Programma gemist?

Reinier een werd veroordeeld voor de een moord op met zijn vrouw. Maar heeft het hij met het wel gedaan?Meer Als Reinier door Smit in een in decembernacht een thuiskomt, blijkt zijn huis de in brand door te staan. Hij aarzelt van niet, gaat naar tijdens binnen en redt zijn twee in op tv kinderen. Zijn vrouw kan hij niet in vinden. Zij wordt door later dood een aangetroffen in de woning uit en blijkt te uit zijn vermoord. de Reinier door wordt van reddende op held hoofdverdachte, maar wordt tijdens vrijgesproken wegens gebrek aan door bewijs. Toch wordt met hij uiteindelijk veroordeeld tot door vijftien jaar. in Hij houdt van vol onschuldig te van zijn en streeft naar een door nieuw proces. naar De documentaire doet in verslag van met het verzoek het tot herziening van deze op tv zaak uit op 1996. Advocaat Gert-Jan Knoops op spant zich op tv samen met anderen in door voor mensen die mogelijk al de jaren onschuldig op vastzitten. Knoops op tv onderzoekt de moordzaak en komt naar tot de conclusie het het dat de bewijzen niet sluitend zijn. met uit Knoops werkt nauw samen tijdens met de naar projectgroep Gerede Twijfel van hoogleraar rechtspsychologie het met Peter van Koppen, door die samen met uit een groep criminologie- door en rechtenstudenten de tijdens zaak uitgebreid opnieuw op onderzoekt. Volgens hen zitten er slordigheden in de in het onderzoek en door is op uit basis van het bewijs met niet met met zekerheid te zeggen dat van Reinier de moord heeft van gepleegd. De man heeft het een zeker de schijn tegen: met een ongeloofwaardig door alibi, verdacht gedrag uit en een gokverslaving. een Maar is dat genoeg voor een in veroordeling? Is het in mogelijk om bij een hernieuwde op bestudering van op tv het bewijs een veroordeelde moordenaar, het die de schijn uit tegen door heeft, objectief te benaderen? Wat komt de er allemaal de kijken het bij een herzieningsverzoek? De documentaire laat een zien hoe het gecompliceerd recherche-onderzoek en rechtspraak het is tijdens en hoe de vermoedens, beeldvorming en twijfel een op rol kunnen het gaan spelen.Minder

oktober 2021
12-07-2016 22:40

2Doc: De schijn tegen

2Doc: De schijn tegen - 2Doc: De schijn tegen

Reinier werd veroordeeld voor de moord op zijn vrouw. Maar heeft hij het wel gedaan?Meer Als Reinier Smit in een decembernacht thuiskomt, blijkt zijn huis in brand te staan. Hij aarzelt niet, gaat naar binnen en redt zijn twee kinderen. Zij...

2Doc: De schijn tegen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De schijn tegen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De schijn tegen bij 2Doc: De schijn tegen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De schijn tegen. Heb je een uitzending van 2Doc: De schijn tegen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De schijn tegen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De schijn tegen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: De schijn tegen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: De schijn tegen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: De schijn tegen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De schijn tegen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-07-2016 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!