Programma gemist?

Kolonel uit Joost de Wolf is met een Nederlandse op officier van het Korps met Mariniers die een zijn leven in dienst van in het leger de heeft gesteld.Meer het Kolonel Joost naar de Wolf is een Nederlandse een officier van het uit Korps Mariniers die zijn op leven de in dienst naar van het leger heeft gesteld. In op tv 2014 wordt hij naar van aangesteld als waarnemend op tv chef operaties van op tv de VN-missie 'MINUSMA' in Mali. uit De op Wolf probeert met een mix tijdens van charme en daadkracht naar de regie terug het van te winnen, maar wordt gehinderd door met een uit gebrek aan politieke sturing van in zowel het uit VN-hoofdkwartier in de New York als leidinggevenden naar in Den Haag. van De Wolf besluit eigenhandig met de met grenzen van het een VN-mandaat op te zoeken, uit maar brengt door daarmee onverhoopt zijn op tv eigen militaire carrière in een gevaar.Minder

januari 2021
11-07-2016 20:20

2Doc: De Missie

2Doc: De Missie - 2Doc: De Missie

Kolonel Joost de Wolf is een Nederlandse officier van het Korps Mariniers die zijn leven in dienst van het leger heeft gesteld.Meer Kolonel Joost de Wolf is een Nederlandse officier van het Korps Mariniers die zijn leven in dienst van het l...

2Doc: De Missie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De Missie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De Missie bij 2Doc: De Missie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De Missie. Heb je een uitzending van 2Doc: De Missie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De Missie gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De Missie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: De Missie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: De Missie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: De Missie? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De Missie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-07-2016 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!