Programma gemist?

Kolonel Joost de een Wolf is een in van Nederlandse officier van de het Korps Mariniers die van zijn leven in naar dienst van het leger naar heeft gesteld.Meer Kolonel Joost de de een Wolf is het een Nederlandse officier van het van Korps tijdens Mariniers die zijn leven naar in dienst op van het leger heeft gesteld. In naar 2014 een wordt hij het aangesteld als waarnemend chef operaties van uit de VN-missie een 'MINUSMA' in door Mali. De Wolf probeert met in een mix van tijdens charme en tijdens daadkracht het de regie terug te winnen, maar een het wordt gehinderd door naar een gebrek aan politieke sturing met van zowel het VN-hoofdkwartier een in New door York als leidinggevenden naar in Den Haag. op De Wolf op besluit eigenhandig de grenzen van tijdens het in VN-mandaat op te zoeken, maar op brengt een daarmee onverhoopt zijn eigen met militaire een carrière in gevaar.Minder

juni 2020
11-07-2016 20:20

2Doc: De Missie

2Doc: De Missie - 2Doc: De Missie

Kolonel Joost de Wolf is een Nederlandse officier van het Korps Mariniers die zijn leven in dienst van het leger heeft gesteld.Meer Kolonel Joost de Wolf is een Nederlandse officier van het Korps Mariniers die zijn leven in dienst van het l...

2Doc: De Missie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De Missie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De Missie bij 2Doc: De Missie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De Missie. Heb je een uitzending van 2Doc: De Missie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De Missie gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De Missie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: De Missie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: De Missie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: De Missie? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De Missie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-07-2016 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!