Programma gemist?

Gerard door Joling, de ogenschijnlijk excentrieke, uitbundige het zanger en tv-presentator, een is ten diepste een in een 'burgerlijke huismus' die met zijn geliefde Noord-Holland de nooit zal verlaten.Meer Gerard Joling, in de ogenschijnlijk een excentrieke, uitbundige zanger het en tv-presentator, is ten de tijdens diepste een 'burgerlijke huismus' die op tv zijn geliefde Noord-Holland op tv nooit zal verlaten. op Trouw aan zijn met omgeving, trouw naar aan zijn jeugdvrienden, trouw uit aan zijn naar familie: het loopt van als een rode draad door door zijn leven en het carrière. 'Die de hunkering tijdens naar het thuisgevoel in heeft hem zelfs belemmerd in naar zijn internationale op ambities', zegt oud-manager Jan op van Doorn in in de met uitzending. In de jaren 90 naar van de vorige naar eeuw verkocht Joling miljoenen de in platen in voornamelijk Azië. Van een Doorn de wilde van de zanger op de nieuwe Julio naar Iglesias maken, maar moest gaandeweg door tijdens concluderen dat zijn uit populaire pupil niets voelde voor met internationale tournees. 'Gerard was op tv soms gewoon op tv onvindbaar, zat her tijdens en een der ondergedoken, ik van werd er gek van', tijdens zegt Van Doorn, die een door droom het in duigen op zag vallen. 'Gerard wil het alleen maar thuis slapen.' uit Gerard Joling vertelt van uitvoerig op tv over zijn jeugd, op gelukkige jaren in een christelijk gezin. de Zijn homoseksuele gevoelens uit in heeft hij tegenover door zijn vader verborgen de gehouden, zelfs op diens door sterfbed was het geen onderwerp. uit 'Hij was van hartpatiënt. Ik op tv was bang dat het tijdens hem een zou kunnen belasten.' Zijn door woning in Aalsmeer uit staat misschien tijdens wel model voor het wie Joling is: 'Het is met mijn baarmoeder', zegt hij op tv in door een woonkamer het vol gouden platen, engelen, met spiegels en opgezette panters. Hij op heeft in een zijn leven in een enkele langere relatie gehad, de maar heeft er naar voor gekozen naar om er door in zijn eentje op te wonen. 'Niks fijner het dan een avondje thuis', door zegt met de zanger uit die nog altijd in een leven leidt van talrijke optredens, naar 'van de megaconcerten in van de Toppers op tot een een half op uurtje in een plaatselijke discotheek. Het van maakt op tv voor mij door geen verschil. Waar ik op tv ook sta wil ik op tv het in publiek alles geven wat met in mij in zit.'Minder

oktober 2020
13-07-2016 22:20

Profiel: Gerard Joling

Profiel: Gerard Joling - Profiel: Gerard Joling

Gerard Joling, de ogenschijnlijk excentrieke, uitbundige zanger en tv-presentator, is ten diepste een 'burgerlijke huismus' die zijn geliefde Noord-Holland nooit zal verlaten.Meer Gerard Joling, de ogenschijnlijk excentrieke, uitbundige zan...

Profiel: Gerard Joling gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Profiel: Gerard Joling de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Profiel: Gerard Joling bij Profiel: Gerard Joling liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Profiel: Gerard Joling. Heb je een uitzending van Profiel: Gerard Joling gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Profiel: Gerard Joling gemist

Uitzending gemist van Profiel: Gerard Joling? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Profiel: Gerard Joling, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Profiel: Gerard Joling gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Profiel: Gerard Joling? Hier kun je alle uitzendingen van Profiel: Gerard Joling kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-07-2016 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!