Programma gemist?

Een naar eigenzinnige zoektocht naar de van grens de tussen gezond en het ongezond narcisme. Vorig jaar van op IDFA uitgeroepen de tot Beste Nederlandse Film. A Strange in Love Affair with de Ego is door Ester Goulds eigenzinnige zoektocht op naar een de grens met tussen gezond en ongezond de narcisme, in op tv een tijd waarin het naar ?ik? en de het verering van door het zelf steeds belangrijker worden. Ester de Gould volgt in uit deze in indringende documentaire haar zus Rowan, op tv voor wie ze tijdens in de haar kindertijd veel bewondering in had. Haar zus had tijdens een blakend zelfvertrouwen, alsof van de wereld aan op haar voeten lag. uit tijdens In A Strange Love tijdens Affair with Ego naar komt Gould erachter komt naar dat de supervrouw door Rowan, zoals ze de zich als op kind had de voorgesteld, nooit heeft bestaan. Met als van leidraad uit de hechte band tijdens tussen de twee zussen, onderzoekt uit de film de van grens tussen gezonde van en met ongezonde zelfliefde. uit De ogenschijnlijke zelfverzekerdheid Rowan op tv een verandert in grootheidswaan. op tv Langs verschillende personages in verschillende met levensfases naar treedt Ester in de voetsporen van naar het haar oudere zus. De Nederlands-Schotse het filmmaker stelt de de vraag in wat zelfliefde is in centraal. De sprookjesachtige verkenning van Rowans de persoonlijkheid in leidt tot een relaas tijdens over de menselijke relatie van tot het op ego.

september 2020
17-11-2016 23:05

Docu: A Strange Love Affair with Ego

2Doc: A Strange love affair with ego - A Strange love affair with ego

Een eigenzinnige zoektocht naar de grens tussen gezond en ongezond narcisme. Vorig jaar op IDFA uitgeroepen tot Beste Nederlandse Film. A Strange Love Affair with Ego is Ester Goulds eigenzinnige zoektocht naar de grens tussen gezond en on...

2Doc: A Strange love affair with ego gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: A Strange love affair with ego de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: A Strange love affair with ego bij 2Doc: A Strange love affair with ego liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: A Strange love affair with ego. Heb je een uitzending van 2Doc: A Strange love affair with ego gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: A Strange love affair with ego gemist

Uitzending gemist van 2Doc: A Strange love affair with ego? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: A Strange love affair with ego, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: A Strange love affair with ego gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: A Strange love affair with ego? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: A Strange love affair with ego kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-11-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!