Programma gemist?

Gerard Joling, de met ogenschijnlijk excentrieke, uitbundige uit van zanger en tv-presentator, is door ten diepste een 'burgerlijke uit huismus' die door zijn geliefde Noord-Holland van nooit zal verlaten.Meer Gerard naar Joling, de ogenschijnlijk tijdens excentrieke, uitbundige zanger door en tv-presentator, tijdens is ten van diepste een 'burgerlijke huismus' die zijn de geliefde tijdens Noord-Holland nooit zal op verlaten. Trouw op aan zijn omgeving, naar trouw aan zijn jeugdvrienden, trouw met aan zijn familie: het met loopt als een de rode draad op door zijn leven in en carrière. 'Die in hunkering naar het thuisgevoel in heeft hem zelfs uit belemmerd in een zijn in internationale ambities', zegt oud-manager Jan van van Doorn het in de uitzending. op In de op jaren 90 van de vorige eeuw naar verkocht op tv Joling miljoenen platen in in voornamelijk Azië. Van Doorn een wilde van in de zanger een de nieuwe uit Julio Iglesias maken, maar moest in gaandeweg concluderen dat het zijn populaire pupil niets met voelde een voor internationale op tv tournees. 'Gerard was soms gewoon onvindbaar, in zat van her en der ondergedoken, van ik werd in er gek van', door zegt Van Doorn, op tv die een in droom in duigen zag vallen. van 'Gerard naar wil alleen maar thuis slapen.' Gerard de tijdens Joling vertelt uitvoerig over zijn op jeugd, gelukkige door jaren in een christelijk een gezin. Zijn homoseksuele gevoelens in met heeft hij tegenover zijn van vader verborgen gehouden, zelfs op tijdens diens in sterfbed was het geen onderwerp. het 'Hij was van hartpatiënt. met Ik was bang dat het hem door zou kunnen op tv belasten.' met Zijn woning in Aalsmeer staat misschien op wel model voor een wie Joling is: in 'Het door is mijn baarmoeder', zegt hij het in een woonkamer uit vol gouden van platen, engelen, spiegels en een opgezette panters. Hij op tv heeft op in zijn leven een op tv enkele langere relatie een gehad, maar tijdens heeft er voor gekozen in om van er in zijn eentje het te wonen. 'Niks tijdens fijner dan een een avondje thuis', zegt de zanger de die door nog altijd naar een leven leidt van talrijke optredens, op tv 'van met de megaconcerten van de op tv Toppers het tot een half uurtje in uit een de plaatselijke discotheek. Het door maakt voor mij geen verschil. Waar uit ik ook de sta wil van ik het publiek door alles geven wat in mij naar het zit.'Minder

juli 2020
13-07-2016 22:20

Profiel: Gerard Joling

Profiel: Gerard Joling - Profiel: Gerard Joling

Gerard Joling, de ogenschijnlijk excentrieke, uitbundige zanger en tv-presentator, is ten diepste een 'burgerlijke huismus' die zijn geliefde Noord-Holland nooit zal verlaten.Meer Gerard Joling, de ogenschijnlijk excentrieke, uitbundige zan...

Profiel: Gerard Joling gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Profiel: Gerard Joling de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Profiel: Gerard Joling bij Profiel: Gerard Joling liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Profiel: Gerard Joling. Heb je een uitzending van Profiel: Gerard Joling gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Profiel: Gerard Joling gemist

Uitzending gemist van Profiel: Gerard Joling? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Profiel: Gerard Joling, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Profiel: Gerard Joling gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Profiel: Gerard Joling? Hier kun je alle uitzendingen van Profiel: Gerard Joling kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-07-2016 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!