Programma gemist?

Gerard Joling, de door de ogenschijnlijk excentrieke, uitbundige zanger en de tv-presentator, is van ten diepste een 'burgerlijke naar huismus' die zijn tijdens geliefde naar Noord-Holland nooit zal verlaten.Meer Gerard Joling, de de naar ogenschijnlijk excentrieke, uitbundige zanger uit en tijdens tv-presentator, is ten van diepste een 'burgerlijke het huismus' die zijn op tv geliefde Noord-Holland nooit uit zal verlaten. Trouw aan zijn omgeving, het in trouw aan zijn jeugdvrienden, trouw aan het de zijn familie: het de loopt als een rode draad op door een zijn leven en carrière. 'Die van hunkering naar een het thuisgevoel heeft op hem zelfs belemmerd naar in zijn internationale ambities', zegt met oud-manager naar Jan van de Doorn in de uitzending. het In de jaren 90 van op tv de vorige door eeuw verkocht Joling miljoenen van platen in voornamelijk de Azië. Van een Doorn wilde van op de zanger de nieuwe met op Julio Iglesias maken, maar moest gaandeweg de concluderen dat zijn van populaire pupil niets op tv voelde voor internationale de tournees. met 'Gerard was op soms gewoon onvindbaar, zat her en het der ondergedoken, ik naar met werd er gek van', zegt de Van Doorn, op die een droom in de duigen van zag vallen. 'Gerard wil alleen maar door thuis slapen.' op Gerard Joling vertelt uitvoerig het over zijn de jeugd, gelukkige jaren in van op een christelijk gezin. Zijn homoseksuele gevoelens uit heeft met hij tegenover zijn vader verborgen in gehouden, zelfs een op diens sterfbed door was het een geen onderwerp. 'Hij een was hartpatiënt. Ik was bang met dat het hem uit zou door kunnen belasten.' Zijn woning in naar tijdens Aalsmeer staat misschien wel model in voor wie door Joling is: door 'Het is mijn baarmoeder', tijdens zegt hij in op tv een woonkamer vol gouden de platen, op engelen, spiegels en de opgezette panters. Hij heeft het in zijn van leven een enkele langere relatie gehad, op maar heeft er met voor gekozen om uit er in het zijn eentje te wonen. door 'Niks fijner de dan een het avondje thuis', zegt het de zanger die op nog altijd een leven leidt van op tv van talrijke optredens, met 'van de megaconcerten in van de Toppers tot een naar half uurtje in een van uit plaatselijke discotheek. Het maakt voor door mij geen verschil. in Waar ik van ook sta wil ik uit het publiek van alles geven wat in uit mij een zit.'Minder

december 2021
13-07-2016 22:20

Profiel: Gerard Joling

Profiel: Gerard Joling - Profiel: Gerard Joling

Gerard Joling, de ogenschijnlijk excentrieke, uitbundige zanger en tv-presentator, is ten diepste een 'burgerlijke huismus' die zijn geliefde Noord-Holland nooit zal verlaten.Meer Gerard Joling, de ogenschijnlijk excentrieke, uitbundige zan...

Profiel: Gerard Joling gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Profiel: Gerard Joling de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Profiel: Gerard Joling bij Profiel: Gerard Joling liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Profiel: Gerard Joling. Heb je een uitzending van Profiel: Gerard Joling gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Profiel: Gerard Joling gemist

Uitzending gemist van Profiel: Gerard Joling? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Profiel: Gerard Joling, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Profiel: Gerard Joling gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Profiel: Gerard Joling? Hier kun je alle uitzendingen van Profiel: Gerard Joling kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-07-2016 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!