Programma gemist?

Een eigenzinnige in zoektocht naar het de grens tussen door gezond en ongezond in narcisme. Vorig jaar op met IDFA uitgeroepen de tot Beste op Nederlandse Film. A Strange Love Affair with in Ego met is Ester Goulds eigenzinnige door zoektocht naar de naar grens naar tussen gezond en de ongezond narcisme, in naar een tijd waarin op tv het ?ik? en de van verering van het zelf steeds naar belangrijker van worden. Ester Gould volgt in door deze in indringende documentaire haar de zus Rowan, voor wie ze met in het haar kindertijd veel bewondering had. Haar uit zus had een uit door blakend zelfvertrouwen, alsof de wereld aan naar haar een voeten lag. op In A Strange Love Affair naar with op tv Ego komt Gould erachter komt het dat de tijdens supervrouw Rowan, zoals tijdens ze zich als kind door had voorgesteld, nooit uit heeft bestaan. Met als van leidraad in de hechte band tussen de op tv twee zussen, onderzoekt tijdens de film tijdens de op grens tussen gezonde en ongezonde van zelfliefde. De met de ogenschijnlijke zelfverzekerdheid Rowan verandert in tijdens grootheidswaan. Langs van verschillende personages in verschillende op levensfases treedt Ester in een de voetsporen op van tijdens haar oudere zus. naar De Nederlands-Schotse filmmaker stelt de vraag door wat zelfliefde is naar centraal. in De sprookjesachtige verkenning van van Rowans persoonlijkheid leidt tot uit een relaas uit over de menselijke uit relatie tot het het ego.

mei 2021
17-11-2016 23:05

Docu: A Strange Love Affair with Ego

2Doc: A Strange love affair with ego - A Strange love affair with ego

Een eigenzinnige zoektocht naar de grens tussen gezond en ongezond narcisme. Vorig jaar op IDFA uitgeroepen tot Beste Nederlandse Film. A Strange Love Affair with Ego is Ester Goulds eigenzinnige zoektocht naar de grens tussen gezond en on...

2Doc: A Strange love affair with ego gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: A Strange love affair with ego de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: A Strange love affair with ego bij 2Doc: A Strange love affair with ego liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: A Strange love affair with ego. Heb je een uitzending van 2Doc: A Strange love affair with ego gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: A Strange love affair with ego gemist

Uitzending gemist van 2Doc: A Strange love affair with ego? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: A Strange love affair with ego, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: A Strange love affair with ego gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: A Strange love affair with ego? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: A Strange love affair with ego kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-11-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!