Programma gemist?

Kolonel Joost de op Wolf is een het op Nederlandse officier van het Korps Mariniers met die zijn leven tijdens een in dienst van het leger naar heeft gesteld.Meer een Kolonel Joost uit de Wolf is een tijdens Nederlandse officier op van het Korps Mariniers die tijdens zijn met leven in dienst een van het leger heeft gesteld. In in 2014 op wordt hij aangesteld naar als waarnemend chef operaties van naar de door VN-missie 'MINUSMA' in Mali. door De naar Wolf probeert met een mix van het charme naar en daadkracht de tijdens regie terug te winnen, maar van wordt een gehinderd door een op gebrek aan politieke sturing van van zowel tijdens het VN-hoofdkwartier het in New York als leidinggevenden in tijdens op Den Haag. De Wolf besluit eigenhandig met het de grenzen van het VN-mandaat naar op met te zoeken, maar op brengt daarmee onverhoopt zijn eigen van militaire carrière in naar gevaar.Minder

mei 2021
11-07-2016 20:20

2Doc: De Missie

2Doc: De Missie - 2Doc: De Missie

Kolonel Joost de Wolf is een Nederlandse officier van het Korps Mariniers die zijn leven in dienst van het leger heeft gesteld.Meer Kolonel Joost de Wolf is een Nederlandse officier van het Korps Mariniers die zijn leven in dienst van het l...

2Doc: De Missie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De Missie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De Missie bij 2Doc: De Missie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De Missie. Heb je een uitzending van 2Doc: De Missie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De Missie gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De Missie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: De Missie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: De Missie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: De Missie? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De Missie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-07-2016 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!