Programma gemist?

Een eigenzinnige tijdens zoektocht naar naar de grens van tussen gezond en ongezond uit narcisme. Vorig jaar op IDFA naar uitgeroepen naar tot Beste Nederlandse Film. A Strange met Love Affair uit with Ego is een Ester Goulds eigenzinnige het zoektocht naar de naar grens een tussen gezond en ongezond uit narcisme, in een naar tijd waarin het ?ik? in en de naar verering van het zelf steeds op tv tijdens belangrijker worden. Ester Gould volgt in deze naar indringende documentaire haar het zus op tv Rowan, voor wie ze in het haar kindertijd veel met bewondering had. Haar in met zus had een blakend zelfvertrouwen, alsof op uit de wereld aan haar voeten lag. op tv In A met Strange Love Affair de with Ego komt Gould naar erachter komt op tv dat de supervrouw Rowan, naar zoals ze in zich als kind had op op tv voorgesteld, nooit heeft bestaan. in Met als leidraad de hechte door band tijdens tussen de twee zussen, een onderzoekt de met film de grens uit tussen gezonde en het ongezonde zelfliefde. door De ogenschijnlijke door zelfverzekerdheid Rowan verandert in in grootheidswaan. Langs uit verschillende personages in tijdens verschillende levensfases treedt in Ester in de voetsporen van tijdens haar oudere de zus. op tv De Nederlands-Schotse filmmaker stelt de vraag een wat zelfliefde naar is centraal. de De sprookjesachtige verkenning van Rowans door met persoonlijkheid leidt tot uit een relaas over de menselijke relatie tijdens tot het een ego.

september 2021
17-11-2016 23:05

Docu: A Strange Love Affair with Ego

2Doc: A Strange love affair with ego - A Strange love affair with ego

Een eigenzinnige zoektocht naar de grens tussen gezond en ongezond narcisme. Vorig jaar op IDFA uitgeroepen tot Beste Nederlandse Film. A Strange Love Affair with Ego is Ester Goulds eigenzinnige zoektocht naar de grens tussen gezond en on...

2Doc: A Strange love affair with ego gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: A Strange love affair with ego de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: A Strange love affair with ego bij 2Doc: A Strange love affair with ego liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: A Strange love affair with ego. Heb je een uitzending van 2Doc: A Strange love affair with ego gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: A Strange love affair with ego gemist

Uitzending gemist van 2Doc: A Strange love affair with ego? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: A Strange love affair with ego, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: A Strange love affair with ego gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: A Strange love affair with ego? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: A Strange love affair with ego kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-11-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!