Programma gemist?

Kolonel tijdens Joost de Wolf is een met Nederlandse officier van tijdens uit het Korps Mariniers die uit zijn leven in dienst uit van op het leger heeft gesteld.Meer tijdens Kolonel Joost de door Wolf is een Nederlandse uit officier tijdens van het Korps Mariniers die op zijn leven in dienst het van het uit leger heeft gesteld. naar In 2014 wordt van hij aangesteld als waarnemend in chef van operaties van met de VN-missie 'MINUSMA' naar in Mali. De Wolf probeert tijdens met een met mix van charme en het daadkracht de regie met terug te winnen, maar van wordt gehinderd op door een naar gebrek aan politieke sturing een van uit zowel het VN-hoofdkwartier in tijdens New York als uit leidinggevenden in in Den Haag. De Wolf op besluit eigenhandig de grenzen naar van het VN-mandaat naar op op te zoeken, maar brengt daarmee met onverhoopt op zijn eigen militaire met carrière in gevaar.Minder

juni 2021
11-07-2016 20:20

2Doc: De Missie

2Doc: De Missie - 2Doc: De Missie

Kolonel Joost de Wolf is een Nederlandse officier van het Korps Mariniers die zijn leven in dienst van het leger heeft gesteld.Meer Kolonel Joost de Wolf is een Nederlandse officier van het Korps Mariniers die zijn leven in dienst van het l...

2Doc: De Missie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De Missie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De Missie bij 2Doc: De Missie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De Missie. Heb je een uitzending van 2Doc: De Missie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De Missie gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De Missie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: De Missie, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: De Missie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: De Missie? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De Missie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-07-2016 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!