Programma gemist?

Reinier werd door veroordeeld door voor de moord tijdens op zijn vrouw. een Maar heeft hij het naar wel gedaan?Meer op tv Als Reinier Smit in een op tv decembernacht thuiskomt, blijkt zijn van huis door in brand te staan. Hij op aarzelt niet, gaat door naar een binnen en redt door zijn twee kinderen. Zijn vrouw naar kan hij met niet met vinden. Zij wordt later van dood aangetroffen in de woning op tv en blijkt tijdens te de zijn vermoord. Reinier met wordt van reddende held hoofdverdachte, maar de in wordt vrijgesproken wegens uit gebrek aan bewijs. Toch wordt de hij uiteindelijk veroordeeld tot het uit vijftien jaar. Hij houdt vol onschuldig met door te zijn en streeft naar van een in nieuw proces. De documentaire doet verslag de van het verzoek tijdens tot op herziening van deze zaak uit het 1996. Advocaat een Gert-Jan Knoops tijdens spant zich samen naar met anderen in voor mensen op die door mogelijk al jaren onschuldig vastzitten. op Knoops door onderzoekt de moordzaak en komt een tot de conclusie uit dat de het bewijzen niet met sluitend zijn. Knoops werkt door nauw samen met het de projectgroep Gerede uit Twijfel van hoogleraar uit rechtspsychologie Peter door van Koppen, die het samen met een groep op criminologie- en rechtenstudenten de het een zaak uitgebreid opnieuw onderzoekt. Volgens hen op tv door zitten er slordigheden in het het onderzoek en is uit op basis van door het bewijs niet op tv met van zekerheid te zeggen uit dat Reinier de moord een heeft gepleegd. De man heeft van zeker de tijdens schijn tegen: de een ongeloofwaardig alibi, verdacht gedrag tijdens en een gokverslaving. een Maar is dat een genoeg uit voor een veroordeling? de Is het uit mogelijk om bij hernieuwde op tv bestudering van het bewijs van een naar veroordeelde moordenaar, die de door schijn tegen heeft, van objectief te benaderen? Wat komt het uit er allemaal kijken bij in een herzieningsverzoek? De documentaire door laat door zien hoe gecompliceerd recherche-onderzoek en door rechtspraak is en een hoe vermoedens, beeldvorming met en twijfel tijdens een rol kunnen gaan tijdens spelen.Minder

oktober 2019
12-07-2016 22:40

2Doc: De schijn tegen

2Doc: De schijn tegen - 2Doc: De schijn tegen

Reinier werd veroordeeld voor de moord op zijn vrouw. Maar heeft hij het wel gedaan?Meer Als Reinier Smit in een decembernacht thuiskomt, blijkt zijn huis in brand te staan. Hij aarzelt niet, gaat naar binnen en redt zijn twee kinderen. Zij...

2Doc: De schijn tegen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De schijn tegen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De schijn tegen bij 2Doc: De schijn tegen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De schijn tegen. Heb je een uitzending van 2Doc: De schijn tegen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De schijn tegen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De schijn tegen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: De schijn tegen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: De schijn tegen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: De schijn tegen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De schijn tegen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-07-2016 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!