Programma gemist?

Reinier op werd veroordeeld voor de het moord op zijn vrouw. in Maar heeft met hij het wel in gedaan?Meer de Als Reinier Smit in een decembernacht in thuiskomt, op blijkt zijn huis tijdens in brand te staan. van Hij van aarzelt niet, gaat naar tijdens binnen en redt zijn twee op tv kinderen. Zijn vrouw door kan de hij niet vinden. Zij uit wordt later dood aangetroffen de in een de woning en de blijkt te zijn op vermoord. Reinier op tv wordt van reddende op held hoofdverdachte, maar wordt vrijgesproken op wegens gebrek aan bewijs. door Toch naar wordt hij tijdens uiteindelijk veroordeeld tot vijftien jaar. uit Hij houdt in vol onschuldig te zijn op tv en streeft door naar een nieuw proces. De van documentaire doet op verslag door van het verzoek tot herziening van door deze tijdens zaak uit 1996. op tv Advocaat Gert-Jan in Knoops spant zich samen met anderen op tv in voor op tv mensen die mogelijk op tv al jaren onschuldig op tv vastzitten. Knoops onderzoekt de tijdens de moordzaak en komt tot de conclusie op tv dat tijdens de bewijzen niet sluitend het zijn. naar Knoops werkt nauw samen met het de uit projectgroep Gerede Twijfel op tv van hoogleraar rechtspsychologie Peter van Koppen, tijdens naar die samen met een groep criminologie- op het en rechtenstudenten de tijdens zaak uitgebreid opnieuw uit onderzoekt. Volgens hen zitten uit er slordigheden in het onderzoek uit en is door op een basis van het bewijs op niet met zekerheid tijdens te zeggen op tv dat Reinier de uit moord heeft gepleegd. De man het heeft zeker in de schijn de tegen: een ongeloofwaardig op tv alibi, verdacht gedrag in en een gokverslaving. uit Maar is dat genoeg voor een de naar veroordeling? Is het mogelijk om bij uit hernieuwde bestudering van door het bewijs uit een veroordeelde van moordenaar, die de schijn naar tegen het heeft, objectief te benaderen? Wat met komt een er allemaal kijken de bij een herzieningsverzoek? De documentaire de laat zien hoe gecompliceerd een recherche-onderzoek en rechtspraak het is en naar hoe een vermoedens, beeldvorming en twijfel naar een rol kunnen het gaan spelen.Minder

mei 2020
12-07-2016 22:40

2Doc: De schijn tegen

2Doc: De schijn tegen - 2Doc: De schijn tegen

Reinier werd veroordeeld voor de moord op zijn vrouw. Maar heeft hij het wel gedaan?Meer Als Reinier Smit in een decembernacht thuiskomt, blijkt zijn huis in brand te staan. Hij aarzelt niet, gaat naar binnen en redt zijn twee kinderen. Zij...

2Doc: De schijn tegen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De schijn tegen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De schijn tegen bij 2Doc: De schijn tegen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De schijn tegen. Heb je een uitzending van 2Doc: De schijn tegen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De schijn tegen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De schijn tegen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: De schijn tegen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: De schijn tegen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: De schijn tegen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De schijn tegen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-07-2016 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!