Programma gemist?

Een met eigenzinnige zoektocht naar de op tv grens in tussen gezond en ongezond de narcisme. Vorig jaar op op IDFA uitgeroepen tot uit Beste Nederlandse Film. A een Strange Love Affair op tv with Ego is Ester tijdens Goulds eigenzinnige zoektocht uit in naar de grens tussen gezond en tijdens ongezond op narcisme, in een in tijd waarin tijdens het ?ik? en de verering van de het zelf steeds tijdens door belangrijker worden. Ester Gould volgt in deze tijdens in indringende documentaire haar zus Rowan, de voor wie ze het in haar kindertijd op veel bewondering had. een Haar in zus had een blakend zelfvertrouwen, alsof een de wereld op aan haar voeten in lag. In een A Strange Love Affair op tv with Ego komt tijdens Gould erachter door komt dat de supervrouw Rowan, door in zoals ze zich een als kind had voorgesteld, nooit heeft uit uit bestaan. Met als door leidraad de hechte het band tussen de op twee zussen, onderzoekt de film de door op tv grens tussen gezonde en op tv ongezonde zelfliefde. het De ogenschijnlijke zelfverzekerdheid de Rowan van verandert in grootheidswaan. Langs verschillende het personages in in verschillende levensfases treedt Ester naar in door de voetsporen van haar de oudere zus. De Nederlands-Schotse op filmmaker stelt de in vraag wat zelfliefde een is centraal. De sprookjesachtige in verkenning van in Rowans met persoonlijkheid leidt tot de een relaas over uit de menselijke relatie tot het de ego.

januari 2021
17-11-2016 23:05

Docu: A Strange Love Affair with Ego

2Doc: A Strange love affair with ego - A Strange love affair with ego

Een eigenzinnige zoektocht naar de grens tussen gezond en ongezond narcisme. Vorig jaar op IDFA uitgeroepen tot Beste Nederlandse Film. A Strange Love Affair with Ego is Ester Goulds eigenzinnige zoektocht naar de grens tussen gezond en on...

2Doc: A Strange love affair with ego gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: A Strange love affair with ego de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: A Strange love affair with ego bij 2Doc: A Strange love affair with ego liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: A Strange love affair with ego. Heb je een uitzending van 2Doc: A Strange love affair with ego gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: A Strange love affair with ego gemist

Uitzending gemist van 2Doc: A Strange love affair with ego? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: A Strange love affair with ego, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: A Strange love affair with ego gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: A Strange love affair with ego? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: A Strange love affair with ego kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-11-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!