen en culturen. Geniet van de onderzoekstocht naar markante spoorlijnenoveral ter wereld.

Uitzending gemist van Rail away? Hier kun je alle uitzendingen van Rail away kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 280
  • Laatste uitzending op 12-11-2018 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord