Programma gemist?

Kolonel Joost de uit Wolf is een tijdens Nederlandse de officier van het Korps op Mariniers de die zijn leven in dienst van uit in het leger heeft gesteld.Meer naar Kolonel Joost de Wolf is door een met Nederlandse officier van het Korps van Mariniers die de zijn leven in in dienst van het uit leger de heeft gesteld. In tijdens 2014 wordt hij aangesteld als waarnemend in chef operaties de van de VN-missie naar 'MINUSMA' in met Mali. De Wolf probeert met met een mix van op tv charme in en daadkracht door de regie terug te van winnen, maar het wordt gehinderd door een gebrek aan tijdens politieke op tv sturing van zowel het de VN-hoofdkwartier in uit New York van als leidinggevenden in een Den Haag. De Wolf het besluit eigenhandig de grenzen van door het het VN-mandaat op te zoeken, op tv maar brengt daarmee onverhoopt van zijn van eigen militaire carrière op in gevaar.Minder

september 2021
11-07-2016 20:20

2Doc: De Missie

2Doc: De Missie - 2Doc: De Missie

Kolonel Joost de Wolf is een Nederlandse officier van het Korps Mariniers die zijn leven in dienst van het leger heeft gesteld.Meer Kolonel Joost de Wolf is een Nederlandse officier van het Korps Mariniers die zijn leven in dienst van het l...

2Doc: De Missie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De Missie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De Missie bij 2Doc: De Missie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De Missie. Heb je een uitzending van 2Doc: De Missie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De Missie gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De Missie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: De Missie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: De Missie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: De Missie? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De Missie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-07-2016 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!