Programma gemist?

Een uit eigenzinnige zoektocht naar de grens een tussen uit gezond en ongezond narcisme. Vorig het met jaar op IDFA uitgeroepen van tot Beste Nederlandse in Film. A Strange Love Affair with van in Ego is Ester Goulds van eigenzinnige zoektocht in naar de grens in tussen gezond en ongezond naar narcisme, in tijdens een tijd waarin een het ?ik? en de een verering van het de zelf steeds belangrijker worden. Ester Gould in volgt in met deze indringende documentaire op tv haar zus de Rowan, voor wie in ze in haar in kindertijd veel bewondering had. Haar met uit zus had een blakend een zelfvertrouwen, alsof het de wereld aan op tv haar voeten lag. In A met Strange uit Love Affair with Ego het komt Gould erachter tijdens komt dat de supervrouw tijdens Rowan, zoals naar ze zich van als kind had voorgesteld, uit nooit heeft bestaan. Met de als leidraad op de hechte band tussen de door twee van zussen, onderzoekt de film de op tv grens tussen gezonde in en ongezonde zelfliefde. op de De ogenschijnlijke zelfverzekerdheid met Rowan verandert een in grootheidswaan. Langs verschillende personages van door in verschillende levensfases treedt Ester op in de voetsporen van op tv haar op oudere zus. de De Nederlands-Schotse filmmaker het stelt de vraag wat in zelfliefde is centraal. De de sprookjesachtige naar verkenning van Rowans persoonlijkheid met leidt tot tijdens een relaas over naar de menselijke relatie tot het het ego.

juni 2021
17-11-2016 23:05

Docu: A Strange Love Affair with Ego

2Doc: A Strange love affair with ego - A Strange love affair with ego

Een eigenzinnige zoektocht naar de grens tussen gezond en ongezond narcisme. Vorig jaar op IDFA uitgeroepen tot Beste Nederlandse Film. A Strange Love Affair with Ego is Ester Goulds eigenzinnige zoektocht naar de grens tussen gezond en on...

2Doc: A Strange love affair with ego gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: A Strange love affair with ego de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: A Strange love affair with ego bij 2Doc: A Strange love affair with ego liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: A Strange love affair with ego. Heb je een uitzending van 2Doc: A Strange love affair with ego gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: A Strange love affair with ego gemist

Uitzending gemist van 2Doc: A Strange love affair with ego? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: A Strange love affair with ego, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: A Strange love affair with ego gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: A Strange love affair with ego? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: A Strange love affair with ego kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-11-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!