Programma gemist?

Een een eigenzinnige zoektocht naar naar de grens tussen in gezond en ongezond narcisme. van Vorig jaar op tv op IDFA uitgeroepen tot de Beste tijdens Nederlandse Film. A Strange op tv Love Affair with Ego is Ester tijdens Goulds tijdens eigenzinnige zoektocht naar een de grens naar tussen gezond en ongezond narcisme, in in een tijd een waarin het ?ik? en naar tijdens de verering van het zelf een steeds de belangrijker worden. Ester Gould een volgt in deze indringende van documentaire haar zus Rowan, op tv voor wie ze in een haar in kindertijd veel bewondering had. in Haar zus naar had een in blakend zelfvertrouwen, alsof met de wereld aan haar voeten lag. door uit In A Strange Love van Affair with Ego komt Gould het naar erachter komt dat de het supervrouw Rowan, zoals een ze zich een als kind had voorgesteld, nooit tijdens heeft bestaan. Met door als leidraad een de hechte band tussen de op twee naar zussen, onderzoekt de film de tijdens grens tussen gezonde met en ongezonde van zelfliefde. op De ogenschijnlijke door zelfverzekerdheid Rowan verandert in door grootheidswaan. Langs verschillende personages een in door verschillende levensfases treedt in Ester in de voetsporen door van tijdens haar oudere zus. De Nederlands-Schotse in filmmaker van stelt de vraag wat naar zelfliefde is van centraal. De sprookjesachtige verkenning van met Rowans persoonlijkheid uit leidt tot een relaas met over de menselijke relatie op tot het met ego.

januari 2020
17-11-2016 23:05

Docu: A Strange Love Affair with Ego

2Doc: A Strange love affair with ego - A Strange love affair with ego

Een eigenzinnige zoektocht naar de grens tussen gezond en ongezond narcisme. Vorig jaar op IDFA uitgeroepen tot Beste Nederlandse Film. A Strange Love Affair with Ego is Ester Goulds eigenzinnige zoektocht naar de grens tussen gezond en on...

2Doc: A Strange love affair with ego gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: A Strange love affair with ego de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: A Strange love affair with ego bij 2Doc: A Strange love affair with ego liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: A Strange love affair with ego. Heb je een uitzending van 2Doc: A Strange love affair with ego gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: A Strange love affair with ego gemist

Uitzending gemist van 2Doc: A Strange love affair with ego? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: A Strange love affair with ego, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: A Strange love affair with ego gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: A Strange love affair with ego? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: A Strange love affair with ego kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-11-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!