Programma gemist?

Een eigenzinnige met zoektocht naar de grens de tussen de gezond en ongezond narcisme. de Vorig jaar op van IDFA een uitgeroepen tot Beste Nederlandse een Film. A Strange Love Affair tijdens with Ego het is Ester Goulds eigenzinnige de zoektocht op tv naar de grens tussen gezond op tv en op tv ongezond narcisme, in de een tijd waarin het ?ik? met en de een verering van een het zelf steeds uit belangrijker worden. Ester Gould volgt met in deze indringende op documentaire haar zus in Rowan, voor wie ze in in haar van kindertijd veel naar bewondering had. Haar van zus had een blakend tijdens zelfvertrouwen, alsof de wereld een aan haar voeten een lag. In A Strange in op tv Love Affair with Ego komt door Gould erachter in komt dat de supervrouw Rowan, naar zoals ze op zich op als kind had voorgesteld, nooit tijdens heeft in bestaan. Met als leidraad naar de hechte band met tussen de twee naar zussen, onderzoekt de een film de grens tussen gezonde uit en ongezonde op tv zelfliefde. van De ogenschijnlijke zelfverzekerdheid Rowan in van verandert in grootheidswaan. Langs verschillende personages door in verschillende levensfases op treedt Ester een in tijdens de voetsporen van haar oudere op tv zus. De Nederlands-Schotse filmmaker in stelt de naar vraag wat zelfliefde is het centraal. De uit sprookjesachtige verkenning van Rowans uit op persoonlijkheid leidt tot op tv een relaas over de menselijke de relatie tot het tijdens ego.

mei 2020
17-11-2016 23:05

Docu: A Strange Love Affair with Ego

2Doc: A Strange love affair with ego - A Strange love affair with ego

Een eigenzinnige zoektocht naar de grens tussen gezond en ongezond narcisme. Vorig jaar op IDFA uitgeroepen tot Beste Nederlandse Film. A Strange Love Affair with Ego is Ester Goulds eigenzinnige zoektocht naar de grens tussen gezond en on...

2Doc: A Strange love affair with ego gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: A Strange love affair with ego de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: A Strange love affair with ego bij 2Doc: A Strange love affair with ego liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: A Strange love affair with ego. Heb je een uitzending van 2Doc: A Strange love affair with ego gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: A Strange love affair with ego gemist

Uitzending gemist van 2Doc: A Strange love affair with ego? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: A Strange love affair with ego, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: A Strange love affair with ego gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: A Strange love affair with ego? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: A Strange love affair with ego kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-11-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!