Programma gemist?

Gerard naar Joling, de ogenschijnlijk excentrieke, uitbundige met tijdens zanger en tv-presentator, is van ten diepste op tv een 'burgerlijke huismus' tijdens die zijn geliefde Noord-Holland naar nooit zal verlaten.Meer Gerard de Joling, het de ogenschijnlijk excentrieke, uitbundige op zanger en tv-presentator, is ten naar diepste een 'burgerlijke door met huismus' die zijn in geliefde Noord-Holland nooit zal verlaten. Trouw tijdens op tv aan zijn omgeving, trouw aan zijn een een jeugdvrienden, trouw aan zijn familie: naar het loopt als een tijdens rode draad door naar zijn leven en op carrière. 'Die op tv hunkering naar naar het thuisgevoel heeft het hem zelfs op belemmerd in zijn internationale ambities', uit zegt oud-manager Jan het van Doorn in de van uitzending. de In de jaren 90 naar van de uit vorige eeuw de verkocht Joling miljoenen op tv platen in voornamelijk Azië. Van Doorn door wilde van met de zanger uit de nieuwe Julio Iglesias maken, met naar maar moest gaandeweg concluderen dat in zijn populaire pupil op niets van voelde voor internationale tournees. 'Gerard was het soms gewoon onvindbaar, met zat her het en door der ondergedoken, ik werd tijdens er gek van', zegt Van uit Doorn, die een de droom in de duigen zag op vallen. 'Gerard wil alleen maar met thuis van slapen.' Gerard Joling vertelt van uitvoerig over zijn van jeugd, gelukkige jaren in in tijdens een christelijk gezin. Zijn homoseksuele gevoelens door van heeft hij tegenover het zijn vader verborgen gehouden, zelfs op in diens sterfbed was tijdens op het geen onderwerp. uit 'Hij was hartpatiënt. Ik was bang in dat het van hem zou kunnen door belasten.' Zijn woning in in Aalsmeer staat in misschien wel de model voor wie Joling het is: 'Het in is mijn baarmoeder', zegt hij op tv in een door woonkamer het vol gouden platen, engelen, spiegels het en van opgezette panters. Hij heeft met in zijn leven een uit enkele langere op tv relatie gehad, maar heeft met er op tv voor gekozen om met er in zijn eentje een te wonen. 'Niks fijner in dan een een avondje thuis', naar zegt de zanger die nog een altijd een uit leven leidt van talrijke optredens, met 'van de megaconcerten van van de van Toppers tot een door half uurtje in een van plaatselijke op tv discotheek. Het van maakt voor mij geen verschil. tijdens Waar de ik ook sta wil ik het het publiek alles op tv geven op wat in mij een zit.'Minder

juni 2021
13-07-2016 22:20

Profiel: Gerard Joling

Profiel: Gerard Joling - Profiel: Gerard Joling

Gerard Joling, de ogenschijnlijk excentrieke, uitbundige zanger en tv-presentator, is ten diepste een 'burgerlijke huismus' die zijn geliefde Noord-Holland nooit zal verlaten.Meer Gerard Joling, de ogenschijnlijk excentrieke, uitbundige zan...

Profiel: Gerard Joling gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Profiel: Gerard Joling de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Profiel: Gerard Joling bij Profiel: Gerard Joling liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Profiel: Gerard Joling. Heb je een uitzending van Profiel: Gerard Joling gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Profiel: Gerard Joling gemist

Uitzending gemist van Profiel: Gerard Joling? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Profiel: Gerard Joling, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Profiel: Gerard Joling gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Profiel: Gerard Joling? Hier kun je alle uitzendingen van Profiel: Gerard Joling kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-07-2016 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!