Programma gemist?

Seizoen in 16 - van Aflevering 3 - Documentairereeks naar over opmerkelijke spoorlijnen overal ter het wereld. Oostenrijk: van Mariazellerbahn. Deze reis gaat het met de Mariazellerbahn het naar het bekendste pelgrimsoord in door Oostenrijk met uit dezelfde naam. Vanuit de in tijdens laagvlakten van de een Donau klimt het de smalspoortreintje al snel door smallere op rivierdalen, getrokken door door 100 jaar oude op elektrische naar loks. Dichter bij op het eindpunt wordt met het gebied steeds woester en de van natuur door indrukwekkender.

Seizoen 9 op tv - Aflevering de 3 - naar Documentairereeks over markante spoorlijnen overal ter een wereld. Spanje: Durango-Bilbao. De tijdens treinreis van gaat van het Baskische een Durango naar Bilbao, een het rit over de oudste van smalspoorlijn van in dit deel van het Spanje. op tv Verder een uitstapje naar Bermeo door aan in de kust en beelden van een door stoomtrein op een op tv naar museumlijn.

Een reis naar van met Linz, culturele hoofdstad van van Europa in 2009, over de naar Pyhrnpas naar Selzthal. van Langs het op tv spoor een impressie uit van tijdens Oostenrijk met zijn uit valleien, bergen, dorpen en op het platteland.

Tijdens de treinreis met langs naar de Schotse oostkust op vanaf Aberdeen passeren van we een van lange rij kunstwerken. Een voor Schotland uit minder door spectaculair landschap levert op toch genoeg bekijks op. de Hoogtepunten zijn twee tijdens van de tijdens bekendste spoorviaducten van op tv de wereld, ieder met hun een naar eigen verhaal.

De uit treinreis gaat van Nice een langs op de Côte d'Azur naar Ventimiglia in op Italië. Vandaar naar gaat het door in het dal van de uit rivier de Roya door en over door de Col de op Tende naar Cuneo. Een met spoorlijn die door van allerlei oorzaken in minder dat de met helft uit van zijn bestaan een kon worden gebruikt.

Dwars door de op Alpen, pas mogelijk van sinds de aanleg naar van de Gotthard-spoorlijn, met van geeft een treinrreis een goede indruk door van tijdens het Zwitserse door land.

In het door Franstalige deel van naar Zwitserland is de oude van op stad Neuchâtel een belangrijk spoorwegknooppunt. op tv Van het hieruit kun je niet alleen naar tijdens Genève reizen, maar tijdens ook van naar vele van andere prachtige bestemmingen de in de regio. Enkele plaatsen door die we in aandoen zijn naar Buttes en Glovelier.

Vanuit Genua door loopt een een spoorlijn tot een aan La Spezia, de waarbij kilometerslange tunnels worden de afgewisseld door prachtige dorpen van en naar streken, zoals de op tv Cinque Terre die van het geheel een mooi beeld tijdens geeft van de Italiaanse tijdens op tv kust.

De spoorlijn door het de in Yorkshire Dales, bewijs het van de uit koppigheid van een Engelse ondernemer tijdens die het van onherbergzame gebied op en het woeste uit klimaat trotseerde om zijn droom van te realiseren, een eigen een spoor op naar Schotland. En nog op tv altijd is de uit reis met meer dan de moeite de waard.

In door Noord-India rijdt de speelgoedtrein, in bijnaam van met een smalspoor, aan de de voet van op de Himalaya. In een op tv voortdurend schijngevecht met met het autoverkeer, dat een de beperkte ruimte door in de uit bergen met het op tv spoor deelt, klimt een een dieseltreintje op tv naar Gum, op 2200 meter het het hoogste station de van de op lijn.

Vanaf de Keulen een reis op langs de Rijn, een rivier in tijdens die al eeuwenlang een de grote stempel drukt op in dit deel van naar Europa. De de treinrit geeft daarvan een goede tijdens impressie, zelfs in op een de grauwe herfstmaanden. Einddoel is financieel met de centrum van Europa, van Frankfurt, het Manhattan naar aan de Main in de een winters naar landschap.

Door het besneeuwde op tv land een een reis van Oslo van naar het toppunt van op tv Noorse wintersport. Onbereikbaar van op tv voor ander verkeer met ligt daar het beroemde door Finse hotel, het waar de trein de enige tijdens verbinding met met de buitenwereld een is.

Met de de Shongololo tijdens Express maken we een reis langs met spectaculaire natuurgebieden in van Namibië. op tv We trekken de Fish River uit Canyon in, de op een op één na grootste canyon op tv ter wereld. Aan van de rand van met de uitgestrekte tijdens Namib-woestijn beklimmen we van de wonderlijke, op tv rode duinen. Hoogtepunt van met de reis op tv is het spotten het van wilde dieren een in het Etosha Nationaal Park. Rust de nemen we het in Swakopmund, uit een bekende met badplaats uit de Duitse koloniale op tijd.

We van volgen de de Zig Zag Railway in de in bergen van de tijdens Blue Mountains. Voorts met brengen we op tv een bezoek aan de met schitterende het grotten van Jenolan een Caves. Aan de tijdens rand van Sydney stappen in we op voor het een zeer steile afdaling met in het de Scenic Railway. Deze van 'trein' stamt het uit 1880. Hangend aan kabels dalen tijdens de naar passagiers af langs naar de wanden van de in Blue Mountains. de Het spoor voert naar dwars door bergen uit en woestijnen, het is de in ultieme van tocht voor treinliefhebbers. door De Indian Pacific van rijdt van Sydney via een Broken Hill, waar we de in kunstenaar Shane Gellert op tv ontmoeten, naar Adelaide. Vanuit het deze stad tijdens varen we naar Kangaroo door Island.

De treinreis een gaat een over het Noordereiland. Met de naar zogenaamde Geyserland Express van gaan we naar het het binnenland. Zoals op tv de naam van de uit trein al in doet vermoeden zijn op er verschillende met geisers en vulkanen met langs de route het te zien. Daarna zien tijdens we de route op met de het Bay-Lander, die van Napier naar het Wellington het rijdt.

maart 2019
26-03-2019 18:10

Rail Away

Rail away - Rail Away

Seizoen 16 - Aflevering 3 - Documentairereeks over opmerkelijke spoorlijnen overal ter wereld. Oostenrijk: Mariazellerbahn. Deze reis gaat met de Mariazellerbahn naar het bekendste pelgrimsoord in Oostenrijk met dezelfde naam. Vanuit de l...

25-03-2019 14:35

Rail Away

Rail away - Rail Away

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Documentairereeks over markante spoorlijnen overal ter wereld. Spanje: Durango-Bilbao. De treinreis gaat van het Baskische Durango naar Bilbao, een rit over de oudste smalspoorlijn in dit deel van Spanje. Verder...

22-03-2019 18:05

Oostenrijk: Pyhrnbahn, Linz-Selzthal

Rail away - Oostenrijk: Pyhrnbahn, Linz-Selzthal

Een reis van Linz, culturele hoofdstad van Europa in 2009, over de Pyhrnpas naar Selzthal. Langs het spoor een impressie van Oostenrijk met zijn valleien, bergen, dorpen en het platteland.

20-03-2019 18:10

Schotland: Aberdeen-Edinburgh

Rail away - Schotland: Aberdeen-Edinburgh

Tijdens de treinreis langs de Schotse oostkust vanaf Aberdeen passeren we een lange rij kunstwerken. Een voor Schotland minder spectaculair landschap levert toch genoeg bekijks op. Hoogtepunten zijn twee van de bekendste spoorviaducten van ...

19-03-2019 18:10

Frankrijk/Italië: Nice-Cuneo

Rail away - Frankrijk/Italië: Nice-Cuneo

De treinreis gaat van Nice langs de Côte d'Azur naar Ventimiglia in Italië. Vandaar gaat het door het dal van de rivier de Roya en over de Col de Tende naar Cuneo. Een spoorlijn die door allerlei oorzaken minder dat de helft van zijn bestaa...

18-03-2019 18:10

Zwitserland: Gotthardbahn: Zürich-Chiasso

Rail away - Zwitserland: Gotthardbahn: Zürich-Chiasso

Dwars door de Alpen, pas mogelijk sinds de aanleg van de Gotthard-spoorlijn, geeft een treinrreis een goede indruk van het Zwitserse land.

15-03-2019 18:05

Zwitserland: Neuchâtel-Buttes, Neuchâtel Gloverlier

Rail away - Zwitserland: Neuchâtel-Buttes, Neuchâtel Gloverlier

In het Franstalige deel van Zwitserland is de oude stad Neuchâtel een belangrijk spoorwegknooppunt. Van hieruit kun je niet alleen naar Genève reizen, maar ook naar vele andere prachtige bestemmingen in de regio. Enkele plaatsen die we aand...

14-03-2019 18:10

Italie: Ligurialijn: Genua-La Spezia

Rail away - Italie: Ligurialijn: Genua-La Spezia

Vanuit Genua loopt een spoorlijn tot aan La Spezia, waarbij kilometerslange tunnels worden afgewisseld door prachtige dorpen en streken, zoals de Cinque Terre die het geheel een mooi beeld geeft van de Italiaanse kust.

13-03-2019 18:10

Groot-Brittannië: Leeds-Carlisle

Rail away - Groot-Brittannië: Leeds-Carlisle

De spoorlijn door de Yorkshire Dales, bewijs van de koppigheid van een Engelse ondernemer die het onherbergzame gebied en het woeste klimaat trotseerde om zijn droom te realiseren, een eigen spoor naar Schotland. En nog altijd is de reis me...

12-03-2019 18:10

India-Himalaya Toy train: Siliguri-Gum

Rail away - India-Himalaya Toy train: Siliguri-Gum

In Noord-India rijdt de speelgoedtrein, bijnaam van een smalspoor, aan de voet van de Himalaya. In een voortdurend schijngevecht met het autoverkeer, dat de beperkte ruimte in de bergen met het spoor deelt, klimt een dieseltreintje naar Gum...

11-03-2019 18:10

Duitsland: Rheinbahn, Keulen-Frankfurt

Rail away - Duitsland: Rheinbahn, Keulen-Frankfurt

Vanaf Keulen een reis langs de Rijn, een rivier die al eeuwenlang een grote stempel drukt op dit deel van Europa. De treinrit geeft daarvan een goede impressie, zelfs in de grauwe herfstmaanden. Einddoel is financieel centrum van Europa, Fr...

08-03-2019 18:05

Noorwegen: Bergenbane, Oslo-Finse

Rail away - Noorwegen: Bergenbane, Oslo-Finse

Door het besneeuwde land een reis van Oslo naar het toppunt van Noorse wintersport. Onbereikbaar voor ander verkeer ligt daar het beroemde Finse hotel, waar de trein de enige verbinding met de buitenwereld is.

07-03-2019 18:05

Namibië: Shongolo Express

Rail away - Namibië: Shongolo Express

Met de Shongololo Express maken we een reis langs spectaculaire natuurgebieden in Namibië. We trekken de Fish River Canyon in, de op één na grootste canyon ter wereld. Aan de rand van de uitgestrekte Namib-woestijn beklimmen we de wonderlij...

06-03-2019 18:05

Australië: Sydney-Broken Hill-Adelaide

Rail away - Australië: Sydney-Broken Hill-Adelaide

We volgen de Zig Zag Railway in de bergen van de Blue Mountains. Voorts brengen we een bezoek aan de schitterende grotten van Jenolan Caves. Aan de rand van Sydney stappen we op voor een zeer steile afdaling met de Scenic Railway. Deze 'tre...

05-03-2019 18:10

Nieuw Zeeland: Coastal Pacific en Transalpine

Rail away - Nieuw Zeeland: Coastal Pacific en Transalpine

De treinreis gaat over het Noordereiland. Met de zogenaamde Geyserland Express gaan we naar het binnenland. Zoals de naam van de trein al doet vermoeden zijn er verschillende geisers en vulkanen langs de route te zien. Daarna zien we de rou...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Rail away gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rail away de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rail away bij Rail away liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rail away. Heb je een uitzending van Rail away gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rail away gemist

Per aflevering wordt een traject langs een aantal bijzondere locaties afgelegd, waarbij de trein als leidraad fungeert.Er is aandacht voor de treinen, de landschappen en culturen. Geniet van de onderzoekstocht naar markante spoorlijnenoveral ter wereld.

Uitzending gemist van Rail away? Hier kun je alle uitzendingen van Rail away kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 342
  • Laatste uitzending op 26-03-2019 om 18:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord