Programma gemist?

Gerard op Joling, de op tv ogenschijnlijk excentrieke, uitbundige zanger en tv-presentator, het is ten diepste door een de 'burgerlijke huismus' die door zijn geliefde Noord-Holland op tv nooit zal verlaten.Meer naar Gerard Joling, tijdens de ogenschijnlijk excentrieke, uitbundige door zanger en tv-presentator, is in ten op tv diepste een 'burgerlijke van huismus' die zijn geliefde Noord-Holland met nooit zal verlaten. de Trouw uit aan zijn omgeving, trouw uit aan zijn van jeugdvrienden, trouw aan zijn in familie: het loopt als een door rode draad de door zijn leven het en carrière. 'Die de hunkering naar het thuisgevoel tijdens heeft hem zelfs het belemmerd in tijdens zijn internationale ambities', zegt met oud-manager door Jan van Doorn in de de uitzending. In de van het jaren 90 van de naar vorige eeuw de verkocht Joling miljoenen naar platen in voornamelijk Azië. Van met Doorn wilde van de op uit zanger de nieuwe Julio Iglesias op maken, op tv maar moest gaandeweg concluderen dat zijn uit tijdens populaire pupil niets de voelde voor internationale de tournees. 'Gerard was tijdens soms gewoon onvindbaar, van zat her en der uit ondergedoken, ik werd er van gek uit van', zegt Van Doorn, het die een droom van in duigen door zag vallen. 'Gerard de wil alleen maar thuis de slapen.' Gerard Joling de vertelt uitvoerig uit over zijn jeugd, gelukkige jaren op tv in een christelijk het gezin. Zijn homoseksuele op tv gevoelens heeft hij in tegenover zijn vader tijdens verborgen het gehouden, zelfs op naar diens sterfbed was het door geen onderwerp. 'Hij was hartpatiënt. een Ik was bang op dat door het hem zou naar kunnen belasten.' Zijn woning in uit Aalsmeer het staat misschien wel model op tv voor wie naar Joling is: uit 'Het is mijn op tv baarmoeder', zegt hij in in een woonkamer vol met gouden platen, engelen, uit spiegels en tijdens opgezette panters. Hij op tv heeft in zijn leven een op tv enkele langere relatie gehad, van op tv maar heeft er voor op gekozen om er naar in zijn eentje te een wonen. 'Niks tijdens fijner dan een avondje thuis', van uit zegt de zanger die nog altijd door een een leven leidt van talrijke door optredens, 'van de een megaconcerten van de tijdens Toppers tot een half het uurtje in een een plaatselijke in discotheek. Het maakt voor tijdens mij geen verschil. naar Waar van ik ook sta wil ik het op publiek alles uit geven wat tijdens in mij de zit.'Minder

december 2019
13-07-2016 22:20

Profiel: Gerard Joling

Profiel: Gerard Joling - Profiel: Gerard Joling

Gerard Joling, de ogenschijnlijk excentrieke, uitbundige zanger en tv-presentator, is ten diepste een 'burgerlijke huismus' die zijn geliefde Noord-Holland nooit zal verlaten.Meer Gerard Joling, de ogenschijnlijk excentrieke, uitbundige zan...

Profiel: Gerard Joling gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Profiel: Gerard Joling de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Profiel: Gerard Joling bij Profiel: Gerard Joling liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Profiel: Gerard Joling. Heb je een uitzending van Profiel: Gerard Joling gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Profiel: Gerard Joling gemist

Uitzending gemist van Profiel: Gerard Joling? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Profiel: Gerard Joling, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Profiel: Gerard Joling gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Profiel: Gerard Joling? Hier kun je alle uitzendingen van Profiel: Gerard Joling kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-07-2016 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!