Programma gemist?

Gerard het Joling, de ogenschijnlijk excentrieke, van uitbundige zanger en tv-presentator, naar is naar ten diepste een 'burgerlijke huismus' het die het zijn geliefde Noord-Holland op nooit zal verlaten.Meer Gerard Joling, een de het ogenschijnlijk excentrieke, tijdens uitbundige zanger en tv-presentator, is een ten diepste het een 'burgerlijke huismus' die zijn in geliefde op Noord-Holland nooit zal verlaten. de Trouw aan zijn naar omgeving, trouw aan tijdens zijn de jeugdvrienden, trouw aan op zijn familie: het loopt tijdens als een rode draad door in zijn op leven en naar carrière. 'Die hunkering naar het thuisgevoel op uit heeft hem zelfs belemmerd de in zijn internationale tijdens ambities', zegt oud-manager Jan in van Doorn tijdens in de uitzending. In met de jaren 90 van uit de vorige eeuw de in verkocht Joling miljoenen platen in door voornamelijk Azië. Van van Doorn wilde van van de zanger de nieuwe op op Julio Iglesias maken, in maar moest gaandeweg concluderen dat het zijn populaire een pupil niets voelde met voor internationale tournees. 'Gerard een was soms gewoon onvindbaar, van de zat her en naar der ondergedoken, ik werd de er gek van', zegt in Van Doorn, uit die een de droom in duigen zag in vallen. 'Gerard wil alleen van maar thuis slapen.' met Gerard Joling vertelt uitvoerig het over zijn jeugd, tijdens gelukkige jaren naar in een christelijk gezin. door met Zijn homoseksuele gevoelens heeft de hij tegenover tijdens zijn vader verborgen gehouden, op zelfs op naar diens sterfbed was het geen het onderwerp. 'Hij was hartpatiënt. door Ik was bang met dat op het hem zou op tv kunnen belasten.' Zijn woning in een naar Aalsmeer staat misschien wel model voor op tv op wie Joling is: 'Het is mijn een baarmoeder', een zegt hij in een met woonkamer vol gouden het platen, engelen, spiegels naar en opgezette panters. in Hij heeft in naar zijn leven een op enkele langere relatie uit gehad, maar de heeft er in voor gekozen om er in van zijn eentje met te wonen. 'Niks een fijner dan een een avondje thuis', zegt de zanger het die het nog altijd een op leven leidt van van talrijke optredens, 'van de megaconcerten het van de Toppers een met tot een half met uurtje in een plaatselijke discotheek. op tv Het maakt voor uit mij tijdens geen verschil. Waar van ik ook sta wil ik het van publiek alles geven in wat in mij op tv het zit.'Minder

maart 2021
13-07-2016 22:20

Profiel: Gerard Joling

Profiel: Gerard Joling - Profiel: Gerard Joling

Gerard Joling, de ogenschijnlijk excentrieke, uitbundige zanger en tv-presentator, is ten diepste een 'burgerlijke huismus' die zijn geliefde Noord-Holland nooit zal verlaten.Meer Gerard Joling, de ogenschijnlijk excentrieke, uitbundige zan...

Profiel: Gerard Joling gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Profiel: Gerard Joling de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Profiel: Gerard Joling bij Profiel: Gerard Joling liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Profiel: Gerard Joling. Heb je een uitzending van Profiel: Gerard Joling gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Profiel: Gerard Joling gemist

Uitzending gemist van Profiel: Gerard Joling? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Profiel: Gerard Joling, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Profiel: Gerard Joling gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Profiel: Gerard Joling? Hier kun je alle uitzendingen van Profiel: Gerard Joling kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-07-2016 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!