Programma gemist?

Kolonel naar Joost de Wolf is een naar naar Nederlandse officier van het door Korps Mariniers die zijn een leven in op tv dienst van het leger heeft de gesteld.Meer Kolonel Joost het de Wolf is de een Nederlandse officier het van in het Korps Mariniers die zijn van leven in naar dienst tijdens van het leger heeft gesteld. In naar 2014 wordt hij door aangesteld als waarnemend van chef operaties uit van tijdens de VN-missie 'MINUSMA' op in Mali. De Wolf probeert met de een mix in van tijdens charme en daadkracht de regie terug tijdens te winnen, naar maar wordt gehinderd door op een gebrek aan een politieke sturing van uit zowel het naar VN-hoofdkwartier in New York tijdens als leidinggevenden in in Den Haag. tijdens De Wolf besluit eigenhandig in naar de grenzen van het VN-mandaat op met op te zoeken, maar met brengt daarmee onverhoopt zijn eigen uit militaire carrière de in gevaar.Minder

oktober 2020
11-07-2016 20:20

2Doc: De Missie

2Doc: De Missie - 2Doc: De Missie

Kolonel Joost de Wolf is een Nederlandse officier van het Korps Mariniers die zijn leven in dienst van het leger heeft gesteld.Meer Kolonel Joost de Wolf is een Nederlandse officier van het Korps Mariniers die zijn leven in dienst van het l...

2Doc: De Missie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De Missie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De Missie bij 2Doc: De Missie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De Missie. Heb je een uitzending van 2Doc: De Missie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De Missie gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De Missie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: De Missie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: De Missie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: De Missie? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De Missie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-07-2016 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!