Programma gemist?

Gerard Joling, de in uit ogenschijnlijk excentrieke, uitbundige met zanger en tv-presentator, is ten met diepste een 'burgerlijke huismus' de in die zijn geliefde Noord-Holland van nooit zal verlaten.Meer Gerard Joling, in de een ogenschijnlijk excentrieke, uitbundige zanger en uit tv-presentator, is met ten het diepste een 'burgerlijke huismus' op tv die zijn geliefde door Noord-Holland nooit zal verlaten. het Trouw de aan zijn omgeving, trouw aan van zijn jeugdvrienden, een trouw aan zijn familie: het in loopt op als een rode draad de door zijn leven op tv en carrière. 'Die door hunkering naar met het thuisgevoel heeft van hem zelfs van belemmerd in zijn internationale door ambities', zegt de oud-manager Jan van Doorn in de naar uitzending. In naar de jaren 90 in van de vorige tijdens eeuw verkocht Joling door miljoenen platen tijdens in voornamelijk tijdens Azië. Van Doorn wilde van tijdens de zanger tijdens de nieuwe in Julio Iglesias maken, door maar moest gaandeweg concluderen dat in zijn populaire pupil op tv niets voelde voor internationale van tournees. 'Gerard op was uit soms gewoon onvindbaar, zat her een en der ondergedoken, op ik werd op er gek uit van', zegt Van Doorn, die met een droom in duigen met zag vallen. van 'Gerard wil alleen maar het thuis door slapen.' Gerard Joling vertelt uitvoerig op tv over zijn door jeugd, de gelukkige jaren in van een christelijk gezin. Zijn homoseksuele in gevoelens heeft met hij tegenover zijn vader verborgen een gehouden, door zelfs op diens een sterfbed was het door geen onderwerp. 'Hij was door hartpatiënt. Ik was bang naar dat het hem uit van zou kunnen belasten.' Zijn woning op tv in Aalsmeer van staat misschien wel model voor uit wie Joling is: in het 'Het is mijn op tv baarmoeder', zegt hij uit in een woonkamer vol tijdens gouden platen, door engelen, spiegels en opgezette panters. Hij uit heeft in op zijn leven een van enkele langere relatie naar gehad, maar heeft met er voor gekozen om op tv er in zijn naar met eentje te wonen. 'Niks fijner uit dan een avondje thuis', tijdens zegt de zanger op tv die nog altijd op een tijdens leven leidt van talrijke met optredens, met 'van de megaconcerten van de een Toppers tijdens tot een half uit uurtje in een plaatselijke discotheek. op tv Het maakt voor met mij geen het verschil. Waar ik ook sta de wil ik het de publiek alles in geven wat met in mij op zit.'Minder

februari 2020
13-07-2016 22:20

Profiel: Gerard Joling

Profiel: Gerard Joling - Profiel: Gerard Joling

Gerard Joling, de ogenschijnlijk excentrieke, uitbundige zanger en tv-presentator, is ten diepste een 'burgerlijke huismus' die zijn geliefde Noord-Holland nooit zal verlaten.Meer Gerard Joling, de ogenschijnlijk excentrieke, uitbundige zan...

Profiel: Gerard Joling gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Profiel: Gerard Joling de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Profiel: Gerard Joling bij Profiel: Gerard Joling liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Profiel: Gerard Joling. Heb je een uitzending van Profiel: Gerard Joling gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Profiel: Gerard Joling gemist

Uitzending gemist van Profiel: Gerard Joling? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Profiel: Gerard Joling, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Profiel: Gerard Joling gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Profiel: Gerard Joling? Hier kun je alle uitzendingen van Profiel: Gerard Joling kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-07-2016 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!