Programma gemist?

Kolonel Joost op tv de Wolf is uit een Nederlandse officier in van het Korps een Mariniers die zijn leven door in dienst van met het het leger heeft gesteld.Meer Kolonel een Joost de de Wolf is een Nederlandse officier een van het Korps naar Mariniers die tijdens zijn leven in de dienst van het leger naar heeft gesteld. een In 2014 wordt het hij aangesteld een als waarnemend chef uit operaties van de VN-missie een 'MINUSMA' van in Mali. De tijdens Wolf probeert met een in mix van charme naar en daadkracht de op tv regie terug te winnen, maar op wordt gehinderd de door het een gebrek aan door politieke sturing van zowel het een VN-hoofdkwartier in tijdens New York door als leidinggevenden in Den het Haag. De op Wolf besluit eigenhandig de grenzen in van het de VN-mandaat op te in zoeken, maar van brengt daarmee onverhoopt de zijn eigen militaire de carrière in gevaar.Minder

december 2019
11-07-2016 20:20

2Doc: De Missie

2Doc: De Missie - 2Doc: De Missie

Kolonel Joost de Wolf is een Nederlandse officier van het Korps Mariniers die zijn leven in dienst van het leger heeft gesteld.Meer Kolonel Joost de Wolf is een Nederlandse officier van het Korps Mariniers die zijn leven in dienst van het l...

2Doc: De Missie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De Missie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De Missie bij 2Doc: De Missie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De Missie. Heb je een uitzending van 2Doc: De Missie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De Missie gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De Missie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: De Missie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: De Missie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: De Missie? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De Missie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-07-2016 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!