Programma gemist?

Gerard een Joling, de ogenschijnlijk excentrieke, tijdens uitbundige zanger en een tv-presentator, op is ten diepste tijdens een 'burgerlijke huismus' die zijn geliefde door Noord-Holland nooit een zal naar verlaten.Meer Gerard Joling, de ogenschijnlijk door excentrieke, uitbundige zanger en de door tv-presentator, is ten het diepste een 'burgerlijke van huismus' die zijn geliefde tijdens Noord-Holland nooit naar zal verlaten. Trouw aan zijn in omgeving, trouw aan zijn door het jeugdvrienden, trouw aan zijn tijdens familie: het loopt op als een rode draad op tv door zijn tijdens leven en carrière. met 'Die hunkering naar naar het thuisgevoel heeft hem zelfs van belemmerd in zijn de internationale ambities', zegt in oud-manager Jan van op tijdens Doorn in de uitzending. In het de jaren 90 naar van de vorige naar eeuw met verkocht Joling miljoenen platen in tijdens voornamelijk Azië. Van Doorn de wilde van de de zanger de nieuwe uit Julio Iglesias maken, op tv maar een moest gaandeweg concluderen dat een zijn populaire pupil niets door op voelde voor internationale tournees. 'Gerard was door uit soms gewoon onvindbaar, zat her het en der ondergedoken, van ik werd er gek van van', zegt Van op Doorn, uit die een droom naar in duigen zag vallen. 'Gerard met in wil alleen maar het thuis slapen.' Gerard Joling naar vertelt uitvoerig met over zijn jeugd, gelukkige jaren tijdens in het een christelijk gezin. het Zijn homoseksuele gevoelens heeft de hij tegenover zijn vader verborgen het gehouden, met zelfs op een diens sterfbed was de het geen onderwerp. door 'Hij was hartpatiënt. Ik was bang de dat op tv het hem zou kunnen de belasten.' Zijn op woning in Aalsmeer staat uit misschien in wel model voor wie Joling van is: 'Het in is mijn baarmoeder', zegt hij uit in een woonkamer het vol een gouden platen, engelen, naar spiegels en uit opgezette panters. Hij heeft uit in zijn leven naar een enkele langere relatie tijdens gehad, maar heeft op er voor gekozen om naar er in in zijn eentje van te wonen. 'Niks de fijner dan tijdens een avondje thuis', zegt de met zanger die nog door altijd een leven leidt van van talrijke optredens, op 'van het de megaconcerten tijdens van de Toppers tot tijdens een half uurtje op in een plaatselijke op discotheek. Het maakt voor mij de geen door verschil. Waar ik ook sta het van wil ik het publiek van alles geven de wat in mij naar zit.'Minder

april 2021
13-07-2016 22:20

Profiel: Gerard Joling

Profiel: Gerard Joling - Profiel: Gerard Joling

Gerard Joling, de ogenschijnlijk excentrieke, uitbundige zanger en tv-presentator, is ten diepste een 'burgerlijke huismus' die zijn geliefde Noord-Holland nooit zal verlaten.Meer Gerard Joling, de ogenschijnlijk excentrieke, uitbundige zan...

Profiel: Gerard Joling gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Profiel: Gerard Joling de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Profiel: Gerard Joling bij Profiel: Gerard Joling liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Profiel: Gerard Joling. Heb je een uitzending van Profiel: Gerard Joling gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Profiel: Gerard Joling gemist

Uitzending gemist van Profiel: Gerard Joling? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Profiel: Gerard Joling, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Profiel: Gerard Joling gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Profiel: Gerard Joling? Hier kun je alle uitzendingen van Profiel: Gerard Joling kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-07-2016 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!