Programma gemist?

Reinier uit werd veroordeeld voor op tv de moord op zijn vrouw. door Maar heeft een hij het op wel gedaan?Meer Als Reinier van Smit door in een decembernacht thuiskomt, een blijkt zijn huis in brand het te staan. van Hij aarzelt niet, in gaat het naar binnen en uit redt zijn twee kinderen. Zijn met vrouw kan hij naar niet vinden. van Zij wordt later dood aangetroffen een in de woning tijdens en de blijkt te zijn vermoord. Reinier op tv op wordt van reddende held naar hoofdverdachte, maar wordt vrijgesproken wegens van op gebrek aan bewijs. Toch wordt het hij uiteindelijk veroordeeld op tv tot vijftien jaar. op Hij houdt een vol onschuldig te zijn en met de streeft naar een tijdens nieuw proces. De documentaire doet verslag het van het in verzoek tot herziening van met deze in zaak uit 1996. Advocaat Gert-Jan op tv Knoops spant zich van samen met anderen op tv in voor mensen een die met mogelijk al jaren onschuldig vastzitten. op tv Knoops een onderzoekt de moordzaak en de komt tot de conclusie met dat de bewijzen naar niet naar sluitend zijn. Knoops werkt tijdens nauw door samen met de projectgroep Gerede het Twijfel van hoogleraar rechtspsychologie in uit Peter van Koppen, uit die samen met een groep het criminologie- en rechtenstudenten een de zaak uit uitgebreid opnieuw door onderzoekt. Volgens hen zitten er slordigheden naar in met het onderzoek een en is op basis de van het bewijs niet op met zekerheid te zeggen met dat uit Reinier de moord heeft gepleegd. door De man in heeft zeker uit de schijn tegen: een op tv ongeloofwaardig op alibi, verdacht gedrag en een gokverslaving. tijdens Maar tijdens is dat genoeg door voor een veroordeling? in Is het de mogelijk om bij op tv hernieuwde bestudering van het bewijs in een veroordeelde moordenaar, het die van de schijn tegen tijdens heeft, objectief te in benaderen? Wat komt door er allemaal kijken bij een herzieningsverzoek? een De het documentaire laat zien hoe gecompliceerd het recherche-onderzoek uit en rechtspraak is en hoe op tv op tv vermoedens, beeldvorming en twijfel een in rol kunnen gaan naar spelen.Minder

januari 2021
12-07-2016 22:40

2Doc: De schijn tegen

2Doc: De schijn tegen - 2Doc: De schijn tegen

Reinier werd veroordeeld voor de moord op zijn vrouw. Maar heeft hij het wel gedaan?Meer Als Reinier Smit in een decembernacht thuiskomt, blijkt zijn huis in brand te staan. Hij aarzelt niet, gaat naar binnen en redt zijn twee kinderen. Zij...

2Doc: De schijn tegen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De schijn tegen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De schijn tegen bij 2Doc: De schijn tegen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De schijn tegen. Heb je een uitzending van 2Doc: De schijn tegen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De schijn tegen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De schijn tegen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: De schijn tegen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: De schijn tegen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: De schijn tegen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De schijn tegen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-07-2016 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!