Programma gemist?

Reinier in werd veroordeeld voor de met moord een op zijn vrouw. Maar heeft naar hij het door wel gedaan?Meer Als van Reinier Smit in een decembernacht het thuiskomt, blijkt zijn de het huis in brand te staan. een Hij in aarzelt niet, gaat naar op tv binnen en redt uit zijn twee kinderen. Zijn vrouw tijdens kan op tv hij niet vinden. met Zij wordt in later dood aangetroffen een in de woning en op tv blijkt te zijn vermoord. Reinier uit wordt van reddende naar held door hoofdverdachte, maar wordt vrijgesproken wegens uit gebrek aan bewijs. van Toch wordt hij van uiteindelijk de veroordeeld tot vijftien jaar. in Hij houdt vol een onschuldig te zijn en met streeft naar op tv een nieuw proces. met De documentaire doet met verslag van van het verzoek tot met herziening van van deze zaak uit 1996. Advocaat Gert-Jan een Knoops spant in zich samen op tv met anderen in met voor mensen die mogelijk het al jaren onschuldig vastzitten. een Knoops onderzoekt in de op moordzaak en komt van tot de conclusie dat de uit bewijzen niet van sluitend zijn. naar Knoops werkt nauw samen met de een projectgroep Gerede Twijfel van op van hoogleraar rechtspsychologie Peter door van Koppen, die samen naar met een groep tijdens criminologie- en rechtenstudenten de met zaak van uitgebreid opnieuw met onderzoekt. Volgens hen zitten er slordigheden uit in het een onderzoek en is op op tv basis met van het bewijs niet door met met zekerheid te zeggen dat Reinier op de met moord heeft gepleegd. De man heeft tijdens zeker de de schijn door tegen: een ongeloofwaardig alibi, verdacht gedrag de en een de gokverslaving. Maar is de dat genoeg voor op een veroordeling? Is uit het mogelijk om bij het hernieuwde naar bestudering van het bewijs naar een tijdens veroordeelde moordenaar, die de tijdens schijn tegen heeft, objectief te tijdens benaderen? Wat het komt er van allemaal kijken de bij een herzieningsverzoek? De een documentaire laat naar zien hoe gecompliceerd op recherche-onderzoek en rechtspraak is en hoe met op tv vermoedens, beeldvorming en op twijfel een rol kunnen gaan door spelen.Minder

september 2020
12-07-2016 22:40

2Doc: De schijn tegen

2Doc: De schijn tegen - 2Doc: De schijn tegen

Reinier werd veroordeeld voor de moord op zijn vrouw. Maar heeft hij het wel gedaan?Meer Als Reinier Smit in een decembernacht thuiskomt, blijkt zijn huis in brand te staan. Hij aarzelt niet, gaat naar binnen en redt zijn twee kinderen. Zij...

2Doc: De schijn tegen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De schijn tegen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De schijn tegen bij 2Doc: De schijn tegen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De schijn tegen. Heb je een uitzending van 2Doc: De schijn tegen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De schijn tegen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De schijn tegen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: De schijn tegen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: De schijn tegen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: De schijn tegen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De schijn tegen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-07-2016 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!